Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Πότε θα μας το πει;

Να μην πάνε όλα στράφι, λέει ο Αντώνης Σαμαράς. Όχι τώρα που βγαίνουμε από την κρίση. Πιο μετά. Όταν θα έχουμε βγει από την κρίση, με το καλό. 
Εκείνη την ημέρα, την ημέρα που θα έχουμε βγει από την κρίση, ο Αντώνης Σαμαράς θα μας ειδοποιήσει. Θα κάνει ειδική ανακοίνωση. 
Εκείνη η ημέρα θα είναι μια ειδική ημέρα. Θα είναι η ημέρα που τότε πια δεν θα κινδυνεύουμε να πάνε όλα στράφι. Θα είναι η ημέρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα μας πει «εντάξει παιδιά, τελειώσαμε, βγήκαμε από την κρίση, τώρα δεν με νοιάζει, ψηφίστε ό,τι θέλετε». Θα είναι η ημέρα που ό,τι και αν ψηφίσουμε δεν θα είναι «ατύχημα». 
Εκείνη την ημέρα και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Έτσι. Από μεγαθυμία. Από κιμπαριλίκι. Και από την κούραση της εξουσίας. 
Η εξουσία όμως δεν κουράζει ποτέ. Γιατί, αν τον κουράσει ποτέ η εξουσία τον Αντώνη Σαμαρά, θα είναι σαν να λέει να πάνε όλα στράφι
πηγη

15 σχόλια :

  1. Πως τα φέρνει η ζωή όμως !!!
    Απο το1974 και μετά μας έλεγαν ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για να φύγει η δεξιά η για να μην έρθει η δεξιά
    Τώρα μας λένε ψηφίστε ελιά (ΠΑΣΟΚ )
    για να μην φύγει η δεξιά
    Γουστάρωωωωωωω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Και να ξέρετε συμπατριώτες οτι στο β γύρο των δημοτικών εκλογών οι κάλπες ξεκινάνε πάλι από το 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπάθησε να εμφανιστεί ανεξάρτητος ο νυν δήμαρχος αλλά τον στιγμάτισαν κάποιοι ινστρούχτορες του βαθύ ΠΑΣΟΚ από το χωριό με την προπαγάνδα που κάνουν γι αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το χρίσμα είχε πάρει ο Παρασκευόπουλος απο το πασοκ και ο νυν δήμαρχος είχε χαρακτηριστεί "αντάρτης του Πασοκ" Τότε ήταν ανίκανος γι αυτό το αξίωμα. Σήμερα είναι μεγάλος διανοητής και φιλόσοφος !!! Δεν έχει σημασία που δεν έκανε τίποτα απολύτως για το χωριό. Μεγάλη σημασία και άξια έχει μόνο το κομματικό ταμείο που θα κάνουμε το βράδυ των εκλογών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ελλάδα που κατεβαίνει χωρίς ένα υποτυπώδες πρόγραμμα. Να λέει δηλ. δυο κουβέντες για κάθε τομέα του Δήμου
    Το μόνο που λέει είναι " κάναμε πολλά θα κάνουμε ακόμη περισσότερα "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιμένω με πείσμα σ αυτά που γράφω με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ αφελής , γραφικός ή ρομαντικός ίσως, αλλά έτσι μου αρέσει να τα κοπανάω . Όπως σκέφτομαι έτσι και λειτουργώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ,ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΒΟ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ...σ' όποιον αρέσουμε
    για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι λεει εφτουνος ρε νισ!
    στόχος να φύγει ο άλλος?
    αλλαγή για την αλλαγή?
    γιατί από άξονες και πυλώνες πήξαμε.
    έξι βασικούς άξονες είχε και ένας δικός μου τάχα ανεξάρτητος, που παραλίγο να ψηφίσω, και στη κεντρική του ομιλία μας σέρβιρε ότι στη συγκέντρωση παραβρίσκονται οι αντιπεριφεριάχες του σγουρύ και του κουμουτσακου για να τους χειροκροτήσουμε.
    από πότε εκλεκτοί του (κατ΄εμέ αξιόλογου πατριώτη αποσκίτη), που ΄πήκανε συγκουρβελοι στο ψηφοδέλτιο του κολοβού του δίνουν προοδευτικό πρόσημο και προσανατολισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Ο/Η τι κάνεις μάτι; είπε...
    Το β΄ημιχρονο αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει,
    γίνεται χαμός σε κάθε γκολ
    Mα το ντέρμπι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο
    κι εσύ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακου φίλε σε κάθε χωριό υπάρχουν τα κοματόσκυλα των κομμάτων και εκεί όταν γγίνεται καυγάς (σκύλοκαυγας) . Αυτά τα κόματοσκυλα πουλάνε και την μάνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα σκούρκε Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίσια
    Η τοποθέτηση μου είναι καθαρή και αναφέρεται στα κριτήρια κάποιων
    Εδώ μιλάμε για τον συγκεκριμένο δήμαρχο, γιατί την Κυριακή ψηφίζουν για δήμαρχο στο χωριό ,αλλά δεν λένε κουβέντα γιατί προτείνουν αυτό τον δήμαρχο και δεν προτείνουν τον άλλο
    Επειδή παρακολούθησα από κοντά την δραστηριότητα αυτό του δημάρχου δεν εχω να του προσάψω κάτι θετικό Την πεπατημένη ακολουθησε σε όλη του την θητεία και σε όλους τους τομείς και ασφαλώς δεν έκανε τίποτα για το χωριό !!!
    Τωρα …. η στήριξη του Αποσκιτη στο πρόσωπο του Κολοβού είναι προφανές ότι είναι άνευ προσήματος και νομίζω ότι αυτή η κίνηση τα λέει όλα αν θέλουμε να την αναλύσουμε Κλείνω για σήμερα και εκφράζω την συμπαράσταση μου και την αλληλεγγύη μου σε όσους στηρίζουν τον νυν δήμαρχο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ψηφίζω δαγκωτό Ανδρέα Κολοβό!!
    Είμαι καλά γιατρέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα δάκτυλα δε γίνανε για να είναι ίσια, το κάθε ένα εξυπηρετεί ένα σκοπό .
    ο σκοπός είναι το ζητούμενο.
    άμα σου λείπει το μικρό δακτυλάκι ούτο τα ψύχουλα από το τραπέζι δε μποορείς να μαζέψεις.

    και ξεχωρα απ΄αυτό η συγκεκριμένη απάντηση καθώς και ο πελάτης έχει πάντα δικιο μου γυρίζουν τ΄άντερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.