Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ένα κοινωνικό πείραμα που σοκάρει - Τι γίνεται όταν ένας άστεγος και ένας πλούσιος λιποθυμούν στη μέση του δρόμου

Ένα κοινωνικό πείραμα που σοκάρει - Τι γίνεται όταν ένας άστεγος και ένας πλούσιος λιποθυμούν στη μέση του δρόμου (βίντεο)
Ένα βίντεο που αποδεικνύει πόσο θλιβερή και καταίσχυντη ύπαρξη είναι ο άνθρωπος, ο άνθρωπος του 21ου αιώνα, ο άνθρωπος που κρίνει με βάση το «Φαίνεσθαι» και όχι το «είσθαι».


Ο ίδιος άνθρωπος, ντυμένος «αλήτης» και σε άλλη περίπτωση ντυμένος «κύριος» ξαφνικά σωριάζεται στην μέση του δρόμου, παθαίνοντας κάποιου είδους αναπνευστική ή καρδιακή κρίση και ημιλιπόθυμος ψελλίζει «Help me».
Ο ντυμένος «κύριος» χαίρει βοηθείας από τους «καλούς» συνανθρώπους του, τους «κύριους» και τις «κυρίες» ενώ ο ντυμένος «αλήτης» καταδικάζεται σε θάνατο, αβοήθητος από τους «κύριους» και τις «κυρίες».
Αυτό λοιπόν είναι ο άνθρωπος το πιο σκληρό και αναίσθητο ζώο απ΄όλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.