Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το χωριό κάηκε και η πουτάνα χάρηκε


Του Γιάννη Λαζάρου
Πρέπει να έχουν "τραβήξει" πολλά τα θηλυκά στην οικογένειά σου μέσα στις ιστορικές παλινωδίες της χώρας, πρέπει να γνωρίζεις από μέσα  ότι στα δύσκολα δίνεις κώλο για να πάρεις μία οκά λάδι  το '40, αγγλικά τσιγάρα για τον κερατά-νταβατζή σύζυγο το  '46, επιχορήγηση για επιχείρηση της οικογενείας το '67  για να δηλώνεις δημοσίως ότι αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, οι Ελληνίδες θα γίνουν πουτάνες. Πρέπει τα παραμυθάκια, που σου έλεγε η γιαγιά σου για να σε πάρει ο ύπνος, να είχαν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες σεξουαλικού περιεχομένου για το τι αναγκάστηκε να κάνει επί της Α΄ Ναζιστικής Κατοχής για να ζήσει την οικογένειά της. 
Αν σταματούσε η πρόταση μόνο στις "παραδουλεύτρες" τότε θα λέγαμε ότι είναι απλά μια ρατσιστική δήλωση ενός "νοικοκύρη" που μεγάλωσε με νταντάδες και δούλες. Αλλά η πρόταση ολοκληρώθηκε με τις "πουτάνες"
Διότι για να επιλέξεις να γίνεις πουτάνα σε κατάσταση πολέμου, δικτατορίας ή χρεοκοπίας της χώρας έναν λόγο μόνο έχεις: Να μην  γίνεις εσύ παραδουλεύτρα. Να μην πλένεις εσύ βρακιά και χαλάσει το νύχι,  αλλά να σου πλένουν τις λερωμένες από αμερικανο-ευρωπαϊκά σπέρματα κιλότες, αυτές που προτίμησαν το πλύσιμο από το σκύψιμο για να μεγαλώσουν γενιές δοσίλογων.
Αν σε κάθε εποχή φτώχειας, ολοκαυτώματος, δικτατοριών, κατοχών όλες  οι Ελληνίδες γινόταν πουτάνες τότε τα 10,000,000 Ελλήνων σήμερα θα ήταν βουλευτές και υπουργοί των Νοικοκυραίων, όλων των φιλοραγιάδικων κομμάτων. Άρα για την Ελλάδα, που δεν γουστάρει να "Μείνει σε στάση επίκυψης πάνω σε ουδεμία Ευρωπαϊκή, Τουρκική, Αγγλική ή Αμερικάνικη καριόλα",  η πλειοψηφία των γυναικών  επέλεξε να πηδάει από το Ζάλογγο, να κάνει Έξοδο στο Μεσολόγγι, να πλένει σκάλες, να μεταναστεύει σε Αμερική και Αυστραλία ράβοντας πουκάμισα, να κρατά όπλο και κάποιες από αυτές τις τυχερές και άξιες να  ξυρίζει κεφάλια σκροφών που στα δύσκολα κεντούσαν το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" στην μεταξωτή κιλότα που τους έκαναν δώρο Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι και Αμερικανοί.
Ξεχνιέται το τραγουδάκι των αδιαπράγματευτων μετά την "Απελευθέρωση" της Ελλάδας που σκιαγραφούσε ότι οι πουτάνες ποτέ δεν πεθαίνουν όσο υπάρχει πελάτης-εισβολέας στην Ελλάδα;
"Τα κορίτσια που' χαν πρώτα Γερμανούς, τώρα έχουν Εγγλεζάκια με κοντά παντελονάκια κι από πίσω ένα σύνταγμα Ινδούς".
Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι το πρόβλημα του νοικοκύρη που απειλεί τις γυναίκες της Ελλάδας με πουτανιά είναι ότι θα πρέπει να παίξει για τρίτη ή τέταρτη γενιά τον ρόλο του κερατά-νταβατζή-δοσίλογου κάνοντας παράλληλα και τον πατριώτη σωτήρα της Ελλάδας. Διότι το επάγγελμα της παραδουλεύτρας είναι σκληρό για την καλοταϊσμένη σε μη χρεοκοπημένη Ελλάδα κοκότα του,  αλλά και μικρού μεροκάματου.
Πώς να χωρέσει στους λόγους του "πατριώτη" το "Πατρίς" στο "κάνε κόλπα βιτσιόζικα στον Γερμανό εταίρο" και η "Θρησκεία" στο "σκύψε ευλογημένη στο Λουξεμβουργιανό"; Για την "Οικογένεια" μικρό το κακό, ούτως ή άλλως και στην μη χρεοκοπημένη χώρα "οικογένεια γαμιόμαστε" ήταν.
Δε με αφορά καθόλου τι έκαναν οι Ουκρανές κατά την πτώση της ΕΣΣΔ. Το πιο πιθανόν είναι να έκαναν ό,τι ακριβώς έκαναν και οι γιαγιάδες τους όταν τα συντάγματα του Χίτλερ προέλασαν για την κατάκτηση της Μόσχας. Όπως άνοιξαν τα σύνορα για τα ναζιστικά στρατεύματα οι άντρες τους, έτσι άνοιξαν κι αυτές τα σκέλια τους για μια σοκολάτα ξαναμμένου Ες Ες.
Με αφορά όμως τι έκαναν οι γυναίκες της Ελλάδας. Όταν οι γιαγιάδες των σημερινών νοικοκυραίων πολιτικών και παλαμακιστών τους γενοβόλαγαν τα αποτελέσματα των ναζιστικών γλεντοκοπημάτων, οι "παραδουλεύτρες"  όργωναν την Πίνδο με το χιόνι μέχρι τη μέση. Είχαν ξεχάσει διά παντός την δική τους μήτρα για την μήτρα της Ελλάδας που δεν έπρεπε επ' ουδενί να βιαστεί από μεραρχίες Ιταλών και Γερμανών. Οι μισές γυναίκες από αυτές συνέχισαν την ζωή τους μέχρι τα βαθιά τους γεράματα με το γυναικολογικό πρόβλημα "Σύνδρομο των γυναικών της Πίνδου". Άλλες ξέσκιζαν τις μήτρες τους για μια κουραμάνα ιταλική μεγαλώνοντας τέκνα Ευρωπαίων πελατών και άλλες αποχαιρετούσαν δια παντός το δικαίωμα στην μητρότητα.
Να γίνεις πουτάνα είναι το πιο εύκολο. Τόσο εύκολο όπως το  να φιλάς το κουρελόπανο σημαία του κατακτητή είτε έρχεται με στούκας, είτε έρχεται με Μνημόνια, μπροστά στο μνημείο των πατεράδων, συζύγων, αδελφών και γιων των γυναικών που επέλεξαν να γίνουν "παραδουλεύτρες" από το να γίνουν πουτάνες των κατακτητών. Η πατρίδα του απογόνου της πουτάνας είναι η πατρίδα που φωνάζει δημοσίως: "Πηδήξτε με αρκεί να μην καταντήσω παραδουλεύτρα". Αυτός είναι ο φόβος των "νοικοκύρηδων" και των "νοικοκυρών" σήμερα. Μην τολμήσει να σκύψει στα τέσσερα με σφουγγαρόπανο  για να ορθώσει την πατρίδα. Προτιμά να είναι συνεχώς στα τέσσερα με κατεβασμένη την κιλότα για να μην ορθώσει η παραδουλεύτρα ανάστημα και την ξανακουρέψει.
Ο νοικοκύρης όμως φοβάται και κάτι ακόμα. Τις ήδη χιλιάδες που επέλεξαν να γίνουν παραδουλεύτρες χρόνια τώρα αρκεί να μην έχουν στο μέτωπο σφραγίδα με καμένο σίδερο το γράμμα "Π". Σαν αυτό που πολλές στρώσεις στόκου έκρυβε την απόδειξη ότι ήξεραν οι "παραδουλεύτρες" τι έκαναν στο πόλεμο και στις "απελευθερώσεις" οι πουτάνες  γιαγιάδες των "νοικοκυραίων".
Με το "Π" της ταυτότητας της Πουτάνας ψόφησαν  και με αυτό τις έθαψαν οι απόγονοί τους ναζιστοσπέρματα. Όλα αυτά, τα ευρωτσολιαδάκια, τα οποία κάτω από την σημαία της Ε.Ε χαίρονται που επιτέλους θα ξαναγίνουν πουτάνες με καριόλικη δόξα και ραγιάδικη τιμή.-

http://www.stontoixo.com/

43 σχόλια :

  1. Ανώνυμος25/6/15 15:09

    Σώπα ρεεεεε, νίκησε το χωριό.....αμέσως να φέρεις την καταστροφή.....κάναμε σκληρή διαπραγμάτευση και πετύχαμε αύξηση στα μακαρόνια μόνο 6 σέντς......

