Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο υπερτυχερός του κοινωνικού μερίσματος και της Λαμποργκίνι !

Παρέλαβε το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής ο κύριος Μήτσος Παπαέλληνας τα δύο μεγάλα έπαθλα της κυβέρνησης.
1. Αναδείχτηκε ο μεγάλος υπερτυχερός του κοινωνικού μερίσματος,
2. Αναδείχτηκε ο μεγάλος υπερτυχερός της κλήρωσης των αποδείξεων των καταναλωτών, με δώρο πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Φεράρι, Μερσεντές, Τζάγκουαρ, Λαμποργκίνι κ.λπ.
Στην ευχαριστήρια ομιλία του ο κ. Μήτσος Παπαέλληνας συγκινημένος είπε:
«Είμαι ο Μήτσος Παπαέλληνας, από τα Λεγρενά. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ των Οικονομικών και κύριε Θεοχάρη, ευχαριστώ.
Με βλέπετε που τρέμω και είμαι έτοιμος να πέσω κάτω. Δεν είναι από τη συγκίνηση, αλλά από την πείνα. Ευχαριστώ.
Η ζωή μου αλλάζει όμως σήμερα. Κέρδισα το παιχνίδι με το κοινωνικό μέρισμα, που θα ‘χετε ακουστά! Διεκδικούσαν τον επίζηλο τίτλο 2.500.000 άτομα. Κόπηκαν όμως 2.600.000 άτομα και θα σας πω το πώς έγινε, ευχαριστώ.
Παραπάνω από τους μισούς κόπηκαν αμέσως, γιατί με το εισοδηματικό όριο των 6.000 ευρώ δεν εννοούσε ο κ. Θεοχάρης μας το ένα άτομο, αλλά σχεδόν το ένα χωριό ολόκληρο να παίρνει μαζί 6.000 ευρώ. Ευχαριστώ.
Εγώ έφτασα το όριο των 5.999 ευρώ ακριβώς, γιατί ήμασταν μόνο εγώ ο άνεργος της οικογένειας και η άνεργη η γυναίκα μου και τα άνεργα τα παιδιά μου και οι συντάξεις του πατέρα, της μάνας, του συμπέθερου και του γείτονα. Ευχαριστώ.
1.000.000 άτομα κόψανε ακόμα γιατί δεν είχανε αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος κατοικίας. Εδώ δεν είχαν ρεύμα, αριθμό παροχής ρεύματος θα είχαν;
3.000.000 ακόμα κόψανε γιατί ήταν άνεργοι, αλλά δεν ήταν και άστεγοι ταυτόχρονα, κάτι που αποτελεί κοινωνική πρόκληση τη σημερινή εποχή κι ευχαριστώ
Κόψανε ακόμα χιλιάδες γιατί χρειάζονταν αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού όπου θα πιστωθεί το επίδομα, αλλά άντε να έχεις αριθμό τραπεζικού λογαριασμού τη σήμερον ημέρα.
Στο τέλος μείναμε μόνο 2 υποψήφιοι να εισπράξουμε το κοινωνικό μέρισμα των 500 ολόκληρων ευρώ και με το σύστημα του α – μπε – μπα – μπλομ από τον κ. Σαμαρά αναδείχτηκα ο μεγάλος νικητής του κοινωνικού μερίσματος των 500 ευρώ και ο άλλος υποψήφιος πήρε τα αρχίδια του.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου πήραν το διαμέρισμα και μου επέστρεψαν το κοινωνικό μέρισμα, ευχαριστώ.
Με τα πολυτελή αυτοκίνητα που κληρώθηκαν ήμουν πιο τυχερός, γιατί κληρώθηκε η απόδειξη για τον δονητή που αγόρασα προσφάτως για τη Φρόσω για να την κουμαντάρω, την ευχαριστώ.
Μετά με κάλεσαν να επιλέξω πολυτελές αυτοκίνητο Φεράρι κ.λπ. Τέτοια είχα όμως και στο παρελθόν και ζήτησα ένα Πόρσε Καγέν και προς στιγμήν τους τσάντισα γιατί μου έλεγαν ότι μου χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζα στα δόντια.
Ε, τότε ζήτησα ένα Φιατάκι και μου έβαλαν εντελώς τις φωνές και φώναζαν έξαλλοι ότι είναι το πιο προκλητικό αυτοκίνητο, γιατί καίει λίγο πετρέλαιο και πέφτει έξω το κράτος. 
Τελικά πήρα τη Λαμποργκίνι που με διέταξε ο κ. Στουρνάρας. Ευχαριστώ. 
Ευχαριστώ και πάλι. Πήρα αυτά τα δύο δώρα και θα σας ευχαριστήσω και εσάς στις εκλογές, που θα πάρετε όχι μόνο δύο, αλλά τρία. Τα δικά μου. Δεν χρειάζεται να πείτε ευχαριστώ, σας τα δίνω με όλη μου την ευχαρίστηση. Ευχαριστώ».
Του ΤΑΚΗ ΜΠΕΛΟΥ
πηγη


3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος26/4/14 15:45


    Ψυχάρης-Μπόμπολας άρχισαν να "νοικιάζουν" εργαζόμενους


    Η νομιμοποίηση των «δουλεμπορικών γραφείων», έρχεται ως προϊόν επιλογής της παρούσας αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ειδικά στις σημερινές συνθήκες Ψυχάρης-Μπόμπολας άρχισαν να "νοικιάζουν" εργαζόμενους
    αξιοποιώντας την κρίση, δίνουν στους εργοδότες τη δυνατότητα να καταπατούν ότι με κόπο, θυσίες και αίμα κατέκτησαν οι εργαζόμενοι, κάνοντάς τους σύγχρονους σκλάβους στον 21ο αιώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί, σιγοντάρουν την ενοικιαζόμενη εργασία, ακριβώς γιατί έτσι εννοούν την «ανάπτυξη» που επικαλούνται.

    ΤΟ VOUCHER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/14 18:20


    πιστοί κι αμετανόητοι στις προεκλογικές παραδόσεις, οι υποψήφιοι και τα κόμματα κυρίως της συγκυβέρνησης (συνεργατών δωσιλόγων και σία), επιδίδονται στο σπορ του ταξίματος, των υποσχέσεων, του ρουσφετιού,
    ..καιρός κι ο λαός να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.