Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εδώ πεθαίνουμε «φυσιολογικά»

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε.
Αφήστε τον να παραμιλά στον ύπνο του πως οι θυσίες μας έπιασαν τόπο. Κι ας πιάσαμε πάτο. Κι ας μας άφησαν οι θυσίες μας στον τόπο. Όνειρο ζει και μην του το χαλάτε με «τυχαία περιστατικά». Σταματήστε επιτέλους την πολιτική εκμετάλλευση. Βάλτε τέλος στον στείρο λαϊκισμό. Σπρώξτε λίγο ακόμα το κάρο στην ανηφόρα της ανάπτυξης. Ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε το success story πάνω από την Ελλάδα. Μην κοιτάτε αυτούς που έφυγαν απελπισμένοι. Μην ακούτε τις κραυγές αυτών που δεν άντεξαν. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Μην μετράτε τα θύματα.
Αφουγκραστείτε το παραμιλητό του. «Επιτέλους γινόμαστε φυσιολογικό κράτος» ψελλίζει μέσα στον ύπνο του. Ένα φυσιολογικό κράτος με μαγκάλια, συσσίτια, χαράτσια, δακρυγόνα, αυτόχειρες και αυτοκινητόδρομους. Ένα κράτος που θρηνεί γοερά τα χαμένα εξάμηνα και ποινικοποιεί την «πολιτική εκμετάλλευση» της ανέχειας. Γιατί αν δεν συνειδητοποιήσεις πως και η φτώχεια είναι μέρος του «φυσιολογικού» δεν έχεις θέση σε αυτό το κράτος. Όσο φυσιολογικό είναι να ζεις με κομμένο ηλεκτρικό άλλο τόσο φυσιολογικό είναι να στέλνουν οι πλούσιοι τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό.

Όσο φυσιολογικό είναι να ψάχνεις αιμοπετάλια για ένα παιδί στις αγγελίες και στο διαδίκτυο άλλο τόσο φυσιολογικό είναι να υπάρχουν «ταξικά φάρμακα» για πλούσιους και φτωχούς. Όσο φυσιολογικό είναι να τρέφονται κάποιοι από τα μεσημεριανά περιμαζέματα της λαϊκής άλλο τόσο φυσιολογικό είναι κάποιοι άλλοι να δεξιώνονται διαπραγματευόμενοι στις Βρυξέλλες με «κανελόνια με ρικότα, αστακό και όστρακα». Ένα φυσιολογικό κράτος που νομιμοποιεί τη φτώχεια, με φυσιολογικούς υπηκόους εθισμένους στο να δέχονται την κατασταλτική άποψη της κανονικότητας που συμβαδίζει με το σύστημα των ανισοτήτων. Υπήκοοι σε ένα καθεστώς όπου το «φυσιολογικό» καθορίζεται από την συστηματική παραπληροφόρηση και τα συμφέροντα των κατ' ανάθεση εργολάβων της ενημέρωσης.


Εδώ πεινάμε φυσιολογικά, κρυώνουμε φυσιολογικά και πεθαίνουμε φυσιολογικά. Εδώ που οι «δήμιοι» είναι φυσικά αθώοι και οι «εκτελεσμένοι» είναι από τη φύση τους ένοχοι.

33 σχόλια :

  1. Το πιο χρήσιμο απ την χθεσινή συγκέντρωση είναι που μάθαμε οτι Σώτη είναι αριστερη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/13 09:40

    Έτσι είναι με την υποτίμηση της δραχμής και μην αμφιβάλεις.

    Η οικονομία είναι πανάρχαιη επιστήμη και κύκλοι έχουν γίνει και σεισάχθειες και επαναστάσεις λαών κατά τσιφλικάδων και κεφαλαιούχων.

    Η διαφορά είναι ότι ποτέ δεν επαναστάτησε κανένας σαπισμένος λαός.

    Επαναστατούσε μόνον αν ήταν κατάφορα αδικημένος.

    Εμείς εδώ, άλλοι βολεμένοι και άλλοι λουμωμένοι (εξήγησε γέρο τι σημαίνει λούμωμα) περιμένουμε τι??????

