Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Από καρδιάς.

Μας χωρίζουν θάλασσες. Βαθιές και τόσο μαύρες που θα τρομάξεις, ραγιά της αριστεράς, της δεξιάς, του κέντρου, του κράτους και του παρακράτους. Η τρύπια βαρκούλα που έβγαλες στα ρηχά και αρμενίζεις μέχρι εκεί που πατώνει ο αστράγαλός σου φαντάζει από εδώ που σε βλέπουμε σαν καρυδότσουφλο.
Μας χωρίζουν βουνά. Ψηλά κι άγρια, καημένε της πολιτικής, της εξουσίας, της συντεχνίας, της λαμογιάς. Η μυρμηγκοφωλιά που έχτισες με λαγούμια υπόγεια μοιάζει από εδώ που σε χαζεύουμε σαν λιλιπούτειος τάφος που αργά ή γρήγορα θα πλημμυρίσει με την πρώτη βροχή.
Μας χωρίζουν κάμποι χρυσαφένιοι, ανόητε των διαπραγματεύσεων, των συμβιβασμών και των υποκλίσεων. Νομίζεις ότι καβαλάς άτι με κόκκινη σημαία και σκάμε στα γέλια που είσαι ένας  Δον Κυρ Φώτης καβάλα σε αρουραίο που κρατά στο χέρι λευκό πανί μη και σε λυπηθεί το κοπάδι ευρωπαϊκών προβάτων που έρχεται καταπάνω σου.

Μας χωρίζουν ουρανοί  Έναστροι και φεγγαρόφωτοι, γελοίε της ιδιοτέλειας, της έμμισθης δουλοπρέπειας, του άνανδρου χαρακτήρα. Από τόσο μακρυά φαίνεται ξεκάθαρα ότι έρπεις μαζί με το σινάφι σου αλλάζοντας δέρμα ανάλογα με το ποιο αφεντικό σου πετάει σάπιο κομμάτι κρέας να χορτάσεις την ακόρεστη πείνα της υποτέλειας.
Μας χωρίζουν περισσότερα από όσα ήλπιζες ότι μας δένουν. Θεώρησες αριστερόβλακα ότι θα τσιμπούσαν οι πάντες στο δόλωμα ελπίδα που πέταξες στα ρηχά. Έπιασες μόνο ψάρια που φοβούνται τα βαθιά νερά. Αναλώσιμα, αμελητέα απουσία από την ωκεάνια σε διαστάσεις ελληνική ψυχή. Ψαράκια που τσίμπησαν κάποτε στην "Αλλαγή" του πράσινου, στην "Νέα Ελλάδα" του μπλε και τώρα στην "Ελπίδα" του άχρωμου. Αυτά χορταίνουν με ψίχουλα αρκεί να είναι σίγουρα κάθε μήνα στο τρύπιο τσανάκι made in EU. Δεν έχουν καμία σχέση με τα απύθμενα στομάχια των Ελλήνων που δεν χορταίνουν παρά μόνο με δουλεμένο από χαρακωμένα χέρια ζυμωτό ψωμί.
Σε κάνουμε χάζι από βουνοκορφές, από νησίδες, από φεγγάρια να έχεις το νου σου μη σου κάνει επίθεση το ελληνικό αεράκι και σου γυρίσει το καρυδότσουφλο πριν έρθουν οι Μεγάλες Δυνάμεις και νιώσεις καραβοκύρης σε υπερωκεάνιο. Νομίζεις ότι το να ξαναγίνεις ανάχωμα μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε είναι το ίδιο εύκολο όπως τέσσερα χρόνια πριν. Ξέρεις εσύ πότε. Την στιγμή που τα τούβλα της Βουλής άρχισαν να τρίζουν. Τώρα όμως είσαι πολύ μικρός για το Τέρας που έρχεται προς τα εδώ για να το καλύψεις όσο κι αν δουλεύουν τα φτυάρια του λαμογιοστρατού που έφτιαξες μαζεύοντας αρβιλοφύλακες από όλες τις μεραρχίες των κομμάτων. Μάζεψες όλο τον "αφρό" μόνο που για μας ο "αφρός" αυτός είναι γνωστός από παλιές εποχές.
Πριν ακόμη υπάρξεις ως σπέρμα στον όρχι του προγόνου σου. Πέρασαν από εδώ στρατιές Εφιαλτών, Πηλιογούσηδων, Γερμανοτσολιάδων, Παρακρατικών, Πρασινοφρουρών, Κενταύρων, ΕΠΕΝιτών.....Τι να πρωτοθυμηθούμε! Η χεσμένη φουστανέλα έγινε κουκούλα, μετά  έγινε γραβάτα και τώρα η γραβάτα έγινε κασκόλ. Εξελιχτήκατε ευρωπαϊκώς αλλά βρωμάτε το ίδιο. Το ξύγκι από το σβέρκο της εποχής του Σκόμπι πέρασε στο ξύγκι του προκοιλιού της "Αλλαγής" και έφτασε να  γίνει ξύγκι στο προκοίλι του εγκεφάλου σας στην εποχή του "Νέου Συμφώνου για την Ελλάδα".
Είναι υπέροχα να σας αγναντεύουμε από τόσο μακρυά. Ξεφορτωθήκαμε κι εκείνη τη θλίψη για όσους δεν έφταιξαν και την "πάτησαν". Έγινε ανάμνηση η ευαισθησία για τον δειλό που δεν έμαθε τίποτε εδώ και χρόνια. Τον κρίμα που είδε φως Ελπίδας και μπήκε στο καρυδότσουφλό σας να σωθεί.
Να σωθεί κι ας στερέψει η θάλασσα, κι ας καεί το στάρι στους κάμπους κι ας γίνει χαλίκι η Πίνδος, κι ας δώσουμε τα χέρια με αυτούς που ψήφιζαν το 2010, το 2011, το 2012, το 2013, το 2014 να γαμηθούν τα πάντα για το μεροκάματο της δουλικής βολής τους. Αυτούς τους σιχαινόμαστε περισσότερο από τους καπετάνιους των ρηχών νερών. Ήδη σπρώχνουν ο ένας τον άλλον πάνω στην αστεία λέμβο σωτηρίας για να πάρουν θέση με καλύτερη θέα...προς τον πάτο.
Είναι απίστευτη η Ελλάδα μακρυά σας. Μυρίζει βασιλικό κι αγιόκλημα. Έχει ένα σκοτάδι τόσο φωτεινό που δεν φοβάσαι τίποτε. 
Από την γη της καρδιάς μας,
χαιρετούμε τους μελλοθάνατους

