Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 23-6-2015

Βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 29 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέτριοι.

32 σχόλια :

  1. Ανώνυμος23/6/15 08:06

    Η Eldorado Gold, ο «μεγάλος επενδυτής» που δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ φόρο… Κορόϊδα είναι;
    ο καιρός στρώνει
    οιεπενδύσεις έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/15 08:22

    Νις εκσυχρονιστήκαμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/15 08:25

    Νις τρολαρεις και ποιον???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/15 09:24

    ευτυχώς που συμφωνήσανε! αλλιώς τι θα γινόμαστε χωρίς milner?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/15 09:33

    αν δεν πάρει ο αλαφούζος και ο μπόμπολας τα 35 δισ του μπάρμπα γιούνκερ πως θα πλήρωνε του χιλιάδες εργαζόμενους με 350ευρώ τον καθένα .
    αχαριστοι ! τροχοπέδη στην ανάπτυξη βάζετε , σοβιετία μας θέλετε!
    αρρώστησες γίδιον? σκάσε και πλέρω! πάλι τζάμπα θα σε γιατρέψουμε?
    γιατί αν δώσουμε για την υγεία και παιδεία που θα μείνουν λεφτά για πριμοδοτήσεις των αφεντικών για να σε πλερώνουνε γίδιον?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/15 10:50

    οσο και όσο.... όπως και όπως
    κάλιο η φασολάδα στο 23% παρά να φορολογήσουμε τους εργοδότες εφοπλιστες!
    θα διωξουν τα καράβια τους και θα πρέπει να τους κάνουμε τις φοροαπαλλαγές 60 για να τα ξαναφέρουνε!
    σπάσιμο του καμποτάζ, ο πακιστανός και οφιλιπινέζος εργάτης κοστίζουν φτηνοτερα και θα μενουν λεφτα για καινούριες παραγγελίες πλοίων στην Κορέα και έτσι θάχουμε μεγάλο στόλο εμείς οι Έλληνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/15 11:11

    Μίχαλος: Άκρως υφεσιακές οι ελληνικές προτάσεις...
    άφού βάλανε τρικλοποδιές για συμφωνία όπως και όπως, με πλακατ ναι στη συμφωνία γιούνκερ , τωρα ...
    τους γ@μείς Ή δεν τους γ@μεις κύριε πόεδρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/15 11:32

    Προς άπαντας τους πανέλληνας!

    Μην εφησυχάζεις, ένα βήμα πίσω, πριν το γκρεμό είπαν ότι θα κάνουν (ακόμα δεν το έκαναν)

    πάντως κοντά στο γκρεμό είσαι και θα είσαι για πολλά χρόνια..τώρα αν νομίσεις ότι θα λυτρωθείς....μπορεί και να κάνεις το απονενοημένο.

    Για καθαρά λόγους διασκέδασης σας συνιστώ να παρακολουθείτε την εκφορά του λόγου των στελεχών του σύριζα...αφού πρώτα έχετε πάρει ηρεμιστικά χάπια.

    στα τέσσερα και μ' ανοιχτά τα πόδια, παιδοβούβαλε και το θέαμα αποκρουστικότατον!

    και προσέξτε!!!! το έργο της απολύτου καταστροφής δεν το τελείωσαν, δώστε τους την ευκαιρία να σε αποτελειώσουν με εθνική τραγωδία

    Ο εργασιομανής της ραφήνας δεν πήρε κανένα μέτρο ανασυγκρότησης και δεν έφτανε μόνο αυτό, αύξησε σε 5 χρόνια το χρέος 120 δις. Η ευθύνη του τεράστια, μόνο όποιος δεν καταλαβαίνει.

    ο ΓΑΠ νόμισσε ότι μόνος του θα τα καταφέρει και αφού το βραχυκύκλωσαν οι διεθνείς γκάγκσετερς το οδήγησαν εκεί που όλοι ξέρουμε.

