Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Γενέθλια είχε ο Στουρνάρας. Πόσα έκλεισε; 300.000 καταστήματα και 2.000.000 σπίτια

Εκαναν επανασύνδεση ρεύματος στη Λάρισα σε άτομο με προβλήματα όρασης. Το είχαν κόψει το ρεύμα, γιατί έτσι κι αλλιώς μέσα στα σκοτάδια ήταν και τι το χρειαζόταν…
Βιάζονται οι άνθρωποι για να μας βλέπουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Απρίλιο οι φορολογικές δηλώσεις, Μάιο οι πληρωμές σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Μάιο οι φορολογικές δηλώσεις, Απρίλιο οι πληρωμές.
Το πιο ευχάριστο είναι το άλλο. Ανά μήνα οι δόσεις του εκκαθαριστικού, αντί του τριμήνου. Να μην έχεις την αγωνία να τις πληρώνεις κάθε τρίμηνο. Πληρώνεις τις δόσεις ανά μήνα και ξενοιάζεις.
Ξένοιαζες περισσότερο, αν πλήρωνες τις τρεις δόσεις σε τρεις μέρες.
Η παρακράτηση φόρου φτάνει το 82%. Αυτό όμως δεν μας ενδιαφέρει, γιατί οι παρακρατήσεις θα γίνονται επί μηδέν εισπράξεων, οπότε πάλι μηδέν θα εισπράξουν.
Ολα αυτά προστέθηκαν στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Για να μη συζητάμε όμως για τα ακίνητα, πέταξαν καμιά 300αριά άσχετα και πανηγυρτζίδικα άρθρα για τη φορολογία που δεν θα ισχύσουν γιατί και η μπιπ έχει τα όριά της. Οπότε κι εγώ κακώς έγραψα τις δύο πρώτες παραγράφους και εσείς που τις διαβάσετε.
Να πούμε και μια φορά μπράβο στον Πρετεντέρη. Ηταν εξοργισμένος με τα φορολογικά γιατί προφανώς τον αφορούν και φώναζε οργισμένος ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στη Ζιμπάμπουε. Ηταν τόσο εξοργισμένος που τη Δευτέρα θα καλέσει στην «Ανατροπή» τον Τσίπρα.
Ο οποίος είπε στον Ολι Ρεν «καλό κουράγιο». Του έκανε τα μούτρα κρέας.
Απόψε ο Σαμαράς πάει στο Μέγαρο Μουσικής και θα παρακολουθήσει διασκευασμένες τις «Τέσσερις Εποχές» σε μία. «Χειμώνας».
Επεισόδιο ανάλογο του Ομπάμα στην κηδεία Μαντέλα είχε γίνει και με τον Σαμαρά. Φλέρταρε ξεδιάντροπα τη Μέρκελ και σηκώθηκε ο άντρας της και κάθισε ανάμεσά τους.
Η τρόικα και η κυβέρνηση συζητάνε για τις ομαδικές απολύσεις. Λες και 1.000.000 απολύσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν είναι ομαδικές.
Οι ομαδικοί τάφοι θα συζητηθούν στην επόμενη συνάντηση;
Κλείνουν 1.676 σχολεία. Ευτυχώς, πάνω που αρχίζουν τα κρύα.
Οπου κλείνει ένα σχολείο ανοίγει ένα ενεχυροδανειστήριο.
Το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου πήγε στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ. Τρελάθηκαν όλοι από τα σαρδάμ του Κουβέλη, που ήταν 100 φορές χειρότερα από του Γιώργου.
Το ΠΑΣΟΚ είναι παντού. Στον ΣΥΡΙΖΑ, στους «58», στη ΔΗΜΑΡ, στη Νέα Δημοκρατία βεβαίως. Μόνο στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι.
Το πρόγραμμα χειμερινών διακοπών του μέσου Ελληνα:
Ιανουάριος: κινητό, σταθερό, φως, νερό
Φεβρουάριος: Σιβηρία, το σπίτι από το κρύο
Μάρτιος: Τζάκι, μαγκάλι
Απρίλιος: Φαγητό
Μάιος: Wifi
Στην Αργεντινή φωνάζουν «Γίναμε Ελλάδα»
          


Φοβερές διαδηλώσεις, τρομερά επεισόδια, μεγάλες φωτιές στην Αργεντινή. Διαμαρτύρονται με τα συνθήματά τους «Γίναμε Ελλάδα».

Τη φορά αυτή οι διαδηλωτές δεν χτυπούσαν κατσαρόλες, αλλά μαγκάλια.

