Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ … ΔΟΣΙΝ !!!»


Μετά από πολλές δεκαετίας, αλλάζει επιτέλους το «δόγμα» της ελληνικής πολιτικής- εσωτερικής κι εξωτερικής- και αποκτούμε ένα σκοπό κι ένα νόημα στην ύπαρξη μας, ως έθνος και ως κράτος. Απ το «ανήκομεν εις την Δύσιν» περάσαμε στο: «ανήκομεν εις την…δόσιν»!!!

Ο μεγαλεπίβολος αυτός στόχος δεν είναι άλλος από τη «δόση». Του Νοεμβρίου βέβαια, γιατί απ τον άλλο μήνα θα τεθεί και νέος μεγαλεπίβολος στόχος, η δόση του Μαρτίου και πάει λέγοντας. Τέτοιο «εθισμό» δεν έχουν ούτε οι ναρκομανείς. Άλλωστε κι αυτοί θύματα των «εμπόρων» είναι, όπως και η χώρα μας. Ο «εθισμός» απλώνεται τόσο, που σκέφτονται και τη λειτουργία ειδικών κέντρων απεξάρτησης.
Αναμένοντας εναγωνίως τη νέα «δόση» κι ελπίζοντας να μην είναι ούτε «νοθευμένη», ούτε βέβαια «υπερβολική», είμαστε γεμάτοι χαρά, γιατί βρισκόμαστε στην Ευρώπη και στο κέντρο των εξελίξεων. Αλλά και οι φίλοι-εταίροι-δανειστές-τοκογλύφοι, μας αντιμετωπίζουν εξίσου θετικά, και φροντίζουν να μην είναι η δόση ούτε «νοθευμένη», ούτε «υπερβολική» μήπως ψοφήσει ο ασθενής και τότε θα χάσουν τον καλύτερο «πελάτη» τους.

Πρόσφατα, άκουσα και είδα συγκινημένος στην τιβί, τον γραμματέα του σωτηρίου κόμματος της ΝΔ, να μας νουθετεί, γιατί, λέει, μας δανείζει και πληρώνει τη σύνταξη της μαμάς μου ο… Εσθονός φορολογούμενος (!!!), που παίρνει λιγότερη σύνταξη απ τη ..μαμά μου και θα πρέπει να σοβαρευτώ επιτέλους εγώ ο Έλληνας και να μην διαμαρτύρομαι συνεχώς. Κοίτα να δεις τι μαθαίνει ο άνθρωπος, μετά  από τόσα χρόνια!!! Κι εγώ, ο αφελής και άξεστος συνάμα, που νόμιζα πως τη σύνταξη της η μαμά μου την παίρνει απ τις εισφορές και τις κρατήσεις που πλήρωνε ο …μπαμπάς μου 35 χρόνια. Δημοσίως ομολογώ την ανεπάρκεια μου κι επίσης δημοσίως ευχαριστώ τον βουλευτή, που μου αποκάλυψε-επιτέλους- την αλήθεια-να ξέρω δηλαδή που να έχω την «υποχρέωση»- και βεβαίως, επιπροσθέτως, ευχαριστώ από καρδιάς τον …Εσθονό απ το Ταλίν για την ευγενική προσφορά του στη… μαμά μου, που αν και δεν την γνωρίζει προσωπικά, της πληρώνει τη σύνταξη της.

Επ ευκαιρία, λοιπόν, της «δόσης» υπάρχει η σκέψη να καθιερωθεί από του χρόνου εθνική επέτειος του «ΝΑΙ», που θ αντικαταστήσει το «ΟΧΙ» του φασίστα Μεταξά. Θα εορτάζεται στη θέση του το «ΝΑΙ» του δημοκράτη Σαμαρά και των λοιπών «δημοκρατικών» δυνάμεων και θα παρελαύνουν σε σχηματισμούς οι εναπομείναντες δημόσιοι υπάλληλοι ενώ προηγουμένως θα κατατίθεται στεφάνι στο μνημείο του «Αγνώστου» Συνταξιούχου, τιμώντας τους αναρίθμητους πεσόντες των Μνημονίων 1,2,3.

Επίσης στις τριήμερες εκδηλώσεις θα τιμώνται τα τρία κόμματα της εθνοσωτηρίου συγκυβέρνησης και θ απονέμονται τιμητικές πλακέτες στους πρωταγωνιστές, που σημάδεψαν το περήφανο «ΝΑΙ».

