Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πρόταση σε Νικοπολίδη – Μπασινά!

Εχουμε ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για το θέμα προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Τέρμα ο Νταμπίζας μετά την κατακραυγή για την ερυθρόλευκη καταγωγή του. Τέρμα και ο Αναστασίου που έκλεισε κιόλας προπονητής στα τσικό του Αγιαξ.
Η βόμβα είναι όμως οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Γ. Αλαφούζος. Εκανε πρόταση σε Νικοπολίδη – Μπασινά για να αναλάβουν τις δύο θέσεις! Ο πρώτος ως προπονητής, ο δεύτερος ως τεχνικός διευθυντής. Τώρα εσείς λέτε «πλάκα μάς κάνεις», αλλά τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν ως εξής: 
Ο πρόεδρος του ΠΑΟ τούς συνάντησε χθες βράδυ σε γηπεδάκι 5 x 5 στη Νέα Κηφισιά, όπου ο Νικοπολίδης κάνει τον σέντερ φορ και ο Μπασινάς τον τερματοφύλακα. Και οι δύο απάντησαν αρνητικά. Ο Μπασινάς είπε χαρακτηριστικά στον Αλαφούζο: «Με ποιον πρόεδρο; Ερχομαι, αν φύγετε εσείς». Η απάντηση Νικοπολίδη ήταν λιτή: «Τρελός είσαι;» 
Η επόμενη επιλογή Αλαφούζου ήταν μεταξύ Γιώργου Ανατολάκη και Γιώργου Αμανατίδη. Ο Ανατολάκης πριν από λίγο καιρό ήταν υποψήφιος για να αναλάβει επικεφαλής στο ΟΑΚΑ. Προτάθηκε λοιπόν να αναλάβει και διευθυντής στη Λεωφόρο. Λόγω κλαδεμάτων να αναλάβει και το κούρεμα και κλάδεμα του χόρτου. Η απάντηση εκκρεμεί.

Τηλεφώνημα έπεσε και στον Καραγκούνη, να γυρίσει ως προπονητής. Δεν συμφώνησαν όμως με τον Αλαφούζο, γιατί ο Γιώργαρος θέλει να επιστρέψει ως παίκτης με συμβόλαιο 14 ετών για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ενδιαφέρον όμως έχουν εκδηλώσει και κορυφαίοι ξένοι προπονητές, όπως ο Ζοζέ Μουρίνιο, που θέλει να ζήσει την εμπειρία να συνεργαστεί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τότε και μόνο θα τα έχει δει όλα στην καριέρα του.

Τελικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι επιλογής Βαρέλα και διαθέτει τα εξής προσόντα:

- Εχει δουλέψει σε 42 ομάδες και το περισσότερο που έχει μείνει σε κάποια είναι τρεις μέρες.

- Το λιγότερο που έχει μείνει σε μία ομάδα είναι τρία λεπτά.

- Είναι ο προπονητής που έχει βγάλει τους Πίντο, Βελάσκεθ και Εσπάρθα.

- Δεν ξέρει τι είναι λιοντάρια, κάστρα και δεν έχει δει καν τους «300».

- Προέρχεται από τραυματισμό στους χιαστούς που τον άφησε 7 χρόνια έξω από την προπονητική.
 εφημερίδα συντακτών
Άνοιξη
. Η Ελλάδα συνεχίζει να βουλιάζει, τα νούμερα –κατά γενική ομολογία- δεν βγαίνουν, και η χώρα πορεύεται λες και δεν τρέχει τίποτα. Αφασία. Παράλληλα, συνεχίζεται η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, με σκοπό να συγκαλυφθούν οι ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου και η υπόθεση να μπει στο αρχείο. 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέθεσε χτες στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, έριξε τις ευθύνες στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα, και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι αθώα περιστερά. 
Διαβάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στον «καυγά» ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ηλία Κασιδιάρη στην προανακριτική επιτροπή, βεβαιώνεται πια και ο πιο δύσπιστος πως ο ρόλος της Χρυσής Αυγής είναι να αθωώσει και να προστατεύσει αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία. 
Τσαμπουκάδες και τραμπουκισμοί, για να μη μένει κανείς στην ουσία. 
Φασίστας ο Κασιδιάρης, άρα αθώος ο Βενιζέλος. 
Ναζιστική η Χρυσή Αυγή, άρα δημοκρατικό το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. 
Σκέφτομαι τους κακομοίρηδες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να τιμωρήσουν τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Τους έδωσαν το φιλί της ζωής. 
Με την ύπαρξή της και την παρουσία της στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή αθωώνει και ξεπλένει καθημερινά και συστηματικά όλο το σύστημα που ξέσκισε τη χώρα: πολιτικούς, ΜΜΕ και οικονομική ολιγαρχία. 
Βέβαια, αυτό δεν σταματάει τη χώρα από το να βυθίζεται διαρκώς. 
Οι αριθμοί δεν συγκινούνται καθόλου από τα σχέδια της πολιτικής και της οικονομικής ελίτ, για να μην χάσουν τις θέσεις τους και τα προνόμιά τους. 
Η σύγκρουση με την πραγματικότητα θα είναι οδυνηρή. Πριν κλάψεις, κοιτάξου στον καθρέφτη.

Μετά την χρεοκοπία, οι Έλληνες έπρεπε να απαιτήσουν Δικαιοσύνη αλλά, για μια ακόμα φορά, προτίμησαν να υποκύψουν στον ψεύτικο οικονομικό εκβιασμό και να ανεχτούν η χώρα να κυβερνάται ακόμα από ανθρώπους σαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που θα έπρεπε από καιρό να έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. 
Τίποτα υγιεινό δεν μπορείς να φτιάξεις με σάπια υλικά σαν τον Βενιζέλο. Δεν είναι λιγότερο φασίστας ο Βενιζέλος από τον Κασιδιάρη. Απλά, έχει καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Είναι πολλά τα λεφτά.
πιτσιρίκος

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος7/4/13 15:06

    δεν έχω αμφιβολία ότι ο Νικοπολιδης μπορεί και να έχει ενδιασμούς για την συμμετοχή του στην ομάδα του παναθηναικού, παρότι επαγγελματίας και παρότι κάποτε ξεκίνησε από τον παναθηναικό.
    εκείνος ο χλιμιτζουρας ο μπαρμπα φώτης να τα βλέπει αυτά να διδάσκεται, γιατί απ΄ότι φαίνεται δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο .
    δεν ντρέπεται να τον χειροκροτούν και να τον υπερασπίζονται...ο γεωργιάδης ο ντινόπουλος ο βορίδης και όλο το κακό συναπάντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/13 15:06

    o πιτσιρικος ειναι ολα τα λεφτα σημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.