    Ο Σα(χλα)μάρας ήταν στα κάγκελα του αντιμνημονίου για δύο χρόνια, ζύμωσε τον συντηρητικό κοσμάκη με αντιμνημόνιο, δεν έβαλε πλάτη στην τότε κυβέρνηση, έστειλε χιλιάδες νεοδημοκράτες στη χρυσή αυγή και τους ανεξέλεγκτους, δημιούργησε "ιδεολογία" εθνολαϊκιστική που οι αριστεράντζες της τεμπέλας γίνανε πολιτική δύναμη από την ανυπαρξία.

    Ο Τσίπρας ενώ έκανε πρόβες μίμου του Αντρέα κάθε πρωϊ στον καθρέφτη του βρήκε την ευκαιρία και τις πρόβες τις έκανε στο γυαλί του αυτιά και του γερόντιου και έτσι με τις αρλούμπες και μπαρούφες τον πίστεψες, τούγκιον, και νόμισες ότι θα συνεχίσεις να ζεις παρασιτικά δανειζόμενος.

    Ο Βενιζέλος είχε και έχει σωστές θέσεις, αλλά νόμισε ότι βάζοντας πλάτη θα εκτιμηθεί και θα επικροτηθεί η σοβαρή πολιτική του θέση. Έκανε λάθος όμως, γιατί δεν εκτίμησε σωστά το κουτοπόνηρο πόπολο που έχει εθιστεί στη λαμογιά και το ρουσφέτι......Η ιστορία θα τον δικαιώσει, ήδη σοβαροί πολιτικοί αναλυτές τον θεωρούν έναν από τους σοβαρότερους και υπευθυνότερους πολιτικούς της εποχής μας.

    Ο χοντρός λοιπόν θα δικαιωθεί και θυμηθείτε το είναι κεφάλαιο για την Ελλάδα, που δεν θέλω να δικαιωθώ γι' αυτό που γράφω, γιατί θα τον αποζητήσετε μετά από τραγωδία......

    Τώρα στο προκείμενο!

    Τσιπράκο, πέτα τους ακροδεξιούς και ακρο"αριστερούς" όξω.

    Κάλεσε τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις σε κυβέρνηση εθνικής ανασυγκρότησης.

    Πάρε όσο πο ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ μπορείς.

    Εφάρμοσε τα μέτρα πιστά και αυστηρά (προσέξτε το πρόβλημα είναι να εφαρμοστούν τα μέτρα και όχι αν θα ψηφιστούν)

    Ενίσχυσε τις επενδύσεις (με νομοθεσία, με αποκρατικοποιήσεις κλπ) οι άνεργοι πρέπει να βρουν δουλειά σε πρώτη φάση και στη συνέχεια να κερδίσουν άνοδο του όποιου μισθού. Το ελληνικό δεν χρειάζεται σαν λαϊκός λαχανόκηπος (κάποια βαρεμένα έτσι το θέλουν), αλλά να πάρει τη θέση υψηλότατου τουριστικού χώρου με επενδύσεις δις και αυτές τις επενδύσεις μπορεί να τις κάνει μόνο ο λεφτάς.

    Δυστυχώς, φοβάμαι ότι δεν ξεμπλέξαμε!!!!!

    Η πολιτική αστάθεια και η πολιτική ανακατωσούρα θα κάνει τα πράματα χειρότερα.

    Ή κάνουμε κυβέρνηση εθνικής ανασυγκρότησης ή κυνηγάτε τα πριν είναι αργά.

    Σε κάθε περίπτωση (σας τόχω πει από καιρό και από τους πρώτους) αυτό το τσούρμο, αυτό το συνονθύλευμα, αυτή η πολιτική βαβέλ, αυτό του σουρεαλιστικό σχήμα κυβέρνησης τσίπρα με καμένο δεν μπορεί να έχει κατάληξη σταθερότητας και ανάπτυξης.

    Δεν επιχαίρω, απλά επισημαίνω ότι τα πολιτισμένα κράτη της ευρώπης έχουν ΚΑΝΟΝΕΣ (καλοί κακοί άλλο θέμα, αγωνίσου για την ευρώπη των λαών όπως έλεγες και όχι να μην εφαρμόζεις τους κανόνες)

    Θα σε έβλαφτε να είσαι αυστριακός, ολλανδός, δανός, γάλλος, γερμανός, άγγλος, νορβηγός, σουηδός??????

