Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Καλή αντάμωση στο Χωριό !



109 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/7/15 09:45

    επειδη επεστρεψε η τροικα το κλεινεις και φευγεις ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/7/15 12:40

    ΦΩΦΗ «Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο»...

    οχι άλλο μωρ΄γυναίκες

    ο βαρουφάκης ζήτησε να κλέψει τα αφμ με χάκερ!

    τι στο διάολο σε εναν υπάλληλο της τράπεζας πειραιώς δεν έλεγε να του τα εκτυπώσει και κατα ταχ.κωδικα;
    άλλο σκανδαλο δεν είδε πουθενά η κυρία φώφη! όλα μέλι γάλα!

    ευτυχώς ο γιατρός μου έδωσε καλό χάπι για την πίεση και δεν πρόκειται να πάω από εγγεφαλικό, όσο και να το προσπαθούν να με ξεκάνουν χωρίς να αφήσουν ίχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/7/15 12:52

    Καλά, οι ευρωπαίοι πάνε να σε κάνουν Ταϊλάνδη.....

    Το συνονθύλευμα, έμαθες κατά που θέλει να μας σιάξει????

    Μάθε, Τάσιο μου, να μου πεις και μένα να ησυχάσω......και να μου γράψεις μια μέρα πούναι καλά να πάμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/7/15 13:24

    τ ακούς; τ΄ακώ !

    Αυτή η δύσμοιρη χώρα καταστράφηκε γιατί τη θέση του Αλογοσκούφη, του Παπαθανασίου, του Παπακωνσταντίνου, του Βενιζέλου και του Στουρνάρα πήρε ο Βαρουφάκης. Γι αυτό καταστράφηκε.

    Ο Βαρουφάκης (δεν) έκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ, (δεν) νομιμοποίησε διεφθαρμένο χρήμα, (δεν) έκανε νόμους για να φάνε και να πιούνε οι εθνικοί εργολάβοι, δεν πείραξε τα στατιστικά στοιχεία, (δεν) αντάλλαξε την ολιγόμηνη θητεία του με εξυπηρετήσεις.

    ά ρε φώφη !πόσο λυπάμαι για τον μακαρίτη τον πατέρα, τι εξαργυρώνεις άραγε απ΄αυτόν?
    τι αντιπροσωπεύεις απ΄αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/7/15 13:50

    ξεχάσε και τον κύριο 10-10 χιλιαρικα στο εξωτερικό, αυτόν τον κύριο καλέ πως τον λένε, χαρδούβελη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/7/15 14:13

    χαχαχαχαχαχα

    η Φώφη φταίει.......

    α ρε χψ άμα θες να σφάξεις σφάζεις και αίμα σταγόνα δε στάει κάτω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/7/15 14:40

    Αποφυλακίζεται ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

    τελικά συμφέρει να κλέψεις .

    30εκ. η κλοπή μείον 5-6εκ για δικηγόρους και μίζες μένουν 24εκ.
    είνα κανα δύο χρόνια φυλακή,δηλ. 24 μηνες συνολικά πάει 1εκ το μηνα .
    συμφέρει!!!
    δηλ αν κλέψει ένας που έχει 67 %αναπηρία, κανονικά δεν πρέπει να δικάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/7/15 15:31

    ΔΙΑΒΑΖΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙ

    Home 10 NEWS 10 Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟ‘Ι‘ΚΑ… ΔΕΙΤΕ τι έβγαλε στη ΦΟΡΑ ο Βαρουφάκης
    varoufakis
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟ‘Ι‘ΚΑ… ΔΕΙΤΕ τι έβγαλε στη ΦΟΡΑ ο Βαρουφάκης

    1 ώρα ago 0 1,037 Views

    Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF), αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!

    Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

    Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!
    ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ – ΑΡΑΧΝΗ

    Ο διωγμένος από τον αχάριστο και υποχωρητικό Τσίπρα πρώην Υπουργός Οικονομικών, δεν προσπάθησε μόνο γλιτώσει τη χώρα από το δυσβάσταχτο Χρέος απαιτώντας διαγραφή ενός μέρους του, σημείο στο οποίο κολλούσαν οι διαπραγματεύσεις επειδή η Τρόικα μας πάει για «σφάξιμο» θέλοντας να μας παχύνει και λιγουλάκι, αλλά προσπάθησε στην πράξη να ελευθερώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα από το Λογισμικό-Αράχνη με το οποίο μας ελέγχει και μας εξουσιάζει η Τρόικα!Ελέγχοντας απευθείας Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, ΑΦΜ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα! Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!

    Και το ανέχεται ο Πρωθυπουργός «Τσε Γκε Βάρα» και ο έτερος Μνημονιοκτόνος CDSοκυνηγός; Το ανέχεται η Βουλή των Ελλήνων, καταπατώντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία; Το ανέχονται οι Βουλευτές; Τα κόμματα; Οι θεσμοί; Το κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/7/15 15:32

    «Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε αποθεματικούς λογαριασμούς που θα συνδέονταν με κάθε φορολογικό αρχείο». Μια κίνηση που «θα μας επέτρεπε να δίνουμε αριθμούς PIN» (ώστε να δημιουργηθεί ένα Παράλληλο μη ελεγχόμενο από την Τρόικα Τραπεζικό Σύστημα, για να γίνονται πληρωμές μισθών και όλα τα σχετικά)!

    ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ

    «Αυτοί οι λογαριασμοί θα ήταν σε ευρώ, αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια νέα δραχμή» επεξηγεί ο Βαρουφάκης, που δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, αλλά υπέρ ενός νομίσματος εσωτερικού, παράλληλου με το ευρώ, θέση την οποία διαλαλεί το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από το 2011, ως τη μόνη πραγματικά γρήγορη και επωφελή θεαματικά λύση, που θα μας απογείωνε οικονομικά, μένοντας εντός ευρώ, αλλά με τις πληρωμές των Υπαλλήλων και Συντάξεων σε νέα Δραχμή, με σταθερή ισοτιμία προς το ευρώ!

    Γιατί; Για να επιτύχουμε «εσωτερική υποτίμηση» – διόρθωση, χωρίς να πρέπει να μειώνονται μισθοί και συντάξεις ή να γίνονται περικοπές, εξακοντίζοντας εξαγωγές και τουρισμό, κάνοντας λίγο ακριβότερα τα εισαγόμενα προϊόντα, ώστε να ξαναδημιουργηθεί εσωτερική παραγωγή!

    Παράλληλα η χώρα θα αποδεχόταν κάθε πληρωμή με ευρώ, όπως π.χ. από τους Τουρίστες, ενώ στις Τράπεζες θα μπορούσαν με μικρή διαφορά να αλλάζονται τα νομίσματα, που θα ήταν σε σταθερά οριζόμενη κάθε φορά ισοτιμία.

    Αυτό θα μας επέτρεπε να κόψουμε στην ουσία δικό μας νόμισμα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να αυξήσουμε το ΑΕΠ και να κάνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστική την Οικονομία μας!

    CHIEMGAUER: ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ


    Σε ορισμένες περιοχές της Βαυαρίας, ενός από τα βασικότερα ομόσπονδα κρατίδια της ίδιας της Γερμανίας, κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια εσωτερικό παράλληλο Νόμισμα με το Ευρώ! Και καμμία καταστροφή δεν έγινε! Κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Κανείς δεν το μετάνιωσε! Κανείς πια που το χρησιμοποιεί δεν θέλει να το αλλάξει!

    Το Chiemgauer κυκλοφορεί σε χαρτονομίσματα ασφαλείας, με σταθερή ισοτιμία 1:1 με το ευρώ, και εάν κανείς θελήσει να το μετατρέψει σε ευρώ, πληρώνει μια μικρή διαφορά, όπως θα συνέβαινε και με την εσωτερική μας Δραχμή! Πού όταν την είχαμε, ευτυχούσαμε… Και ορίζαμε τη ζωή μας σαν καπετάνιοι…

    Με τα Μνημόνια και την αδυναμία Εθνικής Νομισματικής Πολιτικής, γίναμε όμως σκλάβοι…

    Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να μας Ελευθερώσει! Δεν τον άφησαν! Έφτασε ως την δημιουργία του Παράλληλου Ελεύθερου Κρατικού Τραπεζικού – Φορολογικού Συστήματος, χωρίς να καταλάβει τίποτα το Βερολίνο! Κέρδισε ακόμη και το Δημοψήφισμα με 61,31% και σαν ανταμοιβή τον απέλυσαν κατ΄ απαίτηση των Δυναστών μας!

    Γι΄ αυτό και μόνο που βγήκαν στο φως – χώρια όλα τα άλλα τρομερά και μεγάλα – ο Πρωθυπουργός, που θα έσκιζε τα …Μνημόνια, το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/7/15 18:11

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ Η ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/7/15 08:23


    Βουλγαράκης: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της ΝΔ

    βγήκε και ο Παπαγεωργοπουλος

    αντε βρε!!! ευκαιρία για συσπείρωση!

    να πάρουμε την εξουσία από τα λαμόγια της δραχμής!

    που να κλεβεις δρχ.
    18εκ ευρώ=6,5 δις δρχ
    που να τις μεταφέρεις, θα κοψομεσιαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/7/15 09:41

    αντε ρε παλι μπροσταρης το πασοκ..τα πασοκοστελεχη δικηγοροι του ανακαλυψαν για πρωτη φορα παρανομια στη χωρα και μηνυσαν το βαρουφακη..αντε με το καλο 0%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/7/15 11:19

    Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό αγωνιώδεις προσπάθειες, «να πειστούν» οι πολίτες, ότι «ο Αλέξης» είναι «ο αδιαφιλονίκητος» για να σώσει την χώρα.

    Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. όχι μόνο.

    Ένας Πρωθυπουργός, που «εν κρυπτώ και παραβύστω» σχεδίασε με τον Βαρουφάκη και με άλλους, να βγάλει την χώρα από το ΕΥΡΩ με το PLANB και αναγκάστηκε εκών άκων, να πάει στο PLAN A, λίγο πριν οδηγήσει την χώρα στον γκρεμό και τούτο, διότι ο ίδιος βρέθηκε μπροστά σε μεγάλο προσωπικό κίνδυνο.
    Ο Τσίπρας είναι ο επόμενος Βαρουφάκης.

    Ποιοι πριμοδοτούν τον «αναντικατάστατο»?

    Πρώτον, οι Ευρωπαίοι και οι λοιποί δανειστές, που έχουν επιβάλλει «σιωπητήριο» σε όλους και λειτουργεί ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός, όπως περίπου λειτουργούσε ο Παπαδήμας.
    Οι Ευρωπαίοι και οι λοιποί δανειστές, έχουν παγώσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των δεσμεύσεων απέναντί τους.

    Δεύτερον, τα κανάλια και ότι σύστημα συμφερόντων γυρνάει γύρω από αυτά, τα οποία και διαπραγματεύονται.
    Κατά τα λοιπά, οι θεωρίες περί επίσπευσης των εκλογών είναι εκτός τόπου και χρόνου, το γνωρίζει και ο ίδιος ο Τσίπρας και γνωρίζει επίσης, ότι αν για οιοσδήποτε λόγους γίνουν εκλογές πριν τις 25 Γενάρη 2016, θα γίνουν με άλλο Πρωθυπουργό και άλλη κυβέρνηση.

