Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Φέτος γιορτάζουμε το διόδιο

  Εμπλοκή του ονόματος Κων. Μητσοτάκη στις μίζες. Τώρα εξηγείται γιατί γέρνει το υποβρύχιο
Αυξήσεις μέχρι 60% στα διόδια. Γίνονται τόσο ακριβά που θα τα κλείνουμε από την airfastickets.
Φέτος επίσης αντί για το Τριώδιo θα γιορτάζουμε το Διόδιο.
Τα διόδια μέχρι τη Θεσσαλονίκη θα κοστίζουν 58 ευρώ, πιο πολύ δηλαδή από το αεροπορικό εισιτήριο. Γι’ αυτό θα μπουν διόδια και στα αεροπλάνα και στις εξόδους θα έχει μποτιλιάρισμα στον αέρα.
Αντίθετα, στην καρμανιόλα εθνική οδό Αθηνών-Πάτρας μπορείς να σκοτωθείς μόνο με 12% αύξηση της τιμής των διοδίων.
Ταυτόχρονα θα μετονομαστεί «Μακαρία Οδός». 
Δεν φταίει όμως το κακό χάλι του δρόμου. Τα δυστυχήματα γίνονται γιατί κάθε 10 μέτρα έχει εικονοστάσιο και οι οδηγοί αφήνουν συνέχεια το τιμόνι για να κάνουν τον σταυρό τους.
Ο Κάντας μπλέκει στις μίζες τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά έχει παραγραφεί η υπόθεση γιατί έχουν περάσει 110 χρόνια.

Με τις μίζες η υπόθεση πάει συνέχεια πίσω, ποτέ μπροστά, ποτέ κανένας σημερινός. Τον επόμενο που θα κατονομάσει ο Κάντας είναι ο Κολοκοτρώνης.

Ο Ζήγρας φαινόταν στα χαρτιά σαν σύζυγος της Βίκυ Σταμάτη. Γι’ αυτό τον έβλεπα συνέχεια σε καταστήματα για κουρτίνες.

Ο όρος επίσης που τον άφησαν ελεύθερο είναι η υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε 1 και 15 του μηνός στα Prada.

Ανεκτίμητη η προσφορά Βενιζέλου στην Κεφαλονιά. Με το σώβρακό του έστησαν 15 σκηνές. Με το πουκάμισό του 35. Με το παλτό του ντύθηκαν 145 άτομα.

Στην Κεφαλονιά ο Σαμαράς έστειλε τον Δένδια προφανώς για έναν από τους εξής λόγους:
1. Για να συλλάβει τον Εγκέλαδο και τον Ρίχτερ.

2. Υπάρχει καταγγελία ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός κρύβεται μέσα σε ρήγμα.

3. Γιατί οι Ληξουριώτες δεν πάνε με τίποτα στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και θα πάνε θέλουν-δεν θέλουν με τα ΜΑΤ.

4. Τους σεισμοπαθείς θα τους προσαγάγει με κλούβες σε πιο ασφαλή κτίρια. 

Με τις προγνώσεις των σεισμολόγων στα κανάλια έχω καταμπερδευτεί. Χειρότερα προγνωστικά δίνουν και από τον αγώνα Βάρεγκεμ-Σερκλ Μπριζ. 

Στο στοίχημα θα παίξω σκορ, με βάση όσα άκουσα, ένα από τα παρακάτω:

● 4 έως 6 Ρίχτερ

● 7+ Ρίχτερ

Το ακριβές επίκεντρο του σεισμού της Κεφαλονιάς είναι στην Ασία. Συγκεκριμένα στη Βόρεια Κορέα, γιατί έχουμε γίνει Βόρεια Κορέα.

Ο Σαμαράς ρωτούσε με αγωνία να μάθει αν η χρεοκοπία που έχουμε πάθει είναι πρόδρομο φαινόμενο ή η κύρια χρεοκοπία. 
Οι δημοσιογράφοι, αντίθετα με τους σεισμολόγους, τα λένε μια χαρά. Αντί για την Ενωση Συντακτών θα πρέπει να μπαίνουν στην Ενωση Σεισμολόγων.

Στα μέτρα για την ανακούφιση των σεισμοπαθών είναι να μην πληρώνουν για 3 μήνες διόδια στη διαδρομή Λευκάδα – Κεφαλονιά. 

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» πέτυχε και δεν πέτυχε. Να γίνει νέο, πιο αποτελεσματικό. Το «Δεν γ@μ@έστε, ρε παλιομαλάκες».
Του Λάκη Μπέλλου


13 σχόλια :

  1. Ανώνυμος5/2/14 23:46

    Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014
    Έκθεση - καταπέλτης για την τρόικα: Παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα»
    Κόλαφο για τη δράση της τρόικας στην Ελλάδα και την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αυτή έχει επιφέρει αποτελεί η έκθεσή του που συνέταξε με εντολή της Αυστριακής Ομοσπονδίας Συνδικάτων, του Αυστριακού Εργατικού Επιμελητηρίου (αυστριακό Εργατικό Κέντρο) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδικάτων και η οποία δημοσιεύθηκε στη Βιέννη...



