Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Έφυγε από την ζωή η Πολυχρονοπούλου Θεοδώρα (του Τσιριμογιαννη γυναίκα)ετών 87  Η κηδεία της θα γίνει αύριο 15-1 - στις 12 το μεσημέρι στο Χωριό .
 Θερμά συλλυπητήρια  στους οικείους της .
Ποτέ δεν μου άρεσαν οι συμβουλές. Κι αυτό γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, ωστόσο κάποιες ανάγκες είναι κοινές. Και η πανανθρώπινη αλήθεια είναι πως κάτω από αυτόν τον ουρανό όλοι είμαστε ίσοι κι έχουμε μόνο μια ζωή για να ζήσουμε.
Ας βάλουμε κάποια στάνταρντς στην ζωή μας. Αναρωτήσου,
αν έχεις ταξιδέψει αρκετά. Αν όχι κάντο ακόμα κι αν είναι το χωριό δίπλα σου. Άνοιξε τους ορίζοντές σου. Δοκίμασε νέα πράγματα, βάζοντας στην άκρη τον φόβο. Συνήθως αυτά που έχεις να κερδίσεις είναι πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζεις ότι θα χάσεις.

Μην παρατάς τον εαυτό σου και μην γίνεσαι οι ρόλοι που υιοθετείς. Μην στριμώχνεσαι σε πλαίσια που σε αναγκάζουν να θυσιάσεις το ποιος είσαι. Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλήσεις σε ανούσιες καταστάσεις και τα νιάτα τα έχεις μόνο μια φορά.
Ένα βήμα προς την απελευθέρωση είναι να σταματήσεις να πιστεύεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου. Η μανία του να έχεις τον έλεγχο σε όλα σε κάνει να αλλοιώνεις τα όνειρά σου. Και πιο πιθανό γίνεται το να ακολουθήσεις τα όνειρα κάποιου άλλου, μόνο και μόνο γιατί θα μπορείς να τα ελέγχεις, αλλά όχι να τα χαρείς.
Πες “σ’ αγαπώ” στα άτομα που αγαπάς γιατί δεν θα τα έχεις για πάντα δίπλα σου και μπορεί ακόμα και να το πεις, ν’ αλλάξει την ζωή κάποιου. Πολέμησε για τις ιδέες σου και μην αφήνεις τον εαυτό σου να γίνεται θύμα. Αγωνίσου για τα πιστεύω σου, αγωνίσου σαν να είναι η τελευταία φορά.
Πέτα τα περιττά. Μέτριους ανθρώπους, συνήθειες, άσχημα συναισθήματα. Ότι σε χαλάει κόψτο και μην κολλάς. Πάντα υπάρχει κάτι νέο ν’ ανακαλύψεις. Δεν είσαι η εθνικότητά σου, το φύλο σου, η επαγγελματική σου ιδιότητα και οι σπουδές σου. Δεν αποτυπώνεται το ποιος είσαι, μέσα σου, στην ταυτότητα και τα πτυχία σου.
Οι μικρές στιγμές είναι ανεκτίμητες. Έχεις χρόνο και την υγεία σου; Απόλαυσέ τες. Είναι τα φιλιά στην\στον αγαπημένη\αγαπημένο σου; Είναι το ατένισμα του ουρανού και της θάλασσας; Είναι η κουβέντα με έναν φίλο; Είναι η μελωδία από ένα τραγούδι ή ο στίχος από ένα ποίημα; Πάρε το μέγιστο και φύλαξέ το στην καρδιά σου.
Η χαρά δεν χορταίνεται, αλλά γι’ αυτό πρέπει να έχεις γευτεί και την λύπη, να έχεις νιώσει τις αντιθέσεις και να έχεις ωριμάσει μέσα από αυτή την διαδικασία που απαιτεί ο κύκλος της ζωής, η μύηση στην ουσία της.
Ζεις μονάχα μια φορά, αλλά πεθαίνεις κάθε μέρα αν έχεις αφήσει όλα τα παραπάνω να μην συμβούν ποτέ, αν μετράς τις μέρες κι απομακρύνεσαι από το παιδί που κάποτε ήσουν. Μακρυά από οδηγούς αυτοβελτίωσης και όλες τις new-age ανοησίες. Ψάξε την αλήθεια σου και κράτα σταθερά το τιμόνι της καρδιάς, σταθερά προς το Μεγάλο και Ωραίο,  Άγνωστο.   