    Ο Τσίπρας όμως, ας προσπαθήσει να μαζέψει τα τσάταλα του κόμματός του, αλλά κυρίως τα τσάταλα που έχει δημιουργήσει στα νοσοκομεία, στα δημόσια έργα, στους Δήμους, στις Κοινότητες,παντού.

    Εδώ βέβαια, αξίζουν συγχαρητήρια στην κ. Πρόεδρο Κωνσταντοπούλου, που δεν επέτρεψε να γίνουν τσάταλα τα οικονομικά της Βουλής και έτσι μπορεί να δίνει παραστάσεις, με τους διάφορους απίθανους που έχει περιμαζέψει.

    Κατά τα λοιπά το βέβαιον είναι, ότι τα κλειδιά των εξελίξεων, τα κρατούν οι δανειστές κι ο Τσίπρας απλώς,είναι ο θυρωρός της χώρας.

    ΥΓ. Και για όσους δεν γνωρίζουν τα τσάταλα η τσατάλια, είναι διάφορα αντικείμενα από ναυαγισμένα καραβοτσακισμένα σκάφη, που τα «ξερνά» το κύμα στις ακτές

    Γιάννης Σουλαδάκης


    Εμείς τα λέμε ρετάλια......τσόλια.......

    Θα επανέλθω στη θεωρία μου περί "μακιαβέλη" .....ο τυπάκος φαίνεται αδίστακτος και θα οδηγήσει (στο ζύμωμα βρίσκεται) τη χώρα εκτός ευρώπης, όχι μόνο εκτός ευρώ.....ήδη οι ηλίθιοι πληθαίνουν, γιατί οι μαφιόζοι της δραχμής είναι συγκεκριμένοι.....

    Το έργο του δεν έχει τελειώσει, βρίσκεται σε "σατανική" εξέλιξη......δήθεν ότι έκανε τα πάντα, ακόμα και μνημόνιο ψήφισε, αλλά οι μερκελιστές και ο σόιμπλε μας πέταξαν έξω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/7/15 14:33

    ΠΟΣΟ Μ@@@@@@@@@@@Σ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/7/15 14:56

    ΥΓ. Και για όσους δεν γνωρίζουν τα τσάταλα η τσατάλια, είναι διάφορα αντικείμενα από ναυαγισμένα καραβοτσακισμένα σκάφη, που τα «ξερνά» το κύμα στις ακτές

    Γιάννης Σουλαδάκης


    ΓΙΑ όσους δεν γνωρίζουν Ο Γιάννης Σουλαδάκης, ήτανε ένας μακάκας συνδικαλισστής του πασοκ και εκλεκτός του Βενιζέλου και όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/7/15 14:02

    ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ.ΤΖΑΠΑ ΤΡΑΒΑΓΕΣ ΖΟΡΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/7/15 15:19

    Τα πατσαβούρια παίζουν ακόμα με τις ζωές μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/7/15 16:47

    Είναι οι πλέον επικίνδυνοι για τη χώρα......προξένησαν και προξενούν ανεπανόρθωτη ζημιά.....μετατρέπουν τις κομματικές τους διαδικασίες σε εθνικές αποφάσεις....το προσωικό τους και κομματικό τους συμφέρον είναι σε πρώτη προτεραιότητα απ' αυτό της χώρας.......κυνηγάτε τα πριν είναι αμετάκλιτα αργά....

    Ο τυπάκος τάχει κάνει μούσκεμα και συνεχίζει χαζοχαρούμενα να παίζει....συνέδριο κλπ ενώ η χώρα έχει βουλιάξει οικονομικά και κοινωνικά........

    Δεν καμαρώνω που πανηγυρικά δικαίωσαν όσα για δαύτα έγραφα τόσα χρόνια.....να σκεφτείτε θέλω μοναχά απλά και καθημερινά, τι ζημιά γίνεται από την απραξία και τις ηλιθιότητες που κάνουν και από την καφενειακή διακυβέρνηση......

    Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες να διαλυθεί το σύμπαν για να υλοποιηθεί το σχέδιο της μαφίας της δραχμής.......όλα παίζουν.......μην τους πιστεύετε.....λένε τόσα ψέματα όπως αναπνέουν.....άλλα είναι πολιτικά νούμερα και νάρκισοι....άλλοι είναι ιδεοεμονικά σταλινικά απολιθώματα....άλλοι ψεκασμένοι και βαρεμένοι....άλλοι εθνολαϊκιστές και λεβεντομαλάκες.....άλλοι καιροσκόποι και ψιλολαμόγια που ψάχνουν άλλο κορύτο.....ένα τσούρμο...ένα συνονθύλευμα....μια βαβέλ.....ένα γιουρουσασκέρι....

    Μην του πιστεύετε......λένε ψέματα.....είναι μακιαβέλι....

    Άκουσαν τον ήχο των ελικοπτέρων και ψιλοκώλωσαν, αλλά ότι έκανε και σχεδίαζε ο βαρουφάκης είχε (κατά τη γνώμη μου) την έγκριση και καθοδήγηση του ίδιου του Τσίπρα.......

    Σχεδιάζουν ίσως αλλαγή καθεστώτος (θυμάστε που σας τόλεγα) και ήδη οι κομματικές τους διαδικασίες έχουν καταστεί εθνική διαδικασία........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/7/15 17:18

    καλα λες ειναι παμπονηροι..στη δραχμη μας πανε..5 ευρω που βαλαμε στην ακρη θα μας τα φανε..εχω μεγαλη αγωνια με τους μακιαβεληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/7/15 17:21

    ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΥΤΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.ΑΔΕΙΕΣ Η ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/7/15 20:47

    Μικρέ, ξεκαθάρισε με τους βαρεμένους, μυαλοκαμένους, στοκαρισμένους και ψεκασμένους όσο μπορείς γρηγορότερα....

    Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι τη δραχμή την θέλουν τα λαμόγια και οι ηλίθιοι.....

    Ξετσίπωτα το σταλινικό απολιφάδι βγήκε και είπε ότι έχει 35 δις χαρτονομίσματα για να πάει στη δραχμή........δηλαδή τα λεφτά που υπάρχουν στις τσέπες του ελληνικού λαού τις θεωρεί δικές του (κρατικό χρήμα) να υποστηρίξει λέει τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.......και υπολογίζει και αυτά στα στρώματα........Ονειριάζεται δημεύσεις και αναγκαστικούς νόμους σταλινικού τύπου και δίκες της Μόσχας για όσους αντιδράσουν.........θέλουν αλλαγή καθεστώτος......ευτυχώς είναι ελάχιστοι καραγκιόζηδες.....

    Βοήθειαααααα!!!!! Βοήθειααααααα!!!!!! ....πλάκωσαν οι ηλίθιοι...........


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ.......(τόχω χιλιογράψει)

    Μικρέ, αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που τώρα τελευταία λες (εγώ δε σε πιστεύω ακόμα, νομίζω ότι είσαι μακιαβέλι) ξεμαγάρισε από τους μουρλούς, ξετίναξε τους νάρκισσους, πες την αλήθεια, ζήτα συγνώμη για τα ψέματα, κάνε εθνική συνεννόηση και νάσαι σίγουρος ότι κερδισμένος θα βγεις.......

    Κυνήγα τη φοροδιαφυγή, φοροκλοπή, εισφοροδιαφυγή...

    Πάρε ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ και ας είναι σκληρά......

    Πράξε τα αυτονόητα.......

    Κάνε περιουσιολόγιο τάχιστα και εκεί να δεις τα ποντίκια πως θα πιαστούν.....

    Κάνε ταχύτατες αποκρατικοποιήσεις και μαζί με τα φιλοευρωπαικά κόμματα ψήφισε νόμο για επενδύσεις με ισχυρότατα κίνητρα που ακόμα ακόμα να ρυθμιστούν συνταγματικά να μην αλλάζουν εύκολα....

    Άμα δεν τολμήσεις να συγκρουστείς με τους ιδεοεμονικούς και με τους ζουρλούς πολύ σύντομα θα ακούσεις τον ήχο των ελικοπτέρων......στο εγγυάται η ιστορική γνώση και μνήμη.....νάσαι σίγουρος!!!!!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/7/15 23:11

    ΜΙΚΡΕ ΤΗΡΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/7/15 11:17


    ΦΙΛΗΣ ο αντικαταστάτης του ΠΆΓΚΑΛΟΥ

    σε λίγο θα λέει¨ όλοι μαζί τα ψηφίζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/7/15 14:22

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΧΨ...
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΨ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/7/15 17:09

    καθε μερα νις εδω καταφευγει ο τσιπρας,μελεταει τον ακατονομαστο..εχω πληροφοριες οτι τον μελεταει και κανει οτι κανει..φοβαμαι οτι θα την κανει στριφογυριστη καθοσο εμμονικος υπερ της εξοδου..ο μαρξισμος ρε σε κολαει σαν αρρωστεια..ετσι και κολησες δεν ξαναβγαινει απο πανω σου..ειναι ενα τατουαζ..γι αυτο το νου σας χαιβανια..κι αφητε τους κηπους και τις μαρτινες...ναναι καλα η συνταξη σε ευρω....και ο φουρνος απο το λεβιδι εχει τα παντα...μεχρι γελαδισιο γαλα....ουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος31/7/15 17:32

    Απόψε η μπλε πανσέληνος -
    Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2015,


    «Μπλε φεγγάρι» θα ανατείλει σήμερα στον ουρανό καθώς είναι η δεύτερη πανσέληνος μέσα στον ίδιο μήνα. Η μπλε πανσέληνος, που κάποτε, χάρη σε ένα τρομακτικό γεγονός που συνέβη στη Γη, φαινόταν να έχει πράγματι το χρώμα της θάλασσας, είναι συνυφασμένη και με την έννοια του ανέφικτου, κάτι του μοναδικού. Και θα δούμε γιατί.

    Η δεύτερη πανσέληνος τον ίδιο μήνα λοιπόν, αποκαλείται μπλε, όχι μόνο επειδή είναι ασυνήθιστη αλλά και επειδή κάποτε ήταν πραγματικά μπλε. Και όχι για μία νύχτα, αλλά για χρόνια.

    Ηταν το 1883 όταν έγινε η μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα στην Ινδονησία. Σε απόσταση 600 χιλιομέτρων μακριά, ο κόσμος άκουσε την έκρηξη σαν βολή κανονιού. Ισοδυναμούσε η έκρηξη με βόμβα ισχύος 100 μεγατόνων.

    Στα ανώτατα στρώματα τις ατμόσφαιρας εκτινάχθηκαν χώμα και στάχτη. Τότε το φεγγάρι έγινε μπλε και ήταν τόσο σπάνιο το γαλάζιο πρόσωπο της σελήνης που αντίκριζαν οι άνθρωποι ώστε το μπλε φεγγάρι έμεινε στα χρονικά ως έκφραση ενδεικτική της έννοιας του σχεδόν ποτέ».

    Με αυτή λοιπόν την έννοια χρησιμοποιείται και η φράση «μπλε Σελήνη» για να χαρακτηρίσει την ύπαρξη δύο πανσελήνων σε έναν μήνα. Η δεύτερη δηλαδή πανσέληνος σε έναν μήνα ονομάζεται «μπλε Σελήνη» παρ” όλο που ένα τέτοιο φαινόμενο, αν και ασυνήθιστο (αφού η περίοδος από τη μία πανσέληνο έως την επόμενη φτάνει τις 29,5 ημέρες περίπου και για την ακρίβεια 29,53059 ημέρες) δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο.