simpleman

79 σχόλια :

  1. Ανώνυμος1/5/15 22:20

    ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΣΕ ΜΑΓΑΡΙΣΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ. ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/15 23:05

    Την στηριζει ο χψ μ αυτα που γραφει Ας το ανεβασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/15 23:06

    Οταν διαβαζεις τον χψ και να μην εισαι συριζα γινεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/15 23:07

    κι αν δεν ειχαμε χψ επρεπε να τον ευφευρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/5/15 23:56

    ΜΠΡΑΒΟ ΧΨ..ΓΡΑΦΕΙΣ (22.20) ΣΑ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/15 00:01

    Μα αν δεν ξέρει απο προβοκάτσιες ο χψ ποιος άλλος να ξέρει??
    παλιά μου τέχνη κοσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/15 00:05

    θυμαμαι που αδιστακτα χρησιμοποιησε το ονομα κορυφαιας πεννας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/15 00:05

    Ο ΝΙΣ έπαθε ντελιριο. Κάθε 1 ώρα και καινούργιο.
    Εγώ πάντως εγινα Συριζα λόγω χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/15 09:02

    Μαλλον συριζαιους θελει πολλους να τα ζεματαει τα ζουδακια,,,,,εχει σαδιστικες τασεις με τετοιες ροχαλες που τους ριχνει....και δεν εχει βρεθει ουτε ενας να ορθωσει αποψη......ουτε ενας,,,,,πχ ενας λεουτσακος εστω κι αυτος......τι θα γινει χωρις κλοουν.....θα μελαγχολησει .....τον θρεφουν οι εθνικολαικιστες πως τους λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/5/15 09:16

    η πεταεοι εξω τους μυαλοκαμενους και εμονικους και σχηματιζει ομαδα εθνικης διαπραγματευσης αμεσα οπως για χρονια ζηταει βενιζελος

    η γινεται το μοιραιο ανθρωπακι που μεσα σε ελαχιστο χρονο οδηγησε τη χωρα στην καταστροφη.........

    Παντως ελπιζω να λαβουν υποψη τους την οργη μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/5/15 09:39

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/5/15 10:10

    Μην τρολάρετε τα ανθρωπάκια να κάνουν την στροφούλα για να μη σας πάρουν στο λαιμό τους.....

    Η Τετάρτη πλησιάζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/5/15 11:27

    Κάπου πήρε το μάτι μου τον Βενιζέλο τον Πάγκαλο και τον Παναγόπουλο χθες στην συγκέντρωση
    Μπλιαχχχχχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/5/15 11:42

    από τις 26 γενάρη αντεροκόβεται, γιατί από την πρώτη στιγμή φάνηκε πόσο πουλημένοι ήταν αυτοί που υποστήριζε.
    δε θέλει να επιτευχθεί τίποτα,για να μη φανούνε οι φίλοι του ως σάπια κρέατα που πρέπει να πεταχθούν, αλλά να γίνουν και οι άλλοι πουληματίες , σα τα μούτρα των φίλων δηλαδή.
    αλλά έιναι πλέον αργά,όσο και να ωρύεται η ειδοποιός διαφορά θα παραμείνει ανεξίτηλη, τζάμπα αντεροκόβεται. και σε όλα να υποχωρήσουν ξέρουμε ότι το πάλεψαν όχι μόνο με τους έξω αλλά και με την 5η φάλαγγα εντός των τειχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/5/15 12:13

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΡΑΒΟ ΧΨ..ΓΡΑΦΕΙΣ (22.20) ΣΑ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ...

