Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τα χάλια

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά" περιέγραψε τις κατευθύνσεις που θα κινηθεί ο Συ.Ριζ.Α. μετεκλογικά.

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ό,τι αυτά τα δυο κόμματα έχουν λερωμένη τη φωλιά τους από τα προηγούμενα μνημόνια και ο Βούτσης, δεν θέλει να μαγαριστεί η φωλιά του Συ.Ριζ.Α. απ' τα δικά τους μνημόνια. Αρκετά την έχει μαγαρίσει με το δικό του μνημόνιο.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τα μέλη των δυο κομμάτων ως το πολιτικό προσωπικό που έφερε τον τόπο σ' αυτά τα χάλια και τώρα πρέπει ο Συ.Ριζ.Α. να συμμαζέψει τα χάλια τους, που δεν συμμαζεύονται, με κίνδυνο να τα αυγατίσει.


 Βεβαια, ούτε αυτά τα δυο κόμματα έχουν διάθεση, προς το παρόν, να συμπράξουν σε μετεκλογική συνεργασία με τον Συ.Ριζ.Α. και με τα χάλια του.

Γιατί, αντί να συμμαζέψει τα δικά τους τα χάλια, όπως υποσχέθηκε, έφερε κι άλλα χάλια με αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί τέτοια χάλια που είναι περισσότερα από αυτά που μπορούν να συμμαζέψουν, ο καθένας χωριστά άλλα και όλοι μαζί.

Παρόλα αυτά μια κυβέρνηση που θα ξεπλύνει όλα τα χάλια είναι απαραίτητη. Σ' αυτό συμφωνεί ο σύντροφος Βούτσης και, όπως είπε, αυτό θα το συζητήσει όταν φτάσει η ώρα. Απλώς δεν έφτασε η ώρα, αλλά όπου να'ναι φτάνει.

Για την ώρα τα χάλια είναι ασυμμάζευτα και σοβαρή συζήτηση δεν μπορεί να γίνει, ούτε για το ποιος ευθύνεται για τα παλιά και τα νέα χάλια, ούτε για το ποιος και πως, θα μας απαλλάξει απ' τα μαζεμένα τα χάλια. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια πολιτίκ κυβέρνηση.

Ενώ μια απολιτίκ κυβέρνηση όπως είναι οι οικουμενικές κυβερνήσεις και οι κυβερνήσεις εθνικής ενότητας δεν μπορούν να το κάνουν.

Το αποτέλεσμα από μια απολιτίκ κυβέρνηση θα είναι να εξαφανίσει ως δια μαγείας όλα τα χάλια και ο Συ.Ριζ.Α. αυτό δεν το θέλει.

Γι' αυτό, κατά τον σύντροφο Βούτση, ο Συ.Ριζ.Α. δεν μπορεί να συνεργαστεί και να συμμετέχει σε κυβερνήσεις που δεν είναι πολιτίκ.

Οπότε, θα αναζητηθούν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε μια πολιτίκ κυβέρνηση.

Δυστυχώς, ο πρόεδρος της "Τελείας" αποφάσισε να μην κατέβει το κόμμα τους στις εκλογές κι αυτό είναι μέγα λάθος που θα το επιβαρυνθεί ο Συ.Ριζ.Α.

Ο πρόεδρος της "Τελείας" χάνει μοναδική ευκαιρία για να εισπράξει την ψήφο διαμαρτυρίας και να μπει στη βουλή. Κι από δήμαρχος να γίνει υπουργός.

Βέβαια, χάνει και ο Συ.Ριζ.Α. έναν υποψήφιο συνεργάτη του σε μια πολιτίκ κυβέρνηση.

Αλλά ο Γκλέτσος, μπορεί να είναι λεβέντης, δεν είναι όμως, Λεβέντης.

Οπότε, η μόνη ελπίδα για συγκρότηση πολιτίκ κυβέρνησης με κορμό τον Συ.Ριζ.Α. για να βρεθούν τα ισοδύναμα και να υπάρξει παράλληλο πρόγραμμα, στρέφεται στο κόμμα του Λεβέντη.

Οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν. Σε απολιτίκ κυβέρνηση ο Συ.Ριζ.Α. δεν θα συμμετέχει.

25 σχόλια :

  1. Ανώνυμος2/9/15 14:25

    Θα μπορούσε ο κιοφτές με το μουστάκι να εννοεί ότι μετά τους ψεκασμένους θα μπορούσε και με πιθήκια?????

