Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου υπέρ ή κατά της πρότασης των δανειστών

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, με ερώτημα την αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης των Θεσμών, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το Σάββατο συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής για να λάβει τις αποφάσεις, ενώ ο πρωθυπουργός θα ζητήσει ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος. 
Ολόκληρο το διάγγελμα Τσίπρα 
«Ελληνίδες Έλληνες,
 »Εδώ και 6 μήνες η ελληνική κυβέρνηση δίνει μια μάχη μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής ασφυξίας, προκειμένου να εφαρμόσει τη δική σας εντολή, της 25ης Γενάρη.

»Την εντολή διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας για να τερματιστεί η λιτότητα και να επανέλθει στη χώρα μας η ευημερία και η κοινωνική δικαιοσύνη

»Για μια βιώσιμη συμφωνία που θα σέβεται τόσο τη δημοκρατία όσο και τους κοινούς ευρωπαϊκούς κανόνες και θα οδηγεί στην οριστική έξοδο από την κρίση.

»Σε όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων, μας ζητήθηκε να εφαρμόσουμε τις μνημονιακές συμφωνίες που σύνηψαν προηγούμενες κυβερνήσεις, παρόλο που αυτές καταδικάστηκαν κατηγορηματικά από τον Ελληνικό λαό στις πρόσφατες εκλογές.

»Ωστόσο ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να υποκύψουμε. Να προδώσουμε –δηλαδή- τη δική σας εμπιστοσύνη.

»Μετά από πέντε μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης οι εταίροι μας, δυστυχώς, κατέληξαν στο προχθεσινό EG σε μια πρόταση- τελεσίγραφο προς την ελληνική δημοκρατία και τον Ελληνικό λαό.

»Ένα τελεσίγραφο που αντίκειται στις ιδρυτικές αρχές και αξίες της Ευρώπης. Στις αξίες του κοινού ευρωπαϊκού μας οικοδομήματος.

»Ζήτηθηκε από την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί μια πρόταση που συσσωρεύει νέα δυσβάσταχτα βάρη στον ελληνικό λαό και υπονομεύει την ανάκαμψη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας , όχι μόνο συντηρώντας την αβεβαιότητα, αλλά και διογκώνοντας ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές ανισότητες.

»Η πρόταση των θεσμών περιλαμβάνει: μέτρα που οδηγούν στην περαιτέρω απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, περικοπές συντάξεων, νέες μειώσεις στους μισθούς του δημοσίου τομέα καθώς και αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, την εστίαση και τον τουρισμό, με ταυτόχρονη κατάργηση των ελαφρύνσεων στη νησιωτική Ελλάδα.

»Οι προτάσεις αυτές που παραβιάζουν ευθέως το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο και τα θεμελιώδη δικαιώματα: στην εργασία, την ισότητα και την αξιοπρέπεια, αποδεικνύουν ότι στόχος κάποιων εκ των εταίρων και των θεσμών, δεν είναι μια βιώσιμη και επωφελής συμφωνία για όλα τα μέρη, αλλά η ταπείνωση ολόκληρου του ελληνικού λαού.

»Οι προτάσεις αυτές αναδεικνύουν κυρίως την εμμονή του ΔΝΤ στη σκληρή και τιμωρητική λιτότητα και κάνουν πιο επίκαιρη από ποτέ την ανάγκη οι ηγετικές ευρωπαϊκές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν πρωτοβουλίες που θα δίνουν επιτέλους οριστικό τέλος στην ελληνική κρίση δημόσιου χρέους, μια κρίση που αγγίζει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες απειλώντας το ίδιο το μέλλον της ευρωπαϊκής ενοποίησης» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Αυτή τη στιγμή βαραίνει πάνω μας ιστορική η ευθύνη απέναντι στους αγώνες και στις θυσίες του ελληνικού λαού για την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Η ευθύνη μας απέναντι στο μέλλον της χώρας μας.

»Και η ευθύνη αυτή μας υποχρεώνει να απαντήσουμε στο τελεσίγραφο με βάση την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού.

