Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Έτσι καταργούν τις εθνικές κυβερνήσεις. Η προφητική ομιλία του Α. Παπανδρέου


Σχέδιο μηδενοποίησης των Εθνών και υπακοής σε ξένα κέντρα - Το «διευθυντήριο» των Βρυξελλών που στο όνομα της δήθεν Ενωμένης Ευρώπης διαλύει την έννοια του Έθνους – Η προφητική ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου το 1995. Στο όνομα της παγκοσμιοποίησης γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα οικονομικού και όχι μόνο περιεχομένου. Στο όνομα της Ενωμένης Ευρώπης συντρίβονται εθνικές συνειδήσεις λαών που κατάφεραν να επιβιώσουν χιλιάδες χρόνια στο ρου της Ιστορίας. Διαλύονται κοινωνικές τάξεις, αξίες και ιδανικά κάτω από την μπότα του γερμανικού status quo και του ελέγχου που θέλει να επιβάλλει σε δημοσιονομικό επίπεδο σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.
Το πώς δρουν τα χρηματοοικονομικά λόμπι όχι μόνο των Γερμανών αλλά πολύ περισσότερο τα λόμπι του αμερικανοεβραϊκού παράγοντα είναι γνωστό. Επίσης είναι γνωστό ότι πλέον ελέγχουν όλη την παγκόσμια οικονομία μέσω των διαφόρων funds που έχουν εισχωρήσει σε όλους τους τομείς του εμπορίου και όχι μόνο. Είναι τoις πάσι γνωστό ότι εμμέσως ελέγχουν τα πάντα: από την τιμή της ντομάτας στη λαϊκή αγορά, μέχρι τις συντάξεις που δίνουν τα ασφαλιστικά ταμεία αφού για όλα αυτά δεν κυκλοφορεί πραγματικό χρήμα, αλλά χρεόγραφα, ομόλογα και ασφάλιστρα κινδύνων πάνω στα οποία τζογάρουν οι αποκαλούμενες «αγορές».
Τα περί «ευρωπαϊκής οικογένειας» και «κοινοτικής αλληλεγγύης» κατέρρευσαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι Έλληνες πολιτικοί γνωρίζουν αρκετά καλά όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο των Βρυξελλών και στις διάφορες «κλειστές» Λέσχες όπου καλούνται κατά διαστήματα να παραστούν είτε ως παρατηρητές, είτε ως ομιλητές.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι επιχειρείται μια νέα Γιάλτα, ένα νέο μοίρασμα των χωρών με βάση «Ζώνες Επιρροής» σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια και τούτο γιατί δεν έχει ενέργεια. Η νέα Συμφωνία των ποσοστών (Percentages agreement), σαν αυτή που έφτιαξαν στη χαρτοπετσέτα ο Στάλιν με τον Τσώρτσιλ γίνεται με βάση τα ενεργειακά δεδομένα. Εξού και το όψιμο ενδιαφέρον για την ελληνική ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας μας.
Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μια από τις τελευταίες Συνόδους Κορυφής που έλαβε μέρος το 1995 είναι σοκαριστικές. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ένας από τους σημαντικότερους έλληνες πρωθυπουργούς που πολλές φορές κατηγορήθηκε από πολλούς για έντονο φιλοαμερικανισμό, σε μια κρίση ειλικρίνειας αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο όλων αυτών των δυνάμεων.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής και ουδείς τολμά να το κάνει πρωτοσέλιδο.
Οι λόγιοι είναι προφανείς:
Ακούστε προσεκτικά τα παρακάτω σημεία:
Ανδρέας Παπανδρέου 1995... στιγμές ειλικρίνειας...
2:07 ...και θέλω να το επεκτείνω· δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω από τον Ελληνικό λαό την αλήθεια· θέλω να "πώ ότι ΕΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ» ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. διότι, ενώ πολλοί συνάδελφοι, πρωθυπουργοί, ιδιαιτέρως και στο διάδρομο μου έλεγαν, «τί καλά που τα είπες, έχεις δίκιο», κανείς δεν πήρε το" λόγο, για να καλύψει τις θέσεις μου...
2:58 ...Τι είναι η Ενωμένη Ευρώπη; Ποιος την κυβερνά; Τι ρόλο παίζουμε πλέον εμείς, οι κυβερνήσεις, οι εθνικές κυβερνήσεις; Αυτά είναι ερωτήματα πολύ βασικά...

3:13 ...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά! Δεν θέλω ν" αποκαλύψω ονόματα – ποιοι μίλησαν και τι είπαν· ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...

55 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/6/15 00:50

    Εγινε επίκαιρος και ο Βίλχελμ Ράϊχ ! Λοιπόν, ΑΚΟΥ (ή μάλλον, διάβασε) ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ : Διάβασε εσύ Ελληνα άνεργε, φτωχομεροκαματιάρη, "απασχολούμενε" στον ιδιωτικό τομέα, μικρέμπορε, δημόσιε υπάλληλε, μικρο-ελεύθερε επαγγελματία και ταλαίπωρε επιστήμονα, συνταξιούχε, πάμπτωχε που περιμένεις το ΕΚΑΣ και το επίδομα του ΟΓΑ για να μην πεθάνεις της πείνας (νομίζω πως στις παράνω κατηγορίες περιλαμβάνεται το 98% του Ελληνικού Λαού). Διάβασε, λοιπόν, τα μέτρα που προβλέπονται στην πρόταση των "εταίρων" μας που μας θίγουν ΟΛΟΥΣ, οδηγώντας μας γρήγορα και με χειρουργική ακρίβεια στο σίγουρο αφανισμό μας, στον αφανισμό των παιδιών, των εγγονιών, των επιγόνων μας και στη γενοκτονία των Ελλήνων. Διάβασε και μετά πήγαινε να ψηφίσεις. Η αμάθεια και η ημι-μάθεια μας έφεραν εδώ που είμαστε, ενώ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/15 10:41

    Τώρα άρχισαν τα όργανα.....

    Τα βλέπω από το πρωί στα κανάλια σαν κλαμένα....να προσπαθούν να αρθρώσουν κάποια ορθολογική άποψη και επιχείρημα γιατί έκαναν δημοψήφισμα και γιατί να ψηφίσεις όχι.,

    Επιτρεψέ μου, μου, να αποτολμίσω να εκστομίσω κάποιες βλακιούλες μου και ας μην είμαι πολιτικός.