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ειδική εκδήλωση στην πόλη μας προσεχώς θ απονεμηθεί τιμητικό μετάλλιο, φέρον πάνω του τον ένδοξο ήλιο του ενδόξου παλαιόθεν ΠΑΣΟΚ, στον τελευταίο εν ζωή ΠΑΣΟΚο, ο οποίος διακόψας τη φαρμακευτική αγωγή του, θα τιμηθεί ως σπάνιο και «συλλεκτικό» κομμάτι της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας μας.

Σε αντίστοιχη εκδήλωση θα βραβευθεί εκ μέρους της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος με τα διεθνή βραβεία «ΑΙΣΩΠΟΥ», «ΠΙΝΟΚΙΟ» και «Χ.Κ. ΑΝΤΕΡΣΕΝ» μαζί.  Και τα τρία βραβεία θα απονεμηθούν στον πρόεδρο, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του, (σκληρή διαπραγμάτευση, διάλογος με τα θεία, ιερά και όσια),  θα τα παραλάβει ο εξοχότατος Α. Γεωργιάδης.

Τέλος ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ θα παραλάβει σε τρίτη επιβλητική τελετή-ανοιχτή για το κοινό- τα διεθνή βραβεία «ΛΕΝΙΝ», «ΣΤΑΛΙΝ», «ΚΑΣΤΡΟ» και «ΤΣΕ», για την αριστερή συνέπεια, το αριστερό ήθος και βέβαια την αριστερή κοινωνική ευαισθησία που σπανίζει στις μέρες μας. Ξεχωριστά θα βραβευθεί το ίδιο κόμμα, εκ μέρους του συλλόγου παντρεμένων για την διάσωση του επιδόματος γάμου, το οποίο παραλίγο να απωλεσθεί και να χαθεί ένα «κεκτημένο», που αποτελούσε άλλωστε και το βασικό κίνητρο γάμου για χιλιάδες Έλληνες.

Με ασυγκράτητο ενθουσιασμό, στα όρια του παροξυσμού ίσως, η κοινωνία μας αναμένει εναγωνίως τη «δόση» της, ευγνωμονεί και προσεύχεται συνεχώς και αδιαλείπτως για μακροημέρευση της εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως και απερίφραστα δηλώνω, ως μέλος αυτής της κοινωνίας, ότι αναγνωρίζω τις «θυσίες» των πολιτικών μας, που αγόγγυστα διαπραγματεύτηκαν και επανέκτησαν την αξιοπιστία μας, ως χώρα και τονίζω πως θα συμμετάσχω ενεργά σ όλες τις  επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού της «δόσης».

Υγ.  θερμές ευχαριστίες προς αξιότιμους Αντώνιο, Ευάγγελο, Φώτιο και ξεχωριστά στον…Εσθονό φορολογούμενο!!!

31 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/11/12 08:44

    Καλημέρα σας πατριώτες!

    Γιατί χθες η απουσία του γίγαντα της πολιτικής Κώστα Σκανδαλίδη με βοήθησε να κατανοήσω τη λέξη ¨σκερβελές¨?????

    Γιατί τόσον καιρό δε βρέθηκε ένας αριστερός (αληθινός) να καταγγείλει ότι στη Βουλή δεν ίσχυε ΑΣΕΠ και διόριζαν ¨το σκυλολόι τους¨????

    Γιατί τόσον καιρό τα αδέρφια του Σύριζα δεν πρωτοστατούσαν στην περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης και περίμεναν τη σπέκουλα ¨πιθηκοειδών¨ κραυγών????

    Γιατί ούρλιαζαν χθες τα αδέρφια του σύριζα και οι ελληναράδες του Καμένου για την τροπολογία για τους υπαλλήλους της βουλής????

    Γιατί ο μονεταριστής νεοφιλελεύθερος Στουρνάρας σπεκουλάρει τον απελπισμένο λαό με τα συγγενολόγια του κατεστημένου βουλευτισμού???

    Γιατί δε μιλάει κανένας για τον ανήθικο ιδιώτη, αλλά προετοιμάζει το έδαφος για το ξεπούλημα??? Και θυμηθείτε ούλο τον πλούτο του κράτους τα εσωτερικά λαμόγια θα τονφάνε.