    Θέλεις να είσαι άλλος, ρώσος, κινέζος, ινδός, βολιβιανός, βενεζουελιανός???

    Τι διάολο, όλος ο κόσμος συνομώτισε εναντίον μας??? Τέτοια συνομοσιολογία ούτε τα ψεκασμένα πια!!!!!


    Πέρα από τρολάρισμα και κουτούπωμα θέλω κάτι απλό. Κοιτάξτε μόνο το συφεροντούλι σας (που εγώ πιστεύω ότι είναι άρρηκτα δεμένο με το κοινωνικό συμφέρον). Σκεφτείτε απλά και καθημερινά. Η οικονομία σας έχω πει είναι πανάρχαιη επιστήμη και απλοποιημένη στο απλό τούτο συμπέρασμα......"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/6/15 11:38

    10.50

    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και συμπληρώνει ο άλλος σχολιαστής.....

    ....πούναι ρε νούμερα τα εκατομμύρια για τις τηλεοπτικές άδειες????? γίνανε εισφορά των συνταξιούχων για την υγεία σε 5%?????

    πούναι ρε κλόουν το λαθρεμπόριο, η φοροδιαφυγή, η λίστα λαγκάρντ, γίνανε περικοπές σε συντάξεις και αυξήσεις ΦΠΑ????

    Πούναι ρε μυαλοκαμένα οι τριγωνικές συναλλαγές και οι οφ σορ, γίνανε περικοπές οριζόντιες στο πόπολο σε πάσης φύσεως μέτρα?????
    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/15 12:13

    ."ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ"

    ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΥΛΗ Ως ΤΟΥ ΠΑΠΙΤΣΑ ,ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΙΖΟΥ ,ΠΌΣΟΙ ΕΠΙ ΤΟΙΣ % ΈΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ?1ας δύο 3 ..5 ? ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΏς ΘΑ ΤΟΥς ΠΉΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΉΣΟΥΝ. ΤΑ ΆΛΛΑ 300 ΣΠΙΤΙΑ ?

    αλλα παιδί του Λοβέρδου είσαι, τι να περιμένω , όταν έκλειΝε την καρδιολογική μονάδα των παίδων γιατί τσακωνόντουσαν 2 διευθυντάδες, για να εκδικηθεί ποιόν? Ή ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/6/15 12:25

    νις..αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο..θελω αναλυτικη ενημερωση για την κατω βουργουνδια και νοτια βαυβαρια,τι στο διαολο ευρωπαιοι ειμαστε?gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/6/15 12:29

    1η Συμβουλή!!!!!
    (μικρός είναι, άσχετος, ανώριμος, άσχετος μην το ξεσυνερίζεστε και πιάστε το από το χεράκι...)

    Πέτα όξω, πρώτο και καλύτερο, τον κλόουν που διεθνοποίησε το πρόσωπό του σε βάρος της χώρας με το ναρκισισμό του και τις μπαρούφες του......δεν αρκεί μόνο που το "απάλλαξες" των διαπραγματεύσεων, δείξε και τη δυσαρέσκειά σου που σε οδήγησε εδώ με τις ασάφειες και τα παίγνια!!!!!



    2η Συμβουλή!!

    Μην ακούς τον μπάρμπα "χαλαρά" με τις απόψεις "τι θα κάνουν, θα μας τα ακουμπήσουν" "έλα μωρέ και τι έγινε"

    Είδες από πρώτο χέρι που σε οδήγησαν τέτοιες απόψεις.



    3η Συμβουλή!!

    Μην αφήνεις να εννοειθεί ότι πας για αλλαγή καθεστώτος. Σαν αλλαγή κυβέρνησης σε δέχτηκαν, γιατί αν καταλάβουν ότι έχεις τέτοιο σκοπό....φίδι κολοβό που θα μας φάει!!!!!!



    4η Συμβουλή!!!