    Μπα δεν τον παίρνει μέχρι εκεί, τώρα έχει να ξάνει τα μπόλικα ψέματα που φλόμωσαν εμάς, τα γιδοξούρια......

    ρε κυνηγάτε τα πριν είναι μπίτι αργά, αλλά ως στόκοι δεν με ακούτε....πρώτα θα παθαίνετε και μετά θα μαθαίνετε......σας αξίζουν και χειρότερα και το ευχαριστιέμαιιαιαιαιαιαιαι.......

    Αλλά μου φαίνεται έχασα την ευκαιρία της δραχμούλας για να το φχαριστηθώ με την καρδιά μου.....άντε τυχερά ζουδάκια τη γλυτώσατε και τώρα ακούτε τα σταλινικά απολιφάδια και προβληματιζόσαστε λιγουλάκι.......κατά που θα σιάξτε, μάτι μου???? τήρα ρε που αρχινάω και σας συμπονάω!!!!!

    Υ/Γ Οι ασβοί να συνεχίσουν να λουμώνουν στις τρούπες τους.....κιχ, ζαγάρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/15 14:56

    Α ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΔΕΝ ΞΥΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/15 16:47

    Εμείς ξέρουμε που θα σιαξουμε, αλια πο σένα με τη συνταξιουχα τη Φωφαρα.Μόνο φτουνη σουμεινε μαυρε μου. Τι σκουζεις και φτιαχνεσαι κάθε τρεις και λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/9/15 18:53

    Με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια θα συνεχίσουμε τον αγώνα του ΟΧΙ, εναντίον των εθελόδουλων ευρωλιγοήρηδων και των εναλλακτικών λύσεων της ελεύθερης σκέψης.

    Πατριώτες, δυστυχώς προδοθήκαμε από τους συντρόφους μας, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία.

    Μένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας...

    Οφείλω να ομολογήσω ότι ο επιθετικός έως και υβριστικός πατριώτης είχε σε πολλά δίκιο και δυστυχώς οδηγήθηκε η κυβέρνηση εκεί που ήθελε και απειλούσε. Δείλιασε ίσως ο πρωθυπουργός και αυτό με στενοχώρησε.

    Το μπάχαλο και τη διάσπαση τη ζήσαμε και την πληρώνει η αριστερά. Προτιμώ λοιπόν τους κυνικούς που έχουν να μου πουν κάτι παρά τους συντρόφους που δεν έχουν να μου πουν τίποτα....

    Γι' αυτό σε όλους κάποιος μένει, αρκεί αυτός που μένει να έχει την ηθική και την παληκαριά να μην μας δουλεύει......

    Μας δούλεψαν κάποιοι, μας δούλεψαν....αυτή είναι η αλήθεια και αυτή την αλήθεια διαπίστωσα ότι ο πατριώτης μας έγραφε και μεις δεν θέλαμε να είναι έτσι, αλλά έτσι έγινε...

    Μπορεί να διαφωνήσουμε σήμερα με κάποιους που μέχρι χθες είμαστε σύμφωνοι, αλλά η αλήθεια είναι σκληρή. Γι' αυτό προτείνω να μην γίνεται αντιπαράθεση ειδικά μεταξύ σύριζα, λαϊκής ενότητας και ανελ....προς τέρψη και ευχαρίστηση των εθελόδουλων γερμανοτσολιάδων....πάλι θα σμίξουμε στους αγώνες του λαού μας, πάλι μαζί θα βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι....ψυχραιμία και αξιοπρέπεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/9/15 20:51

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/9/15 22:04

    ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2015.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΕΡΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/9/15 22:25

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/15 00:22

    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ 22.25.ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/9/15 07:17

    Α ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ. ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/9/15 08:22

    ΞΑΝΑ 7.17 ΚΑΙ 22.25 ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΜΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΦΩΦΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/9/15 09:57