»Πριν από λίγο συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο εισηγήθηκα την διοργάνωση δημοψηφίσματος, προκειμένου ο ελληνικός λαός κυρίαρχα να αποφασίσει.

»Η εισήγηση έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

»Αύριο θα συνεδριάσει εκτάκτως η ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να επικυρώσει την πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου για δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου με ερώτημα την απόδοχη ή την απόρριψη της πρότασης των θεσμών.

»Ήδη έχω ενημερώσει για την απόφασή μου το Πρόεδρο της Γαλλίας και τη Καγκελάριο της Γερμανίας, το πρόεδρο της ΕΚΤ, ενώ αύριο με επιστολή μου θα ζητήσω επισήμως από τους ηγέτες της ΕΕ και τους θεσμούς, ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος, προκειμένου ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει, ελεύθερος από πιέσεις και εκβιασμούς, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της χώρας μας και η δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης» είπε ο κ. Τσίπρας.

Από την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα ήταν σαφές ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της απόρριψης της πρότασης των δανειστών.

«Στο εκβιαστικό τελεσίγραφο για την αποδοχή από τη μεριά μας μιας αυστηρής και ταπεινωτικής λιτότητας δίχως τέλος και χωρίς προοπτική να ορθοποδήσουμε ποτέ κοινωνικά και οικονομικά, σας καλώ να αποφασίσετε κυρίαρχα και περήφανα, όπως η ιστορία των Ελλήνων προστάζει.

»Στον αυταρχισμό και στη σκληρή λιτότητα, να απαντήσουμε με δημοκρατία, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

»Η Ελλάδα τόπος που γέννησε τη δημοκρατία να στείλει μια ηχηρή απάντηση δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή και τη παγκόσμια κοινότητα.

»Και δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής, όποιο και αν είναι αυτό» δήλωσε.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η επιλογή σας θα τιμά την ιστορία της πατρίδας μας και θα στείλει μήνυμα αξιοπρέπειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

»Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι η Ευρώπη είναι το κοινό σπίτι των λαών της. Ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και φιλοξενούμενοι.

»Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης και η Ευρώπη αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. Όμως Ευρώπη χωρίς δημοκρατία θα είναι μια Ευρώπη χωρίς ταυτότητα και χωρίς πυξίδα.


»Σας καλώ όλους και όλες με εθνική ομοψυχία, ενότητα και ψυχραιμία να πάρουμε τις αποφάσεις που μας αξίζουν. Για εμάς, για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία των Ελλήνων. Για την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του λαού μας» κατέληξε.

12 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/6/15 13:02

    Γιατί δεν βάνει τη δική του πρόταση σε δημοψήφισμα????

    Αν βγει ΟΧΙ τι θα κάνει μετά αν οι δανειστές δεν κάνουν πίσω???? (θα τους καταγγείλει και λόγω οικονομικής ασφυξίας, που θα την νιώθεις, θα σε πάνε στη δραχμή.....τόσο απλό το σχέδιο της μαφίας της δραχμής....ευγενικά λόμπυ το λένε..)

    Αν βγει ΝΑΙ θα κάνει τον υπάλληλο και θα πάει να εφαρμόσει μέτρα που δεν πιστεύει??? (προφανώς και θα πάει σε εκλογές)

    Μπλέξαμε σας έγραφα και δεν με πιστεύατε!!!!

    Τα κατάγγειλα ριπιδόν (η αλήθεια είναι με σκληρούς πολιτικούς χαρακτηρισμούς) γιατί η στοιχειώδης πολιτική ανάλυση σε οδηγούσε σε αναμονή αλλοπρόσαλλων ενεργειών τους (αφού βάνουν πάνω απ όλα το κομματικό και προσωπικό τους συμφέρον)