    Πέτα όξω τους ψεκασμένους (και μάλιστα με θορυβώδη τρόπο) για να τους προλάβεις πριν στην κάνουν ως δήθεν μου τάχα μου συνεχιστές της αντίστασης του αντιμνημονίου......ξέρεις εσύ από αδειάσματα (αλαβάνος, κουβέλης, αβραμόπουλος, γιουνκέρ....τώρα στην "ντουλάπα" θα κωλώσεις???)



    5η Συμβουλή!!

    Ξαναφέρε στο προσκήνιο την ευρώπη των λαών, αλλά την ΕΥΡΩΠΗ!!!!! όχι Βενεζουέλες και Λάος.



    6η Συμβουλή!!!

    Φέρε τη συμφωνία στη Βουλή. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία σου να ξεκαθαρίσεις μια και καλή με το τσούρμο. Το πιο πιθανό να χάσεις 5-6, αλλά θα πετύχεις κομματική πειθαρχία και δε θα σου κουνηθεί κανένα βαρεμένο μυαλοκαμένο και ιδεοεμονικός στόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/6/15 13:04

    Κάτι νταούλια που βαράνε κατά μεριά Κουμουνδούρου λες ν' άρχισαν οι χοροί από τώρανες???

    Άμα αρχινήσουνε και οι λύρες, θα βάλω τη φουστανέλλα και θα κατέβω όπου αποφασίσει η υπουργάρα με την περιφερειαρχάρα που θα οργανώσουν τη νίκη της διαπραγμάτευσης.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/6/15 13:24

    μας εφυγε η μαγκια...συντροφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/6/15 13:25

    Τετοια ηττα εχει να παθει η ευρωπη απο το δευτερο παγκοσμιο πολεμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/6/15 13:26

    οπως δεν υπαρχει ολιγον εγκυος δεν υπαρχει και ολιγον μνημονιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/6/15 13:31

    Οφείλω να ομολογήσω ότι ο γιανναίος έχει αρκούντως βελτιωθεί και στον αυτασαρκασμό (πέρα από τα πολιτιστικο-λαογραφικά)

    Η ανάρτησις δελτίου καιρού δηλοί την εντονοτάτην διαμαρτυρία του.....

    είναι σα να λέει όταν θέλει ν' αλλάξει κουβέντα κάποιος "τι καιρό θα κάνει αύριο ρε παιδιά"

    και ΄γω το καθίκι λέω "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/6/15 13:33

    Και βγάλε αυτές τις εικόνες όταν πάμε ν' αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ρομπότ γιατί μπερδεύομαι και κάνω λάθος στο τσεκάρισμα......εκτός αν μου ζητάει τις εικόνες με το σούσι....αυτές πετυχαίνω εύκολα......όντας ευρωπαίος και όχι τούγκι από τον παλιόπυργο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/6/15 13:35

    ΧΑΡΑ που ΄χει το κάθε γερμανοτσογλάνι που νίκησε ο άξονας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/6/15 13:43

    Παρακαλώ πολύ μεταφέρετε στους πάσης φύσεως εκπροσώπους της κυβέρνησης και της πλευράς ΣΥΡΙΖΑ πως όταν βγαίνουν στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις να θυμούνται οτι δεν απευθύνονται στους "νεοφώτιστους " ψηφοφόρους τους αλλά και στους παραδοσιακούς.Μην υποτιμούνε την νοημοσύνη μας .ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/6/15 13:46

    Τελειώσατε κύριοι. Πήρατε την απόφαση σας να στηρίξετε την απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδας και της Αριστεράς για πολλά χρόνια.
    Η οργή του κόσμου θα ξεσπάσει πάνω σας ακόμα και για αυτά που δεν φταίτε. Να μην βάζατε το κεφάλι στον τορβά. Και να θυμάστε. Οι αριστεροί θα σας κυνηγάνε...
    Η βάρκιζα για δεύτερη φορά και το πέταγμα της ελπίδας του λαού στα σκουπίδια δεν δείχνει ένα λάθος της στιγμής άλλα προμελετημένο έγκλημα. Τελείωσαν οι δικαιολογίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/6/15 13:47

    ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΟΙ ΞΕΣΚΑΛΤΣΟΥΝΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/6/15 13:48

    Μόνο για τη διάλυση της ενόμου τάξεως διαμαρτύρομαι.