    Τα σύννεφα σκόνης που εκτοξεύτηκαν από το ηφαίστειο στην Ινδονησία έκρυβαν μέσα τους μικροσωματίδια που είχαν μέγεθος όσο ένα εκατομμυριοστό του μέτρου. Τα μικροσωματίδια που παρέμεναν επί χρόνια στην ατμόσφαιρα σκέδαζαν τις λευκές ακτίνες φωτός του φεγγαριού την ώρα που αυτές διαπερνούσαν τα νέφη από στάχτη στον ουρανό. Ετσι η Σελήνη φαινόταν μπλε.

    Το παράδοξο είναι ότι ακόμη και εκείνα τα σωματίδια που εκτοξεύτηκαν από τα έγκατα της Γης είχαν την κατάλληλη διάμετρο για να προσδώσουν στο φεγγάρι τη γαλαζωπή του απόχρωση. Τα σωματίδια πρέπει να έχουν διάμετρο λίγο μεγαλύτερη από το μήκος κύματος του ερυθρού φωτός, δηλαδή 0,7 εκατομμυριοστά του μέτρου. Είναι σπάνιο το φαινόμενο να κυριαρχούν στον ουρανό τέτοια σωματίδια αλλά συμβαίνει κάποιες φορές να εκτοξεύονται από μεγάλες εκρήξεις ηφαιστείων.

    Πιο πρόσφατα, το 1950, το μπλε φεγγάρι φάνηκε στον ουρανό ύστερα από μεγάλες δασικές πυρκαγιές στη Σουηδία και τον Καναδά.

    Στα επόμενα 40 χρόνια θα έχουμε 17 μήνες που θα περιλαμβάνουν δύο πανσελήνους, ενώ στη διάρκεια του 2018 και του 2037 θα έχουμε δύο μήνες με διπλές πανσελήνους, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος31/7/15 17:52

    σβηνει κανεις; και γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος31/7/15 18:32

    Τσίπρας: βεβαίως και είχα δώσει εντολή για σχέδιο άμυνας

    Pathfinder Team
    15:40

    πολιτικη
    Ελλαδα

    Share it 1
    Tweet it

    "Αυτό που κάνετε, είναι έξω και πέρα από κάθε λογική", είπε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στην Ώρα του Πρωθυπουργού. "Αν οι εταίροι και οι δανειστές μας προετοιμάζουν Grexit, εμείς δεν θα έπρεπε να σχεδιάσουμε τις άμυνές μας;".

    Η κα Γεννηματά είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, για τις εντολές που είχε λάβει να επεξεργαστεί plan B. "Φυσικά και είχα δώσει προσωπικά εντολή να συγκροτηθεί ομάδα επεξεργασίας σχεδίου άμυνας, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης", απάντησε ο κ. Τσίπρας.

    "Σχέδια εξόδου της χώρας από το ευρώ δεν είχαμε. Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης είχαμε και έπρεπε να έχουμε. Και θα έπρεπε να μας κατηγορούσατε εάν δεν είχαμε", είπε ο Αλέξης Τσίπρας. "Αν, δηλαδή, υπήρχε μια πολεμική απειλή και ήταν πιθανή μια στρατιωτική εισβολή, εσείς θα μας κατηγορούσατε για προετοιμασία αμυντικής διάταξης των δυνάμεών μας;", πρόσθεσε.

    Σχετικά: Ο Βαρουφάκης περιγράφει το Plan B του, με άρθρο στους FT

    Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός, πάντα απευθυνόμενος στην κα Γεννηματά, είπε: "Ευρωβουλευτές έχετε. Γιατί δεν ρωτάτε στο ευρωκοινοβούλιο, όσους απεργάζονται -όπως έχουν παραδεχθεί- την εκδίωξη της Ελλάδας από την νομισματική ένωση; Ο διεθνής Τύπος βοά για την επεξεργασία σχεδίων grexit. Δεν έχετε ακούσει τίποτα για το δικό τους plan B; Γιατί δεν τους ρωτάτε; [...] Γιατί ρωτάτε εμάς;".

    "Τι μας ζητάτε; Γιατί ταυτίζεστε με τους δανειστές; Λέτε να καθόμουν 17 ώρες και να διαπραγματευόμουν γιατί τους ζητούσα να μας βάλουν και άλλα μέτρα και αυτοί μου έλεγαν, όχι μη βάλεις;", διερωτήθηκε, σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ.Τσίπρας και συμπλήρωσε: "Αν είχαμε μυστικό σχέδιο, γιατί άραγε δεν το εφαρμόσαμε, αφού πήραμε μάλιστα και 62% σε ένα δημοψήφισμα που εσείς λέγατε ότι είναι ναι ή όχι στο ευρώ;".

    "Επιλέγετε να ακολυθήσετε τη γραμμή Βενιζέλου", είπε, επίσης, στην κα Γεννηματά, ο πρωθυπουργός. "Γιατί το κάνετε αυτό; Με ποιους είστε τελικά;", ρώτησε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, ότι οι δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο δεν τάσσονται με τις δυνάμεις της συντήρησης και τους οπαδούς της λιτότητας.

    Κατηγόρησε δε, το ΠΑΣΟΚ ότι ουδέποτε προετοιμάστηκε για τίποτα, αλλά περιορίστηκε "να κάνει τον καλό μαθητή". "Αποδεχθήκατε τα πάντα, κάνατε τα μνημόνια ιδεολογία, λέγατε πως το μνημόνιο είναι ευλογία. Αν ψάχνετε όμως για σκάνδαλα, ψάξτε πρώτα στο κόμμα σας. Για τα υποβρύχια, τη συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, το PSI, τα θαλασσοδάνεια", είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε, ακόμη, τη Φώφη Γεννηματά και άλλα μέλη της αντιπολίτευσης ότι διαστρεβλώνουν δηλώσεις και πράξεις στελεχών της κυβέρνησης, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, και υπερασπίστηκε τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

    "Έχετε δικαίωμα να τον κατηγορήσετε για το ύφος του, τα πουκάμισά του, τις διακοπές στην Αίγινα. Όχι, όμως, πως είναι λαμόγιο, όχι πως έκλεψε τα λεφτά του λαού και οδήγησε τη χώρα στα βράχια". Ο κ. Βαρουφάκης, ως υπουργός, αν και έκανε λάθη, δεν κρατούσε λίστες στα συρτάρια του όπως οι κκ. Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου, ούτε έβγαλε τα λεφτά του στην Ελβετία αφορολόγητα, όπως έκανε ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος31/7/15 18:34

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Η ΧΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡΟ;ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος31/7/15 21:06

    καλως τον φοβασαι χψ...αν διαβασεις ολα οσα απαντησε στην φωφη θ ανατριχιασεις..δεν αλλαζει το ατομο με τιποτα...σας τη φυλαει..εσενα και του σοιμπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/8/15 13:20

    ρε μάγκες δεν έχω καταλάβει με ποιόν είναι ο τσίπρας με τον χψ ή με τους αξιοπρεπείς και υπερήφανους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος1/8/15 14:41

    ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΕΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/8/15 14:45

    ΧΨ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΦΩΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/8/15 19:24

    Τάσιο,

    του Γιάνη το πουκάμισο ταϊλανδέζικο είναι????

    Για βρέσε τι νόμισμα έχει η Ταϊλάνδη.....όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά νάμαστε προϊδεασμένοι......

    Υ/Γ Ρε τήρα που αρχίζω να θέλω τη δραχμή......

    (τελικά καταλαβαίνω ότι είμαι εκδικητικό τομάρι!!!!!)

    Τώρα ο ταμτάκος ταϊζει τα τσούκια το κουτόχορτο της κάθαρσης και της φυλάκας για τα προηγούμενα λαμόγια.......έχει καταλάβει κι αυτός το 10 και 2/10 από την καλή και τα χορεύει ....πεντοζάλι τα δόλια.....είναι να τα λυπάσαι τα ζουδάκια....αφού δεν μπόρεσε να βαρέσει τα νταούλια και τις λύρες στις αγορές, τις βαράει στα τούγκια και αυτά αναθαρρεύουν και το χαύτουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/8/15 20:23

    Τράβα να μωρωσεις τη Φωφη για δε τη βλέπω στη βουλή κι ας το Γιανη.
    Προμηθεψου και χαρτί υγείας και σήκω απ το κομπιούτερ, ρίξε καμιά βουτιά στο πλαταμωνα να συνερθεις.
    Η ιστορία κάνει τη δουλειά της,ζήσε τα γεγονότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/8/15 20:39

    Πρωτοφανής διασυρμός για τη ΝΔ: Έβγαλε ανακοινωση στήριξης του Παπασταύρου!!

    Φαίνεται ότι «όλοι μαζί τα έφαγαν» κάποιοι

    ΕΦΑΓΕ 1,2 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΤΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ DIGEA ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

    σκόρδα!!! 10 σκόρδα 2 ευρώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/8/15 21:15

    ΡΕ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ?/ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕΓΛΗ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/8/15 01:31

    Πες τούγκιον σε τι διαφωνείς.....


    Τα 16 νέα προαπαιτούμενα που ζητούν οι δανειστές, σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής, είναι τα εξής:

    1. Αλλαγές στους νόμους περί προσλήψεων στο Δημόσιο, ρύθμισης των χρεών με 100 δόσεις, κρατικής χρηματοδότησης της Βιομηχανίας Ζάχαρης. Ζητά την κατάργηση του υψηλού συντελεστή της έκτακτης εισφοράς 8% στα ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ. Παράλληλα απαιτεί από την κυβέρνηση να υιοθετήσει νομοθεσία για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων της εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τις αυξήσεις στις συντάξεις και το εφάπαξ.

    2. Αλλαγή στο νόμο για το διορισμό των διοικητικών των νοσοκομείων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανεξάρτητη επιλογή τους.

    3. Να μένουν δια βίου εκτός δημοσίου όσοι έχουν κατηγορηθεί για δωροδοκία, όπως έγινε με τους γιατρούς του ΕΣΥ που είχαν κατηγορηθεί για "φακελάκια".

    4. Την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για τις πρόωρες συντάξεις στα 67 έτη ή στα 62 έτη με 40 χρόνια ασφάλισης από το 2022.

    5. Τη μείωση στο μισό της δαπάνης για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης στον προϋπολογισμό του 2016.

    6. Την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τους αγρότες, αρχίζοντας από τη μείωση της επιδότησης στο αγροτικό ντίζελ κατά 50%, αλλά και από την κατάργηση του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ.

    7. Την αύξηση του φόρου για τους εφοπλιστές.

    8. Την επίτευξη των αναγκαίων τροποποιήσεων έγκαιρα προκειμένου να διασφαλιστεί η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ του 2015.

    9. Τη μείωση των τιμών στα εκτός πατέντας φάρμακων και την επανεξέταση των ορίων στη συνταγογράφηση γενοσήμων.

    10. Την μείωση κατά 200 εκατ. ευρώ στις στρατιωτικές δαπάνες από το 2016, με περικοπές από τις δαπάνες προσωπικού και από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

    11. Τον έλεγχο σε μισθούς και επιδόματα, ειδικά στα οδοιπορικά και τις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων.

    12. Την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ)

    13. Την μείωση του ακατάσχετου ορίου των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες.

