Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ;

ΕΡΤ, τίτλοι τέλους; Τίτλοι τέλους και για την τρικοματική της συμφοράς; Σάπιες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις, υπόλογες σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, πάντα αντιμετώπιζαν τα κρατικά κανάλια είτε σαν υποδοχέα των κομματόσκυλων, είτε σαν φερέφωνα της εκάστοτε κυβέρνησης. Ποτέ και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να καταστήσει τα κρατικά κανάλια ανταγωνιστικά ώστε να είναι προσοδοφόρα και αυτόνομα. Είναι σαφές ότι κάθε μερίδιο που θα κέρδιζαν τα κρατικά κανάλια θα ήταν ενάντια στα κανάλια των μεγαλοεκδοτών και των επιχειρηματιών.            


Ο Έλληνας παραταύτα αγαπά τα κρατικά κανάλια που ενώ ποτέ δεν παρακολουθεί πληρώνει για την συντήρηση τους μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Η ΕΡΤ είναι εθνικό φετίχ και καλά κάνει και είναι!

Εν καιρό Γερμανοκρατίας και μνημονίων φαίνεται πως τα κανάλια είναι η νέα θυσία που απαιτεί η υποτιθέμενη εξυγίανση.

Αν ο Σαμαράς ήταν πατριώτης και ενδιαφερόταν πραγματικά για την Ελλάδα δεν θα έκλεινε τα κανάλια αλλά θα φρόντιζε να τα κάνει ανταγωνιστικά, έτσι προστάζει η κοινή λογική.

Οι μάσκες έπεσαν, όχι ότι δεν ίσχυε και πριν, αλλά τώρα και επίσημα πλέον η ενημέρωση είναι ιδιωτικού δικαίου.

Οι κύριες υπηρεσίες της Ε.Ρ.Τ είναι η εκπομπή τριών τηλεοπτικών σταθμών και 28 ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την ελληνική επικράτεια. Μα θα κλείσουν όλα; Γελάω πικρά, είμαστε losers, αξίζουμε τον Σαμαρά και τους όμοιους του. Τι θέλουμε περισσότερο για να καταλάβουμε ότι αυτοί που κυβερνούν είναι δωσίλογοι και προδότες;

Σαμαρά πάτησες μεγάλο εθνικό κάλο, το ξέρεις;

Εύχομαι αυτή η νέα σου ανθελληνική βλακεία να αποτελέσει την απαρχή του σκαλίσματος της πολιτικής σου ταφόπλακας σύντομα.

Μέρα την ημέρα λέμε bye bye  σε καθετί που ήταν Ελλάδα, έρχονται οι Κινέζοι, οι Γερμανοί, δεν ξέρω εγώ ποιοι να καταλάβουν την Χώρα μια για πάντα και εσύ κάθεσαι και υποστηρίζεις Σαμαρά, εξήγησε μου το γιατί σε παρακαλώ, θα τρελαθώ.

Πέραν των άθλιων πολιτικών, πέραν της εθνικής ηθικής, πέραν των θέσεων εργασίας, η ΕΡΤ έχει από όλους μας ένα μικρό κομμάτι που το αγαπάμε, και αυτό το κομμάτι πεθαίνει με το Greek success story, αυτή η ελληνική ιστορία επιτυχίας φαίνεται θα έχει πολλά ακόμα αθώα θύματα…


Γύρισε τους την πλάτη ΤΩΡΑ! Μετά θα είναι πολύ αργά, θα ήμουν υπέρ και της θανατικής καταδίκης τους και το ομολογώ ευθαρσώς, αυτοί οι άνθρωποι, αυτά τα κόμματα ξέσκισαν την Χώρα και τους πολίτες της, την βίασαν, την εξευτέλισαν, την ξεπούλησαν, την αφανίζουν, την πεθαίνουν κάτω από την δική σου ανοχή, ΦΤΑΝΕΙ!

21 σχόλια :

  1. Ανώνυμος13/6/13 15:01


    ti den katalabes?

    «Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,

    Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.

    Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

    Για τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/13 15:14

    Σερφάροντας στον ωκεανό του διαδικτύου και διαβάζοντας αναλύσεις επί αναλύσεων των διαφόρων επίδοξων αναλυτών, συνάντησα ένα σχόλιο που με συγκίνησε πραγματικά και επιτέλους στη δική μου τη ψυχή έδωσε μια όαση ανθρωπιάς , καθώς ξεπέρασε τα όρια του "κοινωνικού αυτοματισμού" που το σύστημα προσπαθεί να μας επιβάλει. Το αντιγράφω αυτούσιο :

    "Ιδιωτικός και Δημόσιος. ΠΑΟΚ και Άρης. Μαύρος και Άσπρος. Παντού η αντιπαράθεση, εμείς και ο απέναντι. Τέτοια κείμενα είναι και τα πιο επικίνδυνα, προάγουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά πετάνε και δύο-τρεις κουβέντες στην αντίθετη πλευρά, για να μπούνε πιο γλυκά μέσα μας.
    Ήμουν άνεργος για τα καλά, αλλά δεν ζήτησα τα δάκρυα κανενός, όρεξη τα είχα. Πήγαινα την κόρη μου στην παιδική χαρά, αλλά δεν είχα βλέμμα λευκό, κοιτούσα με καμάρι την μικρή. Έτρεχα (και τρέχω) όχι για να καταπονήσω το σώμα, αλλά για να το γυμνάσω.
    Και τώρα που βρήκα ξανά δουλειά, είμαι πρόθυμος να ζήσω με τα τωρινά μου χρήματα (λιγότερα από τα μισά σε σχέση με πριν και λιγότερο εγγυημένα), αρκεί να μην απολυθεί άλλος. Αρκεί και ο τελευταίος τεμπέλης να διοριστεί σε μία θεσούλα, και ας γελάει εις βάρος μου, δεν πειράζει. Θα τον τραβήξω και αυτόν μαζί μου, όπως και εμένα με τραβάει η δουλειά κάποιου άλλου. Και κάποια στιγμή, με την δουλειά, θα ξαναπιάσω τα παλιά μου χρήματα. Αλλά και να μην τα πιάσω δεν πειράζει.
    Ιδιώτης και Δημόσιος. Ακόμη εκεί είμαστε; "
    Για την αντιγραφή Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/13 15:19

    ΧΨ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΡΝΆΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΤΟΚΡΥΜΕΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/13 16:30

    ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΩΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/13 18:54

    μαυρα ματια καναμε γιαννα.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/13 19:08

    Μας το ελεγε ο ΓΑΠ "Σοσιαλισμος η βαρβαρότητα "
    ο κουκουλοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/6/13 19:56

    Αλλά πού να τον πιστέψεις εσύ.....

    Ούρλιαζες μαζί με την Μέρκελ και την τάπα το Σαρκοζί να παραιτηθεί, όταν ζήτησε δημοψήφισμα.....ή το αλησμόνηκες πώς έφυγε και πανηρυρίζαμε. ή μάλλον τρέμαμε μπας και πάει για εκλογές!!!!!

    Μας παλαβώσανε στην τελική!!!

    Και θυμήσου, κάπου θα δικαιωθεί ιστορικά και μη γελάς το λέω με τα καλά μου.......(είμαι αμετανόητος ε???? μέχρι και γώ με κατάλαβα!!!!χαχαχαχα

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/13 20:21

    Και πριν φτάσουμε στη δικαίωση του ΓΑΠ, που μάλλον θ΄αργήσει, αν είχε περάσει τότε η πρότασή του ποιο πιστεύεις χψ ότι θάταν το αποτέλεσμα?
    Τι θ' αποφάσιζε ο λαός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/13 20:44

    Κομματάκι δύσκολο να σου πω.

    Αν κρίνω από την εν γένει συμπεριφορά μας, ως λαού, που αρχικά δρούμε παρορμητικά και μετά μαζευόμαστε κάτω από κάποια "λογική" αντιμετώπιση, δεν ξέρω να σου πω. Εξαρτάται από το διακύβευμα και το ερώτημα.

    Ολάκερη βουλή της κύπρου είπε ΟΧΙ και μετά 2 μέρες είπε ναι!!!

    Σύμπας ο λαός καθύβριζε αρχικά τον Πάγκαλο για το μαζί τα φάγαμε (αναλογικά ο καθένας όσο μπορούσε, το έχει εξηγήσει) και σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δέχετεαι το "λογικόν" του λέγειν του.

