Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανοιχτή επιστολή προς την ελληνική πολιτική και οικονομική άρχουσα τάξη.

 Του Π. Χατζηστεφάνου
Όλοι εσείς που βρομίσατε την ζωή μου. 
Όλοι εσείς που προσβάλλατε την νοημοσύνη μου. 
Όλοι εσείς που διαφθείρατε την αισθητική μου. 
Όλοι εσείς που μου στερήσατε την αξιοπρέπεια. 
Όλοι εσείς που επιδίδεστε νυχθημερόν σε καψόνια εναντίον οποιασδήποτε προσπάθειας ανάνηψης μου. 
Έχετε όνομα, διεύθυνση, τραπεζικούς λογαριασμούς. 
Ξέρετε ποιοι είστε. 
Επί δεκαετίες συσσωρεύετε πλούτο και μοιράζετε κόπρανα. 
Εκμεταλλεύεστε την αμάθεια που εσείς καλλιεργείτε. 
Φανατίζετε τους αμαθείς που εσείς δημιουργείτε.Από τα σχολεία ως τα πανεπιστήμια και τα ανώτατα ιδρύματα του κράτους επιτρέπετε, αν όχι ενθαρρύνετε, συμπεριφορές που μόνο σε εγκληματικές συμμορίες θεωρούνται αποδεκτές, και πάλι εν ανάγκη.

Επιβραβεύετε τους ηλίθιους, τους ανίδεους, τους αριβίστες επειδή είναι πρόθυμοι, κόλακες και δεν σας χαλάει καθόλου να περιστοιχίζεστε από εξυπηρετικά κορόιδα.

Αμείβετε μόνο όσους εξαρτώνται από εσάς.

Λαδώνετε τους πάντες που εξυπηρετούν ή κουκουλώνουν τις βρομιές σας, από δικαστές μέχρι δημοσιογράφους και μάρτυρες.

Επιβάλλεστε διά της βίας.

Ταμπουρώνεστε πίσω από θηριώδης ιδιωτικούς στρατούς που πληρώνετε με τα λεφτά που κλέβετε από τους υπηκόους σας.

Καταδικάζετε την πολιτική και κοινωνική συνείδηση ενός ολόκληρου λαού στον φαύλο κύκλο της προπαγάνδας που παράγεται από μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι προωθούν, από τα τηλεοπτικά τους κανάλια, τις κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Αναδεικνύετε σε νευραλγικά πόστα κακοήθεις τρελούς που ψαρέψατε από τα πλέον βρομερά περιθώρια και τους τάξατε Ναπολεόντειες τιμές εάν δεχτούν να αναλάβουν  την ευθύνη εγκλημάτων που κανείς συνειδητός και ψυχικά υγιής άνθρωπος δεν θα δέχονταν να χρεωθεί.

Ηδονίζεστε σαδιστικά με την σκέψη ότι νομιμοποιείτε την ψυχοπάθεια στην εξουσία, ειδικά αν αυτή είναι εύκολα ελεγχόμενη και μισανθρωπικής φύσης.

Επιτρέψατε σε ξένους μεγαλοκαρχαρίες πρόσβαση σε κυριαρχικά δικαιώματα και ζωτικές λειτουργίες της χώρας προκειμένου να υποδουλώσετε τον λαό φορτώνοντας του το χρέος που δημιούργησε η δική σας κλεψιά, διαφθορά και σπατάλη.

Οδηγήσατε μια χώρα σε πτώχευση και υποθήκη των πλουτοπαραγωγικών της πηγών και υποδομών και ακόμα επιμένετε προκλητικά και ασυγχώρητα πως είστε ικανοί να διαχειριστείτε την μοίρα της.

Σας υποστηρίζουν και σας ακολουθούν μόνο τα πιο χαμερπή, τα πιο ηλίθια, τα πιο χυδαία τμήματα της κοινωνίας: γέροι που πάσχουν από άνοια, βλαμμένοι τηλεθεατές, νοητικά ανάπηροι ψηφοφόροι, εν γένει όλα τα παρτάλια που πουλάνε την ζωή τους για ένα κομμάτι ψωμί.