    Αν πρέπει να μιλήσει κάποιος είναι τώρα. Αν δεν μιλήσεις τώρα, πότε θα μιλήσεις??? και αφού ο λαός (εγώ και συ δηλαδή) θα παίξει καθοριστικό???? ρόλο (εκβιαζόμενος και με παραπλανητικά ερωτήματα) καλό είναι να κουβεντιάσουμε με επιχειρήματα και χωρίς διχασμούς να οδηγηθούμε σε μια λύση.....εγώ σας εμπιστεύομαι, σας τόχω πει από παλιά και δεν πειράζει ας μην είμαστε οικονομολόγοι και πολιτικοί

    (σα λαός είτε με επιχειρήματα στην εκκλησία του δήμου, είτε με τη βουή μας στην απέλλα μιλάγαμε, ναι μιλάγαμε.....η σιωπή τώρα είναι όχι επικίνδυνη, αλλά πολιτικό "έγκλημα")

    Σας επαναλαμβάνω την καλή τύχη και εύχομαι να μην έχει ξεκινήσει ο εφιάλτης μας..

    Αλήθεια τι θα συμβεί αν δεν πάνε 3.800.000 έλληνες να ψηφίσουν??? (τόσο είναι το 40% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων) Ο σύριζα, οι ανέλ και η χρυσή αυγή φτάνουν αυτό το ποσοστό??? προσοχή όχι επί των ψηφισάντων εδώ......χρείαζεται το 40% των εγγεγραμμένων......

    Σε τέτοια ερωτήματα ΑΠΕΧΕΙΣ και δεν συμμετέχεις γιατί είναι κουτοπόνηρο, επίπλαστο και το ΝΑΙ ή ΟΧΙ έχει δύο εκδοχές

    πχ στην Κύπρο ή θες το σχέδιο ανάν ή το καθεστώς που υπάρχει τώρα (κράτος η κύπρος κλπ)

    Ερώτημα του τύπου "θες να σου βάλω φόρους" γιατί δεν λέει και την άλλη εκδοχή δηλαδή "ή να πας στην καταστροφή" ή "να πας στον παράδεισο της δραχμής ή να πας στους μπρικσ ή ότι άλλη εδοχή θες" αλλά να την πει την εκδοχή.....αυτή είναι η παραπλάνηση που προωθεί....ανηθικότητα για μένα.......

    Εγώ επιμένω σε ΑΠΟΧΗ.......και αν πάνε και ψηφίσουν 40% και βγει 95% ΟΧΙ αυτό θάνει από τον σύριζα με τους ανέλ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.......(τώρα μήπως σου περνάει από το μυαλό το "αόρατο" μέτωπο που δημιουργιόταν μέσα στη βουλή με συγκεκριμένες αναφορές και καταστάσεις???)

    Γράψτε για μένα τις απόψεις σας (αν μπορείτε με πολιτικούς όρους) αλλά μην αδιαφορείτε, οι στιγμές είναι ιστορικές......

    Εύχομαι να μην οδηγηθούμε σε τραγικές καταστάσεις, γιατί όποιος ξέρει λιγουλάκι ιστορία δικιολογημένα φοβάται......

    Αυτή την παγίδευση που κάνει στο λαό είναι για μένα πολιτική ανηθικότητα και όχι δημοκρατική έκφραση.....

    Παλιά έγραφα ....ΜΗΝ ΤΟΛΜΉΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ και δε με ρωτάει είτε για το ευρώ-δραχμή είτε για μέσα-έξω από την ευρώπη είτε για την πρόταση ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ή ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΏΝ....

    Ρώτα το απλό και καθάριο την πρόταση των εταίρων ή της κυβέρνησης?????

    Τώρα που γύριζα είδα τον κοσμάκη να ξεροσταλιάζει στα ΑΤΜ να πάρει πέντε δεκάρες που έχει για ώρα ανάγκης......ουρές ουρές....είμαστε για λύπηση τελικά και απευθύνομαι στους πράους και νοικοκυραίους.

    ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.....όπως εσείς κρίνετε και εγώ σας ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ, αλλά να μιλήσετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/15 13:17

    Το κομματικό τους αδιέξοδο το κάνανε αδιέξοδο της χώρας!!!!

    Όπως η διεθνής περσόνα που διεθνοποίησε τη μούρη του σε βάρος της χώρας!!!!!