    Χθες, από διαφορετικές αφετηρίες και απόψεις, σύριζα ανέλ και χρυσή αυγή ταυτίστηκαν στην ψήφο.

    Το ίδιο σύριζα και ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια (πόσα χρόνια τα λέω...) από διαφορετική σκοπιά και άποψη συμπίπτουν στο στόχο που είναι ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!

    Οι μεν δικοί μας εδώ από ίδια θέση με διαφορετικούς στόχους θέλουν την έξοδο, τα δε μονεταριστικά καθίκια προωθώντας την καθαρότητα του ευρώ και της ευρωζώνης....Ναι ο Λεουτσάκος και ο Σόιμπλε από διαφορετικές θέσεις και απόψεις θέλουν τον ίδιο στόχο, την έξοδο, αυτό λέω απλά.

    Υποθέσεις κάνω (γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει έλληνας που ξέρει τις θέσεις του συνονθυλεύματος και τούτο όχι γιατί είναι ανίκανοι να είναι σαφείς, αλλά αυτή είναι η τακτική στην παρούσα φάση......η ασάφεια, η σύγχυση, δε θέλουν να ξέρεις το στόχο τους γιατί θα τα "εκτελέσεις", λαέ (πάντα πολιτικά)

    1η υπόθεση λοιπόν.

    Κάποιοι θέλουν "αντεπίθεση", παλιοί ιδεοεμονικοί σύντροφοι, που ακόμα έμειναν στον αύγουστο του 49 και ονειρεύονται τη νίκη......και δρώντας από μέσα την κοιλιά του θηρίου θα το πληγώσουν, θα το γραντζουνίσουν, θα το αρρωστήσουν και στο τέλος θα το θανατώσουν......έτσι νοιώθουν, έτσι θέλουν, έτσι δρουν, έτσι νομίζουν (δεν το σχολιάζω)

    2η υπόθεση λοιπόν.

    Κάποιοι, πραγματικά δουλικά κάποιων νταβατζήδων, θέλουν την επάνοδο στη δραχμή για να εξυπηρετηθούν αυτοί που χρωστούν τα τεράστια ποσά και αυτοί που θα αγοράσουν την ελλάδα φέρνοντας το χρήμα που έχουν βγάλει έξω. (μαφία της δρααχμής τους λέω κάτι χρόνια τώρα) Και αυτή η μαφία διασχίζει τα κόμματα από τα πιθήκια μέχρι την αριστερά.

    Στην δραχμή υπάρχουν και οι "ιδεολόγοι" της ανεξάρτητης εθνικής οικονομικής πολιτικής. Δε θα το αναλύσω αλλά ένα μόνο θα πω. Αν θες να έχεις πολύπλευρη ανεξάρτητη εθνική οικονομική πολιτική (κυριαρχία δηλαδή) τότε δεν μπορείς να ανήκεις σε "συνεταιρισμούς" που πρέπει να τηρείς κανόνες κλπ . Άρα η ουσία είναι ότι πρέπει να βγεις από την Ευρωπαϊκή ένωση, τόσο απλά. (δεν λέω πιο είναι σωστό)

    Υπάρχουν και οπαδοί της δραχμής από εθνολαϊκιστική άποψη, περί ελληναράδων, συνομοσιολογίας κλπ.

    3η υπόθεση.

    Να υπολογίζει ο σύριζα να πετύχει ας πούμε το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και να υποθέσουμε γιατί. Βγαίνοντας ΝΑΙ το ίδιο βράδυ γύρω στις 9 θα βγει να παραιτηθεί!!!! Θ' ακολουθήσουν διαδικαστικά, διερευνητικές κλπ και στο τέλος εκλογές. Στο σύριζα υπολογίζουν ότι θα βγουν πάλι πρώτο κόμμα (ανύπαρκτη αντιπολίτευση γαρ) Ίσως να έχει στην απόξω κάποια ιδεοεμονικά απολιφάδια της ψεκασμένης αριστερής αοριστολογίας (όχι λαφαζάνη αυτός θα είναι ο πιο κομματικός απ' όλους, αλλά κάτι άλλα βαρεμένα...) και αυτό θα το πετύχει λόγω λίστας.... Και θα κάνει κυβέρνηση μετά με το ποτάμι το πασόκ ((αν υπάρχει) και θα συμφωνήσει το 1ο 24ωρο με τους θεσμούς......

    4η υπόθεση.

    Να υπολογίζει στην επικράτηση του ΟΧΙ. και σου λέει αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και βγει ΟΧΙ, θα πάμε να διαπραγματευτούμε και αν στη βάση των 8-10 δις τα βρούμε έχει καλώς (το ζύμωμα όλων έχει επιτευχθεί και θα το δεχτούν όλοι με ανακούφιση..) αν οι ξένοι γίνουν πιο σκληροί (ο σόιμπλε θα επιμένει να μας ξωπετάξει) θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια μέσω ......εκλογών γιατί το μπάχαλο που θα έχει εν τω μεταξύ φουντώσει θα είναι χωρίς προηγούμενο (κλειστές τράπεζες, καταβαράθρωση χρηματιστηρίου κλπ) και θα επαναληφθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης πάλι όπως προηγούμενα σας περιέγραψα......

    Πρόκειται περί "σατανικής" μακιαβελικής πολιτικής!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/15 12:43

    5Η ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΚΕΛΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ 40ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΖΩΜΑ/ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΝΟΣ ΔΙΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 6000000 ΚΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΝ 4000000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ.ΑΥΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η 5Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΤΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΕΙΜΕΝΟ.Α ΝΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΝΕΝΕΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/6/15 13:01

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΤΑ ΚΟΥΚΟΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/6/15 13:02

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΤΑ ΚΟΥΚΟΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/6/15 13:14

    σας μπλόκαρε ο Τσίπρας να αποδεχτείχτε και να ψηφήσετε μνημόνια .
    οποιαδήποτε πρόταση και να ψηφίσετε μνημόνια ψηφίζετε.
    δε θάχετε το δικαίωμα μετά να μιλάτε ότι δε σας αρέσουν τα μέτρα που προτείνει ο Σύριζα. φερμουάρ λοιπόν στο στόμα και κομμένα τα δάκτυλα που κουνάγατε μέχρι και χθές. πρρώτο και δευτερο μνημόνιο ατόφιο όπως το ψήφισαν οι σαμμαροκουβελο βενιζέλοι και καρατζαφέρηδες
    πάρτε και το απανωγόμι από τον σύριζα και σκασμός πλέον.! αυτό λέει η ανάλυση του δημοψηφίσματος, λυπάμαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/6/15 14:03

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΡΙΞΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 2ΟΕΤΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/6/15 14:08

    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΑΦΟΥ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/6/15 14:27

    Πατριώτες ψυχραιμία, η ζωή θα συνεχιστεί, το θέμα είναι μέσα σε τι πλαίσια, ευρωπαϊκά ή βορειοκορεατικά.....

