Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η εποχή των σκιάχτρων

Υπάρχει ένας μύθος, που λέει για έναν άντρα, που περνούσε κάποτε από ένα χωράφι κι είδε εκεί ένα σκιάχτρο στην άκρη του φράχτη, αποβλακωμένο και φθονερό, να τρομάζει τα πουλιά και τους περαστικούς. Σαν τον εσταυρωμένο, με κεφάλι που έμοιαζε με κολοκύθα και στομάχι πρησμένο απ’ τα άχυρα. Ο άντρας τού έπιασε κουβέντα, λέγοντάς του πόσο βλακώδες και βαρετό είναι να κάθεται εκεί ολομόναχο, χωρίς να κάνει τίποτε. Το σκιάχτρο του απάντησε, πως, τού είναι μεγάλη χαρά να τρομάζει τους επικίνδυνους, αυτούς που επιβουλεύονται τη σοδειά και τα πλούτη του αφεντικού και πως δεν κουράζεται ποτέ να στέκεται έτσι τρομερά μοναχικό, μοχθηρό και άθλιο.
 Ο άντρας τού είπε τότε πως κι αυτός προσπαθεί να κάνει το ίδιο αλλά χωρίς αποτελέσματα. Τότε το σκιάχτρο του λέει, πως, μόνο όσοι έχουν μέσα τους σκέτο άχυρο μπορούν να τρομάξουν κάτι. Κι ο άντρας κατάλαβε τότε την αλήθεια στα λεγόμενα του σκιάχτρου. Πως, όποιος έχει στο σώμα του σάρκα και αίμα φοβάται, σκέφτεται, πονά, αντιδρά. Αυτός όμως που δεν έχει τίποτε μέσα του παρά μόνο άχυρα, εκφοβίζει όλα όσα τον προσεγγίζουν. Είναι μονίμως σκιάχτρο και τίποτε άλλο. Ένα σκιάχτρο που δίνει το μήνυμα. Κανείς μην πλησιάσει τον πλούτο και κανείς μην τολμήσει να πατήσει το φράχτη. Είναι φτιαγμένος και παραγεμισμένος με υλικά που σπέρνουν φόβο. Φόβο για να μην απλώσεις το χέρι σου όταν πεινάς και φόβο για να μην διεκδικείς αυτό που σου ανήκει κι αυτό που σου κλέβουν. Σήμερα λοιπόν αυτά τα σκιάχτρα κάνουν τη δουλειά. Σήμερα είναι η εποχή των σκιάχτρων. Η εποχή των αξιοσέβαστων σκιάχτρων

54 σχόλια :

  1. Ανώνυμος6/4/14 21:05

    αν όπου διαβάζεις σκιάχτρο, βάλεις κρυφούς και φανερούς χρυσαυγήτες , το κείμενο γίνεται πιο ζωντανό και ύστερα από τα χθεσινά στο Πέραμα πιο επίκαιρο.
    πχ
    Το σκιάχτρο του απάντησε, πως, τού είναι μεγάλη χαρά να τρομάζει τους επικίνδυνους, αυτούς που επιβουλεύονται τη σοδειά και τα πλούτη του αφεντικού και πως δεν κουράζεται ποτέ να στέκεται έτσι τρομερά μοναχικό, μοχθηρό και άθλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/14 21:12

    σκιάχτρα ειναι οι δημοσιογραφοι των καναλιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/4/14 21:16

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ...ΤΙ ΧΑΖΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/14 21:49

    Μην σκιαζόσαστε ρε το συνοθύλευμα.....

    Ή σε δουλεύουν.....

    ή αν πιστεύουν τα όποια ανεδαφικά,βαρεμένα και μπαρουφοειδή λένε......μην σκιαζόσαστε!!!!!!!!

    Η εποχή μου είναι (εμένα του σκιάχτρου) και γι' αυτό τα γράφω για να σας σκιάξω.........

    Ε ρε, κατάντια ναι υιοθετούμε δήθεν μου τάχα μου αριστερές γραφίδες με ....δεξιές τσιέπες, μόνο και μόνο να γίνουμε επιφυλλίδα του συνοθυλεύματος....

    Τι γίνετε ο Κολοβός???? Πώς πάει ο αγών???? Πάθαμε στέρηση από έλλειψη ενημέρωσης......

    Δεν θα αναρτηθεί το πρόγραμμα του Βουδούρη?????? ανησυχώ!!!!!!

    Καληνύχτα γλανιτσιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/14 21:52

    Ούλα τα λεφτά όμως ήτανε η εικόνα που έβγαινε ο πρόεδρος Τσίπρας από τη Βουλή για να πάει στην (ογκώδη...) συγκέντρωση στο σύνταγμα και σήκωναν τις γροθιές τους (αγωνιστικώς και αριστερώς)......Ανατρίχιασα!!!!!!! αισθάνθηκα ότι θα σηκωθούνε οι αριστεροί (οι δικοί μας αριστεροί) που φυλάνε τα ρέματα και θα ουρλιάξουν....."φτάνει ρε....του καναπέως, φτάνει άλλο η κοροϊδία...."

    Ή μας δουλεύουν, ή αν τα πιστεύουν αυτά τα αεριτζίδικα και ανεδαφικά που λένε, τότε φίδι κολοβό που θα ΣΑΣ φάει......

    Η ερώτηση επανέρχεται αμείλικτη και "φονική" (πολιτικώς). Γιατί ζητάνε την παραίτηση Δένδια και Αθανασίου????? Υιοθετούν δηλαδή την άποψη της χρυσής αυγής ότι έγινε σκευωρία??????