    Σας είπα και σας το ξαναλέω.....τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε (μετά τη συμφωνία, γιατί με τη ρήξη δεν θάχουμε χρόνο για συζητήσεις....) μη διχάζετε τον κόσμο.......δεν είστε εσείς οι πατριώτες και δημοκράτες και οι άλλοι προδότες και μερκελιστές.......

    Δεν είστε εσείς οι ελληνάρες και οι άλλοι οι γερμανοτσολιάδες.....

    Δεν υπάρχει 5η φάλαγγα ειμή μόνο οργανωμένα συμφέροντα και συντεχνίες μέσα στον καπιταλιστικό κόσμο που υπάρχει...

    Αν οι άλλοι ήσαν στα τέσσερα τούτοι αν υπογράψουν είναι στα τέσσερα και με ανοιχτά τα πόδια.....

    Με το φασιστικό σκεπτικό πρέπει τούτοι να μην επιστρέψουν από τις βρυξέλλες.....

    Η "αντεπίθεση" είναι ένα εμμονικό και επικίνδυνο αποθημένο.......

    Πόσο φασίστας μπορεί να είναι κάποιος όταν ζυγιάζει σαν εχθρό της πατρίδας τον άλλο που δεν συμφωνεί με την άποψή του που ειρήσθω εν παρόδω την θεωρεί (την άποψη της αριστεράντζας) και ηλίθια και φασιστική και ανήθικη και αντιπατριωτική και αντικοινωνική.....πόσος φασισμός (μαύρος και ροζουλί όπως στην πλατεία συναγελάζονταν) ακόμα με τόσα και τόσα που γίνανε μπορεί να ευδοκιμεί??????

    Για προσέχτε......για μαζευτείτε.....ΟΛΟΙ ΣΑΣ......τα ψόματα τέλειωσαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/15 15:20

    Και για να μην παρασυρθούν κάποιοι του συνονθυλεύματος μη νομίσουν ότι ο Γιάννης Λαζάρου είναι κάποιος από δαύτα ........το παραπάνω σχόλιο μου αφορούσε την ....."αντεπίθεση"...που κατά κάποιον τρόπο καλλιεργείται και ζυμώνετε από όποιο μετερίζι αληθοφάνειας ο κάθε σύντροφος νομίζει....ο νοών νοείτο (τούγκι μην τολμήσεις και ανακατωθείς δεν σε αφορά, εσύ με κανα πιθήκι και κανα ψεκασμένο...)

    (έχουν βλέπεις την τάση να αγκαλιάζουν τους πάντες αρκεί να βρίζει τον άδωνη και τον σαμαρά, εδώ μέχρι και κυβέρνηση κάνανε με ακραίας ιδεολογίας δεξιούς....)

    Πάρε μια γεύση Λαζάρου


    ......

    Ευτυχώς η αξιοπρέπεια των συνειδητοποιημένων Ελλήνων δεν ήταν ποτέ ταυτόσημη με αυτή των δήθεν αριστερών. Μετά την χθεσινή σουργελιάδα με τις χαριτομενιές του πρωθυπουργεύοντος πλάι-πλάι στο αφεντικό Μέρκελ, η αξιοπρέπεια των λίγων έμεινε ψηλά καθώς την ίδια στιγμή όσοι έδωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσω ψήφου να την διαχειριστεί ο Αλέξης και η παρέα του, την είδαν να γίνεται κιλότα της Γερμανίδας καγκελαρίου. Τίγκα αξιοπρέπεια. Άντε τώρα να ξαναφορέσεις την αξιοπρέπεια στο κούτελο, αφού την βγάλει καταϊδρωμένη η Άγκελα από το στενό της παντελόνι!

    Ψυχραιμία και ......μαζευτείτε αριστεράντζες.....αρκετό κακό προξενήσατε μη συνεχίζετε.....τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!!!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/15 16:04

    Ο πονηρος ο γιανναιος σε χτυπαει απο δεξια χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/15 16:20

    ΧΨ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

    Ψάρι που δαγκώνει όρχεις εντοπίστηκε στο Νιού Τζέρζι
    Πιθανώς κάποιος το είχε ως κατοικίδιο και το έριξε στη λίμνη...


    Ψάρι που έχει ονομαστεί και «καρυοθραύστης» επειδή επιτίθεται στους ανδρικούς όρχεις αλίευσαν δύο ψαράδες σε λίμνη του Νιου Τζέρζι, παρότι «πατρίδα» του είναι ο Αμαζόνιος.

    Ο Ron Rossi, από το Delran της Φιλαδέλφειας, και ο γιος του Frank έπιασαν το ψάρι που νόμιζαν αρχικά πως είναι πιράνχας.

    Ωστόσο το σπάνιο είδος που βρέθηκε στη λίμνη Swedes ήταν στην πραγματικότητα pacu, ψάρι που ζει στη Βραζιλία, έχει δόντια που μοιάζουν με τα ανθρώπινα και έχει αναφερθεί πως επιτίθεται στους όρχεις των κολυμβητών και των ψαράδων.

    Οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακοίνωσαν πως ορισμένοι έχουν τέτοια ψάρια ως κατοικίδια και προφανώς κάποιος έριξε το pacu στη λίμνη.

    Έτσι δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που το ψάρι από τη Βραζιλία εντοπίζεται σε αμερικανικά νερά. Το 2013 είχε αλιευτεί ένα pacu βόρεια του Νιου Τζέρζι, λίγο αργότερα άλλο ένα στην Ουάσιγκτον, ακολούθως στο νότιο Ιλινόις και πέρσι το καλοκαίρι στη λίμνη St Clair του Μίσιγκαν.

    Δείτε τις φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/15 16:26

    Τα 8 δις είναι αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης και τα παίρνουν από τους πλούσιους,

    ενώ τα 9-10 δις είναι καταστροφή και πάμε σε ρήξη......

    Ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε με τι στρεψοδίκες έχουμε μπλέξει και με τι εμμονικούς.

    (διάβασε, τσούκιον, να μαθαίνεις)


    ΘΕΜΑ ΕΚΑΣ.

    Ας πούμε ότι ένας συνταξιούχος παίρνει σύνταξη 550 ευρώ.

    (τώρα γιατί παίρνει τόσο ρωτάτε πόσο μαύρα χρόνια δούλεψε δηλαδή λίγα ασφαλιστικά ή πλήρωνε τα ελάχιστα, αλλά αυτό άλλο θέμμα)

    Ερχόταν η πολιτεία και του έλεγε. Άνθρωπέ μου πάρε και άλλα 200 με 250 ευρώ να τα κάνεις 800 περίπου να ζήσεις (αυτά τα έβαζε ο προυπολογισμός δηλαδή εσύ)

    Τήρα τώρα τι συνέβαινε όμως.......