Φυσικά και είναι τεράστιο ποσό το 0,50 ευρώ τον χρόνο που επιβάλλεται στους καταναλωτές της ΔΕΗ για την επανασύνδεση του ρεύματος των ευπαθών ομάδων. Του χρόνου τέτοια εποχή όποιος έχει 0,50 ευρώ θα μπορεί να αγοράζει τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο ή μία πολυκατοικία ή 500 κούτες γάλα.


Ο κατώτερος μισθός θα είναι αργεντινοποιημένος 0,20 ευρώ και η κατώτερη σύνταξη βουλγαροποιημένη 0,00008 ευρώ.

Πόσο χρεοκοπημένη ως χώρα είμαστε όταν επιβάλλεται… χαράτσι 0,50 ευρώ.

Οταν το άκουσαν όλοι οι πολίτες από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, γούρλωσαν πιο πολύ τα μάτια τους από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιάννη Μανιάτη.

Η σωστότερη κίνηση είναι αυτά τα 0,50 λεπτά να τα συγκεντρώσουν Σαμαράς – Βενιζέλος για την κοινωνική πολιτική που ασκούν. Να ντυθούν ζητιάνοι και να καθίσουν στα φανάρια. Ποιος δεν θα τους δώσει το πενηντάλεπτο και ίσως και κάτι παραπάνω;

Φυσικά όλοι πιστεύουν ότι η αύξηση θα είναι πολλά ευρώ στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αυτό είναι πολύ καλό, γιατί θα γίνουν προσλήψεις πάρα πολλών ατόμων για να φουσκώνουν τα τιμολόγια. Θα έρθουν ακόμα άνεργοι και από την Αργεντινή.

Ζητάω συγγνώμη, γιατί χθες από παραδρομή δεν αναφέρθηκε ότι ο Σαμαράς εκτός από την Εθνική στο Μουντιάλ, τον Ολυμπιακό στους «16» της Ευρώπης και τη Γιουροβίζιον βγάζει πρωταθλήτρια Ευρώπης κάθε μήνα την ανεργία. Και φυσικά παγκόσμια πρωταθλήτρια μετά την Αργεντινή.

Φοβερή η στιγμή που ο Στουρνάρας μπήκε στο Ecofin και είδε τον Σόιμπλε να του τραγουδά «Happy birthday dear Yannis». Για τα γενέθλιά του ο υπουργός Οικονομικών έσβησε τα κεράκια 10.000.000 πολιτών.
Δημιουργείται το ταχύτερο και ευέλικτο σύστημα κατασχέσεων-εξπρές. Πιο ταχύ και από τον Μπολτ και πιο ευέλικτο από τον Μέσι.

Εγώ πάντως επανασύνδεσα χθες το μαγκάλι.
Μεγάλη αγωνία στην κυβέρνηση. Δεν έχει πεθάνει ακόμα κανένας από το κρύο.
Πάγωσαν όμως όλοι με το μέιλ της τρόικας να μην εκδοθεί καμία νέα σύνταξη το 2014. Και γιατί όχι, αναρωτήθηκαν, μέχρι το 2024;

Μία και μοναδική επανασύνδεση ρεύματος έγινε χθες το απόγευμα στη Λάρισα. Αυτοί που έκαναν την επανασύνδεση με την ευκαιρία έκοψαν τη σύνδεση σε 112 γειτονικά σπίτια και παραλίγο να κόψουν το ρεύμα και σε σπίτια στο Μπουένος Αϊρες.

Του Λάκη Μπέλλου

52 σχόλια :

  1. Ανώνυμος14/12/13 12:55

    Σε τράπεζα της Σιγκαπούρης εντοπίστηκε ποσό 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που έφτασε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

    Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφα το ποσό έφτασε στη Σιγκαπούρη μέσω δυο off shore εταιριών με εμφανιζόμενο διαχειριστή τον Αντώνη Καντά, ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί με ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής κ. Γαβριήλ Μαλής.