    Απλή ερώτηση, ανύπαρκτη έως κωμική κάθε απάντησή τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/14 21:53

    ο ψαριανος κάνει χρέη σκιάχτρου στη
    ¨ματανοούσα¨δημαρ

    αυτό το σκιάχτρο πρέπει να το φοβάσαι περισσότερο,
    κατα το φύλαξέ με από τους φίλους μου γιατί τους εχθρούς μου τους ξέρω (είδικά τώρα που θα χάσει την καρέκλα που έκλανε όπωε ο ίδιος τργούδαγε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/14 21:56

    εδώ μέσα το σκιάχτρο κάνει ο χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/4/14 22:06


    Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    Σε κατάργηση ο νόμος περί καταχραστών του Δημοσίου
    Δεκάδες υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων και κρατικής διαφθοράς, που βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σε εισαγγελικά είτε σε ανακριτικά γραφεία, με την κατάργηση του νόμου, θα τεθούν στο αρχείο και οι εμπλεκόμενοι θα βρεθούν στο απυρόβλητο.
    Δεκάδες υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων και κρατικής διαφθοράς, που βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σε εισαγγελικά είτε σε ανακριτικά γραφεία, με την κατάργηση του νόμου, θα τεθούν στο αρχείο και οι εμπλεκόμενοι θα βρεθούν στο απυρόβλητο.

    Εντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις δικαστικές αρχές, μια διάταξη που έχει περιληφθεί σε προσχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα, με την οποία καταργείται ο νόμος που προβλέπει αυστηρότατες ποινές για τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

    Η διάταξη για την κατάργησή του -πρόκειται για τον πασίγνωστο νόμο, λόγω των σκανδάλων στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, 1608 του 1950- έχει περιληφθεί στο «τέλος» του νέου Ποινικού Κώδικα, στις λεγόμενες «μεταβατικές διατάξεις». Μεταξύ πολλών άλλων ποινικών νόμων, που για διάφορους λόγους καταργούνται ως αναχρονιστικοί, περιλαμβάνεται και η διάταξη για την κατάργηση του νόμου για τους καταχραστές του Δημοσίου, δίχως, ωστόσο να προβλέπεται οτιδήποτε, που να περιορίζει τις συνέπειες της κατάργησής του για τις υποθέσεις που βρίσκονται σε «ανοικτή έρευνα» στη Δικαιοσύνη.
    ΑΥΤΑ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/4/14 22:08

    Τι άλλα νέα χψ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/4/14 22:35

    Αν αυτή την βδομάδα δεν δείτε άλλη κασέτα από τον Κασιδιάρη ,να ξέρετε ότι τα βρήκαν μεταξύ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/14 23:42

    Ο ΧΨ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/14 23:42

    Το ΚΚΕ για τις νέες απειλές της Χ.Α. στο Πέραμα

    Πρώτη καταχώρηση: 06/04/2014 - 10:25

    Τελευταία δημοσίευση: 11:45Πολιτική
    Το ΚΚΕ για τις νέες απειλές της Χ.Α. στο Πέραμα

    Το ΚΚΕ για τις νέες απειλές της Χ.Α. στο Πέραμα



    "Οι νέες απειλές των ναζιστών δολοφόνων της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, ενάντια στο ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, αποτελούν επιβεβαίωση για το ποιοι ευθύνονται για τη δολοφονική επίθεση στο Πέραμα ενάντια στα μέλη του ΚΚΕ και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, τον περασμένο Σεπτέμβρη", αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

    "Το μένος της Χρυσής Αυγής σε βάρος του ΠΑΜΕ αποτελεί απόδειξη ότι οι ναζιστές είναι τσιράκια της μεγαλοεργοδοσίας, αφού αυτοί είναι που εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο στόχαστρο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στο Πέραμα και αλλού. Μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι, με εκτελεστικό όργανο τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, θέλουν να μετατρέψουν το Πέραμα και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη σε εργασιακό «Νταχάου». Εκμεταλλεύονται την ανεργία για να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε «δούλους», να τσακίσουν εργασιακά δικαιώματα, μισθούς, μέτρα ασφάλειας και υγιεινής και ό,τι κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες. Θέλουν να γυρίσουν το Πέραμα σε εποχές που οι εργαζόμενοι θα πηγαίνουν για δουλειά, παίζοντας τη ζωή τους «κορώνα-γράμματα». Για αυτό και στήνουν εργοδοτικό σωματείο στη Ζώνη.

    Όλα αυτά τα μεγαλοσυμφέροντα κάνουν «πλάτες» στη Χρυσή Αυγή, μαζί με μηχανισμούς του συστήματος, όπως απέδειξαν και οι πρόσφατες συνομιλίες της Χρυσής Αυγής, με το γγ της κυβέρνησης, Π. Μπαλτάκο. Όμως οι απειλές και εκβιασμοί δε θα περάσουν, όπως δεν πέρασαν και στο παρελθόν. Οι εργαζόμενοι του Περάματος έχουν και γνώση και πείρα για να απομονώσουν τους δολοφόνους ναζιστές και όσους τους οπλίζουν το χέρι.

    Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης και άλλων κομμάτων για αυτές τις εξελίξεις. Εκτρέφοντας τον αντικομμουνισμό, με ανθρώπους όπως ο Π. Μπαλτάκος, το μίσος προς τους λαϊκούς αγώνες, καλλιεργούν το έδαφος πάνω στο οποίο ριζώνει η Χρυσή Αυγή. Στο Πέραμα είναι μεγάλη η ευθύνη και της δημοτικής αρχής που έδωσε χώρο στη Χρυσή Αυγή να πραγματοποιεί εκδηλώσεις και να σπέρνει το φασιστικό-ναζιστικό δηλητήριο, να απειλεί εργαζόμενους και συνδικαλιστές.

    Ευθύνη όμως έχουν στελέχη και βουλευτές κομμάτων που, με τον καιροσκοπισμό τους, με την προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής πόλωσης, που βολεύει και την κυβέρνηση, μιλάνε για «σκευωρίες» και «αθώους», αφήνοντας υπαινιγμούς ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να διωχθεί για τις εγκληματικές της πράξεις. Ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής, την εγκληματική δράση της οποίας την έχουν νιώσει στο πετσί τους εργαζόμενοι, μετανάστες, κομμουνιστές, άλλοι προοδευτικοί άνθρωποι. Γι’ αυτό και αποτελεί λαϊκή απαίτηση οι εγκληματικές πράξεις να διερευνηθούν και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν.

    Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το ναζισμό μπορεί να τον αντιπαλέψει και να τον νικήσει, όπως και στο παρελθόν, ο λαός, το λαϊκό κίνημα. Με την οργάνωση και την πάλη του, με ισχυρό ΚΚΕ και ισχυρή λαϊκή συμμαχία μπορεί να αντιμετωπιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή και το σύστημα που τη θρέφει" τονίζει το ΚΚΕ.


    Tags: ΚΚΕ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΕΡΑΜΑ, ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/4/14 08:31

    ......Ευθύνη όμως έχουν στελέχη και βουλευτές κομμάτων που, με τον καιροσκοπισμό τους, με την προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής πόλωσης, που βολεύει και την κυβέρνηση, μιλάνε για «σκευωρίες» και «αθώους», αφήνοντας υπαινιγμούς ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να διωχθεί για τις εγκληματικές της πράξεις. Ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής, την εγκληματική δράση της οποίας την έχουν νιώσει στο πετσί τους εργαζόμενοι, μετανάστες, κομμουνιστές, άλλοι προοδευτικοί άνθρωποι. Γι’ αυτό και αποτελεί λαϊκή απαίτηση οι εγκληματικές πράξεις να διερευνηθούν και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν.........


    Τελικά θα απαντήσουν γιατί ζητούν παραίτηση Δένδια κα Αθανασίου?????

    Μήπως επειδή έκαναν σκευωρία κατά της χ.α ???????

    Μήπως επειδή "κλείνουν αθώους στη φυλακή"???????

    Μήπως επειδή πρέπει να πούμε και καμιά μ@@@@@@α για το θεαθήναι?????

    Μήπως έχουμε "σαλτάρει" από την στασιμότητα στα νούμερα?????

    Μήπως ο λαϊκισμός ξεπεράστηκε και φτάσαμε στον γκεμπελισμό????

    Μήπως η επιπολαιότητα και ο επιδερμικός πολιτικός μας λόγος διασχίζει από πάνω μέχρι κάτω το συνοθύλευμα?????

    Αμείλικτη ερώτηση, ανύπαρκτες έως κωμικές απαντήσεις από βαρεμένους και μυαλοκαμένους πολιτικούς εγκεφάλους!!!!

    Τα ερωτήματα ξεβρακώνουν τα σκιάχτρα,

    το ξεπουπούλιασμα των ατόμων με ψεκασμένες απόψεις είναι το σκιάχτρο,

    Οι ανύπαρκτες έως γελοίες απαντήσεις ατόμων του συνοθυλεύματος σε καθημερινές απορίες ειναι το σκιάχτρο,

    Η ευκολία με την οποία απαντούν και λαϊκίζουν είναι το σκιάχτρο,

    Ο ναρκισισμός και η αμετροέπεια είναι το σκιάχτρο,

    Το σκύλεμα τραγωδιών είναι το σκιάχτρο,

    Το τάξιμο των πάντων σε όλους είναι το σκιάχτρο,

    Η ανικανότητα να ψελλίσουν απλές λύσεις που να πατούν στη γη είναι το σκιάχτρο,

    Το να το παίζεις αριστερός με δεξιές πρακτικές και τσέπες είναι το σκιάχτρο,

    Οι ανεδαφικές έως παιδαριώδεις απαντήσεις είναι το σκιάχτρο......

    Αυτά να σκιάζεσαι, που μπορεί να σε ρίξουν σε καταβόθρες απύθμενης περιπέτειας.

    Πάντως σας επαναλαμβάνω ότι σας εμπιστεύομαι, γιατί δρώντας ως ιδιώτες και όχι ως πολίτες θα κοιτάξετε το συμφεροντούλι σας, δε θα ρισκάρετε τίποτα και θα τον βρείτε το δρόμο..........

    Όσο και να σας εκνευρίζω, όσο και να σας ανεβάζω την πίεση, που και που περνάει από το μυαλό σας ότι "καλά τα λέει" και "έτσι είναι τα πράματα".

    Είπα αμάν να καταλάβετε τα περί ομαδικού πλιάτσικου στο δημόσιο χρήμα. Όταν το πρωτοαναχάραξα και τι δε διάβασα, σήμερα το καταλάβατε ΟΥΛΟΙ, αλλά κάπως αργά!!!!

