Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μπάτσοι - κομμούνια - τροχονόμοι!

♦Διαμαρτύρονται οι Αμερικανοί ότι ο Ομπάμα ενδιαφέρεται πιο πολύ για την Ελλάδα παρά για την Αμερική.
♦Τέρμα η λιτότητα για την Ελλάδα, λέει, τίποτα όμως δεν λέει για τη λιτότητα στην Αμερική.
♦Η Αμερική μαζί μας, η Ρωσία μαζί μας. Aυτό με τις δύο χώρες μαζί δεν το έχει πετύχει καμία άλλη!
♦Α, και η Βενεζουέλα δική μας. Το ξέχασα. Ξεχνιούνται αυτά;
♦Ακουσε τα δυσάρεστα γι' αυτόν νέα ο Γιούνκερ και θα καταργήσει την τρόικα. Θα βάλει και τέταρτον και θα κάνει την καταστροφόικα.
♦Πλανητάρχης ο Ομπάμα, λοιπόν. Μαύρος πλανητάρχης, όμως. Λευκός πλανητάρχης ο Τσίπρας. Βάζει μπρος σήμερα το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Λευκωσία, Ρώμη, Βρυξέλλες και Παρίσι μέσα στη βδομάδα. Εννοείται ότι θα πιλοτάρει ο ίδιος και ελπίζουμε να έχει μάθει να ξεχωρίζει ότι πετάει στα 5.000 πόδια και όχι μέτρα ή χέρια, και να διαψεύσει τη διαφήμιση
♦Στο μεταξύ ξαναχτύπησε ο Σουλτς. Δήλωσε ότι έδωσε συμβουλές στον Τσίπρα να σταματήσει τις επιθέσεις στην Ανγκελα Μέρκελ. Κι ο Τσίπρας απλώς άκουγε; Βαρουφάκης που χρειάζεται! Και του ενός και του άλλου.

♦Αν συγκρίνουμε τις δύο εμφανίσεις Βαρουφάκη, η χθεσινή με τον Γάλλο υπουργό Σαπέν ήταν μακράν πιο ενδιαφέρουσα από αυτήν με τον Ντάισελμπλουμ, που ό,τι άξιζε ήταν μόνο η χειραψία. Χθες, όταν ο δικός μας είπε ότι είμαστε ναρκομανείς, εξαρτημένοι κάθε φορά από τη δόση, ο Γάλλος υπουργός ζήτησε φούντα για να συνέλθει.

♦Αναμενόμενη ηρεμία με τον Σαπέν, που... σιωπέν μπροστά στον Γιάνη. Αλλά με τους άλλους δεν μασάει, θα τους τσακίσει όλους. Ανακοινώθηκε, λοιπόν, το πρόγραμμα τσακωμών Βαρουφάκη γι' αυτήν τη βδομάδα:

Δευτέρα: Αγγλος υπουργών Οικονομικών

Τρίτη: Γιούνκερ

Τετάρτη: Σουλτς

Πέμπτη: Ρεπό

Παρασκευή: Ταξιτζής

Σάββατο: Τσίπρας

Κυριακή: Τσακωμοί με παρουσιάστριες από Bloomberg, ZDF, BBC 2, Σταρ Κεντρικής Ελλάδας.

♦Καθησύχασε τους εταίρους ο Τσίπρας για τις δηλώσεις Βαρουφάκη. Ετσι θα πάει μάλλον το πράγμα και στη συνέχεια. Γι' αυτό καλό είναι πρώτα να γίνεται η διάψευση και μετά οι δηλώσεις.

♦Ο Σαμαράς δήλωσε ότι, εξαιτίας της χειραψίας Ντάισελμπλουμ - Βαρουφάκη, ενώ το καλοκαίρι θα είχαμε 19.000.000 τουρίστες, θα έρθουν μόνο 983 άτομα.

♦Μια βδομάδα υπουργός Αμυνας ο Καμμένος κι έκανε τρεις πολέμους.

1. Εναν με τους Τούρκους στα Ιμια.

2. Εναν ελληνοολλανδικό στο υπουργείο Οικονομικών.

3. Και έναν με τον Σταύρο Θεοδωράκη, για τον οποίο δήλωσε πως, αν θέλει κάτι, θα μιλήσει απευθείας με τον Μπόμπολα.

