Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανδρέας Κολοβός: « Μια θητεία φτάνει για το δήμαρχο»


 Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και νίκης έστειλαν οι Γορτύνιοι της Αττικής, με τη μαζική τους παρουσία στην ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ανδρέα Κολοβού, χθες Δευτέρα 14-04-2014.
Εκατοντάδες συμπατριώτες μας κατάκλυσαν την αίθουσα της «Παγγορτυνιακής» στην Ομόνοια και με έκδηλο ενδιαφέρον και μεγάλη προσοχή, είδαν και άκουσαν τον επικεφαλής της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» να παρουσιάζει το όραμά του για τη Γορτυνία και τους βασικούς άξονες του δημοτικού του προγράμματος, το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες. 
Στην ομιλία του ο Α. Κολοβός, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να επιδιώξει και δεύτερη θητεία δημάρχου, αφού πέντε χρόνια είναι αρκετά για να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα.
«Συστρατευτήκαμε με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια και θέλουμε να δουλέψουμε ως δημοτική αρχή, για τη Γορτυνία και τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές», τόνισε καταχειροκροτούμενος.
Οι βασικοί επιδιώξεις του προγράμματος κινούνται σε πέντε άξονες:
1.      Άμεση δημοκρατία: οι Λαϊκές Συνελεύσεις, κυρίαρχος θεσμός για τις Κοινότητες και οι φορείς συλλογικής δράσης βασικοί παράγοντες αντιμετώπισης των δημοτικών ζητημάτων
2.      Καθημερινότητα και ποιότητα ζωής: έμφαση στην υγεία, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στη Βοήθεια στο Σπίτι, στη σχολική ζωή και την ενισχυτική φροντιστηριακή διδασκαλία, στη δημοτική συγκοινωνία
3.      Υποδομές: οδικοί άξονες, ύδρευση, άρδευση, διαχείριση απορριμμάτων
4.      Τουριστική ανάπτυξη, τουρισμός, πολιτισμός
5.      Γεωργία, κτηνοτροφία, εναλλακτικές και νέες καλλιέργειες
Ιδιαίτερη εντύπωση αλλά και ενθουσιασμό προξένησαν οι τοποθετήσεις των στελεχών της Συμπαράταξης, που σε πνεύμα και κλίμα ομοθυμίας και ομοφωνίας τόνισαν την ανάγκη για αλλαγή στη Γορτυνία και απαλλαγή του Δήμου από τους αδιάφορους, ανίκανους ανεπαρκείς και ανεύθυνους που τον διοικούν με αδιαφάνεια, ρουσφετολογία και σπατάλη.
 Παρεμβάσεις έκαναν οι: Μαρία Παρασκευοπούλου, Γραμματέας της δημοτικής παράταξης «Γορτυνία – Νέα Εποχή», Γιάννης Μουρούτσος, επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Ανατρεπτικής Δημοτικής Κίνησης Γορτυνίας», Κώστας Σταθάς, επικεφαλής της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Γορτυνίας – Νέα Πορεία», Γιάννης Σακελαρίου, δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας και π. δήμαρχος Βυτίνας, Κώστας Κουντάνης, δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας και π. δήμαρχος Βυτίνας, Κώστας Αλβενιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας, Νίκος  Αγγελακόπουλος,  Βασίλης Μπουρνάς, Βασίλης Νικήτας, Λάμπης Κατσιάπης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Θόδωρος Σεφερλής και Σπήλιος Σιέτος.

Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία του επίσης υποψήφιου δήμαρχου Γορτυνίας Μίλτου Λύτρα, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε : « είμαι βέβαιος ότι ο Ανδρέας Κολοβός ένας έντιμος άνθρωπος και ενεργός πολίτης, με τη δυνατή και συγκροτημένη ομάδα που διαθέτει μπορεί να κερδίσει και είμαι βέβαιος ότι θα εργαστεί ως Δήμαρχος για το καλό της Γορτυνίας, κάνοντας πράξη αυτά που εξαγγέλλει».   


8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος16/4/14 10:52

    Τελικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας,όλοι οι υποψήφιοι έχουν τους ίδιους άξονες για την αναπτυξη.
    (με έχουν τρουπίσει τωρα και κάτι δεκαετίες αυτός ο άξονας! ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ! χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να μας εξηγήσουν γιατί η κτηνοτροφία έχει στην ουσια μηδενιστεί, σε μια περιοχή που το γάλα και το κρέας μοσχομυρίζουν από την μεγάλη ποικιλία της χλωρίδας.

    όταν εκλεγούν τότε το μόνο άξονα που ξέρουν καλά, είναι συγκεκριμένα μελετητικά γραφεία δημοσίων έργων, και ξοδεύουν τα πενιχράτα έσοδα πλουσιοπάροχα σε αυτά αυτά τα γραφεία χωρίς να γίνονται στο τέλος έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ16/4/14 11:41

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ..ΞΕΡΟΥΝ ΝΟ9ΜΙΖΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ....ΑΣΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ16/4/14 11:50

    ΕΞΟΧΑ Κ ΚΟΛΟΒΕ...Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΗ..ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΝ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΡΑΕΤΗΣ ΜΗΔΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/14 14:15

    Αντε ρε που θα σχολιασεις τον κολοβο....εσυ που ο αλλος σε λεει ντουβαρι.....ειδαμε και τους αλλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/14 19:14

    ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/4/14 16:22

    Ζουμ...ζουμ στο κέντρο της φωτογραφίας και η αποκάλυψη θα δικαιολογήσει πλήρως την πρεμούρα των αναρτήσεων Κολοβού........Όλα για όλα, αλλά λογαριάζουν χωρίς τους ρεντεζέλες......

    (τήρα να ιδείς που θα το κάνω να ψηφίσει Κολοβό από αντίδραση.....)

    Πάντως εγώ είμαι με το Σόλωνα και καμαρώνω!!!!!! και όποιος δεν το καταλαβαίνει ας τηράξει κατά κουμπέ μεριά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/4/14 22:23

    Λεωνίδας υποψήφιος.ΝΕΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.