    Εκθεσούλες ιδεών δε γράφετε, παιχνιδάκι με το ψωμάκι σας δεν μπορείτε να κάνετε, γι' αυτό σας εμπιστεύομαι!!!!!!!

    Ο "ηρωισμός" σας θάχει κόστος στην προσωπική σας περιουσία, στη συνταξούλα σας, στο μισθάκο σας και αυτό είναι το μεγάλο ΣΚΙΑΧΤΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/4/14 08:41

    ΣΕ ΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ Η ΡΑΧΗΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙ.Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ.Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΟΙ ΔΕ ΧΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ.ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ..ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/4/14 09:59

    Άει στο καλό σου, με έκανες και γέλασα.....άκου σε εκείνα που έλεγες ήρθα!!!!!!

    Ιατρικώς αυτό το λένε "παράκρουσις"

    Όσο αφορά την επικαιρότητα έχω να σας ενημερώσω πριν από τα γεγονότα......

    Ο Μπαλτάκος δεν θα κάνει μήνυση στον κασιδιάρη για την υποκλοπή (κακούργημα) και οι της χ.α δεν θα κάνουν μήνυση στον υιό μπαλτάκου για τις ψιλές......

    Εντάξει μωρέ τι έγινε, τ' αδέρφια τσακώνονται μεταξύ τους.......

    Εγώ τα έχω βάλει με βαρεμένα, μυαλοκαμένα-ψεκασμένα, στοκαρισμένα και πιθήκια, δικαιολογημένα λοιπόν να με βρίζετε (γιατί εντάσσετε τον εαυτούλι σας σε κάποια κατηγορία από τις παραπάνω)

    Μου λείπει ο Κολοβός και αναμένω Βουδούρη. Κακό είναι γιατρέ μου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/4/14 10:10

    ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΙΚΗΣςΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΜΑΤΑΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕ3ΧΝΗ.ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑΝ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΗΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/4/14 11:51

    Σκιάχτρα είναι οι σκυλάδες διασκεδαστές που κάνουν λοβοτομή στο λαό, χτίζοντας αισθητικά τηλεοπτικά κρεματόρια και χαζοχαρούμενο όχλο.

    Σκιάχτρα είναι οι τράπεζες που σε δένουν πισθάγκωνα. Σκιάχτρα είναι οι χωροφύλακες που σε θεωρούν επικίνδυνο. Σκιάχτρα είναι οι καθηγητές σου που σε θεωρούν ταραξία. Σκιάχτρα είναι οι πρόεδροι των κρατών. Ο σύνδεσμος βιομηχάνων. Η πουλημένη ΓΕΣΕΕ. Η ανεργία. Η απόλυση.

    Σκιάχτρο είναι η γνώση που κοστίζει ακριβά. Σκιάχτρο είναι ο χρυσαυγίτης της διπλανής πόρτας.
    Σκιάχτρο είναι ο μισαλλόδοξος λόγος του παπά και του φασίστα. Οι ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι. Η εξαθλίωση που χωνεύεται και συνηθίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/4/14 11:58

    ΧΨ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΑΝΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑ
    ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
    Συντάξεις ανάλογα με την... περιουσία
    Συντάξεις ανάλογα με την... περιουσία

    Πιέσεις ασκούν τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας στην κυβέρνηση για την υιοθέτηση του αυστραλιανού μοντέλου στην καταβολή συντάξεων.

    Σύμφωνα με αυτό θα δίνεται διαφορετικό ύψος σύνταξης ανάλογα με την οικογενειακή και την περιουσιακή κατάσταση αλλά με τα εισοδήματα που έχουν οι συνταξιούχοι από άλλες πηγές, όπως για παράδειγμα από ενοίκια.

    Το μοντέλο συνδέεται με την ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη που θα αρχίσει να αποδίδει το κράτος από το 2015 και έχει καθοριστεί στα 360 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/4/14 12:07

    Απάντα του ΧΨ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/4/14 12:09



    Ηλεκτρονική Έκδοση Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

    Μεθοδεύουν μοντέλο-καγκουρό από την Αυστραλία
    Mείωση σύνταξης σε ιδιοκτήτες ακινήτων!

    Διαβάστε σήμερα στην Ελευθεροτυπία
    Συντάξεις -ασανσέρ κατά το μοντέλο της Αυστραλίας επαναφέρουν στην κυβέρνηση τόσο τα τεχνικά κλιμάκια όσο και η τρόικα που ζήτησε εσπευσμένα αλλαγή του ασφαλιστικού μοντέλου προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω η κρατική χρηματοδότηση ως ποσοστού του ΑΕΠ στο κομμάτι των συντάξεων. Η πρόταση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς συνδέει τα χορηγούμενα ποσά με εισοδηματικά κριτήρια και ακίνητη περιουσία, που θα ανεβοκατεβάζει τις συντάξεις ανάλογα με το «προφίλ» του κάθε ασφαλισμένου.

    Πλήρες θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/4/14 12:35

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΡΕ....ΚΑΙ Σ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/4/14 12:40

    ASTON TORA TO ΧΨ .POY N APANTHSEI...... TSOYROYFLIZETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/4/14 13:25

    Μετά το κυριολεκτικό ανέβασμα στα κάγκελα, ήρθε και η σειρά του ψυχικώς......"σάλταρε" για τα καλά νομίζει ότι την κυνηγάει η διεθνής συνωμοσία......Πού ξέρεις μπορεί να είναι και παρενέργεια από κανα ψεκασμό ληγμένο....ίσως....