    Πρόκειται για τον πρώην αναπληρωτή γενικό διευθυντή εξοπλισμών το διάστημα 1996 – 2002, ο οποίος ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά το καταδικασμένο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος πρώην γενικό διευθυντή εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/13 13:11

    ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΕΡΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/13 14:03

    Ο Πρόεδρος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος που παραβρέθηκε στις σημερινές επετειακές εκδηλώσεις των 70 χρόνων από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα εξέφρασε την άρνησή του να παρακαθίσει στο ίδιο στο ίδιο τραπέζι με τον Γερμανό Πρέσβη Βόλφγκανκ Ντολτ στη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε θέλοντας να δείξει την δυσφορία του προς την γερμανική αντιπροσωπία για το θέμα των αποζημιώσεων αλλά και για την σημερινή πολιτική της Γερμανίας έναντι των Ελλήνων.
    Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων:«Σήμερα προσκυνάμε τους ήρωες. Οι ναζί στα Καλάβρυτα, το 1943, εκτέλεσαν 696 άνδρες και παιδιά των Καλαβρύτων και έκαψαν 640 σπίτια» συμπληρώνοντας πως «η σημερινή πολιτική τής Μέρκελ, που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση, με τη βαριά φορολογία, οδηγεί στη δήμευση των σπιτιών της ελληνικής οικογένειας και στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού».
    http://www.sthnpyra.com/2013/12/blog-post_954.html#sthash.BI6ODl8S.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/13 15:06

    1.11 εξ αιτιας της διαφθορας και των διεφθρμενων κυβερνησεων τερματησε η Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/12/13 15:26

    Παράνομο και το μαρούλι που θα φυτέψεις σε γλάστρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/12/13 20:10

    πάντως τα παλληκάρια κράτησαν την υποσχεσή τους δε μπορείτε να πειτε τίποτα επ΄αυτού, δε θα πληρώσω φόρο για το βωρό στο χωραφάκι . φαντάζεσαι εκεί στις γουρνες να φορολογούσαν όλες αυτές τις βίλες με τους ξεχωριστούς χώρους για το κάθε είδος πανίδας που φιλοξενούν στους περιβόλους των βιλών που είναι κτισμένες στα πρανή εδάφη καταπράσινων λόφων της ξακουστής σε όλο τον κόσμο αρκαδίας. σας ευχαριστούμε ευεργέτες μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/12/13 20:51

    ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΥΛΙΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ...ΟΔΥΣΣΕΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/12/13 20:54

    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΩΣΑΝΕ....ΕΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/12/13 21:00

    Μετατίθεται για το 2015 ο ειδικός φόρος 20%, που επρόκειτο να μπει πάνω στις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Η διαφορά θα καλυφθεί από άλλες πηγές κρατικών εσόδων, όπως διευκρινίσθηκε.
    Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/12/13 21:12

    ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΛΙΘΙΕ.ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/12/13 21:22

    Αυτοί που πουλάνε σκόρδα και δεν κόβουν αποδείξεις φταίνε
    Σ αυτο κατέληξα μετά απο πολύωρες σκέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/12/13 22:10

    σηκωστε οτι εχετε στις θυριδες γιατι θα βαλουν χερι και σ αυτες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/12/13 22:29

    ΣΥΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑ....ΗΛΙΘΙΕ ΕΙΤΕ ΠΗΡΕΣ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/12/13 08:13

    Μπα!!!!!!!! έχετε και θυρίδες?????

    Λίγδωσε τ' αντεράκι σας για τα καλά.....

    Υπάρχουν και στόκοι που επιμένουν ακόμα να αθωώνουν τα χιλιάδες λαμόγια....αυτό κι αν είναι η αποθέωση της ηλιθιότητας....

    Όσο δεν πληρώνει ο άλλος τόσο θα πληρώνεις εσύ....ηλίθιε (επειδή μιλάτε για ηλιθίουςχαχαχαχαχα)

    Σκαρίσατε πάλι με τα ξενέρωτα.......

    Ετοιμαστείτε για το νέο μνημόνιο και να είμαι από μια μεριά όταν θα εφααρμόζεται από συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!!!!!!!!!

    Πότε έκανα λάθος (ηλίθιεχαχαχαχ) που θα κάνω τώρα????? ΘΥΜΗΣΟΥ τη μέρα που σ' επιμορφώνω (και χάρι σου κάνω). Τόσα και τόσα σ' έμαθα, άσχετα αν δεν μαθαίνεις, λόγω στόκου...

    Καλημέρα. (πού πήγαν οι σοφοί του μπλογκ????)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/12/13 09:06

    Στην τριπλέτα ΜΠΟΥΧΕΣΑ = Alexis- ΝΤΟΡΑΚΛΑ με ολίγη από σερ Βασίλειος.....

    Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε για την αλήθεια ρε γαμώτο...

    Το 2009 το ελληνικό κράτος είχε δαπάνες 84,2 δισ. ευρώ και έσοδα 50,5 δισ. ευρώ. Εμφάνισε έλλειμμα 36,3 δισ. ευρώ από το οποίο τα 24,3 δισ. ευρώ πρωτογενές δηλ. εκτός τόκων.