Και όμως, διατηρείτε ύφος χιλίων καρδιναλίων, ακόμα και αν όλοι γνωρίζουν ότι μόνο σε μια τέτοια χωματερή θα μπορούσατε να βασιλεύετε, μόνο πάνω σε σωρό από σκουπίδια θα βρίσκατε θρόνο.

Καθόλου δεν σας ενοχλεί ότι επιζείτε διυλίζοντας ό,τι πιο σάπιο υπάρχει, είτε ως ένστικτο, είτε ως ανθρώπινο δυναμικό.

Αντίθετα, είστε ικανοποιημένοι με την θέση σας ως άρχοντες της σαπίλας, αφού έχετε φροντίσει αυτή να είναι το κυρίαρχο οικοσύστημα.

Στερείτε οποιαδήποτε προοπτική από τον λαό που τυραννάτε: καλός δούλος παραμένει ο ηλίθιος, πεινασμένος και φοβισμένος δούλος.

Τροφοδοτείτε το φαντασιακό των δύστυχων που κυβερνάτε με είδωλα μηδενικής αξίας, ανάγετε σε κεντρικό ρόλο άτομα των οποίων τα ταλέντα δεν αξίζουν ούτε θέση κομπάρσου στο βάθος της σκηνής, εθίζετε την μάζα σε όλο και πιο φτηνές, όλο και πιο κακής ποιότητας, όλο και πιο βάρβαρες διασκεδάσεις.

Όλα αυτά δεν τα κάνετε τυχαία, δεν σας ξέφυγε κάτι, δεν είστε υπαίτιοι λάθους, ούτε θύματα απάτης.

Δεν πρόκειται για κάποια αναπόφευκτη φαυλότητα της φυλής, της ανθρώπινης φύσης, των ευρύτερων ιστορικο-πολιτικών περιστάσεων η ολοένα και πιο άθλια κατάσταση που επικρατεί σε κάθε επίπεδο της δημόσιας ζωής στην Ελλάδα.

Όχι, εφαρμόζετε σχέδιο, πλήρως προμελετημένο και συμφωνηθέν από κάθε συμμέτοχο, σε κάθε του βήμα, με διαρκείς διαπραγματεύσεις και συγκεκριμένες υπογραφές κάτω από κάθε άρθρο της επιχείρησης διάλυσης και υποδούλωσης της Ελληνικής κοινωνίας, και εκ παραλλήλου, της αποσάθρωσης κάθε εθνικής αξιοπρέπειας και καταβαράθρωσης του κοινωνικού ηθικού.

Οι στόχοι σας είναι δύο: αφ’ ενός να παραμείνετε υπό την εύνοια των αφεντικών σας απ’ τας Ευρώπας, που δεν είναι ηλίθιοι όπως οι υπήκοοι σας και ζητάνε πίσω τα κλεμμένα και μάλιστα με τσουχτερό τόκο, αφ’ εταίρου να διατηρήσετε το επίπεδο των ψηφοφόρων σας όσο πιο χαμηλά γίνεται, μιας και αν ποτέ συνειδητοποιήσουν το έγκλημα που διαπράττετε εις βάρος τους θα σας σφάξουν.

Εσχάτως ανασύρατε από μπακουροπαρέες των Κολωνακιώτικων καφενέδων και τις γαλαρίες των πανεπιστημιακών παραγκουπόλεων κάτι ανεκδιήγητες πατσαβούρες που παριστάνουν τους διανοούμενους εκεί που τους παίρνει, δηλαδή απευθυνόμενοι σε ημι-αναλφάβητους μπουζουκόβιους. Τους αμείβετε αδρά προκειμένου να προβοκάρουν, να αποπροσανατολίζουν, να ψυχολογικοποιούν και να ενοχοποιούν οποιαδήποτε μορφή κριτικής και αντίδρασης στην νοσηρή σας τυραννία.

Στρατολογείτε νεο-γενίτσαρους και τους αναθέτετε να παράγουν ψευδο-πολιτισμική αιθαλομίχλη προκειμένου να δημιουργείται αντιπερισπασμός και να μην είναι ορατή η αλήθεια της πνευματικής και ηθικής σήψης στην Ελλάδα.