    Ούτε μια θερία διαδήλωση για μέτρα δίκαια, για ένα φορολογικό απλό και αποτελεσματικό δεν κάναμε.

    Σφάζουν ανθρώπους στο γόνατο (για τις απολύσεις λέω) και τα λαμόγια μιλάνε τάχα μου τάχα μου για το χαράτσι.

    Έγραψα ότι εφαρμόζουν τη σκληρή νεοφιλελεύθερη μονεταριστική πολιτική στην ευρώπη και η αριστερά της ευρώπης είναι ανύπαρκτη, απούσα, συνεργάζεται και απεργάζεται πρακτικές της αγοράς....

    Όσο αφορά την ντόπια αριστερά ....είναι τόσο πρωτοπόρα...τόσα ριζοσπαστική....τόσο αγωνιστική που έχει μετατραπεί σε σχολιαστή των γεγονότων, χωρίς προτάσεις που να πατούν στη γη, που να πείθουν, που να δίνουν ελπίδα, χωρίς ομόνοια ακόμα και μέσα στα κομματίδια που την απαρτίζουν. Το ένα έχει πάρει ψήφο διαμαρτυρίας και είναι ψηλά και από τώρα καλαμοκαβαλικιεύει. Η "καθαρή" αριστερά δρέπει τα ποσοστά της καθαρότητάς της (και δρα σαν βαθύ δημόσιο) η δήθεν σκεπτόμενη και ρεαλιστική αριστερά έχει μετατραπεί σε άκρως οπορτουνιστική και δεν ξέρει κατά πού να σιάξει και οι "αγωνιστές" της αριστεράς (όρα γέρο) σχολιάζουν καυστικώς την....κεντροαριστερά και έτσι θα προσφέρουν υπηρεσία στο λαό......

    Αδερφέ, σκιάξου το μπάχαλο ....είναι εφιαλτικό. Και όπου ιστορικά έγινε μπάχαλο ακολούθησε πόνος και αίμα.

    Ας βάλουμε μυαλό όλοι μας και ας το πάρουμε απόφαση.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τις αδικίες, δεν πάει άλλο με τις κλεψιές, δεν πάει άλλο με τις λαμογιές, δεν πάει άλλο με το φαιοκόκκινο λαϊκισμό, δεν πάει άλλο να σε περνάνε μια ζωή μαλάκα οι διπλανοί σου, γιατί είπαμε το σύστημα ούτως ή άλλως μας θεωρεί οιωνεί ηλίθιους και ευκολοδιαχειρίσιμους.

    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, για τις επιλογές μας, για τις απόψεις μας, για τις πράξεις μας,για για .....ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!!!

    Αλλά τώρα ασχολιόσαστε με σοβαρότερα θέματα....την ελιά και μην σας αποσπώ την προσοχή!!!!!

    Πάντως το καταρράχι και η μπαλιζού τη γλυτώνουν προς το παρόν με λίγα ευρουλάκια, άλλωστε και ο Alexis τόχει πάρει πάνω του το θέμα....τι διάολο διαννόηση είμαστε (μέσα στους πρώτους 100 μπήκε η Σότη όπως ο Alexis????... μην τα πολυσιονιάζουμε μπίτι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/13 09:45

    ο μπίστης χωράει παντού !
    ευτυχώς που υπάρχει η χ.α. και βάζουνε κάποια όρια στο που μπορούν να φτάσουνε (δε χαιρετάνε ναζιστικά δηλ)δεν είναι στην αισθητική τους όπως λέει καιο νότης.
    ο μίμης ήτανε εκεί?
    θα μου πείς λείπει ο μάρτης απ΄τη σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/12/13 10:05

    διαφωνω σ ενα σημειο...το μαη του 2010 ηταν τεραστια η διαδηλωση....μετα καμφθηκε το φρονημα του λαου απο τους πολιτικαντες χειριστες του και τους βολεμενους εργατοπατερες...ρωτα..ο λαος ηταν εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/12/13 10:12

    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, για τις επιλογές μας, για τις απόψεις μας, για τις πράξεις μας,για για .....ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!!!