STRANGE JOURNAL      

30 σχόλια :

  1. Ανώνυμος14/1/14 14:18

    «Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστι γενέσθαι των δεόντων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/14 19:04

    Ο Τσίπρας προ των “πυλών”. ΣΥΡΙΖΑ 26-28%, ΝΔ 14-16%, ΠΑΣΟΚ…

    Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Ιανουαρίου 14, 2014

    alexis_tsipras_syriza0Κρυφές δημοσκοπήσεις για πρεσβείες και διαφημιστές συγκλίνουν, σύμφωνα με τις τελευταίες τους μετρήσεις ενόψει ευρωεκλογών, στα πιο κάτω ποσοστά.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αυτή τη στιγμή μεταξύ 26% έως 28%. Η ΝΔ κινείται μεταξύ 14% και 16%. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερβαίνει το 2,5% και υπάρχει πρόβλημα πλέον στο αν θα μπορέσει να βγάλει έναν ευρωβουλευτή. Οι ΑΝΕΛ είναι σταθεροποιημένοι στο 6%. Η ΧΑ, με τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική της ομάδα στη φυλακή, κινείται μεταξύ 11% και 12%.

    Τα πιο πάνω ακριβώς, μεταδόθηκαν χθες το πρωϊ από τον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα στην πρωϊνή εκπομπή του. Για του λόγου το αληθές ακούστε το σχετικό ηχητικό στον σύνδεσμο real.gr και ειδικότερα στο χρονικό διάστημα από το 13.38΄ λεπτό, μέχρι το 15.25΄ λεπτό.

    Αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, τότε παρατηρούμε τα εξής: 1) την επερχόμενη άνοδο στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, 2) την πλήρη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, 3) την διαφαινόμενη εξαφάνιση της ΝΔ, η οποία θα επέλθει κυρίως μετά την απώλεια της εξουσίας και 4) την απόλυτη αντοχή της ΧΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ οι οποίοι προφανώς θα σχηματίσουν κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένης και της εξαφάνισης της ΔΗΜΑΡ.

    Πέτρος Χασάπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/14 21:51


    Θέλω να εκφράσω κι εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια για το θάνατο μιας πολύ καλης πατριώτισσας.
    Ο Θεός να την αναπαύσει.
    ΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/1/14 21:56


    Δεν είδα τη δημοσκόπηση που αναφέρεται παραπάνω.Δεν την αποκλείω. Αλλά την παρουσίασε ο Τράγκας, ένας άνθρωπος διαχρονοκά της ασύδοτης υπερβολής.Γι αυτό έχω τις επιφυλάξεις μου. (Αν αυτό ενδιαφέρει κανέναν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/14 22:07


    Στο τρυφερό παραπάνω κείμενο βρίσκω
    την απλότητα, τη λιτότητα και τις αρετές μιας ωραίας ανθρώπινης ζωής.Πολυ λίγοι εκτιμούν σήμερα τα λίγα που απαιτούνται για μια φυσιολογική ζωή.
    Θα ξαναδιαβάσω το εγκόλπιο αυτο .Το συνιστώ και σε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/14 23:15

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/14 09:20

    Έχω ακούσει πολλούς ανθρώπους να λένε ότι όποιο κακό ήταν να μας βρει μας έχει ήδη βρει κι ότι τα πράγματα δεν μπορούν να εξελιχθούν χειρότερα. Είναι λάθος! Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι μία μεγάλη οικονομική κρίση. Αυτό που μπορεί να μας συμβεί θα είναι κατά πολύ χειρότερο, θα αγγίζει τα όρια της εθνικής καταστροφής και θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση.

    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολιτικοί και οικονομολόγοι που έπαιξαν δημαγωγικά με την υπόθεση της δραχμής, τώρα ανασκευάζουν και υποστηρίζουν ότι μία τέτοια εξέλιξη θα έχει ολέθριες συνέπειες στην χώρα. Θα είναι μία περιπέτεια που μπορεί οι συνέπειές της να είναι τραυματικές για ολόκληρη την Ευρώπη.