Προσηλυτίζετε και ξαμολάτε βλαμμένα κάθε απόχρωσης ώστε να ξεχύνονται και να διακοσμούν βιτρίνες ερειπωμένων μαγαζιών , να πλέκουν πουλόβερ για κατσιασμένες νεραντζιές, να διοργανώνουν πάρτι, μπιενάλε και φεστιβάλ, αλλά κυρίως να φροντίζουν ώστε να μην ακούγεται απολύτως τίποτε για αυτοκτονίες, ανεργία, στρατόπεδα συγκέντρωσης, καρκινοπαθείς που πεθαίνουν ανασφάλιστοι και οτιδήποτε άλλο είναι κρίσιμο, αληθινό, ζωτικής σημασίας.

Έχετε επιβάλλει ένα έκφυλο νοητικό καθεστώς όπου μόνο οι ιδιωτεύουσες ανοησίες και οι φαιδρές υποκειμενικότητες είναι αποδεκτές ως πολιτισμένος δημόσιος διάλογος.

Κυβερνάτε δημιουργώντας ατμόσφαιρα, δηλαδή διαχειριζόμενοι τα συναισθήματα των αφελών που σας υφίστανται, μιας και γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ατμόσφαιρα δεν ανατρέπεται, παρά μόνο αιωρείται, νεφελώδης και αόρατη, διαμορφώνοντας αναπόδραστο κλίμα.

Αποκρύπτετε επιμελώς την αλήθεια της εγκληματικής σας δράσης πίσω από παραπετάσματα, αντιπερισπασμούς και μακιαβελικής ηθικής γραφειοκρατία.

Για κάθε σκάνδαλο που αποκαλύπτεται γύρω από τις βρομερές σας δραστηριότητες ως απάντηση στήνετε ερευνητικές επιτροπές που απαρτίζονται από συγγενικά σας πρόσωπα, διορίζετε δικαστήρια των οποίων η ελεγχόμενη σύσταση εκπροσωπεί τα συμφέροντα σας, και χρηματοδοτείτε προπαγανδιστές που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, με σκοπό να πειστεί και ο τελευταίος ρομαντικός πως κάθε τρόπος καταγγελίας και δίωξης σας είναι μάταιος.

Εν κατακλείδι, καταντήσατε την Ελλάδα, οριστικά και αμετάκλητα, τουλάχιστον κατά την διάρκεια της δικής μου ζωής, και πολύ πιθανόν για γενιές μετά, έναν τοξικό βόθρο όπου επιπλέουν μόνο τα πιο επικίνδυνα λύματα.

Για τους παραπάνω λόγους, να είστε σίγουροι, ότι εμείς, εκείνοι δηλαδή που έχουν την κριτική ικανότητα και την διαύγεια πνεύματος να αντιλαμβάνονται όχι μόνο το εγκληματικό ποιόν σας, αλλά και να μελετάνε τους τρόπους με τους οποίους έχετε διαμορφώσει την Ελληνική κοινωνία κατ’ εικόνα και ομοίωση της τερατώδους ψυχοσύνθεσης σας, εμείς η σκεπτόμενη, ανεξάρτητη και εν τέλει καθημαγμένη από την αθλιότητα σας μειοψηφία, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να τιμωρηθείτε παραδειγματικά. 

Επειδή αυτό είναι το χρέος κάθε ηθικού και ακέραιου πολίτη αυτής της χώρας σήμερα – η κάθαρση.

Εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά που θα αρχίσει η οριστική και αμετάκλητη απαλλαγή μας από την παρουσία σας.

Αλλά ακόμα και αν δεν είναι, ο αφανισμός σας είναι πια καθαρά ζήτημα χρόνου, μιας και η αδικία όσο περνάει ο καιρός τόσο εξοργίζει τα θύματα της, ενώ η δίψα για δικαίωση αγριεύει και διεκδικεί όλο και πιο λυσσαλέα ικανοποίηση.

