Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Το δίλημμα του Φυλακισμένου

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις στην φωτογραφία  είναι εντελώς τυχαία.

Διαβάστετο ειναι ωραίο!!
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έτσι για την ιστορία το δίλημμα του Φυλακισμένου εκπονήθηκε από τους μαθηματικούς Merril Flood και Melvin Dresher, το 1950 όταν αυτοί εργάζονταν για ένα αμερικανικό «think tank». Το σενάριο του έχει (πάνω – κάτω) ως εξής:
Δύο άτομα συλλαμβάνονται ως ύποπτοι διάπραξης εγκλήματος, χωρίς όμως η αστυνομία να έχει τα στοιχεία για να στοιχειοθετήσει κατηγορία. Τοποθετούνται σε χωριστά κελιά, ώστε να μη έχουν επαφή. Η αστυνομία επισκέπτεται και τους δύο διαδοχικά με την εξής προτροπή: Εφόσον καταθέσει εναντίον του άλλου απελευθερώνεται αμέσως ενώ ο «άλλος» θα εκτίσει ποινή 12 ετών. Αν δεν ομολογήσει κανείς τότε θα εκτίσουν και οι δύο ποινή ενός έτους, για άσχετο και μικρό αδίκημα. Αν και οι δύο ομολογήσουν τότε θα εκτίσουν 4 χρόνια ποινής ο καθένας.
Σύμφωνα με την «Θεωρία των Παιγνίων», θα ομολογήσουν αμφότεροι αφού θα εκτιμήσουν ορθολογικά πώς ο «άλλος» θα κάνει το ίδιο κοιτώντας το συμφέρον του και εκτιμώντας το μέγιστο όφελος και την μικρότερη ζημιά.

67 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα λεφτα ολα τα κιλα η φωτογραφια!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΛΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ούλο πάνω στο κρέας τον βλέπεις στις φακές ποτέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σολων το 1950 δεν υπήρχε ούτε ως υποψία στο Σύμπαν

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά στα 200 χρόνια γεννιούνται σαν τον ΣΟΛΩΝΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Του πηρατε τα καζανια απο το σχολειο και νομιζατε οτι δεν θα εβρικε αλλα? Βρηκε και καλυτερα ακομα !!

Ανώνυμος είπε...

Ας με συγχωρέσει το "θανατηφόρο" κορμί που θα "μαγαρίσω" την εικόνα του με τις συνηθισμένες μου αρλουμπολογίες, αλλά το κείμενο που αναρτήθηκε σήμερα είναι πολύ εύστοχο για τις ώρες που περνάμε σα χώρα και ελπίζω να σκεφτούν τρόικα και κυβέρνηση, όπως οι δύο ύποπτοι και να κοιτάξουν το μεγαλύτερο όφελος με τη μικρότερη ζημιά....

Εγώ τον ήρωα δεν κάνω, κούγκια δεν αντέχω, επαναστάτης δε θέλω να γίνω, μάρτυρας ούτε, άνθρωπος της καταλαγής, της λογικής και της συνενόησης είμαι και αφηνιάζω,

(γι' αυτό και ο επιθετικός μου λόγος)

σε ανεδαφικά και επικίνδυνα σάλτα που παίζουν με τις ζωές μας, να τα συνεφέρω θέλω ασκώντας έστω και λεκτική "βία" ή επισημαίνοντας τις ευθύνες τους..

Όπως θάλεγε και η μακαρίτισσα η γιαγιά του ομορφονιού μας, φτούνα παιδάκι μου είναι ψιλά γράμματα και άιντε κοντά κυνήγαγε να βρεις τα δικαιώματά σου......

Εγώ θα γράψω δύο ψιλά γράμματα και θα κυνηγήσω το αυτονόητο.

Ο ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ .......ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ???????

Ρωτούν στις συζητήσεις, στις τηλεοράσεις, οι αριστεράντζες με περισσή επιθετική έως ανακριτική διάθεση "εσείς με ποιούς είστε????" και τα ζουδάκια του παλιού συστήματος, τρομοκρατημένα από το "αριστερο-ιδεολογικό" μπούλιγκ, τραυλίζουν και δεν έχει κάποιο τα ούμπαλα να του πει κατάμουτρα και επιθετικά "ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ" ρε μακαρθική τεμπέλα που ονειρεύεσαι δίκες της Μόσχας, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και με αυτόν που τη λέει και ας είναι όποιος θέλει, μαύρος, γύφτος, άραψ, έλληνας, γερμανός, φτωχός, πλούσιος, ιδιώτης ή δημόσιος.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!