    Επίσης το 2008 μια χρόνια πριν τη χρεοκοπία η χώρα είχε εξαγωγές 19,8 δισ. ευρώ και εισαγωγές 63,8 δισ. ευρώ. Το εμπορικό έλλειμμα ήταν στα 44 δισ. ευρώ και το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών στα 32,6 δισ. ευρώ.

    Το 2009 η Ελλάδα χρεοκόπησε καθώς οι δαπάνες ξεπέρασαν τα έσοδα κατά 36,3 δισ. ευρώ περίπου και οι εισαγωγές ήταν τριπλάσιες των εξαγωγών.

    Για να μην καταρρεύσει και δημιουργήσει ντόμινο στις ευρωπαϊκές τράπεζες το ΔΝΤ και οι εταίροι στην Ευρώπη ανέλαβαν να καλύψουν το χρέος με όρο την εφαρμογή ενός μνημονίου που θα καθιστούσε την χώρα πλεονασματική δημοσιονομικά και θα μεταρρύθμιζε έτσι την οικονομία που αυτή θα γινόταν παραγωγική και θα μπορούσε να αποπληρώσει μελλοντικά το χρέος ή μέρος αυτού.

    Αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, πολιτικοί, πελάτες, συντεχνίες, συνδικαλιστές κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες πάσης φύσεως φοροκλέφτες, φοροαποφεύγοντες, εισφοροδιαφεύγοντες και γενικά ο ανήθικος ιδιωτικός τομέας στην πλειονότητά τους σε αγαστή συνεργασία με τον επίορκο δημόσιο κατάφεραν όχι μόνο να αποποιηθούν τις ευθύνες της χρεοκοπίας, αλλά να παριστάνουν και τους τιμητές.

    Για όλους αυτούς ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ....έ

    Ακόμα τον ηλίθιο παριστάνεις????? τι δεν καταλαβαίνεις??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/12/13 09:35

    ανήθικος ιδιωτικός τομέας στην πλειονότητά τους σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.. Δεν σου βγαίνει απο το στομα με τιποτα βλεπω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/12/13 11:36

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ.... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ..ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ...ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΔΩ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΟΣΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΛΙΑΣΚΟΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/12/13 15:14

    . χθες στη λαική αγόρασα 10σκορδα τρόπολης με δύο ευρώ και του γύρεψα απόδειξη του λαμόγιου
    . μη φοβάστε φτιάχνουν τα πράγματα το είπε και ο ψωμιάδης το πρωί στον αυτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/12/13 15:38

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/12/13 16:13

    Τα αίτια της κρίσης δεν είναι μόνο πολιτιά. Είναι δυστυχώς πολύ βαθύτερα, είναι πολιτισμικά. Διακόσια χρόνια τώρα, η εμφυλιοπολεμική μας ιστορία δεν μας έμαθε τίποτε. Και εβδομήντα χρόνια τώρα καλλιεργούμε την εμφυλιοπολεμική μας νοοτροπία. Οι φιλόδοξοι δημαγωγοί, δεξιοί και αριστεροί, την εκμεταλλεύονται σαν μην τελείωσε ποτέ ο εμφύλιος. Αλλά και η αμάθειά μας δεν περιορίζεται στην πλήρη άγνοια της Ιστορίας. Είναι καθολική. Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι από τα χειρότερα στον κόσμο. Έτσι η δημαγωγία, ο υλιστικός ατομισμός και η συσσωρευμένη έλλειψη παιδείας και συνείδησης του πολίτη μας έχουν μετατρέψει σε κύμβαλα αλαλάζοντα. Για όλα φταίνε οι άλλοι, οι ξένοι, οι μετανάστες, οι κομμουνιστές, οι νεοφιλελεύθεροι φασίστες, ο γείτονας, ο αδελφός μας, οι γονείς μας, οι πάντες. Είμαστε ναυαγοί απάνω σε μία σχεδία, βλέπουμε την ξηρά κι αντί να αρπάξουμε τα κουπιά ετοιμαζόμαστε να φάμε ο ένας τον άλλον.