Στην θέση σας, αν ήταν ποτέ δυνατόν να ξεφύγετε από την ψυχωσική αλαζονεία που σας κάνει να νομίζετε ότι είστε άτρωτοι, θα είχα ήδη φύγει από την χώρα. Όμως, ευτυχώς για την Ιστορία, είστε τόσο επηρμένοι που νομίζετε ότι θα την γλιτώσετε, και έτσι, θα κάνετε ένα και μοναδικό καλό για την Ελλάδα: οι ιστορίες και οι εικόνες του τέλους σας, όπως του Μουσολίνι, θα διδάσκουν για πολλές επερχόμενες γενιές τι κατάληξη περιμένει τυράννους σαν και του λόγου σας. 
Με ασίγαστο μίσος, 

Π., ένας από αυτούς που θεωρείτε ακίνδυνα θύματα σας.

64 σχόλια :

  1. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ8/1/14 20:09

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    Κούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/14 20:19

    καλα ολα αυτα ,αλλα δε νομιζω πως ολοι αυτοι βγαινουν μονοι τουσ στην εξουσια...για σκεφτειται το λιγο .εχουμε ιδεα ποιους ψηφιζουμε καθε φορα κ τι πρεσβευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/1/14 20:32

    -- Θίτσα έχεις ξενώνα??

    -- Το φτιάξαμε, μάτι, πριν 15 χρόνια. Με λιντλ το φτιάξαμε τότε.

    -- Και νοικιάζατε δωμάτια σε τουρίστες??

    -- Έρχονταν οι τιούπες με τα αγγόνια συνέχεια παιδάκο μου.

    (υπήρξαν προγράμματα λίντερ στη γλανιτσιά???? Μη βιαστείτε θα εκπλαγείτε ίσως)

    Αύριο για τις μπανάνες φαρσάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/1/14 20:33

    νις...αστους να λενε...βαλε ενα ευρω την αναρτηση και δυο το καθε σχολιο...ο ευγενιας εδειξε το δρομο gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/1/14 20:36

    επανάληψη

    -- Θίτσα έχεις ξενώνα??

    -- Το φτιάξαμε, μάτι, πριν 15 χρόνια. Με λιντ το κάναμε

    -- Και νοικιάζατε δωμάτια σε τουρίστες??

    -- Έρχονταν οι τσιούπες με τα αγγόνια συνέχεια από τότε που το φτιάξαμε, παιδάκο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/1/14 20:38

    Γέρο, γιατί θες να χρεωκοπήσεις τον αετο-ρεντεζελο-κουκο-αγνωστο-κεφαλαία και μετά εμένα??? Τι σου κάμαμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/1/14 20:47

    Ρε μπας και πήρε το μάτι σας πουθενά τον Ξηρό στο χωριό??. Θα γιομήσουν και οι ξενώνες με δημοσιογράφους......Ξέρω τι σας λεώωωωωωω....για τους ξενώνες ξέρω.

    Καπίνισεε Θανάση. καπίνισε!!! Να μάθεις τι σημαίνει "ισοδύναμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/14 21:10

    τι στο διαλο? κοιμομαστε εμεις ? Πως τα δινανε αυτα τα δανεια και δεν πηραμε χαμπαρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/14 21:19

    Όχι με το μισθάκο και τη συνταξούλα γίνανε τα μέγαρα, οι τρακτεροτζιπάρες και τα εξοχικά εις παραθαλασσίους τόπους......Κακομοίρη μου, με τόσα και με τόσα, ακόμα "κοιμάσαι"¨μου φαίνεται....

    Και γυναίκα γλανιτσιώτη ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και μόκο δεν έβγαλε κανείς και προγράμματα λίντερ περάσανε και επιδοτησάρες και μαϊμού συντάξεις.....Είπαμε να είσαι υγειώς καχύποπτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/14 21:24

    και ποιος τα εδινε ολα αυτα ρε πατριωτη? ετσι χωρις νομο και χωρις υπογραφη τα παιρνανε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/1/14 21:25

    Με προδιαθέτει η μούρλια του χ"στεφάνου και γράφω τώρα που κοιμάται ο κουκορεντεζέλας όσα προλάβω. Μετά στο ξενύχτι θα ξεχαρμανιάσει, αλλά εγώ θα κοιμάμαι και άστο να κουρεύεται. Μια ζωή μοναχός τους έγραφε και μονάχος του απαντούσε. Αλήθεια, γέρο είχες καταλάβει ότι ήταν ο ίδιος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/14 21:28