    1/5/15 23:56
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΎΕΙ το παραπάνω ,κάνει και χρέη προβοκάτορα, φαίνεται του έχει μείνει από τότε που τον τραβάγανε στη χωροφυλακή για ..... να δίνει καταθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/5/15 13:39

    Το Μιλάνο καιγότανε, η Κωνσταντινούπολη ταρακουνιότανε, οι μεγάλες πόλεις σιόντουσαν από τις συγκεντρώσεις της πρωτομαγιάς.

    Εδώ, ο απίθανος λαός έβγαζε σέλφι με τον μπαρούφα.......και περιμένεις καζάντι....

    Ο ευγενής Αντρέας τους έλεγε κομμουνιστές των σαλονιών και του χαβαριού γιατί ως ευγενής δεν τους αποκαλούσε αριστεράντζες της τεμπέλας όπως είναι στην αλήθεια......

    Η Τετάρτη πλησιάζει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/5/15 14:05

    Ή έχουν άγνοια κινδύνου,

    ή είναι εμμονικά ηλίθιοι,

    ή είναι στρατευμένοι στη μαφία της δραχμής, οδηγώντας εσκεμένα τα πράματα σε αδιέξοδο με τη μη διαπραγμάτευση και με αντιδραστική άρνηση,

    ή θα είναι.....σωτήρες μας.

    Ότι και να διαλέξει κανείς.......σκιάζεται!!!!!!!

    γιατί ξέρει ότι τα "νούμερα" και οι κλόουν της πολιτικής είναι ικανοί για όλα........

    Την Τετάρτη λοιπόν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/5/15 14:50

    Έχει χεστεί πάνω του ο Τζήμερος
    Να δούμε τι θα γράφει την πέμπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/5/15 15:06

    Εκείνο το παιδί ο Σόλωνας τι έγινε?
    Τον σουβλίσανε πουθενά το πάσχα η...τον πήρε το ΠΟΤΑΜΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/5/15 16:45

    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/5/15 19:08

    Το ότι οι γερμανοί (πρόεδρος και καγκελάριος) αναγνωρίζουν κατά κάποιο τρόπο αποζημιώσεις και ζημιές στην ελλάδα, άσε με να σκιάζουμαι ότι κάτι......ξέρουν

    και άσε τα μυαλοκαμένα και βαρεμένα να νομίζουν ότι επειδή θέσανε το θέμα των αποζημιώσεων φοβίθηκαν οι γότθοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/5/15 19:22

    Το Μιλάνο καιγότανε, η Κωνσταντινούπολη ταρακουνιότανε, οι μεγάλες πόλεις σιόντουσαν από τις συγκεντρώσεις της πρωτομαγιάς.

    Εδώ, ο απίθανος λαός έβγαζε σέλφι με τον μπαρούφα.......και περιμένεις καζάντι....

    Ο ευγενής Αντρέας τους έλεγε κομμουνιστές των σαλονιών και του χαβαριού γιατί ως ευγενής δεν τους αποκαλούσε αριστεράντζες της τεμπέλας όπως είναι στην αλήθεια......

    Η Τετάρτη πλησιάζει........

    Μην τα τρολάρετε και βοηθήστε τα να κάνουν την στροφούλα, εκείνοι που θα τα κράξουν είναι λίγοι ηλίθιοι της δραχμής και της υπερηφάνειας του σκουπιδοντενεκέ και τα λαμόγια που αν δεν έχει λαμβάνειν θα την κάνουν απ' όπου και να πάνε......

    Η ρήξη θα φέρει έκρηξη και δε θα βρίσκουν τρούπα να κρυφτούν.

    85% ο λαός δε θέλει ρήξη και άμα την κάνουν το 98% θα τους την πέσει άγρια....πόσο άγρια το αφήνω στην φαντασία σας.....