    Όλοι καταλαβαίνουν και αυτοί που τον ψήφισαν και αυτοί που δεν τον ψήφισαν (για το σύριζα λέω) ότι μπλέξαμε με ένα απίθανο τσούρμο καφενόβιας λογικής.....

    Σας προειδοποίησα (από χρόνια) ότι οι τύποι (εν αγνοία τους για να είμαι επιηκής) θα παίξουν το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου (χωρίς εισαγωγικά πλέον)

    Αυτές οι προειδοποιήσεις και οι επιθέσεις μου εναντίον τους οδήγησαν πολλά ανθρωπάκια να με κατατάξουν στο στρατόπεδο των ακρονεοφιλελεύθερων μονεταριστικών και εκδικητικών καθικιών της ευρώπης (προτεσταντικής θεώρησης και φιλοσοφίας) (σας θυμίζουν τίποτα αυτά???) Δηλαδή στη λογική όποιος δεν είναι μαζί μας είναι με τους ξένους, όταν τους έγραφα τα αυτονόητα περί φοροκλοπής, φοροδιαφυγής, φοροαποφυγής, εισφοροδιαφυγής κλπ. Όταν κουτούπωνα τους ΚΛΕΦΤΕΣ μεγάλους και μικρούς των φόρων και των εισφορών με βρίζανε εμετικά και δεν κατάλαβα καλά μήπως "συνομιλούσα" με φαρμακοβιομηχάνους, τραπεζίτες, φοροκλέφτες, λαθρεμπόρους, γιατί οι βρισιές εναντίον μου δεν εξηγούνται αλλιώς...

    Σας μίλησα (από χρόνια) ότι τα Μέσα Μαζικής Επιβολής θα παίξουν το ρόλο της 5ης φάλαγγας του κεφαλαίου (όποιο έμεινε) που θα παίξει στην ελλάδα...

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι το συνονθύλευμα παίζει το παιχνιδάκι μιας μερίδας κεφαλαιούχων (έτσι εξηγείται η στροφή των μέσων που ελέγχουν 10 μέρες πριν τις εκλογές του Γενάρη υπέρ του σύριζα) και θα οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο για να καταλήξει στη δραχμή αφού πρώτα έχει ακυρώσει όλες τις ιδιωτικοποιήσεις (ΔΕΗ, ευδαπ, ελληνικό, βουλιαγμένες, αεροδρόμια, λιμάνια κλπ) για να τα δώσει σ' αυτούς!!!!!!!!!!!! (και μάλιστα το καμουφλάρουν δήθεν μου τάχα μου ότι δεν ξεπουλούν!!!!!

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.....

    (θα επανέλθω με επιχειρήματα και όχι με βρισιές...)

    Πάταξον μεν, άκουσον δε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/6/15 14:43

    σιγά μη ν αφήσουνε τη γελάδα ου αρμέγουνε και ακόμα έχει πολύ γάλα και μάλιστα το καλύτερο
    είδατε τι καλά τα ξέρει ο χψ τα ασημικά:λιμάνια αεροδρόμια ευδαπ δεη (γη και ύδωρ που λέμε)

    και μη ξεχνάτε οποιαδήποτε πρόταση και να ψηφίσετε μνημόνια ψηφίζετε.

    σιγά μη και δε το ξέρουν οι δυνάστες μας και να τ ξέρει μόνο ο ΚουτσούμπΑς.

    αυριο θα σας λένε ΜΑΖΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/6/15 15:04

    Φίλε μου, όσο δίκιο κι αν έχεις στις διαπιστώσεις σου, όταν διαπράττεις λάθος στην τακτική υλοποίησης των ονείρων σου (επαναστάσεις λαού και τα τοιαύτα την σήμερον ημέρα μεσούσης της καπιταλιστικής κυριαρχίας), τότε και αναποτελεσματικός γίνεσαι και υποχείριο των καπιταλιστών αφού άνετα μπορούν και σε χειρίονται και σε αποδυναμώνουν και σε εξοντώνουν....

    Δεν εκτιμάς σωστά τη δύναμη του θηρίου και ονειριάζεσαι κομμούνιον και κοινοκτημοσύνες και τα τοιαύτα.

    Γίνεσαι "επικίνδυνος" για τις κοινωνίες γιατί σε ξεμπροστιάζουν (όρα σοβιετία) και έχεις διαπράξει εν αγνοία σου το μέγιστον του κακού.....το ξευτίλισμα του κομμουνισμού (μιας ιδεατής κατάστασης) Ναι, φίλε μου τον κομμουνισμό τον ξευτίλησαν αυτοί που τον υιοθέτησαν και πήγαν να τον εφαρμόσουν και δόσανε το όπλα στους ανήθικους καπιταλιστές να τον νικήσουν αβρόχοις ποσίν......

    Οι διαπιστώσεις είναι όπως τις λες, η καταπολέμησή τους γίνεται από μέσα και σιγά σιγά....δε βαράς γροθιά το μαχαίρι γιατί θα κοπείς....τόσο απλά......οι μεταβολές γίνονται αργά αργά και μεθοδικά....προοδευτικά όπως οι αργές αντιδράσεις, γιατι στη χημεία λέμε ότι αν η αντίδραση είναι ταχεία συνοδεύεται από έκρηξη και έκλυση θερμότητας, δηλαδή από ....φωτιά και αίμα......

    Αισθάνομαι μια δικαίωση των γραφομένων μο των παλιών, δυστυχώς.........

    Θέλω να σκεφτείτε, να κοιτάξτε όχι τα θέλω μας, αλλά τα μπορώ μας, έτσι θα πάμε παρακάτω, ας δουλέψει η λογική για την επίτευξη των επιθυμιών μας και όχι μονόδρομα να προχωρήσουμε με τα θέλω μας..........γιατί θα οδηγηθούμε σε....έκρηξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/6/15 15:27

    Πόση αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια μπορεί να αισθάνεται ο λαός στις ουρές των ΑΤΜ????