    Με κάτι υπογραφάρες ναααααα τα πέρνανε. Τότε που ψηφίζανε τους αγωνιστές της δημοκρατίας και ....καρουλιάζανε τα χέρια τους από τα παλαμάκια. Μην τα ξαναρμέγουμε. Τώρα πάνε γι' άλλα.....προγράμματα. Πιο μοντέρνα και πιο αγωνιστικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/1/14 21:34

    ε μαυρε χψ απ΄ότι κατάλαβα τζάμπα ειχανε βγάλει καρούλες τα χέρια σου όπως λες .
    δε μπόρεσες να κάνεις τίποτα! ούτε θεσούλα ούτε δάνειο γιαυτό μάλλον βγάζεις αφρούς, παραγκωνίστηκες !
    μάλλον σου ταιριάζει το ανέκδοτο το ...οργανωθούμε ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/1/14 21:48

    λοιπόν πρόεδροι, νομίζετε οτι ο σάββας θα τρομοκρατίσει τη δημοκρατία?
    η δημοκρατία εναι θωρακισμένη στη ελλάδα όπως και όλες οι 600 μερσέντες και άουντι λιμουζίνες στο ζάππειο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/1/14 22:08


    Απαξάπαντες οι φίλοι του site διάβασαν ένα κείμενο που γράφτηκε "με ασίγαστο μίσος".
    Τι είδους γραφή είναι αυτή; Απλώς συμφωνεί μόνο με τη φάτσα του ...μισούντος
    Ευτυχώς στα σχόλια τον αντιπαρήλθαν όλοι, που σημαίνει: δε μας αγγίζει το ασίγαστο μίσος.
    Τέτοια ακραία κείμενα στο ύφος και το μίσος σε τί άραγε ωφελούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/1/14 22:27

    άνεργοι άστεγοι φτωχοί εξαθλιωμένοι έχουν κρυφτεί μετά την απόδραση Ξηρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/1/14 22:28

    10.08

    Αφού έκατσες και διάβασες το κείμενο σε βρίσκω πολύ προχώ να πάρεις στα σοβαρά τον παναγιώτη.....Πάντως εγώ το ρεντεζέλα-κούκο (που γράφει τα ίδια) έχω σταματήσει να τον διαβάζω (δε λέει πράμα). Άλλωστε κανένας δεν του απαντά και μονάχα εγώ το τσιγκλάω κάθε τόσο. Έτσι και ο Χ"στεφάνου για τσίγκλισμα είναι παρά για διάβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/1/14 22:36

    Γιατι αναρτηθηκε αυτο το κειμενο;;;;

    Μα για να το ευχαριστηθει ο λαος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/1/14 22:47

    Καλά τώρα με τα λίντερ είναι αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/1/14 22:53

    "Είναι μακρύς ο δρόμος που πρέπει να διανυθεί....." Σταινμάγιερ

    Να μη λέτε μετά ότι δεν σας τόπε....

    Άσχετα αν εμείς τα τσακάλια θα βάλουμε τον Alexis οδηγό να πάμε ....περικοπά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/1/14 23:13

    ποσο το φχαριστιεμαι που εχουνε παθει κολουμπρα καμποσοι με τον αλεξη!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/1/14 23:14

    και ο βενιζελος το ιδιο εχει παθει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/1/14 23:28

    μια χαρα αθρο ειναι νις ,τετοια να βανεις .τους ποναει ιδες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/1/14 23:37

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ
    Έχει συλληφθεί ο Βαρότσης. Αναζητούνται Παπαδόπουλος, Φιλιππίδης. Έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τον Γριβέα. Στο νοσοκομείο πρόλαβε και εισήχθη μεγαλοκαναλάρχης. Ακόμη έχουν εκδοθεί εντάλματα και αναζητούνται μεταξύ άλλων οι Κ. Σιγανός πρώην Διευθύνων σύμβουλος του Τ.Τ., ο Κύπριος εφοπλιστής Δ. Έλληνας καθώς και η κ. Βάτσικα, σύζυγος του Κυριάκου Γριβέα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα έχουν εκδοθεί και για τους Δημήτρη Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/1/14 23:45

    ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/1/14 00:11

    Εδώ πάει καλύτερα το όλα αυτοί τα φάγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/1/14 00:53

    χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
    ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
    κουκος απο σφενταμακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/1/14 01:07

    «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους κυρίους Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου (…), που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως».
    Το κείμενο συνυπέγραψαν οι Ευ. Βενιζέλος, Αλ. Ακριβάκης, Αν. Λοβέρδος, Μ. Καρχιμάκης, Κ. Κουλούρης, Γ. Νιώτης, Σ. Κοσμίδης, Γ. Παπαγεωργίου και Ηλ. Παπαηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/1/14 08:47

    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ Η ΒΟΥΛΩΣΤΟ
    Crystalia Patouli
    Ή ενημερωθείτε ή βουλώστε το.

    Έχετε ιδέα τι θα πει να αυτοκτονούν κάθε μέρα άνθρωποι; Γιατί αυτό συμβαίνει στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

    Μια χώρα που είχε το μικρότερο αριθμό αυτοκτονιών στην Ευρώπη, την κατάντησαν ένα απέραντο νεκροταφείο από χιλιάδες αυτόχειρες.

    Όταν σε ανθρώπους ήδη επιβαρημένους ψυχολογικά και κοινωνικά από την ίδια τη ζωή που τους έτυχε, τους φορτώνεται και μια Κρίση ώστε να μην έχουν που την κεφαλήν κλίναι και πως να επιβιώσουν, τι περιμένετε να κάνουν;

    Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ψυχολογικά προβλήματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, σε εκείνη ακριβώς την ομάδα που κινδυνεύει περισσότερο.

    Ο κάθε άσχετος νομίζει ότι ψυχολογικό πρόβλημα, είναι αυτό που κάθεσαι με τις ώρες και συζητάς με το/τη φίλο/η σου και κλαίς από το τηλέφωνο, το ίντερνετ ή τη καφετέρια.

    Αυτοί οι άνθρωποι όμως προσπαθούν χρόνια να ελέγξουν τη ζωή τους με πάρα πολύ μεγάλο κόπο.

    Και σήμερα τους φορτώνουν επιπλέον βαθμούς δυσκολίας, που ούτε και αυτοί που δεν έχουν ψυχολογικά προβλήματα αντέχουν να διαχειριστούν και να ελέγξουν, ενώ οι όποιες υποστηρικτικές δομές του ρημαγμένου πλέον κράτους έχουν καταρρεύσει οι περισσότερες.

    Και βγαίνουν κάποιοι από πάνω και λένε ότι αυτοί οι άνθρωποι που αυτοκτονούν είναι δειλοί και δεν αγωνίζονται, όταν δεν έχουν ιδέα για τι προβλήματα μιλάμε! Δεν ντρεπονται ήθελα να ήξερα;

    Πρώτον οι άνθρωποι που έχουν ψυχολογικά προβλήματα χρειάζονται υποστήριξη (εκτός από φαρμακευτική αγωγή σε πολλές περιπτώσεις) για να τα διαχειριστούν, ώστε να νιώθουν ότι ελέγχουν τη ζωή τους - τα συναισθήματά τους - τις σκέψεις τους - τις πράξεις τους.

    Δεύτερον, μια χώρα που έχει καπου 2 εκατομμύρια άνεργους και τους υπόλοιπους εργαζόμενους σε καθεστώς γαλέρας, είναι εργοστάσιο ψυχικών και κοινωνικών προβλημάτων. Ουσιαστικά είναι μια χώρα που διαπράττεται μία μαζική γεννοκτονία, φυσική, ψυχική, πολιτιστική, κοινωνική, οικονομική, και η οποία προφανώς γεννά προβλήματα. Μόνο προβλήματα. Όλων των ειδών. Πολλά από αυτά μη αναστρέψιμα.

    Το θέμα λοιπόν είναι πολύπλοκο και περίπλοκο, ειδικά για όσους είχαν ήδη μεγάλα προβλήματα.

    Όσοι λοιπόν δεν είναι τόσο πολύ επιβαρυμένοι ας ανοίξουν τα μάτια τους να κατανοήσουν, και όχι να περηφανεύονται για την αγωνιστικότητα και την επαναστατικότητά τους, για θέματα που αγνοούν παντελώς, και ούτε στο χειρότερο εφιάλτη τους δεν έχουν φανταστεί καν.

