Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τα «Κρυφά Χαρτιά» της Ελληνική Πλευράς Στον Αυριανό Πρώτο Γύρο της Αναμέτρησης

Αποκαλυπτική ανάλυση του Τζωρτζ Φρίντμαν

Του Μιχαήλ Στυλιανού

«Οι Γερμανοί επιζητούν να βρούν κάποιου είδους συγκάλυψη για τον ρόλο που παίζουν με τους΄Ελληνες.»

Πολύτιμο εφόδιο στον διαπραγματευτικό εξοπλισμό της αυριανής ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες ελπίζεται να είναι η  ψύχραιμη, ευρεία και ενήμερη αντίληψη του πραγματικού συσχετισμού των δυνάμεων –οικονομικών, αλλά και πολιτικών και ψυχολογικών- που θα βαρύνουν στην πλάστιγγα και για την άλλη πλευρά του τραπεζιού.
Η διεθνής εποπτεία και πείρα του νέου υπουργού των Οικονομικών και η εντυπωσιακή ψυχολογική άνεση της νέας κυβέρνησης σε συναθροίσεις κορυφής -χωρίς προηγούμενο στην μακρά εμπειρία του γράφοντος- αποτελούν μια καθησυχαστική μαρτυρία. Ωστόσο η καθημερινή απορρόφηση με τα πιεστικά, τα επείγοντα και τα αιφνίδια, ενδέχεται να έχει δημιουργήσει κενά προς συμπλήρωση στην ενημέρωσή τους.
Οι χθεσινές συγκλονιστικές διαδηλώσεις σε πλείστες ευρωπαϊκές πόλεις δίνουν μια ιδέα για το συνεχώς διογκούμενο –άϋλο μεν, αλλά βαρύνον στους υπολογισμούς- κεφάλαιο ηθικής συμπαράταξης και αγωνιστικής αλληλεγγύης κοινωνικών μαζών, νεολαίας και πνευματικών ανθρώπων, σε έναν αγώνα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την εθνική κυριαρχία, και την παλινόρθωση της δημοκρατίας στην Ευρώπη.
Οι διαστάσεις και η συναισθηματική φόρτιση αυτού του κινήματος, που επηρεάζει και τη στάση των λειτουργικών ΜΜΕ, δεν μπορεί παρά να προσλαμβάνονται ως πολιορκητικός κλοιός και από το ευρωκρατικό κογκλάβιο- εξ ού και οι κρίσεις υστερίας του κ.Ραχόϊ.

      Εγκεφαλογράφημα της Γερμανίας

Το πρόβλημα, που αυτό το εντυπωσιακό φαινόμενο εξεικονίζει, ειδικά για την Γερμανία ως ηγέτιδα ευρωπαϊκή δύναμη, καταγράφεται και αναλύεται σε (χρησιμότατη και για τους αυριανούς διαπραγματευτές)* ακτινογραφική παρουσίαση των υπαρξιακών διλημμάτων της σημερινής Γερμανίας, από τον Τζωρτζ Φρίντμαν, του γνωστού «ιδρύματος εμπιστευτικών ερευνών» Στράτφορ.
Στην εξασέλιδη παρουσίαση μιας Γερμανίας με επιδιώξεις μεγάλης δύναμης αλλά χωρίς τους κινδύνους και τις συνέπειες που συνοδεύουν τέτοιες επιδιώξεις ιδιαίτερα στην περίπτωσή της, ο Φρίντμαν, σε κεφάλαιο αντιπροσωπευτικό πολυάριθμων αμερικανικών οικονομικών αναλύσεων, αναφέρεται στη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα και κατά προέκταση στην Ευρώπη του Νότου. Ιδού χρήσιμα, κατατοπιστικά αποσπάσματα:

«...Η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση τελεί σήμερα σε βαθειά κρίση. Πολλοί κατηγορούν τη Γερμανία για την κρίση, με το επιχείρημα ότι οι επιθετικές εξαγωγικές πολιτικές της και οι αξιώσεις της για λιτότητα ήταν κερδοσκοπικές και έσπειραν τους σπόρους της κρίσης. Κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε το Ευρώ για την προαγωγή των συμφερόντων της και ότι διαμόρφωσε την πολιτική της Ε.Ε. για να προστατεύσει τις δικές της επιχειρήσεις.
Η εικόνα της άκακης Γερμανίας εξατμίσθηκε σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, δικαίως ή αδίκως. Σε πολλά μέρη παλιές εικόνες της Γερμανίας αναδύθηκαν ξανά (« Η Ανάδυση τους Γερμανίας», ειναι και ο τίτλος του άρθρου), άν όχι στο κέντρο αλλά στά διογκούμενα περιθώρια. Σε πραγματικό αν και περιορισμένο βαθμό η Γερμανία έγινε η χώρα που άλλοι Ευρωπαίοι φοβούνται...»
« ...Εάν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι ο κόσμος της Μέρκελ καταρρέει, δεν είναι υπερβολή ότι ο κόσμος και η Γερμανία αναμορφώθηκαν κατά τρόπο ασύλληπτο το 2005 (σημ. μετφ. όταν έγινε Καγκελάριος)...Η ευρωπαϊκή οικονομική κρίση, που διαρκεί επτά χρόνια τώρα, έπαψε από πολλού να είναι κυρίως οικονομικό πρόβλημα και είναι τώρα πολιτικό...»
«...Οι Γερμανοί δεν θέλουν να φαίνονται αυταρχικοί ή απειλητικοί, αλλά παίρνουν θέσεις όπου είναι και τα δύο. Στην ευρωπαϊκή κρίση, είναι η Γερμανία η πιό σκληρή, όχι μόνο απέναντι στο ελληνικό ζήτημα, αλλά στο γενικότερο ζήτημα της Νότιας Ευρώπης και της καταστροφικής κατάστασης ανεργίας...»
«...Οι Γερμανοί επιζητούν να βρούν κάποιου είδους συγκάλυψη για τον ρόλο που παίζουν με τους ΄Ελληνες...»
Παρακάτω ο Φρίντμαν εξηγεί οτι η οικονομία της Γερμανίας εξαρτάται από τις εξαγωγές, που αντιπροσωπεύουν το 50% του ΑΕΠ,  και οι περισσότερες από τις μισές των οποίων πήγαιναν στην ευρωζώνη. Αλλά ήδη φραγμοί αρχίζουν να ορθώνονται στην Ευρώπη, με κινήματα κατά της ελεύθερης διακίνησης προσώπων, που -με την οικονομική κρίση- πόσο θα αργήσουν να επεκταθούν και σε προστατευτικά μέτρα σε βάρος των γερμανικών εξαγωγών, από τις ασθενέστερες χώρες.
«...Η οικονομική κρίση ελευθέρωσε τον εθνικισμό, καθώς κάθε χώρα προσπαθεί να ακολουθήσει πολιτικές που θα είναι επωφελείς για την ίδια και πολλοί πολίτες- όχι κάτοχοι της εξουσίας αλλά παρά ταύτα με ισχύ- είδαν τους κανονισμούς της ΕΕ σαν απειλή στην ευημερία τους. Και πίσω από αυτούς τους κανονισμούς και την αξία του ευρώ είδαν το χέρι της Γερμανίας.»