    Ο φασιστάκος ο Άδωνης και η Σοφία η Βούλτεψη λες να τους οδήγησαν εκεί από προχθές τα μεσάνυχτα μετά το διάγγελμα του....ηγέτου?????

    Έχει την ψευδαίσθηση ότι το βράδυ των εκλογών θα βγάλει διάγγελαμ που σα "δημοκράτης" θα δεχθεί την απόφαση του λαού και θα εφαρμόσει τη θέλησή του......είναι τόσο απίθανοι που θα συνεχίσουν να κυβερνούν μετά το 63% ΝΑΙ....(κράτα το!!!!!)

    Ακούγεται ότι τα σκληρά στελέχη δίνουν γραμμή "ΝΑΙ" για να γλυτώσουν!!!!!!!


    Και όταν θες να βρίσεις σκαιότατα κάποιον χωρίς να κινδυνεύεις να σε τραβάει θα λες

    "υιοθετείται κύριε απόψεις κάποιων ηλιθίων και γελοίων" οπότε και τον λες γελοίο και ηλίθιο και τίποτα δεν σου κάνει, όπως εμένα που ο χαφιές παίρνει κάθε μέρα κάτι βαρεμένα και μυαλοκαμένα να μου κάνουν αγωγή........ακόμα βλέπεις δεν εγκαταστάθηκε χούντα, κάποιες ενέργειες αντισυνταγματικές ξεκίνησαν.....

    Ακούγεται ότι υπάρχουν εντονότατες διαφωνίες με το σχεδιασμό της εξόδου από το ευρω και τη δραχμή που κάποιοι ευθέως διαφωνούν και δεν είναι διατεθιμένοι, όπως μου είπαν ότι λένε, να πάνε στου Γουδή εξαιτίας κάποιων που υιοθέτησαν ηλίθιες, γελοίες, αντιπατριωτικές απόψεις προς όφελος μερίδας κεφαλαιούχων της χώρας που 10 με 15 μέρες πριν τις εκλογές του Γενάρη το γύρισαν με τα μέσα (και μεγάλα μέσα) υπέρ τους.......Ακυρώνουν όλους τους διαγωνισμούς να τα πάρουν αυτοί μπιτ-παρά τώρα με τη δραχμούλα ......αν τους κάτσει, αλλά οι ουρές στα ΑΤΜ τα έχει όχι μόνο πανικοβάλει, αλλλά (ακούγεται) ότι άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους.......

    Άκόμα τα όργανα κουρντίζονται, δεν άρχισαν ακόμα!!!!!

    Όποιος ηλίθια πίστεψε ότι οι διεθνείς γκάγκστερς θα παραδώσουν στο λεουτσάκο, τόλιο, πετράκο, τακούλη, λαπα και λαφα χωρίς μάχη, όχι μόνο γελασσμένος είναι αλλά κάτι περισσότερο.....είναι επικίνδυνος και παίζει με τις ζωές μας......

    Τώρα τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ "baroufakis" θέλουν να είναι σίγουροι για τη ρήξη μήπως και οι ευρωπαίοι φανούν κάπου ελαστικοί....θέλουν να τους ανεβάσουν σίγουρα στα κάγκελα ή μετά το χθεσινό ξωπέταγμα που του κάνανε δεν το άντεξε η διεθνής ναρκισιστική περσόνα και αλληκτά για την προσβολή που κάνανε στο αυριανό νόμπελ...(μην ξεράσω...)

    Ψυχραιμία λοιπόν και μην παίρνεις ούλα τα μακαρούνια, μάτι μου, άσεε κανα πακέτο και για μένα.....έτσι αξιοπρέπεια θέλω και υπερηφάνεια.....

    Μου έχουν πει πολλές φορές ότι έτσι δεικτικά που γράφω και μιλώ οδηγώ (αντιδραστικώ τω τρόπω) κάποιους χαμηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου σε αντίθετο δρόμο, πχ καλλιώρας τα οδηγώ στο ΟΧΙ....

    Απάντηση.. Αυτό θέλω και γω. Εδώ που φτάσαμε μόνο αν πέσουν στο δάπεδο θα καταλάβουν και θα ξεμπερδεψει μια και καλή η χώρα με τη γελοία κατάσταση....

    Η ΕΚΤ (πάντα θεσμική και τυπική) δεν θα κόψει τον ELA, απλά, τσούκιον, θα τον διατηρήσει στο ίδιο επίπεδο, δεν θα σου δόσει ευρώ παραπάνω και με τις ουρές και το στέγνωμα αύριο τι θα γίνει με τις τράπεζες οέέέοοοοο......τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/6/15 15:30

    Και δημόσια διαφωνούν μεταξύ τους, άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος δε χρειάζεται να μας το πει κάποιος σαν είδηση, το βλέπουμε το διαπιστώνουμε ότι διαφωνούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/6/15 15:36

    Προσπαθεί η διεθνής περσόνα να πετάξει το μπαλάκι των capitals controls στον στουρνάρα......αβαντάρει την κυρία πρόεδρο να στείλει τον φρούραρχο.........

    Η κυβέρνηση θα αποφασίσει τον περιορισμό κεφαλαίων να το χωνέψει καλά.....ήρθε η ώρα των .....αποφάσεων, μικρή μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/6/15 15:47

    Εδώ που φτάσαμε ας γίνει αυτό που πρέπει, ας έρθει ότι είναι να έρθει, ας ξεδιαλύνει το πράμα για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή......

    Φυσιά ο λαός θα υιοθετήσει στο τέλος τη λογική και το συμφέρον του, ακόμα και αν ενδιάμεσα διαπράξει το όποιο λάθος είτε του ΝΑΙ, είτε του ΟΧΙ...

    Θα εισπράξει και αυτός (ο λαός ) τα επίχειρηα των επιλογών του....

    Στη Γερμανία μαζεύονται όλοι οι αρχηγοί να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την έξοδο!!!

    Εδώ ο μέγα ηγέτης μόνο με την υπουργάρα του μπορεί και ομιλεί και όχι με τους αρχηγούς του μισού τουλάχιστον σήμερα ελληνικού λαού........φοβάμαι ότι θα δούμε γουνάκια και πολύ σύντομα, αν (θεός φυλάξοι) πάμε σε τραγωδία, που για μένα πάμε τάχιστα.

