Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Με τον Κούλη η "Γορτυνιακή ανάπτυξη τώρα " του Παναγόπουλου

Ως ιδρυτής και μέλος της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας «Γορτυνία, Ανάπτυξη Τώρα…», μετά από ώριμη σκέψη και αναλογιζόμενος ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποστασιοποιείται από τα διαρκή και φλέγοντα προβλήματα του τόπου του, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Γορτυνίας Στάθη Κουλή για κοινή συμπόρευση στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θεωρώ ότι το τρίπτυχο ήθος, σοβαρότητα και μαχητικότητα που τον διακρίνει, θα τον βοηθήσει να υπερπηδήσει τις όποιες προκλήσεις και δυσκολίες με αποφασιστικότητα, θάρρος και επαγγελματισμό, προκειμένου να δημιουργήσει μια καλύτερη, ισχυρότερη, ανθρώπινη, σύγχρονη, λειτουργική, βιώσιμη και πάνω απ όλα ενιαία ανεπτυγμένη Γορτυνία.
Η πρωτοβουλία «Γορτυνία, Ανάπτυξη Τώρα…», με δυο και πλέον χρόνια ενεργή παρουσία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Γορτυνίας, μπαίνει από σήμερα στο στίβο των εκλογών. Δέχτηκα το κάλεσμα του Στάθη, λαμβάνοντας υπόψη τον εξαίρετο χαρακτήρα του, τη σοβαρότητα και τις ώριμες αυτοδιοικητικές του σκέψεις, καθώς επίσης και τον αμόλυντο - έντιμο αυτοδιοικητικό του βίο. Αποφασίσαμε να πορευθούμε διπλά δίπλα σ’ αυτή τη μάχη, γιατί ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην αδράνεια, την προχειρότητα, την ανικανότητα και την κάθε είδους παθογένεια.

Στόχος και επιδίωξη μας, είναι να οικοδομήσουμε μια σταθερή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την κοινωνία της Γορτυνίας και να είμαστε κοντά στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο το τεράστιο χάσμα μεταξύ διοίκησης και πολίτη. Να σταθούμε με απλά λόγια δίπλα στους άνεργους, στους ηλικιωμένους, στις νέες και στους νέους, στην τοπική κοινωνία και αγορά.

Θέλω επιπλέον να τονίσω ότι δέχτηκα να δώσω τη μάχη αυτή στο πλευρό του Στάθη Κούλη άνευ όρων. Δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα, δεν κάνω όμως καμία έκπτωση στις βασικές μου αρχές και στο σκοπό που έχει η πρωτοβουλία «Γορτυνία, Ανάπτυξη Τώρα…» για ανιδιοτελή αγώνα και προσφορά.

Η συνεργασία αυτή ας αποτελέσει ένα από τα πρώτα μηνύματα ενότητας, ώστε όλοι μαζί να συμπορευτούμε απέναντι στις ανεύθυνες εκείνες δυνάμεις, που παίζουν με το μέλλον του τόπου, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε-προασπίσουμε τη θέση της Γορτυνίας απέναντι στις νέες προκλήσεις. Καλώ λοιπόν, όλους τους πολίτες του Δήμου Γορτυνίας να ενεργοποιηθούν και τους τονίζω ότι μια λανθασμένη επιλογή θα μας γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω. Στην εποχή του μικροκομματισμού, των συμφερόντων, των λαθών και των παραλείψεων . Η διοίκηση του Δήμου και το μέλλον της Γορτυνίας είναι σοβαρή υπόθεση, δεν είναι πεδίο εκδίκησης, ανταγωνισμού και ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών.

Μοναδική μας ικανοποίηση σε αυτόν τον αγώνα, είναι η δοκιμαζόμενη τοπική κοινωνία να πιστέψει στο ρεαλιστικό μας σχέδιο και να μας εμπιστευτεί. Γνωρίζουμε ότι ο μονός κριτής των πάντων είναι ο Γορτυνιακός Λάος. Μέτα τις αυτοδιοικητικές εκλογές μόνο σε αυτόν θα χρωστάμε και πουθενά άλλου…

Ξεκινάμε την προσπάθεια μας ανεξάρτητοι, προκειμένου να χτίσουμε τη Γορτυνία που οραματιζόμαστε. Οι προτάσεις και ο αγώνας μας έχουν δύο στόχους, το μέλλον του τόπου και τις επόμενες γενιές.

Είμαστε νέοι άνθρωποι, γεμάτοι όρεξη για ακοπίαστη εργασία. Καθαροί και έντιμοι. Γι αυτό περηφανευόμαστε! Ζητάμε τη στήριξη όλων σας για να τα καταφέρουμε…

Ευχαριστώ λοιπόν, τον εξαίρετο Στάθη Κουλή για την τιμή που μου κάνει να πορευθούμε μαζί και εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια μας.

Με εκτίμηση,

Παναγόπουλος Γ.
Νέος - Εκπαιδευτικός - Γορτύνιος – Αρκάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Δημοτική Κίνηση «Ενώνουμε τη Γορτυνία»

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας "Γορτυνία, Ανάπτυξη τώρα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.