       Πίσω από τις πόζες της σιγουριάς

«Αυτό ήταν επικίνδυνο για την Γερμανία κατά πολλούς τρόπους. Η Γερμανία είχε αγωνισθεί να αποβάλει την φυσιογνωμία του επιδρομέα, ιδού αυτή που τώρα ξαναπροβάλλει. Ο εθνικισμός όχι μόνο απειλεί να τραβήξει τη Γερμανία πίσω στο περιφρονητέο παρελθόν της, αλλά απειλεί επίσης το ελεύθερο εμπόριο που είναι απαραίτητο για την ευημερία της.
Η Γερμανία δεν θέλει να φύγει κανείς από τη ζώνη ελευθέρου εμπορίου. Η Ευρωζώνη είναι λιγότερο σημαντική, αλλά μιάς και έφευγαν από το νομισματικό μπλόκ, ο δρόμος προς τον προστατευτισμό είναι σύντομος. Η Ελλάδα καθ’ εαυτήν έχει μικρή σημασία, αλλά άν έδειχνε πως τα πάει καλύτερα με μια πτώχευση από το να πληρώνει το χρέος της, άλλες χώρες θα την ακολουθούσαν. Και αν έδειχναν ότι έξω από την Ευρωζώνη βγαίναν ωφελημένες, τότε το όλο οικοδόμημα θα κατέρρεε»
Και καταλήγοντας, ως προς την Ελλάδα, ο Φρίντμαν σημειώνει:
« Η Γερμανία είχε ανάγκη να κάνει την Ελλάδα ένα παράδειγμα και προσπάθησε πολύ σκληρά την περασμένη εβδομάδα να είναι αλύγιστη, μοιάζοντας κάπως  με την παληά Γερμανία. Το πρόβλημα  που είχε η Γερμανία είναι ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση, αν θέλει να επιζήσει, δεν μπορεί να συνθηκολογήσει. Εξελέγη για να αντισταθεί στη Γερμανία. Και οποιοδήποτε κι’ αν είναι το άγνωστο, δεν είναι σαφές ότι η πτώχευση, εν όλω ή εν μέρει, δεν θα είναι επωφελής. Και στο τέλος η Ελλάδα θα μπορούσε να ορίσει τους δικούς της κανόνες. Εάν οι ΄Ελληνες πρόσφεραν και ποσοστό μόνο σε εξόφληση, θα βρισκόταν κανείς να το αρνηθεί, εάν ή άλλη επιλογή ήταν το τίποτα;»
Αυτό το πολιτικο/ψυχολογικό υπόβαθρο της αναμέτρησης με την κομμαντατούρ των Βρυξελλών, που ανασύρει και προβάλλει ο Φρίντμαν, εξηγεί και τις εναλλασσόμενες όψεις τις εκείθεν πλευράς, από τις εγκαρδιότητες, τα χαμόγελα και τις σφικτές χειραψίες, στο «Γιουρογκρούπ» και στο Συμβούλιο κορυφής, για τις οθόνες της παγκόσμιας εικόνας, στην συντονισμένη επίθεση και το δηλητήριο των δηλώσσεων Ντάϊσελμπλουμ και Σώυμπλε, το πρωϊ του Σαββάτου, για να καμφθεί τον σθένος του μικρού ΄Ελληνα. Η εναλλαγή από το καταπραϋντικό φαίνεσθε, στην πραγματική φύση του είναι.
Πριν από τον Φρίντμαν, μακρά σειρά Αμερικανών οικονομολόγων, από τις παραμονές των εκλογών, εστιάζονται στο ηθικά σαθρό της επιχειρηματολογίας και της εισαγγελικής πόζας της απέναντι πλευράς και επισημαίνουν τήν υποκρισία ή ελαφρότητα της δήθεν αδιαφορίας της για το ενδεχόμενο ελληνικής εξόδου από το Ευρώ.
Ενώ από πενταετίας οι ΄Ελληνες βομβαρδίσθηκαν –μέχρι κορεσμού, αηδίας και απόρριψης- με περιγραφές του Αρμαγεδδώνα του Grexit- Αμερικανοί οικονομολόγοι, από τον ομοσπονδιακό Γκρήνσπαν μέχρι πλειάδας αντισυστημικών καθηγητών και αναλυτών προειδοποιούν για το ξήλωμα της ΟΝΕ, στο οποίο κατά βεβαιότητα θα οδηγούσε, μια σχετικά επιτυχημένη, πειθαρχική, επιστροφή των Ελλήνων στο εθνικό τους νόμισμα.
Είναι βέβαιο ότι στην αυριανή «φιλική αναμέτρηση» και σε όσους γύρους την ακολουθήσουν, οι «εταίροι» μας θα προσέρχονται απολύτως ενήμεροι και τής αποκαλυπτικής έκθεσης του Φρίντμαν, τόν οποίο, λόγω της φημολογουμένης σχέσης του με αμερικανικές υπηρεσίας, επιμελώς μελετούν και της αρθρογραφίας Αμερικανών, Καναδών, Γάλλων, και Γερμανών οικονομολόγων στούς οποίους αναφερθήκαμε.
Και οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο μαζικές λαϊκές διαδηλώσεις ευρωπαϊκής κινητοποίησης και ενεργού συμπαράταξης σε κοινό αγώνα με την Ελλάδα θα εισφέρουν τήν έμψυχη υπογράμμιση του γραπτού μηνύματος και προς τις δύο πλευρές του τραπεζιού.
/www.activistis.gr/

38 σχόλια :