    14. Την αλλαγή του νόμου για τις ρυθμίσεις των οφειλών στο Δημόσιο και στα Ταμεία με αυστηρότερα μέτρα για τους μεγαλοοφειλέτες (για ποσά άνω των 100.000 ευρώ).

    15. Την απελευθέρωση της αγοράς με βάση την εργαλειοθήκη και τις συντάξεις του ΟΟΣΑ. Ενώ, ως προτεραιότητα εμφανίζεται η απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και τις Κυριακές.

    16. Την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο της πώλησης τουλάχιστον του 51% των μετοχών του ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και την πώληση της ΤΡΕΝΟΣΕ. Παράλληλα, απαιτείται να κλείσει η διαπραγμάτευση με τη Fraport για την παραχώρηση 10 μεγάλων αεροδρομίων της χώρας.


    Πες ανθρωπίσκε τι είναι το αντικοινωνικό και το αντεργατικό και το αντιλαϊκό......για να καταλάβεις το χοντρό δούλεμα που σούκανε ο ταμτάκος και το αντιμνημονιακό χουντοχιτλερικό συνονθύλευμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/8/15 09:54

    Βρε τράβα πλαταμωνα και πάρε και το βήμα να ενημερωνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/8/15 16:29

    Γιάννη (Πανούση) σου είπε ότι πάνε για αλλαγή καθεστώτος και όχι πολιτεύματος που είπες.....ν' ακους καλά τι σου λέει ο χψ......πάει και συ του χψ μαθητής έγινες....

    Υ/Γ Για τον μπαρούφα καλά τα είπες περί εσχάτης προδοσίας.....

    Επαναλαμβάνω απο τα 16 προαπαιτούμενα του ΔΝΤ ποιο, ανθρωπίσκο, είναι παράξενο και παράλογο?????? Ποιο δεν είναι σωστό??????

    Και να μια μούγκα στο πόπολο.....αλλά τι να περιμένεις από καραγκιοζάκια που τα δουλεύει ένας λαφαζάνης, ένας λεουτσάκος, ένας πετράκος, ένας στρατούλης και κάθε αριστεράντζα της πλάκας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος2/8/15 19:23

    Κι όμως σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Γιατί στο πρόσωπό του δεν διώκεται απλώς ένας πρώην υπουργός οικονομικών ή ένας οικονομολόγος. Διώκεται κάθε άνθρωπος που τολμά να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στη δικτατορία της Ε.Ε.

    Σημασία έχει ότι για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη ταυτίστηκε με μια μικρή χώρα που τολμά να τα βάλει με τα θηρία.

    Κι αυτό δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό ούτε από το Βερολίνο, ούτε από τους Έλληνες γερμανοτσολιάδες-υπηρέτες των τραπεζών ούτε από ορισμένα ασπόνδυλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρούν να κρύψουν την ολοκληρωτική παράδοση μιας χώρας πίσω από κόκκινες σημαίες και φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος2/8/15 20:07

    : Σοβιετία κατάντησε την Πάτρα ο δήμαρχος Κ.Πελετίδης!
    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ.

    Ε όχι και δωρεάν θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ρε μάστορα, τώρα που και ο τελευταίος βλαχοδήμαρχος έχει στήσει το μαγαζάκι του κερδοσκοπώντας πάνω στην ανάγκη της οικογένειας για απασχόληση των παιδιών, τους καλοκαιρινούς μήνες.

    Και δωρεάν μετακίνηση και πλήρη διατροφή και θαλάσσια σπορ και προβολή ταινιών… εσύ δεν είσαι δήμαρχος ρε Πελετίδη, εσύ είσαι «δολοφόνος» της επιχειρηματικότητας!

    Μετακίνηση με πούλμαν του Δήμου.
    Πλήρη διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό).
    Πρόγραμμα εκγύμνασης, αθλοπαιδιών και θαλάσσιων σπορ.
    Πρόγραμμα θεατρικού, μουσικοκινητικού παιχνιδιού και παραδοσιακών χορών.
    Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, επιτραπέζια.
    Προβολή ταινιών.
    Ενημέρωση σε θέματα πρόληψης, διατροφής και προστασίας περιβάλλοντος.

    ΟΧΙ στην αναβίωση του Σταλινισμού!

    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος2/8/15 22:18

    Συμφωνώ 19:23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος3/8/15 13:53

    Και μην ξεχασετε να τους ξαναψηφισετε.......σημερα γιορταζουν βαρανε τις λυρες και χορευουν οι αγορες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος3/8/15 14:28

    kai τι συμβουλεύεις να ψηφίσουνε !?
    εσύ που τα ξέρεις ούλα?

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 54 μήνες κυβέρνηση, 45 σκάνδαλα.!!.!!! αυτούς!!!

    ΤΑ «ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ» ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ: Η Bίβλος των μεγάλων οικονομικών σκανδάλων από το 1981 μέχρι σήμερα. αυτούς!!!


    Σκάνδαλο: Μπόμπολας, Αλαφούζος και Ψυχάρης χρωστούν στις τράπεζες 722 εκατ.ευρω!!!

    άει παίξε τις αμάτζες ρε φίλε και παράταμας στον πόνο μας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος3/8/15 14:36

    και τι συμβουλεύεις να ψηφίσουνε !?
    εσύ που τα ξέρεις ούλα?

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 54 μήνες κυβέρνηση, 45 σκάνδαλα.!!.!!!
    αυτούς;;; !!!

    ΤΑ «ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ» ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ: Η Bίβλος των μεγάλων οικονομικών σκανδάλων από το 1981 μέχρι σήμερα.
    αυτούς;;; !!!


    Σκάνδαλο: Μπόμπολας, Αλαφούζος και Ψυχάρης χρωστούν στις τράπεζες 722 εκατ.ευρω!!!
    αυτούς;;;!!!

    άει παίξε τις αμάτζες ρε φίλε και παράτα μας στον πόνο μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος3/8/15 20:53

    Καλά πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι έχουμε μπλέξει με καραγκιόζηδες??????


    Κυνηγάτε τα πριν είναι ανεπανόρθωτα αργάάάάάά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος3/8/15 21:45

    Σαν ακροδεξιό γιδοξούρι είναι και αγράμματα......γιατί απορείς???? επειδή η για πρώτη φπρά αριστερά το έκανε υπουργό??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος3/8/15 22:02

    τζάμπα ρε εισαγγελάκο τόσος κόπος από τον διασκεδαστή να "μοντάρει" το βίντεο για την δωροδοκια του....αιώνα και συ τη βάζεις στο αρχείο???.....άρπα μια μηνυσάρα για να μάθεις......τι υπουργός της για πρώτης φοράς αριστερά είμαι.....θα σε ταράξω στη νομιμότητα....έτσι δεν έχει πει η πασιονάρα...."όλοι ένα βήμα πίσω"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος4/8/15 06:44

    Το άλλο το βούρλο διαμαρτύρεται κιόλας αποπάνω κατά κάποιων υπουργών που επισήμαναν τον τραγέλαφο που έχει δημιουργήσει....

    δεν πάμε καλάάάάάά, δεν πάμε καθόλου καλάάάάάά....

    Είπαμε να κάνουμε συκώτι από τα γέλια με όλο αυτό τα τσαρλανιταριό, αλλά εδώ πρόκειται περί της καταστροφής της χώρας και τη ρύθμιση της τύχης σου από ένα συνονθύλευμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος4/8/15 13:15

    αναμφιβολα προκειται περι γελοιων και ηλιθιων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος4/8/15 13:38

    Τα αλλαζονικά γυφτοσκέπαρνα της μερκελικής "αριστεράς" θέλουν και οδηγό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος4/8/15 21:41

    πολιτικά αδίστακτο και ψεύτη είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ο πολιτικός πατήρ Αλέκος τον Αλέξη!!!!!!

    Τώρα γιατί το κάθε γιδοξούρι νευριάζει που το λέω και γω ψεύτη δεν το καταλαβαίνω,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος4/8/15 22:48

    ΝΔ: Ο λαός πληρώνει...


    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 54 μήνες κυβέρνηση, 45 σκάνδαλα.!!.

    7 μηνες εκτος κορύτου, έχουμε γλυτώσει 5 τουλάχιστο σκνδαλα ολκής βενιζελικά απαλλαγμένα.
    και χωρίς σκάνδαλα είναι ανούσια η ζωή ,καταντάς να
    ασχολείσαι με τα πουκάμισα του γιάννη για αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος5/8/15 09:30

    Συμπέρασμα: Η ευρωδουλεία είναι η χειρότερη μορφή ραγιαδισμού

    Η Ευρωδουλεία είναι χειρότερη μορφή ραγιαδισμού αφού οδηγεί στην πλήρη απώλεια κάθε οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας και φυσικά και κάθε πολιτικής κυριαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος5/8/15 10:42

    καλύτερα το τουρκικό φέσι παρά η παπική τιάρα........

    ε ρε τι σου κάνουν 400 χρόνια ραγιαδισμού......σε συνηθίζουν τόσο που πέρασε στο DNA το ανατολίτικο......(ρουσφέτι, μπαξίσι, λαμογιά, κοροϊδία και τεμπελιά....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος5/8/15 10:48

    Εδώ η χώρα όχι μόνο βουλιάζει, αλλά χάνεται στην κυριολεξία και ο "μαντηλάκιας" ασχολείται και ...καμαρώνει ότι δεν δέχτηκε την τρόικα στο υπουργείο αλλά....στο ξενοδοχείο τους.......

    Έχουμε μπλέξει με καραγκιόζηδες και δεν υπάρχει ΕΛΕΟΣ σου λέωωωωωωωωω.....

    Δίνουν σημασία στο συμβολισμό και όχι στην ουσία, τα νούμερα, οι νάρκισσοι και το πολιτικό γυφταριό (και να με συμπαθάνε τα γκαρντάσια οι ρομά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος5/8/15 10:57


    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 54 μήνες κυβέρνηση, 45 σκάνδαλα.!!.

    Κωνσταντάρας προς Παπαγιαννόπουλο:

    και τι δουλειά κάνεις εσύ ρε Γκρούεζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος5/8/15 22:45

    Ου..ου... μύλος γίνεται στον οργανισμό: Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταρέοι.
    Ο Ντίνος Ηλιόπουλος στο «Φωνάζει ο Κλέφτης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος6/8/15 09:51

    Εζήλωσεν Φιντέλ και συνεντευξιαζόταν επί ώρας, πλην όμως παραμυθιαζομένη κοιταζομένη εις τον φακόν των καμερών......

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ σου λέωωωω.....

    Θα τα πληρώσεις πανάκριβα τα νούμεραααααα....τους νάρκισσους.....και τους επηρμένους.......

    Ήδη τα πληρώνεις και το χαίρομαιαιαιαιαιαιαιαι......μεζέ τρώω.....γιατί εγώ ως γνωστόν τάχω χεσμένα και την έχω κάνει.....από παλιά......ήξερα τι γυφταριό πλακώνει......λαλάκωσα να πείσω και σένα, αλλά το τούγκι, τούγκιον μένει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος6/8/15 10:45

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 54 μήνες κυβέρνηση, 45 σκάνδαλα.!!.