    Ώρα κοινής ησυχίας και κάτι γείτονες βαράνε τις λύρες και δεν μ' αφήνουν να ησυχάσω....γιορτάζουν γλέπεις τη νίκη!!!!!

    Με το μνημόνιο τα τρολάρει ο λαός, με τη ρήξη ....που θα τάβρισκες εκεί που ή θα την είχαν κοπανήσει ή θα κρύβονταν.....πάλε καλά θα μου πεις......

    Οι άλλοι, πάει στο διάολο, είχαν τη λεβεντιά του φονιά....τα πίστευαν αυτά που έκαναν και κάποια από δαύτα καμαρώνανε κιόλας1!!

    τούτα τα φρούτα και δεν τα πίστευαν και τα κάνουν και σαν τσακωτοί σύζυγοι προσπαθούν να σε πείσουν "δεν είναι αυτό που νομίζεις".....

    τρολάρετε αδέρφια γιατί χανόμαστε.......

    (και μην έχεις καμία αμφιβολία....αντιγραφή τα κάνω ούλα και στο σκολειό αντέγραφα γι' αυτό είχα 19 και 6/10...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/6/15 13:59

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΚΥΦΤΟΣ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΝΑΤΟ ΠΟΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/6/15 14:05

    Λοιπόν, 'κείνος ο εργατολόγος (πυργιώτης πονηρός και συφεροντολόγος) τόχει γυρίσει το σκοπό....

    Τώρα τελευταία δεν καταλαβαίνεις τι θέλει και ποιον βαράει.....παλαβώνει όποιον είναι στο πάνελ.....λέτε να μην ξέρει?????

    Ακούτε εμένα το διεφθαρμένο μυαλό!!!!

    Το πείραμα τσίπρας τέλειωσε, δεν ξέρει αν θα πάει κι αυτός για ξεκούραση όπως ο εργασιομανής για να επανέλθει μετά από 7-8 χρόνια εξειλεωμένος....

    σου λέει λοιπόν ο παμπόνηρος πυργιώτης. Το μνημόνιο θα παίζει μπάλα ως αντίσταση για κανα 3 χρόνια ακόμα. Αν τώρα καμιά λαφανο-ζωίτσα κάνει κάνα κομματάκι θα παίξει με κανα 6-8 % και γω θάχω θέση....(ένα το κρατούμενο)

    Σε κανα 2-3 χρόνια θα πάω σε άλλο σοσιαλιστικό σχήμα τίποτα παλαιοπασόκων (που και κείνοι θάχουν εξειλεωθεί τότε) και θα παίξω πάλι μπαλίτσα και που ξέρεις????

    Με κάποια επάνοδο τσιπράκου (που θάχει ανάγκη εκπροσώπησης δημόσιας φάτσας μου ) πάλι πρώτο στασίδι θάμαι!!!!!

    Ο εργατολόγος είναι ανεμοδούριον κύριοι.....να το κοιτάτε....δείχνει τον καιρό!!!!!



    Υ/Γ Και μην μου κόβετε τον αναφακά, έχω ρέντα και σημειώστε τα αυτά που σας λέω (άλλωστε και οι "εχθροί μου " ακόμα με παραδέχονται ότι το δαιμονομυαλό μου δε σγαράρει μπίτι) Γι' αυτό τούγκιον, βρίσε άμα θες αλλά μην αρχίζεις τα μακροσκελή copy με την όποια ηλιθιότητα τύπου σταθάκου.....μας φτάνουν οι δικές μας!!!! Ειδικά εσύ, μάτι μου, που ακόμα δε λες να πιστέψεις ότι σε γελάσανε και όταν σου τάγραφα θύμωνες και με μάλωνες γερονάνθρωπο ενώ είσαι νεαρή τσιουπίτσα σαν τον κρίνο και αγνή....Να ακούς καλύτερα το καθίκι εμένα παρά το κάθε βαρεμένο που σου τάζει τα όνειρά σου. Τα όνειρα, μικρή μου, είναι στον ύπνο μας γιατί στον ξύπνιο μας ότι κερδίζετε, κερδίζεται με κόπο με ιδρώτα και όχι με coco sanel με adidas, gucci κλπ ή με λαμογιές οργανωμένων και καλά οργανωμένων συντεχνιών......