  1. Ανώνυμος16/2/15 09:17

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΕΣ ΤΟΥΣ
    Μεγαλοκαταθέτες στο μικροσκόπιο
    Στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) έχουν μπει περίπου 1 εκατ. Ελληνες φορολογούμενοι, που στο διάστημα 2000 - 2012 έκαναν κινήσεις άνω των 300.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη δεσμευθεί λογαριασμοί με καταθέσεις από 100 χιλ. ευρώ έως 1 εκατ. ευρώ, που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις, ούτε από τις επαγγελματικές ιδιότητες αυτών που τις κατέθεσαν.
    Για παράδειγμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες της Voria.gr, μεταξύ των εμπλεκομένων είναι έως και ...φαρμακοποιοί, με διαθέσιμα ποσά που παραπέμπουν σε φαρμακοβιομηχάνους! Εννοείται ότι στη συγκεκριμένη λίστα περίοπτη θέση κατέχουν γιατροί, δικηγόροι κι άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες, που έχουν το αντίστοιχο know how από το παρελθόν.
    Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, ξεκινά άμεσα και έλεγχος 100 μεγαλοκαταθετών, για «ξέπλυμα χρήματος». Εν προκειμένω, η στόχευση είναι πολύ ειδική, όπως και οι τεχνικές που ακολουθούνται. Το όλο εγχείρημα τελεί υπό την εποπτεία του υπουργού κατά της διαφθοράς, Νικολούδη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται άμεσα και οι πρώτες ανακοινώσεις, καθώς το αίτημα του Μεγάρου Μαξίμου προς τον πρώην αντιεισαγγελέα είναι να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα, για προφανείς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/15 10:08

    εκείνο το ρεμάλι τον αναστασιάδη με τις μαυρες σακούλες με τα 5 εκ. ευρώ, θα το κλείσουνε μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/15 11:54

    θα ερθει και η σειρα του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/15 12:58

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΟΚΡΑΤΙΑ ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΜΑΤΙΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ...ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/15 13:05

    «Όταν το κράτος σού προσφέρει πρώτη επιλογή το δημόσιο νοσοκομείο και ο ασφαλισμένος θέλει να πάει σε ιδιωτική κλινική, τότε είτε θα πληρώσει την κλινική από την τσέπη του, είτε μέσω της ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας. Το κράτος θα πληρώνει μόνο πράξεις που δεν μπορούν να γίνουν σε δημόσιο νοσοκομείο»

    Ήρθε ο σοσιαλισμός ρεεεεεεε!!!!!!

    Είναι σοσιαλιστικό καθήκον να περιμένει ο καρκινοπαθής τρεις μήνες για ραντεβού στον Άγιο Σάββα

    Είναι πατριωτικό καθήκον να προτιμάς τα δημόσια νοσοκομεία, παρ' ότι ούρλιαζες μέχρι χτες ότι δεν είχαν προσωπικό, είχαν διαλυθεί, έχουν απαρχαιωμένα μηχανήματα κλπ κλπ

    Τώρα ο λαός μίλησε και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.....γκέκε???

    Η θεραπεία σε ιδιωτικά κέντρα είναι για τους έχοντες και όχι για σένα συνταξιούχε......σε σένα μόνο μένει το πατριωτικό καθήκον και η ....δραχμούλα!!!!!!!!

    Νάσαι υπερήφανος που θα νοσηλευτείς σε κρατικό νοσοκομείο!!!!!!! αυτό έχει η πατρίδα, αυτό σου δίνει και κοίτα τι μπορείς να κάνεις έσύ για την πατρίδα και να μην διαμαρτύρεσαι υπερήφανε και αξιοπρεπέστατε.....(βάλε όποιον χαρακτηρισμό θες, εγώ θα συμφωνήσω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/15 13:13

    87% θέλοουν ευρώ.......αλλά νάναι τζάμπα (καμία υποχώρηση λένε όλοι)

    Στο τζάμπα και τα δανεικά δεν είμαστε τόσα χρόνια?????

    Γεια σου υπερήφανε και αξιοπρεπέστατε αγωνισταρά μου.....έχεις λαό που μίλησε εσύ, οι άλλοι έχουν πρόβατα που θα βελάζουν στις ιαχές του κάθε τυχάρπαστου εθνολαϊκιστή και λεβεντομαλάκα......

    Επειδή τα πράματα αγριεύουν.....μην τολμήσουν και μπερδέψουν καμιά 20.000 ετερόκλητους με το λαό.....μην τολμήσουν!!!!!!! πριν τον ρωτήσουν.......γκέκε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/15 13:20

    ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ 6000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ..ΟΙ 20000 ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/15 13:24

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΖΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ..ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΑΔΩΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ..ΓΚΕΚΕ..ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΕΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/15 13:25

    Ξετσίπωτα, αμοραλιστικά, βερμπαλιστικά, ναρκισιστικά και με εθνικολαϊστικές κορώνες παίζουν "πόκερ" τη χώρα!!!!!!!!