    Το λόμπυ της δραχμής έχει ένα καίριο χαρακτηριστικό. Χρωστά στο εσωτερικό και έχει βγάλει τις καταθέσεις του έξω. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών είναι η ελπίδα του....για την τελική έφοδο.... Στο συνοθύλευμα άλλοι το παίζουν ευρωπαϊστές και υπέρ του ευρώ, άλλοι αμφισβητούν το νόμισμα, άλλοι ψαρεύουν σε ότι νερά θέλετε και γενικώς σε περνούν για ηλίθιο. Φτάσανε στον πάτο υιοθετώντας σχεδόν τα περί συνωμοσίας για την χ.α. ζητώντας την παραίτηση Δένδια και Αθανασίου!!!!!!!

    11.51 συμφωνώ απολύτως μαζί σου (ως προς τις διαπιστώσεις σου) όμως το σκιάχτρο το έχουμε για το μέλλον για ενέργεις που θ' ακολουθήσουν και όχι για τα σκιάχτρα που έχουμε δει και βιώσει. Τέτοια να σου αναφέρω χιλιάδες, σκιάχτρα να σου περιγράψω......Για τα σκιάχτρα που θα σε βρουν δε λες τίποτα......να σκιάζεσαι λοιπόν αυτούς που τάζουν σε όλους τα πάντα και δεν μπορούν να ψελλίσουν μια μικρή πειστική απάντηση στο που θα βρουν τα λεφτά........Άμα τα συναντήσετε τώρα στην προεκλογική εποχή κάντε τους αυτή την απλή ερωτησούλα και άμα πάρετε απάντηση τότε εγώ θα γίνω βούδας.

    Γιατί το τρέμεις, τσούκιον, το αυστραλιανό μοντέλο????

    Μήπως θέλεις να παίρνει επίδομα τρίτεκνης η Μενεγάκη????

    Μήπως θέλεις να καταβάλονται συντάξεις εις τας αγάμους θυγατέρας που έχουν τρία παιδιά με τον άλλον που συζούν ενώ φαίνονται "άγαμαι"?????

    Μήπως θέλεις να διορίζονται, να παίρνουν μεταγραφή, να παίρνουν επιδόματα, να παίρνουν μόρια τα τέκνα πολύτεκνου που όμως έχει εισοδήματα που μπορούν να θρέψουν και να συντηρήσουν και σένα και το σόι σου ολόκληρο?????

    Μήπως έκανες τόσο μεγάλη περιουσία (μισθωτός ων) όπως μεζονέτα στα βριλήσια, εξοχικό στο χωριό, σπιταρόνα στο νησί, δυο τρεις γκαρσονιερίτσες που νοικιάζεις, μετοχούλες ουκ ολίγες, τζιπ, σμάρτ, καταθεσούλες, μη εργαζόμενη σύζυγο (γιατί να παιδεύεται για ένα ψωροχιλιάρικο η γυναίκα) κλπ κλπ και θα σου πει το σύστημα...."μάγκα μου δεν είσαι για ολόκληρη σύνταξη, αφού το φυσάς το παραδάκι, άσε να πάρει εκείνος που δεν έχει τίποτα από αλλού"

    Μήπως σαν ελευθεροεπαγγελματίας (που σε όλη σου την διαδρομή ----σε ποσοστό 90%---δεν πλήρωνες φόρους, έκανες φοροκλοπή, εισφοροδιαφυγή κλπ ) έρχεσαι σαν συνταξιούχος και ζητάς από το κράτος, από τα έσοδα του κράτους, από όλους τους μαλάκες που πλήρωναν, σύνταξη. Μήπως πρέπει να σου πει το ξευτιλισμένο κράτος τότε. Έλα εδώ ρε λεβέντη, πώς έκανες αυτό, αυτό, εκείνο, το άλλο, σπούδασες παιδιά, σπίτι στη γλυφάδα, βιλάρα στην αντίπαρο (ξέρω τι λέω και κιχ) κλπ κλπ και να σε ρωτήσει. Πόθεν?????? και να σε διαολοστήλει που του ζητάς και ολάκερη σύνταξη μόνο και μόνο γιατί πλήρωνες τις εισφορές για σύνταξη,αλλά καμία άλλη....

    Μήπως επειδή βγήκες σε σύνταξη (είτε σαν στρατιωτικός, είτε με εθελουσία, είτε γιατί διορίστηκες πιτσιρίκος, είτε γιατί πήρες "αναπηρική" και εννοώ αναπηρική σε εισαγωγικά) θέλεις από τα έσοδα του κράτους να πληρώνεσαι για πόσα χρόνια????? Μέχρι τα 80 σου???? Ποιος θα σε πληρώσει ελληναρά μου????

    Όταν το συνταξιοδοτικό σύστημα δεν είναι ανταποδοτικό και λαϊκίστικα ισοπεδωτικό θα έχεις όλα τα παραπάνω.

    Οι συντάξεις είναι κοινωνική παροχή γιατί τα ταμεία δεν έχουν έσοδα ή τα φάγανε διαχρονικά όπως παλιά έχω γράψει (εισφοροδιαφυγή,άτοκες καταθέσεις για θαλασσοδάνεια, χρηματιστήριο, δομημένα, PSI, υπερσυνταγογράφιση κλπ)

    Γιατί λοιπόν σκιάζεσαι το αυστραλιανό μοντέλο που η σύνταξη είναι κοινωνικό μέρισμα και δίκαια την παίρνουν όσοι την χρειάζονται αφού σου παρέχει όλα τα άλλα (στέγη, υγεία, συγκοινωνία, ψυχαγωγία κλπ)


    Γιατί "γιδοξούρια μου" σκιαζόσαστε το ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ????? Τι έχετε να κρύψετε???????