    η τρόκα μόλις χτές είπε ότι άστεγοι υπάρχουν σ΄όλο τον κόσμο εσείς τι θέλετε να αποτελείτε εξαίρεση.
    αυτούς περιμένουμε με αγωνία ?
    αυτοί μας απειλούν ότι δε θάρθουν?

    ότι και να λές για το συριζα , τουλάχιστο κόσμος ελπίζει μή γίνει έστω και κάτι καλύτερο όπως έγινε και την πρώτη διετία του ΄πασοκ.(το αν καταντήσει και αυτός δουρειος ίππος είναι άλλη δουλειά.)
    μπορείς να το καταγγείλεις με ντοκουμέντα αλλά ο φθόνος που γράφεις, και στην ουσία υπερασπίζεσαι τη εφαρμοζόμενη πολιτική, προσωπικά με αηδιάζει ,γιατί δεν είναι προσπάθεια να καταγγείλεις το σύριζα
    ως συνεχιστή αυτής της πολιτικής με τη δεξιόστροφη στάση του το τελευταίο τουλάχιστο διάστημα ,
    αλλά ξερνάς χολή και δεν καταλαβαίνω το λόγο (γιατί την ίδια πολιτική θα ασκήσει κατά τη γνώμη σου , που την υπερασπίζεσαι με νύχια και με δόντια )και χαίρεσαι που κάποιοι από τους συνανθρώπους σου θα έρθουν σε δεινή θέση γιατί δεν εκτίμησαν καλά την κατάσταση και ανοίχτηκαν περισσότερο απ΄ότι έπρεπε.
    μου θυμίζεις λίγο τη φωτογραφία της χθεσινής ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/12/13 10:15

    λάθος της ανάρτησης του Σαββάτου 7/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/12/13 10:35

    Η διαφορά είναι ότι όσοι επιλέγουν το σύριζα (συνοθύλευμα απόψεων, θέσεων) δεν είναι γιατί ελπίζουν, αλλά γιατί τιμωρούν το πασόκ και όποιον άλλο θες.

    Μακάρι να έδινε ελπίδα, άλλωστε θα είχε 70% αν έδινε ελπίδα. Κατά τη γνώμη μου η αρλουμπολογία του, η πανσπερμία απόψεων (μπάχαλο το λέω) σίγουρα θα σε οδηγήσει σε περιπέτειες.

    Είναι μικρή η χώρα μας και όλοι γνωριζόμαστε. Την ανακύκλωση υπερασπίζεσαι, καταλαβέ το.

    Η διαπίστωσή σου ότι το πασόκ των δύο πρώτων χρόνων ήταν οκ δεν ξέρω από που το διάβασες και το αναχαράζεις. Αποψή σου, αλλά δεν την ασπάζομαι.

    Επειδή εγώ καταχεριάζω πρακτικές και όχι πρόσωπα (έστω και ανώνυμα όπως εγώ) η διαφορά μας είναι ότι εγώ αηδιάζω με τις πρακτικές μας, εσύ μπορεί να αηδιάζεις με τις αλήθειες.

    Αν στον ορυμαγδό τον χθεσινό των γραφτών μου δε βρήκες καμιά αλήθεια, τότε μπορεί να καταλάβεις την έννοια του φθόνου του ξεράσματος της χολής και της αναγούλας που αισθάνθηκες.

    Τιμή λοιπόν σου κάνω που σου απαντώ, γιατί την αισθάνομαι και δεν αναγουλιάζω με ότι και να γράψεις, γιατί τα "καθίκια" τα πήραν κάποια λαμόγια εργατοπατέρες και αγωνισταράδες του πασόκ, στο σύριζα που εσύ αγαπάς. Άσε με να τους ξέρω καλύτερα από σένα.....

    Τώρα αν νομίζεις ότι υπερασπίζομαι την ακολουθούμενη πολιτική.....τι να σου γράψω άλλο για να καταλάβεις ότι ισχύει αυτό που έβαλες σαν προμετωπίδα...

    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, για τις επιλογές μας, για τις απόψεις μας, για τις πράξεις μας,για για .....ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/13 10:41


    Η διαπίστωσή σου ότι το πασόκ των δύο πρώτων χρόνων ήταν οκ δεν ξέρω από που το διάβασες και το αναχαράζεις.