    Κρατάτε την υπόθεση του Ναι με μια διαφοροποίηση. Το ΝΑΙ ίσως φέρει την κυβέρνηση της εθνικής συνεννόησης που λαλάκωσα να λέω. Να πετάξει τους ακραίους και να συνεννοηθεί με τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα.....

    Ακόμα (όταν βλέπετε τους ανέλ να είναι σκληροί) να θυμόστε αυτό που σας είχα γράψει ότι θα συνεχίσουν τον αντιμνημονιακό αγώνα για να διατηρηθούν σε ένα ποσοστό γύρω στο 10%, των αμιγών δεξιών έως ακροδεξιών και χουντικών απόψεων με καθαρή εθνολαϊκιστική συμπεριφορά και αντίληψη (για τους ψηφοφόρους των λέω)

    Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ακόμα όμως υπάρχει καιρός συνεννόησης....πιέστε να συνεννοηθούν πριν τους αναγκάσουν τα τραγικά γεγονότα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/6/15 15:53

    και αναρτήσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν συγκινησιακή φόρτηση υπερ του ΟΧΙ, δεν πείσανε τον κοσμάκη στις ουρές των ΑΤΜ.....η τσεπούλα μετράει πιο πολύ από την ιδεολογία του χορτάτου......(ως κοινωνιολόγος και όχι ως οικονομολόγος τώρα...)

    Και οι ουρές στα ΑΤΜ δεν είναι χορτάτοι......ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ έλληνες είναι που δε βλέπουν σωτηρία μ' αυτούς που έχουμε μπλέξει (συριζαίους και σόιμπλε ακρονεοφιλελεύθερους)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/6/15 16:02

    Tο ερώτημα πρέπει να είναι μέσα ή έξω από την παράγκα?
    όλα ταάλλα αμπελοφιλοσοφίες.
    θα ζήσουμε μόνο αν την βαλβίδα του οξυγόνου την έχουμε στα δικά μας τα χέρια.
    .
    ο ο μπαρμαγιώρης ο Τσιότσιολας όταν το αφεντικό του ζήτησε να ανέβει σε σάπιο κλαρί για να τινάξει τις ελιές του είπε το αμίμητο
    εγώ φεύγω αφεντικό έγινα τόσος χωρίς λαδί.
    και τον έγραψε στα μέζεα που θα έλεγε και ο Ζουράρις.
    για την ιστορία το αφεντικό ανεβηκε στο κλαρί για να του δείξει ότι είχε άδικο και έσπασε το πόδι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/6/15 16:08

    .(ως κοινωνιολόγος και όχι ως οικονομολόγος τώρα...)
    όλα τα λεφτά όλα τα κιλά
    πες μας κάτι και ως γυναικολόγος! να βάλουμε ταμπόν ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/6/15 16:12

    Α ΡΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΦΤΑΤΑΞΙΟΥ ΝΑ8Ι ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 10 ΚΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΣΕ ΦΤΕΙΑΞΑΝΕ ΝΟΜΑΤΑΙΟ.ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ Σ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΡΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΤΕΙΑΓΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.ΒΑΡΚΙΖΑ,ΑΡΗΣ ΑΠΟΧΗ 1946,ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 1989,ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/6/15 16:14

    Και άκου, ταμτάκο, δυό λογάκια....

    Οδήγησες με πράξεις και ενέργειές σου απλόν κόσμο στις ουρές των ΑΤΜ,

    τον κάνεις να ξεροσταλιάζει για 800 ευρώ του ιδρώτα του..

    τον ξευτιλίζεις να νιώθει απελπισμένος και να γυρίζει το πρόσωπό του στα περαστικά αυτοκίνητα.....

    τον κάνεις να ντρέπεται που φοβάται για λίγα ευρουδάκια ...

    τον τρομοκράτησαν οι ασάφειες, οι αοριστίες, οι αντικρουόμενες απόψεις των στελεχών

    τον τρέλαναν τα σενάρια και οι υποθέσεις.....

    τον κάνανε να νιώθει βέρτικο οι βαρεμένες μυαλοκαμένες στοκαρισμένες και αλλοπρόσαλλες απόψεις του κάθε νάρκισου ιδεοεμονικού και ψεκασμένου στελέχους...

    τον γελοιοποιείς να ντέπεται που θέλει τις πενταροδεκάρες του και να μην τις βρίσκει ενώ δικά σου μεγαλοστελέχη τάχουν επενδύσει σε χαρτάκια στη δύση και τις καταθεσούλες τους τις έχουν στον καπιταλιστικό κόσμο...


    Όλη αυτή η ντροπή που αισθάνεται και η αναξιοπρέπεια που έχει θα πληρωθεί!!!!! και με πανοτόκι.....γκέκε?????

    (ποιος δεν θυμώνει όταν βλέπει τις ουρές????) Ποιός μας έφτασε εδώ??????

    Οι ξένοι????? και εσύ τι κάνεις ρε μεγάλε τιμονιέρη????? Αποποιείσαι των ευθυνών σου και ρωτάς τη λεμονιά, τη μαργαρίτα, την αρέσμω και μένα το ανθρωπάκι που με τσακίζεις με την ανασφάλεια τώρα στα γεράματά μου με τις μούρλιες του Λαφαζάνη και τις χαζομάρες του Λεουτσάκου??????

    Και να είχες δυσκολίες στην διαπραγμάτευση δεν τις λες, διατηρείς την ηρεμία στο λαό, διατηρείς την σταθερότητα, δε σκορπάς πανικό, φόβο και δημιουργείς εμπιστοσύνη και ασφάλεια στον κοσμάκη...

    Όμως ο ναρκισισμός σου και ότι τάχα μου δήθεν μου αγωνίζεσαι και διαπραγματεύεσαι έφτασες εκτός τον αυτοεγκλωβισμό να αρχίσουν οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες να μας κατακλήζουν......

    Τόχεις πάρει μυρουδιά ότι πάμε σε άτακτη χρεοκοπία, ανέτοιμοι?????

    Δεν είναι λάθος εκτίμηση η τραγωδία....δεν θα δικαστεί σαν πολιτική θέση η τραγωδία....οι τραγωδίες ιστορικά δικάζονται ως εγκλήματα καθοσιόσεως......μεγαλύτερα κι απ' αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας......

    Πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει τώρα την πρωτοβουλία και να μιλήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς.......ΤΩΡΑ.......αυτός έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης.....αυτός και μόνο αυτός......Μετά θάναι αργά.......δεν μπορεί ο κομματισμός να είναι υπεράνω της χώρας και ειδικά πάνω από το λαό........