    Αυτό πρέπει να σε σηκώσει από τον καναπέ δύστυχε νεοέλληνα......αλλά ξέχασα θα γεμίσουν την τσέπη σου λεφτά και ας είναι και ......ράλικες δραχμούλες.......

    Έχουν εκδηλωθεί αυτές τις μέρες τόσοι "πατριώτες" που ψάχνω να βρω μια ηρωική πράξη για να αισθανθώ κι εγώ έλληνας....

    Εκεί δε που σαλτάρει το μυαλό είναι όταν βλέπεις τα γνωστά ψιλολαμόγια των κορύτων του προηγούμενου καθεστώτος να αφρίζουν κυριολεκτικά υπερ της αξιοπρέπειας και της πατρίδας..........

    τόσο ξετσίπωτη και ξιπασμένη συμπεριφορά δε ματάχω ξαναδεί.....

    Και επαναλαμβάνω, εγώ δε σκιάζουμαι, γιατί δεν με κρατάνε, δεν τάχω ανάγκη και θα λιώνω την κάθε τους λαϊκίστικη γελοία άποψη.....(κατά την άποψή μου πάντα).....Επιμένω μια οικτρή ευκαιριακή και συνάμα ετερόκλητη μειοψηφία είναι......Σε λίγο όχι οι μάσκες θα πέσουν, αλλά και τα τρύπια σώβρακα θα φανούν και η γύμνια τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/2/15 13:27

    ΚΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/2/15 13:28

    Την ανάλυση αίματος και ούρων αύριο το πρωί μην την πας στο διαγνωστικό κέντρο της γειτονιάς σου αλλά στο κρατικό νοσοκομείο.....γιατί δεν θα σε πληρώσει ο κουρουπλής.....αυτό σημαίνει το γκέκε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/2/15 13:31

    τι ζόρι τραβάς 13:05¨?
    επειδή απ΄ότι κατάλαβα είσαι ματσωμένος, δε σε κρατεί κανείς να πας στο Υγεία με 2600 τη βραδιά.
    υγεία σου εύχομαι, γιατί από ευρώ για να αγουριέσαι έτσι μη και στο αλλάξουνε πρέπει να έχεις κάνει τη μπάζα σου . και φαντάζομαι να έχεις πληρωμένο όλο το φπα , δε πιστεύω να τα έχεις μαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/2/15 13:36

    ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΑ ΜΕΣΑΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ..ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ..ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ..ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 81 ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΤΗΣΕΣ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/2/15 13:50

    Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος αν νομίζει ότι ο κλέφτης βγάζει τα χρήματα έξω με εμβάσματα........

    Πόσο χαϊβάνι μπορεί να είναι κάποιος αν νομίζει ότι θα καταρρεύσει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα από ενέργεις ενός αξιωματούχου στην ελλαδίτσα.....

    Πόσο κρετίνος μπορεί να είναι κάποιος αν βαυκαλίζεται ότι θα ανατρέψει την παγκόσμια αλητεία των υπεράκτιων εταιρειών και δεν είναι μόνο ότι βαυκαλίζεται, αλλά περνάει και την ....ευχαρίστιση στο πόπολο......

    Μακάρι ρε να πιάσουν την φοροδιαφυγή και να κάνουν περιουσιολόγιο...ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!! και τόχω δηλώσει ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥΣ!!!!!!

    Τότε θα εκδικηθώ κάποια ψιλολαμόγια γύρω μου που τώρα αφρίζουν να τρέχουν να δικαιολογήσουν τα 4 διαμερισματάκια, 2 μεζονετούλες και κάτι ψιλοκαταθεσούλες των 400.000 μόνο με ένα μισθάκο του δημοσίου (η κυρία γλέπεις δε δούλευε γιατί μεγάλωνε τα παιδιά....ενώ οι άλλοι είχαν κουτάβια.......)

    Δε σκιάζουμαι, όπως δε σκιάχτηκα και το 59 και το 60 όταν με τραβολογάγανε στην ασφάλεια οι πρόγονοι κάποιων σημερινών συγκυβερνώντων για να μπορούν οι γόνοι χιτών και ταγματασφαλιτών να συγκυβερνούν σε ......."αριστερή κυβέρνηση"..........ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕ, τόση στραβωμάρα, τόση τύφλα.......τόσο μίσος.........

