Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ραντεβού στα Τσιπράδικα

Από την 21η Σεπτεμβρίου οι δανειστές στήνουν τον λαό στον τοίχο-Η νέα κυβέρνηση της Αποικίας θα τραβήξει την σκανδάλη.
 
Γιάννης Λαζάρου
Όχι μην πάει το μυαλό σας στα καζάνια που ετοιμάζονται για το νέο τσίπουρο και στα γλέντια που ακολουθούν κάθε σταγόνα του θεϊκού Ελληνικού ποτού. Αφού κι αυτό ουσιαστικά στην παρανομία θα γίνεται με εντολές των "συμμάχων" της ΕΕ.
Το ραντεβού είναι για την επομένη των εκλογών στα Τσιπράδικα κόλπα που θα συμμετέχουν άπαντες, και στα οποία όποιος κι αν εκλεγεί, στην όποια κυβέρνηση δεν θα έχει κανέναν, μα κανέναν λόγο στην διακυβέρνηση της χώρας.
Ως καλοί λαγοί οι υποτελείς των οικονομικών επιτελείων μάς ενημέρωσαν πριν τις εκλογές για κάποιες αλλαγούλες  που θα επέλθουν για τους οφειλέτες του δημοσίου.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
1) Όσοι έχουν πάνω από 1500 ευρώ μισθού ή σύνταξη, το κράτος θα παίρνει το 50%. Από 1501 ευρώ και πάνω θα παίρνει το 100%. Αυτό βέβαια μην το δένετε κόμπο  στο μαντήλι διότι το ακατάσχετο δεν θα πέσει κάτω από τα 1,000 ευρώ σύνταξη και μισθό επειδή ακόμα τα ισοδύναμα μέτρα δεν ήρθαν για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό.  ΘΑΑΑΑ  έρθουν.

2) Από 1251 ευρώ κατάθεση κατάσχεση όλου του ποσού. Αν έχεις συναλλαγές με τράπεζες πως θα πληρώσεις τον προμηθευτή ή θα εισπράξεις χρωστούμενα κανέναν δεν ενδιαφέρει.
3) Ανεξαρτήτως του ποσού που οφείλεις στο Κράτος η Γενική Γραμματεία Εσόδων θα σου στέλνει ειδοποιητήριο ηλεκτρονικά να ρυθμίσει το χρέος το πολύ σε 12 δόσεις. Αν δεν το κάνεις τότε το Κράτος κινεί διαδικασίες κατάσχεσης κινητών και ακινήτων. Φυσικά όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά και ο ενδιαφερόμενος δεν θα παίρνει χαμπάρι πως θα χάνεται η περιουσία του. Λεπτομέρειες της σφαγής εδω.
Τονίζουμε πως όλα αυτά είναι εξαγγελίες λαγών, διότι θα συμβούν πολύ χειρότερα. Ο λόγος που θα συμβούν;