    Δημιούργησες ένα ψετοερώτημα (που όπως λένε δεν υπάρχει τελική πρόταση) και με ρωτάς τι?????? Αν θέλω μείωση της σύνταξής μου???? Οχι θα σου πω και μετά θα με πας σε αρμαγεδώνα???? και θα ισχυριστείς ότι εγώ σου είπα να το κάνεις??????

    Και άμα σου πω ΝΑΙ (γιατί θα σκιαχτώ το άγνωστο) εσύ θα είσαι η παρθένα που υλοποιείς το σκληρότερο μνημόνιο και θα βρίζεις κιόλας από πάνω και θα καλείς τους άλλους σε εξεταστικές?????

    Δεν ήταν ποτέ ανήθικοι η αριστερά......οι αριστεράντζες ήταν ανήθικοι και προδότες και τσιράκια του καραμανλισμού.......οι παλιοί του γέρο καραμανλή και εσείς οι νεότεροι του νέου της ραφήνας του εργασιομανούς.......



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/6/15 16:27

    Όλη η υφήλιος ασχολείται πως να προφυλάξει το οικονομικό της σύστημα, με τις λιγότερες επιπτώσεις και εμείς εδώ ακούμε τις γελοιότητες του συνονθυλεύματος.......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    Μόνο προβληματικά άτομα (χωρίς εισαγωγικά) χαίρονται με τη ρήξη και την τραγωδία που θα ακολουθήσει. Μόνο σχιζοφρενείς ηδονίζονται που θα κλείσουν οι τράπεζες και θα χάσουν τις μικροκαταθεσούλες τους ο κοσμάκης (γιατί τα λαμόγια τα πολλά τα έβγαλαν έξω).....τι να πω!!!!

    Μόνο άρρωστοι χαίρονται που θα παίρνεις το μισθό σε δραχμές και θάχει αντίκρυσμα 100 ευτώ το μήνα το πολύ (χειρότερα από αλβανία και βουλγαρία)...

    Μόνο εμμονικοί πιστεύουν ότι μακριά από την ευρώπη υπάρχει κάποιος καλύτερος κόσμος εδώ στη γειτονιά μας...

    Οι εξελίξεις για μας στο εξωτερικό είναι κατακλυσμιαίες και εδώ εμείς ακούμε ποιόν????? Αν η άλλη είχε δικαίωμα να ανέβει στην έδρα ή όχι......

    Ξυμάτε ρεεεεεε, εσείς θα την πληρώσετε ....τι άλλο θέλετε να γίνει,,,,,η απόλυτη καταστροφή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/6/15 16:32

    ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 150 Η 200 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/6/15 16:45

    ΜΥΘΟΣ (μου φαίνεται τον έχω ξαναγράψει πριν 3 και χρόνια)

    Μια γυναίκα στο θέρο άρχισε να θερίζει με το ψαλίδι.

    Την βλέπει ο άντρας της και απορεί. Αυτή συνεχίζει...αυτός την επιπλήτει...συνεχίζει...τις βάνει τις φωνές κλπ τσακώνονται και στο τέλος την τσακίζει στο ξύλο.......εκείνη το χαβά της.....συνεχίζει να θερίζει με το ψαλίδι..

    Τη δένει, που λέτε, με την τριχιά και την απειλεί να την ρίξει στο πηγάδι.

    Εκείνη ουρλιάζει ότι με το ψαλίδι θέλει να θερίζει.....

    Τρελαμένος τη βουτάει μέσα στο νερό.....τίπτα εκείνη!!!!

    Τη βουτάει ολόκληρη στο νερό που δεν μπορούσε να μιλήσει...

    Και τότε εκείνη βγάνει το χέρι της και με τα δύο δάκτυλα, δείκτη και μεσαίο κάνει το σχήμα του ψαλιδιού που ανοιγοκλείνει.......

    Έτσι και οι εδώ κυβερνώντες με τις τράπεζες......Μας πνίγει η ευρώπη και η ΕΚΤ σιγά σιγά και εμείς το χαβά μας..........άμα ακούσεις έναν Μπαλαούρα στην τηλεόραση θα καταλάβεις τόσο καλά το μύθο που δεν παίζεται ο άνθρωπος.......τόσο εμονικοίι και αλλού γι αλλού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/6/15 16:55

    Εμείς στο λέγαμε :πάρε τα χάπια σου.
    Καθώς δεν έχεις σχέση με τσιοτσιολα, τα χρειάζεσαι...
    Την Αρεσμω οι φίλοι σου οι Γερμανοί θα τη πάνε στο 23 και βάλε τα εκατό, οπότε θα ψηφίσει όχι...
    Εσύ τράβα στα ΑΤΜ, γιομισε και το ρεζερβουαρ για τις εκδρομές σου και ανέβα και παραπάνω πουχει σφαχτα να εφοδιαστεις.
    Έρχονται δύσκολες μέρες για σένα
    Εμείς του δραχμικου λομπυ είμαστε μαθημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/6/15 17:29

    Οι Κούρδοι της Συρίας συνέλαβαν στούρκους στρατιώτες που πολεμούσαν στο πλευρό των φονιάδων-αποκεφαλιστών του "ισλαμικού κράτους" στο Κομπανί.
    φωτο στο σιβιλλα

    me τις ευλογίες της εε και του νατο

    εξω τώρα από τις παράγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/6/15 20:21

    Αν στο διάγγελμα αρχίσει να λαϊκίζει ότι φταίνε οι θεσμοί κλπ ο άνθρωπος πλέον γίνεται επικίνδυνος για την χώρα και να έχετε κατά νου το 114 για μας τους παλιούς και το 120 του νέου συντάγματος.....ελπίζω να μην χρειαστεί η εφαρμογή του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/6/15 20:29

    Ο Γκάμπριελ, αντικαγκελάριος της γερμανίας, πήγαινε με πολυμελή ομάδα επιχειρηματιών στο Ισραήλ για δουλειές.......γερμανοί στο ισραήλ....

