Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Οι βραδιές της νεολαίας μας


Σήμερα κλείνουμε την  μικρή   περιγραφή του τριημέρου με φωτογραφίες και βίντεο που απέδωσαν μέρος της γενικότερης  εικόνας από το 15Αυγουστο στο χωριό
Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερθούμε σ εκείνες τις βραδιές  της διασκέδασης των μικρών και των μεγαλύτερων παιδιών  
Τα “τζουνιορ” χάρηκαν και διασκέδασαν με την παιδική θεατρική παράσταση στις 13 του Αυγούστου καθώς και με την   παράσταση του καραγκιόζη  στις 16 -8 το Σάββατο
Και οι δυο αυτές παραστάσεις ήταν προσφορά του Οδυσσέα  καθως και ο ντιτζεϊ ,που με την δική μας μικροφωνική επιμελήθηκε το μουσικό πρόγραμμα της νέων μας στο πάρτι που εγινε την Παρασκευή  στο παλιό δημαρχείο του χωριού όπου οι νεολαία χόρεψε και διασκέδασε μέχρι της 5 το πρωί .Είναι αυτοί οι νέοι που διεκδικούν το χώρο τους  , που θα αμφισβητήσουν και θα δουν τα πράγματα διαφορετικά για να μην κολλήσουν στα ταμεία ενεργείας και στις μικρές αγγελίες.
Και του χρόνου μικροί μας φίλοι !!!

Eλπίζουμε να έχουμε σύντομα σύνδεση ίντερνετ στο χωριό και να μεταδίδουμε on line κάθε εκδήλωση 

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος1/9/13 23:18


    Οι φωτογραφίες της γλανιτσιώτικης Νεολαίας είναι γοητευτικές και με γέμισαν υπερηφάνεια.Η Γλανιτσιά δε φθίνει! Φαίνεται καθαρά! Είναι παρούσα, όμορφη και ζωντανή!
    Αυτή η ανερχόμενη, ελπιδοφόρα δύναμη δεν πρέπει να πάει στράφι.
    Η αξιοποίησή της μπορεί να γίνει μέσα από ένα "ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΩΝ ΜΥΓΔΑΛΙΑΣ"
    Είναι μια ιδέα και εύχομαι οι Σύλλογοί μας να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα από την ..πεπατημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.