Ποιος θα κυβερνάει την επομένη των εκλογών
Τα των συντάξεων και τι ακριβώς θα γίνει το ξέρουν μόνο οι δανειστές (κατακτητές) διότι αν ρωτήσει κάποιος έναν Συριζαίο τι σημαίνει το "Ειδικό Ταμείο Ασφάλισης του Επαγγελματικού Κινδύνου",  το οποίο μοστράρεται στο προεκλογικό του πρόγραμμα, θα σου απαντήσει άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Φυσικά μπορείτε να πάρετε την δόση σας εδώ.
Μέχρι σήμερα ο σκιώδης κυβερνήτης της χώρας, ο Ράιχενμπαχ, δεν προβάλλονταν για τους λόγους που όλοι μπορούν να καταλάβουν. Από εδώ και στο εξής όλα θα είναι φανερά και η εκλεγμένη "δημοκρατικά" κυβέρνηση απλά θα κουβαλάει τα χαρτιά διορίζοντας κομματικούς εκτελεστές για την υλοποίηση των διαταγών. Την διακυβέρνηση θα την έχει ομάδα τεχνοκρατών που θα ορίσει η Ε.Ε (λέγε με Γερμανία).  Οι αποδείξεις δια στόματος κυβερνητικών εδώ. Τούτο ανακοινώθηκε επίσημα από τον Σόιμπλε που μέσω εκπροσώπου του δήλωσε:
"Ισχύει το συμπεφωνημένο με τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χρονοδιάγραμμα. Αυτό δεν μπορεί να αλλαχθεί απλά από μια νέα κυβέρνηση. Είναι λάθος εάν στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα δημιουργείται η εντύπωση ότι μπορούν να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές. Στο θετικό κλίμα ότι το Μνημόνιο θα πραγματοποιηθεί ακέραιο συνέβαλε και το γεγονός ότι οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι για την πρωθυπουργία Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να εφαρμόσουν γρήγορα το συμπεφωνημένο με τους πιστωτές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Ένας ακόμη παράγοντας που έχει συμβάλει σημαντικά στην εκτόνωση του κλίματος μεταξύ Ελλάδας και Θεσμών είναι η εκτίμηση ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι πρόωρες εκλογές θα οδηγήσουν τάχιστα στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης."
Επίσης, τα παραπάνω επιβεβαιώνονται  δια στόματος Μοσκοβισί ο οποίος δήλωσε:
"Οι τρεις θεσμοί είχαν πάντα τις ίδιες θέσεις όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα. Δεν βλέπω την ανάγκη να αλλάξει το πλαίσιο του προγράμματος. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι εφαρμογή" .
Για ποια κυβέρνηση μιλάμε, λοιπόν, και για ποιες λύσεις που μπορεί να δώσει ο καθένας που ζητάει την ψήφο του λαού; Τα ελληνικό ζήτημα οι Θεσμοί το έχουν ολοκληρώσει στα χαρτιά και μόνο μια πολυκομματική φιλοευρωπαϊκή Βουλή θα μπορεί να ξεπλύνει το αίμα από τα δικά τους χέρια.
Χρειάζονται πάνω από δύο κόμματα στην κυβέρνηση όλων των παλιών ιδεολογιών και αντιπολίτευση που να στήνει συρματοπλέγματα "φιλολαϊκά" για όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει ότι διαπράττεται εκλογικό πραξικόπημα.

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να ανεβαίνουν κείμενα εναντίον του μέγα πολιτικού ανδρός της αριστεράς, εναντίον του λαοπρόβλητου ηγέτη.....

που για πρώτη φορά ήρθε δημοκρατία

που για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το σύνταγμα

που για πρώτη φορά ο λαός αισθάνθηκε υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια

που για πρώτη φορά η δικαιοσύνη αφέθηκε στο έργο της

που για πρώτη φορά οι διαπλεκόμενοι πλήρωσαν

που για πρώτη φορά τα κανάλια της διαπλοκής ακολούθησαν τη νομιμότητα (τα τάραξαν στην νομιμότητα στην κυριολεξία)

που για πρώτη φορά οι έχοντες και κατέχοντες έβαλαν το χέρι στην τσέπη

που για πρώτη φορά έγινε σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές και ήρθε ένα καλύτερο αποτέλεσμα ( η ανάρτηση του σάιτ δουλεύει πεμπτοφαλαγγίτικα.) Τα μέτρα που θα ακολουθήσουν θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση....τι δεν καταλαβαίνεις, μάτι μου???

που για πρώτη φορά ο λαός μίλησε και η κυβέρνηση της αριστεράς ακολούθησε πιστά τις εντολές του (ΟΧΙ είπε ο λαός σε μνημόνια.........όχι είπε και η κυβέρνηση, αλλά έφερε μνημόνιο γιατί την ανάγκασαν βρ αδερφέ....)

που για πρώτη φορά δόθηκαν επιδόματα στους αναξιοπαθούντες της ανθρωπιστικής κρίσης

που για πρώτη φορά υπήρξε διαφάνεια στις τοποθετήσεις και αξιοκρατία (πχ περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης)

που για πρώτη φορά τα σύνορα της χώρας προστατεύτηκαν

που για πρώτη φορά τα λαμόγια της λίστας λαγκάρντ φυλακίστηκαν

που για πρώτη φορά έμαθε ο λαός τι θα πει εφαρμογή των νόμωνΜη σας κουράζω, ολάκερα κατεβατά μπορώ να γράψω για "πρώτη φορά"

Τώρα αν κάποιοι από σας λέτε "για πρώτη φορά και τελευταία" τι να σας πω????

είστε αχάριστοι, είστε προδότες, είστε πουλημένοι στα συμφέροντα του συστήματος, είστε η πάρτυ σας....άντε μην πω τι είστε.....είστε....γιανναίοι!!!!!!!(ως προς το αχάριστοι και την πάρτυ σας αποκλειστικώς...) (η ανάλυση περιτεύει, είναι παγκοίνως γνωστό τοις πάσι των ενδημούντων στην παναγιά...)Υ/Γ Επειδή εγώ έχω "χαλάσει" την καρδιά μου με τους αγωνιστές/στριες της αριστεράς δε θέλω να τις χαλάστε και συναμετάξυ σας, γι΄αυτό καλά κάνετε και δεν επιχειρηματολογείτε και έτσι και γω γλυτώνω και τίποτα βρισίδια.....(που η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν....λόγω εθισμού)

Υ/Γ ο ταμτάκος θα ξαναβγεί, μόνο που τώρανες θάναι αλλιώς τα πράματα.....θάναι αλλιώς σου λέω μικρή μου πασιονάρα.....