    Ελπίζω το ανθρωπάκι να μην γίνει ο μοιραίος για την χώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/5/15 19:33

    Ο Σόλωνας ποτάμι ?...Για Γκλέτσο μεριά το έχω περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/5/15 20:00

    μετά το βουλκανιζατέρ....
    Ο Κυριάκος καταγγέλει την οικογενειοκρατία. Ο Γεωργιάδης τον Βαρουφάκη επειδή δεν φορούσε κράνος στην μηχανή.
    αντιπολίτευσις κύριοι.. δεν παίζουμε
    καούνι καλύτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/5/15 20:13

    Τώρα είδα στην τηλεόραση τον κλόουν να έχει στο πέτο κόκκινο γαρύφαλλο.......θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μπελογιάννη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/5/15 20:17

    πάρε μια πέτρα και παίξε τις αμάτζες ,θα σου κάνει καλό, εφτούνο έχω ν σε συμβουλέψω, αλλώς λυπάμαι τράβα σε ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/5/15 21:05

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/5/15 21:07

    2000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝΟΗΤΕ ΚΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/5/15 21:27

    Την τεταρτη......θα μας ψεκασουν οι νεφελιμ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/5/15 21:29

    ΤΙΑΝΤΕΡΟΚΟΒΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ...ΤΑΧΑ ΜΟΥ Σ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..ΡΕ ΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/5/15 21:30

    Ε ρε γλέντια άμα φορολογήσουν το ζευγαρικό εισόδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2/5/15 21:50

    Εγκληματουν κατα της χωρας και ετσι θ αντιμετωπιστουν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/5/15 23:36

    ΡΕ ΙΙΣΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/5/15 00:08

    τάιμ άουτ τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος3/5/15 00:13

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΛΙΤΣΙΚΑ...ΚΩΛΥΜΕΝΟΙ.ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ.ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος3/5/15 00:25

    ΔΙΑΒΑΖΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ:
    2/5/15
    ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...;;; ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ
    12:36 μ.μ. ΣΤΟΧΟΣ Δεν εχει σχολια


    Την ημέρα της Πρωτομαγιάς επέλεξε 61χρονος επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα να βάλει τέλος στη ζωή του.

    Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην αποθήκη του σπιτιού του, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πιαλείας του Δήμου Πύλης, όπου κρεμάστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο.

    Το άψυχο σώμα βρήκε λίγη ώρα αργότερα η σύζυγός του.

    Ο Ι.Μ. του Δ. διατηρούσε εμπορική επιχείρηση στην οδό Στρατηγού Σαράφη στα Τρίκαλα και αφήνει πίσω του, πέρα από την σύζυγό του, τον γιο του, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

    Ο αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία επιδείνωσε η οικονομική κρίση.

    Άγνωστο παραμένει αν ο άτυχος άνδρας άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, και εν συνεχεία στο νεκροτομείο Τρικάλων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος3/5/15 11:45

    Ανυποχώρητη η κυβέρνηση παρά τις πιέσεις των δανειστών για τα εργασιακά!!
    οχι...παιζουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/5/15 12:23

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος3/5/15 12:51

    Αν υπηρχε ομως εθνικη ομαδα διαπραγματευσης με Βενιζελο και θοδωρακη μεσα θα μας ειχαν διαγραψει και το χρεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/5/15 13:08

    Για ποια διαπραγμάτευση μιλάνε οι αριστεράντζες της τεμπέλας όταν ο υπουργός των οικονομικών ξεκουράζεται στην Αίγινα???

    Πόσο δούλεμα θέλεις ζουδάκι για να καταλάβεις????

    Εδώ δεν έχεις καταλάβει το χοντρό δούλεμα που σου κάνει ο στρατούλης (ο τάκης) με το ασφαλιστικό και το άλλο ο ρωμανιάς (πόσο χρονώ είναι ρε παιδιά αυτό το τζόβενο??) που σε παραμυθιάζουν ότι δεν χρειάζονται μέτρα........

    Δεν έχουν σάλιο για συντάξεις και αυτοί καμώνονται ότι θα σου δώσουν και 13η......

    Αφού είσαι τόσο αφελές ζουδάκι, γιατί να μη σε δουλεύουν και όχι μόνο αυτό (το δούλεμα δηλαδή) αλλά θα το χρησιμοποιήσουν και για ρήξη......

    Αν έχουν τα ούμπαλα ας την κάνουν.....που δεν τα έχουν είναι σίγουρο, απλά καραγκιοζοπαίζουν........

    Το ατύχημα φοβάμαι πιο πολύ παρά τη λεβεντιά τους (τρομάρα τους....)

    Την Τετάρτη λοιπόν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/5/15 13:21

    Διάβασε λοιπόν το δούλεμα που σου έχουν κάνει και συνεχίζουν όσο βελιγκεκίζεις!!!!!!!