    Όποιος ήταν σκέτος μισθωτός (και όχι επίορκος) δεν μπορεί να αποκλιστεί αφού δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να σχηματίσει περιουσία που να του κόβει σύνταξη....γιατί σκιάζεσαι ζουδάκι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/4/14 13:47

    ΡΕ ΤΣΙΟΥΚΙ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ Τ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΠΠΑ ΚΛΠ.ΕΠΕΙΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕ Σ ΑΓΓΙΖΕΙ;ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 360.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΙΑΧΤΩ.ΔΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΟΙΚΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ ΧΑΖΕ Ω ΘΕΟΧΑΖΕ.ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 1,5 ΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ 360 ΜΕΙΟΝ..ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΣΥ ....ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕΣ ΟΛΑ Η ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γορτύνιος7/4/14 13:53

    Χαχαχαχα πλάκα εχει αυτός.....ρωτάει τον εβραίο γιατί σκιάζεται το νταχάου....γλανιτσιώτης ειναι η πακιστανός χωρίς χαρτια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος7/4/14 13:54

    1:25 μ.μ.
    τελικά εισαι εμμετικός!
    με τι ναι πιαστείς και τι να αφήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/4/14 13:55

    Α, για τους άλλους νοιάζεσαι....έλεγε και 'γω.......οίίίί κακομοίρη μου...στο νοίκι αααα????? και σύνταξη από τα 48 σου εεεεε??? και σκιάζεσαι για τα ρουμάνια στ' αρδούνια και τις ασφάκες εεεεεε????

    Μα πόσο γελοίος μπορεί να δείξει κάποιος για να δικιολογήσει την όποια μπαρούφα αναχαράζει επειδή κάποιος του την είπε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος7/4/14 13:55

    ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΧΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΟΨΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/4/14 14:00

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ .ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ..Ε ΡΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/4/14 14:03

    Στην τρούπα σου τώρα ασβέ........και που ξέρεις μπορεί κάποτε να σε φωνάξουν και να σου πούνε.

    Έλα εδώ κύριος του 10 και 2/13 και της βαθμολογικής κλίμακας ΥΕ άντε ΜΕ πού τα βρήκες????????

    Πού ξέρεις μπορεί νάρθει καμιά χοντροστραβή και τότε να σ' έβλεπα από καμιά μεριά.....

    Επειδή τρέμετε το περιουσιολόγιο κάποιοι από σας (που δεν πιστεύω ότι θα γίνει για να ηρεμήσετε από τους εμετούς), εγώ θα σας τα χώνω γενικώς .......και όσο πιο πολύ βρίζετε τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση παίρνω γιατί ξέρω ότι σας τσούζουν αυτά που σας γράφω.........Γι' αυτό είμαι ταγμένος και πληρώνομαι από τη διεθνή συνωμοσιολογία για να διαβάλλω την ελληναροσύνη σας και τον εθνικισμός σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος7/4/14 14:09

    ότι λέει να του λέτε πάντα ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος7/4/14 14:09

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/4/14 14:10

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ...ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΙΟΣ ΓΑΠ ΠΟΙΑ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/4/14 14:12

    Τώρα γιατί μας τσούζουν αυτά που γράφει μόνο αυτός ξέρει...παιδιά κι εγγόνια δεν έχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/4/14 14:28

    Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014
    "Σύνταξη 360 ευρώ και για τους στρατιωτικούς από 1/1/2015"! Ποιος το είπε

    “Πάγωσαν” κυριολεκτικά οι πολλοί στρατιωτικοί που βρέθηκαν στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών στο Περιστέρι. Στο βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος να λέει με ψυχραιμία όσα έρχονται: Σύνταξη 360 ευρώ και για τους στρατιωτικούς.




    Ο κ. Μητρόπουλος υπενθύμισε όσα πολλές φορές έχει . Μπορεί να μην θέλουμε να τα πιστέψουμε αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και για τους στρατιωτικούς:

    "Από 1/1/2015 μπαίνει σε ισχύ ο νόμος Λοβέρδου, ο οποίος αλλάζει ριζικά τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, το κράτος εφεξής θα εγγυάτε μόνο την βασική σύνταξη όλων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, καθηλώνοντας τις υπάρχουσες και μελλοντικές συντάξεις στα 360 ευρώ.Πρόκειται για την σκληρότερη ρύθμιση όλων των εποχών, η οποία δίνει έναν νέο ορισμό για την σύνταξη των νεοελλήνων ο οποίος δεν απαντάτε σε κανένα ασφαλιστικό κείμενο του πλανήτη".