    Γιατί δεν έχουμε τα άντερα να κράξουμε τα ανήθικα ανθρωπάρια που συνεχίζουν να μας περνούν ηλιθίους (μήπως είμαστε αλήθεια??) όταν ξετσίπωτα στοχοποιούν το θεσμό του δημοσίου (βρίσκοντας βέβαια κοπρίτες και λαμόγια εκεί αρκετά), μόνο και μόνο για να ξεκοκαλήσουν κάθε τι το κοινωνικό το κρατικό κλπ.

    Γιατί ακόμα δεν πειστήκαμε ότι τα μέτρα τα εισηγούνται οι εδώ ιδιώτες και είναι κάτι σαν τους γερμανοτσολιάδες της κατοχής??

    Γιατί το ρεύμα του σύριζα σταμάτησε γύρω στο 25% (και θυμηθείτε μου θα μειωθεί)??? Μήπως η εκθεσή τους ξεβρακώνει την απουσία ρεαλιστικών προτάσεων και μαζεύτηκαν πολλοί που είναι του παλιού σάπιου δήθεν σοσιαλιστικού χώρου??

    Γιατί οι γεννίτσαροι λακέδες του ΔΝΤ (που υπόγραψαν αυτή τη λαίλαπα των μέτρων) Λοβέρδος και Κουτρουμάνης στρέφονται εναντίον του χοντρού μπένυ????

    Μήπως τη μεγάλη επιτάχυνση της καταστροφής την έφερε ο Σαμαράς με την επιμονή του για εκλογές?????

    Έχουμε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια.......

    Ένα μόνο μην ξεχνάτε.

    Την καταστροφή την έφερε ο ιδιωτικός τομέας σε αγαστή συνεργασία με τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο. Την ευκαιρία της σαπίλας μας άδραξαν οι γκάγκστερς της νεοφιλελεύθερης μονεταριστικής ευρώπης και θα μας πάρουν το κεφάλι!!!!

    Τον εχθρό τον ξέρετε???????? Είναι τόσοι πολλοί που μπλεκόμαστε και εσκεμμένα μας μπερδεύουν για να μην τον βρούμε.......Θα ομολογήσω ότι η στοχοποίηση του εχθρού από τους συντρόφους του ΚΚΕ ίσως είναι η μόνη ξάστερη άποψη στη θολούρα των Λακέδων.

    Κάποιοι ηλίθιοι από μας ας σταματήσουμε να αναχαράζουμε σαν κάτι στερφόγιδες τις μυαλοκαμένες μας απόψεις, τις ταγματασφαλίστικες δικιολογίες, τις αισχρές συκοφαντίες σε όποιον μας τα χώνει, τις περισπούδαστες αναχλές μ@@@@@@ίες και ας δούμε κατάματα την αλήθεια.

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ. Ίσως γιατί είμαστε στις γραμμές τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/12 08:48

    ( ο χωρίς ψευδώνυμο) για το παραπάνω για να μην μπλεκόμαστε. (για να βρίσετε μόνο εμένα και όχι άλλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα
    Ψαριανός(αυτός ο γελοίος ) και Οικονόμου(,αυτος είναι και βλακας) στη διάρκεια της ψηφοφορίας είχαν πάρει εντολή να είναι απόντες και σε ετοιμότητα έξω απο την Ολομέλεια μέχρι να δούν πόσα κουκιά θα πιάσει η Κυβέρνηση.
    Εαν γινόταν καμιά στραβή και οι ψήφοι ήταν λιγότεροι απο 151 τότε θα έμπαιναν στην βουλη κατά την δεύτερη ανάγνωση των απόντων θα ψηφίζαν ΝΑΙ.
    Τελικά όλα πήγαν καλά και τους δόθηκε η εντολή να μπουν και να δηλώσουν παρών, την επίσημη γραμμή του κόμματος δηλαδή, και έτσι και έγινε.
    Τι ξευτιλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ8/11/12 08:54

    ΚΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟΛΥΚΟ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΑΞΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/12 09:19

    ο υδραυλικος φταιει......χαχαχα κοροιδακι,σε πουλησανε τα αφεντικα σου????τι καρτερηγες!!!!!!!!!μην κανεις ετσι ..ακομα δεν ειδες τιποτα...δειξε υπομονη μεχρι την ανοιξη και τοτε θα σε δεσουνε χεροποδαρα για τα σκλαβοπαζαρα......περαστικα σου λεβεντη μου.....και μια συμβουλη..μετρα τα χωραφια σου ....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΛΑΤΙΚΑ....την καλημερα μου.....[ανενταχτος ρεντεζελα!!!!!]gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ8/11/12 10:36

    ΣΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟΛΥΚΕ.ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΨ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/11/12 10:38

    Γειά σου ελεύθερε και ανένταχτε αϊτέ γερόλυκε....Υπάρχει ελπίδα μην απαγοητευόσαστε ρεεεε!!!!!! Κάποτε ψηφίζαμε τριανταφυλλάκο, μόκο επί χούντας, χτύπημα στην πλάτη στους πασόκους, συγγένεια με τους δεξιούς, αριστεροί δήθεν στις συζητήσεις μας.

    Αλήθεια χρειάζονται αφεντικά όταν υπάρχει οικειοθελής προσέλευσις.......χαχαχαχα. Ξέρεις από τέτοια?????? Πού μούτρα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ8/11/12 10:44

    ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/11/12 10:45



    Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας!
    «Οίκος ανοχής χορηγεί σύλλογο γονέων». Θα μπορούσε να είναι κακόγουστο αστείο, όμως είναι γεγονός ότι δημοτικό σχολείο της Πάτρας, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων, απευθύνθηκε σε επιχειρήσεις ζητώντας χορηγίες για τις ανάγκες του σχολείου. Τελικά, ανταποκρίθηκε η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, η οποία έδωσε 3.000 ευρώ, για αγορά φωτοτυπικού και βιβλιοθήκης.

    Η είδηση σοκάρει και δικαίως ξεσήκωσε σάλο στην τοπική κοινωνία. Σοκάρει το γεγονός ότι νομιμοποιείται με τον πιο απίστευτο τρόπο η πορνεία ως μια επιχείρηση με κοινωνική προσφορά και αυτή η αντίληψη εισάγεται νόμιμα μέσα σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, ένα δημοτικό σχολείο, ένα χώρο που μικρά παιδιά διαμορφώνουν συνειδήσεις και ανακαλύπτουν την κοινωνία και τη θέση τους σε αυτή. Τι μαθαίνουν, δηλαδή, αυτά τα παιδιά; Οτι ο οίκος ανοχής είναι μια νόμιμη επιχείρηση κι ότι οι άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες, μπορούν να είναι προϊόντα που προσφέρονται σε τέτοιες επιχειρήσεις! Μαθαίνοντας από τόσο τρυφερές ηλικίες να αντιμετωπίζουν έτσι το θέμα, γιατί όχι αυτά τα παιδιά αύριο να μη θεωρήσουν την πορνεία και την εκμετάλλευσή της ως ένα ελεύθερο επαγγελματικό προσανατολισμό, αφού τα μαθαίνουν να απενοχοποιούν την έσχατη μορφή προσβολής κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας...

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/11/12 10:53

    Μη σκάτε, όλα θα τα διορθώσει ο Ανδρουλάκης (Μίμης), που σήμερα ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του και θα συμβάλει στη σύγκληση όλων των αριστερών δυνάμεων (δηλ. χψ, Αβαδαίου,γερόλυκου, ρεντεζέλα, κούκου,*,μακριάς λάκας(χάθηκες), και ημών των ιδίων!
    Η Τζάκρω, Αβαδαίε, με το πιστόλι στον κρόταφο ψήφισε για να μας σώσει

    5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ‎"Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μίμης Ανδρουλάκης"
    Από τι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/11/12 11:21

    ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/11/12 11:28

    Στο τελος τρεις θα μεινουν στο πασοκ
    ο Βενιζελος ο κουκουλοπουλος και ο οδυσσεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/11/12 12:07

    Λάθος, θα μείνει ο Μπένυ κι ο Δυσσέας.
    Ο Μίμης θα ψηφίζει τις αντισυνταγματικές διατάξεις ως ανεξάρτητος

    5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/11/12 12:16

    Η επόμενη ανεξαρτητοποίηση θα είναι του Μπενυ.Θα το δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/11/12 12:42