♦Ο ΟΗΕ ζήτησε από τον Τσίπρα να τον απομακρύνει, γιατί είναι πολύ οξύθυμος και, αν μείνει μέχρι τέλους της θητείας, θα φτάσουμε στον 5ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

♦Ο φίλος δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης, επικεφαλής της ΕΥΠ; Επεσα τ' ανάσκελα μόλις το άκουσα. Τον είχα συναντήσει τελευταία και είπε ότι «με παρακολουθεί». Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε.

♦Αίσχος στο μεταξύ. Χαμός το Σάββατο από συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια-πορείες στο κέντρο της Αθήνας και το μετρό Συντάγματος ανοιχτό! Ούτε ένα δακρυγόνο δεν έπεσε, ούτε μία κρότου-λάμψης. Θα πάνε χαμένα 100 τόνοι χημικά που έχουμε. Τι άλλο θα δούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ;

♦Το πιο όμορφο στιγμιότυπο. ΜΑΤατζής πρόσφερε σε διαδηλωτή ανθοδέσμη μεγαλύτερη από του Μεϊμαράκη στη Ζωή.

♦Μπερδεύτηκαν αυτοί που ήταν στην πορεία και φώναζαν γεμάτοι απορία: «Δεν είναι αυτή πορεία, είναι κωμωδία / φέρτε μας πίσω / την αστυνομία».

♦Κυριαρχούσε όμως το σύνθημα «Μπάτσοι - κομμούνια - τροχονόμοι» και ανταπέδιδαν τις επευφημίες τα ΜΑΤ, χτυπώντας τις ασπίδες με τα κλομπ.
Η πιο μεγάλη είδηση δεν έχει διαδοθεί ακόμα. Θα σας σοκάρει.

► Ο Σαμαράς δεν παρέδωσε ούτε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στον Τσίπρα! Και αναγκάστηκε ο πρωθυπουργός να πάει σήμερα στη Λευκωσία με το αεροπλάνο της γραμμής και σε Ρώμη κλπ αυτή τη βδομάδα με τον ίδιο τρόπο.

► Ο Τσίπρας πήγε το πρωί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου θα του παρέδιδε ο Σαμαράς το κυβερνητικό αεροσκάφος, όπως είχε συμφωνηθεί το προηγούμενο βράδυ σε επικοινωνία Σακκελλαρίδη- Καραγκούνη.

► Ούτε Σαμαράς υπήρχε, ούτε πρωθυπουργικό αεροπλάνο και τον Τσίπρα τον μετέφεραν αστραπή στο Ελ. Βενιζέλος για να προλάβει την πτήση.

► Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που δεν έγινε παράδοση του Προεδρικού αεροσκάφους.

► Πάντως ο Σαμαράς είχε αφήσει τουλάχιστον ένα άδειο χρηματοκιβώτιο στη θέση που έπρεπε να περιμένει το αεροσκάφος.

facebook.com/louketo

16 σχόλια :

  1. Ανώνυμος2/2/15 20:15

    Αυτό το δέσιμο πρέπει να είναι του ΓΑΠ
    χαχαχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/15 23:20

    Όταν δύο μέρη συμφωνούν σε κάτι, αποτυπώνουν τη συμφωνία τους σε ένα χαρτί. Το ονομάζουν "συμφωνία", "μνημόνιο", "πρόγραμμα", οτιδήποτε. Αν η συμφωνία καλύπτει μεγάλα χρονικά διαστήματα προβλέπονται ενδιάμεσοι έλεγχοι και οι μηχανισμοί που πραγματοποιούν τους ελέγχους.

    Ο γιανης (με ένα νι παρακαλώ) απορρίπτει το κούρεμα και προτείνει να αντικατασταθεί το χρέος με δύο νέους τύπους ομόλογα......

    άλλωστε και ο ευκλίδης θεωρεί ότι η επιμήκυνση είναι κούρεμα......τσ τσ τσ τι διόλολο ο χοντρός ο βαγγέλης ούλα τα δακτύλιασε.......

    ε ρε γλέντια.......αλλά μου είπε ένας ήρεμος συνομιλητής μου (όχι έξαλλος σαν του λόγου μου)...

    "τι ψάχνεις να βρεις???? να καταλάβουν τις κωλοτούμπες που κάνει ο σύριζα????? εδώ ανθρωπέ μου δεν έχουν καταλάβει ότι κυβέρνηση είναι ο καμένος και καμαρώνουν κιόλας......"

