Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΛΟΒΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ


ΚΟΙΝΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  
 “ΓΟΡΤΥΝΙΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”


   “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Βρισκόμαστε ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών  Εκλογών, που διεξάγονται μέσα στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, στη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας, στη γιγαντωμένη ανεργία που πλήττει  τους νέους, στη συρρίκνωση - κατάργηση δομών  και υπηρεσιών εκπαίδευσης  και κοινωνικής φροντίδας, στην εγκατάλειψη και ερημοποίηση της Γορτυνίας μας, αλλά και στην ανεπάρκεια, στην ανικανότητα  και στην αδιαφανή - φαύλη διαχείριση  της σημερινής  δημοτικής αρχής.                                                                                            

.      Οι Δημοτικές Κινήσεις «Γορτυνία - Νέα Εποχή» και  «Ριζοσπαστική Ανατρεπτική  Δημοτική Κίνηση Γορτυνίας», στη βάση των κοινών προβληματισμών και αντιλήψεων, της ισότιμης συνεργασίας χωρίς προαπαιτούμενα και με τη διατήρηση της οργανωτικής αυτονομίας της κάθε κίνησης ξεχωριστά, με σεβασμό στη συλλογικότητα και την υπεράσπιση  των από κοινού συμφωνηθέντων, ανακοινώνουν την απόφασή τους  να συγκροτήσουν, μαζί και με  άλλες Δημοτικές Κινήσεις ή μεμονωμένους συμπατριώτες μας, που μοιράζονται μαζί μας κοινές αγωνίες και προβληματισμούς, έναν ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  για την ΓΟΡΤΥΝΙΑ,  με επικεφαλής  τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα  Κολοβό.
Οι Δημοτικές Κινήσεις δεσμεύονται να υπηρετήσουν με  συνέπεια, διαφάνεια, αξιοκρατία, αγωνιστικότητα  και προ πάντων με τη συμμετοχή των  Πολιτών της Γορτυνίας, για :
·   Την αντιμετώπιση των συνεπειών της Οικονομικής Κρίσης, που υπάρχει στη χώρα και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας, που είναι αποτέλεσμα των Αντιλαϊκών  Πολιτικών,  που εφαρμόζονται  από τις Κυβερνήσεις, στα πλαίσια των μνημονίων που οι ίδιες έχουν υπογράψει, μέσα από την ανάπτυξη υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης.  
·      Την υπεράσπιση του Δημόσιου Χαρακτήρα βασικών υπηρεσιών προς τον Πολίτη, όπως είναι αυτές της Δημόσιας Υγείας και της  Δημόσιας Παιδείας,  με τις οξυμένες ιδιαιτερότητες  που εμφανίζονται στο Δήμο Γορτυνίας.
·   Την απόκρουση των Καλλικρατικών  επιλογών,  που έχουν σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και τον Οικονομικό  της μαρασμό .
·   Την αντιμετώπιση των οξυμένων  Τοπικών Προβλημάτων,  που αντιμετωπίζει κάθε χωριό ή πόλη του Δήμου ξεχωριστά.
·   Τη διεκδίκηση και επίλυση των οξυμένων προβλημάτων  Υποδομής ( Οδικό Δίκτυο, Ύδρευση,  Αποχέτευση κλπ)
·   Τη συμβολή του Δήμου (σχεδιασμός- μελέτες- διεκδίκηση πόρων- συνεργασία με  άλλους φορείς )  στη Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιοχής μας,  για  την ενίσχυση του Πρωτογενούς τομέα Παραγωγής ( Γεωργία – Κτηνοτροφία ) αλλά και του Τουρισμού – Αγροτουρισμού.
Καλούμε όλους τους Πολίτες της Γορτυνίας, να στρατευτούν  μαζί μας, για να βγάλουμε την περιοχή από το τέλμα, να δώσουμε τέλος σε μια περίοδο γραφειοκρατίας, αδιαφάνειας, ρουσφετολογίας, κατασπατάλησης Δημόσιων πόρων και εγκατάλειψης των  χωριών και του Δήμου μας στο έλεος του Θεού.                                                                                                                                                                                               
Από κοινού θα δώσουμε τη μάχη  για μια νέα αντίληψη στα Δημοτικά δρώμενα , για μια Δημοτική Αρχή πραγματικά Δημοκρατική, Αγωνιστική  και Κρυστάλλινα Διάφανη.

 ΓΙΑ ΤΗ «ΓΟΡΤΥΝΙΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»,
  Ανδρέας  Κολοβός   
    ΓΙΑ ΤΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ», 
Γιάννης  Μουρούτσος 
Δημητσάνα, 26 Μαρτίου 2014

10 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/3/14 09:36

    Το να φτιάχνουν ντοκυμαντέρ για τη ζωή σου (μεγάλε πολιτικέ αρχηγέ) και να συμμετέχεις σ' αυτό ως πρωταγωνιστής δεν τόλμησαν αρχηγοί και καπεταναίοι ολκής.......Μα πόσο καλαμοκαβαλημένος μπορεί να είσαι και φυσικά όχι τσογλάν μπόυ??????