    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα καταργούσαν το μνημόνιο με ένα νόμο και με ένα άρθρο με το που θα ανέβαιναν στην εξουσία. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι ο πρώτος νόμος που θα έκαναν θα ήταν τα 751 ευρώ βασικός μισθός. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα αξιοποιούσαν τα χρήματα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για κοινωνικά προγράμματα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αντιθέτως, τα επέστρεψαν και ζητάνε 1,2 δις πίσω γιατί τα έστειλαν κατά λάθος.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι έχουν πρόγραμμα κοστολογημένο μέχρι τελευταίου ευρώ. Δεν το έχουν και ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι έχει και αλλού πορτοκαλιές και δεν έχουμε ανάγκη την αιμοσταγή Μέρκελ. Θα έβρισκαν χρήματα από αλλού. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Πήγαν στην Κίνα, πήγαν στην Αμερική και προσέφεραν μάλιστα το 30% του Αιγαίου, πήγαν στο Ιραν και πήγαν ακόμα και στον σύντροφο Πούτιν και πήραν από τα τρία το ευμέγεθες.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου είναι φασισμός. Αντιθέτως, έφεραν και δύο δικές τους.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα φέρουν επενδύσεις στην Ελλάδα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αυτό που κάνουν είναι να κυνηγούν αυτές που υπάρχουν. Και με την Κίνα ήρθαμε σε σύγκρουση για την Cosco, την κατά τα άλλα brilliant που λέει και ο Γιανης επένδυση, και στις Σκουριές που έχει κερδίσει στα δικαστήρια τις διάφορες ενστάσεις, αλλά συντηρούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα απειλώντας 4.000 ανθρώπους με ανεργία.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ για τη δημιουργική ασάφεια και ότι θα έβαζαν φόρο σε ένα άσχετο προϊόν και έτσι θα τους κοροϊδεύαμε τους κουτόφραγκους. Δεν τους κοροϊδέψαμε.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι απαράδεκτος, αντισυνταγματικός νόμος και θα τον καταργούσαν άμεσα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Ξαναπλήρωσε και το 2015 κορόϊδο! Ο λογαριασμός έρχεται οσονούπω.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι η υπογραφή σε αγγλικό δίκαιο είναι εσχάτη προδοσία. Έκαναν ακριβώς το ίδιο στις 20 Φεβρουαρίου.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα δημιουργούσαν τη συμμαχία του Νότου και θα άλλαζε η Ευρώπη. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Το σκορ πήγε στο 18-1 και μας έφτυσε ακόμα και η Κύπρος.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα διέγραφαν μονομερώς το χρέος. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα καταργούσαν την τρόικα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αντίθετα την ονόμασαν «θεσμοί».

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμφωνούσε η Μέρκελ με τα δικά τους διαπραγματευτικά όπλα. ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι το PSI κατέστρεψε τον κόσμο. Προσέλαβαν όμως τη Lazard, τους ίδιους συμβούλους που έκαναν το PSI.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα καταργούσαν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι λαθρομετάναστες «λιάζονται» και ότι αφού έρθουν, μετά «εξαφανίζονται». Πρώτη φορά Αριστερά με μαγικές ατάκες.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι δεν θέλουν χρήματα αλλά αξιοπρέπεια και μετά έστειλαν επιστολή στη Μέρκελ παρακαλώντας για χρήματα γιατί το ταμείον είναι μείον.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα επανασυστήσουν τη ΜΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ οτι θα έκαναν πάρα πολύ σκληρή διαπραγμάτευση. Οι άνθρωποι που την ανέλαβαν ήταν οι ίδιοι που είχε και ο ΓΑΠ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ φίλε στρατιωτικέ πως τα αναδρομικά σου θα τα έπαιρνες άμεσα και όλα. Αντίθετα δεν πήρες ούτε τη δόση.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα αυξήσουν τις δαπάνες για την υγεία. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αντίθετα τις μείωσαν στα μισά.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα έκαναν πολύ σκληρή διαπραγμάτευση. Όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά μετά κλαίγονταν στα κανάλια ότι «μας ξεγέλασαν».

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα δώσουν φαρμακευτική κάλυψη στους ανασφάλιστους. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ γιατί πολύ απλά υπάρχει ήδη απο πέρυσι.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα δώσουν σε τουρίστες μικρόφωνα και κάμερες για να πατάξουν τη φοροδιαφυγή. Και γελάσαμε.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι το χρέος είναι επαχθές και επονείδιστο. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΗΔΗ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι Ρώσοι θα δώσουν 5 δις προκαταβολή για τον αγωγό. Αμέσως το Κρεμλίνο το διέψευσε.

    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος3/5/15 13:23

    συνέχεια (μέρος 2)

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι αγωνίζονται για την κοινωνική ευημερία. 40.000 λιγότερα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι καταληψίες της Πρυτανείας λόγω Πάσχα θα έφευγαν από μόνοι τους. Πέρασαν 20 μέρες για να επέμβει η αστυνομία αγνοώντας δύο εισαγγελικές παραγγελίες.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι ήταν έτοιμοι να αλλάξουν τον κόσμο. 100 μέρες μετά, οι νόμοι που πέρασαν ήταν για να απελευθερωθεί ο Ξηρός, να ανοίξει η ΕΡΤ και για την ανθρωπιστική κρίση που γράφει πως θα οριστεί ακριβώς μετά από πολλές διυπουργικές αποφάσεις.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι το πρωτογενές πλεόνασμα ήταν ψεύτικο και λογιστικό. Σε αυτό όμως στηρίζονται στη «διαπραγμάτευση» τους.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα ξανασυνδέσουν το ρεύμα σε 10.000 νοικοκυριά. Τελικά το έκαναν σε …97 !