    Κάποιος που έπαιρνε 550 ευρώ σύνταξη είχε και ένα σπίτι που νοίκιαζε και έπαιρνε άλλα 300 ευρώ πχ ενοίκιο. Δηλαδή έφτανε 850 ευρώ (το ανεκτό όριο, άρα μπορούσε να ζήσει)

    Έρχεται τώρα η λογική και του λέει. ....

    Φίλε μου, εσύ έχεις το ελάχιστο (εγγυημένο εισόδημα) δηλαδή τα 800 ευρώ άρα δε θα πάρεις ΕΚΑΣ!!!!!!!! το ΕΚΑΣ θα το πάρει αυτός που δεν έχει άλλα εισοδήματα.....

    Και εδώ ξεκινάει η λογική της αριστεράντζας......."κόβουν το ΕΚΑΣ, θα πεθάνουν τους έλληνες" κλπ κλπ

    Τράβα λοιπόν, γίδιον, και πλήρωσε με τους φόρους σου και τις κρατήσεις σου, ΕΚΑΣ στον χαμηλοσυνταξιούχο που έχει όμως άλλα εισοδήματα (ενοίκια, τόκους, αγροτικά εισοδήματα-ελιές κλπ) κάτι σαν το επίδομα πολύτεκνης στην Μενεγάκη.......

    (μια σκληρή εφαρμογή έλεγε ότι αφού έχεις σπίτι και δεν πληρώνεις ενοίκιο να υπολογίζεται και αυτό στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Ακόμα και αυτή η σκληρή εφαρμογή έχει λογική, όχι να έχεις εισοδήματα από άλλες πηγές πχ 20.000 και το κράτος να σου επιδοτεί τη σύνταξη με ΕΚΑΣ για να....ζήσεις, ενώ έχεις να ζήσεις!!!!!)

    Αυτό το ΕΚΑΣ ζητάνε, πανίβλακα (που σου αρέσει αυτή η λέξη, αφού έβριζες εδώ μέσα τον κάθε πατριώτη που επεσήμανε τη γελοιότητα των ψεκασμένων) να κόψεις και να το αντικαταστήσεις με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, δηλαδή να το παίρνει όποιος δεν έχει εισοδήματα και όχι άπαντες.......γκέκε?????

    Αν είχα χρόνο θα σας ανέλυα ένα ένα τα μέτρα για να μη σας δουλεύει κάθε φίλης και κάθε βαρεμένος.....γιατί οι εξελίξεις σκιάζομαι ότι οδηγούν στο "χρήσιμος ηλίθιος" των ακρονεοφιλελεύθερων της ευρώπης........ελπίζω να διαψευσθώ και στη συνέχεια βλέπουμε.....θάναι μια άλλη μέρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/15 16:47

    ΘΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ

    (διάβασε αργά να καταλάβεις, τούγκιον)

    Ο Μάρδας λέει μια σωστή φράση όταν τον ρωτάνε αν έχει λεφτά.

    "θέλω νάχω όταν τα χρειάζομαι, στην ώρα τους"

    Για το χρέος, χρεολύσια δεν πληρώνουμε, θ' αρχίσουμε μετά το 2028 και βάλε, τώρα μόνο τόκους πληρώνουμε.....

    Το 2009 πληρώναμε τοκοχρεολύσια 12 δις, ενώ σήμερα κάπου 5 δις (λόγω PSI, του καταραμένου)

    Υπάρχουν δύο απόψεις (σχολές) για να μην πληρώνουμε 5 δις αλλά τα μισά πχ 2,5 δις

    ή σου κουρεύουν χρέος και πληρώνεις τα 2,5 δις

    ή σου επιμηκύνουν το χρόνο αποπληρωμής και σου μειώνουν το επιτόκιο και πληρώνεις τα 2,5 δις......

    Δηλαδή ο σκοπός είναι τι πληρώνεις κάθε χρόνο για το χρέος.........


    Η "ανήθικη" αριστεράντζα έχει τη φιλοσοφία του μπαταχτσή δηλαδή να φάει (κουρέψει-διαγράψει) κεφάλαιο από τα δανεικά που μας έδωσαν οι ΛΑΟΙ της ευρώπης με αποφάσεις κοινοβουλίων τους και όχι την επιμήκυνση........θέλει χάρισμα χρέος για να γίνει λέει εξυπηρετήσιμο, βιώσιμο και ο άλλος σου λέει ότι και με την επιμήκυνση γίνεται βιώσιμο........

    Και απαντάνε οι εθνολαϊκιστές "θα χρωστάμε πάντα και θα πληρώνουμε μια ζωή", όμως

    Μην ξεχνάς, ζούδιον, ότι όλα τα κράτη χρωστούν....ΟΛΑ!!!!!!! το θέμα είναι τι πληρώνεις για να εξυπηρετήσεις το χρέος σου......γκέκε?????

    Και σαν Ελλάδα τα πήρες τα δανεικά, βρέσε πρώτα ποιος τα πήρε δηλαδή ψάξε μεταξύ μας και μάζευτα και δώστα ήήήήήή ο χοντρο-Πάγκαλος έχει δίκιο και δεν ψάχνεις...........ήήήή θα βρεθούν πολλές όψιμες αριστεράντζες στο μάτι..............ήήήή τάχινε ο εργασιομανής αυξήσεις σε συντεχνιούλες και σε προγράμματα εθελουσίας (45άρηδες στη σύνταξη κλπ)......ξύμα, γίδιον, ξύμα.....

    Πάντως διαπιστώνω ότι τα λεφτά για τις άδειες των καναλιών εξαφανίσθησαν ως δια μαγείας.......λες???????? α, μπα αυτοί είναι "για πρώτη φορά αριστερά" και 'γω, το καθίκι, νομίζω ότι είναι για 5η φορά πασόκ (αυτό που πήγε να μουτσιουλήσει σε άλλον κορύτο......)

    Αϊ-χάσου, τούγκιον, πιάστηκε το χέρι μου να σου γράφω τα ίδια και τα ίδια και δε σκαμπάζεις μπίτι.......μάλλον υποστηρίζεις επαξίως το 10 και 2/10!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/6/15 17:21

    ΤΟ ΑΚΟΝΙΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΡΙΑΝΙ Ε, ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/6/15 18:34

    Ψάρι που δαγκώνει όρχεις εντοπίστηκε στο Νιού Τζέρζι
    Πιθανώς κάποιος το είχε ως κατοικίδιο και το έριξε στη λίμνη...


    Ψάρι που έχει ονομαστεί και «καρυοθραύστης» επειδή επιτίθεται στους ανδρικούς όρχεις αλίευσαν δύο ψαράδες σε λίμνη του Νιου Τζέρζι, παρότι «πατρίδα» του είναι ο Αμαζόνιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/6/15 18:37

    10 ΚΑΙ 2/10 ΣΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΙ Ο @@@@@@@@ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΥΑΛΟΜΕΤΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΥΣΤ...ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΑΙΔΑΡΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/6/15 19:23

    χψ παροτι του ειπες να διαβασει αργα δεν καταλαβε και εκνευριστηκε γιατι του βανεις δυσκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/6/15 21:29

    Η διεθνής τηλεπερσόνα μας ανακοίνωσε ότι πολλοί "συνάδελφοι του" διαφώνησαν με την πρόταση των θεσμών!!!!!!!

    Νομίζει κανείς ότι ......να ρε δεν είναι όλοι εναντίον μας, διαφωνούν και με αυτούς.....

    Η αλήθεια είναι ότι διαφώνησε ο Σόιμπλε και οι δορυφόροι του με την πρόταση των θεσμών που δεν είναι αρκετά.......αυστηρή!!!!!!!

