Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Υπέρ πάντων

Κανένας λόγος δεν υπάρχει να ψάχνω τον αίτιο όταν έχω τον αυτουργό μπροστά μου. Κανένας λόγος δεν υπάρχει να περιμένω να βρω το κίνημα ή να με βρει αυτό για να υποστηρίξει το δίκαιο του συνόλου και το προσωπικό μου. Αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με νόμους που στόχο έχουν εμένα προσωπικά εφόσον προσωπικό μου το ΑΦΜ, προσωπικό μου το χρέος, προσωπικός μου ο αναγκαστικός τραπεζικός λογαριασμός, προσωπικό μου και το επιτόκιο δανεισμού και εξόφλησης, προσωπικός μου ο εξευτελισμός από τους νομοθέτες και τους εκτελεστές αυτών. Δεν υπάρχει βάσει των νόμων κατηγορούμενος επί του συνόλου. Ο νόμος είναι η λεπίδα που απειλεί το άτομο μεμονωμένα. Όσοι νόμοι τόσοι και οι λεπίδες εναντίον ενός.

Η αναζήτηση αλληλέγγυου κινήματος έληξε από την στιγμή που η ιδεολογία αυτού βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στον οίκο των νομοθετών να κρατάει το φανάρι στον βιασμό της Δημοκρατίας. Στις λίστες των υπουργών της Κομαντατούρας υπάρχουν τα ονόματα, οι κρατικοί αριθμοί των Ελλήνων και το ποσό χρέους τους προς την Δημοκρατία της νέοΒαϊμάρης. Ξεκάθαρη αποστολή τους η εθνοκάθαρση και στον ρόλο των νέοSS όλοι όσοι χρηματίζονται από την συγκεκριμένη Δημοκρατία να εκτελέσουν τους νόμους άνευ οίκτου, ελέους και λογικής.
Αντισυνταγματάρχες σε αυτή την εκκαθάριση εναντίον των μονάδων είναι πρώτοι οι εφοριακοί όλων των τάξεων και όλων των βαθμίδων. Για το λόγο αυτό ο υπουργός, που θήτευσε επί πρώην δημοκρατικών κυβερνήσεων ως ανάλογος υπάλληλος ανεβαίνοντας από την πλάγια πόρτα του συνδικαλισμού στα ανώτατα επίπεδα πολιτικής ιεραρχίας, το πρώτο που προστάτεψε με νόμο είναι τα κάστρα των εφοριών. Είναι με νόμο απροσπέλαστα για τους πολίτες και μόνο με έλεγχο και άδεια θα μπορούν να εισέρχονται σε αυτά για να περάσουν από άτυπες δίκες. Βάζουν τείχη στα κάστρα τους διότι γνωρίζουν ότι οι νόμοι και οι εκτελέσεις τους θα φέρουν νομοτελειακά κρούσματα μεμονωμένης οργής ανθρώπων που πλέον ούτε η αυτοκτονία θα είναι η λύση των προβλημάτων τους.
Το Κράτος απέδειξε ότι πούλησε την χώρα και ακρωτηρίασε μέχρι θανάτων τους πολίτες της μόνο και μόνο για ένα ισχυρό τραπεζικό σύστημα που θα ορίζει το πότε τρως, τι τρως γιατί τρως και αν το πιστωτικό όριο της κάρτας συναλλαγών σου φτάνει για να αναπνεύσεις. Έρχεται λοιπόν και το ισχυροποιεί κάνοντάς το εντελώς ανεξάρτητο από το Κράτος με νόμους όμως του Κράτους. Ο νόμος κι εδώ πάνω από τον πολίτη αλλά ο νόμος κάτω από την Τράπεζα. Με τους νόμους οι δικηγόροι των Τραπεζών αντί μισθού θα συνεχίσουν να κάνουν την νομική τους εργασία υπερασπίζοντας το αφεντικό τους και κατακρεουργώντας τους πολίτες που ως μονάδες θα στήνονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου διότι τόλμησαν να δανειστούν για να πάρουν σπίτι πριν το Κράτος τους απαγορεύσει να εργάζονται. Ο κάτοχος πτυχίου Νομικής ευθαρσώς πατάει τον όρκο του για την διαφύλαξη του Συντάγματος αντί τραπεζικού μισθού και σπρώχνει άνευ οίκτου τον οφειλέτη της τράπεζας από το μπαλκόνι. Κανείς ποτέ δεν υπολόγισε αν στις χιλιάδες αυτοκτονίες υπήρχε ένας δικηγόρος τραπεζών που με το πάτημα του κουμπιού ΝΟΜΟΣ έπλεκε παράλληλα την θηλιά στον οφειλέτη.