Λένε διάφορα δημοσιεύματα των ημερών μας ότι για θέση στο δημόσιο κρίθηκαν οι υποψήφιοι όχι για την επαγγελματική τους επάρκεια και προσόντα μόνο, αλλά δέχτηκαν και ερωτήσεις του τύπου "εσείς που είσαστε όταν έπεσε μαύρο" και αυτό κατά τη γνώμη μου ευθέως και ρητώς αφορούσε απαίτηση απάντησης και πολιτικής ευθυγράμμισης!!!!!!

Δηλαδή αύριο με μια νεοδημοκρατική κυβέρνηση ο τότε υποψήφιος για την ίδια θέση θα κριθεί πάλι με το ίδιο ερώτημα, όμως με εκδιαμέτρου αντίθετη πολιτική ευθυγράμμιση!!!!!!

Και το πιο επικίνδυνο???? Ο "υπερήφανος" υποψήφιος, λένε, ότι δήλωσε την πολιτική του ευθυγράμμιση.....

Κάποτε σε μια δίκη που έγινε, γιατί κάποιοι της εθνικοθρησκευτικοφροσύνης πήγανε κάποιον φιλελεύθερο στα δικαστήρια για κάποια του δήλωσή του, ο πρόεδρος τον ρώτησε αν πιστεύει ή όχι!!!!!!!

Τον ρώτησε δηλαδή να δηλώσει προσωπικά του δεδομένα, λες και δικαζόταν η πίστη του!!!!! Και η ερώτηση αυτή καθ' εαυτή απαγορευόταν. Ο δικαζόμενος είχε τα ούμπαλα και το επισήμανε στο δικαστήριο, ο πρόεδρος το κατάλαβε, πήγε παρακάτω και στο τέλος αθώωσε τον πολίτη που σύρθηκε στα δικαστήρια από θρησεκυτικο-εμονικούς ελληνάρες......Είχε να κάνει με ανεξάρτητο δικαστή.

Φοβάμαι πως τέτοιες ερωτήσεις "εσείς με ποιόν είστε", "που είσαστε στο μαύρο" να δηλώνει ο υποψήφιος (για θέση στο δημόσιο) την πολιτική του ευθυγράμμιση με τον ερωτόντα και να κρίνεται απ' αυτή την απάντηση, φοβάμαι ότι αναβιώνουν ο μακαρθισμός και οι δίκες της Μόσχας.....

Ψιλά γράμματα θα μου πεις.....

Ανώνυμος είπε...

η ΖΩΗ είναι ωραία!!

Ανώνυμος είπε...

Άκουσες για ρήξη και ηρεμιστικα και το πας ζαγα ζαγα σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Η απόσταση από την συμφωνία και τη χρεωκοπία είναι μια γραβάτα δρόμος
Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να χρεωκοπησουμε έτσι για την εμπειρία
Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

οχι αξιζει μια εμπειρια να παμε στο 200αρι για διακονιαρηδες

Ανώνυμος είπε...

Επιστροφή στη δραχμή
Έτσι μόνο θα λέμε
Ήμουν και γω στο GREXIT
Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

οχι επαιζα με τα κουβαδακια μου στην παραλια της γλανιτσιας..αυτο ειναι εμπειρια

Ανώνυμος είπε...

Εμείς μπορεί να GREXITαρουμε ,αλλα ο Σολωνας θα μεινει ερωπαιος και στο ευρω

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤ: Συμφωνία με Ελλάδα, αλλιώς ντόμινο στην Ευρώπη
Δεν μας χαλάει καθόλου αυτό

Ανώνυμος είπε...

τα πιθήκια άρχισαν να χοροπηδάνε από την ικανοποίηση που θα αισθανθούν άμα φτωχύνει και ο δίπλα τους......πάρτε παράδειγμα εδώ μέσα, αλλά εδώ βλέπεις ολόκληρο το συνονθύλευμα λες και σπρώχνει τον κοσμάκη να πάρει τις 5 δεκάρες που έχει για ώρα ανάγκης, έτσι ώστε όταν θα φτάσουν σε αδιέξοδο και στο ατύχημα να μην αγανακτήσει πολύς κόσμος (από το χάσιμο των καταθέσεων)......ελπίζουν ότι θα κουλαντρίσουν με τη δραχμή μισθωτούς και συνταξιούχους, αλλά η φτώχεια θάναι τόσο απότομη και θυελλώδης που μετά θ' αρχίσουν τα ....όργανα.......

Και επαναλαμβάνω, δεν τάχω πλέον μ' αυτά τα πολιτικά νούμερα, αλλά με όλους εσάς που ανήκετε στο 85 % που θέλετε ευρώπη και ευρώ και κάθεστε και τα ανέχεστε......φάτε τους στη μάπα λοιπόν και όταν θα ξυμήσετε θάναι αργά.....το πιθήκι ψήφισε και μαγάρισε τη γλανιτσιά (είναι ο ένας εκ των δύο ψήφων) και τώρα επαναλαμβάνει φράσεις και απόψεις προφυλακισμένων για εγκληματική συμμορία.....το αυγό του φιδιού έχει σκάσει και αρχίζει να έρπει.....ξυμάτε ρεεεεεεε

Ποιός λέει τελικά ψέματα, μάθατε να μου πείτε και μένα?????