    Δεν παίζονται οι άνθρωποι σας λέω......κάνουν το μαύρο άσπρο, έχουνε πει τόσα ψέματα που άρχισαν να τα....πιστεύουν!!!!! και νομίζουν ότι με την στρεψοδικία θα κυριαρχήσουν στον κόσμο όλο.......μιλάμε ότι έχουμε μπλέξει άσχημα και το ξέμπλεγμα φοβάμαι ότι θα μας στοιχίσει πολύ.....μα πάρα πολύ....όχι αυτό που ήδη ζούμε, αλλά πολύ χειρότερα πράματα.....

    Άλλο παράδειγμα αυτό με τον στουρναράκο!!!!! εδώ καίγεται το πελεκούδι και η βασλίλω φτιάχνει τα προικιά της......

    Όσο αφορά το ΕΚΑΣ και το ΧΡΕΟΣ δεν περιμένω από πουθενά αντίλογο (εκτός από βρισιές) αλλά τόγραψα για εχέφρονες πατριώτες που ανησυχούν, αλλά δεν εντριφούν στα δρόμενα πόσο πολύ.....να ξέρουν αυτή την απλή διαφορά μεταξύ ΕΚΑΣ και εγγυημένου εισοδήματος.

    Ναι οι αριστεράντζες θέλουν να δίνεται το ΕΚΑΣ σε χαμηλοσυνταξιούχους μεν, εισοδηματίες δε......τόσο απλά είναι τα πράματα που λένε ότι οι θεσμοί θέλουν να κόψουν το ΕΚΑΣ και τρομοκρατούν οι αριστεεράντζες τον μικροσυνταξιούχο, που εδώ που τα λέμε με τα προηγούμενα μνημόνια δεν του κόπηκε η σύνταξη όσο κόπηκαν οι μεγάλες.....μην λέμε ψέματα μεταξύ μας, μπολιασμένοι από τους ψευταράδες εθνολαϊκιστές.....

    Άσε να υπογράψει και όταν γυρίσει θα τα πούμε απ' την καλή......νομίζουν ότι θα κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο αισαεί!!!!!!

    Και όσο αφορά τη χυδαία αναφορά της ντουλάπας ότι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί πήγαν στο εξωτερικό ως αντιπρόσωποι των δανιστών (αυτό άφησε να εννοηθεί) κατά τη γνώμη μου προκαλεί να ασχοληθούν μαζί του, διαφοροποιείται να κάνει αισθητή την παρουσία του, αυθαδιάζει σε εκπροσώπους μιας αρκετά μεγάλης μερίδας λαού για μικροκοματικό όφελος σε μια δύσκολη περίοδο της πατρίδας και .......μέμνησον ω λαέ την ώρα της κρίσεως.....Μικρή μου συμβουλή να μην ασχολούνται μαζί τους (θυμάστε τα ίδια σας έγραφα και για τα πιθήκια όταν ήταν πρώτο στασίδι σε τράγκες αυτιάδες παπαδάκηδες που τα έκαναν κόμμα με την προβολή τους, μέχρι που κατάλαβαν ή του επέβαλαν την αφάνια που τους αξίζει).....το ίδιο λοιπόν και με το κόμμα του εν λόγω και άσε τα άτομα που τον ακολουθούν να πλακώνονται μεταξύ τους για να είναι στην επικαιρότητα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/6/15 21:48

    ΣΥΡΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/6/15 22:08

    ΝΑΙ ΧΨ ΠΕΣ ΣΤΟ ΧΨ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΡΕ ΤΑΡΚΑΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΗΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/6/15 22:11

    ΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ 200 ΕΥΡΩ..ΡΕ ΝΤΕ ΚΑΗΜ4ΕΝΕ .ΠΟΣΕΣ ΧΥΤΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/6/15 22:58

    Η ανάλυση για το ΕΚΑΣ, αλλά και για το ΧΡΕΟΣ οφείλω να ομολογήσω ότι είναι απλή, κατανοητή και εύστοχη. Για να είμαι ειλικρινής για το ΕΚΑΣ δεν ήξερα αυτή την διάσταση μεταξύ εγγυημένου εισοδήματος που έχω ακούσει και ΕΚΑΣ που ακούω στα μέτρα τώρα κατά κόρον στις Βρυξέλλες.

    Για το ΧΡΕΟΣ ήξερα τη διαφορά και το δίκαιο είναι να επιστραφούν τα δανεικά και εμείς εδώ στην Ελλάδα να ψάξουμε να βρούμε που πήγαν (επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ, προγράμματα κλπ).

    Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση θα φέρει μια συμφωνία και ας σοβαρευτούμε σα λαός και να παράξουμε πλούτο για να έχουμε εισοδήματα και να μη ζούμε με δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/6/15 23:05

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΨ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΨ..ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/6/15 23:06

    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/6/15 02:22

    Ο ΧΨ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΞ. ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ. ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/6/15 08:36

    ναι 5η φάλαγγα εκ πεποιθήσεως!
    οι επικεφαλείς της φάλαγγας βγήκαν εκτός, πήγαν βρυξέλες
    και οι εντός γράφουν μαλακίες .
    στα everest υπάρχει αφίσσα που λέει ότι θα βγούν 113 χιλ. στην ανεργία αν αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 23% και τα φαλαγγάκια ειρωνεύονται ,έχουν μπερδέψει την φουτσα με την βούρτσα , τα ποτάμια λένε και 30% να πάει εμείς ψηφίζουμε,
    αντέχουνε σου λέει η λαγκάρντ,

    σφίξε και άλλο τη στρίφλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/6/15 09:18

    Διαχρονικός "μπαταχτσής" η Γερμανία - Μας χρωστάνε ακόμα από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο

    εδώ πάει το σκάσε και πλέρω 5/φαλαγγίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/6/15 09:25

    Ένα μόνο δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει η υγιής παγκόσμια κοινή γνώμη στον Αλέξη συμπατριώτες… ότι αποκάλυψε σε όλο τον πλανήτη το ρόλο των δήθεν εταίρων, φίλων μόνο των ξεπουλημένων σ αυτούς Κυβερνήσεων που τους κάνουν τα χατήρια πεσμένες στα τέσσερα ..δεν του συγχωρούν .ότι έβγαλε στην επιφάνεια τα βρώμικα παιχνίδια τους εις βάρος των λαών της Ευρώπης και όχι μόνο, ότι τους στριμώχνει συνέχεια με τα "όχι" και αναγκάζονται να ξεφτιλίζονται καθημερινά, προκειμένου να τον ρίξουν γιατί θέλουν ( καθαρό πια ) όχι τη σωτηρία της Ελλάδας και προφανώς και των άλλων χωρών που έπονται σε διαπραγμάτευση, αλλά την επανασύσταση του συστήματος της εξουσίας Τραπεζών, την προστασία των εχόντων και εξουσιαζόντων τις ζωές του κοσμάκη και αδιαφορούν για το αίμα που χύθηκε πέντε χρόνια τώρα και για την εξαθλίωση της πλειοψηφίας του λαού..
    Αυτό και μόνο το δώρο της αλήθειας φόρα παρτίδα που βγήκε πεντακάθαρη τις τελευταίες μέρες αξίζει τον κόπο για ένα τέτοιο θρίλερ ..
    Γιατί όπως πάντα στην ιστορία η μοίρα το φερε και πάλι η Ελλάδα να ανοίγει δρόμους ... Όλο αυτό είναι ένα βρώμικο και βαθύ απόστημα και ο Αλέξης είναι η καρφίτσα που το ανοίγει λίγο λίγο .. ρόλοι ειν αυτοί για όποιον ξέρει και διαβάζει και πίσω απ τα φαινόμενα .. για όποιον δεν βλέπει το δέντρο αλλά το δάσος ...
    Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας μας έχει ένα ακόμα κέρδος .. αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί με ποιούς είχε να κάνει βλέποντας γύρω του μικρές και θλιβερές συμπεριφορές μπροστά σε ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα που αφορά όχι μόνο τη μικρή του αυλή και το μεγάλο του Εγώ , αλλά τη στάση και τη θέση της χώρας του μέσα σε μια βρώμικη και εξαθλιωμένη ηθικά " Ενωμένη Ευρώπη των φίλων και συμμάχων " ..
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/6/15 09:57