    Η μόνη ρεαλιστική επιλογή για τη χώρα είναι να μελετήσει και να εκτελέσει η ίδια το απαραίτητο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και επενδύσεων για να βγει από την κρίση και όχι να περιμένει από άλλους να τη σώσουν. Αυτό προϋποθέτει συνεργασία, συμφιλίωση, γενική στράτευση στον κοινό σκοπό και πολλή, πάρα πολλή δουλειά. Δουλειά από τους κυβερνώντες αλλά και από τον κάθε πολίτη, οποιαδήποτε θέση κι αν έχει, δημόσια ή ιδιωτική, με οποιαδήποτε εργασία μπορεί να αναλάβει, έστω και εθελοντική. Αν ο καθένας μας στην Ελλάδα έκανε απλώς τη δουλειά του και την έκανε καλά, με μεράκι και με συνείδηση, πολλά προβλήματα της κρίσης θα είχαν λυθεί. Αυτά όμως απαιτούν παιδεία και συνείδηση του πολίτη. Και για να τα αποκτήσουμε φοβούμαι ότι θα χρειαστεί να περάσουν δυο γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/12/13 16:22

    Φωνάζοντας "είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη" ένας 52χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του σε παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού διαμαρτυρόμενος για την δημοπράτηση έργου αποκατάστασης τζαμιού η οποία διεξαγόταν εντός του κτιρίου.
    Το περιστατικό συνέβη στις 10.25 το πρωί
    Έξω από το κτίριο, στην οδό Τζιραίων 8-10,βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης, στον αρχαιολογικό χώρο της ρωμαϊκής αγοράς. Κανείς από τους διαδηλωτές δεν τραυματίστηκε ενώ ο δράστης συνελήφθη.

    Μην ανησυχείτε αυτός είναι 52χρονος και όχι 72χρονος και έτσι δεν πρόκειται για τον ....από τα ρέμματα.

    Δυστυχώς το χωριό μας δεν απόχτησε το νέο του ήρωα....δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/12/13 17:20

    ΤΟΤΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΦΡΙΖΕΣ ΣΑ ΛΙΣΙΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΙ.ΤΩΡΑ ΛΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΣ.ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/12/13 20:08

    Ολοι αυτοι που ζητούν αποδείξεις, όταν αγοράζουν οτιδήποτε, έχουν αντιληφθεί, οτι το 23% που παίρνει το κράτος, το αποδίδει αυτομάτως στους δανειστές;; Ολα αυτά ειναι δικά μας χρηματα. Ζητώντας απόδειξη τα χαρίζουμε στην τροικα. Γιατι αυτοκτονουμε, ρε παιδια;; Δε μπορείς να κάνεις στάση πληρωμών γιατι φοβάσαι μη σου φάει το σπιτι η εφορια;; Οκ. Αποδείξεις γιατι ζητάς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/12/13 21:18

    8.08

    Είσαι ούλα τα λεφτά!!!!!!!

    Τράβα τώρα σβήσε το τζιάκι γιατί θα λιποθυμήσεις από την καπνίλα.......

    Όσο για τα δανειάκια, πάρτε το χαμπάρι θα πληρώσεις τους μπαταχτήδες με τη συνταξούλα, το μισθουλάκο και το χαρατσάκι. Άιντε κορόιδο σβήσε το τζιάκι θα σε πιάσει και σένα στο λαιμό η καπινιά.....

    Τι δεν καταλαβαίνεις???? από τον καπινό δε βλέπεις την τύφλα σου ή γενικώς δε βλέπεις την τύφλα σου χαχαχαχαχα

    8.08 ούλα τα λεφτά, κανείς μέχρι τώρα δεν το αναχάραξε φτούνο, μόνο εσύ .....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....

    Σβήστε τα τζιάκια γίδια, για εφέ τάχετε ανάψει ειδικά εκεί στα βόρεια προάστια που λένε ότι γίνεται το σώσε.....είπαμε και ξαναλέμε. Μαγκιά κλανιά ωχαδερφισμός και ατομισμός.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ σας λέω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/12/13 21:41

    ΓΙΔΙΑ, ΓΙΔΙΑ, ΓΙΔΙΑ, ΒΡΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΣΑΡΑ ΚΑΙ ΡΟΒΟΛΑΣ,ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΚΡΙΜΑ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/12/13 21:53

    Ενός κακού μύρια έπονται. Η κακή διακυβέρνηση μαζί με τα υπόλοιπα, έφερε και την αιθαλομίχλη. Συγνώμη αλλά αυτή τη στιγμή δε μου καίγεται καρφί για την καταστροφή του περιβάλλοντος. Ποιοι ανέβασαν τη τιμή του πετρελαίου; Αυτοί. Ποιοι πλάσαραν το αέριο ως καλή λύση; Πάλι αυτοί. Ποιοι με την τυφλα και την ανικανοτητα τους τους προκάλεσαν αιθαλομίχλη; ΑΥΤΟΙ ! Όλα εδώ θα πληρωθούν με αιθαλομίχλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ16/12/13 00:17