    Αρκετοί κάνουμε το λάθος να συγκρίνουμε την δραχμή του παρελθόντος με εκείνη που μπορεί να αντικαταστήσει το ευρώ σε περίπτωση εξόδου μας από την Ευρωζώνη. Δεν είναι έτσι! Ένα νόμισμα έχει αξία όσο τυγχάνει της εμπιστοσύνης των αγορών. Μία δραχμή σε απαξίωση δεν θα μπορεί να αγοράσει προϊόντα από το εξωτερικό. Το χαρτονόμισμα από μόνο του έχει μηδαμινή αξία. Το περιεχόμενό του το παίρνει λόγω της Πίστης που εμπνέει. Ποιός θα θέλει, λοιπόν, να έχει στα χέρια του δραχμές μιας χρεοκοπημένης χώρας που λίγες μέρες νωρίτερα αθέτησε τις υποχρεώσεις της έναντι των δανειστών της;

    Μία συντεταγμένη αποχώρηση από την Ευρωζώνη θα μπορούσε να είναι μία λύση, αλλά αυτή θα οδηγήσει αυτόματα σε ένα νέο μεγάλο δάνειο, για το οποίο θα ζητηθούν, φυσικά, εγγυήσεις. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα νέο μνημόνιο, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι και πιο σκληρό από όλα τα προηγούμενα. Το ερώτημα είναι γιατί να μπει κανείς στην περιπέτεια να φύγει από το ευρώ, όταν η επιστροφή στην δραχμή θα απαιτήσει μεγαλύτερες θυσίες από τις σημερινές. Πάντως, ακόμη κι αν δεχτούμε ότι υπάρχει κάποιος λόγος για να επιστρέψουμε στην δραχμή και θεωρήσουμε ότι έχουμε και την σύμφωνη γνώμη της Ευρώπης, η εξομάλυνση της κατάστασης θα πάρει περισσότερο από έναν χρόνο...

    Η άτακτη αποχώρηση ισοδυναμεί με την... κήρυξη πολέμου στους δανειστές. Δηλαδή, στα άλλα έθνη της Ευρώπης που μας έχουν δανείσει. Όποιος νομίζει ότι θα μπορέσουμε εύκολα να διαχειριστούμε μία τέτοια κατάσταση, ας μας πει κι εμάς τον τρόπο. Αλλά όσο κι αν προσπαθήσει να βρει ένα μοντέλο για να αντιγράψει από το παρελθόν των διεθνών σχέσεων, δεν θα το βρει. Τουλάχιστον όχι όπως το έχουν στο μυαλό τους πολλοί συμπατριώτες μας, ότι θα το κάνουμε απλά, γυριστά και εύκολα. Ότι θα γυρίσουμε ένα πρωί και θα τους πούμε ότι το ταμείο είναι μείον.

    Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια της χώρας στην σύγχρονη ιστορία της. Σε απόσταση από τα γεγονότα έχουμε σήμερα την πολυτέλεια να αναφερόμαστε σε αντίστοιχες κρίσιμες στιγμές του παρελθόντος με το μάτι του παρατηρητή. Ο ιστορικός του μέλλοντος, λοιπόν, θα έχει πολλά να σημειώσει για την σημερινή εποχή. Αναρωτηθείτε μόνο τι λέμε εμείς για την απόφαση των Ελλήνων να εγκαταλείψουν τον Βενιζέλο στην κρίσιμη περίοδο που τα στρατεύματά μας ήταν στην Μικρά Ασία. Ή για τα γεγονότα που ώθησαν τους Έλληνες στο αιματοκύλισμα του εμφυλίου. Όλοι μας έχουμε σκεφτεί τι θα μπορούσαμε να κάνουμε αν είχαμε την δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο. Σήμερα μπορεί να μην έχουμε την πολυτέλεια να γνωρίζουμε το τέλος, αλλά έχουμε την εμπειρία να αντιληφθούμε τι μπορεί να σημαίνει η κάθε μας επιλογή. Και σίγουρα η χειρότερη όλων των επιλογών μας είναι εκείνη που θα προκύψει από την αφελή ερώτηση αν τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν χειρότερα στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ15/1/14 09:57