    Με τις υγείες τους λοιπόν αυτοί που ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. πιστεύοντας ότι κάνουν αντίσταση και ψηφίζουν αντισυστημικά.
    Χθες με το σκηνικό των υπαλλήλων της Βουλής,των πιο βολεμένων, καλοπηρωμένων και κομματικά διορισμένων υπαλλήλων του Κράτους αποδείχθηκε πόσο λαικιστές, δημαγωγοί και υπερασπιστές κάθε συντεχνίας είναι. Αυτούς περιμένετε να σας σώσουν, να φέρουν ανάπτυξη και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά? Αντί να χειροκροτήσουν την πρωτοβουλία Στουρνάρα και να ζητήσουν να επεκταθεί η ρύθμιση και σε άλλους σάπιους χώρους του δημόσιου τομέα, προπύργια της κομματοκρατίας και της ρεμούλας (ΔΕΚΟ, ΤτΕ, Σύμβουλοι Υπουργών κλπ) έσπευσαν να προστατεύσουν τα ρουσφέτια τους.
    Οι του ΣΥΡΙΖΑ που κόπτονται για την συνταγματικότητα της ρύθμισης, ξεχνούν δύο βασικές αρχές του Συντάγματος: την αρχή της Ισότητας και την αρχή της Αξιοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/11/12 12:56

    η αρχή της ισότητας... όλα προς τα κάτω . γιατί ρε φίλε δε δίνεις αυτά που παιρνεις και να πας να ψαξεις σε κανένα σκουπιδοντενεκε για να τιμήσεις την ισότητα που κόπτεσσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/11/12 13:02

    να γράφεις και το σκεπτικο του συριζα
    οταν σε πιανει το αντισυζυρικο μενος
    και να μην λαϊκίζεις σαν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
    Αλλα ειπαμε για ολα φταιει ο συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/11/12 13:09

    H αρχή της Ισότητας δεν πρεσβεύει το όλοι προς τα κάτω. Πρεσβεύει ότι οι Έλληνες είναι ίσοι με τα ίδια δικαιώματα ως προς την πρόσβαση σε εργασία, σε αμοιβή απο την εργασία με βάση τις ικανότητες και την προσφορά τους, σε κοινωνικές παροχές και άλλα βασικά δικαιώματα και όχι όποιος έχει μεγάλη γλώσσα και γλείφει πολιτικούς, σφουγγοκωλάριος και λοιποί κλακαδόροι είναι πιο μάγκας και "βολεύεται" εις βάρος των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/11/12 14:18

    12.42

    Γράψε ένα όνομα. Τι σου χρωστάω να με βρίζουν εν χορώ για τα δικά σου γραφόμενα????

    Ο 5% ποιος έναι???? Προβοκάτορας έναι, αφού έβαλε τον χψ πρώτον πρώτον στις αριστερές δυνάμεις. Ο χψ είναι γερμανοτσολιάς, μέχρι και τη Μέρκελ μας κουβάλησε εδώ. Αλλάζει μάσκες, αλλά τα σοφά τσακάλια δε μασάνε........

    (ο χωρίς ψευδώνυμο) και περπατάω τα 72, ζωή νάχω και νάχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/11/12 14:22

    Ο άλλος νομίζει ότι το διεθνές δίκαιο και το σύνταγμα ότι το φτιάξανε γι' αυτόν......

    Περιμένεις μετά σωτηρία???????

    Με τέτοιους έχουν να κάνουν και γι' αυτό τα κάνουν αυτά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/11/12 14:51

    λοιπόν, πως τα βλέπετε τα πράματα; θα ξεχειμωνιάσουμε φέτος;
    από τα γραφόμενά σας μάλλον σκούρα τα πράγματα ε;
    αλλά εμείς δυνατο!θα έχουμε συμμάχους ,τον κώστα σκανδαλίδη, το μίμη ανδρουλακη, τον κουρουπλή , την κατσέλη και ό,τι άλλο ξεβράσει η θάλασσα.
    είμαι σίγουρος ότι θα τσιμπήσουμε,στα καλεσματά τους μέχρι να εμπεδόσουμε τη νέα προδοσία καί τότε θα φέρουν σαν ώριμο φρούτο η χ.α.
    *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/11/12 15:03

    καμενα χαρτια ειναι αυτοι ,τελειωσανε .Δεν τσιπμαει παλι ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/11/12 15:12

    κατι σου ξεφυγε και στο λεω μυστικο μην το γραψεις εδω μεσα....μαης επι χουντας αχαχαχαχαχαχα..μεγαλε νασαι καλα με εκανες και γελασα.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/11/12 15:13