    ΕΤΟΎΤΟΙ ΕΔΩ ΔΕ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ,
    ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΊ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανακοινώσεις συμπαράστασης έχουν από το κόμμα

    και ο βούδας μίλησε μετά από 6 χρόνια και είπε ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος6/8/15 11:01

    Ήδη τα πληρώνεις και το χαίρομαιαιαιαιαιαιαιαι......μεζέ τρώω....

    σκόρδαααα!!! 10σκόρδα 2 ευρώ!!

    τη δικαιούσαι τη χαρά!


    Το διαβάσαμε από το: Αυτοί είναι οι 17 Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες που χρωστούν 10,5 δισ. ε

    . Δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα… «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας.

    Η λίστα με τα ονόματα
    AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372.700.000 Ευρώ.
    ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων. ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ. INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom ίσον Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ. ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ. ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. ......
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΑΛΛΟΙ 10 ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος6/8/15 14:24

    ΕΙ ΑΛΕΞΗ,ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΜΙΑ.ΕΙ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ.ΕΙ ΑΛΕΞΗ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος6/8/15 22:03

    Νάτο το πιθήκι εκδηλώθηκε....πάει με τους άλλους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος6/8/15 22:47

    ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΡΟΥΜΠΕΛΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/8/15 09:55

    Είναι αδίστακτοι, νοιάζονται για τη βαβέλ τους και τη χώρα την έχουν γραμμένη....

    Σκέψου σοβαρά μήπως ο ταμτάκος πρέπει να τιμωρηθεί δια της απαξίας του?????, άλλωστε δεν χάνουμε και τίποτα σπουδαίο.....ένα πολιτικό καρακιτσαριό είναι όλοι τους.....

    Όλοι λένε ότι οι εκλογές θα είναι η καταστροφή της χώρας και αυτά τα νούμερα το χαβά τους....και στη λένε κιόλας από πάνω περί δημοκρατίας κλπ.....

    Αλλά αρχίζω να το γουστάρω το όλο θέμα......είπαμε μεζέ τρώω και το χαίρομαιαιαιαιαι......αρκεί να βλέπω τα γιδοξούρια με βέρτικο και βουβά γιδοξούρια...

    Σας έχω ματαπεί.....είναι ψεύτες και πολιτικά βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη....

    Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα για να πει το τούγκι......"καλύτερα να πάμε στη δραχμή" γιατί όπως είναι χαμηλού IQ θα νομίζουν ότι θα βάλουν μπατάκες στον κήπο και θα ζήσουν πλουσιοπάροχα.......μιλάμε για τέτοια τσούκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος7/8/15 11:32

    να φέρουμε ξανά τους ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ στην εξουσία!

    να ξανα φέρουμε αυτούς που νοιάζονται και λένε μόνο αλήθειες !!

    και είναι όλοι τους "πρωτευουσιάνοι" με υψηλό IQ στις ΚΟΜΠΙΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ να κουνάνε το δάκτυλο στους άλλους.

    Οφειλές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

    ΠΑΣΟΚ όφειλε κύριες εισφορές μαζί με πρόσθετα τέλη ποσό 109.415,40 ευρώ για τη μισθολογική περίοδο απασχόλησης από 1.2.2013 έως 30.4.2013. Για την ίδια περίοδο το ποσό που όφειλε η Νέα Δημοκρατία ανήρχετο σε 256.061,49 ευρώ.

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 54 μήνες κυβέρνηση, 45 σκάνδαλα.!!.

    Τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ: Από το καλαμπόκι στον Κοσκωτά και από το Χρηματιστήριο στον Τσοχατζόπουλο

    Τα δύο κόμματα χρωστάνε πάνω απο 255 εκ ευρώ στις τράπεζες!

    ξαναφέρτε τους πίσω!! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑς ΔΟΘΕΊ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος7/8/15 11:56

    μεζέ τρώω και το χαίρομαιαιαιαιαι....

    η χαρά του Μόγκολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/8/15 16:20

    Μην τα πιστεύετε.....και τις άλλες φορές λέγανε "είναι θέμα 24ώρου" "την καθαρογράφουμε τη συμφωνία" "μέχρι αύριο το πολύ θα υπογραφεί" κλπ

    το πήγανε πίσω πίσω, εσκεμένα και μεθοδικά όπως αποδείχτηκε με το πλάνο της δραχμής που είχανε, είδανε τον αρμαγεδώνα που θα ρχότανε και γίνηκε κομανέτσι ο τσιπράκος...

    Επειδή εγώ δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον, σας προειδοποιώ ότι μεθοδεύουν την έξοδο και ζυμώνουν το πόπολο.........μακιαβέλι είναι οι τύποι και στημένο τόχουν....

    Πάντως αρχίζω να γουστάρω επιστροφή στη δραχμή για να δω τους ηλίθιους που αισθάνονταν υπερήφανοι και αξιοπρεπείς να τα κυνηγάνε άγρια και γω να κάνω χάζι και να τρώω μεζέ και να φχαριστιέμαιαιαιαι......

    Η πρώτη φορά αριστερά (τρομάρα τους) συνεργάζεται με την δεξιά της δεξιάς!!!!!!!!

    Ήδη ο Σα(χλα)μάρας φαντάζει πολύ σοβαρός και υπεύθυνος απ' αυτά τα πολιτικά ρετάλια που ήδη διέλυσαν το σύμπαν και συνεχίζουν να νοιάζονται μόνο για το συνονθύλευμά τους και όχι για τη χώρα.......

    Ναι, το έργο τους δεν το ολοκλήρωσαν.....θα φέρουν την ολοκληρωτική καταστροφή και τότε θα αγναντεύω από μια ψηλή ραχούλα τους μικρόνοους που τους πίστεψαν....

    Όταν ακούς να λέει ότι "οι εταίροι να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα" είναι να πηδάς το βράχο.......σας δουλεύει ρεεεεεεεε το πολιτικό τίποτα......





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος7/8/15 17:48

    Είμαστε κοντά στη συμφωνία που δεν θα εφαρμοσουμε. Σε περιμένουμε στο συνέδρι'ο για τα περαιτέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος7/8/15 21:34

    Ήδη τα πληρώνεις και το χαίρομαιαιαιαιαιαιαιαι......μεζέ τρώω.....γιατί εγώ ως γνωστόν τάχω χεσμένα και την έχω κάνει.....από παλιά......ήξερα τι γυφταριό πλακώνει......λαλάκωσα να πείσω και σένα, αλλά το τούγκι, τούγκιον μένει....

    τάχει βγάλει έξω το λαμόγιο και γι' αυτό θέλει τη δραχμή και χαίρεται.....και δεν το βλέπω και αγχωμένο πολύ τελευταία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος7/8/15 22:03

    Λαμόγιο τούγκιον, δεν υπάρχει ΕΛΕΟΣ σου έχω χιλιογράψει....

    Στην Κνωσσό το υπουργείο πολιτισμού .....ΕΚΛΕΒΕ το κράτος!!!!!!!!! 534 παραβάσεις όργιο φοροδιαφυγής........

    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ, γίδιον, με τη συνταξούλα σου και να παρακαλάς νάναι και σε ευρώ για να μην αρποκολιέσαι στον σκουπιδοντενεκέ......γελοίε υπερήφανε και αξιοπρεπή ελληναρά που ειρωνεύεσαι τα σκόρδα .....τρομάρα σου κακομοίρη μου.....όργια ρε κάνουνε με την φοροδιαφυγή και σε βάνουν και γκλαφουνάς εναντίον του σόιμλπε.....αρουραίεεεεεεεε


    ε ρε μεζέ που θα φάω με τη δραχμούλα και θα το γλεντάωωωωωωωωωω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος7/8/15 23:08

    Σε ποια πρατήρια θα απαγορευτεί η πώληση καυσίμων – Όλα τα μέτρα για το λαθρεμπόριο

    ΡΕ τι συ ειναι οι συνειρμοί , αμέσως το μυαλό πήγε στον κολητου του αντώνη , μελισσανίδης του του χάρισε τον ΟΠΑΠ ως επιβράβευση επειδή ήταν ο μεγαλύτερος λαθθρέμπορας ρ.. έτσι κτυπιέται το λαθρεμπόριο όχι αστεία.

    τελικά δεν ξεχνιούνται τα σκάνδαλα με τίποτα όσο και να αποπροσανατολίζουν.
    οι συνειρμοι τα επαναφέρουν.

    τα 24 δις ων δομημένων ,τα 33 δις δρχ του χρηματηστηριου , τα δισεκατομύρια του λεγόμενου κουρέματος των αποθεματιών των ασφαλιστικών ταμείων δε συνψηφίζονται με τα ακτύπητα καρντ ποσταάλ της ΚΝΩΣΣΟΎ

    στους 54 μηνες 45 σκάνδαλα
    στους 30 μήνες πόσο?

    χ= 45x30/54 , μπορείς να υπολογήσεις κατα προσέγγιση τα σκάνδαλα ης 30μηνης περιόδου Σαμαροβενιζέλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος8/8/15 16:19

    Ταμτάκο,

    σ' έχω για "κουτοπόνηρο" και μάλλον θ' ακολουθήσεις τη συμβουλή μου....

    Πέτα όξω τους ακραίους.......μη φοβάσαι ότι έχουν κόσμο μαζί τους.....ένα 2% το πολύ απολιθώματα του σταλινισμού, που έχουν φύγει από το μαντρί του ΚΚΕ παλιά, είναι η αριστερή πλατφόρμα...... ούτε στη βουλύ δεν μπαίνου και με το Λαφαζάνη αρχηγό (όλα θα τα δω ο μαύρος...) θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι....

    Με τη ναρκισσιστική περσόνα της μπαρούφας ίσως πιάνανε κανα 5%, αλλά η κόρη του εισαγγελέως του Αντρέα έβγαλε φλύκταινες και πλακώθηκαν πριν καλά καλά το σκεφτούν......

    Συνεννοήσου με τα μονεταριστικά καθίκια της ευρώπης όμως πριν κάνεις εκλογές και να έχεις την έγκρισή τους, γιατί διαφορετικά θα οδηγηθούμε στον όλεθρο και θα έχεις την αποκλειστική ευθύνη και τότε ποιος μας σώζει......

    Άμα σε αφήσουν να κάνεις τις εκλογές είναι όλα εύκολα μετά......κυρίαρχος θα είσαι, με τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα θα κάνεις κυβέρνηση (θα συνενοείσαι στην τελική τελική) θα απαλλαγείς από τη δεξιά της δεξιάς (ελπίζω να μην ξαναδούν βουλή οι ψεκασμένοι πολιτικοί και τυχάρπαστοι σχηματισμοί δημιουργήματα του αντιμνημονιακού αγώνα του Σα(χλα)μάρα).......

    Άμα παίζεις παιχνιδάκι της δραχμής και ζυμώνεις το κόσμο με αυτά που κάνεις (ακόμα δεν σε εμπιστεύομαι...) τότε η κατάληξη για μένα είναι μία και σίγουρη.....η τραγωδία της χώρας και τότε θα ισχύσει αυτό που σου έχω χιλιογράψει....."όποιος δια πράξεων ή παραλείψεων οδηγήσει τη χώρα σε εθνική περιπέτεια η ιστρορία διδάσκει την ....κατάληξή του......." και δεν είναι απειλή, είναι διαπίστωσις.......


