Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γιαννακούρας: Θα ολοκληρωθεί το έργο μέχρι της κυράς το γεφύρι μέσα στην θητεία μου .Στον προϋπολογισμό του 2013 το υπόλοιπο τμήμα



Επιθεώρηση των εργασιών σε τμήμα του δρόμου « - Αμυγδαλιά - Κυράς Γεφύρι» έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου. Πρόκειται για έναν αναπτυξιακό δρόμο, επειδή ενώνει το Μαίναλο με τη λίμνη του Λάδωνα και τους τουριστικούς προορισμούς, όπως Δημητσάνα, Βαλτεσινίκο, Στεμνίτσα και Βυτίνα με τη λίμνη.
Ο κ. Γιαννακούρας έμεινε ικανοποιημένος από την έκβαση του έργου, παρόλο που πραγματοποιείται σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Το έργο έχει ξεκινήσει και κατασκευάζονται ήδη τα πρώτα χιλιόμετρα, ενώ με δεύτερη εργολαβία θα ολοκληρωθεί και θα φτάσει μέχρι της Κυράς το Γεφύρι. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 800 χιλιάδες ευρώ και όπως διαβεβαίωσε ο εργολάβος Σταύρος Κωστόπουλος ο δρόμος θα παραδοθεί  το συντομότερο δυνατό και θα κατασκευαστεί βάση των προδιαγραφών και της μελέτης
Ο Αντιπεριφερειάρχης, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με τον Δήμαρχο Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλο, μίλησαν και αναφέρθηκαν στη συμβολή του έργου για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την αξιοποίηση της λίμνης του Λάδωνα. Πέρα από τα έργα υποδομής, στα άμεσα σχέδια τους είναι και η πραγματοποίηση μίας σύσκεψης με αθλητικές ομοσπονδίες για να ενισχύσουν και τον αθλητικό τουρισμό. Στη σημασία του έργου αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της κοινότητας Αμυγδαλιάς Ανδρέας Πολύδερας, ο οποίος μαζί με τους κατοίκους ευχαρίστησαν τον κ. Γιαννακούρα και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την υλοποίηση του έργου.
Τέλος, με την ευκαιρία αυτή ο κ. Γιαννακούρας επισκέφτηκε την Ξηροκαρύταινα, έναν από τους τελευταίους οικισμούς χωρίς άσφαλτο, προς τον 111, ώστε να επιβλέψει τα έργα της   ασφαλτοδρόμησης του δρόμου, καθώς επίσης και την περιοχή της Κερπινής που επίσης πραγματοποιείται η επισκευή του δρόμου.


27 σχόλια :

  1. Ανώνυμος15/11/12 19:57

    ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ Κ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/12 20:06

    Γύρνα από το άλλο πλευρό, για να μη ροχαλίζεις.......


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/12 20:16

    οταν ηταν η θαλασσα γιαουρτι και ειχαμε τους πολιτικους και τους νομαρχιακους συμβουλους περι αλλων ετυρβαζαμε και εμεις κι αυτοι
    πρεπει να ντρεπομαστε ολοι και περισσσοτερο οι 2 νομαρχιακοι συμβουλοιπου το μονο που τους ενδιεφερε ηταν η αγρα ψηφων για τους πολιτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/12 20:17

    μπραβο στον Γιαννακουρα λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/12 20:35

    προτιμότερη η διαγραφή σχολίου από τη διαψευση?
    κάποιος είχε γράψει 'οτι πρέπει να πάψουμε να ντρεπ'ομαστε εμείς για τα έργα των άλλων.
    εκτος θεματος δεν ήμουνα. ρωταγα. γιατι αν εκοβε κανενα χωραφι του, ισως να μην ητανε μεγάλη η σημασια του εργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/12 20:40

    Να ειδώ πότε θα μιλήσει ο πρασιάς!!!!!!

    Σα δε ντρεπόμαστε να νομίζουμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έριξαν όξω το κράτος... Ουστ ρεεεεεε!!!!

    Και φυσικά υπήρχαν τεμπελόσκυλα και λουφαδόροι χιλιάδες. Στοίχιζαν όμως λίγα και στο κάτω κάτω της γραφής φτιάξτους. Διόρθωσέ το το πεντέρμο. Το θεσμό του κοινωνικού κράτους γιατί τον καταργείς υπέρ του ανήθικου ιδιώτη???

    Το κράτος το ρίξανε όξω οι ιδιώτες (φοροαποφυγόντες εισφοροαποφυγόντες και φοροκλέφτες ΦΠΑ) σε αγαστή συνεργασία με τους επίορκους δημόσιους (εφοριακούς τελωνιακούς, δασικούς, αστυνόμουος, γιατρούς ΕΣΥ κλπ κλπ)

    Ξύπνα ιδιωτικέ υπάλληλε, δε σου φταίει ο δημόσιος. Στο ίδιο μετερίζι είσασστε. Εσείς με τους συνταξιούχους την πληρώνετε. Τα λαμόγια (μικρά και μεγάλα) και τα κλεφτρόνια είναι χιλιάδες και πολλά τα λεφτά....πίου πίου !!!!!γκέκε??????

    Ξύπνα ραγιά υπάλληλε (δημόσιε και ιδιωτικέ), ξύπνα μουζίκε συνταξιούχε. Τα λεφτά εδώ μέσα γύριζαν και γενήκανε καταθέσεις στην ελβετία και σας δουλεύουνε και σας κάνουνε να στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου. Ξυπνάτε ρεεεεεεε!!!! Έχετε εγκληματική αδιαφορία άμα δεν το καταλαβαίνετε......