    Τελικά άλλος ο χψ, άλλος (ο χωρίς ψευδώνυμο), που περπατάει τα 72 ?
    ή είναι ενα και το αυτό?
    Σόλων, βγάλε τα βιβλία να δούμε ηλικίες, πόσοι ...ήλικες χειρίζονται τόσο καλά Η/Υ?
    1:09 μ.μ συμφωνώ με τις θέσεις σου

    5%, μη προβοκάτωρ, απλά με περισσότερο χιούμορ από τον παππού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/11/12 17:30

    2.22 ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ.ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ .ΕΤΣΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/11/12 17:42

    ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/11/12 17:46

    επιβεβαιωνεται το ¨η φτώχεια φέρνει γκρίνια ή το ¨κακό χωριό τα λίγα σπίτια¨;
    *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/11/12 23:38

    Περπατάει τα 42 ήθελε να πει και γι' αυτό ξέρει από Η/Υ. Έχω καταλάβει ποιος είναι αλλά δεν το λέω....

    (Μπας και ξέρω και ΄γω ποιος είμαι????)

    Γιατί ξέρετε εσείς ποιοί είστε????? Άλλοι είσαστε φέτος, άλλοι πέρσι και άλλοι πριν μερικά χρονάκια. Οι καρούλες από τα παλαμάκια στην εξουσία του Πασόκ και της ΝΔ έχουν γίνει κάλοι στα χερούλια σας.

    Οι πασόκοι φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα ψήφιζαν μέτρα που ούτε η Θάτσερ και ο Ρήγκαν δεν θα τολμούσαν να σκεφτούν???? Εκτός από κάποιους λακέδες οι περισσότεροι έχουν παλαβώσει και κάνουνε σα μαστουρωμένοι ότι τους λένε.

    Μπας και ξέρει ο Σαμαράς τι θέλει??? Ανάπτυξη λέει, ανάπτυξη γκλαφουνάει, ανάπτυξη του λέει ο Φαήλος, ανάπτυξη αναμασάει και μέτρα αντιαναπτυξιακά λένε ότι παίρνει.

    Μπας και ξέρουν οι συριζαίοι τι είναι??? Εκεί σας είχα πει παλιά ότι ισχύει το ¨12 παλουμπαίοι 13 καπεταναίοι¨ χώρια που κάποιοι διχογνωμίζουν πρωί με βράδυ.

    Μπας και ξέρουν τα πιθηκοειδή????

    Μπας και ξέρει ο Κάμενος που ακόμα τσιμπιέται αν είναι πράγματι αρχηγός κόμματος που έχει μπει στη βουλή????

    Μπας και ξέρουν τα συντρόφια μου (της κλικούλας του περισσού) που νομίζουν ότι δεν έχουμε 2012 αλλά 18ο αιώνα??

    Μόνον ένας εδώ μέσα σε τούτη τη χώρα ξέρει ποιος είναι........

    Εγώ πάντως δεν ξέρω ποιος είμαι, τάχω χαμένα, τσιμπιέμαι.

    Είναι να μην τσιμπιέσαι άμα γλέπεις το Βαγγέλα πρόεδρο της Βουλής, άμα βλέπεις το Βρούτση, το Λοβέρδο, τον Κουτρουμάνη, τη Γκερέκου, τον πολλά βαρύ και ασήκωτο Σκανδαλίδη, προσωποποίηση του ¨σκερβελέ¨ τον καγκελάκια, την μπριγιαντίνη του Παναγιωτόπουλου, τον βαστάζο του αυτιά, καθηγητή των εργατικών, τον κουικ......και πόσους ακόμα λησμονάω...

    Μετά μου λέτε να ξέρω το όνομά μου και πόσο χρονών είμαι?????? Για συνέλθετε και προσγειωθείτε όταν ρωτάτε.....

    Όποιος ξέρει το όνομά του ας το πει.....Εγώ δεν το ξέρω σας είπα και μη με ξαναρωτήσετε γιατί θα θυμώσω και δε θα σας ξεπλένει η λιάσκοβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ9/11/12 03:49

    Ο ΜΙΚΗΣ ΞΕΡΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΕΠΑΛΗΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος9/11/12 10:21

    Καλα .... Τώρα τους ανακάλυψες όλους αυτούς ?Τοσα χρόνια δεν έβλεπες οτι ήταν άχρηστοι?
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.