Όλοι οι υπάλληλοι των δημοσίων υπηρεσιών που έχουν ως εργασία τους την άσκηση του νόμου και όχι της λογικής, που πρέπει να διέπει τον εγκέφαλό τους για μια τέτοια υπεύθυνη θέση, είναι πλέον ένας από τους στόχους των μονάδων που βάλλονται αδίκως. Τα κομπιουτεράκια που δουλεύουν στα γκισέ του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ και γενικώς του ΚΕΑΟ βγάζοντας τις δόσεις, το χρέος, το επιτόκιο τοκογλυφίας του Κράτους είναι τα μυδράλια αυτών των κουστουμαρισμένων και ταγιεροφορεμένων στρατιωτών. Μισθώνονται κανονικότατα για να εκτελούν ανθρώπους και βάζουν την εκτέλεση νόμων ως δικαιολογία για να μην χάσουν το μεροκάματο του νεοκουκουλοφόρου. Εκτελούν ανθρώπους δεν εκτελούν νόμους αν αυτό δεν το έχουν καταλάβει τότε όλα τα χρόνια της παραμονής τους σε αυτό το σύστημα αποδεικνύει ότι ο λόγος της υπαλληλοσύνης τους όλες τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν η προάσπιση του πορτοφολιού τους και όχι η νόμιμη υποχρέωση των πολιτών έναντι του Κράτους.
Αστυνομικοί (εθνικοί και δημοτικοί) που κατάντησαν εκ νέου χωροφύλακες φυλλάτουν τον νόμο και όχι τον άνθρωπο που χτυπιέται από τον ίδιο νόμο που το σώμα ασφαλείας πληρώνεται αποκλειστικά για να προστατεύει την ισχύ του. Από την στιγμή που βάζει χειροπέδες σε οφειλέτη Κράτους και Τραπέζης οδηγώντας τον στον εισαγγελέα ο αστυνόμος δεν είναι από την πλευρά του νόμου δικαίου αλλά του νόμου κατοχής. Από την στιγμή που δέχεται να φυλάει εφοριακούς κατά τον έλεγχο του μαντολάτου ή βάζοντας πρόστιμα σε άπορους που πουλάνε άνευ αδείας καλαμπόκια για να βγάλουν τα φάρμακά τους, δεν είναι αστυνόμοι είναι αστυάνομοι.
Και στο φινάλε οι δικαστές που θέλουν να τους σέβονται τα ζώα Έλληνες που σέρνονται στις αίθουσες που εξουσιάζουν δίνοντας ποινές βάση των νόμων των βουλευτών της νεοΒαϊμάρης. Αυτοί που κομπάζουν ότι κάνουν το λειτούργημα του μεγαλύτερου δικαστή της χώρας, Αθανάσιου Πολυζωΐδη, που έσκισε τους νόμους ενός βαυαρόπληκτου ελληνικού κράτους διότι ο άγραφος νόμος του δικαίου, ο λαός και η Ελλάδα ήταν πάνω από όλους τους νόμους της Αυτοκρατορίας. Τι κι αν μπροστά δεν έχεις έναν Κολοκοτρώνη στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά έναν Έλληνα που τώρα δίνει την ζωή του όχι τιμημένα για την πατρίδα αλλά για τους νόμους που θεσμοθετούν νεοΡάλληδες, εκτελούν γερμανοπόρνες και δικάζουν Λουδοβίκοι Φον Μάουερ στέλνοντας τον Πολυζωΐδη στο κελί καθημερινά μετά από 180 χρόνια.
Ο στόχος είναι η μονάδα και όχι το σύνολο αλλά στόχος αντίστοιχα είναι οι μονάδες που τους νομοθετούν, τους υπερασπίζονται και τους εκτελούν κρύβοντας το νεοναζισμό τους πίσω από το καθήκον.
Δικό τους καθήκον η εκτέλεση των γραπτών άδικων νόμων, δικό μας καθήκον η ελάχιστη ισχύς του ενός άγραφου και υπέρ πάντων: Του δικαίου.
Simple Man


11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε ένα κράτος που οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες κάνανε τα θαλασσοδάνεια τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία. Ζούμε σε μια χώρα που η Δικαιοσύνη απαλλάσσει τους μεγαλοκλέφτες και βάζει στη φυλακή τους μικροοφειλέτες. "Επιχειρηματίες" που εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο καυσίμων, καπνού, ναρκωτικών και δεν τους αγγίζει κανένας ενώ ξέρουν ποιοι είναι. Ζούμε σε μια χώρα που όλοι οι τομείς είναι μέσα στην σαπίλα και στην διαφθορά. Τράπεζες, πολιτικοί μιζαδόροι, ΜΜΕ, ποδόσφαιρο, υγεία. Ζούμε σε μια χώρα που κόβει την ΔΕΗ σε άνθρωπο με μηχανική υποστήριξη αλλά αυτοί που υπεξαίρεσαν εκατομμύρια κάνουν πάρτι στη Μύκονο. Ζούμε σε μια χώρα που υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και ζουν στο δρόμο, φτωχοποιημένοι πολίτες, ανεργία 25%. Και έχεις την κατάπτυστη Ε.Ε από την μία να ξεπλένει όλη την υψηλή διαφθορά και από την άλλη να συνεχίζει τις ίδιες αδιέξοδες οικονομικές πολιτικές. Άει στο διάολο....