Ανώνυμος είπε...

Πάω τώρα να καταθέσω το στρώμα μου στην Τράπεζα
Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

28 Μαΐου 1979 ο γερό Κα ραμανλης υπέγραψε την ένταξη μας στην ΕΟΚ.Ήταν τότε που φτιάξανε τη Συγγρού σ ένα βράδυ.
Τα κ...καναλα ουρλιάζουν σαν εσένα σήμερα.
Είχα την ελπίδα σήμερα επετειακα να γινόταν κι η ρήξη για να το γιορτασω διπλά με τα γενέθλιά μου.
Κρίμα το χασα
Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗ ΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ..ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ..Τ ΑΚΟΥΣ ΝΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015
Πάρτε το απόφαση... Η λύση είναι μόνον αυτή, γι αυτό και δε την επέλεξαν

Μια χώρα με διαλυμένη την υποδομή, με ανύπαρκτη παραγωγική βάση, με άνεργο το μισό οικονομικά ενεργό πληθυσμό και με χρέος που ξεπερνά το μισό τρισεκατομμύριο ευρώ, έχει μονάχα δυο επιλογές μπροστά της...

Ή αυτοκτονεί παραμένοντας στην «ιερή διαδρομή» που της επέβαλαν, ή δραπετεύει από το ψέμα, τις αυταπάτες και τα «ιερά ταμπού» στα οποία την καθήλωσαν, διεκδικώντας την αξιοπρέπεια και τη γεωπολιτική της Ανάσταση. Τρίτος δρόμος… Μέσος δρόμος δεν υπάρχει.

Μια τέτοια απόφαση - εθνικά επιβεβλημένη και η μόνη πραγματικά αξιοπρεπής, σημαίνει: ...


· Αποκαθήλωση της ευρωλαγνείας από τα μυαλά των ανθρώπων, και οριστική ρήξη από τα δεσμά ενός νομίσματος που αλυσοδένει τις ζωές των ανθρώπων, με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

· Οριστική και αμετάκλητη ρήξη με το θεσμικό πλαίσιο που επέβαλε τη διάλυση της υποδομής, της παραγωγής και της βιομηχανικής ανάπτυξης, μετατρέποντας τον τόπο σε Φιλιππινέζα του πλανήτη. Δηλαδή άμεση και οριστική αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δεν είναι το κοινό μας σπίτι όπως ψευδώς ισχυρίζονται, αλλά το παλάτι των ισχυρών με αυλικούς αλλά και δουλίτσες, και πλήρη αναπροσανατολισμό της μελλοντικής πορείας του τόπου μας. Και φυσικά...

· Συνολική αμφισβήτηση και άρνηση πληρωμής του χρέους της υποτέλειας στη συμμορία των μαφιόζων που έπαιξαν παιχνίδια βρώμικα σε συνεργασία με την ντόπια δωσίλογη και προσκυνημένη πολιτική τσογλαναρία.

Όλοι αυτοί που σε κάνουν να τρέμεις στην ιδέα μιας τέτοιας προοπτικής, το κάνουν γιατί είναι αυτοί που τρέμουν πραγματικά μπροστά στην πιθανότητα να την υιοθετήσεις.

Τον ψεύτικο παράδεισο τον έζησες. Αυτός είναι και θα αλλάζει μόνο προς το χειρότερο. Αυτός κατέστρεψε τη χώρα σου... Αυτός καταστρέφει τη ζωή σου.

Κάθε συμφωνία παραμονής σ αυτόν. είναι συμφωνία υποταγής, είναι μια κατοχική συμφωνία, Είναι μια συμφωνία γραμμένη με αίματα, με θύματα, και εν τέλει με ακόμη λιγότερη πατρίδα.

Κυριάκος Κυριακόπουλος

ΠΗΓΗ : ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή θέση.
Μπράβο στον πατριώτη που μας τη γνωστοποίησε

Ανώνυμος είπε...

Εγω με GREXIT η και χρεοκοπία κατεβαίνω στο χωριό και το γιορτάζω εκει!
Ξυπνατε ρεεεεεε το ευρώ είναι λιτότητα και φτώχεια
Πήγα να βγάλω σήμερα από τα ΑΤΜ 32 ευρώ που είχα μέσα και δεν μου τα έδινε
γιατί πρέπει να πάω στον γκισέ για τα 32 ευρώ?

Ανώνυμος είπε...