    δε χρειάζεται να το διαβάσω από κάποιον . το έζησα . δεν είμαι μικρούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/12/13 12:35

    ......απαπα μπουχραμια!!!!!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/12/13 13:48

    Είδατε πως δουλεύει ο κοινωνικός αυτοματισμός?Είδατε πόσο εύκολα εμπεδώνετε και σ αυτούς που κάνουν τους έξυπνους?
    Και σε ρωτάου ανώνυμε
    Είναι δυνατόν να αδυνατείς να δεις ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/12/13 14:08

    Νέα έρευνα της GPO.
    Καταλληλότερος για πρωθυπουργός Κ. Σημίτης.
    Και να μην ξεχάσουμε και την γκάφα του Βενιζέλου χθες στον Πρετεντέρη!
    Μας ερχόντουσαν δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογες του Μαΐου που έδειχναν το ΠΑΣΟΚ στο 4% !
    Εγώ απ ότι θυμάμαι καμία δημοσκόπηση δεν έδειχνε το ΠΑΣΟΚ κάτω από 20% Αρχίζει λοιπόν πάλι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης τωρα με πρωθυπουργό Σημιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/12/13 14:15

    Για ξεκαθάρισε το ΞΕΚΑΘΑΡΟ......

    Όσο αφορά τον κοινωνικό αυτοματισμό, κάτι που διάβασες και το αναχαράζεις, μην τον φοβάσαι. Πίσω απ' αυτόν έχουν κρυφτεί τα χιλιάδες ψιλολαμόγια!!!!

    Κοινωνικός αυτοματισμός για τους γιατρούς,για τους φαρμακοποιούς , για τους κλέφτες φόρων, για τους κατασκευαστές, για τους εργολάβους, για τους ...τζήδες (κάθε λογής τζήδες) και μη με κουράζεις να τους αριθμώ ξανά και ξανά. Τι διάολο τόσες φορές δεν το εμπαιδώσατε??? τόσα γύρω σας δεν τους βλέπετε???? Τι δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

    Γειά σας γιαλατζί αριστεροί.....γειά σας αγωνισταράδες.....σας τόγραψα και παλιά, ο κορύτος έσωσε το πλύμα, τραβάτε σ' άλλον αλλά μην ξεχνάτε ....τέλειωσε το πάρτυ.

    Το βόηθα με φτωχέ μου να μη σου μοιάσω το βαφτίσανε κοινωνικό αυτοματισμό και μεις το αναμασάμε...

    Την κοινωνική συνευθύνη σου γράφω και σου ξαναγράφω, αυτή δεν την καταλαβαίνεις, παρά μόνο τον κοινωνικό αυτοματισμό. Μην κατηγορείς το μισθωτό (ούτε του ιδιωτικού ούτε του δημόσιου), μην κατηγρορείς το συνταξιούχο, μην κατηγορείς τους ελάχιστους ιδιώτες που προσπαθούν να σταθούν με τους φόρους τους κλπ.

    Έχεις δίκιο μια ολάκερη κοινωνία σαπισμένη και το λες κοινωνικό αυτοματισμό.....Άσε τις έννοιες που δεν έχουν περιεχόμενο αλλά μου θυμίζεις παπαδάκη αυτιά μυλωνάκη και κάθε νούμερο που καλούν για να κάνουν νούμερα.

    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ!!! Τι δεν καταλαβαίνεις?????

    Το ΠΑΣΟΚ το έχει ψηφίσει τουλάχιστον μια φορά το 75% , κατά τα άλλα δεν έχεις ευθύνη, το ίδιο και τη ΝΔ. Τώρα αν προσπαθείς να πλυθείς στις αλλαξοκολιές τύπου σύριζα, ανελ, πιθήκων ή ακόμα και δημάρ δικό σου το θέμα.....Εγώ το λέω αλλαξοκολίες δικέ μου και ψάξιμο άλλου κορύτου.

    Γειά σου μεγάλε γεροαριστερέ αγωνιστή......φύγανε οι καρούλες?????? Ξέρεις εσύ, μαζί χειροκροτάγαμε. Άμα θες κουβέντα, κουβέντιασε και άσε τις ...κλανιές...μπουχτίσαμε από τέτοιες.