    έτσι είναι!
    αυτό που λέγεται ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος ειναι αν μη τι άλλο ειναι προσπάθεια υποβάθμισης της έντιμης ,απ΄ότι δείχνει, προσπάθειας κυβέρνησης.
    ειναι σαν να προσπαθούν να σκοτώνουν το παιδί σου και επειδή προσπάθησες αλλά δεν μπορεσες να το σώσεις, να σου λένε και τι κατάλαβες; τζάμπα τις έφαγες και συ στην προσπαθειά σου να το βοηθήσεις;


    Πιστεύω πως το το κτήνος τραυματίστηκε, και η πληγή δεν θα κλείσει αν δεν εξανθρωπιστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/6/15 11:27

    Αλέξη γύρνα πίσω φωνάζει ολη η Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/6/15 12:54

    Όποιος δια πράξεών του ή παραλείψεών του ή εμμονών του οδηγήσει την πατρίδα σε εθνική τραγωδία θα εισπράξει τα επίχειρα.........τόσο απλά τόσο κυνικά διδάσκει η ιστορία.

    (διαφωνεί κανένας ότι έτσι πρέπει νάναι?????, δε νομίζω....)

    Το μαύρο άσπρο δε γίνεται και η προσπάθεια να γίνει προκαλεί γέλωτα αρχικώς και στην συνέχεια οργή.

    Στη φάση της οργής διαπιστώνω είναι ο κουρασμένος λαός μας από τους εθνολαϊκισμούς και τις λεβεντομαλακίες γιατί τα βράχια ήδη είναι πάνω από το κεφάλι του....

    Νομίζουν ότι θα φορτώσουν την ανικανότητά τους ή όπως νομίζουν κάποιοι και το ύπουλο σχέδιό τους (δραχμή, εκδικητικότητα με την περίφημη αντεπίθεση) στον οποιοδήποτε διαφωνεί μαζί τους.

    Τρομοκρατούν δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους με μια μακαρθική φασίζουσα αντίληψη ρωτώντας "με ποιον είσαι?" και όποιος δε συμφωνεί με την άποψη του κιοφτέ με το μουστάκι είναι με τους τοκογλύφους, είναι προδότης γερμανοτσολιάς κλπ.

    Έχουν την εντύπωση ότι η καλύτερη περίοδος της ελεύθερης ελλάδας (ναι ναι αυτή της μεταπολίτευσης) θα αφεθεί έρμαιο σε πολιτικούς στόκους σταλινικής τρομοκράτησης. (με τα όποια λάθη της και δη σοβαρά και εγκληματικά της λάθη, είναι χίλιες φορές καλύτερη από τέτοιες ναζιστικές απόψεις "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας" και το πάνε ακόμα και παραπέρα από το εχθρός.....τους χαρακτηρίζουν ακόμα και προδότες της πατρίδας!!

    Αφού έχουν βρίσει τους πάντες και τα πάντα, αφού ονειρεύονται και ήδη άρχισαν να δρομολογούν δίκες τύπου Μόσχας, αφού καθύβρισαν όλη την ευρώπη (δεν άφησαν κανένα στο απυρόβλητο) βαυκαλίζονται ότι οι λαοί είναι μαζί τους......ήδη δημοσκοπήσεις δείχνουν τους λαούς της ευρώπης να έχουν την αντίληψη "διώξτε τους να ξεβρωμίσουμε" (έχουν φροντίσει γι' αυτό ακρονεοφιλελεύθερες φυλλάδες τύπου Βild παίρνοντας αφορμή από τους....χρήσιμους ηλίθιους)

    Η Ευρώπη δεν είναι ούτε του τσούρμου-βαβέλ ούτε του Σόιμπλε. Αν έχουν την εντύπωση ότι ακραίοι εύθεν και εντεύθεν θα παίξουν με την Ελλάδα τους διαβεβαιώ μην τρέφουν ψευδαίσθηση καμία ότι την κρίσιμη στιγμή θα τους πάρει και θα τους σηκώσει από το λαό και τους μεν και τους δε.......και τότε θα διαπιστώσουν την απάντηση.......Άκου εκεί "με ποιος είσαι?¨" Θα το μάθεις τότε με ποιον είμαι ....θα στο πω τόσο φωναχτά που δεν θα χωρεί αμφιβολία και θα στο πω εγώ ο ήρεμος και φιλήσυχος φιλοευρωπαίος που όλο αυτόν τον καιρό σκαιότατα βρίζεις ως προδότη που σου λέει κάτι απλό. Προτιμώ την ευρώπη με κανόνες και κανονισμούς από το χάος του σαλεμένου σου μυαλού.....

    Σας είπα ότι είναι χαμένος από χέρι με τον αυτοεγκλωβισμό του.

    Επειδή είναι θρασύμια, επειδή ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει με τη ρήξη, επειδή δεν έχουν πρόγραμμα, σχέδιο, στόχο, επειδή ξέρουν ο παραλογισμός δεν μπορεί να περάσει, επειδή κανένας σώφρων έλληνας δεν θα δεχθεί τους ψωροεγωισμούς της κομματικής νομενκλατούρας τους (τρομάρα τους που θέλουν νάναι και νομενκλατούρα....μη χέσω), επειδή ο λαός σε ποσοστό πάνω από 80% θέλει ευρώπη και ευρώ....όχι μόνο θα υπογράψουν, όχι μόνο θα καθίσουν στα 4 με ανοιχτά τα πόδια, αλλά το μόνο που νοιάζονται είναι πως θα σε παραμυθιάσουν (μην τα δεις να πανηγυρίζουν κιόλας, ήδη λέγανε ότι πληρώνει ο πλούσιος.το ΦΠΑ.μιλάμε για πολύ τρέλλα δικέ μου), αλλά όλα αυτά εμένα δε με νοιάζουν γιατί ξέρω ότι το εργάκι και η καταστροφή θα συνεχιστεί όσο μένουν απάνω

    Την συμφωνία δεν θα την τηρήσουν, τα πράματα θα μπλέξουν ακόμα, το πολιτικό σκηνικό θα μπαχαλοποιηθεί περισσότερο, εσύ θα την πληρώνεις και σιγά σιγά θα οδηγηθείς στην εξαθλίωση γιατί η αριστεράντζα της τεμπέλας τα βρίσκει με το Νικολόπουλο και όχι με τον...Λυκούδη.....αυτή είναι "για πρώτη φορά αριστερά?

    Δε θάναι μακρια η μέρα που θα κινήσουν θέμα κλεισίματος καναλιών (με το πρόσχημα της άδειας) θυμηθείτε το, αλλά δε θα προλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/6/15 13:05

    "Όποιος δια πράξεών του ή παραλείψεών του ή εμμονών του οδηγήσει την πατρίδα σε εθνική τραγωδία θα εισπράξει τα επίχειρα.."
    Θα μας πεις ποιος έχει οδηγήσει την χώρα δια πράξεών του ή παραλείψεών του στην σημερινή κατάσταση?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/6/15 13:09

    Συνάντησε λέει τον Ολάντ και την Μέρκελ να τους πει ότι δεν κατανοεί την εμονή των θεσμών.