    ΔΕ Θ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΡΕΜΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ..ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΤΑ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ1) ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ 2)ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΕΡΙΓΕΛΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΠΡΕΝΤΑΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ 3) ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΜΕΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ-ΡΕ ΠΟΙΟΝ Ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΥΝΤΣ Ο ΔΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΔΗΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ,ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΑΙ ΦΛΗΝΑΦΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΙΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ -Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ- ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΩΣ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ,ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ,ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ....ΤΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/12/13 09:01

    πρέπει μάλλον να δίνει εξετάσεις για παρατρεχάμενος του γραμματέα που κατάγεται από το χωριό, αν δεν τον έχει πλαισιώσει ήδη.
    τυχαία νομίζεται ήτανε όλα τα καλά τα λόγια, λες και προλόγιζε τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους .
    τώρα που μυρίστηκε ότι το μεταφορών μοιράζει τα δις με το κιλό στους μεγαλοεργολάβους προσπαθεί να τον κανακέψει, ανέλαβε να μας ενημερώσει ότι αυτά τα δις που έδωσαν στους εργολάβους ως δώρο χριστουγέννων, τις φοροαπαλλαγές των μεγαλοσχημόνων , χρηματηστηρίου , οφ σόρ κλπ , ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ για όλες τις παραπάνω ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΓΕΣ είσαι ΕΣΥ γίδι, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ .
    Θες και σπίτι ?, ξέχασες ποιός είσαι, και ότι είναι ύβρις να ζητάς να ξεφύγεις από τη μοίρα σου! θες και θέρμανση , θες και νοσοκομείο, θες και παιδεία ,τι να την κάνεις , γίδι είσαι γίδι πρέπει να παραμείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/12/13 10:14

    έλα τώρα που δεν το αναχα΄ραξε κανείς!
    βάζω στοίχημα ότι όταν σου πεί ο οδοντογιατρός 70με φπα και 50 χωρίς φπα περνάει και από το δικό σου μυαλό ποιο γρήγορα από το δικό μας που προσπαθείς να μας το παίξεις ηθικός.


    Μαγκιά κλανιά ωχαδερφισμός και ατομισμός... έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι σε περιγράφεις!
    ή βγάζεις χολή για να ξαλαφρώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/12/13 13:03

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/12/13 13:12

    ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΥΤΟΝ


    8.08 ούλα τα λεφτά, κανείς μέχρι τώρα δεν το αναχάραξε φτούνο, μόνο εσύ .....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....

    αι ξαναλέμε. Μαγκιά κλανιά ωχαδερφισμός και ατομισμός.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ σας λέω.....

    9:18 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/12/13 13:24

    ΣΩΣΤΑ.....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/12/13 13:58

    "Τι είναι κεντροαριστερά μπαμπά"; "Ήταν κάποτε παιδί μου ένα κόμμα με σήμα του το πράσινο τον ήλιο που κυβερνούσε την Ελλάδα για πολλά χρόνια και τώρα τελευταία προσπαθεί να είναι στην κυβέρνηση". "Γιατί μπαμπά, δεν το ψήφισε ο λαός"; "Περίπου παιδί μου. Ας πούμε ότι από το παράθυρο μπήκε στην κυβέρνηση". "Και τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές μπαμπά"; "Θα μεταλλαχθεί παιδί μου για να ξαναμπεί στη Βουλή και για να ξαναπάρει κάποιο υπουργείο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/12/13 14:16

    Ψυχανάλυση του χψ. Σίγουρα είναι γέρος γιατί ξυπνάει απ΄τ αγρια χαράματα για να γράψει και να το παιξει ξερολας. Εχει πολλά απωθημένα. Μάλλον δεν τον βόλεψε το πασοκ τοσα χρονια. Ειναι διχασμενη προσωπικοτητα γιατι στο άλλο μπλογι, το καλο, μιλαει με το σεις και με το σας ενω δω μεσα λυσαει.
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος16/12/13 15:21

    οι Ελληνες πλήρωσαν 73 δισ. ευρώ, για να δουν την ακίνητη περιουσία τους να υποτιμάται πάνω από 30% και τις καταθέσεις τους να κατάσχονται, ενόσω μένουν χωρίς εργασία, αυτό δεν σηματοδοτεί καμία ανάπτυξη, αλλά καθολική καταστροφή της οικονομίας. Μόνη δυνατότητα μερικής εξιλέωσης της κυβέρνησης είναι πάνω στα αποκαΐδια της οικονομίας να απαιτήσει το δραστικό κούρεμα του χρέους. Αλλά, αν ήθελε, δεν θα το είχε ήδη επιχειρήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/12/13 16:00

