Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΙΚΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μου για την συμβολή τους και την συμπαράστασή τους σ αυτόν τον αγώνα  Η   παρουσία σας   μ'έκανε υπερήφανο και αντλούσα την  δύναμη και την αισιοδοξία που χρειαζόμουν ! 

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής  25/5 στην Αγία Παρασκευή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο πως η πόλη μας θέλει να πάει μπροστά ενωμένη δίχως διαχωριστικές γραμμές.
Όπως είπαμε πριν την εκλογική αναμέτρηση, ο μεγάλος αντίπαλος δεν είναι οι άλλες παρατάξεις, ο μεγάλος αντίπαλος για εμάς είναι τα προβλήματα και αυτά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε 
όλοι μαζί.
Νικητής των εκλογών είναι η Αγία Παρασκευή, οι κάτοικοι, η προοπτική μας. Δεν είναι η νίκη μιας παράταξης, είναι η νίκη των πολιτών του τόπου. Είναι η νίκη της δημιουργίας, της ελπίδας, της ανάπτυξης. Είναι μια νίκη που ανήκει σε όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες.
Γιατί οι δημότες αναγνώρισαν και αγκάλιασαν την κοπιαστική δουλειά, το ήθος, το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για τον τόπο.
Σας ευχαριστώ όλους και σας καλώ να συμμετέχουμε μαζί στην επόμενη μέρα για τον τόπο μας.
Για να οικοδομήσουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας, συμμετοχής, ανάπτυξης και δημοκρατίας.
Σε αυτή την κοπιώδη αλλά και γεμάτη προκλήσεις περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, σας θέλουμε κοντά μας. Δήμος και δημότες μαζί, ενωμένοι.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους.

9 σχόλια :

  1. Ο Μπαντέβας συγχαίρει τον Γιάννη Σταθόπουλο για την εκλογή του ως Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής και εύχεται καλή επιτυχία και σε ανώτερα, όπως και σε όλους τους Γλανιτσιώτες που εκλέχτηκαν, και στο Γιάννη Μώραλη και στο Βαγγέλη Μαρινάκη που σάρωσε γιατί η νίκη ήταν του ολυμπιακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Σταθόπουλο για την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής από την οικογένεια του Βασίλη Βασιλόπουλου (Μαγαζά). Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία, ψυχικό σθένος και δύναμη στο έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια γιαννη πάντα νίκες να έχεις και με μια καλή δημαρχεια-να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρης Χ (εγγονός Τσιριμόγιαννη)
    Συγχαρητήρια Κύριε Γιάννη!!!!!!!!!!
    Καλή επιτυχία να έχεις και πολύ,μα πάρα πολύ δύναμη να λύσεις τα προβλήματα του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε και πατριωτη θερμα συγχαρητηρια και καλη δυναμη...η νικη σου ειναι και νικη της σκεπτομενης γλανιτσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΤΟΡΗΣ ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΡΕ ΜΠΑΝΤΕΒΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΜΙΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ, ΘΑ ΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/5/14 21:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/5/14 22:18

    Αγαπητέ πατριώτη ,φίλε και από τώρα Δήμαρχε Γιάννη. Μας γέμισες χαρά και υπρηφάνεια και σε καμαρώνουμε για τον ωραίο νικηφόρο σου αγώνα. Όπως διέπρεψες στον τομέα της ιατρικής επιστήμης ως άριστος μαιευτήρας, εύχομαι από καρδιάς να διαπρέψεις και στον τομέα της πολιτικής-αυτοδιοικητικής επιστήμης,αναλαμβάνοντας σε λίγο και επίσημα ως Δήμαρχος τα ηνία του Δήμου της Αγίας Παρασκευής ,της δεύτερης σου πατρίδας ,που υπεραγαπάς.Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρεις και πάλι περίφημα,γιατί γαλουχήθηκες ,όπως και όλοι μας,με ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ από τον αείμνηστο σεβαστό μας Δάσκαλο και πατέρα σου Ευστάθιο Σταθόπουλο.Μη λησμονήσεις όμως ,μέσα στο φόρτο των προβλημάτων του Δήμου σου ,τη γενέθλιο σου γη ,την ειδυλλιακή μας Γλανιτσιά ,που μας έχει όλους ανάγκη.
    Θερμά συγχαρητήρια και πάντα νάχεις στη ζωή σου επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.