    ο διεθνώς γνωστός νομικός, καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστημίου της Βρέμης και στενός συνεργάτης του γερμανικού "Ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ", Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο.

    Αρκετοί από τους όρους που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα παραβιάζουν....
    ... τα ανθρώπινα δικαιώματα και καθώς η Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων έχει ενσωματωθεί στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, παραβιάζουν και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γνωμοδότηση.

    Ο Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο, σημειώνοντας πως οι δύο κοινοτικοί θεσμοί (ΕΚΤ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή) που εκπροσωπούνται στην τρόικα δεσμεύονται από την Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, κατακρίνει έντονα την τρόικα για τα μέτρα λιτότητας που διαπραγματεύτηκε με την Ελλάδα, διευκρινίζοντας ότι η τρόικα έχει απαιτήσει δυσανάλογες παρεμβάσεις στο εργατικό δίκαιο και στο κοινωνικό σύστημα της Ελλάδας.

    Παράλληλα επισημαίνεται ότι με την επιβολή μειώσεων στους μισθούς η τρόικα παραβίασε το θεμελιώδες δικαίωμα ελεύθερης διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού, ενώ με την επιβολή διαφόρων άλλων δεσμεύσεων στην Ελλάδα παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα για εργασία, στέγη, κοινωνική ασφάλεια και ιδιοκτησία.

    koutipandoras.gr

    Read more: http://www.oparlapipas.com/2014/02/blog-post_6468.html#ixzz2sUEEf8kI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/14 08:31

    Το πλάκωσε στις σφαλιάρες ο Λαφαζάνης και τρέχει τώρα (ο πρόεδρος του 15μελούς) να αποσύρει την υποψηφιότητα του Καρυπίδη.......

    Τώρα γιατί επιμένουν στον Οδυσσσέα???....προφανώς για να πιεί το ποτήριον το πικρόν ο δικός μας (ο 10 και 2/13 ντεεεε ή αλλιώς κουκορεντεζέλας) και τι θ' απογίνομεν χωρίς ορεξάτον τσούκιον?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/14 08:31

    και τι θέλετε τώρα . να πτωχεύσει ο μπόμπολας και να βρεθούν τόσοι εργαζόμενοι στο δρόμο?
    τόσα στόματα θρέφει ο άνθρωπος .
    άσε που υποχρεωτικά σας βάζει να κάνετε οικονομία , αφού δεν θα πηγαίνετε πια στα χωριά σας κάθε λιγο.
    το είχατε αθήνα γλανιτσιά 2 τσιγάρα δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/14 08:37

    όλοι με τον ιδιωτικό τομέα τα βάζετε.
    του κόβετε τα φτερά ,τώρα που πνέει άνεμος δημιουργίας . αναμορφώνετε η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/14 09:28

    Έχουμε καμιά μεταγραφή σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/14 10:32

    ΤΩΡΑ 8.31 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟ3% ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ
    ΚΙ ΟΧΙ 5% ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ.ΑΠΛΩΣ ΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ Β ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΚΕΛΑΚΙΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ- ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΡΔΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛΟΦΙΛΟΙ.....ΑΝ ΚΑΙ ΣΥ ΑΘΗΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ...ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ...ΑΛΛΑ ΕΝΑ....Η ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ.....Ο ΧΟΥΦΤΕΛ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/14 11:51

    σε τούτη την πατρίδα τι γυρεύω?

    Όλοι στην κατοχή εχουμε μείνει .

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

    ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ?

    Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΚΆΛΕΣΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/14 16:20

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ 11.51.ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΙΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΓΚΗΞΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΕΝΣΚΗΨΕΙ ΩΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΝΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙ ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΜΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ 61 ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΟ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΚΑΙ Μ ΑΛΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΕ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΚΕΛΑΚΙΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.ΤΟΥ ΤΑ ΕΨΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΞΕΣΤΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΛΥΚΟ ΚΙ ΑΠ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ,ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΑΖΕΥΟΤΑΝ.ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΟΡΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΩ .ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑΜΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ.ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΛΟΓΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΛ.ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/2/14 18:35

    δεν τραβαει η ομαδα σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/2/14 20:05

    Πρέπει να επιστρατευτούν τα μεγάλα όπλα........κλικ....... ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/2/14 22:46

    νις που τον εδωσες τον κλειδαριθμο τον θελω κι εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν τον έχω δώσει σε κανέναν
    Αν τον θέλεις να στον δώσω ....τον κλειδάριθμο χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/2/14 00:24

    καλα εχεις κολλητο τον ακατονομαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.