Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Γόντικας για την περιφέρεια και ο συμπατριώτης μας Βαγγέλης Γούργαρης για την Αρκαδία

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το ΚΚΕ στην Αρκαδία!
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Γόντικας Νικόλαος
Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
Βαγγέλης Γούργαρης
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Βεργέτης Ηλίας, εργαζόμενος στα ορυχεία της ΔΕΗ και Γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν. Πελοποννήσου
Κατσιρούμπας Γιώργος, εργαζόμενος στο Δήμο Μεγαλόπολης
Αρφάνης Παναγιώτης, Έμπορος και Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ
Παρασκευοπούλου – Μουργελά Ελένη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αρκαδίας
Πασπάτης Γεώργιος, Αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Νότιας Ελλάδας και αντιπρόσωπος της ΟΦΑΕ
Σιάσιος Ευστάθιος, συνταξιούχος οικοδόμος
Μπρούσκαρης Βαγγέλης, συνταξιούχος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας
Πανούση Παναγιώτα, μέλος ΔΣ του ΕΚ Αρκαδίας, στέλεχος του ΚΚΕ
Η Λαϊκή Συσπείρωση, την Παρασκευή 4 Απρίλη και ώρα 1:30 μμ, στα γραφεία της, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τις επερχόμενες εκλογές και θα παρουσιάσει τον πρώτο πυρήνα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Τρίπολης με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Νικολάου.

