Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Έπιασαν τον Χριστόδουλο Ξηρό ενώ πήγαινε στην ομιλία του ΓΑΠ!

Συντάκτης: 

Πληροφορίες του «Πάμε Λουκέτο» αναφέρουν ότι συνελήφθη την ώρα που πήγαινε στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου για την αναγγελία του νέου κόμματος.
03.01.2015, 16:48 | Ετικέτες:  αστυνομία, υπουργείο Δημόσιας Τάξης, φυλακές
Συντάκτης: Λάκης Μπέλλος
► Γίνονται απίθανα πράγματα. Συνελήφθη σήμερα ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Ανάβυσσο. Άγνωστο γιατί όλοι προέβλεπαν αυτή τη σύλληψη στην προεκλογική περίοδο.
► Αναμένεται η συγκεκριμένη σύλληψη να βγάλει με τα τσαρούχια τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές και βέβαια και τον Κικίλια, που αποδεικνύεται πιο γάτα ακόμα και από τον Χρυσοχοΐδη.
► Βέβαια φταίει και ο Ξηρός για τη σύλληψη. Πληροφορίες του «Πάμε Λουκέτο» αναφέρουν ότι βγήκε έξω και πήγαινε στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου για την αναγγελία του νέου κόμματος.
► Άλλοι, πάλι, λένε ότι πήγαινε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται στο Τάε Κβον Ντο του Παλαιού Φαλήρου.
► Έτσι εύκολα τον έπιασαν χωρίς να πλακωθούν στο τάε κβον ντο και τελικά θα ψηφίσει στις φυλακές υψίστης ασφαλείας και όχι στην Ανάβυσσο, όπου έκανε τα χειμερινά μπάνια του.

Στο Καστελόριζο ανακοινώνεται το ΠΑ.ΠΑ.ΡΙ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Καστελόριζο Στιγμιότυπο από το διάγγελμα του πρώην πρωθυπουργού στο Καστελόριζο το 2010.
Στο Καστελόριζο θα ανακοινώσει τελικά την ίδρυση του κόμματος-κινήματος ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα ονομάζεται, όπως έχει προαναγγελθεί εδώ από τις 14 Δεκεμβρίου, Πανελλήνιος Παπανδρεϊκός Ριζοσπαστισμός (ΠΑ.ΠΑ.ΡΙ.).

Το ακριτικό νησί επιλέχθηκε γιατί ιδιαίτεροι συναισθηματικοί δεσμοί δένουν τον κ. Παπανδρέου από την εποχή του θρυλικού διαγγέλματος. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινώσει εκεί τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Κίνημα για το γούρι.

Τα βασικά ιδεολογικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κόμμα είναι ότι πιάνει παντού με πανελλήνια κάλυψη 99%, δεν το διαπερνάει τίποτα όπως την έξυπνη σήτα, θερμαίνει καλύτερα από τη θερμαινόμενη κουβέρτα και έχει 15 GB Ιντερνετ δωρεάν.

Δύο συνθήματα, που δεν έχουν βέβαια ξανακουστεί, θα είναι τα σλόγκαν για τη νέα προσπάθεια του πρωθυπουργού.

1. Βάζουμε πλάτη.

2. Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.

Θα υπάρχει ρητή υπόσχεση ότι θα 'χουμε ένα δημοψήφισμα την εβδομάδα.

Κατηγορηματικά θα δηλώσει ότι τουλάχιστον τρεις μέρες τον μήνα θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Θα επαναλάβει πάλι το «λεφτά υπάρχουν» διασκευασμένο σε «Λεφτά σε μουά».

Στο Καστελόριζο θα ξαναβρεθεί ο άνεργος που του είχε χαρίσει τον μισθό, ο οποίος παραμένει άνεργος και θα του ξαναδώσει τον μισθό του.


ΠΑ.ΠΑ.ΡΙ και όχι όπως ανακοινώθηκε «Κίνημα Αλλαγής», δηλαδή ΚΙΝΑ.
πηγη

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