    Υ/Γ Λυπάμαι μόνο για κάτι ζουδάκια εδώ μέσα που με υβριστικώ τρόπω διατράνωναν την υπερηφάνειά τους και την αξιοπρέπειά τους που θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν κάτι λεουτσάκους, κάτι πετράκους, κάτι λαφαζάνηδες και όχι ότι έχουν τίποτα σαν άνθρωποι, αλλά οι ιδέες τους ως προς την οικονομία είναι του προ προ προ περασμένου αιώνα.......τώρα στις τρούπες τους (ως ασβοί) λουμώνουν και κιχ......και φυσικά δεν εννοώ το πιθήκι το νεοναζιστικό που ήδη δήλωσε ότι θα πάει με τους άλλους και δεν ασολιόμαστε μαζί τους (κυρίως όπως σωστά πράτουμε όλοι μας εδώ και τρία χρόνια που κανένας δεν του απευθύνει το λόγο και ας γράφει με κεφαλαία για να το προσέξουμε......συνεχίστε να φτύνετε τα πιθήκια!!!!!)

    Υ/Γ Σε ούλα δικαιώθηκα ο κερατάς......σε ούλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος8/8/15 16:41

    Προσοχή, όμως, οι Λαφαζάνηδες και οι λοιποί δραχμολάγνοι που θα τους δούμε να ξεμυτάνε τους επόμενους μήνες δεν είναι τίποτε άλλο από το μακρύ χέρι του βαθέως κράτους. Των επιχειρηματιών που σκίζουν τα ρούχα τους για να γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή, που θα χρηματοδοτήσουν ένα κόμμα το οποίο θα ταράξει το σύστημα και θα βάλει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

    Πολλοί από αυτούς έχουν… αγνές προθέσεις αλλά τι να το κάνεις όταν μετατρέπονται σε Δούρειο Ίππο για να κάνουν τις δουλίτσες τους οι επιχειρηματίες που έχουν τεράστιες περιουσίες στο εξωτερικό;

    Θα δείτε το επόμενο διάστημα ποιοι με υπόγειο τρόπο θα πορωθούν αυτό το νέο φαινόμενο στην Ελλάδα. Θα παίζουν τις δηλώσεις τους, θα τους δίνουν βήμα στο όνομα της δημοκρατίας, θα τους κάνουν αφιερώματα για το πόσο αγνοί και άδολοι είναι.

    Είναι οι ίδιοι που έκαναν τον Βαρουφάκη οικονομολόγο μεγάλης εμβέλειας παρά το γεγονός ότι οι γνωρίζοντες περί τα οικονομικά μιλούσαν για έναν τενεκέ ξεγάνωτο.

    Είναι οι ίδιοι που πίεζαν όσο κανείς τον Τσίπρα να το κάνει Κούγκι και οι ίδιοι που έστησαν όλη αυτή τη συνωμοσία της δραχμής. Δεν θα σταματήσουν πουθενά όλοι αυτοί οι καλοβολεμένοι λαδοπόντικες και θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσει η χώρα δεκαετίες πίσω.

    Προσοχή. Στο νέο κόμμα της δραχμής θα στοιχηθούν πολλές ετερόκλιτες δυνάμεις.

    Παραδοσιακοί ΚΚΕ, Συριζαίοι που θα αποσχιστούν, δεξιοί της μαύρης ώρας και ακροδεξιοί απατεώνες. Όλοι σε ένα… κίνημα που ο καθένας έχει το δικό του συμφέρον.

    Και όλοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων ορέγονται την Ελλάδα. Να την αγοράσουν μπιρ παρά και να στήσουν το νέο μεταπολιτευτικό κατεστημένο. Τα νέα τζάκια, που είναι και παλιά με κάποιες προσθήκες, εξυπηρετούν κι αυτοί γεωπολιτικά συμφέροντα.

    Κάποιοι τους Ρώσους και άλλοι τους Αμερικανούς που θα επιθυμούσαν τη διάλυση της ευρωζώνης.

    Υ/Γ Τούγκιον, γραμμή δίνω και πολιτική χαράσσω και είσαι τυχερό γιατί διαβάζεις εδώ μέσα πρώτος και καλύτερος τις αποκλειστικότητες........τιμή περιποιώ στο σάιτ και στο χωριό μας και γι' αυτό που και που καμιά συγνώμη δε βλάφτει.....γκέκε????

    Ή μη μου πεις ότι εδώ και τρία χρόνια και, σου έγραφα για τη μαφία της δραχμής όταν όλοι τοχαν τούμπανο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος9/8/15 12:14

    για πες βρε χψ εσυ που τα ξερεις ουλα ,το κουρεμα των καταθεσεων θα γινει πριν τις εκλογες η μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος10/8/15 14:22

    «μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος10/8/15 14:28

    Η φοροδιαφυγή των εφοπλιστών είναι πατριωτισμός, ενώ η φοροδιαφυγή του ταβερνιάρη είναι εσχάτη προδοσία.
    το λαθρεμπόριο από πλοίο με ελληνική σημαία είναι πατριωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος10/8/15 14:41

    Παράνομα και χρεοκοπημένα κανάλια -που φοροδιαφεύγουν συστηματικά- καταγγέλλουν καθημερινά ταβερνιάρηδες και μικροπωλητές.

    Η αλητεία των καναλαρχών συνεχίζεται και επί της κυβέρνησης της Πρώτη Φορά Αριστερά. Όπως συνεχίζεται και η ασυλία τους.
    και όπως λέει το τραγουδι:

    Ό,τι φαντάστηκα ήταν απάτη
    κι αν κάτι έλπιζα έχει χαθεί

    απόψε η σκέψη μου δε βρίσκει άκρη
    απόψε λύγισε η αντοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος10/8/15 18:13

    Μην περιμένετε εκλογές.....Δεν πρόκειται να γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος10/8/15 18:23

    και γιατί να γίνουν? αυτό προυποθέτει πολίτες με συνείδηση.

    ΣΟΚ από το μεγάλο ξεπούλημα: Στο… σφυρί 14 παραλίες της Χαλκιδικής, 8 της Ηλείας, 7 της Αργολίδας και 5 της Ρόδου!

    ίδρωσε το αυτί κανενός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος10/8/15 18:38

    Το έθνος να λυπάστε που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα στη πομπή της κηδείας.

    Που δεν επαναστατεί παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και την πέτρα.

    Kαλίλ Γκιμπράν

    μετά το πάση θυσία ευρώ αρχίζουν και φωνάζουν τώρα που βλέπουν ότι πάνω στο θυσιαστήριο δεν βρίσκονται οι άλλοι αλλά οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος10/8/15 19:31

    Μήπως και να γίνουν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα?? Οι εκλογές στο εξής θα γίνονται για καλαμπούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος10/8/15 21:53

    Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015
    Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο ΠΑΣΟΚ;

    10 + 1 λόγοι για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ
    (όπου ΠΑΣΟΚ βεβαίως, η ορίτζιναλ ΠΑΣΟΚΑΡΑ του Ανδρέα)

    1) Έχει χαρισματικό ηγέτη που κάνει όλους του υπόλοιπους να μοιάζουν με
    οδοντόκρεμες. Τελεία.
    2) Ξεκίνησε από φουλ αντιαερικανισμό και στο τέλος μια χαρά τα βρήκε με την
    Ουάσιγκτον. Ως και «ευχαριστώ είπε», έτσι για το καλό.
    3) Έχει σοφό Νέστορα, τύπου Παρασκευά Αυγερινό. Βλέπε τον Αλέκο Φλαμπουραρη,
    που διαθέτει εμπειρία και γνώση και ψυχραιμία στις δύσκολες στιγμές.
    4) Έχει κάποιον να τα λέει χύμα και τσουβαλάτα, τύπου Μένιο Κουτσόγιωργα. Βλέπε τον Νίκο Φίλη, που, όταν καίει το σίδερο, βγαίνει μπροστά χωρίς να μασάει από κανέναν.
    5) Έχει ένα γατόνι που κανονίζει τις ζόρικες υποθέσεις, τύπου Αντώνη Λιβάνη. Βλέπε τον Νίκο..
    Παππά, που θα το σηκώσει το τηλέφωνο και θα το κλείσει το ραντεβού και θα το ρίξει το γαμωσταυρίδι.
    6) Αγαπάει τους δημοσίους υπαλλήλους. Και οι δημόσιοι υπάλληλοι, ανταποδίδουν το αίσθημα.
    7) Ο ηγέτης του μπήκε στυλάκι στην πολιτική και μετά από μερικά μηνάκια στην πρωθυπουργία (αλήθεια να λέμε…) έχει αρχίσει να στρογγυλεύει.
    8) Ο ηγέτης του γουστάρει τους αιφνιδιασμούς και τις τζογαδόρικες κινήσεις. Και παίζει το παιχνίδι της πολιτικής με τους δικούς του όρους.
    9) Έχει αξιοποιήσει μια σειρά από ανηψάκια, φιλαράκια και τσατσονάκια που υπηρετούν πλέον το δημόσιο. Το δημόσιο συμφέρον, βρε κουτά!
    10) Πάτησαν και οι δύο επί πτωμάτων. Όπως το ΠΑΣΟΚ πάτησε στο πτώμα της Ένωσης Κέντρου για να καταλάβει την εξουσία, έτσι κι ο ΣΥΡΙΖΑ πάτησε στο πτώμα του ΠΑΣΟΚ.
    10 + 1) Κάποια στιγμή, έκλεισαν στο χρονοντούλαπο την επαναστατική ρητορική. Στο κάτω ράφι, παρέα με τις κάλτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος10/8/15 22:35

    μάτι μου, εκτός από την Ψαρρού τράβα και κατά την ελιά ή τον Άγιο Σώστη ή στην Κάπαρη ακόμα και στον Πάνορμο......και εκεί καλά είναι απ' όσο θυμάμαι τη δεκαετία του 70 που πήγαινα...καλές παραλίες είχε από τότε η Μύκονος και καλό κόσμο.

    Και επειδή ένα ανθρωπάκι ρωτάει για το κούρεμα των καταθέσεων το ενημερώνω ότι τα δανειάκια των νοικοκυραίων τα δίνει η πρώτη φορά αριστερά σε κάτι γύπεεεεεςςςς σε κάτι όρνιαααααα νααααααα με το συμπάθιο......

    Όχι παιδάκο μου θα φάνε τα λεφτά του κόσμου και θα χαϊδολογήσουνε το τσούκιον που πήγε και δανείστηκε να κάνει το κομμάτι του με την μεζό των 240 τετραγωγνικών.....τι χαϊβάνια που είστε........όταν σας ρώταγα παλιά που τόβρες το σπιτάκι και το λες δικό σου????? με δανεικά μούγινες ιδιωχτήτης??????

    Αλλά είπαμε εγώ γουστάρω πλέον δραχμούλα για να αγναντεύω και να ευχαριστιέμαιαιαιαιαα.....ιιιιιιιχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος11/8/15 09:42

    Το ερώτημα είναι αμείληκτο!!!!!