Μάτι, μη χολοσκάς, άλλωστε τι θα κάνουμε χωρίς.....βαρβάρους???? τουλάχιστον θα συνεχίζεις να ονειριάζεσαι και αυτό είναι καλό!!!!!!! σκέψου να ζεις την πραγματικότητα, σκέψου να σου σβήσουν τα όνειρα (έστω και απατηλά)....

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα κάτι για τους σοβαρούς που μπαίνουν στσ σάιτ και ρίχνουν ένα βλέφαρο στα σχόλια.....

(από αντιγραφή, που το υιοθετώ απολύτως)

........Ο κ. Τσίπρας θα βγει ηττημένος από τις εκλογές της Κυριακής, ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την πρώτη θέση. Η κυβέρνηση που θα σχηματίσει θα είναι αδύναμη, την ώρα που η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση μακράς πνοής. Οι πιθανοί συνεταίροι του δεν τον εμπιστεύονται κι εκείνος διακηρύσσει ότι δεν τους θέλει. Η συνεργασία θα είναι προβληματική και μακάρι να μην αποδειχθεί καταστροφική.

Η πολυχρησιμοποιημένη διαβεβαίωση ότι «στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» μπορεί να αποδειχθεί ψευδής στη σημερινή συγκυρία. Έτσι όπως τα κατάφερε ο εφτάμηνος κυβερνήτης Τσίπρας, η χώρα μπορεί να βρεθεί μπροστά σε μεγαλύτερο αδιέξοδο, επικυρωμένο από τη λαϊκή ψήφο.

Ο Εμμανουήλ Ροΐδης το έγραψε πριν από έναν και πλέον αιώνα: «Ο Έλλην προτιμά συνήθως την ομαλωτέραν οδόν έστω και άγουσαν εις βάραθρον».

Μακάρι η σημερινή οδός να βγάλει σε ξέφωτο.

Υ/Γ Δυστυχώς δεν έχετε ξεμπερδέψει ακόμα με τον μακιαβέλη.....θα το πάθετε το χουνέρι....καλάάάά.....

Ανώνυμος είπε...

Κάντε μου τη χάρη.

Θέλω τον ταμτάκο με μια ψήφο πρώτον και τότε θα φάω μεζέ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ταμπάκος με 3-4 μονάδες μπροστά θα είναι πρώτος και μετα θα ξαναβρίζεις πάλι

Ανώνυμος είπε...

Σκασμένα είναι....κιχ δε βγάζουνε.....ανάσα δε βγαίνει.....

Ταμτάκο πρώτο θέλω και να αγναντεύω από μια μεριά και να γελάω με τα καραγκιοζιλίκια και πως γλύφουνε οι αγωνισταράδες εκεί που φτύνανε.....ηδονή σου λέω....

Τελικά η διεθνής περσόνα της μπαρούφας έδωσε γραμμή στις......βαρουφίτσες γαι ψήφο στα σταλινικά απολιθώματα?????? Καλά τα μούρλανε με το κόρδωμα του διάνου, μούρλανε την ευρώπη με τα μπιρμπιλά πουκάμισα, μούρλανε τον ταμτάκο με τις οικονομικές μπαρούφες, μούρλανε τους ευρωπαίους με το έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα μέχρι που το πετάξανε έξω από ένα γιουρογκρούπ κλωτσιδόν και στείλανε τελεσίγραφο του ταμτάκου να το αλλάξει άμεσα......,θα τα μουρλάνει και τώρα να μην ξέρουν κατά που να σιάξουν???? τσ τσ τσ επικίνδυνο πολιτικόν νούμερο.....

Ε ρε γλέεεντιαααααα.........

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όποιος και να πάει στου μαξίμου, άλλοι θα διοικούν!!!!! ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις????

εδώ θα μου πεις δεν κατάλαβες ότι ο ταμτάκος έγινε σούπερ μνημονιακός και ακόμα βαυκαλίζεσαι ότι είναι αριστερός και θα σχίσει τα μνημόνια.....

καλως μου τα......