“Η είσοδος είναι ελεύθερη” ενώ εκτός από κούκλες θα δείτε και διάφορα άλλα αντικείμενα στο σπίτι τα οποία έχουν βρει στα πιο απίστευτα μέρη.
Κασέλες και μπαούλα, γιαταγάνια και κούνιες! Φωτογραφίες άλλων εποχών και σπιτικές μαρμελάδες.
Ένας θησαυρός στην μέση του πουθενά! Συλλέκτες που έχουν να πουν πολλές ιστορίες και ζουν σαν πρωταγωνιστές σε παραμύθι.
Πατρινός επισκέπτης φωτογράφισε τον χώρο που μπορείτε να επισκεφθείτε σε μια φθινοπωρινή σας εξόρμηση!

Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)Υπέροχο - Ένα χωριό 2 ώρες από την Πάτρα στο οποίο "ζουν" κούκλες! (Δείτε φωτο)