    τα πραγματα θα ηταν ετσι αν δεν πηγαινε μεγαλο μερος του λαου σε εξοντωση απ την πεινα απ τις φυλακες για χρεη απο τις αυτοκτονιες και απο το ξεσπιτωμα....αν λοιπον προλαβει η αναπτυξη κι ο δανεισμος οταν κι αν ερθει απο τις αγορες,και φερει αναπτυξη με αυξηση του αεπ πριν τα τιναξει ο λαος και πριν συμβει καποια εθνικη καταστροφη κι οταν κατορθωσουμε να εισαγουμε περισσοτερα ευρω απ οσα εξαγουμε τοτε φιλε θα εχεις κανει σωστη εκτιμηση...ωστοσο ειναι πολυ να ζηταμε ανοχη μετα απο 4 χρονια φρικτης περιπετειας απο ενα λαο που πλεον δεν τα βγαζει περα...παραγωγικο φως λοιπον δε φαινεται .εκτιμηση μου ειναι οτι με την ελπιδα που καλλιεργεις οταν και αν συνελθει η ελλαδα το μουλαρι θα εχει ψοφησει απο την πεινα.....κι οσο θα προχωραει το φαινομενο ουτε ευρω θα εχουμε γιατι θα μασ τελειωσει ουτε δραχμη γιατι ο χρονος που θα μπορουσαμε να την επαναφερουμε θα εχει περασει ανεκμεταλλευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ15/1/14 09:57

    τα πραγματα θα ηταν ετσι αν δεν πηγαινε μεγαλο μερος του λαου σε εξοντωση απ την πεινα απ τις φυλακες για χρεη απο τις αυτοκτονιες και απο το ξεσπιτωμα....αν λοιπον προλαβει η αναπτυξη κι ο δανεισμος οταν κι αν ερθει απο τις αγορες,και φερει αναπτυξη με αυξηση του αεπ πριν τα τιναξει ο λαος και πριν συμβει καποια εθνικη καταστροφη κι οταν κατορθωσουμε να εισαγουμε περισσοτερα ευρω απ οσα εξαγουμε τοτε φιλε θα εχεις κανει σωστη εκτιμηση...ωστοσο ειναι πολυ να ζηταμε ανοχη μετα απο 4 χρονια φρικτης περιπετειας απο ενα λαο που πλεον δεν τα βγαζει περα...παραγωγικο φως λοιπον δε φαινεται .εκτιμηση μου ειναι οτι με την ελπιδα που καλλιεργεις οταν και αν συνελθει η ελλαδα το μουλαρι θα εχει ψοφησει απο την πεινα.....κι οσο θα προχωραει το φαινομενο ουτε ευρω θα εχουμε γιατι θα μασ τελειωσει ουτε δραχμη γιατι ο χρονος που θα μπορουσαμε να την επαναφερουμε θα εχει περασει ανεκμεταλλευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ15/1/14 09:57

    τα πραγματα θα ηταν ετσι αν δεν πηγαινε μεγαλο μερος του λαου σε εξοντωση απ την πεινα απ τις φυλακες για χρεη απο τις αυτοκτονιες και απο το ξεσπιτωμα....αν λοιπον προλαβει η αναπτυξη κι ο δανεισμος οταν κι αν ερθει απο τις αγορες,και φερει αναπτυξη με αυξηση του αεπ πριν τα τιναξει ο λαος και πριν συμβει καποια εθνικη καταστροφη κι οταν κατορθωσουμε να εισαγουμε περισσοτερα ευρω απ οσα εξαγουμε τοτε φιλε θα εχεις κανει σωστη εκτιμηση...ωστοσο ειναι πολυ να ζηταμε ανοχη μετα απο 4 χρονια φρικτης περιπετειας απο ενα λαο που πλεον δεν τα βγαζει περα...παραγωγικο φως λοιπον δε φαινεται .εκτιμηση μου ειναι οτι με την ελπιδα που καλλιεργεις οταν και αν συνελθει η ελλαδα το μουλαρι θα εχει ψοφησει απο την πεινα.....κι οσο θα προχωραει το φαινομενο ουτε ευρω θα εχουμε γιατι θα μασ τελειωσει ουτε δραχμη γιατι ο χρονος που θα μπορουσαμε να την επαναφερουμε θα εχει περασει ανεκμεταλλευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/1/14 10:08

    με την παραπάνω λογική θα είμαστε ακόμα στην εποχή της δουλοπαροικίας.