    Και αν εγώ έχω την μπάζα μου, γιατί ζηλεύεις?????? άμα φτωχύνω και εγώ εσύ θα χορτάσεις?????? ή με τις δραχμούλες ο λαφαζάνης θα σε χορτάσει????????

    Τέλος πάντων από τη μια μεριά θυμώνω (σπάνια βέβαια) από την άλλη σας ζεματάω σα χταπόδια (με τη λογική) γιατί για σοβαρή αντιπαράθεση εγώ μαζί σας......δε φτουράω......

    Αρκετά για σήμερα είπαμε να μην κουράζουμε τους πατριώτες και ειδικά μην βρίζετε και οι άνθρωποι δικιολογημένα συχαίνονται. Κάντε κανα κείμενο αντιγραφή (γιατί δικό σας κείμενο δεν το βλέπω...) και αναχαράξτε τσιτάτα εθνικο-λαϊκίστικων μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/2/15 14:24


    Δε σκιάζουμαι, όπως δε σκιάχτηκα και το 59 και το 60 όταν με τραβολογάγανε στην ασφάλεια


    ΩΠΑ!ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/2/15 14:35

    75 ARHΣ /ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑς ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΣ.

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/2/15 15:18

    Χουντής: Δύσκολα θα βρεθεί κοινή βάση...
    Θα πάμε με σεβασμό στη λαϊκή κυριαρχία και στη δημοκρατία, δηλαδή εμείς ζητούμε την διευκόλυνση, την στήριξη σε κάθε περίπτωση να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας
    Για τον Προεδρο:o πρωθυπουργός διαβουλεύεται με όλα τα όργανα του κόμματος και δεν υπάρχει καμία ρήξη με Λαφαζάνη
    Σκληρό μήνυμα Σόιμπλε: Λυπάμαι για τους Έλληνες, η συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι ανεύθυνη
    Σακελλαρίδης σε Σόιμπλε: Υποκειμενικό το ποιος είναι ανεύθυνος
    ΕΤΣΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΥς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
    2 κατσικομούναχα πλερωμένα από μένα την ώρα που θ ανακοινωθεί το GREXIT!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/2/15 15:32

    ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙς ΕΣΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΧΨ ?
    ΣΥΡΙΖΑ
    Μανώλης Γλέζος ΝΑΙ
    Σοφία Σακοράφα ΝΑΙ
    Δημήτρης Παπαδημούλης ΝΑΙ
    Κωνσταντίνα Κούνεβα ΝΑΙ
    Γιώργος Κατρούγκαλος ΝΑΙ
    Κωνσταντίνος Χρυσόγονος ΝΑΙ
    ΝΔ
    Μανώλης Κεφαλογιάννης ΟΧΙ!
    Μαρία Σπυράκη ΟΧΙ !!
    Ελίζα Βόζεμπεργκ ΟΧΙ!!
    Γιώργος Κύρτσος ΟΧΙ !!!
    Θοδωρής Ζαγοράκης ΟΧΙ!!!..
    ΕΛΙΑ
    Εύα Καϊλή ΟΧΙ !!!
    Νίκος Ανδρουλάκης ΟΧΙ!!
    Ποτάμι
    Γιώργος Γραμματικάκης ΟΧΙ!!
    Μιλτιάδης Κύρκος ΟΧΙ!!!
    ΚΚΕ
    Κωνσταντίνος Παπαδάκης ΝΑΙ
    Σωτήρης Ζαριανόπουλος ΝΑΙ
    ΑΝΕΛ
    Νότης Μαριάς ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/2/15 15:53

    ΤΟΥΤΟ Τ ΑΛΗΣΜΟΝΗΚΑ που Βούλιαξε χτες το Σύνταγμα από τη συγκέντρωση υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ οι συγκεντρωμένοι τριπλασίασαν τις δυνάμεις τους σε σχέση με την τελευταία φορά που είχαν επιχειρήσει κάτι παρόμοιο, αγγίζοντας τον μαγικό αριθμό των 30!Νις κανε μου την χάρη σε παρακαλώ και βάλε την φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/2/15 16:06