Σόιμπλε: Παραμονή στο ευρώ χωρίς πρόγραμμα, δεν γίνεται
Τι εννοεί με την λέξη πρόγραμμα χψ ?
Άκου τι εννοεί

Κορκίδης: Ο Τόμσεν μου είπε «ανήκετε στα Βαλκάνια, 300 ευρώ μισθός καλά είναι»

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
«Τρομοκρατούσαν την αγορά οι επισκέψεις της Τρόικας στη χώρα μας ανά δίμηνο, τρίμηνο. Είχαν επιπτώσεις αυτές οι επισκέψεις. Φτάσαμε να έχουμε 77 δισ. ευρώ σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, ενώ 82 δισ. ευρώ έφθασαν τα κόκκινα δάνεια», ανέφερε ο κ. Κορκίδης και πρόσθεσε: «Μια φορά, το Δεκέμβριο του 2011, μας επισκέφθηκε η Τρόικα, ο κ. Μαζούχ, ο κ. Τόμσεν, στα γραφεία μας, χωρίς να συνοδεύεται από ελληνική εκπροσώπηση. Όταν αντιδράσαμε στο αίτημά τους για μείωση μισθών και πήγαμε να κάνουμε σύγκριση με αντίστοιχους μισθούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ξέρετε τι μας είπε ο κ. Τόμσεν; «Κάνετε μεγάλο λάθος. Δέστε τους μισθούς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια, γιατί εκεί ανήκετε». Όταν τον ρώτησα, ποιος νομίζει ότι πρέπει να είναι ο μισθός, μου είπε, «300 ευρώ καλά είναι»». «Γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά. Όταν όμως συνειδητοποιήσαμε στο πρώτο εξάμηνο του 2010 την τραγική κατάσταση, προσγειωθήκαμε στη πραγματικότητα. Έπρεπε αυτή την πραγματικότητα, τουλάχιστο ορισμένοι, να την γνωρίζουν», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/apokalipsi-vomva-o-tomsen-mou-ipe-anikete-sta-valkania-300-evro-misthos-kala-katathesi-korkidi-tis-esee-stin-exetastiki-tis-voulis-gia-ta-mnimonia/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ..ΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ..ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ..ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΒΡΑΧΟΣ ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ...Α..ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ..ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΜΣΕΝ, 300 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΨ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Με τη γριά η χωρίς?

Ανώνυμος είπε...

Παίρνει κι η γριά ?

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ,γιατί να μην παίρνει, και στο χωριό παίρνουν οι γριές....

Ανώνυμος είπε...

Παίρνουν ΟΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΓΑ αλλά 1100 ευρώ το ζευγάρι...

Ανώνυμος είπε...

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα χψ δεν δοθεί εντολή για περιορισμό κεφαλαίων στις τράπεζες μην φοβάσαι τίποτα μετά Θα δοθεί την τρίτη για οριστικό κλείσιμο των τραπεζών. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

29/5/1453 εαλω η Πόλις!
Μην αφήσουμε να αλωσουν και τις ζωές μας σήμερα και στο μέλλον οι κ...Ευρωπαίοι

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΤΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

το διλημμα του σολωνα:γιδα βραστη η γουρνοπουλα σουβλας..για να θυμηθουμε και τον τιτλο που τον ξωκυλε ο ακατονομαστος

Ανώνυμος είπε...


Είναι εξοργιστική η ανευθυνότητα που διατυπώνεται από πολλούς εδώ μέσα,΄περί του θανατηφόρου GREXIT.Μάλιστα πολλοί το περιμένουν μέχρι και με... ενθουσιασμό!
Δέν κάνουν όμως τον κόπο να εξηγήσουν την επόμενη ημέρα του GREXIT τί
θα έχουμε να κάνουμε; για να αποφύγουμε τις όποιες συνέπειες, ων ουκ έστι αριθμός; Κανείς δεν επιχειρεί τέτοια ανάλυση. Κάνει τζίζ!
Χίλιες φορές προεκλογικά ρωτούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ:
_ Αν δεν δεχθεί το πρόγραμμά σας η ΤΡΟΪΚΑ, τί θα κάνετε;
Καμμία απάντηση... (εκτός από ανέξοδους παληκαρισμούς)
Τώρα τραυλίζουν διάφορα αλαμπουρνέζικα!
ΤΟ GREXIT (αναθεματισμένη εξέλιξη!) θα είναι συμφορά μοναδική για τη χώρα. Απ' αυτό δεν θα έχει κανείς κέρδος!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

στυλιανός γεώργιος κουστουλίδης

Και ξεκινάω λοιπόν……… τι είναι φασίστας…????????

Φασίστας είναι ένα πράμα με δύο πόδια ,δύο χέρια δύο μάτια , μία μύτη, ένα στόμα, μιλάει, περπατάει, γενικά μοιάζει με άνθρωπο, μπορεί νάναι ο διπλανός σου , η γκόμενα σου, ο πατέρας σου, ο μπατζανάκης σου, εσύ ο ίδιος.