    θέλει αρετή και τόλμη ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/1/14 10:09

    Η διαφθορά θα περιοριστεί μόνο αν υπάρχουν εμπόδια σε κάθε στάδιο δημόσιας ή ιδιωτικής δραστηριότητας, όπου μπορεί να αναπτυχθεί. Μόνο αν υπάρχουν θεσμικά αντίβαρα. Μόνο αν χρειάζεται να αποφασίζουν περισσότεροι, ώστε να αποτρέπεται η λήψη σκανδαλώδους απόφασης από έναν ή από λίγους. Κάπως έτσι μπορεί να περιοριστεί το φαινόμενο, αν και Τσοχατζόπουλοι και Φιλιππίδηδες πάντα θα υπάρχουν.

    Δεν πρέπει να υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Η διαφθορά είναι συνυφασμένη με την άσκηση εξουσίας πάσης φύσεως. Και δεν θα εξαλειφθεί. Μπορεί να περιοριστεί. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.

    Όσοι καλλιεργούν την αντίληψη ότι αρκεί η κυβερνητική αλλαγή για να εξαλειφθεί η διαφθορά είτε υποκρίνονται είτε είναι μακριά νυχτωμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ15/1/14 10:29

    10.08 αν εννοεις τη δικη μου λογικη ετσι ειναι κοντα στη δουλοπαροικια ειμαστε και χειροτερα...αν εννοεις τη λογικη του ανωνυμου πιστευω οτι κατι δε βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/1/14 10:43

    εννοώ τη λογική του 9.20

    αλλά θα διαφωνίσω και σ΄αυτό

    ( Η διαφθορά είναι συνυφασμένη με την άσκηση εξουσίας πάσης φύσεως. Και δεν θα εξαλειφθεί. Μπορεί να περιοριστεί. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.)

    ως προς το ότι πρεπει να είναι ο στόχος.
    στοχος πρέπει να είναι η εξάλειψη για να μπορέσει να περιοριστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ15/1/14 11:03

    10.43 Η διαφθορα δεν εχει θεση στο κρατος...αυτο πρεπει να το εξασφαλιζει η κυβερνηση....αν δεν το εξασφαλιζει με διοιηκητικα μετρα τοτε θα ειμαστε σε κακη κατασταση παντα...δεν αρκει ο εισαγγελεας αν η κυβερνηση δεν προλαβαινει τη διαφθορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/1/14 13:13

    Ο απρογραμμάτιστος "προγραμματισμός" και η αόριστη "πολιτική" με διαπιστώσεις (που όλοι διαπιστώνουμε και μας φαίνονται σωστοί) με λαϊκίστικες κορώνες (που όλοι θα θέλαμε να υπάρχουν) οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και εκεί θα καταλάβαιτε ότι η πείνα και το χάος είναι χειρότερα από τη φτώχεια και τις σημερινές δυσκολίες.

    Είτε το θέλετε είτε όχι θα ρισκάρετε με την ψήφο σας. ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ!!!!!!!

    Ούτε αποχή σας πέρνει, ούτε ψήφος διαμαρτυρίας, ούτε χαβαλές, ούτε ψήφος τιμωρίας, ούτε εκδικητικότητα. Είσαστε αναγκασμένοι να διαλέξετε από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό.

    Δεν έχετε την πολιτέλεια να διαμαρτυρηθείτε, αλλά να φερθείτε σαν ΠΟΛΙΤΕΣ. Τέρμα η ψήφος του ωχαδερφισμού, του ατομικισμού, της πολυτελούς διαμαρτυρίας, του χαβαλεδισμού.

    ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ την ομπρέλα της ευρώπης (της όποιας ευρώπης, αυτής της νεοφιλελεύθερης μονεταριστικής με εκδικητικό προτεσταντισμό) με την έρημο και την απομόνωση (μη διαβάσςω πάλι γελοιότητες περί ρωσίας και κίνας)

    θα ρισκάρετε τη απαξία της όποιας περιουσίας σας με το χαράτσι.

    Θα ρισκάρετε τη δραχμή (μαρουλόφυλλα) με μια συνταξούλα σε ευρώ (αλλά κάτι θα είναι κι αυτό.