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ οτι θα περάσεις πολύ καλύτερα. Αντ αυτού, η θηλιά σφίγγει ολένα και πιο σφικτά, η αγορά είναι νεκρή και η Ελλάδα δεν έχει πάρει φράγκο.

    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι με πρώτη φορά Αριστερά τέρμα τα ρουσφέτια. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    Πόσο πια κοροϊδία θέλεις από τις αριστεράντζες της τεμπέλας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος3/5/15 15:05

    καλα τα μου σου του, αλλα μηπως εχει κανεις να ρεμιζαρει μπρουκλογιαννη......εχτες αργα πο διαβενα σε βλαχικα κονακια.......να γιομισει το μυαλο μου?gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος3/5/15 17:22

    ΑΠΛΩΣ ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ.ΕΚΑΤΟ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΡΕ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΧΤΙΖΕΙ..ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ..ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΥΡΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σας ευχαριστω πολυ για την αναδημοσιευση Το ακριβες λινκ ειναι αυτο:
    http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος3/5/15 20:54

    Μας πουλαει ξενα αρθρα για δικα του σχολια ο χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος3/5/15 21:01

    ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑ.....ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος3/5/15 21:03

    ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΒΕΙ..ΑΡΧΗ: ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος3/5/15 21:05

    ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 3/5/15 13:23 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος3/5/15 21:19

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΊΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ 10 ΚΑΙ 2/13 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΨ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος3/5/15 21:23

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΔΕ ΣΤΑΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥ ΝΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΝΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΝΑ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑ ΡΕΕΕΕΕ. ΤΑΚΟΥΤΕ ΤΟΚΛΕΨΕ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ, Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΛΕΒΕ ΠΑΛΙΑ. ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος3/5/15 21:24

    ΟΟΟΟΟΩΩΩΩ ΕΕΕΕΕΕ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕΕΕΕ ΟΟΟΩΩΩ ΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΧΨ ΟΟΟΟΩΩΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΟΟΟΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος3/5/15 21:42

    ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗΣ. ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ. ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΝΙΩΘΩ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος3/5/15 21:58

    ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ 21.05 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΔΩ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ.ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος3/5/15 23:17

    Τι έγινε ρε χψ ??Δεν έχεις δικιά σου πολιτική άποψη και κάνεις αντιγραφές??
    Ξεφτίλα ρε γαμώτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος3/5/15 23:26

    ΠΑΕΙ ΠΑΕΙ Η ΣΚΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος4/5/15 06:42

    ΤΩΡΑ ΕΊΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος4/5/15 07:31

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος4/5/15 07:34

    ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ....ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος6/5/15 10:52


    Άσχετα αν είναι αντιγραφή που όμως τον εκφράζουν.....
    Υπάρχουν πολλά "ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ..." Επί της ουσίας, που ενδιαφέρουν. Μπορεί κανείς να απαντήσει και να αμφισβητήσει τις θέσεις του κ. Αντωνίου; Αυτό είναι το ουσιαστικό.
    Ο αντιγραφέας θα έχει κάποια απάντηση που λίγο με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος6/5/15 11:16


    Θριαμβολογούν αρκετοί εδώ μεσα διότι "συνέλαβαν,λέει, πλαστογράφο"! Χαρά στο πράγμα!!

    "Των οικιών ημών επιμπραμένων ημείς άδομεν"
    Ποιος βεβαιώνει ότι αυτό το ατύχημα θα αποφευχθεί;
    Αυτό σήμερα ενδιαφέρει τον καθημερινό ανθρωπάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος6/5/15 13:49

    φιλε μου,το μονο, που δεν μου ειπαν τοοοοσα χρονια ειναι οτι θα μου μεταφυτεψουν καινουρια τσουνα και μαλλια, γιατι θα πρεπει να μεινω μονο σε αυτα τα τελευταια ..σου ειπαν?πραγματικα, θαθελα μια εξηγηση σου πανω σε αυτο, με απλα λογια.δεκτες απαντησεις απο ολους gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος6/5/15 13:53


    Διάβασα το κείμενο και το χαρακτηρίζω σημαντικό για βαθύ προβληματισμό των απλών ανθρώπων.( Εννοώ των μη βολεμένων κατά καιρούς)
    Τώρα σταματάω στο πρώτο σχόλιο και μένω άναυδος! Από την αρχή μέχρι το τέλος μαύρη αντίδραση!
    Το σχολιαστή τον σέβομαι το Σχόλιό του όμως αποπνέει πόρωση!
    Τί περιθώρια διαλόγου μπορεί να αφήνει αυτός ο καλός σχολιαστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος6/5/15 14:41