Φασίστας είναι ο δάσκαλος που άμαν η τάξη δεν έχει έδρα δεν μπορεί να διδάξει.

Φασίστας είναι ο σύζυγος που όταν γαμάει τη γυναίκα του ούτε καν ασχολείται με το αν αυτή φχαριστήθηκε.

Φασίστας είναι η σύζυγος που επειδής ξέρει ότι δεν μπορεί να δείρει τον άντρα της τον ξεφτιλίζει και τον απαξιώνει με τα λόγια.

Φασίστας είναι ο (κύριος) που δεν πάει στη δουλειά χωρίς γραβάτα.

Φασίστας είναι ο γραμματιζούμενος που προκειμένου να εντυπωσιάσει και να πείσει τον αγράμματο για τις ιδέες του, χρησιμοποιεί λέξεις δύσκολες και ακατανόητες απευθυνόμενος στον άμοιρο συνομιλητή του.

Φασίστας είναι ο μπαμπάς που θεωρεί το παιδί του προέκταση του πουλιού του και εκπληρωτή των ανεκπλήρωτων δικών του ονείρων.

Φασίστας είναι η γκόμενα-ος που δεν δίνει διάρα τσακιστή για τα αισθήματα του γκόμενου και τούμπαλιν και ασχολείται μοναχά με τα δικά της (του).

Φασίστας είναι ο άνθρωπος που χει ανάγκη στολή και όπλο για να επιβάλει (τάξη).

Φασίστας είναι ο άνθρωπος που θεωρεί ότι έχει εξουσία πάνω στους άλλους ελέω θεού η δαίμονα.

Φασίστας είναι αυτός που φοράει καπέλο για να φαίνεται πιο ψηλός από τον άλλο.

Φασίστας δεν είναι μονάχα ο εξουσιαστής αλλά πάνω από όλα ο εξουσιαζόμενος που θεωρεί ότι έχει ανάγκη τον πρώτο.

Φασίστας είναι ο νοικοκύρης που κοιτάει τη πάρτι του και την οικογένειά του όταν ο γείτονας καίγεται.

Φασίστας είναι ο καθένας που πιστεύει ότι επειδή έχει κάποιες ικανότητες ή γνώσεις, ή τύχη παραπάνω από τους άλλους θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο.

Φασίστας είναι ο διάσημος αλήτης που χρησιμοποιεί τη διασημότητα του μόνο για προσωπικό όφελος όταν οι άλλοι πεινάνε.

Φασίστας είναι ο οπαδός ενός κόμματος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κόμμα του που κατέχει το αλάθητο του πάππα

και στα αρχίδια του οι υπόλοιποι.

Φασίστας είναι ο (νουνεχής δημοκράτης) που χρησιμοποιώντας τον κίνδυνο του φασισμού, σε προτρέπει να στραφείς στους φασίστες κυβερνώντες ξεχνώντας το απεχθές πρόσωπο τους που ταυτίζεται απόλυτα με κείνο του φασισμού.

Φασίστας είναι ο διανοούμενος καλλιτέχνης ποιητής ζωγράφος, κλπ που την ώρα που ο κόσμος καίγεται αυτός ασχολείται με πουλάκια και βαθυστόχαστες αναλύσεις του εγώ που τρέμει μπας και γίνει εμείς και χάσει τη μοναδικότητά του (τρομάρα του).

Και επειδής ο φασίστας τελειωμό δεν έχει….. Φασίστας είμαι γω που ντε και καλά προσπαθώ να σας πείσω για αυτά που λέω.

αν είδες την μούρη στις παραπάνω κατηγορίες τράβα γαμήσου "ευχή" και σταμάτα να μηρυκάζεις την λέξη φασίστας γιατί κάποιος σου την έμαθε εντελώς φωτογραφικά όμως............... γίδι...

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας κουκλίτσα μου......

Ανώνυμος είπε...

15.57

μην τσιμπάς, ένας και μοναδικός είναι, δεν είναι πολλοί που θέλουν έξοδο από ευρώπη και ευρώ και δεν είναι ανεύθυνος......δυστυχώς είναι κάτι άλλο και γι' αυτό μην ασχολείσαι.....και στα γράφω αυτά επειδή πήρες στα σοβαρά τα "σχόλιά του" (με πολλά εισαγωγικά)....δυστυχώς....και γι' αυτό έχει την κατανόησή μας.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ..ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Κ@@@@@@@@@@ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΕΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ..ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ Μ@@@@@@@@@@@Ε ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΕΓΏ Κ....ΓΕΡΕ. ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΙΛΕ 01.11.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ποση ροχαλα αντεχεις

Συριζα ψηφισες για να εχεις

Ανελ στην κυβερνηση

Πασοκ στην εξουσια

Την υπερηφανεια μην αλησμονηκεις.....

Ανώνυμος είπε...