    Και αν πολλά κερδίθηκαν με λαμογιές στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός...καλλιώρας όπως σε μας και είναι βαρύς κι ασήκωτος ο ...άτιμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/6/15 14:19

    ερώτησις!!!!

    σκιντζής (όχι σχίστης) ή χέστης???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/6/15 14:22

    Τσούκιον, γλέπω δεν αντέχεις τα σκληρά....κωλόκατσες......εκτονώσου μη μας πάθεις τίποτα!!!

    διαθέσιμοι είμαστε, κοινωνικήν υπηρεσία επιτελούμε....είπαμε οι ψυχιατρικές δομές της χώρας είναι υπό κατάρρευση....μην τόχουμε κρίμα στο λαιμό μας.....τέτοια δεν τ' αντέχω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/6/15 14:30

    Και κάτι σοβαρό (μετά από δημοσίευμα της Ντόιτσε Βέλε ότι ο σύριζα θα χάσει 10-40 βουλευτές)

    Άκου με, ταμτάκο!!!

    Μην κωλώνεις, το ποσοστό που έφτασες σου ανήκει....Και τους 100 να διαγράψεις άμα κάνεις εκλογές με πυξίδα την ευρώπη και ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ πάλι θα σαρώσεις και τα πολιτικά νούμερα δε θα βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.....άκου εμένα την παλιά αριστερή καραβάνα και όχι την κάθε αριστεράντζα....

    Αν τους ακολουθήσεις το ποσοστό που πήρες θα σε κυνηγάει να σε ....πάει στο Γουδί (άκου εμένα τον ιστορικό που ξέρει να διαβάζει πίσω από τις γραμμές...)

    Η λύση είναι κυβέρνηση εθνικής ανασυγκρότησης με ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ και εφαρμογή.....

    Τα κεφάλια μέσα και επενδύσεις, επενδύσεις επενδύσεις από το οποιοδήποτε διεθνές λαμόγιο αρκεί να βρει δουλειά ο άνεργος.....άκου με, ταμτάκο και δεν θα χάσεις και ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ!!!! και φυσικά ΕΥΡΩΠΗ των λαών και άσε τις παλαβομάρες βενεζουέλας κλπ

    ήδη εγώ θα είμαι τσεκούρι σου και το 70 % των νοικοκυραίων που θέλουν πολιτισμό, οργανωμένες κοινωνίες τύπου σουηδίας, νορβηγίας, ολλανδίας, δανίας και άσε τους άλλους να ονειριάζονται γουρνοτσάρουχα στα λασποχώραφα της βολιβίας.......ξύμα μικρέ, διαφορετικά θα σε κλάψουνε οι ρέγγες όπως ήδη σε κλένε σήμερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/6/15 15:45

    Το "χαϊβάνι" έχασε τη μπάλα και νομίζει ότι είναι στο γήπεδο των δανειστών........

    Λίστα με άλλα μέτρα του ζητούν και εκληπαρεί για μια δηλωσούλα για το χρέος να έχει να λέει κάτι........

    Απειλεί πάλι με ρήξη!!!!!!!

    Ή δεν έβαλε μυαλό, ή είναι επικίνδυνη η κατάσταση να παραμένει η χώρα στα χέρια του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος23/6/15 15:49

    χαϊβάνι τουρκιστί σημαίνει ζώο.

    αν το βάλεις σε εισαγωγικά, τούγκιον, αποκτά μεταφορική έννοια και σημαίνει μικρό παιδί, άσχετο, χαζούλι, νήπιο κλπ

    τζάμπα, χαφιέ, πηγαίνεις και καρφώνεις.....ούτε με δίκες τύπου Μόσχας δεν πιάνομαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος23/6/15 20:21

    Να πάει σε μνημόνιο θα το "κρεμάσουν" (πολιτικά) οι συνιστώσες....

    Να πάει σε ρήξη θα το "κρεμάσει" (πολιτικά) ο λαός......