    Για μένα καλά θα κάνει να κάνει κωλοτούμπες προς τη λογική (όπως η εισαγωγή) γιατί όπως είπαμε ο εθνολαϊκισμός και ο λεβεντομαλάκας είναι επικίνδυνος και όχι ο νουνεχής και διαλακτικός....(προδότη τον λένε κάτι ελληναράδες τύπου ψεκασμένου)

    και φυσικά δεν αναφέρομαι στον Σα(χλα)μάρα, άλλο λαϊκιστή και βιολιτζή, που και αυτός έκανε τις κωλοτούμπες του και ακολούθησε τη γραμμή της συνενόησης με τους ευρωπαίους και αν έβαζε πλάτη από την αρχή θα είχαμε ξεμπερδέψει όπως η πορτογαλία και ιρλανδία.

    Αναφέρομαι στο πασοκ που θυσιάστηκε κυριολεκτικά. Και φυσικά δεν περιμένω να το καταλάβουν άνθρωποι που συνεργάζονται με τον καμένο και λένε ότι είναι και αριστεροί.....

    Είναι χοντρό το παιχνίδι της δύσης με την οικονομία για να την αφήσουν στα χέρια ενός συνοθυλεύματος ευκαιριακής σχετικής πλειοψηφίας αγανακτισμένων, θυμωμένων και αλλοπαρμένων από την ανάγκη ελλήνων.....

    και αυτοί που τους ψήφισαν ήξεραν και ξέρουν το αλλοπρόσαλλο της μπαρουφολογίας τους, αλλά αντέδρασαν από θυμό, γιατί αν το συνοθύλευμα είχε πρόγραμμα και πειθώ τώρα θα μιλάγαμε για 60 και 70%....

    Θα κάνουν λοιπόν τις κωλοτούμπες τους και θα πανηγυρίζουν κιόλας (αν βγει καμιά φορά ο φίλης στο γυαλί παρακολουθείστε τον να δείτε για τι πράμα σας γράφω).

    Εγώ ένα μόνο φόβο είχα και ακόμα έχω.

    Μην τυχόν και βρουν το άλλοθι οι ακρονεοφιλελεύθεροι της μονεταριστικής ευρώπης για να μας χρησιμοποιήσουν για παραδειγματισμό (προτεσταντική κουλτούρα μάλλον) και τότε να δεις ελληναροσύνη, εθνικοφροσύνη, αριστεροσύνη και ουάάάουου.....τότε θα επαναληφθεί το έργο της αργεντινής των ελικοπτέρων, γιατί σίγουρα δε θα γλυτώσουν πρωτίστως απ' αυτούς που τους ψήφισαν.....

    Μέσα από τα σκωπτικά σχόλια γράφονται οι μεγαλύτερες αλήθειες.

    Και τώρα που μούρχεται να απαντήσω σε αγανακτισμένη ερώτηση σχολιογράφου, στο τι διαφέρει ο χαίκάλης από τον γεωργιάδη, το βορίδη ή τον πλεύρη.

    Σε τίποτα, μα σε τίποτα!!!!! Όμως το πασόκ συνεργάστηκε μαζί τους και δεν καμάρωνε σα γύφτικο σκερπάνι. Αναγκάστηκε να συνεργαστεί κατά πως λέει για εθνικούς λόγους. Απεναντίας οι επωνομαζόμενοι αριστεροί όχι μόνον λένε ότι αναγκάζονται να συνεργαστούν, αλλά και προετοιμασμένο το είχαν και τον Λυκούδη απέρριψαν και καμαρώνουν κιόλας για την ξουλίδου.....Αυτή είναι η διαφορά, ότι ο ένας δεν το χωνεύει που το κάνει και ο άλλος το καταπίνει αμάσητο και το ευχαριστιέται......ναι, αριστερέ της πλάκας, έτοιμη είχαν την συνεργασία με τον καμένο και τεχνιέντως άδειασαν τον λυκούδη και άλλους αξιοπρεπέστατους ανανεωτές αριστερούς, γι' αυτό μη συνεχίζεις τη λογική βασιβουζούκου ή καλύτερα τη λογική της "ράβδος στη γωνία άρα βρέχει"........