    Συμφωνώ με την παρατήρηση σου πατριώτη! Τα ίδια και περισσότερα υποσχέθηκαν και σε μένα! Και είμαι οργισμένος διαχρονικά! Με ανακουφίζει λίγο η κατάντια των πολιτικάντηδων του παρελθόντος, χωρίς να με ωφελεί σε τίποτε.
    Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Σήμερα έχομε άλλες πολιτικές δυνάμεις με τις δικές τους υποσχέσεις. Μ' αυτές πορευόμαστε, αυτές παρακολουθούμε και αυτές κρίνομε.
    Μπορώ να σε βεβαιώσω, φίλε, ότι και αυτά τα "ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.." σήμερα με ξεπερνούν! Αισθάνομαι τοσο κρίσημες τις ημέρες και τις ώρες, αν θέλεις, που αυτές οι αθετήσεις
    είναι δευτερεύουσες μπροστά στο διακίβευμα των ημερών!
    Τέλος δεν μπορώ να κάνω συμψηφισμό σε κείνα και σε τούτα τα ειπώματα. Σε τί θα ωφελούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος6/5/15 16:12

    Σας είπα να μην τα τρολάρετε, είναι στόκοι και αντιδραστικά νούμερα και από εμμονική ιδεοληψία κυρίως, αλλά και από ναρκισισμό δε βλέπουν την καταστροφή που ήδη κάνουν από τις ευρωεκλογές και μετά.

    Προκάλεσαν εκλογές να πετύχουν τι????

    Τώρα νομίζουν ότι θα πάνε σε ρήξη και θα σχεδιάσουν μετά την ανασυγκρότηση .......της παραγωγικής διαδικασίας.....οι άνθρωποι είναι αλλού γι αλλού...

    Τώρα το τι σου είπαν και μας είπαν τούτο τεριάζει....

    "ότι ηλιθιότητα και λεβεντομαλακία την έχουν πει" και το μαύρο και το άσπρο και το γκρίζο και το ροζουλί και το κόκκινο και το ασπρουλιάρικο.....

    εμάς θα μας πει ο παπάς στ' αυτί κι ο διάκος στο κεφάλι με την κουτουράδα που κάναμε και τα βγάλαμε μπας και.....αλλά καλά λέγανε κάποιοι για μυαλοκαμένους και βαρεμένους και νούμερα....τώρα το διαπιστώνουμε και ακόμα τους αγναντεύουμε......

    Τα ρίχνουν τώρα στην τρόικα και θέλει να τους πιστέψει ο λαός.

    Οι άνθρωποι είναι σας είπα αλλού γι αλλού και εσείς έχετε την έννοια τη δική μου να με βρίσετε......μακάρι να υπογράψουν συμφωνία, να πάρουν μέτρα δίκαια και να με περάσετε γεννεές 14.

    Τα παιδιά μας λυπάμαι και να μου το θυμηθείτε μ' αυτούς τους κλόουν και ταμτάκους που μπλέξαμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος6/5/15 16:39

    Χωρίς συμφωνία θα έχουμε άλλου είδους εξελίξεις που κάποιοι ούτε καν διανοούνται......

    Να ελπίζεις να μην τις ζήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος6/5/15 17:23

    τεταρτη σημερα..ημερα που οι παλιες γριες δεν τρωγανε ουτε λαδι.ΤΕΤΑΡΤΗ,πες ρε...να κατσω ηη να φυγω για μπουντρουμι??gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος6/5/15 19:43

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος6/5/15 19:47

    ε ρε τρεμουλα που σας επιασε..σιγα ρε ..καλυτερα να πεθανουμε μια κι εξω παρα να μας σφιγγουν τη θηλια τα βαρυδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος6/5/15 19:51


    Στις 6/5/15 14:41 έγραφα το σχόλιό μου. Στις 19:10 έχομε άλλα δεδομένα (Καλύτερα;) μέσα κι έξω!
    Τουλάχιστον να μην τρελαθούμε, φίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος6/5/15 21:19

    Γειά σου γερολυκε λεβεντη (σκέτο)!
    3 σχόλια διαμάντια. Το τελευταίο είναι... όλα τα λεφτά.
    Νάσαι καλά
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος6/5/15 22:12

    γεια σου γιαννα....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος6/5/15 23:54

    τωρα που ολοι συμφωνειτε χαχαχαχα...τωρα θα δικαιωθειτε ...πασοκ μερκελ κκε (απο νουδουλα δεν εχει εκπροσωπηση)..ρε ντεεεεεεεεε που θα παθετε συγκοπη απο ενθουσιασμο γιατι θα πεσει ο συριζα...ρε ιιιιιιιιιστ anemos.gl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος7/5/15 00:26

    Τι έγινε ρε παιδιά.....τετάρτη πάνε οι κόκκινες γραμμές?????