Εισηγητική τοποθέτηση του Βαγγέλη Γούργαρη στη συνέντευξη για την παρουσίαση των υποψηφίων της Αρκαδίας
Ολοκληρώνουμε την κατάρτιση των συνδυασμών μας και απευθυνόμαστε στο λαό, απευθυνόμαστε στους εργάτες και στους υπαλλήλους, στους αγρότες, στους άλλους βιοπαλαιστές της πόλης και του χωριού, τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, και τους λέμε. Αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνετε τώρα με τις εκλογές.
Στηρίξτε αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια και τους Δήμους στην Πελοπόννησο, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Ευρωβουλή για να φτιαχτεί μια γερή αντιπολίτευση, εργατική και λαϊκή, που θα φρενάρει τα καταιγιστικά αντιλαϊκά μέτρα, και θα δρομολογήσει κατάσταση που θα διασφαλίζει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Καταδικάστε χωρίς παρερμηνείες την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ που συνδιαμορφώνουν, υπογράφουν και υλοποιούν οι κυβερνήσεις των κρατών μελλών, δεξιές και αριστερές, προοδευτικές και συντηρητικές, με συμμετοχή και συνένοχα τα κόμματα της παρέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Τιμωρήστε τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και τα στηρίγματά τους σε Δήμους και Περιφέρεια γιατί είπαν ψέματα στο λαό:
·      Ότι με την ένταξη στην ΕΟΚ τα αγροτικά μας προϊόντα θα κατακλύσουν την αγορά των 300 εκατομμυρίων πελατών, ότι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια
·      Ότι με την ΟΝΕ και το ευρώ θωρακίζουμε τη χώρα, δυναμώνουμε την Ελλάδα
·      Ότι με τον Καποδίστρια παλαιότερα και τον Καλλικράτη θα είχαμε ανάπτυξη ευημερία και άλλα τέτοια
Στηρίξτε το ΚΚΕ γιατί σας είπε την αλήθεια, είναι ανυποχώρητο στην καθημερινή πάλη, έχει πρόταση διεξόδου που είναι σε όφελος του λαού.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου όπως και στους Δήμους συγκρούονται δυο γραμμές που αντανακλούν τους δύο δρόμους ανάπτυξης ο ένας για την διαμόρφωση υποδομών, την αδειοδότηση και τα κίνητρα διευκόλυνσης των επενδυτικών σχεδιασμών επιχειρηματικών ομίλων κύρια στους τομείς ενέργειας, τουρισμού για υψηλά βαλάντια, αγροτοκτηνοτροφικό, δικτύων μεταφοράς, διαχείρισης των απορριμμάτων και των υδάτινων πόρων. Τομείς που τα υπερσυσωρευμένα κεφάλαια αναζητούν διέξοδο για κερδοφορία. Σ’ αυτό το δρόμο συναινούν κι υπηρετούν με το δικό τους τρόπο όλες οι δυνάμεις του ευρωμονόδρομου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και λοιποί δορυφόροι.
Ο άλλος είναι ο δρόμος του αγώνα, απόκρουσης της επίθεσης που δέχεται ο λαός, βελτίωσης της ζωής μας όσο είναι δυνατό, με μέτρα ανακούφισης των ανέργων και των οικογενειών τους, με μέτρα στήριξης των αγροτοκτηνοτρόφων και αυτοαπασχολούμενων, με έργα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, αντισεισμικής θωράκισης, στην προοπτική ο ίδιος ο λαός να κάνει κουμάντο στον πλούτο που παράγει. Σ’ αυτό το δρόμο συντάσσονται και παλεύουν σταθερά και αταλάντευτα, το ΚΚΕ, η Λαϊκή Συσπείρωση, το ταξικό κίνημα.
Η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠεΣυ) σταθερά ανοίγει δρόμους στο πλευρό των επιχειρηματικών ομίλων, ευαίσθητοι στα αιτήματά τους και ασυγκίνητοι στους καημούς και στα βάσανα του λαού.
Αυτοί που αλλάζουν τα κόμματα αστικής διαχείρισης σαν τα πουκάμισα και για χρόνια, από διάφορες θέσεις υλοποίησαν τις αντιλαϊκές πολιτικές, παρουσιάζονται σαν ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι και ακομμάτιστοι.
Έχει πείρα ο λαός από δήθεν αντάρτες, ανεξάρτητους, από τουρλού και πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια, όπου αθροίζονται στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ κ.α. μέχρι να κλέψουν την ψήφο του λαού. Μετά από κοινού υλοποίησαν ή στήριξαν στην Περιφέρεια και στους Δήμους αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Από τους 26 Δήμους στην Πελοπόννησο μόνο στους 4 ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε ψηφοδέλτια. Στους υπόλοιπους όχι μόνο κατέβηκε με τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά πήραν και θέσεις άσκησης εξουσίας (αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων επιτροπές κλπ).
Καμιά εμπιστοσύνη σε παλιά και φθαρμένα υλικά, σε νέους σωτήρες, δουλεύουν για κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, έχουν προσωπικούς υπολογισμούς και φιλοδοξίες. Καμιά εμπιστοσύνη στα πολιτικά πρόσωπα που «έφυγαν» από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και συγκρότησαν νέα σχήματα εντός των τειχών.
Γυρίζουμε την πλάτη στους εκλεκτούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των δορυφόρων τους καθαρών ή καλυμμένων.
Ρίχνουμε μαύρο στους χρυσαυγίτες που συγκρότησαν ψηφοδέλτιο στην Πελοπόννησο, τους πρέπει απομόνωση, γιατί είναι του συστήματος. Θέλουν να τσακίσουν το λαϊκό κίνημα και να μπολιάσουν τη νεολαία με τον αντικομμουνισμό και άλλες αντιδραστικές αντιλήψεις. Στηρίζονται και δουλεύουν για βιομηχάνους, εφοπλιστές και μεγαλοεργοδότες.
  Εργάτη, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, νέε και νέα
Ψήφισε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στους Δήμους, για να έχεις πιο πολλούς λαϊκούς αγωνιστές εκλεγμένους σ’ αυτά τα όργανα. Για να δυναμώσει η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ.
Τώρα ξέρεις ότι η ΕΕ είναι μια λυκοσυμμαχία προασπίζει τα καπιταλιστικά συμφέροντα. Η Περιφέρεια και οι Δήμοι είναι το τοπικό κράτος στήριξης και υλοποίησης αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.
Πιο ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή
Πιο ισχυρή η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια και στους Δήμους στην Πελοπόννησο για να δυναμώσει μέσα κι έξω από αυτά τα όργανα η πάλη του λαού. Να αντιπαλέψει τα χειρότερα που σου ετοιμάζουν και το ξέρεις. Για ν’ ανοίξει ο δρόμος για μικρές και μεγαλύτερες κατακτήσεις.
Ο λαός της Πελοποννήσου έχει πείρα και υποχρέωση να απορρίψει αποφασιστικά τα «πυροτεχνήματα» που πετάνε οι υποψήφιοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και οι δορυφόροι τους, να τους καταψηφίσει μαζικά στις ερχόμενες εκλογές, γιατί παίζουν πραγματικά με τις αγωνίες του λαού της περιοχής και αποκρύπτουν σκόπιμα ότι η πολιτική που υπερασπίζονται, είναι αυτή που οδήγησε το λαό στην ανεργία και τη φτώχια, για να αυξήσει η πλουτοκρατία τα κέρδη της.
Ούτε τα πυροτεχνήματα ούτε η σκόνη που σηκώνουνε ούτε η ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ τους, που θα ενταθεί όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές, δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα, ότι όλοι τους υπηρετούν αυτή την καταστροφική πολιτική.
   