    Εμείς εδώ έχουμε κάτι εμονικά θεσμικά πολιτικά ανθρωπάκια που στήνουν καυγάδες εναντίον των γερμανών, που τους βρίζουν, που κεντρίζουν την εθνική μου μνήμη λαϊκίζοντας για μικροκομματικά δικά τους οφέλη κλπ .....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ!!!!! κυνηγάτε τα, στο χέρι σας είναι η κατάσταση τελικά, έστω και έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/6/15 20:47

    Ουστ, ντοπιο κέντρο διαπλοκής, έχεις μολύνει το σαιτ και τον εγκέφαλο μας.
    Η γλανιτσια δεν είναι σα τα μούτρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/6/15 20:55

    Είναι εμονικός, δώστε του την απάντηση την κυριακή....είναι επικίνδυνος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος28/6/15 21:02

    εκείνο το ελικόπτερο δουλεύει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/6/15 21:15

    Δουλεύει, αλλά δεν χωράει ουλους τους προηγουμενους.
    Επιτέλους η Ελλάδα γνώρισε ένα Μεγάλο Ηγέτη!!!
    Ο λαός θα αντισταθεί
    Η Χριστίνα ταχει πει όλα
    Αφήστε τον άλλο ν αφριζει μοναχός του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος28/6/15 21:15

    Γιατί είναι όλοι απέναντί μας????!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/6/15 21:17

    Σε οδηγούν εκτός ευρώ και ευρώπης......κάτσε και τήρα τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/6/15 21:22

    Πώς τοπε μωρέ κεινο το ωραίο ο Καμμενος;
    Γυρναγαν στις Βρυξέλλες (οι δικοί μας, ντε,)
    σα τα κορακια έξω απ την εντατική των νοσοκομείων
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος28/6/15 21:36

    Δεν τη θέλω, μάτι μου,που λες και συ, φτουνη φτου την Ευρώπη του θανάτου (τις αυτοκτονίες τις ξέχασαν ουλοι) και του τρόμου.
    Γεννήθηκα και θέλω να ζήσω ισοτιμα κ όχι με σουρσιμο και γλυψιμο, ρε ε
    Μπορώ να σε τρολαρω ουλη νύχτα, αλλά βαριέμαι, επαναλαμβανεσαι κι αυτό με κουράζει... Τη βρίσκω περισσότερο με τα ξυνισμενα μούτρα των νεοφιλελευθερων μπλα μπλα μπλα και την ανούσια και ξεπερασμενη προπαγάνδατων συστημικων της υποτέλειας

    Χαχαχα, τρέχουμε, τώρα, τρέχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος28/6/15 21:39

    ψευτο-υπερηφάνεια, ψευτο-ηρωισμοί, ψευτο-αξιοπρέπεια.....

    Εκλειπαρεί για παράταση του μνημονίου μιας βδομάδας για να δόσουν πέντε δεκάρες ELA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος28/6/15 21:43

    το τι βρίσιμο λένε κάνει ο κοσμάκης στις ουρές δε λέγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/6/15 21:55

    Μου γινες και ρεπόρτερ τώρα;
    κοινωνιολογος, γυναικόλογος,μήπως και πρωκτολογος ?(του κ..λου, δλ,άρθρα,αναλύσεις Κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος28/6/15 22:30

    Ο ανώνυμος 21:43 θαθελα να ρίξει μια ματιά σ ένα άρθρο στο σαιτ www.altsantiri.gr στη κατηγορία πολιτική, δυστυχώς δε ξέρω κώδικες για να το μεταφέρω, αν μπορείς Νίς, βάλτο. Έχει τίτλο 48 ώρες και το υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος.
    Μάλιστα πριν 3 χρόνια είχα βαφτισει Λάκη, τον Αβαδαιο, στο άρθρο του Αχ Κουλα, που είχε αναρτηθεί εδώ.
    Χάθηκε αυτή η ψυχή, αισθητή η απουσία του αυτές τις στιγμές. Για τον Κωτσιο μιλάω
    Γιάννα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος28/6/15 22:53

    άνοιξε ν' ακούσεις τον παπαδόπουλο αλέκο στην τηλεόραση να προσγειωθείς, Γιάννα μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος28/6/15 22:59

    και ας φέρει ο διασκεδαστής τα 3 εκατομμύρια (τόχει δεχτεί) στο χειμαζόμενο τραπεζικό μας σύστημα ως ένδειξη πατριωτισμού.........ο λαϊκισμός έχει τα όριά του, Γιάννα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος28/6/15 23:00

    και αν δεν το ανεβάσει ο νις θα το ανεβάσω εγώ .........φιλελεύθερος αριστερός γαρ....και ουχί στρατευμένος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος28/6/15 23:04

    Και αν είχες βαφτίσει Λάκη τον Αβαδαίο έπραξες λάθος και αδικία.......Ο Αβαδαίος μειώνεται αν τον βάφτισες Λάκη!!!!!!! μειώνεται, Γιάννα μου, υποβίβαση του έκανες.....

    Αν ο δικός μας, έκανε για την ανάδειξή του ότι έκανε ο Λάκης (θου κύριε φυλακείν το στόματί μου) θα ήταν παγκόσμιας κλάσης κωμικός!!!!!! και δεν πειράζει για το αφιερωμένο άσμα "άστον τρελό στην τρέλα του" την διαθέτουμε και την προσφέρουμε, Κώστα μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος28/6/15 23:08

    και η δική μου πρόβλεψη.

    Ε, ρε βρακί από τη λαϊκή πούχει να πέσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος28/6/15 23:16

    Τσίπρας προς δανειστές.

    Τελευταία σας ευκαιρία να μας δώστε μια παράταση......

    Είναι να μην αισθάνεσαι υπερηφάνεια με τέτοιο μεγάλο ηγέτη???!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος28/6/15 23:31

    Αν υπογραψεις θα σου απαντήσω
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος28/6/15 23:37

    Μέχρι να υπογράψεις, πάντως, σου λέω ότι δε γίνεται σήμερα νάσαι φιλελευθερος αριστερός και προχτές οπαδός του Μπενυ

    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος28/6/15 23:51

    Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τελευταίο με προβλημάτισε....αυτογνωστικώς, όμως η διαπίστωσή σου για τον Μπένυ αφοριστικώς αυθαίρετη, εγώ τον έχω κατατάξει σε έναν πολύ φιλελεύθερο δημοκράτη και εγώ είμαι λίγο παραπάνω...φιλελεύθερος αριστερός και είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τη διαφορά, αλλά γνωρίζεις ότι και η διαφορά είναι μικρή....