Υ.Γ Συγγνώμη μετά από όλα αυτά γιατί να μην φαντάζει στα μάτια μου ως ήρωας ο Ρωμανός και όποιος άλλος πάει κόντρα σε αυτό το σάπιο σύστημα? Σκεφτείτε το δεν είναι παράλογο

Y.Γ2 Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

σχολιο απο το κουτι της πανδωρας ειναι το παραπανω που δημοσιευσα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥΩ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑ;ΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επιδόματα από δώ, επιδόματα από κει, τρέχα κόσμε να προλάβεις την ελεημοσύνη αυτών που σε έφεραν στην ανάγκη της, και να είσαι και ευγνώμων...άσχετα αν μέλλον με τα επιδόματα δεν βλέπεις, ούτε και προκοπή με τα περισσευούμενα. Μάζευε χαρτιά κι αιτήσεις που δικαιολογούν βασικά την ύπαρξη αυτών που στα δίνουν για να σφραγίσουν εκεί την ένδειά σου σε όλα τα επίπεδα...Ένδεια οικονομική αφού το να δουλεύεις κατάντησε πλέον πολυτέλεια και ευσεβής πόθος, ένδεια πνευματική αφού θεωρείς ότι όλο αυτό το νταλαβέρι της σφραγιδοκατάστασης σε απαλλάσσει από την μιζέρια με λίγα ευρώ παραπάνω, ένδεια ψυχική γιατί μπλέκεις σε μια σχέση εξάρτησης όπως το τζάνκι με τον έμπορα και περιμένεις την δόση για να την βγάλεις...και δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν σε πάει πουθενά...Μετράς ανάσες σε έναν αργό και βασανιστικό
στραγγαλισμό......
Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Τη συνέχεια την ξέρετε. Αύριο όλη η Ευρώπη θα έχει κλειστά σύνορα. Και τα εκατομμύρια των εισβολέων θα παραμείνουν εγκλωβισμένα στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει. Καταλαβαίνετε Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει απόδοση Δικαιοσύνης αν δεν εκτελεστούν για το έγκλημα τους, οι βασικοί υπεύθυνοι της άθλιας συμμορίας των λαθρολαγνων που επέτρεψαν και ενθάρρυναν αυτό το κακό.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι ο Ολάντ από το 2014 παραδέχτηκε δημόσια, πως η Γαλλία από το 2012 εξόπλιζε και εκπαίδευε Σύρους αντάρτες, με πρόφαση την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Συρία και κίνητρο το κέρδος βεβαίως

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμιο ΣΟΚ λένε τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.
Κανένα ΣΟΚ όμως δεν υπέστει κανένας απ' αυτούς όταν εκατοντάδες πρόσφυγες καθημερινά θαλασσοπνίγνονται στη Μεσόγειο εξαιτίας της δικής τους ιμπεριαλιστικής πολιτικής στην προσπάθειά τους να σωθούν από τους φυτευτούς εμφύλιους πολέμους ούτε φυσικά έπεσε κανένα δάκρυ από τις χιλιάδες αυτόχειρων στην Ελλάδα των μνημονίων και της οικονομικής εξαθλίωσης που επιβάλλουν τα ίδια κέντρα.
Δυστυχώς και στο Παρίσι ο απλός λαός πλήρωσε την οργή ενάντια στις επεκτατικές πολιτικές των καπιταλιστών.
Όσο όμως κι αν σκορπίζουν ανέμους.......στο τέλος θα θερίσουν θύελλες.

Ανώνυμος είπε...

οτι πριν το Παρίσι έγινε το ίδιο στη Βηρυτό με 37 νεκρούς κι 180 τραυματιες φαντάζομαι οτι δεν ενδιέφερε κανεναν ε? Δεν έχει Ευρωεους εκεί

Ανώνυμος είπε...

Βούτυρο στο ψωμί των φασιστών το λουτρό αίματος στο Παρίσι.
Ο σύγχρονος μεσαίωνας στην Ευρώπη δεν μπορεί να εδραιωθεί παρά μόνο σε καθεστώς φόβου.

Ανώνυμος είπε...

Για τους 40 νεκρούς στη Βηρυτό γιατι δεν ξεσηκώθηκε κανείς? Δεν ηταν άνθρωποι αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΘΗΚΕ ΟΙ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΣΟΥ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ....Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΟ 2012....ΜΠΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΠΕΖΩΝΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