    Ντροπή σου 18,53 που χρησιμοποιείς το χώρο τάχα μου δήθεν για να νουθετησεις τους πατριώτες (αριστερους). Αλήθεια ποιοι είναι σήμερα οι αριστεροι ?Ο στόχος σου είναι ξεκάθαρος.Ευτυχώς που εδώ μέσα δεν έχεις έδαφος.
    Ο Συριζα δυστυχώς έπεσε απ τους δειλους που είναι μόνο για τα εύκολα και τώρα μηρυκαζουν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και ξεφτιλιζονται στα κανάλια με το νούμερο τη Ραχηλ, κι όλα τα αποβρασματα του συνδικαλισμου της καρέκλας
    Κάτσε με το Λεβεντη, τη διαπλοκή κι όλο το συρφετο και πολεμα το Τσίπρα για να εκδικηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/9/15 15:47

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/9/15 16:13

    Το παιχνίδι των εκλογών είναι στημένο και θα ακολουθήσουν τα εξής. Κατά πρώτον, όλα τα μνημονιακά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, θέλουν να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων, ώστε κατόπιν να ισχυρίζονται ότι οι εξοντωτικές πολιτικές τους έχουν την αποδοχή του λαού. Αυτός λοιπόν είναι ο κοινός τους στόχος και η βασική τους επιδίωξη.
    Όμως για να το πετύχουν θα πρέπει από τη μια να οξύνουν τις μεταξύ τους αντιθέσεις τάχα, και από την άλλη να βάλουν στη βουλή γελοίους ώστε να μπορέσουν να φτιάξουν ένα περιθώριο με κοινοβουλευτικές ομάδες, όπως η χ.α. το ΚΚΕ, το Λεβέντη κλπ. για να τροφοδοτούν τα ΜΜΕ με υλικό. Όταν θα χρειαστεί να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από ένα σημαντικό θέμα, θα πιάνουν μια δήλωση κάποιου γραφικού και θα την κάνουν σημαία, λες και τον τρελό του χωριού δεν τον ήξεραν από πριν.
    Θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλους με το ανθρωπάκι Τσίπρα να σκοτώνεται με τον Μεϊμαράκη σαν σε θίασο του δελφινάριου, για το ποιος μας έσωσε πιο πολύ, βγάζοντας γέλιο στο κοινό αντί για κλάμα.
    Το μόνο που δεν έχουν υπολογίσει, κι εκεί είναι που θα βουλιάξουν, είναι τα τεράστια προβλήματα της κοινωνίας. Καθώς δε αμφότεροι είναι άχρηστοι, δεν θα μπορούν να τα κρύβουν εσαεί κάτω από το χαλί, είτε σκουπίζει ο ένας τη μια φορά, είτε ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/9/15 16:56

    09.57 Ο αντιμνημονιακός αγώνας συνεχίζεται. Η αριστερά έμαθε να πολεμάει και να μην προσκυνάει γλύφοντας μάλιστα εκεί που μέχρι χθες έφτυνε. Ντροπή σου να μιλάς έτσι για τους μέχρι χθες συντρόφους σου. Αλλά για σένα μεγαλύτερη αξία έχουν οι ανελ παρά οι αριστερή πλατφόρμα και οι πιστοί αριστεροί στο ριζοσπαστικό πρόγραμμα. Μην πιάνεις στο στόμα σου τους αριστερούς λοιπόν και ενώ ζήτησα να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση παίζεις μάλλον το παιχνίδι του σόιμπλε.....εσένα ντροπή σου λοιπόν...και δειλός είναι εκείνος που την τελευταία στιγμή έκανε την τούμπα του αιώνα και ξεφτίλισε την αριστερά και έχει ονοατεπώνυμο και λέγεται τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/9/15 17:04

    15.47 όσο για σένα μάθε πρώτα να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μετά να μιλάς για αριστερούς και για ντροπές, που ψήφισαν τον πραγματικό σύριζα του 4%. Νομίζεις ότι όλοι είμαστε ίδιοι σαν του λόγου σου που μας προπαγάνδιζες τους ανελ και τους χρυσαυγίτες πέρσι, που θα μιλήσεις για ντροπή για την πραγματική αριστερά....

    Οι αγώνες είναι στο δρόμο και όχι ηλιθιότητες πίσω από ανώνυμα σχόλια......