    59- 60 δηλαδή εποχή Τριανταφυλλάκου...Ελα ρε και ποιός καθάρισε...δεν πιστεύω χίτης??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/2/15 20:27

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΞΩ ΕΞΩ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/2/15 22:37

    κοίτα να δεις που θα τα χάσω τελικά τα κατσικομουνουχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/2/15 23:22

    Το λάθος τους είναι ότι ανέθεσαν τη διαπραγμάτευση στο Ντάισελμπλουμ και το Μοσκοβισί. Αν είχαν βάλει το Σταύρο Θεοδωράκη, που είναι καλός στις διαπραγματεύσεις, θα τον είχε τουμπάρει το Βαρουφάκη
    Eσυ τι λες gerolyke??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/2/15 23:29

    ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!
    Μαξίμου για τα δημοσιεύματα κατά Βαρουφάκη: Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι δεν έχουν πλέον να κάνουν με κυβέρνηση εντολοδόχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/2/15 23:33

    ΕΧΟΝΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΝΟΥΧΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/2/15 23:46

    ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΤΑ ΑΤΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος16/2/15 23:47

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΝΟΥΧΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΡΕΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ.ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΟΥ 59 -60 ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ ΑΚΡΟΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΤΟΥ 15 ΦΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος17/2/15 00:08

    Πήγαινε να τα φάτε μάτι με την Αγκελα και τον Βόλφαγκ που είστε κολληταρι.
    Με τη δραχμουλα θα τρώμε καλύτερα και φθηνότερα.
    Αντε και καλό ξημέρωμα.
    Φιλιά στη γριά σου, αγωνιστη του 1959.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος17/2/15 00:22

    Καθώς φαίνεται ζυγώνει η στιγμή της αλήθειας και της Μεγάλης Μάχης!
    Ψυχραιμία - Αποφασιστικότητα - Λαϊκη Ενότητα - Διεθνής Αλληλεγγύη!
    Καμμιά υποχώρηση! Θα νικήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/2/15 00:24

    Που είναι η Χψ απόψε ρε παιδιά ? τον ψάχνει η κυβέρνηση να τον ρωτήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/2/15 00:48

    ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος17/2/15 08:23

    Εξω τώρα απ΄την παράγκα!

    δημοψήφισμα τώρα!

    καμία θυσία για το κωλοευρώ τους

    θα το γκρεμίσουμε το μπομπολιστάν!

    να σταματήσουν να λένε ευρώ πάση θυσία !
    δε τους δίνω και το δεύτερο νεφρό μου.

    δε θυσιάζω τα παιδιά μου για το ευρώ του μπόμπολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος17/2/15 09:39

    Σωστός
    Ο Γιανης έπρεπε να είναι πιο σκληρός και να σηκωθεί να γυρίσει πίσω.
    Όχι να μας κάνουν τα καθικια ότι θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος17/2/15 09:48

    Νίς
    Αναδημοσιεύσε απ το καρτεσιος το τελευταίο κείμενο που μιλάει για το προσχέδιο μοσκοβισι και πως πήγαν μετά να βγάλουν το ΓΙΑΝΗ τρελό.
    5/00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος17/2/15 10:39

    Καλά εκείνο το χαρτί του Μοσκοβισί, ούτε ο ίδιος δεν τον ψήφισε??????


    (Καλά πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος να στέκεται στα μούπες σούπα και όχι στις αποφάσεις!!!!!!)

    Ένα γελίο υποκείμενο της ακροδεξιάς πτέρυγας σήμερα το πρωί έλεγε.

    Για κοιτάξτε γύρω μας, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία και στη μέση εμείς.....αν τολμούν ας το κάνουν......Δηλαδή θα καταστραφείς υπερήφανα και σα λεβεντομαλάκας.

    Γιατί ανυπομονείτε τόσο για την καταστροφή?????? Υπομονή, όπως πάμε θάρθει κι αυτή.........και τότε θα χορτάσουμε με τα ράλικα χαρτάκια.......αλλά επειδή θίγονται καθολικά τα συμφεροντούλια γι' αυτό και το ποσοστό 89,2% υπέρ του ευρώ.....αν θέλουμε να μιλάμε για δημοσκοπήσεις ή αυτές είναι των μερκελιστών φυλάδων????