    Ως προς την υπογραφή με τόσα που έχω πει, σκιάζομαι πραγματικά με τέτοια αντίληψη περί προδοτών γερμανοτσολιάδων εθελόδουλων και ανθελλήνων......(με τα μπίτι καλά μου το λέω και αυτό είναι κατόρθωμα ποίου????),

    γι' αυτό όποτε με τιμάς να ελέγχεις και κρίνεις τα γραφόμενα, κάτι σαν αυτό το σόου που έχουν γυρισμένη την πλάτη και αξιολογούν τα τραγούδια, χωρίς να ξέρουν το πρόσωπο, το voice ελληνιστί....όταν αποφασίσω, στην άλλη ζωή, να πολιτευτώ θα το αποκαληφθώ, προς το παρόν η ανωνυμία μου δίνει, Γιάννα μου, μια ελευθερία έκφρασης, που είναι δύσκολο να την διαχειριστεί κανείς και να μην εξωκοίλει και να μην παρεκτραπεί......Το προστπαθώ και ας εκφράζομαι πολλάκις πολιτικά δεικτικά και ακραία......(βλέπεις διατηρώ σταθερές απόψεις και θέσεις, δε λέω αν είναι σωστές ή όχι)

    Τους χαιρετισμούς μου στον Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος28/6/15 23:58

    Λαφαζάνης.

    Η Ελλάδα διαθέτει πλείστους εναλλακτικούς δρόμους.....

    Πες μας έναν, τόσον καιρό, ρε Παναγιώτη να ησυχάσουμε!!!!! Έναν, του κερατά, ΕΝΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος29/6/15 00:12

    ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ.ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΑΧΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΧΑΖΟΙ.ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΙΓΚ Ν ΑΠΟΧΑΥΡΙΣΤΩ Ο ΜΑΥΡΟΥΛΟΣ..ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΟ ΣΟΙ..ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος29/6/15 00:50

    Και σένα σε ξέρω φίλε μου, αλλά και συ επιλέγεις στα σχόλια σου να μην υπογραφεις και αυτό πρέπει να το σεβαστω. Τα σόγια σ αυτές τις κουβέντες δεν τα μπερδευουμε, γιατί θα το χάσουμε... Ούτε ο χψ σκιτσαρει ούτε γω παίζω κλαρίνο
    Μ ενοχλεί ο τρόπος που τοποθετείται πολιτικά, αλλά έτσι συμβαίνει στη δημοκρατία.
    Το περί μπουλινγκ δεν το κατάλαβα
    Και για το δικό μου σόι, προσβολή δέχομαι μόνο απ το γερολυκο Χαχαχα, επειδή είναι κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος29/6/15 01:05

    ΩΧ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος29/6/15 01:08

    ΜΑΣ ΞΕΡΩ ΟΥΛΟΥΣ ΠΧΙΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΥΛΟΣ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος29/6/15 01:33

    Ευχαρίστως και καληνύχτα. Θαχουμε βδομάδα αγρυπνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος29/6/15 02:16

    Αυτά θα γίνουν από τις 6 Ιουλίου αν ψηφίσουμε «ναι» την επόμενη Κυριακή
    Share

    kalpes.jpg
    Κάλπες

    28 Ιουνίου
    21:322015
    Εκτύπωση του άρθρουΜοιράσου αυτό το άρθρο
    123 Σχόλια

    «Το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν βάζει τέλος στην παραφιλολογία. Όπως βάζει τέλος και στα επιχειρήματα των οπαδών του NAI ΣΕ ΟΛΑ οι οποίοι ισχυρίζονταν μέχρι τώρα ότι δεν υπάρχει κείμενο θεσμών», αναφέρουν χαρακτηριστικώς κυβερνητικές πηγές.

    Και στα δύο κείμενα, το σημερινό και αυτό της 25ης Ιουνίου, που εδόθη ως τελεσίγραφο , οι θεσμού ζητούν, μεταξύ άλλων:

    • Να επιβληθεί 23% ΦΠΑ στην εστίαση

    • Να καταργηθεί η έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά

    • Να επιβληθεί προκαταβολή φόρου 100% στις εταιρίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες

    • Να καταργηθούν οι εκπτώσεις φόρου για τους αγρότες (πετρέλαιο, φόρος εισοδήματος)

    • Να περικοπούν κατά €900 εκατ. (0,5% του ΑΕΠ) οι δαπάνες για την κοινωνική πρόνοια (επιδόματα κλπ)

    • Να περιοριστούν άμεσα οι πρόωρες συντάξεις

    • Να καταργηθεί σταδιακά το ΕΚΑΣ

    • Να εφαρμοστεί πλήρως ο μνημονιακός νόμος 3863/2010 για το ασφαλιστικό

    • Να εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και η χρηματοδότηση των επικουρικών ταμείων να γίνεται μόνο από ίδιους πόρους

    • Να καταργηθούν όλες οι εισφορές υπέρ τρίτων που χρηματοδοτούν τα ασφαλιστικά ταμεία, που συνεπάγεται μείωση των εσόδων τους κατά πάνω από €700 εκατ.

    • Να αυξηθούν οι κρατήσεις για υγειονομική περίθαλψη στις συντάξεις από το 4% στο 6%

    • Να παγώσουν οι συντάξεις ως το 2021

    • Να νομοθετηθούν οι ομαδικές απολύσεις και να μην υπάρξει η επαναθέσπιση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αν δεν το επιτρέψουν οι θεσμοί

    • Να μειωθεί το ακατάσχετο των €1500 στις καταθέσεις

    • Να αυξηθεί το επιτόκιο που ισχύει για τη ρύθμιση οφειλών

    • Να μειωθούν οι μισθοί στο δημόσιο

    • Να εφαρμοστούν πλήρως οι εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ (γάλα, ψωμί, αρτοποιεία, Κυριακές κλπ).

    • Να υπάρξουν συντριπτικά πλήγματα στο ελληνικό φάρμακο.

    • Να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ

    • Να πωληθούν οι μετοχές του ΟΤΕ που κατέχει το Δημόσιο

    • Να μην επιβληθεί η έκτακτη εισφορά 12 % στα κέρδη άνω των 500.000 για τη χρήση του 2014.

    • Να μην επανέρθουν οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές στα επίπεδα του 2014



    Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια δέσμη προτάσεων φιλοσοφίας Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου οι οποίες παραδόθηκαν ως τελεσίγραφο στην Ελλάδα όπως προκύπτει κα από την σχετική απόφαση του Eurogroup.



    Η μόνο διαφορά αφορά τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία που, στο σημερινό κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν, ο συντελεστής αυξάνεται στο 13% από 23% που ζητούσαν την 25η Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.