    Τα ΑΤΜ με τέτοιο ρυθμό θα στερέψουν. Τη Δευτέρα οι ουρές στα γκισέ θάναι πρωτόγνωρη, αν δε οι ευρωπαίοι σηκώσουν το γάντι και σταματήσουν τον ΕLA οι τράπεζες θα κλείσουν θα επιβληθούν έλεγχοι κεφαλαίων και θα δικαιωθούν οι....κινδυνολόγοι και φυσικά για την υπερήφανη φαιοκόκκινη κυβέρνηση θα φταίνε η ντόπια τρόικα και η ξένη τρόικα....

    Αυτά είναι πταίσματα , τα πολλά είναι πίσω και ψεύτης να βγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/15 13:28

    Πρέπει να είναι καθαρό ότι εισήλθαμε στη φάση των μη ομαλών πολιτικών εξελίξεων.
    Οι "αποδείξεις" έρχονται πολύ γρήγορα, αποδεικνύοιντας ότι το σύστημα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια:
    - Δήλωση Κ. Καραμανλή:
    "Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες".
    Το ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι "ο πρώην πρωθυπουργός αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του στη Βουλή, όπου δέχεται την επίσκεψη πολλών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας"...
    - Δήλωση Στουρνάρα: "Θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που θα καταστήσουν το δημοψήφισμα άνευ νοήματος"...
    Μάλλον είμαστε μπροστά σε απόπειρα πολιτικού πραξικοπήματος των μνημονιακών που θα το ευλογήσει θεσμικά ο Πάκης.
    Τον θυμάστε τον Πάκη; Ήρθε η ώρα να αποδειχτεί ότι την κρίσιμη στιγμή θα είναι το πολιτειακό άλλοθι του μνημονιακού πραξικοπήματος.
    Όλοι/ες σε επιφυλακή! Δεν θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/15 13:43

    Αν όλα τα κόμματα που διαφωνούν δε συμφωνήσουν σε ΑΠΟΧΗ τότε τραβάτε στις κάλπες και άμα τα εθνολαϊκιστικά τσιτάτα σας έχουν πείσει, με γειά σας με χαρά σας......

    Το σχέδιο της μαφίας της δραχμής εκτυλίσεται οργανωμένα και επιθετικά........τώρα δεν δικαιολογείσαι να μην ξέρεις να μην καταλαβαίνεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/15 14:03

    Εμενα σιωπηλός για πολλούς ολόκληρους μήνες. Τότε που ΟΛΟΙ (συμπολιτευόμενοι και μη) έσκουζαν, καταστροφολογούσαν και έσπερναν φόβο και τρόμο από εκμαυλισμένους πολιτικούς και Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης. Οταν ΟΛΟΙ έλεγαν "δε βαριέσαι, κι αυτός ίδιος είναι". Μέσα μου, βαθιά, δεν πίστευα να έχω πέσει τόσο έξω. Απόψε επιβεβαιώθηκα. Ο λόγος στον κυρίαρχο ΛΑΟ. Δεν πιστεύω να βρεθούν Ελληνες που θα ψηφίσουν την καταστροφή τους και τον αφανισμό του τόπου. Στις κάλπες, αδέρφια, στις ΚΑΛΠΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/15 14:14

    Aστε τα σάπια όλοι εσείς της αντιπολίτευσης
    Το ερώτημα είναι συγκεκριμένο, Δέχεστε την λιτότητα μέχρι θανάτου, τη μείωση μισθών και συντάξεων, την ιδιωτικοποίηση αεροδρομίων, λιμανιών, ακτών, νοσοκομείων, σχολείων, ακόμη και των τάφων των πατεράδων σας;
    Δέχεστε την ερήμωση των νησιών μας, την ολοκληρωτική καταστροφή της οικονομίας, της γεωργίας, της μικρομεσαίας επιχείρησης, του τουρισμού; Δέχεστε τη μετανάστευση των παιδιών σας, τον θάνατο από πείνα κι έλλειψη φαρμάκων των ηλικιωμένων γονιών ή των αναπήρων συγγενών σας; Δέχεστε τους πλειστηριασμούς των σπιτιών σας, Δέχεστε μια ζωή με κομμένη από αγωνία την ανάσα, δέχεστε μια χώρα ζητιάνων;
    Στην τελική δέχεστε να ζείτε σαν σκλάβοι των τραπεζιτών και των δανειστών;
    Αυτά τα ναι ή όχι στο ευρώ είναι επικοινωνιακά παιχνιδάκια καθ΄υπαγόρευση των εν δυνάμει επικυρίαρχων με τη δική σας συνέργεια, σταματήστε λοιπόν, σας μάθαμε πια, έπεσαν οι κουκούλες!
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/6/15 14:33