    Θα ρισκάρετε τις όποιες καταθεσούλες σας για τις δύσκολες ώρες με ηλίθιες απόψεις περί εσωτερικού δανεισμού άνω των 20.000 για ανάπτυξη.

    Θα ρισκάρετε να μη γίνονται εισαγωγές τροφίμων πετρελαίου φαρμάκων (γιατί δε θάχεις συνάλλαγμα πλέον, αλλά "περήφανη" δραχμούλα, όπου σα χαρτί θα στοιχίζει περισσότερο από την αναγραφόμενη τιμή της) με τις όποιες βαρεμένες και μυαλοκαμένες απόψεις στάσης πληρωμών, επωνείδιστου χρέους και ψεκασμένες μ@@@@@@@ες.

    Θα ρισκάρετε την αστική (όποια) δημοκρατία με μια κυβέρνηση ετερόκλητων απόψεων αντιλήψεων και γελοιότητας (με το μόνο συνδετικό κρίκο την αόριστη "αντιμνημονιακότητα"), με μια "αντιπολίτευση" ναζιστικής καρικατούρας, γελοίων χουντοφρόνων και ακροδεξιών πιθήκων που σου "υπόσχονται" ένα ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

    θα ρισκάρετε την όποια σταθερότητα πάει να επιτευχθεί (μέσα από σκληρά και αδυσώπητα μέτρα για το λαουτζίκο και μέσα από λαμογιές της καθεστηκυίας τάξης) με μια κατάσταση που ούτε καν ονειρευόμαστε στο χειρότερο εφιάλτη μας.

    Θα ρισκάρετε το ρεαλισμό με το θυμικό. (για όποιους καταλαβαίνουν)

    Θα ρισκάρετε τη λογική με τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

    θα ρισκάρετε την όποια παιδεία, την όποια υγεία, την όποια ασφάλεια, το όποιο κοινωνικό κράτος κλπ με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

    Σήμερα το πρωί άκουγα το φίλο και σύντροφο Αλέκο Αλαβάνο (δεινό χειριστή της γλώσσας μας και του πολιτικού ρεαλισμού) και απαγοητεύτηκα από την ένδεια των επιχειρημάτων του για το σχέδιο Β' (επάνοδο στη δραχμή). Αν ο Αλέκος στερείται επιχειρημάτων (έστω θεωρητικών) για τη δραχμή τότε η επάνοδος στη δραχμή θα είναι εφιάλτης για το λαουτζίκο και η χαρά των "πατριωτών" που έχουν βγάλει το χρήμα έξω και των εσωτερικών λαμογιών που χρωστάνε τα θαλασσοδάνεια που τους έδινε το κάθε γκόλντ μπόυ των τραπεζών (ας μη γράφω τα ίδια και τα ίδια για τα θαλασσοδάνεια και στους καρχαρίες και στην κυρά κατίνα που ήθελε τη μεζό, τα σώσαμε αυτά). Όταν σας έγραφα ότι έπρεπε "να κρεμαστούν" τα στελέχη των τραπεζών που έπαιξαν με τις καταθέσεις και ιδιαίτερα αυτά της τραπέζης της Ελλάδας, δε με ακούγατε. Στεκόσαστε μόνο στο σκόρδο και το λαϊκατζή (που και εκείνοι πήραν μέρος στο παρτάκι κλπ ας μην επαναλαμβανόμαστε)


    ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ λοιπόν πατριώτες!!!!!

    Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Πάντως σας "εκδικιέμαι" (με την καλή έννοια) ότι τώρα θα πάτε να ψηφίσετε όχι από ατομικό συμφεροντούλι, όχι για ρουσφετάκι, όχι για θεσούλα, όχι για χαβαλέ, δε θα απόσχετε, όχι για να εκδικηθείτε κλπ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ, γι' αυτό θα σας εκδικηθώ επειδή θα αναγκαστείτε να βάλετε το διαολομυαλό σας να σκεφτεί και αυτό είναι ότι .....χειρότερο μπορείτε να πάθετε τα τελευταί 40 χρόνια.....