Βαρουφάκης, κ. καθηγητής αντιπρόεδρος, Κουρουπλής, Παναρίτη, Κατσέλη, Σακοράφα, Μάρδας, Τζάγκρη, Βουδούρης, Φωτόπουλος κλπ κλπ

Απορώ γιατί αφήνει στην απόξω τον ΓΑΠ??????

Για πρώτη φορά αριστερά με αξιοπρέπεια!!!!!!!

Υ/Γ. Άμα μου βρείτε τον κιοφτέ με το μουστάκι θα σταματήσω να γράφω για μια βδομάδα.....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σου λείπει ?
Άσε μας κουκλίτσα μου

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπάχαλοοοοοςςςς!!!!

Ο κιοφτές με το μουστάκι ποιος έναι μάτι???? Ζούπισα το ρημάδι μου και δε λέει να το βρει, αφού τον ξέρεις δε μας λες και μας να τον μάθουμε????

Κείνος ο γεροξεκούτης δεν πάει να παίξει με τα αγγόνια του, άμα έχει, που θέλει να μου φτιάξει τα ασφαλιστικά, τα αργασιακά και το Φου Που Αααα. Φτούνος μου φαίνεται ότι "ψειρίζεται" τσιουπάκο μου, που μούθελες και περηφάνεια.....

Τελικά δεν αλλάζει τίποτα, τους ίδιους και τους ίδιους γλέπω να κυβερνάνε και με πιάνει μια θλίψη και μια απαγοήτευση που θα πάρω τους δρόμους.......Τελικά η Ελένη πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά της για να την προτιμούνε ούλοι τα τελευταία χρόνια, τι στο δαίμονα γκλαφουνάτε και αρουλιώσαστε να φύγει η τσιούπα, αφού την επέλεξε ο Γιάνης που ξέρει καλά τα κατατόπια, εσείς είσαστε πρωτάρηδες......ν' αφήκετε τους "επιστήμονες" να κάνουν τη δουλειά τους, ακούς εκεί να φύγει????? καλά καλά δεν την έβαλε.

Τσιουπάκο μου, δε γλέπεις που ούλοι οι κυβερνώντες είναι τρανοί, στα χρόνια και έχουν πείρα και σοφία???? Μην ανησυχείς λοιπόν για το μέλλον σου, έχουν γνώση οι φύλακες, μόνο που σκιάζουμαι μην τυχόν και δεν το καταλάβουν και γκρεμοτσακιστούμε και τράβα μετά να σηκωθείς, εχτός κι αν ο παναγιώτης (ο εμένα τηράει και σένα γλέπει) κάνει καμιά κολεγιά τρανή με τ' αδέρφια μας τους μόσχοβες και σωθούμε.

Άκουσα ότι ο πάνος κοιμήθηκε σε ξενοδοχείο με 1400 ευρώ τη νύχτα. Τι θέλουνε δηλαδής να κονακέψει σε χάνι??? Υπουργός έναι, τρανό υπουργείο έχει.....τρανό κρεββάτι χρειάζεται. Ο καθείς εφ ω ετάχθει πούλεγε και η γαγάτσαινα....

Κείνη η αλόγα μ' έσκιαξε προχτές που είπε ότι θα γενεί κάπιτας χοντρός, τέλος πάντων κάπως έτσι. Δεν κοιμήθηκα ούλια νύχτα με την έννοια φτούνη. Κι άμα γενεί τι θα απογίνουμε μάτι μου, δεν μου λέει κανένας....θέλω να ξέρω νάχουμε δραχμή ή ευρώ, ζαλίστηκα μια έτσι μια αλλιώς...

Παιδάκο μην πας κατά βαλτεσινίκο μεριά να μαρτυρήσεις στον "καπετάνιο" το ρεμάλι εκείνο που τα βάνει με τους υπουργούς μας. Έχουμε τρανό στομάχι εμείς και τα αντέχουμε ούλα. Θα μου πεις από συνήθεια παλιά σου θα πας, αλλά τώρα δεν πήρες χαμπέρι ότι έχουμε αριστερή κυβέρνηση και όχι δεξιά, μην τα μπερδεύεις, τώρα έχουμε δημοκρατία και όχι στρατοκρατία. Άστα μην ξύνεις παλιές πληγές. Τώρα νάχουμε το νου μας τις κόκκινες γραμμές μην ξεφύγει καμιά κόκκινη ρίγα από το πέτο του γιάνη και μας χαλάσει η λεβεντιά του.....το νου σας, παιδάκο μου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

'Αμα σε πω σαπιοκοιλιά ή γεροξεκούτη ή κιοφτέ με το μουστάκι ή χοντρομπαλά ή γκαβό ή βαρεμένο ή μυαλοκαμένο ή στοκαρισμένο ή ψεκασμένο ή εθνολαϊκιστή ή λεβεντομ@@@@@α ή εμμονικό ή πολιτικό νούμερο ή κλόουν ή όπως θες τα έχω εξασφαλίσει τα ισόβια?????