    Γιατί ρε παιδιά δεν κατανοείτε την άποψή μας "τι θα κάνουν στο τέλος θα μας τα δόκουν"

    Γιατί ρε παιδιά δεν κατανοείτε την πεποίθησή μας ότι "ούτε μία στο εκατομμύριο να μη συμφωνήσουν μαζί μας"

    Γιατί ρε παιδιά δεν κατανοείτε την διαπίστωσή μας ότι "οι εταίροι θα πάθουν τρισχειρότερα από εμάς"

    Γιατί ρε παιδιά δεν κατανοείτε ότι "έχουμε πολλές εναλλακτικές και δεν φοβόμαστε"

    Γιατί ρε παιδιά δεν μας καταλαβαίνετε ότι "δεν κάνουμε βήμα πίσω από το πρόγραμμα της θεσσαλονίκης"

    Γιατί ρε παιδιά δεν αντιλαμβανόσαστε την καταστροφή που θα πάθετε "άμα πάμε σε εκλογές"

    Γιατί ρε ηλίθιοι πολιτικοί της κουτόφραγκης εσπερίας δε νογάτε ότι "εμείς θ' αλλάξουμε την ευρώπη"

    Γιατί ρε άθλιοι τοκογλύφοι δεν δέχεστε την άποψη της επιτροπής ότι "το χρέος είναι επωνείδιστο και επαχθές"

    Τι πρέπει να κάνουν οι υπερήφανοι και αξιοπρεπείς κυβερνώντες μας για να κατανοήσετε????

    Θέλτε να σας τιμωρήσουμε???????

    (παιδιά το Δαφνί έχει κλείσει?????? μου φαίνεται τόχω ανάγκη να το επισκευτώ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/6/15 13:13

    Ρώτα τον Πάγκαλο έχει ολοκληρωμένη απάντηση για το ποιος έφταιξε που έφτασες εδώ,αλλά ακόμα κάτι ουσιαστικό.

    Μην μπερδεύεις την δύσκολη κατάσταση (ανεργία, μειώσεις, φτωχοποίηση) με την εθνική τραγωδία......εύχομαι να μην διαπιστώσεις τη διαφορά για να νοήσεις τι γράφω....ειλικρινά το εύχομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/6/15 13:21

    Αφού ταυτίζεσαι με τις απόψεις Πάγκαλου δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/6/15 13:25

    Εβεβαια ...εθνικη τραγωδια δεν ειναι για σενα η ανεργία,οι μειώσεις,οι φτωχοποίηση η εξαθλίωση και η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.Ειναι μη χάσουν τα χοντρά λεφτά τους κάπιοι που τα έχουν στις τράπεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος26/6/15 13:27

    Να μια εναλλακτική, μερκελιστή γερμανοτσολια προδότη μνημονιακό τσογλάνι....

    Το γενικό λογιστήριο του κράτους υπολόγισε πόσα μας χρωστάνε οι γερμανοί από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

    (ναι ναι τον 1ο, πρώτο, α' Ι, όπως θες έγραψα τον πρώτο για να μη μπερδευτείς, τούγκιον)

    Πως τον λένε εκείνο το βορειοκορεάτη δικτάτορα που απειλεί την υφήλιο ολάκερη ότι του χρωστάει?????

    Τώρα θα βγουν κάποιοι στόκοι να με κατηγορήσουν ότι είμαι με τους γερμανούς και δεν θέλω τα δάνεια και τις αποζημιώσεις......ε, καλά υπάρχουν και χαζούληδες τι να κάνω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος26/6/15 13:32

    (παιδιά το Δαφνί έχει κλείσει?????? μου φαίνεται τόχω ανάγκη να το επισκευτώ....)
    μη το παίζεις τρελίτσα!

    και για να μη ξεχνιόμαστε σου θυμίζω

    Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού.

    Επίσης, εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οτιδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά, μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων, π.χ. ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες προτροπές (φέιγ-βολάν).


    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/6/15 14:10

    13.32

    ρε κάτι μου θυμίζει, ρε κάτι μου θυμίζει.......

    Ακούστε χουντικά κατάλοιπα που αναμασάτε ρήσεις δικτατορικών καθεστώτων και μιλιταριστικών μπανανιών......όταν θέλανε να εξωντώσουν τους πατριώτες που αντιδρώσουν σε επιλογές τους έβγαζαν τέτοιους φεφτάδες που "ηλιθιωδώς" αναμασάς 2-3 φορές χωρίς να ξέρεις πότε γράφτηκε και από ποιόν και για ποιό λόγο......

    Ποιός είναι εχθρός??????? ουάου!!!!!! Η ευρώπη???? οι εταίροι?????

    Μήπως πρέπει να "εκτελέσουμε" τους κυβερνώντες που διαλέγονται με τον εχθρό???? πολλώ δε μάλλον αν συμφωνήσουν "άνευ όρων"?????


    (επαναλαμβάνω, ας απαντήσει κάποιος....το Δαφνί έχει κλείσει????)

    Παρακαλώ πολύ σοβαρές συζητήσεις (σαν το προτάσεις)....

    Τώρα, μάτι μου εγώ δεν θα σε καρφώσω στον Πάγκαλο να σε μηνύσει όπως κάνε ένα απολειφάδι εδώ μέσα. Μπορείς να μου πεις τα αμαρτήματα του Πάγκαλου (όχι γενικά και αόριστα σαν γρανάζι του συστήματος κλπ γιατί τότε θα πρέπει να κόψεις και τα δυό σου χέρια που πήγες στο σύριζα (5η φορά πασόκ) και υπερψηφισες τη χειρότερη εκδοχή του πασόκ.......

    Ναι, γιούλι, τα δανειστήκαμε, τα φάγαμε, τα κλέψαμε από το κράτος, τώρα που ήρθε η ώρα της πλερωμής το γυρίσαμε στην τρελίτσα......επαχθές επωνείδιστο (μέχρι και ο χαϊκάλης έμαθε τις λέξεις αυτές, το νόημα δεν ξέρω.....) και η θρασύτητα....κούρεμα και άμα δεν μου το κάνεις είσαι, ευρωπαίε, εχθρός!!!!!! και όποιος διαφωνίσει μαζί σας είναι .......5η φάλαγγα και όλα τα παραπάνω μιλιταριστικο-χιτλερο-φασιστο-χουντικά τσιτάτα κάποιων ψεκασμένων.........

    Δεν πειράζει θα προσγειωθείτε ανωμάλως (ήδη γίνεται) και το χειρότερο???? σας περιμένει ο λαός στην γωνία.......(και φυσικά απευθύνομαι πάντα σ' αυτούς που ζήτησαν την ψήφο μας και θέλουν να εκτεθούν στα κοινά......οι σχολιαστές εδώ μέσα ---όσο "χαζά" και να εκφράζονται------αφορμή μου δίνουν και τους ευχαριστώ)

    Ο Πάγκαλος είπε την αλήθεια και αυτή τσούζει και δεν την αντέχεις ανθρωπάκι γιατί δεν έχεις φτάσει στο πολιτισμικό επίπεδο της αυτοκριτικής.....τόσο απλά τόσο κυνικά και για να καταλάβεις τι σου λέω κάτσε και γράψε αν έχεις ανομίες ή παρανομίες του Θόδωρα......χεσμένους τους είχε όλους (είχε μαζέψει το σόι του γι' αυτόν) και γι' αυτό τάχωνε αγρίως σε όλους (ιδιόρυθμο τον έλεγε ο τζοχατζό που τόχε ξεχέσει και πολεμήσει γιατί ο πανέξυπνος χοντρός ίσως είχε οσφρησθεί το ποιόν...) δεν έκλεψε δε λαδώθηκε για 30 και χρόνια ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ έβγαινε πρώτος και τώρα όλοι συμφωνούν και λένε (ποσοστό πάνω από 60%) ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!!!!!!! Μόνο κάτι λαμόγια - κλεφτρόνια που είδαν τον εαυτό τους στα λεγόμενά του δεν λένε ακόμα να το χωνέψουν......