    3.21 ΠΙΣΩ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ.30% ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΕΟΔΜΗΤΑ.ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50%.ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος17/12/13 08:44

    Έδωσαν 19 εκατ. επιχορήγηση στον Μπόμπολα, μόνο για μία θέση εργασίας

    ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ! ... ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος17/12/13 09:27

    .. Η κυβέρνηση κερνάει τους καναλάρχες με λεφτά των φορολογουμένων... για ακόμη μία φορά!

    ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ! ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κουκος απο σφενταμακια17/12/13 09:42

    να δουμε τι λεει και η αρεσμω με την τασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος17/12/13 10:01

    Ψάχνουν τον τσακαλώτο και το σταθάκη του σύριζα για να τις ορμηνέψουν για επένδυση στη μόργκαν και μπλακ ρος.

    Σοσιαλιστικός καπιταλισμός, το νέο φρούτο.

    Ο δε στρατούλης σήμερα το πρωί κούρεψε τα δάνεια των νοικοκυραίων. Ενα τι από το χάρισμα απέχει. Κάντο όπως η εθνοσωτήριος τα δάνεια των αγροτών, μη φοβόστε....λεφτά υπάρχουν και άμα δε συμφωνεί η τρόικα τότε ....καλό κουράγιο ευρωπαίε λαμόγιο .....θα δεις τι θα πάθεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος17/12/13 10:08

    Είδατε τι αποζημιώσεις έπαιρναν τα στελέχη του πασοκ (τσουκαλάς) και όταν διαπίστωσαν ότι τα λεφτά κιόσανε.....πάμε αλλού γι' άλλα.....

    Και εγώ είχα κάνει κάποτε ασφαλιστικό πρόγραμμα και στο τέλος δε μου δόκανε ούτε τα λεφτά που είχα βάλει....χώρια που του ξαδέρφου μου του τάφαγε ο ψωμιάδης στην ασπίδα......

    Σοσιαλιστικός καπιταλισμός σου λέω....τι δεν καταλαβαίνεις????? τον ηλίθιο παριστάνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος17/12/13 10:23

    κούρεμα δανείων = κούρεμα καταθέσεων.

    διαλέχτεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ17/12/13 10:33

    ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ/...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος17/12/13 11:16

    "Σοσιαλιστικός καπιταλισμός, το νέο φρούτο. "

    από πότε η σοσιαλδημοκρατία έγινε νέο φρούτο?
    εφεδρία ήταν είναι και θάναι του σάπιου σύστηματος , προσωπείο και υπηρετικό προσωπικό αλλάζει για να σωθεί και το καταφέρνει καλά. αφού το ΠΑΣΟΚ πέταξε τη μάσκα ,η ΔΗΜΑΡ το φερετζέ ,απομένει να αποδειχθεί ότι και ο έτερος Καππαδόκης τι καπνό φουμάρει και νομίζω ότι πλέον δεν το κρύβει, η κ.Τσαγκρή είναι έτοιμη να ενταχθεί μη το ξεχνάτε.
    ο Αλέξης θα αλλάξει στην Ε.Ε. την κ.Δαμανάκη
    και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος17/12/13 13:22

    11.16

    Είσαι ένας φτηνός προβοκάτορας εναντίον της σωτηρίας μας από το σύριζα.

    Ναι, σοσιαλιστικός συνδικαλιστικός καπιταλισμός.

    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ καικιχ....και εσύ πατριώτη (αγράμματε) μπλακ ροκ τη λένε την επενδυτική του σταθάκη και του τσακαλώτου. ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ....και ας την λένε κάποια βαρεμένα ότι είναι διεθνές αρπακτικό επενδυτικό. Τι λέτε ρε χαϊβάνια, αφού το επενδυτικό αυτό φαν το συναπαρτίζουν κεφάλαια από αριστερατάδες και αγωνισταράδες που επελαύνουν για τη λαϊκή κυριαρχία....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ σου λέω!!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις και παριστάνεις τον ηλίθιο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος17/12/13 14:06

