Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Αυτή την Κυριακή το μνημόσυνο του Πάνου

Το 40ημερο μνημόσυνο του συμπατριώτη μας Πάνου Κωνσταντινόπουλου  θα γίνει την Κυριακη  29-11-2015 και ώρα 9.30 π.μ    στο Άργος στον Ιερό Ναό του Αγ Πέτρου  


2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/11/15 23:17

    Μια ζωή ήταν ορθός, χωρίς να διπλώσει την μέση, χωρίς να λυγίσει σε παρανομίες, χωρίς να σκύψει το κεφάλι σε κανέναν και για τίποτα. Ήταν ελεύτερος. Δίδαξε σαν δάσκαλος τους μαθητές για την ελευθερία την θρησκεία την πατρίδα έκανε το χρέος του. Ακόμη το χρειαζόμαστε, ήταν στολίδι για το χωριό μας... Μά έφυγε. Καλό παράδεισο φίλε ακριβέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρ. Χριστόπουλος29/11/15 10:16


    Τούτη την ώρα στο Άργος συγγενείς και φίλοι του Πάνου μας απευθύνουν Δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. ΄Οσοι επιθυμούσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να παραστούμε στην τελετή, θερμότατα συμπροσευχόμαστε στο Κύριο, να κατατάξει τον αείμνηστο συμπατριώτη μας σε τόπο χλοερό και να δώσει στους βαρυπενθούντες συγγενείς του την εξ Ύψους παρηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.