Ανώνυμος είπε...

Ο διορισμός στελεχών του πασόκ από την κυβέρνηση "για πρώτη φορά αριστερά" έχει εκνευρίσει τη νέα δημοκρατία αφού ο διορισμός του Προκόπη ως προέδρου δεν είναι αρκετός και θεωρεί ότι ο σύριζα δεν κρατάει ίσες αποστάσεις μεταξύ πασόκ και νδ, αλλά μεροληπτεί υπερ των πασόκων.

"μπάνταρος"

Ανώνυμος είπε...

Η υπουργάρα, γλέπω, διαφωνεί με τις εκλογές και θα ψηφίσει τη συφωνία!!!!!!!

τι σου είναι η ρημάδα η καρέκλα..........φτούνοι δε θα ξεκολλάνε με τίποτα, ακου με που σου λέω.....ασήκωτοι θάναι.

Ανώνυμος είπε...

Μην τα πικάρετε (τρολάρετε ελληνιστί), αφήκε τα να υπογράψουνε, ήδη άρχισαν να βγαίνουν επιθετικά επειδή θα υπογράψουνε (αυτό θέμε και μεις) μη γενεί καμιά στραβή και μετά τα βάνουνε με μας που τα ντιχτιρίζουμε......δε θα μας φτάνει η καταστροφή που θα πάθουμε θα μας δικάζουνε κιόλας ότι τους ασκίσαμε.....χιουμοριστικό μπούλιγκ και εκεί να δεις πως θα ωχριούν οι δίκες της μόσχας......τότενες να ιδείς ισόβια....

Τα γλέπω και τα λυπάμαι τα κα(τσιό)μοιρα πως ασκοφυσέρνουνε στα κανάλια άμα τα στριμώχνουνε οι "γερμανοτσολιάδες, εθελόδουλοι και προδότες". Τους είχανε πει να μην τους αφήνουν να μιλάνε και να μιλάνε "πάνω τους", αλλά τα γλέπω να κοκκινίζουνε κιόλας και υποψιάζουμαι ότι τα χάπια της πίεσης που πέρνουνε θάναι γενόσημα φαίνεται και δεν τα πιάνουν.........

Λεβέντες μου, τσολιάδες μου, ελληνάρες μου, αριστεράντζες μου, εγώ μαζί σας με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια όχι μονάχα στο θάνατο, αλλά και στα νέα....μνημόνια (μπαρντόν) στα νέα προγράμματα ανάπτυξης!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτικό καθήκον η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας.

Τι σου είναι, ρε παιδάκι μου, ο πατριωτισμός......απλά πράματα!!!!

Πάντως αναμένω με μεγάλη περιέργεια να δω τι επιχειρήματα θα επιστρατεύσει ο Λεουτσάκος (αυτός ο μέγας κατ' εμέ πολιτικός άντρας) για να δικιολογήσει την ψήφο τους υπέρ της συμφωνίας. Τα επιχειρήματα αυτά πρέπει να διδάσκονται στις πολιτικές επιστήμες όπους γης πανεπιστήμια!!!!!!!

(Στάθη μου, δε χρειάζεται να ρθούνε να στο πούνε, στα είπα προχτές ο ίδιος. Μην κουράζεσαι χαφιεδίσκο να πας να με καρφώσεις, από το Στάθη δε σκιάζουμαι)

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΓΥΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ;ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΚΑΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ-ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΙ ΑΡΟΥΛΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΑΝΟΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ.ΔΕΝ ΤΡΑΝΗΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
ΥΓ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΨΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟ ΧΑΡΑΝΤΡΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ-ΚΑΡΑΦΛΑ Ε ΚΑΡΑΦΛΑ..ΓΕΡΑΚΟ ΜΟΥ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΨΕ..ΑΨΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπάνταρε,

πρέπει να παρέμβεις στον σύντροφο Αλέξη γιατί άφησε παραπονούμενους...


.τον Στέφανο Μανο, τον Ανδιανόπουλο, τον Τσουκάτο, τον Παπαντωνίου, τον ΓΑΠ;

Μόνον ο Πάκης, ο Ταγματάρχης, η Παναρίτη, ο Ρουμπάτης, ο Σπυρόπουλος, η Τζάκρη, ο Σπίρτζης, ο Μάρδας, ο Βαρουφάκης, η Κατσέλη (βαριέμαι να μετρήσω άλλο) έχουν ψυχή;

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε μπάνταρε για να μαθαίνεις......

Λήγοντας η θητεία του Παναγιώτη Ρουμελιώτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ η προηγούμενη κυβέρνηση τοποθέτησε τον Θάνο Κατσάμπα ως νέο εκπρόσωπο.

