Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Και γενόσημες βεντούζες, μετά τα φάρμακα, !!

Άλλο ένα θανάσιμο πλήγμα στην υγεία των Ελλήνων ετοιμάζεται να καταφέρει ο υπουργός Υγείας, ρίχνοντας στην αγορά γυάλινες φτηνότερες απομιμίσεις ποτηριών, με στόχο να αντικαταστήσει τις γνωστές παραδοσιακές βεντούζες!
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσιάζει σε συνέντευξη τύπου, την γενόσημη επικίνδυνη βεντούζα
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσιάζει σε συνέντευξη τύπου, την γενόσημη επικίνδυνη βεντούζα
Σε θανάσιμο κίνδυνο πρόκειται να εκθέσει για άλλη μια φορά τη δημόσια υγεία ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιβάλλοντας με -πρόσχημα την εξοικονόμηση χρημάτων- αμφίβολης ποιότητας και ιατρικής επάρκειας βεντούζες από χώρες του εξωτερικού.
Τα σχέδια του υπουργού έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις γιαγιάδες και το εμπειρικό ιατροσοφικό προσωπικό της χώρας, που καταγγέλλει ότι οι αγνώστης προέλευσης γενόσημες βεντούζες εξυπηρετούν τα σχέδια των ξένων συμφερόντων.
Έντονη υπήρξε και η αντίδραση των ελληνικών εργοστασίων παραγωγής ποτηριών για βεντούζες, που θεωρούν την πιθανή εφαρμογή της τροπολογίας για εισαγωγή φτηνότερων από το εξωτερικό «ταφόπλακα στο σύστημα υγείας» και την καταγγέλλουν ως μέρος ευρύτερου σιωνιστικού σχεδίου εναντία στη βιομηχανία της παραδοσιακής ελληνικής ποιοτικής βεντούζας.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του τακτικού ανταποκριτή του Moufanet κ. Θεοφάνη Ανδρέα Χατζηγρίβα, στα αισχρά σχέδια του υπουργού, περιλαμβάνονται επίσης γενόσημες βδέλλες, γενόσημος πλάστης για στρίψιμο αφαλού, γενόσημη φραπελιά και, αλοίμονο, γενόσημο ξεμάτιασμα!
πηγη

8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος3/12/13 08:26

    και γενόσημη θέρμανση δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/13 08:48

    ξεφτίλισαν το ζέϊμπέκικο , το έκαναν συνώνυμο του ξεπουλήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/13 12:43

    Κομμάτια από γυαλιά σε ανώνυμο γενόσημο made in India ...

    Το φάρμακο (γενόσημο του Lipitor της Pfizer) που χρησιμοποιείται για τη μείωση της χοληστερόλης και κατασκευάζει η ινδική Ranbaxy, βρέθηκε στις ΗΠΑ να περιέχει κομμάτια από γυαλί, με αποτέλεσμα η ινδική φαρμακευτική να ανακαλέσει σειρές παρτίδων, μετά από σύσταση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

    Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/256568/kommatia-apo-gyalia-se-anonymo-genosimo-made-in-india#ixzz2mPJccrvb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/13 13:48

    από το Γρέκι
    Μπήκε ο χειμώνας. Έπιασε κρύο. Ένα παιδί πέθανε από αναθυμιάσεις από το μαγκάλι που έβαλε η μάνα του να ζεσταθεί. Έλα, περιμένω... Πες κάτι για αυτήν την ανεύθυνη μάνα. Μα καλά μυαλό δεν είχε? Μη κάνεις το λάθος να μπεις στη θέση της. Εκείνην την ώρα που προσπαθεί να ξυπνήσει το παιδί της. Εκείνην την ώρα που του τρίβει τα χέρια για να το ζεστάνει, να το ζωντανέψει. Μην ακούσεις τις κραυγές της για βοήθεια. Μην αισθανθείς τις ενοχές της. Μη νιώσεις την τρέλα της.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/13 14:17

    ποιος ξερει να ξεματιαζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/12/13 15:55

    αμα ειναι για γεννοσημο ξεματιασμα,ξερω εγω.
    Μη πεις ονομα.
    Θα ειναι γενοσσημο το ξεματιασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/12/13 22:46

    Έχουμε ΕΥΡΩ αλλά :
    1) δεν έχουμε δουλειά
    2) δεν έχουμε χρήματα
    3) δεν έχουμε περίθαλψη
    4) δεν έχουμε ρεύμα
    5) δεν έχουμε θέρμανση
    6) μας παίρνουν τα σπίτια
    7) μας κόβουν τις συντάξεις και τους μισθούς
    μας στερούν την εκπαίδευση
    9) οδηγούν τα παιδιά μας στη μετανάστευση
    Καλά, αυτά δεν μας λέγανε οτι θα συνέβαιναν αν γυρίζαμε στην ΔΡΑΧΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.