    Εμπρός λοιπόν τι του καταμαρτυράς??????? (όχι τίποτα άλλο για να διαπιστώσεις την κενότητα και την υπεκφυγή σαν ...."απορία ψάλτου βηξ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/6/15 14:34

    νις βάλε εκείνη την ταμπέλα που κρατάγανε στο σύνταγμα με υπερηφάνεια ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ , πολύ μου άρεσε ! είναι αυτό που λέμε 5η φάλαγγα άραγε?;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/6/15 14:36

    Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Προγεγραμμένη ήταν η πορεία του Αλέξη Τσίπρα από την ημέρα που ανέλαβε την πρωθυπουργία στην Ελλάδα. Η Αριστερή κυβέρνηση, ήταν αναμενόμενο ότι θα σηκώσει μπαϊράκι στους Ευρωπαίους εταίρους για όσον αφορά το χρέος της Ελλάδας και τα σκληρότατα μέτρα που θέτουν οι εταίροι επί της τραπέζης. Αυτό που θέλει να επιτύχει εξ αρχής ο πρωθυπουργός, είναι μια συμφωνία που δεν θα ματώσει τον λαό περισσότερο, αλλά και το ακέραιο της εθνικής μας κυ...

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2015/06/blog-post_991.html#.VY04XRvtmko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/6/15 14:56

    ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

    Κατά την ταπεινή μου άποψη διαπράττουν όχι λάθος αυτοί που θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές, αλλά κακούργημα κατά της χώρας.

    Οι απόψεις του τύπου να έχει ισχυρότερη λαϊκή εντολή να διαπραγματευτεί πιο αποτελεσματικά είναι για χαχόλους (και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί..)

    Αν θέσουν το ευθύ δίλημα ευρώ ή δραχμή τα περιμένω με ανυπομονησία (αυτό είναι ένα θέμα για εκλογές και γιατί εντολή ρήξης δεν έχουν και γιατί δε θέλουν να υπογράψουν, αλλά θα το πουν στα ίσια, όχι θολούρες και τέτοια...)

    Ακούτε γιατί ανακινούν θέμα εκλογών...

    1. για καθαρά εσωτερικό τους θέμα μπας και μαζευτούν τα βαρεμένα, μυαλοκαμένα και στοκαρισμένα με τις εμμονές για αντεπίθεση, δραχμή, έξοδο κλπ

    (το θέμα του δημοψηφίσματος το κατάπιαν αμάσητο όταν είδαν τις δημοσκοπήσεις στο 85% ναι στο ευρώ και ευρώπη...)

    2. γιατί τώρα μέσα στη θολούρα και την ανυπαρξία του αντιπολίτευσης και ειδικά αξιωματικής σου λένε ότι θα βγούμε πάλι πρώτοι και με διαφορά και τότε δεν θα κουνιέται κανένας, γιατί αν πάρουμε τα μέτρα και αργήσουμε κανα 2-3 μήνες θα φτάσουμε στην κατάσταση "μπαίνουμε δε μπαίνουμε στη βουλή" το ξέρουν το έργο το ζούσαν χρόνια και χρόνια.

    3. νομίζουν ότι θα επιβιώσουν πολιτικά και θα ελιχθούν με ασάφειες και αοριστολογίες και θα ξανακοροϊδέψουν τον κόσμο

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΑΔΙΚΟ!!!!!

    ναι, ή όχι στο ευρώ και στην ευρώπη και θα απαιτηθεί από τη βαβέλ ΜΙΑ απάντηση δια στόματος Τσιπράκου.....


    (ρε ευρωπαίοι, σας εκλιπαρεί να του πετάξετε ένα κοκκαλάκι περί αόριστης μελλοντικής συζήτησης για το χρέος για να γυρίσει πίσω ....νικητής!!!!! Κάντε το που να πάρει αφού ούτως ή αλλέως η υπουργάρα θα οργανώσει χορούς στο σύνταγμα με τις μπάντες του στρατεύματος....να πάμε για μπάνια και να σούρουμε το καλοκαίρι....)


    Και τώρα μια απαντησούλα στο "άσχετο χαζούλι" (με την καλή έννοια) που νομίζει ότι ρήξη είναι το χάσιμο των καταθέσεων
    και ότι εθνική τραγωδία είναι αυτό που έζησε η ελλάδα από το 2010 και μετά

    (εξαιτίας της χρεοκοπίας δηλαδή που αυτή η χρεοκοπία έφερε τα μνημόνια.....

    να δεις μάτι τι θα φέρει η άτακτη χρεοκοπία της ρήξης.....πάντως σου εγγυόμαι "δια της ζωής μου υποθήκη" δε θα αισθάνεσαι ούτε αξιοπρέπεια, ούτε υπερηφάνεια και το ξέρεις, όπως και το ξέρει η κάθε αριστεράντζα της τεμπέλας και γι' αυτό δεν θα πάνε στη ρήξη....πως να την ξεσκαπουλάρουν νοιάζονται.....κομματικά, κοινωνικά και εκλογικά.......

    Ούτε στα όνειρά τους δε φανταζόντουσαν υπουργιλίκια και μεγαλεία.....ακόμα τσιμπιώνται.....έτσι νομίζεις ότι θα τα αφήσουν........οι άλλοι χορτάτοι την κάνανε, αυτοί θα έχουν χάσει τις εκλογές και η κα πρόεδρος και η υπουργάρα θα πηγαίνουν τα αποτελέσματα των εκλογών σε διεθνή δικαστήρια και θα ισχυρίζονται ότι μέχρι να βγει απόφαση δεν θα φύγουν από την προεδρία και το υπουργείο!!!!!!!!

    Εκλογές δεν θα κάνουν αν δουν ότι την ξεσκαπουλάρουν, αν όχι θα κάνουν να προλάβουν την κατάσταση πριν γίνει ορατή και δε νοιάζονται για το κακό που θα γίνει στην οικονομία.....πάνω απ' όλα η κομματική νομενκλατούρα.......αυτό εγώ θεωρώ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/6/15 14:59

    Αριστερή κυβέρνηση με χαϊκάλη, νικολόπουλο, ξουλίδου, κουικ, καμένους.....

    τα ρέστα μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος26/6/15 15:19

    Αν οι κυβερνώντες με τα στελέχη τους πιστεύουν ότι μπορούν να εμπνεύσουν έναν λαό, μέσα από τις κακουχίες και τη στέρηση που συνεπάγεται η ηρωική έξοδος από την Ευρωζώνη, τότε ειλικρινά τους βγάζω το καπέλο, υποκλινόμενος στο κουράγιο, τη δύναμη, την τρέλα και την ευθύτητα με την οποία πρόκειται να συμπεριφερθούν.

    Τελικά, η αξιοπρέπεια και η εθνική ανεξαρτησία από την πλήρη υποταγή απέχουν πολύ λίγο. Όσο η ήττα από τη συντριβή...

    Ελπίζω να μην διαπιστώσεις την αλήθεια αυτών των γραμμών......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος26/6/15 15:48

    Τον Αρκά, ρε φασιστο-αριστεράντζες, τον Αρκά?????

    Διαδικτυακή επίθεση δέχτηκε με αιχμές ότι χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα και τούτο γιατί δεν τους άρεσαν κάποια σκίτσα του!!!!!!!!

    Τον Αρκά ρε πολιτικά νούμερα, τον Αρκά??????

    πάρτε μια γεύση από ατάκες του.