    Γελάγαμε με τα γιαουρτάκια των βαρεμένων του σύριζα στους πολιτικούς και επικροτούσαμε, αλλά σήμερα δεν έχουμε τα άντερα σαν κοινωνία να "εξαφανίσουμε" τα πιθήκια που μιλάνε ανοιχτά για ερπύστριες κλπ εφαρμόζοντας την ίδια συμπεριφορά των....αγωνισταράδων (μέχρι και συναγωνιστές αποκαλούνται αναμετάξυ τους)

    Αν κρίνω από την καθήλωση των δημοσκοπικών ποσοστών του κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (σύριζα) δεν ξέρω τι έχει στο νου του ο λαός και δεν του δίνει αέρα, δεν ξέρω τι διακύβευμα βάνει στο μυαλουδάκι του.

    Και φυσικά εξαρτάται και το ερώτημα για το δημοψήφισμα.

    Αν ήταν να ψηφιστεί το μνημόνιο που εφαρμόζεται για να πετσοκόψουν το μισθό του δασκαλάκου, του σκουπιδιάρη, της νοσοκόμας και του υπαλληλάκου και να κατακρεουργήσουν τις συντάξεις, χωρίς να έχουν πειράξει 3 χρόνια τώρα τους φοροκλέφτες, φοροδιαφυγόντες κλπ μην τα επαναλαμβάνω, δεν ξέρω ποιοί είναι οι περισσότεροι. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιοι είναι οι περισσότεροι, οι μισθωτοί (ιδιωτικού και δημοσίου) με τους συνταξιούχους, ή ο ανήθικος ιδιώτης (τρανός και ελευθεροεπαγγελματίας) που δεν καταλαβαίνουν χριστό και όσοι ακόμα δεν έχουν κλείσει (γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν οι μισθωτοί) συνεχίζουν την αισχροκέρδεια και την κλοπή.

    Ειλικρινά δεν ξέρω ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα. Είναι τόσο πυκνός ο πολιτικός χρόνος λες και πέρασαν δεκαετίες....

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/6/13 21:16

    Το μείγμα τυχοδιωκτισμού και εκδικητικότητας της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά αν δώσει ραντεβού με τα πιθηκοειδή, το δικό μας επόμενο ραντεβού θα είναι στη Μακρόνησο.

    Προχθές σας έγραφα ότι θα ξανασμίξει η οικογένεια....

    Σας έγραφα ότι η σκληρή νεοφιλελεύθερη μονεταριστική πολιτική των ακροδεξιών (με κοινοβουλευτικό μανδύα) ευρωπαίων και μάλιστα με εκδικητική και προτεσταντική αυστηρότητα, εφαρμόζεται και αρχίζει να υλοποιείται αναίσχιντα και ανερυθρίαστα.....

    Τα πολλά είναι πίσω......

    χψ

    Επειδή εμφανίστηκαν ψυχούλες που είχαν καιρό να εμφανιστούν (άφηναν κάποτε να εννοηθεί ότι συνέβαινε εξ αιτίας μου) και άλλες που δεν "καταδέχονται" και περιμένουν κάποιο επίπεδο για να συνομιλήσουν, γι αυτό θα σας διαβάζω και δεν θα παρεμβαίνω. Ν' αποτοξινοθείτε κιόλας από τις αρλούμπες μου.......

    Όταν ξεσπάσει το σύνδρομο της γλανιτσιώτικης στέρησης μπορεί να επανέλθω....

    (σαν τη Λουκά το κάνω που ανακοίνωνε ότι θα φύγει από την ελλάδα για ιεραποστολή, έτσι και 'γω).

    Αναγνωρίστε μου τουλάχιστον ότι το τελευταίο (αρκετά μεγάλο διάστημα) όσο και να προκλήθηκα από ......συγκρατήθηκα, γιατί δεν χρειάζεται να ξεσυνερίζεσαι πατριώτες που .......ας το πούμε "ξεφεύγουν".


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/6/13 21:18

    ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ.ΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΤΟΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΤΩΡΑ ΧΨ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/6/13 21:21

    ΑΚΟΥ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΓΑΠ.ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/6/13 21:34

    ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΨ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.......ΑΚΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΜΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΟΘΕΤΟ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/6/13 21:54

    Καλά τα λέτε και οι δύο. Αλλά ραντεβού μεταξύ ανωνύμων στη Παναγιά?
    Πως θα γνωριστείτε βρε παιδιά?ποιος θα κρατεί το κόκκινο γαρύφαλλο?
    χψ έχουμε αποτοξινωθεί αρκετά. Εξάλλου τα γεγονότα τρέχουν και οι απόψεις σου ανοίγουν πάνελ συνέχεια
    χαχαχα
    με σεβασμό Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/6/13 21:57

