Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

«Την Κυριακή η Γορτυνία κάνει την ανατροπή και την αλλαγή»

Αγαπητοί Συμπατριώτες,


Ως επικεφαλής της Γορτυνιακής Συμπαράταξης και εκ μέρους των 161 υποψηφίων του συνδυασμού μας, εκφράζω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στους 3.656 πολίτες της Γορτυνίας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.

Μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν τη δύναμη, την ερχόμενη Κυριακή, να διεκδικήσουμε τη νίκη και την ανατροπή στο Δήμο μας.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον πρώτο, όπου 550 συμπατριώτες μας,  από όλες τις παρατάξεις, διεκδίκησαν  την ψήφο των συμπολιτών μας, για μια θέση στις Κοινότητες ή στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η  παραταξιακή αντιπαράθεση τελείωσε την Κυριακή το βράδυ.
Το 60% σχεδόν των συμπολιτών μας, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε εμάς και στα ψηφοδέλτια του Στάθη Κούλη και του Γιάννη Φράγκου.
 Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αποδοκίμασε τον δημοτικό  βίο και πολιτεία του απερχόμενου δημάρχου.
Αυτή την ώρα αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη, έχοντας συνείδηση ότι στο πρόσωπο μου, όχι μόνο το 60% των πολιτών, αλλά και μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Γιαννόπουλου, βλέπουν την αλλαγή και την ανατροπή.
Ο αγώνας μας είναι οικουμενικός, με σημαία τη δημοκρατία στο Δήμο, το σεβασμό των πολιτών, τη διαφάνεια και την ισοπολιτεία.
Δεσμεύομαι ότι από την Κυριακή το βράδυ, εφόσον οι πολίτες μου αναθέσουν αυτό το σημαντικό αξίωμα του Δημάρχου Γορτυνίας, θα είμαι ο Δήμαρχος όχι της παράταξης, αλλά όλων των πολιτών.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Δεν βλέπω το αξίωμα του Δημάρχου ως θέση καριέρας και βιοπορισμού.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γορτυνία και για περισσότερο από 10 χρόνια με τιμήσατε ως επαγγελματία και επιστήμονα Οδοντίατρο, στα Τρόπαια.
Πόθος μου είναι να υπηρετήσω το τόπο και τους συμπατριώτες μου.
Αυτό είναι το μοναδικό μου κίνητρο και κρυφές σκέψεις δεν υπάρχουν.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου και με τη δική σας στήριξη, ώστε να γίνουμε ο αντίποδας αυτού που βίωσε η Γορτυνία με τον απερχόμενο δήμαρχο.
Ο  περήφανος λαός της Γορτυνίας, γυρνάει τη πλάτη στην σπατάλη, στην αδιαφάνεια και στους κολλητούς.
Σε μια εποχή που ο λαός στενάζει και βιώνει τις τραγικές συνέπειες της κρίσης, χρειάζεται ένα Δήμο που θα είναι φάρος και υπόδειγμα διαφάνειας,  δημοκρατίας, ανάπτυξης και αλληλεγγύης.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Σας καλώ όλους να γυρίσουμε σελίδα και από την Κυριακή να αρχίσουμε να γραφούμε, όλοι μαζί, το νέο βιβλίο για τη Γορτυνία μας, το βιβλίο της οικουμενικής Γορτυνίας,  που θα έχει προμετωπίδα την αξιοπρέπεια και τις αξίες, με όραμα, με αλληλεγγύη, με ανάπτυξη!
Ανδρέας Κολοβός
Υποψήφιος Δήμαρχος
      Δημητσάνα, 20 - 05 - 2014




4 σχόλια :

  1. Κολοβός: «Εμείς και η παράταξη Κούλη θέλουμε το ίδιο πράγμα. Να φύγει ο Γιαννόπουλος από το Δήμο Γορτυνίας»!
    Επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν στη Γορτυνία την Κυριακή με μονομάχους τον Γιάννη Γιαννόπουλο και τον Ανδρέα Κολοβό.
    Ενόψει του δεύτερου γύρου, γίνονται επαφές ανάμεσα στις παρατάξεις του Ανδρέα Κολοβού και του Στάθη Κούλη (που για ελάχιστες ψήφους ήταν τρίτος).
    Τις επαφές αποκάλυψε ο Ανδρέας Κολοβός ο οποίος μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο.
    Αυτό που είπε ο κ. Κολοβός είναι ότι «εμείς και ο Κούλης, θέλουμε το ίδιο πράγμα. Να φύγει ο Γιαννόπουλος από το Δήμο Γορτυνίας. Οι θέσεις του κ. Κούλη δεν ήταν μακριά από τις δικές μας. Κι εμείς κι εκείνοι μιλούσαμε και μιλάμε για διαφάνεια και για δημοκρατική συμμετοχή στο Δήμο.
    Εκτιμάμε ότι θα πάρουμε το μεγαλύτερο κομμάτι από τους ψηφοφόρους του κ. Κούλη.
    Είχα τηλεφωνική επικοινωνία και θα προκύψει συνάντηση με τον Στάθη Κούλη.
    Πιστεύω ότι μπορεί να ανατραπεί η διαφορά στο δεύτερο γύρο».
    Τέλος, ο κ. Κολοβός απευθυνόμενος στους δημότες της Γορτυνίας είπε ότι τα προηγούμενα 3,5 χρόνια η δημοτική αρχή επέλεξε ένα πελατειακό, ρουσφετολογικό σύστημα και να δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια σε πολλά μικρά έργα, χωρίς να κάνει κανένα ουσιαστικό αναπτυξιακό έργο στην περιοχή.
    Ενώ, κατηγόρησε τον Γιάννη Γιαννόπουλο ότι ήταν άφαντος από την κοινωνία της Γορτυνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρέ μπράβο ιδεολόγος ο κύριος Κολοβός.
    ο σκοπός αγιάζει τα παντα.
    φυγε συ ,έλα συ που έλεγε και ο μακαρίτης ο Μπονάτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)
    και ο δικος μας ,Ο Γιαννης ο Σταθοπουλος, στην Αγια Παρασκευη πέρασε στο 2ο γύρο και έχω την αλισθηση οτι θα κερδίσει.
    Του το εύχομαι ολόψυχα γιατί το αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αισθηση οχι αλισθηση,λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.