    Γιατί γίνανε εκλογές το Γενάρη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος11/8/15 09:44

    Γράφει ο (enallaktikos) Ανδρέας Ρουμελιώτης

    Είμαι 50 φεύγα χρονών κι έχω δει «τον Χριστό-φαντάρο»., ένεκα τούτου, δεν τρέφω, πλέον, καμιά αυταπάτη. Είμαι ρεαλιστής και δεν επιδιώκω το αδύνατο (αντιθέτως με ότι διατείνονταν το γνωστό σύνθημα τον Μάη του ’68) γιατί έχει συμβεί το αδιανόητο. Επιπροσθέτως, η ανάγκη με κάνει καταστασιακό αντιπραγματιστή, αφού η δική μας ηττημένη γενιά δεν θα προλάβει τους νέους καρπούς της όποιας ουτοπίας υφάνουν οι νεότεροι, να γευτεί.
    Ξαναμελετάω το απαύγασμα όσων έχουν γραφτεί για τις κυκλικές οικονομικές κρίσεις του καπιταλισμού και διαπιστώνω, μετά λύπης μου, ότι κάθε γενιά την «άφηναν» να ευδοκιμεί και πριν προλάβει να απολαύσει τους καρπούς της ανάπτυξης, αποσπώντας βίαια ό,τι είχε δημιουργήσει, της έκαναν πατητή.
    Συνήθως το επιτύγχαναν προκαλώντας παγκόσμιους και περιφερειακούς πολέμους ή εμφύλιους σπαραγμούς. Αυτό διδάσκει η ιστορία των κρίσεων: ότι το καπιταλιστικό σύστημα, για να..
    επανακάμψει, καταστρέφει κάθε φορά μεγάλο μέρος του (άυλου και υλικού) κεφαλαίου και της εργασίας, πυροδοτώντας εντέχνως κάθε είδους πολέμους. Με πρόσχημα τις κρίσεις, αναδιανέμει τον υπαρκτό πλούτο υπέρ των ισχυροτέρων, αρπάζοντας τους καρπούς της δημιουργίας κάθε γενιάς. Όχι βεβαίως γραμμικά, αλλά ασύμμετρα, μέσα από μια αναμπουμπούλα απ’ την οποία, εντέλει, θα επωφεληθούν οι 147 εταιρείες – funds που κυβερνάνε τον κόσμο τούτο, τα ισχυρότερα κράτη και οι ανώτατες κοινωνικές τάξεις.

    Η αναδιανομή του (υπαρκτού και λογιστικού) πλούτου υπέρ των ισχυροτέρων αυτή τη φορά έχει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Ο μαϊμού καπιταλισμός – καζίνο επικράτησε πλήρως έναντι των πραγματικών καπιταλιστών – βιομηχάνων και παραγωγών της νέας τεχνολογίας. Ο χοντρός βιομήχανος με το πούρο και τις τιράντες «τρώει πόρτα» στο καζίνο που έφτιαξε για να διασκεδάζει και να στοιχηματίζει στην καταστροφή των άλλων. Τα κράτη είναι υποχείρια των καζινάδων και οι πολιτικοί ενεργούμενα και υπάλληλοί τους.

    Η νέα παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία έχει αποκτήσει πλέον την αυθάδεια και τον τσαμπουκά, που της επιτρέπουν να υποβαθμίζει και να απειλεί, μέσω των ελεγχόμενω οίκων αξιολόγησης, την ίδια την Μέκκα του συστήματος∙ την Αμερική. Αφού μεταμόρφωσε δεξιοτεχνικά την τεράστια μαύρη τρύπα των τραπεζών σε κρίση χρέους των κρατών...

    Το εικονικό – λογιστικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο επικράτησε πλήρως δανείζοντας αέρα, και τα κράτη, όπως και οι υπήκοοι τους, πρέπει τώρα να αποπληρώσουν (με) σε πραγματικές αξίες. Όταν πάρουν και το τελευταίο σπίτι και το τελευταίο ευρώ, τα μη υπάρχοντα θα «κουρευτούν»...

    Αφού καταστραφεί μεγάλο μέρος της πραγματικής παραγωγής και της εργασίας, θα στραγγίζουν ότι «λίπος» υπάρχει πριν επανέλθουμε στον νέο κύκλο της ανάπτυξης. Η νέα ανάπτυξη δεν θα συνεπάγεται αυτομάτως νέες θέσεις εντάσεως εργασίας – έστω και κακοπληρωμένες – δεδομένου ότι έχουμε ήδη μπει στην εποχή της ρομποτικής. Άλλωστε, το χρήμα δεν αυγατίζει πλέον απ’ την παραγωγική διαδικασία αλλά απ’ το ίδιο το χρήμα...
    Θα αποθάνομε; Όχι! Θα μας αφήσουν ένα οικονομικό περιθώριο 10-20% για νέες συνεταιριστικές, συνεργατικές επιχειρήσεις με κοινωνική εργασία. Μέσα απ’ αυτά τα φυτώρια θα προκύψουν οι νέες καινοτομίες, ευρεσιτεχνίες και θα αναπτυχθεί η εφευρετικότητα και η ανταγωνιστικότητα. Μόνο έτσι θα επιβιώσουμε. Μέχρι την νέα αναδιανομή, όπου θα θεριστούν οι καρποί της επόμενης γενιάς. Σόρι, ε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος11/8/15 12:31

    Εκλογές γίνανε για να συνεχιστεί το μνημόνιο πιο σκληρό και αυτό μόνο ο Τσίπρας μπορούσε να το περάσει.....

    Σκεφτείτε μόνο να ήταν οι Σαμαροβενιζέλοι και να πέρνανε τέτοια μέτρα......θάχε καεί το πελεκούδι κυριολεκτικά.......

    τι δεν καταλαβαίνεις??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος11/8/15 13:41

    Καλά δεν παίζονται...... είναι τέτοια νούμερα που βγάλανε 11 σημεία του μνημονίου που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι μεγάλη επιτυχία και πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα μνημόνια.........δεν παίζονται σου λέωωωωωω.....

    Τελικά το μόνο που πρέπει να με απασχολήσει είναι πότε θα γίνουν οι λαϊκοί χοροί στην πλατεία συντάγματος για να γυρίσω πίσω να εορτάσω τη ....νίκη!!!!!!!

    Ήδη ο κιοφτές με το μουστάκι πανηγυριζει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος11/8/15 13:49

    Τσακώθηκε με την Μέρκελ ο....γίγας της πολιτικής!!!!!! Την έβαλε στη θέση της τη γκιόσα του Βερολίνου!!!!! Ποιος ακούει τώρα το Φίλη να καταχεριάζει τους πάντες και ειδικά να σηκώνει το δάχτυλο........

    (πρέπει ν' αυξήσω το χάπι της πίεσης...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος11/8/15 14:22

    Οι καραγκιόζηδες θριαμβολογούν αποπάνω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος11/8/15 16:04

    Η συμφωνία στα δημοσιονομικά προβλέπει ήπια προσαρμογή, δεν είναι καθόλου ασφυκτική αφήνοντας χώρο στην ανάπτυξη. Προβλέπει:
    - 0,25% πρωτογενές έλλειμμα το 2015 και πλεονάσματα
    + 0,50% το 2016
    + 1,75% το 2017 και
    + 3,5% το 2018.
    Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία που είχε υπογράψει η κυβέρνηση Σαμαρά / Βενιζέλου προέβλεπε πρωτογενή πλεονάσματα 3% για το 2015, 4,5% για το 2016 και 2017 καθώς και 4,2% για το 2018. Πλεονάσματα που δεν άφηναν κανένα περιθώριο για ανάπτυξη.
    Με την παρούσα συμφωνία, οι υποχρεώσεις της Ελλάδας για πλεονάσματα στην 3ετία είναι μειωμένες κατά ποσοστό 11% του ΑΕΠ, δηλαδή αποφεύγονται μέτρα ύψους περίπου 20 δισ.
    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με την παρούσα συμφωνία δεν θα υπάρξει καμία νέα δημοσιονομική επιβάρυνση –δηλαδή νέα μέτρα- κατά το προσεχές διάστημα.
    2. Η συμφωνία διέπεται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκαιο και όχι από το Αγγλικό, όπως είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και δεν προβλέπει κατάργηση της κρατικής ασυλίας, όπως προέβλεπαν οι προηγούμενες συμφωνίες.
    3. Η συμφωνία προβλέπει όχι μόνο την αναχρηματοδότηση του χρέους μέχρι το α’ εξάμηνο του 2018 αλλά και αρκετά χρήματα προκειμένου να εξοφληθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προκειμένου να υπάρξει «φρέσκο» χρήμα στην αγορά. Κίνηση που θα αναζωογονήσει τον εμπορικό κόσμο.
    4. Οι τράπεζες θα ανακεφαλοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2015 και άμεσα θα ενισχυθούν τουλάχιστον με 10 δισ. ευρώ. Έτσι δεν υπάρχει, πλέον, κανένας απολύτως κίνδυνος για «κούρεμα» καταθέσεων, όπως προβλέπει η κοινοτική οδηγία για ανακεφαλοποιήσεις τραπεζών μετά την 01.01.2016.
    5. Η κυβέρνηση δεν δέχθηκε να πωλούνται τα «κόκκινα δάνεια» σε εταιρείες, ενώ με νομοθεσία έχει προστατεύσει την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, έως το τέλος του 2015. Μέσα στο φθινόπωρο θα υπάρξουν κυβερνητικές πρωτοβουλίες ώστε να τακτοποιηθούν οριστικά, όσο αυτό μπορεί να γίνει σε μια «αγορά» περίπου 95 δισ. ευρώ, όσα και τα «κόκκινα δάνεια». Γι’ αυτό το λόγο θα υπάρξει ομάδα διαβούλευσης με τους θεσμούς.
    6. Ο ΑΔΜΗΕ παραμένει δημόσιο αγαθό, ενώ δεν υπήρξε καμία αναφορά σε «μικρή ΔΕΗ». Υπάρχει, βέβαια, δέσμευση για απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου, που αποτελεί όμως, ούτως ή άλλως, υποχρέωση προσαρμογής στις ευρωπαϊκές οδηγίες.
    7. Θυμίζουμε ότι η συμφωνία προβλέπει ακόμα αναπτυξιακό πακέτο 35 δισ. ευρώ, γνωστό και ως «πακέτο Γιουνκέρ».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος11/8/15 21:51

    Ψάχνουν τη Ζωή ν' ανοίξει τη βουλή όπως σας έλεγα προφητικά παλιά και σας έφερνα για παράδειγμα το Σίλη του σμόρα με την σφραγίδα που είχε σαν πρόεδρος στου κόλια το βουνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος11/8/15 22:30

    Μόνος σου εμινες τράβα χωριό να βρεις τους άλλους ευρωπαιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος12/8/15 09:43

    Λουμώνουν σαν ασβοί....τι να ειπούν τα δόλια?????

    κιχ,,,,,,

    Το σκάσε και πλέρω τα 'βρε και δε λένε να το χωνέψουν....

    Τον ταμτάκο δεν τον πιστεύει κανείς πλέον, ούτε οι δικοί του.......σου ΄λεγα, τσούκιον, ότι γραμμή χαράσσω ......ψευτάκο τόλεγα από τους πρώτους και τώρα έχει γίνει κυρίαρχο σύνθημα σ' ούλη την έλλαδα.....ψεύτη τον ανεβάζουν, ψεύτη τον κατεβάζουν.......θυμάσαι τη φράση μου...."μην τα πιστεύετεεεεε.."

    Τελικά όσο μένουν στα πράματα, τόσο κακό προξενούνε και θάναι ανεπανόρθωτο, γι αυτό....κυνηγάτε ταααααα....