(γειά σου Νάσο, έτσι σε λέγαμε πριν 40 χρόνια εμείς οι γνωστοί, γιατί μπάνταρε ο κατσάμπς σχετίζεται με το χωριό μας έμεσα και έχει έρθει και οι "δικοί" τον ξέρουν......τούγκιον το θυμάσαι???? ή μπέρδεψες τα χάπια του αλτσχάιμερ με το ....βιάγλρα????)

Πήγε ο πολιτικός κλόουν στην Αμερική και πήρε δίπλα του τον .....Ρουμελιώτη, παλιό βαθύ πασόκ του εκσυγχρονισμού και του σημητιστάν........

Ο σοβαρός, τίμιος και εύθικτος Νάσος παραιτήθηκε..........

Και στη θέση του τοποθέτησε ο πολιτικός νάρκισος την Έλενα!!!!!!

Σας έγραψε στα ούμπαλά του, σας έχεσε πατόκορφα, αριστεράντζες του κ...λου και καλά σας έκανε, το 'φχαριστήθηκα......μεζέ έφαγα!!!!!!!!

Τώρανες τραβάτε και γκλαφουνάτε, αρουλιώντας την υπερηφάνεια σας για πρώτη φορά αριστερά.....


Βέβαια σας είχα πει παλιότερα σε σχόλιό μου ότι σε διεθνείς οργανισμούς του "ΚΑΘΆΡΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ" τοποθετούνται υπηρέτες του και τσεκούρια του.....Κατσέλες, Παπουτσήδες, Παναρίτες κλπ κλπ

Τι ήθελες, τούγκιον, το Λεουτσάκο ή τον Τόλιο???????

Ξύμα, γίδιον, σε δουλεύουνε ψιλό γαζί οι αριστεράντζες της τεμπέλας, ξύμα.....


Υ/Γ το τούγκιον και το γίδιον και το τσούκιον δεν αφορούν τον ένα και μοναδικό "μπάνταρο" για να μην παρεξηγούμαστε, αλλά το γνωστό νούμερο που γράφει δυό αράδες βρισιές τις ίδιες και τις ίδιες....

(μπάνταρε σ' αγαπάμε και άμα αναλάβεις πρωτοβουλία ....στο τσεπάκι τάχεις, εδώ γίνανε νωματαίοι κάτι μπαρούφες κλπ...)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙ..ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ..ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ..ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ...ΔΗΛ ΣΤ ΑΡ@@@@@@ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ..ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΑΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ..Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΕΣΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΛΥΨ ΚΑΙ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ..ΓΛΥΨ ΚΑΙ ΝΤΙΙΙΙΙΝ Ο ΗΧΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΥΡΩ ΔΡΑΧΜΗΣ ΛΙΡΑΣ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗΣ..ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΤΕΤΟΙΑ....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ταινία θα εννοείς μεγαλογράμματε.......

Ανώνυμος είπε...

Τώρα παίζει με τα καλπικα ευρουλακια του και του φαίνεται ότι κάτι κάνει ανακυκλωνοντας τις ίδιες παπαριες.
Έχει καταντήσει υποσταθμος του Ντερμπεντερη,του Πρωτοσαλτε και του Μπαμπινου (όχι του δικού μας βέβαια).
Μόνο που εκπέμπει σε 24ωρη μετάδοση.
Κρίμα γιατί στα νιάτα του ή πένα του προκαλούσε ριγη συγκίνησης,νοσταλγίας και ψυχικής ανάτασης!
Τώρα στα γεράματα πάει να τα σκατωσει και να μας κάνει να τον συχαθουμε.
Άμα δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις εκεί, γράψε καμιά θυμοσοφια της Γαγατσαινας, της Πατσιευως και χεσε μας τέλος πάντων.
Παίξε κάνα sudokou.
Τράβα στο χωριό να ξελαμπικαρεις.
Παψε να εμπαιζεις τη κυβέρνηση και τους πατριώτες που προτίμησαν την αξιοπρέπεια απ την οσφυοκαμψια και το μάλιστα υπουργε μου (νογας)


Ανώνυμος είπε...

Ο ταμτάκος μοιράζει ευθύνες..........

Ανώνυμος είπε...

Η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ και ο Πάκης πρόεδρος, κατά τ' άλλα η Παναρίτη τους μάρανε!!!!!!!!

Τήρα ρε που θ' αρχίσω να συμφωνάω με τον "υπ' αυτήν την έννοια" κ. εργατολόγο....

Ανώνυμος είπε...

Είναι και η ξανθούλα δίπλα που ρωτάει "το ανθότυρο από ποιο άνθος βγαίνει;"
Παιδιά αν δεν έχετε γκόμενα ίσα που προλαβαίνετε ζωάρα θα κάνετε..

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΛΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗ ΓΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