    (ο νοών και σωστά διαβάζων, νοείτω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/1/14 13:35

    ή αδωνι ή χαος!
    φαντάζεστε ο κολοκοτρώνης να έλεγε γρόσι ή χάος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/1/14 14:02


    όταν μια ξένη επένδυση (βιομηχανική ή δανειακή-κεφαλαιακή με την μορφή δανείων και ομολόγων), διακρατική (με την μορφή διεθνών συνθηκών), η μεταξύ κράτους και ιδιωτών επενδυτών (με την μορφή συμβολαίων), δημιουργήσει, στην χώρα λειτουργίας της, συνθήκες άνισης και αήθους οικονομικής εκμετάλλευσης του ντόπιου πληθυσμού υπέρ της, ή του κράτους καταγωγής της - οδηγώντας αναγκαστικά και στην συνακόλουθη απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας λειτουργίας της υπέρ του κράτους καταγωγής της, ή υπέρ της επένδυσης της ίδιας!- τότε το κράτος λειτουργίας της έχει το νόμιμο δικαίωμα να άρει την ανισότητα αυτή με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της εθνικοποιήσεώς της «επένδυσης» για λόγους «Εθνικού Συμφέροντος» (public utility), με την καταβολή (nationalization), ή όχι (expropriation) αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη της επένδυσης.

    αλλά ξέχασα , μας μαθαίνεις να αισθανόμαστε το χαλκαιον χέρι του του φόβου ε πάντα βαρύ , μη σηκώσουμε κεφάλι...

    σφάξε με αγά μου να αγιάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ15/1/14 16:01

    2.02ΣΩΣΤΑ...ΘΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1975 ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...ΜΕ ΣΦΙΧΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΟΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ Μ Π Ο Υ Σ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/1/14 16:22

    το 2.02 ειναι απάνηση σ΄αυτό

    Θα ρισκάρετε να μη γίνονται εισαγωγές τροφίμων πετρελαίου φαρμάκων (γιατί δε θάχεις συνάλλαγμα πλέον, αλλά "περήφανη" δραχμούλα, όπου σα χαρτί θα στοιχίζει περισσότερο από την αναγραφόμενη τιμή της) με τις όποιες βαρεμένες και μυαλοκαμένες απόψεις στάσης πληρωμών, επωνείδιστου χρέους και ψεκασμένες μ@@@@@@@ες.

    ΄ποιά μυαλωμένη πουτάνα θα στιλώσει τα πόδια στο νταβατζή της,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ15/1/14 16:49

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΒΟΥΚΙ ΑΠΟ ΚΑΒΟΥΡΑ..ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ; ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΕΤΥΧΕ.....ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΗΔΗ ΕΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΕΣ;ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ....ΕΜΑΘΕ Ο ΧΟΙΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΧΤΟ ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/1/14 16:53

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
    .matrix24.gr/2014/01/εξηγήσεις-στουρνάρα-στους-ελεγκτές/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/1/14 16:59

    Βίντεο-"ξυράφι" N.Farage σε Α.Σαμαρά: «Να ονομάσετε το κόμμα σας No Democracy»!

    TON EKANE ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    Με πολιτικό "ξυράφι", αποτελείωσε σήμερα τον πρωθυπουργό Α.Σαματά πριν λίγη ώρα στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...
    που διεξάγεται ως εναρκτήρια για την ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Βρετανός ευρωβουλευτής και ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα για τις παρεμβάσεις του κατά της τρόικα, από την αρχή της (αιματηρής) οικονομικής περιπέτειας.

    Ο Nigel Farage λοιπόν, απευθύνθηκε ως εξής στον κ. Α. Σαμαρά, με αφορμή τη δήλωσή του δεύτερου ότι αντιπροσωπεύει "την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού", αμφισβήτησε ευθέως την πολιτική του πρόθεση και του πρότεινε να αλλάξει το όνομα του κ΄πομματος από "Νew Democracy" σε "No Democracy"!

    "Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά νομίζω ότι θα 'πρεπε να το ονομάσετε "No Democracy" (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!"

    Απολαύστε ολόκληρη την σημερινή του παρέμβαση το Ευρωκοινοβούλιο στο παρακάτω βίντεο, με τα χαρακτηριστικά κατσουφιασμένα και ενοχλημένα πρόσωπα των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτικών και του ίδιου του Α. Σαμαρά!