    Σήμερα το πρωί ο Δυσσέας ξεβράκωσε έναν....πουλάκη νομίζω το λένε...παρουσιάζοντάς του την φαρισαϊκή άποψη περί πατριωτισμού, ζητώντας να επαναπατρίσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μια υπουργάρα που έβγαλε στην αγγλία το 2011.....η πατριώτισσα που μου υπενθυμίζει εμένα το πατριωτικό καθήκον να πληρώσω τον ένφια για το κατώι....εκτός και αν είναι ψέματα, οπότε θα επαναπατρίσω και εγώ τις μεγαλοκαταθεσάρες μου (αυτή θα είναι η τιμωρία μου....)

    Σας έγραφα μια μέρα την απελπιστική κατάσταση που μπορεί να βρεθεί κάποιος.....νάναι έρμαιο ακρονεοφιλελεύθερων μονεταριστικών καθικιών και από την άλλη να τρέμει μπας και ο εθνολαϊκιστής ασχετίλας νομίζει ότι θ' αλλάξει τον κόσμο.....με στρατηλάτες ακροδεξιούς ψεκασμένους παιάνες!!!!!!

    Τώρα κάτι μόνο για γλανιτσιώτες. Να απαντάς σε χαφιέδες που τρουπήσανε τα παλιοπάπουτσα στις σφήνες στις γούρνες πηγαίνοντας στο βαλτεσινίκο για να καρφώνουν στον "καπετάνιο" τους πατριώτες μας και σήμερα αφρίζουν υπέρ του ψεκασμένου ηγέτη.....πάει πολύ!!!!

    Ας ουρλιάζει και ας βρίζει.....η γλανιτσιά τους ξέρει και γι' αυτό ψήφισε όπως ψήφισε, αλλά και ο λαός ψήφισε όπως ψήφισε......Μια οικτρή ετερόκλητη μειοψηφία είναι και κρατείστε κι αυτό........

    Ήδη βλέπω κάτι μουγκαμάρες σήμερα που μέχρι χτες αλληκτούσαν ελπίζοντας με υπερηφάνεια, μάλιστα 3 από τους 5 που ήταν αυτής της συνομοταξίας έκαναν μια γκριμάτσα απορίας????? φόβου????? αποδοκιμασίας των ενεργειών του σόουμαν γιάνης.....

    Άκου το έγγραφο μοσκοβισί και ο μοσκοβισί να υπογράφει άλλο χαρτί και όχι μόνον αυτός άλλα σύσσωμοι οι υπουργοί της ευρώπης....σύσσωμοι!!!!!!
    Εσύ γκλαφούνα την ηλιθιότητα του χαρτιού του μοσκοβισί......μα τέτοια τύφλα?????? το αποτέλεσμα, η απόφαση είναι γροθιά στη μούρη μας και εμείς μιλάμε ναι ....μας είχατε πει ότι θα μας ρίξετε σκαμπιλάκι....και διαμαρτυρόμαστε σαν παιδάκια που κάποιος τους έκανε ζαβολιά στο παιχνίδι.....

    Και προσοχή!!!!!!

    Η φασιστική, ναζιστική άποψη που ακούω από πολλά βαρεμένα στην τηλεόραση ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους δεν είναι πατριώτης, είναι δοσίλογος, είναι προδότης, δεν είναι δημοκράτης κλπ αλλού αυτά.........όχι στην ελλάδα, όχι στον ελληνικό λαό.....γκέκε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος17/2/15 16:22

    ΓΚΕΚΕ ΒΛΑΚΑ..ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝΕ.. ΣΕ ΠΙΟ ΑΙΩΝΑ ΖΕΙΣ;..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΦΙΕΣ..ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΟΠΟΤΕ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος17/2/15 23:03


    Ανοία,αηδία, κούραση και φόβο προκαλεί αυτή η πλήμμυρα βαρετής σχολιογραφίας. Και το σπουδαιότερο, ερωτηματικά για τον ψυχισμό μας! Έλεος παιδιά!..
    Όλη η Ελλάδα κρατάει την αναπνοή της αυτές τις μέρες. Μερικοί προσεύχονται.
    Και κάποιοι Γλανιτσιώτες βγάζουν μαχαίρια κάθε μέρα κυριολεκτικά εναντίον...ανεμομύλων. ΄Όχι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος18/2/15 09:44

    Μη σκιαζεσαι πατριωτη οι δοσιλογοι μπηκαν στο χρονοντουλαπο η κυβερνηση εχει λαικη εντολη και δε θα πεσει στα 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.