    Ποιος είναι αυτός, που, ενώ διορίστηκε συμβασιούχος στην ΕΡΤ, μέσα σε μια νύχτα (είδες άμα έχεις μπάρμπα, ή για την ακρίβεια: μπαμπά από τη Κορώνη), η σύμβασή του μετατράπηκε σε αόριστου χρόνου;

    Ποιος είναι αυτός, που, αφού «τακτοποιήθηκε» η προϋπόθεση να είναι εργαζόμενος αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ, κατόπιν επιλέχτηκε εντελώς αξιοκρατικά (είδες άμα έχεις μπάρμπα, ή για την ακρίβεια: μπαμπά από τη Κορώνη), να είναι αυτός που πήγε για «μετεκπαίδευση» στην Αμερική;

    Ποιος είναι αυτός, που, ενώ βρισκόταν στην Αμερική για 4 ολόκληρα χρόνια και «μετεκπαιδευόταν», η ΕΡΤ του πλήρωνε κανονικότατα, επί τετραετία, το μισθό του;

    Και ποιος είναι αυτός, που, ενώ η ΕΡΤ του πλήρωνε επί 4 χρόνια το μισθό του για να «μετεκπαιδεύεται» στην Αμερική, όταν επέστρεψε - «μετεκπαιδευμένος», πια, με τα λεφτά της ΕΡΤ - μετακόμισε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό;

    Ε; Ποιος;...
    Αναρτήθηκε από giorgis στις 7:43 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/6/13 22:07

    Υ.Γ 2 Ο Έλληνας πρωθυπουργός χαρακτήρισε την ΕΡΤ "σύμβολο αδιαφάνειας".
    τι να έχει υπ΄οψη του άραγε τη siemens , την κυπ, τα μυστικά κονδύλια του υπεξ,τις συμβ΄σεις των υποβρυχίων,....... η την πιτσαρία που διεύθυνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/6/13 23:15

    ΧΨ τις περισσότερες φορές χάνεις το δίκιο σου από την επιθετικότητα σου. Παρόλα αυτά εδώ που φτάσαμε χρειάζεται η ωμή αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/6/13 00:43


    Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Λυπάμαι που πολλοί σχολιαστές βλέπουν επίμονα και κακολογούν τη μια πλευρά. Ο λαός δεινοπάθησε από όλους τους σωτήρες μας αποδεδειγμένα. Ποιος εχέφρων Έλληνας, μη φανατισμένος,μπορεί να το αρνηθεί από τη στιγμή που σήμερα πληρώνει τοσο αδρά την ευπιστία του
    προς όλους τους ψευδοσωτήρες μας;
    Σήμερα που είναι τόσο μπλεγμένα τα πράγματα και η ελπίδα δε φαίνεται "στο βάθος του τούνελ", ούτε από τους νυν ούτε από τους...επερχόμενους, χρειάζεται βαθιά περισυλλογή,εγρήγορση και εγκαρτέρηση. Όχι φαγωμάρα. Και καμιά ικεσία για ίλεος εξ ουρανού. Αυτά για τώρα και μη τα θεωρήσεται
    λόγια του Πατερούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/6/13 01:27

    Ο ΚΑΤΑ ΧΨ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΡΚΕΛΑΚΗΔΕΣ
    Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ .

    ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :
    1) ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
    2) ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ Ή ΤΕΙ
    3) ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ
    4) ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    5) ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ)
    6) ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ)
    7) ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ
    8) ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ , ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ , ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΑΓΑΖΙ Ή ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ
    9) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΣΕΠ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 156
    10) ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
    11) ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/6/13 09:47

    Ο κοινωνικός αυτοματισμός δε φαίνεται να περνάει, μάλλον την πάτησαν: Κρατάνε το λύκο απ΄τα αυτιά. Κι όταν κρατάς ένα λύκο απ΄τα αυτιά, όπως λένε κι οι Τεξανοί, "την πάτησες":΄Δε γίνεται να τον αφήσεις, διότι θα σε κάνει κομμάτια, απ'την άλλη όμως, δε γίνεται να τον κρατάς και για πάντα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/6/13 16:15

    τα παπαγαλακια του Σαμαρα και του Βενιζελου εμφανίστηκαν παλι .
    Ρε γιατι δεν πατε στο σκαι μαζι με τον προτοσαλτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.