Η απάντηση είναι μια
Ψηφίζουμε-δυναμώνουμε
το ΚΚΕ παντού στην Ευρωβουλή, στο Δήμο στην Περιφέρεια
με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης


   

12 σχόλια :

  1. Ανώνυμος4/4/14 11:39

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/14 13:05

    η αλλη θεώρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/14 15:55

    Μα πόσο βαρεμένος μπορεί να είναι κάποιος που να υιοθετεί την άποψη ότι ο Δένδιας και ο Αθανασίου έκαναν παρέμβαση σε ανακριτές και εισαγγελείς για να προφυλακιστούν οι βουλευτές της χρυσής αυγής????

    Δηλαδή οι άνθρωποι είναι αθώοι και μπήκαν στην φυλακή από παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και γι' αυτό ζητούν την παραίτησή τους????

    Δηλαδή οι δολοφονίες και οι κακουργηματικές πράξεις που κατηγορούνται είναι σκευωρία?????

    Μα πόσο μ@@@@@@@ς μπορεί να είναι????

    Μα πόσο αδίστακτοι μπροστά στην επέλαση για την εξουσία?????

    Μα πόσο καλαμοκαβαλημένα και νάρκισσοι????

    Μα πόσο τυφλωμένα από τη μέθη της καρέκλας?????

    Όπως τάζουν σε όλους όλα και τα πάντα (γιατί σε περνάνε ηλίθιο), έτσι και αρπάζουν την όποια ευκαιρία και αμολάνε αρλούμπες για μικροκομματικά οφέλη....

    Παλιά εδώ μέσα είχα γράψει ότι παίζουν παιχνιδάκι μαζί με τη χρυσή αυγή. Από τη μια μεριά να σπρώχνουν ακροδεξιούς προς τη χρυσή αυγή και από την άλλη να φαίνονται ότι αυτοί τους μάχονται και να αρμέγουν από το δημοκρατικό χώρο..

    Πιστεύω ότι ο λαός που τόσα του φόρτωσαν στην πλάτη (και ειδικά στους μισθωτούς και συνταξιούχους) να έχει καταλάβει ότι η μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής είναι προ των θυρών και σ' αυτή την μπαχαλοποίηση, έχω την αίσθηση, ότι ποντάρουν τα βαρεμένα, τα μυαλοκαμένα-ψεκασμένα και υπάνθρωποι με πιθηκοειδείς απόψεις.....

    Νίκο (Βούτση) άιντε τώρα να απολογιέσαι στον κάθε κασιδιάρη που λέει ότι έχει συνομιλία και με σένα!!!!

    Και εγώ φυσικά δεν τον πιστεύω, αλλά εσύ, σα ζουδάκι, άρχισες να ψελλίζεις απαντησούλες στη λάσπη του......Τρεχάτε πίσω από τους νταβατζήδες της κλειδαρότρουπας (κάπως έτσι τόπε ο Δυσσέας) αφού η τύφλα για την εξουσία σας έχει κάνει νούμερα!!!!!