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ψύχραιμος όπως είπαμε οι στρατιωτικοί που τον άκουγαν είναι όμως ακόμη …παγωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ντορης7/4/14 15:00

    ΝΙΣ ΟΙ ΆΓΝΩΣΤΟΙ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος7/4/14 15:40

    αγνωστοι χψ φιλε οι αλλοι ειναι γνωστοι και το σκιαχτρο υπαρχει...και ζωντανευει οταν εκεινο θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος7/4/14 15:42

    http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&ved=0CEMQuAIwBw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DyPoHGEB7JN8&ei=wpxCU6vPIYTTtAbKwoCgBQ&usg=AFQjCNGp74ChZRFb2Z-K2MfKB9gvFhsAkg&bvm=bv.64367178,d.Yms&cad=rja.
    ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΝΙΣ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/4/14 16:29

    ακου λέει δε θα μου δώσουν σύνταξη επειδή κατάφερα να αγοράσω ένα σπιτι, λες και μου ο αγόρασαν αυτοί και λες ότι αυτοί βάζανε στο συνταξιοδοτικό μου ταμείο τις εισφορές.
    ,και γιατί να μη πάρει η κάθε μενεγάκη αυτά που της αναλογούν από τα παιδιά της.
    τα δήλωσε χωρίς να τα έχει?
    αν θέλει η πολιτεία ας την φορολογήσει για τα έσοδά της , αλλά το αντίθετο κάνει, όσο περισσότερα βγάζει κάποιος τόσο λιγότερο φόρο πληρώνει και ιδιαίτερα τωρα με τα μνημονιακά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος7/4/14 18:58

    na ton proteinoyme sthn troika gia na dinei idees...exoyme ki alloys tetoioys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος7/4/14 19:33


    Μήπως έκανες τόσο μεγάλη περιουσία (μισθωτός ων) όπως μεζονέτα στα βριλήσια, εξοχικό στο χωριό, σπιταρόνα στο νησί, δυο τρεις γκαρσονιερίτσες που νοικιάζεις, μετοχούλες ουκ ολίγες, τζιπ, σμάρτ, καταθεσούλες, μη εργαζόμενη σύζυγο (γιατί να παιδεύεται για ένα ψωροχιλιάρικο η γυναίκα) κλπ ?????

    Δε νομίζω μισθωτός να έχει κάνει όλα αυτά, γιατί αν τα έχει κάνει κάτι άλλο θα συνέβη.......φτου φτου!!!!

    Μήπως σαν ελευθεροεπαγγελματίας (που σε όλη σου την διαδρομή ----σε ποσοστό 90%---δεν πλήρωνες φόρους, έκανες φοροκλοπή, εισφοροδιαφυγή κλπ)
    έρχεσαι σαν συνταξιούχος και ζητάς από το κράτος, από τα έσοδα του κράτους, από όλους τους μαλάκες που πλήρωναν, σύνταξη?????

    Μπα, δεν το πιστεύω τέτοιο πράμα, η υπεύθυνη στάση των ελευθεροεπαγγελματιών στην χώρα μας ως προς τη φοροδιαφυγή, φοροκλοπή και εισφοροδιαφυγή είναι συκοφαντίες κάτι ρεντίκολων μισθωτών της τρόικας, θέλουν να σπιλώσουν τους έλληνες ρεεεεεε.......

    Μήπως πρέπει να σου πει το ξευτιλισμένο κράτος τότε. Έλα εδώ ρε λεβέντη, πώς έκανες αυτό, αυτό, εκείνο, το άλλο, σπούδασες παιδιά, σπίτι στη γλυφάδα, βιλάρα στην αντίπαρο (ξέρω τι λέω και κιχ) κλπ κλπ και να σε ρωτήσει. Πόθεν?????? και να σε διαολοστήλει που του ζητάς και ολάκερη σύνταξη μόνο και μόνο γιατί πλήρωνες τις εισφορές για σύνταξη,αλλά καμία άλλη....

    Μα αφού το δικαιούται η μενεγάκη το επίδομα, είναι τρίτεκνη!!!!!!! ο νόμος δεν κάνει εξαιρέσεις, όλοι οι έλληνες είναι ίσοι απέναντί του......Και όμως υπάρχουν και τέτοιες απόψεις που ας μην τις χαρακτηρίσω γιατί θα γίνω πιο χυδαίος απ' ότι έχω γίνει, αρκούμαι στην "τσούκιον λογική" και μην ξαναγράψεις τσιουκο, όχι τσιου...είναι τσου......(ρώτα τον παπούλη σου άμα δεν ξέρεις) εγώ σου τόμαθα κι αυτό πέστο τουλάχιστον σωστά γιατί σε αφορά η λέξη τσούκιον....

    Μήπως επειδή βγήκες σε σύνταξη από τα 48 ή και τα 45 ή ακόμα και από τα 42 (είτε σαν στρατιωτικός, είτε με εθελουσία, είτε γιατί διορίστηκες πιτσιρίκος, είτε γιατί πήρες "αναπηρική" και εννοώ αναπηρική σε εισαγωγικά) θέλεις από τα έσοδα του κράτους να πληρώνεσαι για πόσα χρόνια????? Μέχρι τα 80 σου???? Ποιος θα σε πληρώσει ελληναρά μου????

    Μη σκιάζεσαι για τους στρατιωτικούς, δεν παγώνουν συνταξιούχοι των 48 χρονών και των 50, άλλωστε θα ήταν όλοι τους ναύαρχοι, στρατηγοί και πτέραρχοι (έχω γράψει και παλιά ότι όλοι μα όλοι αποστρατεύονται ανώτατοι και ο αριθμός των συνταξιούχων ανωτάτων είναι ισοδύναμος της ....κίνας ή της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ....