    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/12/13 14:29

    Πέμπτη 24 Μάη του 2012

    έγραφε κάποιος ....για τον εαυτό του ....σχόλιο....



    ΝΤΟΡΗ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ Ο....ΑΠΩΘΗΜΕΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΝΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΤΗΡΑ ΡΕ ΤΙ ΜΠΟΥΧΡΑΜΙΑ ΒΓΑΝΕΙ.ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

    Τι κάρφωμα πέφτει με τη μπουχραμια ....από την τεχνολογία.....Αυτή τη λέξη μόνον εσύ γέρο την ξέρεις και κανείς άλλος και εσύ έγραφες κάποια από τα.....κεφαλαία!!!!!! και την θυμήθηκε η αιμοβορία σου πάλι, χαχαχαχχαχα μάζεψε τα παλιοσώβρακα, βγήκανε στη λάκα....

    (Ντορή μου καμία σχέση εσύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/12/13 15:00

    Τεράστια ερωτηματικά και ξεκάθαρες ευθύνες ανακύπτουν μετά τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων για τους καταθέτες της περιβόητης “Λίστας Λαγκάρντ”. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του ΣΔΟΕ, οι έλεγχοι στα πρώτα 150 ονόματα έχουν ήδη επιφέρει πρόστιμα ύψους 50 εκατομμύρια Ευρώ! Συμπερασματικά η λίστα κρύβει έναν “θησαυρό” που μπορεί να αποφέρει στο δημόσιο ποσό που θα αγγίξει το 1 δις Ευρώ.
    Επειδη απαξιωνεις την λιστα λαγκαρντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/12/13 15:03

    Ελα μου που δεν τελειωσε το παρτι
    Τωρα τα τσεπωνουν λιγοι αλλα πολλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕΝΤΕΖΑΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ10/12/13 15:14

    ΤΩΡΑ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΕΣΥ ΜΟΚΟ ...ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΑΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..Ε ΡΕ ΤΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ..ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ...ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕΝΤΕΖΑΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ10/12/13 15:16

    ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ...ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ.....Ε ΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/12/13 15:20

    ........και εγω σ αγαπω.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/12/13 15:30

    ετουτο πως το εξηγεις παλι ?
    Να λενε τα δυο κοματα οτι φταίμε που εφτασε η χωρα ως εδω και ο ανωνυμος να λεει δεν φταιτε εσεις εμεις φταιμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/12/13 15:57

    παμε μονσενιερ????gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/12/13 18:12

    Γειά σου μεγάλε γεροαριστερέ αγωνιστή......φύγανε οι καρούλες?????? Ξέρεις εσύ, μαζί χειροκροτάγαμε. Άμα θες κουβέντα, κουβέντιασε και άσε τις ...κλανιές...μπουχτίσαμε από τέτοιες.

    φιλάκια

    2:15 μ.μ.
    βαλτου ρε νις το σκίτσο της ανάρτησης 7-12 να δει λιγο τον εαυτό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/12/13 18:22

    ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΔΩ..ΜΑΛΛΟΝ Ο ΧΨ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΓΕΡΟΛΥΚΕ...ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.....ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΥΣΣΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/12/13 18:29

    πότε κέινς πότε τρότσκι,έτσι για θολούρα. στην ίδια σχολή με τον Κώνστα είναι αλλά ακόμα παιζει γ΄κατηγορία ,κάνει απουσίες στα σεμινάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/12/13 19:05

    γεια σου παλιε συντροφε...νεοδεξιοκεντροαριστερε.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/12/13 19:35

    ..φύγανε οι καρούλες?????? Ξέρεις εσύ, μαζί χειροκροτάγαμε.

    τι μας τσαμπουνάς ρε μεγάλε και μας το παίζεις ιεροκήρυκας?

    πότε έβγαζες καρούλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/12/13 21:28

    Γερόλυκε έχεις φαν κλαμπ.....

    Βάλανε τα στήθη τους μπροστά σου και πέφτουνε κορμιά για πάρτι σου....

    Τόσο πολύ τους έχεις ξεγελάσει, με το δόγμα "ότι δηλώσεις είσαι"?????