    Εγώ ένα ταπεινό όνειρο σας έγραψα ότι έχω. Να πιάσει τον λαϊκατζή για την αποδειξούλα και να μου σβήσει το 80άρι για το κατώι στη γλανιτσιά και θα γίνω τσεκούρι τους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/15 00:01

    μαθατε στην @@@@@@@@@@@@@@@ και παπαρολογειται ασυστολα..η ζωη σας ειναι καταδικασμενη να ζητε μ αυτη την ορολογια..παρτε το χαμπαρι ρε το μνημονιο δεν ειναι στοιχειο δημοκρατιας οπως δεν ειναι στοιχειο ελευθεριας οι αλυσιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/15 00:18

    Πριν γίνει "πάγος" ένας άνθρωπος...
    φαντάσου για πόσους είχε γίνει το "νερό"...
    που τους είχε ξεδιψάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/15 07:20

    Τα Οικονομικά είναι επιστήμη και μάλιστα εξαιρετικά σύνθετη. Καλό λοιπόν θα ήταν, όταν διαβάζει κανείς μία είδηση οικονομικής φύσεως, να ελέγχει πρώτα την ουσία της είδησης με κάποιον που να την γνωρίζει αυτή την επιστήμη προτού βγάλει τα συμπεράσματά του. Αλλιώς, υπάρχει πάντα και το "δεν ξέρω" -δεν είναι κακό. Αυτό δεν ισχύει βέβαια για τον χψ γιατί τα ξέρει όλα. Όλα τ άλλα που γράφει το κάνει μόνο και μόνο για να σηκώνει σκόνη!! Γι αυτό τινιαχτείτε …Τι ν απαντήσεις όταν χαρακτηρίζει σοβαρό τον Λυκούδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/2/15 08:41

    ΑΡΝΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/2/15 08:48

    Στις 11 Δεκεμβρίου 2013 ψηφίστηκε από τη βουλή ο νόμος που έφερε ο Χρυσοχοΐδης για την “επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων” που προβλέπει σημαντικές αυξήσεις διοδίων μέχρι και 60%. Η ρύθμιση αυτή θεωρείται μια ιδιαιτέρως κερδοφόρα συμφωνία υπέρ των εργολάβων δημόσιων έργων όπως είναι ο Μπόμπολας, βασικός μέτοχος του εκδοτικού οργανισμού ΠΗΓΑΣΟΣ και του ΜΕΓΚΑ. Μάλιστα, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχει αποφανθεί ότι η ρύθμισή αυτή θα αποφέρει απώλειες 7.5δις € καθ’ όλη τη διάρκεια των συμβάσεων στο δημόσιο !

    τι διάολο σκόρδα ή βλήτα πουλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/2/15 09:11

    ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙ ΑΥΤΑ.ΤΗ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/2/15 09:13

    Αν αρχινισω να γραφω τα εγκληματα που κανανε ολα αυτα τα χρονια θελω τομους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/2/15 09:16

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΛΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/2/15 09:21

    τοο καλό με τη φωτογραφία της λεζάντας είναι ότι δεν είναι σε ελληνικό χωριό.
    μάλλον συμπατριώτης του Ντάισελμπλουμ θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/2/15 10:32

    ....μούρχεται να απαντήσω σε αγανακτισμένη ερώτηση σχολιογράφου, στο τι διαφέρει ο χαίκάλης από τον γεωργιάδη, το βορίδη ή τον πλεύρη.
    .........
    λάθος κατάλαβες την απορία μου.
    δε ρώτησα σε τι διαφέρει ,αλλά το αντίθετο , ότι διαφέρουν και στη συμπεριφορά και στην νοοτροπία και απορώ πως τους τσουβαλιάζουν ξεδιάντροπα τη στιγμή που επιβραβεύουν τα καθ΄ομολογία τους φασιστόμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/2/15 11:21


    Ευγενείς αγώνες δίνουν οι σχλιαστές μας να ξεκαθαρίσουν τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα.
    Εγώ βλέπω ότι η κατάσταση είναι ακόμη πιο θολή από κείνη που μας δημιούργησε η σκόνη που μας ήρθε από την Αφρική. Ευελπιστώ και προβλέπω οτι, σιγά σιγά, θα επέλθει ισορροπία. Θα μας το δείξει ο χρόνος.
    Για τις διάφορες παραφυάδες της Κυβέρνησης, το συμονθύλευμα δηλ. με(ν), υπάρχει θέμα. Αν και εφ'όσον ισορροπήσει το οικονομικό, τότε θα μπούμε σε χορούς εσωκυβερνητικούς. Υπομονή και όρεξη να έχομε. Απ όλα έχει το κυβερνητικό μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/2/15 11:52

    πασοκ και ΝΔ ταιριαξανε μια χαρα σαν 2 νεοφιλελευρα κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/2/15 15:47

    ΝΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/2/15 15:54

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΜΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΦΡΗΤΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.