    Τσίπρας και ανελ πρόδοσαν το λαό, τελεία και πάυλα και γι' αυτό ο αριστερός κόσμος ξέρει τι θα κάνει, όπως και στο δημοψήφισμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/9/15 18:54

    ΧΑΧΑΧΑ 17.Ο4 ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΨΗΦΟΙ ΑΝΙΔΕΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΑΥΤΑ ΧΟΡΕΥΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑΓΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/9/15 19:03

    Μη καπηλευεσαι το δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα δεν ήταν κομματικό κατά πως σε βολεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/9/15 19:28

    ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΧΙ 62% ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/9/15 20:03

    Από τη δημιουργία ενός ενιαίου αντιμνημονιακού μετώπου θα εξαρτηθεί η υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα ψηφίσει, όπως τόνισε, ΚΚΕ. «Η υποψηφιότητά μου θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο και εφόσον ακουστούν οι απόψεις μου προς την κατεύθυνση της άμεσης δημοκρατίας. Αν δε γίνει κατορθωτό να δημιουργηθεί ένας πόλος με βάση την αρχή ότι ο λαός αποφασίζει για τα πάντα, εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ παρά τις διαφορές μου». Αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΣΗΕΑ ο Μανώλης Γλέζος.

    «Το σύστημα Μαξίμου δεν εξέφρασε την ψήφο του λαού ούτε στις εθνικές εκλογές, ούτε στο δημοψήφισμα. Κυριάρχησε η αντίληψη πως έπρεπε να συνάψουμε δάνεια και αγνοήθηκε πως όποιος δανείζεται δεν κερδίζει τίποτε. Στα πέντε χρόνια που δανείζεται ο ελληνικός λαός τι κέρδισε;», τόνισε το στέλεχος της Αριστεράς.

    Τέλος, ο κ. Γλέζος εξέφρασε την αντίθεσή του σε όσους προτείνουν την έξοδο από την ευρωζώνη. «Δεν πρέπει να τους χαρίσουμε την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε δε ότι το κοινό νόμισμα προστατεύει από τον πληθωρισμό και προσέθεσε ότι δεν ευθύνεται το κοινό νόμισμα αλλά ο δανεισμός.

    Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της ΛΑΕ, Κώστας Ήσυχος, Ραχήλ Μακρή, Νάντια Βαλαβάνη και Γιάννης Σταθάς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/9/15 21:43

    καμμια εξασφαλιση για τους μισθους τις συνταξεις τα σπιτια δεν υπαρχει με τα μνημονιακα κομματα πασοκ νεα δημοκρατια συριζα ποταμι ανελ και βλακα.προσεξτε τη ψηφιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/9/15 08:54

    Ότι και να γράψετε ότι και να δικαιολογήσετε, η προδοσία των αγώνων του λαού από τον τσίπρα και τους ανελ πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας. Το ΟΧΙ στα μνημόνια το είπε σχεδόν όλος ο λαός και δεν το καπηλεύεται κανείς. Άλλοι κάνανε το όχι ΝΑΙ και πρόδωσαν το λαό και μας περνάνε και για ηλίθιους. Δηλαδή γιατί ψηφίσαμε και αλλάξαμε το Γενάρη κυβέρνηση, για να ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου στον τσίπρα???

    Όποιος συνεχίζει και υπερασπίζεται τον τσίπρα και τον καμένο είναι της ίδιας συνομοταξίας με τη νέα δημοκρατία το πασόκ το ποτάμι._

    Γιατί να ξαναψηφίσω τσίπρα και ανελ???? για αντιμνημονιακό πρόγραμμα ή γιατί θα πάρουν πιο εύκολα τα μέτρα τα σκληρά του μνημονίου?????

    Ας μου πει ένας καλοπροαίρετος πατριώτης γιατί να ψηφίσω τσίπρα και καμένο πάλι???

    Με επιχειρήματα όμως όχι με αφορισμούς για σαμαροβενιζέλους και άλλες ηλιθιότητες...

    Είμαι μπερδεμένος και με τη λαική ενότητα που νομίζει ότι με τη δραχμή θα λύσουμε τα προβλήματα ενώ όλοι οι γνωρίζοντες λίγα οικονομικά ξέρουν ότι η δραχμή ευνοεί μόνο αυτούς που θέλουν να αγοράσουν την ελλάδα μας μπιρ παρά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/9/15 09:30

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΛΗΝ ΟΧΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΜΙΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΝΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΙΣΗ- ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΟΤΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/9/15 12:19

    Η λύση είναι ή με τον χίτλερ ή με τον στάλιν????? τα άλλα τα ακαταλαβίστικα δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω κάπου χάνεις λάδια μου φαίνεται, για ποιον με παιρνάς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/9/15 16:40

    ΓΙΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.