    1. "έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα"

    2. "Ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει μια καταστροφή η οποία δεν θα ερχόταν αν δεν κυβερνούσε"

    3. "Σ' αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους...όποιοι κι αν είναι αυτοί"


    Τον Αρκά, ρε συνονθύλευμα της δήθεν μου τάχα μου αριστεράς που από την πολλή χαρά για το "πρώτη φορά αριστερά" στρίψατε τόσο πολύ που βρήκατε τους ανέλ????/

    Τον Αρκά ρεεεεεεε........


    Υ/Γ έχουν αρχίσει να απειλούν και να τρομοκρατούν, κόψτε τους τον αέρα με την μία και ειδικά όταν αμφισβητούν τον πατριωτισμό σας σκυλοβρίστε τα......οδηγούνται σε "ολοκληρωτικές " καταστάσεις.......τον Αρκά ρε ρεμάλια????? τον Αρκά.....

    (φυσικά και δεν είναι όλοι έτσι στο σύριζα, υπάρχουν και νουνεχείς και σοβαροί και υπεύθυνοι και δημοκράτες και οι ίδιοι διαβλέπω ότι είναι τρομοκρατημένοι και δεν τολμούν να διαφοροποιηθούν σε απόψεις εθνικής συνεννόησης ενώ το πιστεύουν και το επιθυμούν διακαώς γιατί ξέρουν τι θα συμβεί με τον ναρκισισμό κάποιων....)

    Εγώ ως συγγενής του Αρκά (ναι τούγκιον, μη σπας το κεφάλι σου δεν πρόκειται να με βρεις, ως συγγενής που γνωρίζω αυτό το διαμάντι της σεμνότητας φωνάζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου....τον Αρκά ρε ρεμάλια???? τον Αρκά??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος26/6/15 17:08

    ΚΑΤΕΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΧΙ 61%.ΣΗΜΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΦΥΓΓΟΜΕΤΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος26/6/15 17:12

    ΤΙ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΑΣ//???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος26/6/15 17:36

    Η σελιδα του Αρκα ξανά λειτούργησε και μην πουλάς παραπληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος26/6/15 18:09

    ΔΙΑΒΑΖΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Δουλείες και
    Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου
    για τους κρυφούς και φανερούς πεμπτοφαλαγγίτες
    Χαιρέκακοι, ανιστόρητοι, κρυφοί και φανεροί πεμπτοφαλαγγίτες, έκπτωτοι άρχοντες του μνημονίου και οι θλιβερές εφεδρείες τους από τα Ποτάμια της αγραμματοσύνης, επαναστάτες εκ τους ασφαλούς που όπως λέει και ο φίλος μου ο Δημήτρης Μανιάτης, «οι περισσότεροι ελκύονται από την εικόνα του Κατράκη πάνω στην σχεδία στο «Ταξίδι στα Κύθηρα» και όχι του μπολσεβίκου στρατιώτη στο Ράιχστανγκ», όλοι αυτοί μαζί και ταυτοχρόνως βιάστηκαν να λιντσάρουν… Όχι τόσο τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του- η κριτική από αυτούς μόνον εύσημο είναι άλλωστε- όσο το φρόνημα ενός λαού. Πολιτικάντηδες ρεβανσιστές, με φτηνά ψυχολογικά κόλπα, αυταπατώνται ότι μπορούν να ασκήσουν επιρροή στον κόσμο,που επειδή τον έφτυναν πάντα, τους έφτυσε κι εκείνος όπως τους άρμοζε, αλλά ως συνήθως, αυτοί πίστεψαν ότι απλώς έβρεχε…Μπόρα ήταν και πέρασε του λένε, «έλα τώρα πίσω σ΄εμάς, το μαγαζί έχει αναδουλειές»… Διαβρωμένοι από την ιδεολογία της υποταγής χάρηκαν οι αφελείς, πιστεύοντας ότι και οι άλλοι είναι τελικά σαν κι αυτούς. Ονειρεύονται οικουμενικά σχήματα, ή κυβερνήσεις Τύπου Παπαδήμου, «διαδηλώνουν» την ξιπασμένη υποταγή τους μ΄ένα κολωνάτο ποτήρι κρασί στο χέρι, μένουν Ευρώπη όπως αυτοί την εννοούν κι εμείς μένουμε ξεροί, στήνουν εκροές δισεκατομμυρίων ενώ διαμαρτύρονται για την ασφυξία στην αγορά, μαλώνουν το λαό που «δεν ήξερε τι ψήφιζε», εκβιάζουν, απειλούν σε γλώσσα χαμαιτυπείου για πόρνες και παραδουλεύτρες και αγωνιούν μη τυχόν και πετύχουν κάτι οι καινούργιοι… Οι δεξιοί τη βγαίνουν από τα αριστερά, ουρλιάζοντας για μνημονιακά μέτρα και οι αριστεροί δίνουν συγχωροχάρτι στους δεξιούς, διατυμπανίζοντας ότι τα μέτρα Τσίπρα είναι χειρότερα από το mail Χαρδούβελη.Τι και αν το διαβόητο mail προέβλεπε πλεόνασμα 3% και μάλιστα χωρίς κανέναν όρο (δηλαδή μέτρα 20 δισ.), κατάργηση του ΕΚΑΣ, συντάξεις 360 ευρώ, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τις κύριες συντάξεις, ομαδικές απολύσεις, περιορισμό συνδικαλιστικών ελευθεριών, άρση των ρυθμίσεων για τις 100 δόσεις και άλλα παρόμοια.Δεν βαριέσαι η δουλειά μας να γίνεται … Δούλοι και δόλιοι εκ φύσεως και πεποιθήσεως, οραματίζονται οι αδαείς τον Π.Λαφαζάνη να ρίχνει τον Τσίπρα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον υπονομεύει από την πρώτη μέρα, τον Βαρουφάκη να αυτομολεί και να ιδρύει κόμμα (μέχρι και δημοκοπήσεις κάνει η Ν.Δ.!), και την κυβέρνηση να χάνει τη δεδηλωμένη. Με την αρωγή σεσημασμένων λαμογιών που ακόμη δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι κατάφωρα δεδηλωμένοι …αλλιώς και παρελαύνουν στα κανάλια νυχθημερόν, πιστεύουν ακράδαντα, ότι ήρθε η ώρα τους. Αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του αδίκου, αλλά η ατυχία τους ευτυχώς δουλεύει… Τα μέτρα δεν περνούν από τη Βουλή χωρίς το χρέος. Όχι επειδή δεν θα τα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,αλλά επειδή δεν θα τα πάει ο Τσίπρας στη Βουλή,εάν δεν εξασφαλίσει τη δέσμευση για τη μείωσή του, με συγκεκριμένους όρους και χρονοδιαγράμματα. Η τρόικα εξωτερικού το γνωρίζει καλά, γι αυτό και το παλεύει μέχρι τέλους, ενώ οι συνιστώσες της παλεύουν και μεταξύ τους, όπως έδειξαν οι τελευταίες εξελίξεις. Όσο για την τρόικα εσωτερικού αδυνατεί να αντιληφθεί το ελάχιστο αυτονόητο: Ότι ο Τσίπρας είναι πολύ νέος, για να αυτοκτονήσει πολιτικά …

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος26/6/15 19:05

    σταχυολογήματα από την παραπάνω ανάρτηση

    Διαβρωμένοι από την ιδεολογία της υποταγής χάρηκαν οι αφελείς, πιστεύοντας ότι και οι άλλοι είναι τελικά σαν κι αυτούς.

    «διαδηλώνουν» την ξιπασμένη υποταγή τους μ΄ένα κολωνάτο ποτήρι κρασί στο χέρι,

    … Δούλοι και δόλιοι εκ φύσεως και πεποιθήσεωs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.