    Ούλα τα συμφωνήσαμε, ούλα τα κατάπιαμε....είπαμε ρε τετράδη (το λέγανε...τετράδη...) και τα πήγαμε αμάσητα.......ε, ρε επαναστάτες του κ.... (συγνώμη μας διαβάζουν και κυρίες)....

    Σήμερα, τετράδη περίμενα ή τη ρήξη ή την κυβίσθηση.....τελικά ήρθε αυτό που ήθελα, τώρα για σας δεν ξέρω.....περαστικά σας, αλλά με τα αλλοπρόσαλλα....κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, γι' αυτό μην χάνετε το μέτρημα, θα μπερδευτείτε.....

    Γεια σας ρε αγωνισταράδες.....με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς...καληνύχτα σας!!!

    Καλόπιοτο και ας πικρίζει λιγουλάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος7/5/15 00:34

    Δεν ξέρω αν το ΕΣΡ πιάνει και τα σχόλια στα μπλογκς, γιατί άμα τα πιάνει ποιος μας πιάνει με την μαμά της κόρης του εισαγγελέα του Αντρέα.......

    Ο γερο-γιουνκερ το δαχτύλιασε τον ταμτάκο????

    Πάει ο λαφαζάνης θα πάθει πάρεση ο άνθρωπος....εκείνος ο τόλιος θα κόψει τη φόρα της βιομηχανίας και ανάπτυξης και ο ήσυχος θ' ανησυχήσει από την στροφή-βέρτικο.....

    Τελικά ξέρει κανείς να μου πει και μένα (γύρισα αργά απ' ότι βλέπετε) και δεν ενημερώθηκα για τα νον πέιπερ......

    Το λεουτσάκο τον ρωτήσατε μάτι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος7/5/15 00:40

    και που είστε ακόμα......

    γραμμή ο ακατανόμαστος τους δίνει κι αυτουνώνε!!!!!!

    Ρώτα με, παιδάκο μου κι εγώ θα σε βγάλω από το πηγάδι, μη σκιάζεσαι θα σου δείξω το δρόμο στο δίστρατο.......μην ντριβελίζεσαι, τόσους και τόσους γέλασες....Αλαβάνο, Κουβέλη, Αβραμόπουλο.....σε μένα το ανθρωπάκι θα κολώσεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος7/5/15 00:55

    ΩΩΩΩΩΩ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΙΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος7/5/15 00:56

    Στη sibilla για παρηγοριά, όποιος δεν αντέχει τη........ρήξη!!!!!

    Τώρα που τάβρανε για τα κόκκινα δάνεια "των νοικοκυραίων" ντεεεεε, περιμένω το περιουσιολόγιο και τι στον κόσμο......τσεκούρι τους.....σας τόχω τάξει......

    Για το θέμα της φοροδιαφυγής ακολουθούνε πιστά και κατά γράμμα αυτό που τόσα χρόνια δω μέσα σας παλάβωνα και τώρα παλαβώνετε αφού έγινε βασική πολιτική του συνονθυλεύματος η φοροδιαφυγή, φοροκλοπή κλπ κλπ (μην κουράζουμε και κάποιους που αντιλαμβάνονται τη δομή του γράφοντος και δεν μας περιποιούν τιμή να μας ....αναγνώσουν....)

    Να τρέμεις λοιπόν, ζουδάκι, τις τετράδες γιατί υποψιάζουμαι ότι θάρθουν πολλές τέτοιες από δω και πέρα......"και που είστε ακόμα" είπε ο "ταμτάκος"........

    άιντε τώρα "ρούφα καϊμάκι" (πικρίλα δηλαδή) έλεγε ο πετρούλιας βλέποντας το τεφαρίκι του γιώρη του γούνη όταν, μάης όντας, κούναγε το Μ1 πέρα δώσε σαν κλιτσόραβδο μέτα από βολή στο γλογοβίτικο.....εκπαιδευόντουσαν γλέπεις, μάτι μου, για οχτρούς.......

    Τελικά δεν παίζουμε, ο κακό-γερος....με το σα(χλα)μάρα και το μπένυ σας κουτουπώνω, τώρανες που κυβερνάτε με τον καμένο και τη χρυσοβελώνη, πάλε σας κουτουπώνω, στροφή κάνετε, το χαβά μου εγώ, ρήξη πάτε να τολμήσετε, έτοιμος για το εκτελεστικό σας έχω......τι διάολο μπας και θέλω να με τηράξει κανας γιατρός????

    Τώρα νυχτιάτικα, βρυκολάκιασα και ασχολιέμαι μαζί σας ενώ εσείς ροχαλίζετε....δεν μπορεί....πρέπει να ανησυχώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος7/5/15 01:19

    ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΑ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.