Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Γκαλεάνο: Γενικευμένη φοβία

 ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Όσοι δεν δουλεύουν, φοβούνται μη δεν βρουν ποτέ δουλειά. Όποιος δεν φοβάται την πείνα, φοβάται το φαγητό. Οι οδηγοί αυτοκινήτων φοβούνται να περπατήσουν και οι πεζοί φοβούνται μην τους πατήσουν τα αυτοκίνητα. 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ. Οι πολίτες φοβούνται τους στρατιωτικούς, οι στρατιωτικοί φοβούνται την έλλειψη όπλων, τα όπλα φοβούνται την έλλειψη πολέμων. 
ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ. Φοβάται η γυναίκα τη βία του άντρα και ο άντρας την άφοβη γυναίκα. Φόβος των κλεφτών, φόβος της αστυνομίας. Φόβος της πόρτας χωρίς κλειδαριά, του χρόνου χωρίς ρολόγια, του παιδιού χωρίς τηλεόραση, φόβος της νύχτας χωρίς υπνωτικά χάπια και φόβος της ημέρας χωρίς διεγερτικά χάπια. Φόβος του πλήθους, φόβος της μοναξιάς, φόβος απ’ όσα έγιναν και για όσα θα γίνουν, φόβος του θανάτου, φόβος της ζωής.

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/3/14 07:47

    Εγώ σκιάζουμαι μπας και δε συμπεθεριάσει ο ΕΛ της γλανιτσιάς και δε διαιωνιστεί το "είδος".....

    (είμαι σίγουρος πλέον,......μας ψεκάζουν....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/14 08:54

    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια κόμμα εξουσίας και δε μοιράζει κουλούρια.....γι' αυτό παρακαλούνται τα λαμόγια σε άλλον....κορύτο, μαζί με κάτι υπουργάρες του πάλε ποτέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/14 09:41

    Για ρωτάτε τη Λούκα εκεί στο Σύριζα αν θυμάται το άρθρο 4 του Αρσένη το 1984....

    Από τότε πολεμάγανε τα ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια να φέρουν το Λοκ άουτ, την κήρυξη απεργίας με 50% + των εγγεγραμμένων κλπ κλπ Μάαστριχ γλέπεις!!!!

    Η Λούκα κάτι ξέρει από ΔΝΤ κλπ (θήτευσε νομίζω εκεί)...για ρωτάτε σύντροφοι του σύριζα τη συντρόφισσα Λούκα....θα σας ενημερώσει και θα σας μεταλαμπαδευτεί η ιδέα της "ενωμένης ευρώπης" ......Ε, ρε γλέντια....

    Η διαφορά είναι ότι σήμερα εκδηλώθηκε και η τιμωριτική τους διάθεση......

    Τώρα κατά πόσο το συνοθύλευμα της επωνομαζόμενης αριστεράς συνειδητοποιεί το μπάχαλο, αυτό είναι το θέμα!!!!!

    Πάντως εγώ σας εμπιστεύομαι, μην το ξεχνάτε...γι' αυτό δε σας συμβουλεύω ποτέ τι να ψηφίσετε, απλά επισημαίνω τις λαμογιές, καυτηριάζω τις πονηριές και ξεβρακώνω το περιφερόμενο "σκυλολόι".......Μεγάλη αμαρτία διαπράττω και γι' αυτό αληκτούν οι κύνες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/14 13:24

    ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑΞΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.