Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Eπανεκλογή Οδυσσέα

Το ΔΣ του συλλόγου της Αθήνας σε συγχαίρει και σου εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο σου 




6 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρα, Οδυσσευ !
    Εύχομαι να τον βρείτε το δρόμο στον πηγαιμό για την Ιθάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/15 16:17

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλογικά νίκησε, πολιτικά έχει ηττηθεί. Δεν αντιπροσωπεύει πλέον την ελπίδα για το καλύτερα, αλλά το φόβο για το χειρότερο.Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλογικά νίκησε, πολιτικά έχει ηττηθεί. Δεν αντιπροσωπεύει πλέον την ελπίδα για το καλύτερα, αλλά το φόβο για το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/15 20:37

    Σνιφ, Σνιφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/15 16:47

    Ενδιαφέρον και ελπίδα σε πολλούς προκάλεσε ο σχηματισμός της ΛΑΕ. Θεωρητικά θέλησε να αντιπροσωπεύσει το ΟΧΙ και την ανάγκη της ρήξης. Απέτυχε εκκωφαντικά στο ερώτημα «ρήξη ή όχι και πως;», «πείθοντας» τελικά τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, πως συνεκτική, τεκμηριωμένη εναλλακτική στην ευρω-υποταγή δεν υπάρχει. Δεν πρόκειται για επικοινωνιακή αδυναμία. Οι άνθρωποι της ΛΑΕ, χρόνια διαπαιδαγωγημένοι σε μια ορισμένη αντίληψη εντός ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, λίγο ως πολύ θεώρησαν τον κόσμο κουτό: «Δε θα του πούμε τι θα βρει μπροστά του, (όπως την ΕΕ, αλλά και τη βέβαιη συντριπτική αντίδραση του αστικού κόσμου), διότι έτσι θα τον τρομάξουμε. Θα του δείξουμε αυτό που είναι εμπρός στη μύτη του, δηλαδή την κατάργηση των μνημονίων και μετά όλα θα έρθουν». Το μόνιμο μότο ήταν «πως δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο η έξοδος από ευρωζώνη», για να αποσυρθεί μάλιστα στο τέλος σχεδόν εντελώς, μετά την πίεση των συστημικών δυνάμεων συμπεριλαμβανόμενου του ΣΥΡΙΖΑ.
    Λες και ο κόσμος δεν κάνει την αλυσίδα των συλλογισμών μόνος του και δεν αντιλαμβάνεται ότι κάθε πραγματικό βήμα ενάντια στη μνημονιακή πολιτική, απαιτεί με το καλημέρα αποφασιστική αναμέτρηση με την ΕΕ και τον κόσμο του κεφαλαίου. Έχει ερωτήματα για αυτήν και απαιτεί συζήτηση. Λες και ο πολιτικός αντίπαλος δεν είχε ήδη σηκώσει τον πήχη, για να αποδείξει πως η αριστερά μόνο από κάτω μπορεί να περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/15 17:40

    θερμά συγχαρητήρια στον άξιο πολτικό,φίλο,συγγενή και εκλεκτό πατριώτη Οδυσσέα,που επανεξελέγη Βουλευτής Αρκαδίας για πέμπτη συνεχή φορά από το 2009.Καλό σου αγώνα ,σύντροφε Οδυσσέα . Τα καλύτερα για σένα και το κόμμα σου μελλοντικά έρχονται.Να είσαι ,όπως πάντα ,ταπεινός και έντιμος,σοβαρός και συνεπής,αλλά και μαχητικός και ανυποχώρητος ,όπου επιβάλλεται. Θα παρακολουθούμε τη συνεχή ανέλιξή σου στον πολιτικό βίο της χώρας μας και θα σε καμαρώνουμε ,που τιμάς στο Εθνικό Κοινοβούλιο το χωριό σου,τη Γορτυνία και την Αρκαδία μας. Σου εύχομαι υγεία ,υπομονή και δύναμη.

    marpolix

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.