    Πάντως ούτε την ιδιωτικοποίηση των φαρμακείων θέλω.....και την κρατικοποίηση της αντίντας για νάχω σορτς και παπούτσια πανάκριβα για τον αθλητισμό μου.....και την κρατικοποίηση των ιδιωτικών σχολείων θέλω και των ιδιαίτερων μαθημάτων με καθηγητές των 60 ευρώ την ώρα.....και τα εισαγώμενα αυτοκίνητα που παίρνει ο μπαμπάς και η μαμά...και το μοίρασμα των ακινήτων στο λαό που απόκτισε η όποια οικογένεια με μαύρα ή άσπρα έσοδα και χίλια δύο θέλω.....γι' αυτό ελπίζω....προς το παρόν είμαι υπερήφανη και παραμένω αξιοπρεπής, δεν τρολάρω ένα δυναμικό πρόσωπο παρ' ότι ρέπει προς φανατική έκφανση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/15 15:09

    ΚΟΝΤΕΎΕΙς ΝΑ ΜΕ ΚΆΝΕΙςΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ! ΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ¨!
    ΜΑΦΙΟΖΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!
    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΕ ΕΥΡΩ

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ

    Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης
    Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
    1. Βασίλης Παπακωνσταντίνου

    Ήταν πατριώτη ένας λαός
    ένας μεγάλος τοπικός εχθρός.

    Θέλανε νά `χουν όλοι το σπιτάκι τους
    καθημερινά το μεροκαματάκι τους
    νά `χουν ακόμα κι άμα θα κακογεράσουν
    μια συνταξούλα για να μην πεινάσουν.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήταν τούτος ο παλιολαός...

    Θέλανε να μην περπατούν στα τέσσερα
    να σκέφτονται και να μιλούν ελεύθερα
    να κυβερνάει αυτός που θά `χουνε διαλέξει
    κανένας πια να μην τους κοροϊδέψει.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήτανε τούτος ο παλιολαός...

    Θέλαν το νόμο φίλο κι όχι φύλακα
    να μη φοβούνται πια τον χωροφύλακα
    την περηφάνια τους κανείς να μην πληγώνει
    ούτε την πόρτα τους να ξεκλειδώνει.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήτανε τούτος ο παλιολαός...

    Όνειρα χίλια μέσα στο κεφάλι τους
    τ’ αποθηκεύανε στο προσκεφάλι τους.
    Χρόνια καλύτερα ελπίζανε να `ρθούνε
    το σήμερα οι ληστές δεν εχτιμούνε.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήταν τούτος ο παλιολαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/6/15 18:26

    «Η χώρα μας θα είναι καλύτερα αν αποχωρήσει από την ΕΕ»λένε Aυστριακοί ακτιβιστές και ξεκινούν συλλογή υπογραφών για το δικό τους… δημοψήφισμα.
    δεύτερη πληγή στο κτήνος!
    τρίτη από την Βρετανία

    τους βλέπω να πέφτουν όπως ο ταύρος στη αρρενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/6/15 22:02

    το νέο νόμισμα που θέλει ο λεουτσάκος είναι η "τσιπριακή λίρα".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/6/15 22:11

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ-Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΑΣΗΜΟΥ-ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΑΣ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΛΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/6/15 22:13

    Μπράβοο Γιάννα,μας άνοιξες τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.