    Το να χρησιμοποιείς άτομα της δημόσιας ζωής γι' αυτή την προβολή σου χωρίς να ερωτηθούν, απάδει ακόμα και των σκληρών μονεταριστικών οπαδών του μάρκετιγκ και κάθε άλλο αριστερό (δήθεν τάχα μου αριστερό λέω εγώ ) και φυσικά όχι τσογλάν μπόυ!!!!!!

    Το να χασκογελάς σε μια φασιστική επίθεση σε αριστερό βουλευτή(όχι σε πρώτη αντίδραση, δηλ, όχι αμήχανα όταν το πρωτοείδες--ίσως και να δικαιολογούσες κάτι τέτοιο----), αλλά σκηνοθετημένα, μελετημένα και μονταρισμένα, φυσικά και δεν είναι συμπεριφορά τσογλάν μπόυ.....

    Φυσικά και οι συμπεριφορές καυτηριάζονται και διαβάζονται από πολλές οπτικές γωνίες. Η ευθεία γωνία (180 μοίρες, ντουγρού το λένε) αποτελεί προνόμιο ατόμων που δεν λαϊκίζουν, που δεν χρησιμοποιούν τα πάντα για την προβολή τους, που δεν πατούν σε ότι βρεθεί στο διάβα τους, που δεν ωροδούν προ ουδενός, που, που, που και φυσικά δεν είναι συμπεριφορά τσογλάν μπόυ.......

    Κάποτε πρέπει να μας απασχολεί το περιεχόμενο της πράξης και όχι ο χαρακτηρισμός της....

    Σας υπενθύμισα ότι η διαφορά μακαρίτη Βαγγέλη και κάποιων σεμνότιφων σοβαρών πολιτικών ήταν ότι οι μεν έλεγαν "εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό" ο δε μακαρίτής έλεγε "είσαι απατεώνας ρε". Η ουσία ίδια είτε χαρακτηριστεί τσογλάν μπόυ, είτε λαϊκισμός, είτε ναρκισισμός, είτε καλαμοκαβαλίκευμα, είτε μικρομεγαλισμός, είτε χάσιμο του μέτρου κλπ κλπ

    Έτσι απλά και σοβαρά, πέρα από χαβαλέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/14 09:55

    ίδιες μπροσούρες παντού!
    ίδιες ηχηρές και πάγιες διακυρήξεις!

    αυτές είναι πραγματικά ξύλινες!

    χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να δείξουν τον πραγματικό υπαίτιο που κρύβεται πισω από τα παρασκήνια της εξαθλίωσης.

    λόγια.. λόγια .. ψεύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/14 11:10

    ΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ9.36 ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΙΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΣ.Ο ΝΙΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΡΑΚΑ...ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ...ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ...ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΕΙΩΔΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΑΓΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ...ΔΙΑΟΛΟΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ...ΑΝΤΕ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ...ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΝΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΛΟΒΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/14 11:47

    τον φταίχτη δε βλέπω πουθενά για όλα αυτά τα ηχηρά που λένε ότι θα κάνουν!
    (αν έχει κανένας πουθενά καμιά μπροσούρα του 2010 τα ίδια θα λέγανε οι τωρινοί δημαρχαίοι)
    με άλλα λόγια φταίνε οι προηγούμενοι που ήτανε άχρηστοι
    και γιαυτό δεν πάμε μπροστά και δεν έχει αναπτυχθεί π.χ η κτηνοτροφία και η γεωργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/14 11:49

    ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΒΙΟΛΙ..............ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/3/14 14:18

    Αγαπητέ πατριώτη, γιατί συνεχίζεις το ίδιο μονότονο υβρεολόγιο και δε σέβεσαι το πόνημα του καλού μας πατριώτη Θανάση και σκιαμαχείς με τον εαυτό σου????

    Ο υπεύθυνος του σάιτ δεν έχει παρακαλέσει να μην βυσσοδομούμε σε αναρτήσεις πολιτιστικού λαογραφικού και ιστορικού περιεχομένου????

    Σταμάτησες να κάνεις αναρτήσεις αυτοκτονιών, σταμάτα λοιπόν αυτό το ντελίριο ηλιθίων παρεμβάσεων, δεν σου απαντά κανένας γιατί συνεχίζεις????

    Κύριε ρεντεζέλα κούρασες αυτουβριζόμενος και αυτομαστιγόμενος......

    Σου το επαναλαμβάνω γιατί βλέπω ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Βυσσοδομείς στις τραγωδίες των ανθρώπων και προσπαθείς να τις εκμεταλλευτείς πολιτικά.....Τέτοιο αίσχος δεν το κάνει μυγδαλιώτης, το ντροπή σου είναι λίγο μπροστά στη χυδαιότητα που κάνεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/3/14 14:49

    ΡΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ Η ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ...ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΣΕ Τ ΑΛΛΑ.Ο ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/14 14:51

    ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ.5% ΛΕΓΑΝΕ 2,5% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.10% ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ.ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/3/14 19:24

    Δεν ντρέπεσαι να ανεβάζεις πάλι αυτοκτονίες???? Τελικά είσαι άρρωστος κυριέ μου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/3/14 21:08

    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.