    - Κορίτσια, εχω και μετοχές της Black Rock, πάμε μια βόλτα;
    Οι κ.κ Τσακαλώτος, Σταθάκης, Τσουκαλάς και σια δεν είναι οι πρώτοι "αριστεροί" στους οποίους κολλάει γάντι ο χαρακτηρισμός "με δεξιά τσέπη".
    Το να υπάρχουν όμως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι να επενδύουν στην Black Rock και την J. P. Morgan, ενώ την ίδια ώρα τις καταγγέλουν, εάν αυτή η στάση δεν αποτελεί ένα κρεσέντο υποκρισίας και πρόκλησης, πως θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς;
    Με απλά λόγια, ο δύστυχος λαός βρίσκεται αυτή τη στιγμή όμηρος ανάμεσα στους...
    νεοδημοκράτες και τους πασόκους οι οποίοι υπήρξαν πρεζάκια της Siemens και όχι μόνο και στους Συριζαίους που γνωρίζουν και κυρίως ποντάρουν στην ελίτ των κακών "αγορών" την ίδια ώρα που τις καταγγέλουν.
    Πόσο μαλάκα πρέπει να θεωρούν τον ελληνικό λαό; Όχι, ζητάμε συγνώμη για την γενίκευση. Πόσο μαλάκες μπορούν να θεωρούν τους ψηφοφόρους τους κι εκείνη την δύστυχη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε 0 ευρώ και κανένα περιουσιακό στοιχείο.
    Κι΄αυτός ο αρχηγός, ο Αλέξης, κόμμα άνοιξε ή μήπως κωλοχανείο; Όποιος γουστάρει περνάει το κατώφλι του και αναλαμβάνει θέση στελέχους; Έτσι θα κυβερνήσουν την χώρα.
    Μεγάλα χαρτοφυλάκια λοιπόν σε εταιρείες, όπως η JP Morgan και η Black Rock, κατέχουν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

    Ειδικότερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ με ένα μεγάλο μέρος να έχει επενδυθεί, σύμφωνα με τον Σκάι, στην JP Morgan και την Black Rock. Εξίσου μεγάλο χαρτοφυλάκιο σε αμοιβαία κεφάλαια δηλώνει ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει επενδύσει συνολικά 426.000 ευρώ στις ίδιες, αλλά και άλλες αντίστοιχες εταιρείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος17/12/13 19:42

    Απο μιζες τα πηραν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος17/12/13 20:39

    Mε την υπόθεση Τσουκαλά κυβέρνηση και κανάλια σπεκουλάρουν για την χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλειας. Με μια διαφορά : Tα λεφτά αυτά τα έδωσε η τράπεζα στα στελέχη της ,δηλ στα golden boys και όχι στο λαό. Τώρα αν επωφελήθηκε και ο Τσουκαλάς είναι άλλη συζήτηση. Δηλαδή οι αριστεροί στον καπιταλισμό δεν πρεπει να δουλεύουν σε τράπεζες, να πλουτίζουν, ούτε να επενδύουν σε τραπεζικά προϊόντα. Μόνο οι νεοφιλελεύθεροι δεξιοί και οι πλούσιοι μπορούν να το κάνουν .Το να είσαι αριστερός και πλούσιος είναι προς έπαινο, όχι προς ψόγο, αρκεί να μη έχεις χρησιμοποιήσεις την θέση σου για πλουτισμό. Ο Ενγκελς ήταν εύπορος και βοηθούσε και τον Μαρξ.
    Οι Πρεβεζάνοι λένε οτι καλύτερα να σε λεν κερατά παρά κακομοίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος19/12/13 08:39

    18.12.13
    Η Μαρία Δαμανάκη ρίχνει γέφυρες στον Αλέξη...
    Δίαυλο επικοινωνίας με την Κουμουνδούρου άνοιξε εσχάτως η Μαρία Δαμανάκη, με φόντο την επιθυμία της να...

    τι σας έγραφα πριν λίγες μέρες!

    πομένει να αποδειχθεί ότι και ο έτερος Καππαδόκης τι καπνό φουμάρει .....
    ο Αλέξης θα αλλάξει στην Ε.Ε. την κ.Δαμανάκη
    και πάει λέγοντας.

    11:16 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος19/12/13 13:40

    Ο αρχηγός Alexis είπε να βάλει στο κάδρο τον Βενιζέλο.

    Δεν κατάλαβε το χαϊβάνι ότι δε χωράει, ολάκερο βουνό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος19/12/13 14:26

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΝ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑ ΣΟΥΖ.ΠΡΩΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ....ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ......ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ;....ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΩΣ....ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ Η ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΘΑΝΑ ΤΗ ΝΔ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΝΕΛ...ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ alexis KAI MYALOKAMENOI ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕΝΤΕΖΑΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ19/12/13 14:29

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.