    Σας έχω ματαπεί ότι η υπουργάρα θα την κάνει όταν έρθει η ώρα και θα ηγηθεί του αντιμνημονιακού αγώνα από δεξιάς πλευράς.......Νομίζω ήρθε η ώρα και είναι έντονα προβληματισμένος......ούτε αυτός πιστεύει τον τσίπρα....σου λέει "θα κάνει εκλογέεεεςςς δε θα κάνειει" ....γιατί άμα κάνει πρέπει να την κάνει σύντομα να μην εγκλωβιστεί......αν δεν κάνει πρεπει να μείνει να απολαύσσει κι άλλο την καρέκλα.....είναι έντονα προβληματισμένο και γι' αυτό έχει εξαφασνιστει και δε βγάζει κιχ.....δεν ξέρει τι να κάνει.....πάει κι αυτό το αποχαύνωσε ο μακιαβέλι......να μ' ακούτε ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος12/8/15 15:08

    Την ηύρατε τη Ζωίτσα, μάτι?????? (κι ο Σίλης την Κυριακή υπόγραφε και σφράγιζε, όταν ερχόταν στο χωριό.....)

    Τηράτε νάχετε το νου σας γιατί ο ταμτάκος μάλλον τάχει βρει με τον σόιμπλε, να μας πετάξουν όξω από το ευρώ και την ευρώπη......το νου σας, μην τον πιστεύετε....άλλωστε και ποιος το πιστεύει?????

    (ήδη υλοποιεί τις συμβουλές του χψ, αλλά άμα δεν ολοκληρώσει όπως τάχει πει ο χψ δεν τον πιστεύω, που να τον δω να κρέμεται από τον πλάτανο!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος12/8/15 16:57


    του Νίκου Μωραΐτη



    Να το λοιπόν το τρίτο Μνημόνιο, το πρώτο αριστερό.

    Σήμερα που το έχουμε μπροστά μας πια, έτοιμο προς ψήφιση, σκέφτομαι όσα περάσαμε.

    Την προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου, που δεν ξέραμε αν ο λαός θα κάνει το μεγάλο βήμα ή θα τον μεταστρέψουν τα ΜΜΕ.

    Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου:
    -Ναι μάνα, η Αριστερά είναι κυβέρνηση!
    -Έζησα να το δω αυτό, αγόρι μου!

    Το βράδυ της 3ης Ιουλίου στο Σύνταγμα. Μία πρωτόγνωρη θάλασσα από «όχι».

    Το βράδυ της 5ης Ιουλίου. 61,3% «όχι» με τις τράπεζες κλειστές. Ποιος άλλος λαός το κάνει αυτό;

    Και μετά, η προσγείωση. Η συμφωνία. Άνθρωποι που ήμασταν μία γροθιά να τσακωνόμαστε αν ο Τσίπρας έκανε καλά που υπέγραψε ή όχι.

    Δεν με εξαπάτησε ο Τσίπρας. Ξέρω ότι κανείς δεν θα έφερνε κάτι καλύτερο, γιατί κανείς ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε έτσι. Για τόσο χρόνο, με τόσο σθένος και τόση οδύνη. Τα όνειρα με εξαπάτησαν.

    Γιατί όταν ο Χατζηνικολάου ρωτούσε τον Τσίπρα «κι αν δεν δεχτεί τις προτάσεις σας η κυρία Μέρκελ;» κι εκείνος απαντούσε «θα τις δεχτεί, κύριε Χατζηνικολάου, γιατί η Ιστορία της Ευρώπης έχει γραφτεί μέσα από μεγάλες διαφωνίες και μεγάλους συμβιβασμούς», εγώ το πίστευα.

    Πίστευα, με άλλα λόγια, στη δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης. Το όνειρο που τέλειωσε είναι ακριβώς αυτό. Και χρωστάει όλη η δημοκρατική μειοψηφούσα Ευρώπη στον Τσίπρα το ότι τράβηξε την κουρτίνα και έδειξε το ευρωπαϊκό πτώμα.

    Είχαμε επενδύσει σε εκείνον ένα ευρωπαϊκό όνειρο. Μας ξεσκέπασε έναν ευρωπαϊκό εφιάλτη.

    Δεν φταίει εκείνος που τα πράγματα είναι έτσι. Ούτε εκείνος ούτε εμείς διαλέξαμε να γεννηθούμε σε μία τέτοια Ευρώπη. Εδώ ζούμε όμως.

    Η Ελλάδα, μικρό αμάξι. Με το ζόρι πιάνει τα 100 και τη βάλανε να τρέξει στην πίστα με τις Mclaren και τις Ferrari.

    Η ελπίδα δεν έρχεται, λόγω traffic στους αυτοκινητόδρομους της Γερμανίας.

    Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε σε ποιο δρόμο τρέχουμε. Αυτόν τον γκρίζο, που δεν βγάζει στον γκρεμό, αλλά ούτε και στο ξέφωτο των ονείρων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος15/8/15 12:18

    Χρόνια πολλά και καλά!!!!!

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος16/8/15 21:39

    Κιμ ουγκ.....ούγκαλος.......(125.000 ευρώ το μήνα ο ....σύμβουλος!!!!!)

    Α ρε αριστεράντζα......

    Με το 1ο μνημόνιο κάηκε η Αθήνα...

    Με το 2ο μνημόνιο κάηκε η Ελλάδα....

    Με το 3ο μνημόνιο κάηκε η......Μϋκονος.......(125.000 το μήνα ρεεεε το μήνα!!!!!)


    Και τώρα κατά πού θα σιάξουμε, μάτι μου????? μπερδεύτηκες λιγουλάκι????

    Καλά ξεμπερδέματα, πατριώτες.....(γενικώς και ειδικώς)

    Με το καλό να γυρίσετε πίσω σώοι και αβλαβείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος17/8/15 12:09

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ. ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΟΥΑΓΙΟ ΗΡΩΙΚΕ ΛΑΕ ΘΑΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος17/8/15 21:30

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΨ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑΜΤΑΚΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος18/8/15 08:20

    Πήγε με κότερο, κρουαζιέρα εν μέσω κρίσης!!!!!!

    Για τον Βενιζέλο: ....."το κάθαρμα".....

    Για τον Αλέξη:........"ε, να ξεκουραστεί λίγο το παιδί".......


    (ο ορισμός πως σκέφτεται το τσούκιον...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος18/8/15 09:32

    Μες τη διαπλοκή όπως πάντα. Με το ίδιο πήγαινε η αρκούδα σου;
    Για τηρα τις φωτογραφίες, και βάλε το κοτερο εδώ (καθώς ξέρεις το κώδικα) να το δούμε όλοι. Κι ο φτωχός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα πάει με τέτοιο μπρικι.
    Αιντε πια Αυριανή της Γλανιτσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος18/8/15 13:08

    Μούγινες μνημονιακός, μάτι????

    δεν είσαι τώρανες υπερήφανος και αξιοπρεπής αντιμνημονιακός????

    Με το χειρότερο μνημόνιο ταυτίστηκες ελληναρά μου????

    Η εκδίκηση του χοντρού, λέγεται αυτό.....Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!!!

    Ετοιμάσου τώρανες να πας για ψήφο πάλε και να βγάλεις τον ταμτάκο που θάχει βγάλει από τις λίστες τους ακραίους (όπως τόχω συμβουλέψει....λαλάκωσα να του το λέω..)

    και αν πάρει αυτοδυναμία έχει καλώς και για να εφαρμόσει τα μέτρα που ξέρεις μπορεί με κάποιους ποταμίσιους ή πασόκους (αν μπουν) να κάνει ισχυρή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση ΟΛΑΚΕΡΗΣ 4ετίας και να ματα κερδίσει και μάτα κερδίσει....

    αν δεν πάρει αυτοδυναμία να ετοιμάζεσαι για το μεγάλο συνασπισμό τσίπρα-νδ-ποτάμι και μπορεί πασόκ.......(έτσι για να ολοκληρωθεί το δικό μου!!!!!!!


    και πού 'σαι να ετοιμάζεσαι για το περιουσιολόγιο!!!!! και τώρα που έγινε φιλοευρωπαϊστής, που θα ξωπετάξει τους ακραίους, θ' απαλλαχθεί από τους ψεκασμένους και θα κάνει το περιουσιολόγιο....εγώ ...ξέρεις......ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ!!!!!

    Άιντε ανθρωπίσκο, τυχερός είσαι που με διαβάζεις και έχεις αποκλειστικότητα!!!!!

    (φτύστε με....)

    Και μη ζητάς βίντεο (με τον κωδικό που μούδωκε ο ...γιωργάκος παλιά....) γιατί θα ανεβάσω κάτι σκισίματα μνημονίων κάτι κεραυνούς του μακιαβέλι και δε θέλω να σε μελαγχολήσω......τράβα τώρα να ιδείς κατά που θα σιάξεις και συ και πάρε καμιά δραμαμίνη για το ...βέρτικο....

    και όσοι δε γυρίσατε, με το καλό να γυρίσετε και νάστε καλά για να σας κουτουπώνω ζουδάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος20/8/15 09:18

    Ειναι επικινδυνοι....

    κανουν εκλογες για δικους τους εσωκοματικους λογους....

    ναι κυριε τσιπρα να παρεις τα μετρα και να εφαρμοσεις το προγραμμα και ας φθαρεις οπως οι προηγουμενες απο σενα κυβερνησεις.....

    ομως προτιμας να αποδιαλυσεις την οποια οικονομια γιατι την εχεις ηδη παει στα ταρταρα παρα να υποστεις προσκαιρη φθορα......

    δηλαδη συμφωνησαν για το τριτο σκληροτερο μνημονιο με 222 και βουλευτες και δεν μπορουν να συμφωνησουν για ελαφρυτερα θεματα που ευκολοτερα μπορουν να τα βρουν γιατι δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες πχ μεταναστευτικο κλπ

    ας κανει εκλογες και ξερεις εσυ προδομενε λαουτζικο...οπως εξαφανισες πασοκ νδ τωρα σειρα και του συριζα.....αρκετα με την βαβελ....διαφορετικα ας γευτεις τις επιλογες σου.....ας σε δουλευει ο σκουρλετης με τις σκουριες....ταχα μου εκλεισε τις σκουριες προσωρινα εν οψει εκλογων για να τις ανοιξει μετα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος20/8/15 19:53

    Τώρα γύρισα από τη σύσκεψη.....τούγραψα το διάγγελμα για τις εκλογές....το συμβούλεψα τι να λέει στον προεκλογικό αγώνα.....και θα τις κερδίσει....και το μνημόνιο θα εφαρμόσει (θυμάστε μόνον αυτός μπορεί να εφαρμόσει τέτοια μέτρα) και θα συνεργαστεί άμα χρειαστεί με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και ευτυχώς μ' ακούει τώρα τελευταία και γι' αυτό στρώσανε τα πράματα και θα πάνε καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος20/8/15 22:29

    Ο Βαγγελας το ξεσκισε αποψε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος22/8/15 13:36

    Μπαχαλοοοοςςςς

    α ρε χψ ποσο μακρια εβλεπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος22/8/15 21:44

    Χψ οφείλω να ομολογήσω ότι οι αναλύσεις σου ειναι νηφάλιες, τεκμηριωμένες και αξιόπιστες. Συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.