    Ξεστραβωθείτε οι έχοντας σώας τας φρένας της ψυχής σας και του μυαλού σας και ενημερώστε - ενημερωθείτε - συμπαρασταθείτε.

    Έχω βάλει σε παλιότερη ανάρτηση θέματα. Δεν κάνω τον κόπο να τα ξαναβάλω, διότι το θεωρώ πλέον ηλιθιότητα.

    Επαναλαμβάνω μόνο, ότι αυτό που αγνοείτε και δεν κατανοείτε, μην το φέρνετε στα μέτρα σας, σαν την αλεπού μ' αυτά που δεν φτάνει.

    Ή ενημερωθείτε ή βουλώστε το.

    Λίγος σεβασμός στους ανθρώπους που υποφέρουν. Όσο και στους πλέον νεκρούς - δολοφονημένους - αν και αυτόχειρες, που το μόνο που τους έμεινε ήταν να ελέγξουν το θάνατό τους, γιατί ζούσαν σε μια χώρα που σκοτώνει με κάθε τρόπο αλύπητα και στυγνά τους πιο αδύναμους, και γιατί επιπλέον περιστοιχίζονται από μία κοινωνία με άσχετους χυδαίους υπερόπτες αλαζόνες που δεν ξέρουν την τύφλα τους.

    --
    Crystalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/1/14 09:50

    Πάνε να χαλάσουν το ντιλ του Alexis μετά του εργασιομανούς για πρόταση Προεδρίας Δημοκρατίας.....σα δε ντρέπονται οι προδόται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος9/1/14 14:35

    E ρε μεγαλεία ο πρόεδρος του 15μελούς.......ολόκληρος πατριάρχης τον επισκέφτηκε.

    Ο εργασιομανής ελπίζει να δει τη νατάσια πρώτη κυρία, αλλά τι του κάνεις που οι κολλητοί του θα γιομήσουν τον κορυδαλλό και μπορεί ο Alexis να κολλώσει στο τέλος και να μην του κάτσει η δουλειά.


    Σα(χλα)μάρας και Σούμο δεν έχουν τίποτα να χάσουν (όλα τάχουν χαμένα), εκτός αν χώσουν τις "αυλές" της τελευταίας 30ετίας στην ψειρού.

    Για χαβαλέ τα γράφω αλλά στην πορεία μου φαινόνται τόσο αληθινά......που η αλήθεια ωχριά μπροστά σ' αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν.....

    Εδώ ταιριάζουν απόλυτα οι μυρωμένοι στίχοι του Σουρή (και συγνώμη για την όποια αντιαισθητικότητα)

    "Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα, όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα. Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος. Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο. Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε, μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε. Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος, σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος. Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο. Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ, σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω, απ' τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω. Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε, μα απ' τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν' αρρωστήσω και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω. Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος κι απ' το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!"

    Χιλιάδες εκατομμύρια λαμόγια τριγύρω μας, τρανά μεσαία, μικρά, λιγούρια, γλίτσες......όποιος δε μπόρεσε δεν έκλεψε σε τούτο τον έρμο τόπο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/1/14 15:51

    όποιος έχει στοιχεία για γλανιτσιώτη στη λίστα λαγκάρντ να τα δώσει στον εισαγγελέα.
    δε θα κατεβαίνω στο χωριό και να λέει ο κόσμος από μέσα του ρε λες να ναι αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος9/1/14 16:05

    Ε ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/1/14 16:09

    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.....ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ...Ε ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΡΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/1/14 16:11

    RE ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΟΥΛΑ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ KAI ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος9/1/14 16:22

    4.11=3.51 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ..ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΗΝΟ.ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ....ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ Ε.......ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος9/1/14 16:23

    ΔΕΣ ΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ
    όποιος έχει στοιχεία για γλανιτσιώτη στη λίστα λαγκάρντ να τα δώσει στον εισαγγελέα.
    δε θα κατεβαίνω στο χωριό και να λέει ο κόσμος από μέσα του ρε λες να ναι αυτός?

    3:51 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος9/1/14 16:24

    ΔΕΣ ΤΕ ΤΙ ΞΑΝΑΛΕΕΙ
    RE ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΟΥΛΑ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ KAI ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ.