    Ο κ.βουλευτής του σύριζα που βόσκαγε ούλα τα προηγούμενα χρόνια που η ελλάδα βυθιζότανε στο πλιάτσικο????? Μήπως ήταν στελεχάρα επί σειρά ετών συστημικού και τρισκατάρατου (σήμερα) κόμματος?????? Κάπως αργά δεν κατάλαβε (καθηγητής όντας) το διεφθαρμένο κόμμα και αποχώρησε????? Αν εφτούνος το κατάλαβε μετά από κανα δυο τρεις δεκαετίες, εγώ το ανθρωπάκι ακόμα δε νογάω και μένω, δεν πήρα τίπτα χαμπάρι......

    ρε ντεεεεεεεεεε, σκιαζόσαστε τις αλήθειες και ο τρόμος σας βγαίνει ως υβριστικός αφρός......γουστάρω.......είμαι σίγουρος ότι λέω αλήθειες, διαφορετικά γιατί τόσο γαύγισμα?????

    Άλλά τι να λέω ο χαζός, εσείς δεν είσαστε οι ίδιοι που αλληκτούσατε κατά της έκθεσης Στράου και αφρίζατε κατά χιλιάδες εναντίον του Γιαννίτση κάποτε?????

    ΣΚΑΣΤΕ τώρα, ήρθε η ώρα της πλερωμής, με τη διαφορά ότι εγώ ζητάω να πληρώσουμε αλλά ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΟΙ, κάτι που εσείς (ως παρθένες) το αρνείστε.....κουτοπόνηρα.....αυτή είναι η διαφορά μας, όχι καμιά σπουδαία διαφορά, μη βγάζετε τα χατζάρια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος7/4/14 19:42

    Λοιπόν, αν δεν μπει λίγο κολοβός ή βουδούρης θα χολιάσω και θα το δείξω απέχοντας.......

    Κάποιοι θα χαρούν, αλλά ο κουκο-ρεντεζέλας θα πάθει κολούμπρα που δεν θα του απαντά κανένας......εμένα έχει και άμα με χάσει θα ανέβει όχι στα κεραμίδια αλλά στον κουμπέ του σόλωνα!!!!! και άντε να το κατεβάσεις από κει......

    και είπαμε τσούκιον και όχι τσιου, μπίτι τούγκιον είσαι??????

    καληνύχτα, θα λείψω μάλλον για λίγο και τηράτε να αποτοξινωθείτε, σαρακοστή γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος7/4/14 19:49

    Τι άλλα νέα χψ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος7/4/14 20:02

    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ..Α ΡΕ ΤΣΙΟΥΚΙΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΛΑΣ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΟΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ...ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΧΟΛΥΤΙΚΑ ...ΑΕΙ ΩΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος7/4/14 20:16

    Αλλα της πιρουέτες ο χψ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος7/4/14 20:17

    Δεν μας ειπε μια φορα για ενα μετρο που πηρε για το μεγαλο κεφαλαιο Εκει κανει την παπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος7/4/14 20:19

    εχει κανεις κανα κρυφο βιντεο με τον ΧΨ;
    αμα εχει ας το ανεβασει
    χχχχχχχαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος7/4/14 21:00

    ναι, ναι έχει άνχος.....άνχος....άνχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος7/4/14 21:12


    προσπαθείς να δικαιολογησεις το μισθό σου γράφοντας και μυρικάζοντας τις ιδιες μαλακίες.
    προσπαθείς να φωτογραφίσεις κάποιον και διακαιολογείς την εγκληματική πολιτική των φίλων σου , συλλογική ευθύνη κρυφοφασιστάκο.
    αν καποιος έχει κάνει περιουσία χωρίς να την δικαιολογεί, σίγουρα δεν την έκανε γιατί δουλευε δευτερη δουλειά μαυρα,ή γιατί δεν έκοψε κάποια απόδειξη για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα, αλλά σιγουρα θα ήταν βαθιά μεσα στα πολιτικά γραφεία αυτών, που σαν ηλίθιος πρωτοσάλτε υπερασπίζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος8/4/14 09:08

    μην ανχόνεσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος8/4/14 10:40

    ΤΟ ΑΝΧΟΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ...ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΕΜΕ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΕΣ ΑΝΧΟΘΗΚΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΓΧΟΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΗΜΕΝΕ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος8/4/14 11:32



    Α Π Ο Μ Ι Α Π Ε Ν Η Τ Α Ρ Α " Φ Α Γ Ω Μ Α Ρ Α " Π Ο Υ Α Ρ Α Δ Ι Α Σ Α Ν Π Ι Ο Π Α Ν Ω Ο Ι Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ, Δ Ι Α Π Ι Σ Τ Ω Ν Ε Τ Α Ι Α Β Ι Α Σ Τ Α Η Α Γ Ο Ν Η Δ Ι Α Σ Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Η Δ Ι Α Θ Ε Σ Η Τ Η Σ Τ Ρ Ε Χ Ο Υ Σ Α Σ Γ Ε Ν Ι Α Σ Τ Ω Ν Γ Λ Α Ν Ι Τ Σ Ι Ω Τ Ω Ν Γ Ι Α Π Ο Λ Ε Μ Ο Χ Α Ρ Α Κ Ο Μ Α Τ Ω Ν. Α Ρ Α Γ Ε, Π Ο Υ Τ Ο Π Α Ν Ε Ο Ι Φ Ι Λ Ο Ι ; Σ Τ Ο Ν Ε Μ Φ Ι Λ Ι Ο; Α Μ Η Ν Π Ι Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος8/4/14 12:29

    ΑΣΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ.ΜΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.ΤΗΡΑΤΕ ΝΑ ΨΦΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΚΙ ΑΦΕΙΥΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΡΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.