    Αναρτήθηκε από Kafeneio™ + στις 1/15/2014 03:13:00 μ.μ.
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/1/14 17:24

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ Ο ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕΜΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΣ.Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΟΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟ-ΝΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΚΙΑ.- ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/1/14 17:48

    2.02

    Δηλαδή τα ελληνικά ομόλογα (έτσι αποτυπώνεται το χρέος) τα αγόρασαν ασφαλιστικά ταμεία Νορβηγίας, Βραζιλίας, Ισπανίας κλπ τα αγόρασαν επενδυτικά προγράμματα πάσης φύσεως και προέλευσης, τα αγόρασαν πανεπιστήμια, νοσοκομεία, εταιρείες, αποταμιευτές και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.....

    Δηλαδή όλοι συνενοημένοι ήταν να μας δημιουργήσουν συνθήκες αήθους οικονομικής εκμετάλλευσης και να μας οδηγήσουν αναγκαστικά στην συνεπακόλουθη απώλει της εθνικής κυριαρχίας μας???????

    πω πω πω τι διεθνής συνωμοσία είναι αυτή???? ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ?????

    Δηλαδή δεν έφταιξες εσύ που δανειζόσουν ασύδοτα, ασύστολα, αισχρά, κυνικά, για κατανάλωση και κλεψιές πάσης φύσεως και κατηγορίας. Από τραπεζικό σύστημα, από νταβατζήδες μεγαλοεργολάβους που μετέτρεψαν τα μέσα ενημέρωσης σε ΜΕΣΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ, από φέουδα (δήμους, πανεπιστήμια κλπ) από ασύδοτη και σχεδόν καθολική φοροδιαφυγή του ιδιωτικού τομέα, από επίορκους δημόσιους υπαλλήλους κλπ

    Δεν έφταιξες εσύ, αυτοί που ανάφερα παραπάνω φταίξανε για σένα....

    Πραγματικά έχει δίκιο ο φόβος έχει χαλκαίον χέρι και βαρύ.

    ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ότι με αυτές τις απόψεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ, γι' αυτό θέλω να ΣΚΕΦΤΕΙΣ λιγουλάκι και ας σου είναι δύσκολο, θα τον βρεις το δρόμο, αρκεί βέβαια να μην τον ψάχνεις από τη γωνία του καναπέ σου και να μην κυνηγάς σκιές.

    Τώρα όσο αφορά το ευρωκοινοβούλιο για την τρόικα (θα απαντήσω όχι γιατί το θέτει ο στόκος) αλλά για όλους τους άλλους.

    Το ευρωκοινοβούλιο δεν είναι εκείνο που έχει επικυρώσει όλες τις συνθήκες που βρίζουμε, όλες τις αποφάσεις που εφαρμόζουμε, όλες τις ντιρεκτίβες που αναθεματίζουμε κλπ????

    ΤΙ ΔΙΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΤΕΝΕΣ ΑΠ' ΑΥΤΌ?????

    Νιονιό ρε χρειάζεται και μάλιστα απλό.....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/1/14 18:18

    ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ:
    Τώρα σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα καταρρίψουν τον μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα». - See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/10651-binteo-o-faratz-ta-exose-ston-samara-na-onomasete-to-komma-sas-mi-dimokratia-i-ellada-brisketai-ipo-katoxi#.Utaz8Ps0qho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/1/14 18:23

    ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ......ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/1/14 19:00

    ΝΕΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΨ?

    ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕς?

    ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ TV
    ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΤΙΜΗΣΙς ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/1/14 20:36


    ) Στις 11/11/2013 ο κ.Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, διαβίβασε στη Βουλή τον αναλυτικό κατάλογο με τις κρατικές ενισχύσεις που έχουν δοθεί προς τις τράπεζες από την έναρξη της κρίσης. Όπως προκύπτει, από το 2008 οι τράπεζες έχουν ενθυλακώσει το ποσό των 145 δις ευρώ! Ερώτηση: Ότι το κράτος των συσσιτίων, των μαγκαλιών, των αυτοκτονιών, έχει παράσχει στις τράπεζες (με όλους τους τύπους της ελληνικής, της ευρωενωσιακής και της παγκοσμίως καπιταλιστικής νομιμότητας) αυτόν τον πακτωλό, συνιστά σκάνδαλο; Ναι ή όχι;

    ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος15/1/14 22:00

    we deliver... κάτι ξέρει από πίτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.