Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η πλατεία ήταν γεμάτη ....

                   Και ψήφισε χθές για δήμαρχο τον Γιάννη














...H συγκέντρωση ανάβει κι όλα είναι συνειδητά.
Ο εκλογές κρίθηκαν χθες  στο δήμο της Αγ Παρασκευής από το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε από νωρίς στην κεντρική πλατεία και έστειλε ένα σαφές μήνυμα στους αντιπάλους του Γιάννη ότι αυτή την φορά θα είναι ο νικητής των εκλογών.
Ένα σαφές μήνυμα και στα προβλήματα του δήμου που είναι οι πιο σκληροί αντίπαλοι αυτή την  εποχή  και θα αντιμετωπιστούν  με την συλλογική  δράση όλων , όπως τόνισε και ο ίδιος .Στην ομιλία του και στο πρόγραμμά του ο Γιάννης πρόταξε  την στήριξη του κοινωνικού κράτους ,των δομών πρόνοιας  στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού,σε μια εποχή που πλήγονται βάναυσα τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Δεσμευόμαστε, είπε, να διατηρήσουμε ,να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε τις δημοτικές κοινωνικές δομές που θα σταθούν δίπλα στα άτομα που καθημερινά  ταχτοποιούνται   και βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Έκανε εκτενή αναφορά σε όλα τα προβλήματα και αναφέρθηκε στις λύσεις τους με συγκεκριμένες προτάσεις
Είμαστε έμπειροι, συνέχισε, αλλά παράλληλα έχουμε την ζωντάνια του καινούργιου
Ζούμε τον παλμό της πόλης με καθημερινή δουλειά .Αυτό θέλει κι αυτό εμπιστεύεται η σημερινή κοινωνία της Αγ Παρασκευής 
Χειροκροτήθηκε θερμά οταν είπε ότι:  "Με στηρίζει ο Σύριζα, οι οικολόγοι και άλλα μικρότερα προοδευτικά πολιτικά κόμματα και ομάδες πολιτών που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα και τους ευχαριστώ ! Ας μας πουν και οι άλλοι ποιοι τους στηρίζουν .Γιατί σήμερα το κρύβουν?"
Στην συγκέντρωση αυτή ξεχώρισε η “παρασυγκέντρωση” των Γλανιτσιωτών :)  που αριθμούσε πάνω από 40 άτομα!!!   Όλοι πήγαμε να ακούσουμε τον συμπατριώτη μας τον Γιάννη Σταθόπουλο και να του ευχηθούμε Καλή επιτυχία. 

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.