    Αν δεν δώστε πειστική απάντηση γιατί ζητάτε την παραίτηση Δένδια και Αθανασίου, είσαστε επικίνδυνοι πρώτα και κύρια για την πατρίδα και δευτερευόντως για την αριστερά (αλλά αυτό δεν μας νοιάζει εμάς τους αριστερούς γιατί καμία σχέση δεν έχετε με την αριστερά)

    Αυτά τα έγραψα για κάποιους παλιούς αριστερούς συντρόφους του ΠΑΚ που με το δίκιο τους λοξοκοιτούσαν κατά μεριά βαρεμένων, για να σκεφτούν ότι ο ηλίθιος προκαλεί μεγαλύτερο κακό ακόμα και από τον ίδιο τον κακό και λαμόγιο....

    Υ/Γ. Σίγουρα ο φίλος και σύντροφος Βαγγέλης δε θα μου θυμώσει που στην ανάρτησή του έγραψα αυτά. Του εύχομαι καλή επιτυχία και είτε ψηφίσουμε το συνδυασμό τους είτε όχι να καμαρώνουμε γιατί έχουμε πατριώτες μας που ξεχωρίζουν και να μην μεμψιμοιρούμε και βγάζουμε την μοχθηρία μας όπως κάποιοι εδώ μέσα για άλλους πατριώτες μας που ξεχώρισαν....

    Υ/Γ Μου λείπει και μένα η φαλακρίτσα του Κολοβού......μαύρα μάτια κάναμε, πέρασαν δυό μέρες και δεν την είδαμε....Αλήθεια θα δούμε και ανάρτηση του Βουδούρη????? Του Τατούλη τι γίνεται???? (και έχω μια αγωνία!!!!!!)


    Βαγγέλη μας και πάλι καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/14 20:03

    Το λόμπυ της δραχμής θα επιστρατεύσει τα ακροδεξιά και ακροαριστερά βιολιά για την τελική έφοδο........

    Η πολιτική αστάθεια είναι το μεγάλο τους όπλο και αυτή θα επιδιώξουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/14 21:19

    το επόμενο στημένο κόλπο...έξοδος στις αγορές ,με σημαδεμένα τα χαρτιά με τον οικο Μoody's λογω εκλογών........και μετά η έξοδος απο την Κυβέρνηση κι απο τη χώρα και απο αυτό δεν τους γλιτώνει κανεις....κανένας οίκος, κανένας ντοπιος και ξένος νταβάς τους.....γιατί οι προδότες πληρώνονται τοις μετρητοις παντα απο τον λαό..τον Κυρίαρχο Λαό......κι η ώρα ήρθε..μια ανάσα δρομος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/14 21:19

    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ,ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/14 21:20

    και το αμεσως επομενο , η συλληψη Χριστοδουλου Ξηρου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/4/14 21:21

    MEGA;"Ο Σαμαράς είναι Καθαρός"
    SKAI:"Ο Σαμαράς δεν είχε σχέση"
    ΕΘΝΟΣ:"Εξαλλος ο Σαμαρας"
    ΡΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ "Με Εντολή Σαμαρά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/4/14 21:23

    Βενιζέλος "Εγγυητής της πολιτικής καταστασης η Κυβερνηση"
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΤΟΥ.......ΜΠΑΛΤΑΚΙΑΔΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ..ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ..ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ... ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ.....ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ...ΕΚΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/4/14 21:39

    Χτες έμαθα ανατριχιαστικές λεπτομέρεις για την κολασμένη σχέση Μπαλτάκου κ.τ.λ.και Χ.Α.
    Σήμερα έμαθα ότι σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις υπήρξε πολιτική εντολή για να διατεθεί προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, για την υποστήριξη της αστυνομίας στην καταστολή των διαδηλώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/4/14 22:13

    Να φοβάσαι όσους θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους ήσυχα και ειρηνικά. Είναι αδίστακτοι .
    ZΑΝ ΖΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/4/14 23:48

    03.55 ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΜΥΓΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕ ΚΡΥΦΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΠΑΤΖΗΔΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΔΕΞΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΟΥΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ...ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΙΑΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΧΤΑΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΓΕ; ΣΤΑ ΤΙΝΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ;ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.