    Πάντως εγώ δε ζηλεύω και ξέρετε γιατί??? Γνωρίζω πολύ καλά ότι με τις επιθέσεις μου σε πρακτικές που καταγγέλω και σε ολάκερες ομάδες, κάπου θα σας πετύχω,τον καθένα ξεχωριστά, κάπου διάολε θα ανήκετε, κάπου θα έχετε μια κάποια συμπεριφορά, σε κάποια ομαδούλα που καταχεριάζω θα ανήκει ο καθένας μας.

    Άρα, στραβή κίσσα δεν θα με υπερασπίσει και γιατί σας στοχοποίησα την συμπεριφορά σας, αλλά το πιο βασικό δεν έχετε τα άντερα να παραδεχτείτε τα "φάουλ σας"

    Πώς λοιπόν να βγείτε και να με υπερασπιστείτε??? Γι' αυτό μόκο από πλευράς επιχειρηματολογίας σας γι' αυτά που γράφω και πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα με τις περιβόητες ειρωνιούλες, με κάποιες αλλοπρόσαλλες βρισιές, με σιωπή κλπ

    Το "δυστύχημα" με μένα, γεράκο μου, είναι ότι είμαι κολλημένος (καλώς κακώς) και δεν έχω αλλάξει. Το τουρλουμπούκι του φαιοκόκκινου αλλού, όχι εδώ....τα μύρια κακά μπορεί να έχω, αλλά αλλαξοκολιές δεν έχω κάνει ακόμα. Βέβαια ποτέ μη λες, "ποτέ!!!"

    Επειδή πλαϊνά το Μάρτη θα τεθούν θέματα που ο καθένας θα σκεφτεί που θα ρίξει την ψήφο του, ετοιμαστείτε λοιπόν να αποφασίσετε σε απλά ερωτήματα.

    1. Ευρώ ή δραχμή??? (και δεν θάναι ούτε φοβιστικό, ούτε ουτοπιστικό αλλά θα τεθεί χύμα και πρακτικό μπροστά σας)

    2. Σύριζανελ κυβέρνηση και πιθήκια κοντά στην αντιπολίτευση στα όρια της αξιωματικής??? (θάχετε προσέξει τη σφοδρή αντιπαράθεση των ανελ με τα πιθήκια που μάλλον είναι γέφυρα προσεταιρισμού του συριζοπασόκ). Το μπάχαλο που θα ακολουθήσει δε θα συμμαζεύεται και εγώ προσωπικά σκιάζουμε για χειρότερα....

    3. Θα συνεχίσεςι σαν χώρα μια συμμαζεμένη οικονομική διαχείριση ή θα τάζεις στους πάντες τα πάντα, αλλά όταν θάρθει η ώρα της υλοποίησης δεν θα σε κοιτάει (σα χώρα, σαν κυβέρνηση) ούτε μεθυσμένη αριστερά συνιστώσα της όποιας ευρωπαϊκής αριστεράς, πολλώ δε μάλλον ευρωπαϊκή κυβέρνηση???

    4. θα υιοθετήσεις ντιρεκτίβες και εφαρμογές (οικονομικές, φορολογικές, τραπεζικές, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ) της ευρωπαϊκής ένωσης με ρότα την πολιτική ένωση ή θα κάνεις, σα χώρα, το χαζό και το κουφό, περνώντας τους ευρωπαίους κουτόφραγκους???

    5. Θα ψηφίσεις κόμματα που θα σου προτείνουν μια ελάχιστη φορολογική δικαιοσύνη, μια ισονομία, μια ρεαλιστική προσέγγιση της σκληρής πραγματικότητας ή κόμματα που θα σου χαϊδεύουν τ' αυτιά και θα σε ξεσηκώνουν, ενώ το καταλαβαίνεις ότι δε γίνεται να γίνουν αυτά που σου τάζουν....ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!! είναι φως φανάρι. Πού θα βρεις τα λεφτά τους λες και....άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

    6. Μήπως μια κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής και ευρέως φάσματος αποτελεί μεγαλύτερη εγγύηση απ' ότι μια βαρεμένη και μυαλοκαμένη που θα διασπαστεί το πρώτο τρίμηνο του βίου της???