    Μεγάλεεεε, πως έχασες έτσι τη μπάλα????

    Άδειασες Αλαβάνο και νάσου από το πουθενά ένας πρόεδρος 15μελούς ηγέτης σε αριστερό κόμμα, χωρίς στίγμα και αγώνες.....

    Άδειασες τον Κουβελάκο (σε πίστεψε όπως λένε οι κακές γλώσσες) και οδηγήσατε τη χώρα σε εκλογές λόγω μη εκλογής ΠτΔ....

    Άδειασες τον Αβραμόπουλο (όλοι μα όλοι πίστεψαν ότι θα τον προτείνεις για πρόεδρο, μέχρι και πρόβες στον καθρέφτη το διάγγελμα έκανε) και έμεινε .....άγαλμα για να ικανοποιήσεις την καραμανλική πτέρυγα που σε αβάνταρε και ακόμα σε αβαντάρει....

    Άδειασες τον μπαρμπα Γιουνκέρ (όλοι βλέπουν ότι βάζει πλάτη ο μαύρος για την ελλάδα) και συ έπαιξες παιχνιδάκι πίσω από την πλάτη του και φόρα παρτίδα σε έκανε διεθνώς ρεντίκολο, ζωγραφίζοντάς σε ούτε λίγο ούτε πολύ ως "ψευτάκο"

    Άδειασες 5 μήνες τώρα με τις ασάφειες τις εκθεσούλες ιδεών και τις μπαρουφάκειες απόψεις τα τεχνικά κλιμάκια (την τρόικα δηλαδή) και νόμισες ότι θα κάτσεις απέναντι σε μπαρουτοκαπνισμένους ηγέτες μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών και θα αραδιάζεις απόψεις λεουτσάκου και πετράκου και νόμισες ότι χαλαρά και λάιτ θα τους εκβιάσεις και θα στα ακουμπήσουν κατά πως ο μπάρμπας λέει "τι θα κάνουν στο τέλος θα μας τα δόκουν"..

    Άδειασες ολόκληρο λαό, λέγοντάς του ψέματα, τάζοντάς τους λαγούς με πετραχείλια, τον έβγαλες στα κάγκελα ακόμα και μαζί με τα πιθήκια (πάνω κάτω πλατεία μην ξεχνιέσαι) για να του φέρεις πέντε μνημόνια μαζεμένα και αποπάνω να τον δουλεύεις ότι δήθεν μου τάχα μου έχει κοινωνικό πρόσιμο......μην εμέσω του κερατά....

    Άδειασες τις συνιστώσες σου με τις βαρεμένες, μυαλοκαμένες, στοκαρισμένες και ψεκασμένες απόψεις περί "πρώτης φοράς αριστερά" κλπ και τώρα τους βάνεις το μαχαίρι στο λαιμό (και καλά τους κάνεις το ευχαριστιέμαι για μερικά μερικά γυρολόγια πούρθαν να μουτσιουλίσουν στον κορύτο της εξουσίας της αριστεράς)..

    Άδειασες τους πάντες και τα πάντα.....

    Αν επιβιώσεις πολιτικά με τέτοιο μακιαβελισμό........σου υποκλίνομαι.....εγώ πάντως σου έχω χιλιογράψει και ξέρω ότι έχεις διαβάσει την άποψη αυτή από γνωστό μπλογκ που ούτε λίγο ούτε πολύ να ξεκαθαρίσεις μια και καλή με τους ακραίους......γιατί, μικρέ δεν μπορείς μια ζωή να αδειάζεις, να αδειάζεις και στο τέλος να την ξεσκαπουλάρεις!!!!

    Κάνε λοιπόν ένα "ηθικό" άδειασμα στους εμονικούς και ακραίους (δεξιά κι αριστερά σου) και αυτό το άδειασμα θα σβήσει όλα τ' άλλα ....αδειάσματα που "πολιτιά ανήθικα" έχεις κάνει....


    φιλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος23/6/15 22:42

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.....ΝΤΟΥΒΑΡΙ Ε ΝΤΟΥΒΑΡΙ..ΟΛΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΧΙΟΥΜΟΡ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.