    4:11 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος9/1/14 16:25

    ΛΕΒΕΝΤΗ Μ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΚΟΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος9/1/14 16:32

    ΑΜΦΙΒΆΛΕΙς!

    ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΠΟΡΣΕ ΜΕ 9 ΧΗΝΕς

    ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΑΠΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος9/1/14 16:32

    ΑΜΦΙΒΆΛΕΙς!

    ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΠΟΡΣΕ ΜΕ 9 ΧΗΝΕς

    ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΑΠΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος9/1/14 16:34

    Η ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ 80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος9/1/14 16:36

    ΚΑΛΑ ΜΑΡΕΤΖΕΣ...ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ....ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΤΗΣΕΣ ΜΠΗΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος9/1/14 16:39

    ΧΟΧΟΧΟΧΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΥΨΕΙΣ Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος9/1/14 16:41

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ !
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΘΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος9/1/14 16:46

    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΛΕΓΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ .ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος9/1/14 16:47

    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος9/1/14 16:53

    ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!
    ΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ?

    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!
    ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΕΜΕΝΑ !
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος9/1/14 16:56

    ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΕΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ! ΕΓΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΝΩ!

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!

    ΜΕ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος9/1/14 17:02

    ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος9/1/14 17:10

    ΓΕΛΑ!
    ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ













    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος9/1/14 17:19

    ΚΑΛΑ Τ ΑΡΑΙΩΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.....ΔΕ ΘΑ Τ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος9/1/14 17:19

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΟΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πόσο είπες gerolyke το σχόλιο?
    Κι αν είναι με κεφαλαία πάλι την ίδια τιμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΛΑ gerolykos ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ...ΚΑΙ Μ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΦΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΤΟΡΒΑ Κ&Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος9/1/14 19:15

    ΝΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος9/1/14 20:13

    Ομολογία "βόμβα" Ευσταθίου...
    Έδωσα μίζες και μετά το 2005...

    ΑΔΥΝΑΤΟΝ!

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος9/1/14 20:23

    .. Οσο για τη Γαλλία των 3 εκατομμυρίων ανέργων η οργάνωση «Les Restos du Coeur» ανακοίνωσε ότι πέρσι 960.000 άνθρωποι στήθηκαν στην ουρά για να πάρουν δωρεάν γεύματα ενώ φέτος τα σισίτια που προγραμματίζονται αφορούν σε πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους…

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ
    ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος9/1/14 20:29

    Πάνω από 5,5 εκατομμύρια Γερμανοί κατρακύλησαν τα τελευταία χρόνια από την λεγόμενη μεσαία τάξη στους χαμηλόμισθους. Εκείνοι που ακολούθησαν την αντίστροφη πορεία δεν ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες…

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος9/1/14 20:29

    Πάνω από 5,5 εκατομμύρια Γερμανοί κατρακύλησαν τα τελευταία χρόνια από την λεγόμενη μεσαία τάξη στους χαμηλόμισθους. Εκείνοι που ακολούθησαν την αντίστροφη πορεία δεν ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες…

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος9/1/14 20:30

    Στην Βρετανία των 5 εκατομμυρίων πενήτων, όπου ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ στοίχισε 60 εκατομμύρια ευρώ, η Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού αναγκάστηκε να σχεδιάσει τη διανομή αυτό το χειμώνα επισιτιστική βοήθεια σε πανεθνικό επίπεδο, για πρώτη φορά μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου…
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος9/1/14 21:00

    Το απομούρλανε μπίτι......μην το γκιολεύεις άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος9/1/14 22:07

    αιντε ρε μπαγασα αν και γιανναιος[εδω συμφωνω ]χαχαχα ηβρες λυση...να μου πεις εδω κοντευει να βρει λυση ο σαμαρμπενυ να τον ψηφισουμε,θα πιασει τον μπουζουξη,θα αρπαξει τον τεως βαζελπρεζιντεντ,αιντε και καναν ασφαλιστη....ταρατατατα εκλογες.....απε ποιος ακουει.....και ποιος αντεχει τις ματσουκιες στερνα.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.