    7. Νέο μνημόνιο και προς πια κατεύθυνση με αντάλλαγμα ελάφρυνση του χρέους σου ή μπαϊράκι μαγκιάς και ...ηλίθιας άρνησης (ούτε η Β. Κορέα δεν το εφαρμόζει)????

    (καλά μην αφρίζετε, μη βγάζετε καντήλες...θα σας τεθεί το 7 ερώτημα και θα σκεφτείτε...θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε τη συνταξούλα, το μισθουλάκο, το φαρμακάκι...)

    8. Βλέπεις ότι η πολυδιάσπαση των πολιτικών δυνάμεων (ευκαιρία να στήσει το κάθε καλαμοκαβαλημένο δικό τους κόμμα, με αλλαξοκολιές των ίδιων και των ίδιων, ποντάροντας στο μπάχαλο) δεν οδηγεί σε σταθερές κυβερνήσεις. Γι' αυτό θ' αποφασίσεις σταθερά σχήματα (τα όποια εσύ κυρίαρχε λαέ θ' αποφασίσεις) ή θα πειραματιστείς, ενώ ξέρεις ότι πρόκειται περί φελλών και αερολόγων. Το ξέρεις, λαέ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ γι' αυτό τα έχεις καθηλωμένα μια μονάδα μπροστά μια πίσω, αλλά ΚΑΘΗΛΩΜΈΝΑ και έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους.

    Το Μάρτη θα πέσουν πραγματικά οι μάσκες και όχι φοβιστικά που το σύστημα το εκμεταλλεύτηκε για να περάσει την εσωτερική υποτίμηση που ζεις στο πετσί σου και σένα και μένα μας παίζανε κομπολόι με κατευθυνόμενες ηλίθιες ειδήσεις.

    Ετοιμάσου ν' αποφασίσεις λοιπόν, Κυριακή κοντή γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/12/13 21:40

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ....Ο ΜΑΡΞ ΣΟΥΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΗ ΤΟΥ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΕΝΓΕΛΣ........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος10/12/13 23:29

