Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Συγχώνευση ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. ως Νέα Ελλάδα!

Ο Βενιζέλος είναι υπέρ των καθαριστριών. Γιατί πάνε στις ομιλίες του και φαίνεται, συν τα ΜΑΤ, ότι δεν είναι εντελώς άδειος ο χώρος.

Στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση ήταν απελπιστική. Ούτε 150-200 άτομα. Ο Βενιζέλος σκέφτηκε το εξής: στις ομιλίες του να είναι από κάτω, στο ακροατήριο, αφού μόνος του αποτελεί συνάθροιση 300 τουλάχιστον ατόμων.

Είναι ευγενικοί όμως στην Ελιά. Τους τηλεφώνησα να μην ξεκινήσουν την ομιλία γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Και δέχτηκαν ευγενικότατα: «Μην ανησυχείτε. Με την ησυχία σας. Θα σας περιμένουμε μέχρι να φτάσετε».

Α, θα πάω με την πλευρά εκείνων που υποστηρίζουν ότι ο Τσίπρας ούτε παλιότερα ούτε τώρα θέλει να βγει στις εκλογές. Αυτό που αντέγραψε την χαζοτίτλο «Νέα Ελλάδα» που είχε βγάλει η Ν.Δ. και το διαφημίζει στους λόγους του κι έβγαλε και σάιτ με αυτό το όνομα, ούτε στις ταινίες του Μπόρατ.

Πρώτος, ως γνωστόν, το ’χε κάνει ο Πανιώνιος, που μετονομάστηκε σε «Νέο Πανιώνιο» και η Κυψέλη που έχουμε «Νέα Κυψέλη».

Λένε ότι είναι τρολάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σκέτη μην πω είναι.

Στο μεταξύ, άλλα 5 κόμματα σήμερα το πρωί κατοχύρωσαν τον τίτλο «Νέα Ελλάδα».

Τι χειρότερο να πάθουμε, αν δεν πάρει τουλάχιστον 10% η Ελιά; Το μόνο χειρότερο και πιο καταστροφικό είναι η Ελλάδα του χρόνου να βγει στη Γιουροβίζιον 21η.

Ο Μητσοτάκης, την ώρα που γινόταν η Γιουροβίζιον, εμφάνισε αδυναμία και παράλυση των κάτω άκρων. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Ευγενίδειο» και ευτυχώς είναι καλά. Γιατί διαφορετικά οι διοργανωτές θα έπρεπε να κρατούν κάθε χρόνο ενός λεπτού σιγή. 
Είναι τόσο καλά ο επίτιμος που βγήκε κιόλας από το νοσοκομείο και χθες το μεσημέρι πήγε σε… βάφτιση στην Κηφισιά. Οι καλεσμένοι στην βάφτιση εύχονταν στην Ντόρα για τον Μητσοτάκη «Να σας ζήσει!». 
Είναι γεγονός. Η λέξη «μούσι» έχει ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες μέρες πιο πολλές φορές από την έκφραση «κρίσιμη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου» από το Μέγκα.

1-0 ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρ. βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φωταγωγήθηκε όλη η Ευρώπη. Γιουροβίζιον σκέτη. 
Τι είναι «εσωτερικός αναγκαστικός δανεισμός»; Ο ένας αναγκαστικά ζητάει δανεικά από τον άλλο.

Πιο στημένες εκλογές δεν έχω ζήσει. Βλέπω μετά τις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. να συγχωνεύονται σε ένα κόμμα με τίτλο «Νέα Ελλάδα». Αλλες πληροφορίες λένε ότι συγχωνεύονται και τα άλλα 5 κόμματα, με όνομα, τι άλλο, «Νέα Ελλάδα».

 Του Λάκη Μπέλλου
twitter.com/pamelouketo



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.