Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Εγιναν εργάτες για το χωριό τους

Έφυγε από την ζωή η γυναίκα του Χαϊδούλη
 Έφυγε από την ζωή και κηδεύεται σήμερα 19-9-2014 στην Πουρναριά η Παναγιώτα Σταθοπούλου ,γυναίκα του συμπατριώτη μας Κώστα Σταθόπουλου (Χαϊδούλη ) Θερμά συλλυπητήρια σ όλους τους οικείους και συγγενείς της .
 Δεν άντεχαν να το βλέπουν στην εγκατάλειψη…
Δεν άντεχαν να βλέπουν το χωριό τους μέσα στην εγκατάλειψη. Έτσι έβαλαν τα παλιά τους ρούχα και πήραν μυστρί και καρότσια.
Όπως αναφέρει το evianews.com, ο Σύλλογος Δάφνης Αυλωναρίου « Αμαδρυάδα» στην Εύβοια κατόρθωσε με προσωπική δουλειά των μελών του να φτιάξει μία πανέμορφη πλατεία, πραγματικό στολίδι για το χωριό.
Ένωσαν όλοι την πείρα, τις τεχνικές γνώσεις και την εθελοντική εργασία και απέδειξαν ότι οι τοπικές κοινωνίες όταν οργανώνονται συλλογικά μπορούν μόνες τους να λύσουν τα προβλήματα και να βελτιώσουν τις υποδομές του χωριού χωρίς να χρειάζονται τεμενάδες, παρακάλια ή γκρίνιες.
Πηγή :  newsbeast


9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή? να πάρουμε μυστριά και να πλακοστρώσουμε την πλατεία?

ειναι σα να λέμε καλά τα φάγανε και τάπιανε και σαν κορόιδα που είμαστε ξαναχρηματοδοτούμε την επισκευή της πλατείας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ,ΟΠΩς ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
ΑΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΙΣΩΣ ΔΗΛΩΣΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"Δεν άντεχαν βλέπουν το χωριό τους στην εγκατάλειψη…" Εμείς όλοι όμως αντέχουμε και αναπαράγουμε ευτελείς δικαιολογίες, οτι το θέμα της πλατείας είναι στα δικαστήρια και κουραφέξαλα.
Αν είστε Γλανιτσιώτες ορθώστε την υπερηφάνεια που σας αρμόζει και διεκδικείστε εδώ και τώρα το καλύτερο για το χωριό σας

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω το σχολιο να μην ειναι απο αρμοδιους

Ντόρης είπε...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια σταθοπούλου

Ντόρης είπε...

και για την πλατεία μέσα είμαι ότι μπορώ θα κάνω,

Ανώνυμος είπε...

Το σαιτ κόκαλα δεν έχει κόκαλα τσακίζει χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ρε κατι εργολαβοι ελεγε ο ψητης

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τους λετε να ρθουν να φτιαξουνε και την δικη μας? Μια χαρα την φτιαχνουνε !

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανάγαθος Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της εκλιπούσης και ας χαρίσει την εξ ύψους παρηγορία στον ενάρετο και κοινωνικό σύζυγό της Σταθόπουλο Κώστα ,Χαϊδούλη, παλαίμαχο παραδοσιακό κλαριτζή,και στην εξαιρετική οικογένειά του και λοιπούς συγγενείς τους . Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
Καλό σου ταξίδι στον ουρανό των Αγγέλων Χαϊδούλαινα.
marpolix