    Το περιμένουμε ότι το έργο θα περιλαμβάνει τερατολογίες, ψέματα, συκοφαντίες, παραπληροφόρηση, κοροϊδίες και άφθονη λάσπη και πολλά διλλήματα
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα! Το δικό σου λάθος είναι ότι δέχεσαι ντε φάκτο ότι προέρχεται από την ΕΕ και την συγκυβέρνηση
    Δεν είναι μονόδρομος ανώνυμε η κατάσταση ούτε πείθομαι γι αυτό. Εσυ έχεις πειστεί και με γεια σου και χαρά σου Άλλωστε σε σένα και σε άλλους που σου μοιάζουν ποντάρουν και ρίχνουν ζαριές με τέτοια διλλήματα. Δεν είναι ρόδινα τα πράγματα ούτε για την Γερμανία ούτε για την Ευρώπη η επιστροφή της Ελλάδας σε εθνικό νόμισμα και η αποχώρηση της από την Ευρωζώνη. Οι συνέπειες θα είναι τόσες μεγάλες και τοσες πολλές που ούτε οι ίδιοι στην ΕΕ μπορούν να τις υπολογίσουν! Καραμπόλα θα λειτουργήσει και δεν ξέρουν μέχρι που θα φτάσει
    Άκου τώρα με δυο λόγια για να καταλάβεις γιατί το σημερινό σάπιο πολιτικό σύστημα κατεβάζει τα παντελόνια σ ότι πουν οι Ευρωπαίοι και είναι σιγουρο ότι θα βάλουν τα διλληματακια που μας πλασάρεις Δεν κομίζεις γλαύκας Είναι χιλιοειπωμένα και χιλιοκαλιεργημενα αυτά .Μην ξεχνάς άλλωστε ότι εκλογές χωρίς διλλήματα και τρομοκρατία δεν υπήρξαν ποτέ
    Το ΠΑΣΟΚ είναι ολο την για φυλακή!!. Οι λίστες Λαγκάρντ, οι λίστες της Ζίμενς, οι λίστες των υποβρυχίων και των αρμάτων μάχης, κι ένα σωρό άλλες λίστες που είναι στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών, και των κυβερνήσεων των κρατών και των ολιγοπωλίων που τους έχωναν τις μίζες, περιέχουν όλα τα ονόματα των υπουργών και βουλευτών, ή των συγγενών τους, ή των συνεργών τους, που τα έπαιρναν. Αυτοί δεν μπορούν να κάνουν ούτε πίσω ούτε μπρος. Ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπακωνσταντίνου διώχτηκαν όχι κυρίως για να δείξουν στο λαό ότι τάχα μου αποδίδεται δικαιοσύνη, αλλά για να δώσουν ένα χειροπιαστό δείγμα στους υπόλοιπους τι θα πάθουν εάν τολμήσουν να αθετήσουν τις συμφωνίες με τους κηδεμόνες τους, τους εμπόρους όπλων και τους δανειστές τοκογλύφους. Και τα παραδείγματα είναι ακραία ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό. Τόσο του Τσοχατζόπουλου που παρά λίγες ψήφους θα είχε γίνει πρωθυπουργός αντί του Σημίτη, όσο και του Παπακωνσταντίνου που τους υπηρέτησε με μεγάλο ζήλο, αλλά δεν κατάλαβε ποτέ ότι ήταν αναλώσιμος, όπως είναι όλοι οι δουλοπρεπείς συνεργάτες των ισχυρών αφεντικών. Για τους ίδιους λόγους είναι δεμένα και κατι πρωτοπαλίκαρα της ΝΔ . Πάμε καλά μέχρι εδώ ?
    Λοιπόν η σημερινή Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο δεξιό σχηματισμό. Είναι ένα τόσο αρπαχτικό μόρφωμα, τόσο ξενόδουλο και ληστρικό, που όμοιό του ίσως να μην έχει γνωρίσει η Ελλάδα, ούτε στα χρόνια της κατοχής.
    Είναι δε τόσο κανιβαλικό αυτό το κομματικό μόρφωμα που ενσωμάτωσε και έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στα ακροδεξιά ρετάλια που απορρόφησε από το καρατζαφερικό τσίρκο. Τι πολιτική λοιπόν ζητάς ν ασκήσει ο Άδωνης και ο τραπεζίτης Στουρναρας?
    Η κοινωνία μερα με την μέρα εξαθλιώνεται περισσότερο και στα @@ της το κάθε δίλλημα που θα της βάλουν Δηλ τι να φοβηθούν 1.5 εκατ άνεργοι? Τι να φοβηθεί ο εργαζόμενος της υποαπασχόλησης των 270 € ? Τι να φοβηθεί ο άστεγος αν του έχουν πάρει το σπίτι? Τι να φοβηθεί ο φοιτητής που δεν βλέπει ούτε μια αχτίδα φωτός όσα πτυχία και μεταπτυχιακά κι αν αποκτήσει? Αυτό λοιπόν το πακετάκι με τα διλλήματα ίσως αφορά μονο εσένα ΟΧΙ όμως όλους μας Και να σου πω κα κάτι ακόμη ? ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ που λέει και το γνωμικό
    Φιλια
    ο κουκουλοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/12/13 00:10

    ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΕΦΤΕΙΧΝΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΠΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ..ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΙΣ ΩΚΟΜΠΟΡΗΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΡΑΤΕ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος11/12/13 00:28

    Αφιερωμενο !!!!!!!
    Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!
    Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!
    Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
    Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!
    Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν να μιλήσουν για αυτή την εξέγερση της Σερβίας, μιας και τώρα το ΔΝΤ εκφράστηκε δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ivica Dacic.
    Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!
    Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!
    Τώρα ένα τεράστιο αγκάθι, η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία. Για την Ελλάδα δεν ανησυχούν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μιας και έχουν εγκαταστήσει μια συγκυβέρνηση δωσίλογων!
    Η απόφαση της Σερβίας δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι κι αυτοί στην Περιφέρεια του συστήματος, που τολμούν να εναντιωθούν στην Αυτού Μεγαλειότητα της κερδοσκοπίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος11/12/13 09:03

    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΥΣΙΝΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.