    Η σκληρή μονεταριστική νεοφιλελεύθερη πολιτική της Θάτσερ οχριά μπροστά σ' αυτά που σκέφτονται τα ηλίθια ανθρωπάκια της αγοράς κα δη της ελεύθερης αγοράς.....Μας δουλεύουνε ρεεεεεεε!!!! Φτάσανε το ληγούρι τον συνταξιούχο να μη ζητά απόδειξη από τον φτωχούλη της λαϊκής με τις τετραόροφες πολυκατοικίες που δεν έχει πλερώσει ένα ευρώ φόρο......

    Ο εχθρός μου δεν είναι ο λαϊκατζής αλλά ο ηλίθιος που δεν παίρνει απόδειξη ή διαπραγματεύεται την τιμή ενώ ξέρει ότι αργά ή γλήγορα θα έρθει η στιγμή της στάσης πληρωμών συντάξεων!!!!!

    Ξέρουνε με τι γιδοξούρια έχουνε να κάνουνε και γι' αυτό τα κάνουνε!!!

    Σας έγραψα ότι η ηλιθιότηα και η μ@@@@@@ία δεν πολεμιούνται. Σας βαρέθηκα... Αξίζετε και χειρότερα.

    (Θα κάνω πλούσιες τις φαρμακοβιομηχανίες από τα χάπια για την πίεση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/11/12 20:50

    Η τραγωδία είναι μπροστά μας Δεν την βλέπετε?
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/11/12 21:04

    τώρα που φτιάχνουνε το δρόμο έμεις δε θα χουμε αμάξια να πηγαίνουμε και πολ'ύ φοβάμαι και γαϊδούρια .
    μάλλον γίνεται για τους μελλοντικούς επενδυτες που θα πάρουν μπιρ παρά τα χωράφια γιατί δε θα μπορούμε να πληρώσουμε τους φόρους, να κονομήσουν τα λαμ΄για που κοντεψαν να σκουριάσουν οι μπουλντόζες τους, και να λέμε εμείς καμπόσοι ζήτω ο Τατούλης , ζήτω ο Γιαννακούρας ζήτω ζήτω,.... απ΄ότι βλέπετε δε θέλουμε και πολύ να τους χειροκροτήσουμε , να τους ξαναψηφίσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/11/12 21:19

    Η τραγωδία είναι μπροστά μας Δεν την βλέπετε?
    πκ
    ποια τραγωδία ? ο ένας στους δύο συμμετέχει ως κομπάρσος.
    βλέπει με αγαλίαση να ξεπουλάνενε τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/11/12 21:32

    Αποζημίωση - ρεκόρ της BP στις ΗΠΑ
    Το ποσό των 4,5 δισεκ. δολαρίων, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο -το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες- θα κληθεί να καταβάλει η BP, σαν μέρος του ποινικού διακανονισμού για την έκρηξη και καταβύθιση πλατφόρμας εξόρυξης πετρελαίου της στον Κόλπο του Μεξικού το 2010.
    Εδω βέβαια είναι Ελλάδα είπαμε
    Ούτε Για το σαμινα ουτε για το άλλο στην Σαντορινη επεβλήθη πρόστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/11/12 22:32

    Η τραγωδία είναι μπροστά μας Δεν την βλέπετε?
    πκ

    (πέρα από τη διάθεση για ειρωνεία των ψηφοφόρων της εσωτερικής
    τρόικας)

    Ειδησεογραφία- ποντίκι
    Δύο κοπέλες αυτοκτόνησαν λόγω απόλυσης
    Τραγικό θάνατο επέλεξαν να έχουν δύο κοπέλες μετά την πρόσφατη απόλυσή τους. Η πρώτη ήταν 20χρονων και αυτοπυρπολήθηκε ενώ η δεύτερη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/11/12 22:53

    απο σημερα το βραδυ εχω μια ελπιδα οτι ο koymarman θα βγει αληθινος και θα πεσουν πολλα σκαμπιλια.......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/11/12 08:34

    η μονη λυση να γυρισουμε πισω να σπειρουμε παλι τα χωραφια στη περαμερια να υπαρχουν δεκα κοπαδια οχι ενα το ιδιο στη κοκαλιαρα στο παλιοπυργο ξελακωστε τα αλωνια φτιαχτε τα γαλαρια ερχεται πεινα ετοιμαστε τα δραπανια.....απο κουφιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/11/12 08:57

    Πολύ φοβάμε εν καιρώ ο κάμπος μας θα ξάνα γίνει κάμπος.
    Θα εκποιηθεί έναντι πινακίου φακής σε ξένους επενδυτές.
    Ας γίνει ο δρόμος θα χρειασθή ειδικώς τώρα που δεν υπάρχει γρια στραβή στα χωριά θα έλθει η ανάπτυξη.
    Ένα πλήθος φαύλων και άχρηστων ανθρώπων συνεχίζουν να έχουν τα πόστα και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκερπάνια αυτοί θα ξεπουλίσουν τον παλιόπυργο την περαμεριά τη λίμνη το κάμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/11/12 10:03

    Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*

    Τίποτα απ’ ό,τι κάνουν δεν γίνεται από «λάθος». Τίποτα απ’ ό,τι διαπράττουν δεν γίνεται «ακούσια». Τίποτα απ’ ό,τι διαλύει τη ζωή του λαού και υποβιβάζει ακόμα περισσότερο τη χώρα δεν τους έχει «επιβληθεί», δεν τους «ξαφνιάζει», δεν τους είναι «άγνωστο».

    Ολα, τα πάντα, τα έχουν προμελετήσει. Τα έχουν προαποφασίσει. Τα έχουν σχεδιάσει. Τα έχουν συμφωνήσει. Τα έχουν υπογράψει. Τα έχουν ψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/11/12 10:22

    Θα πάρει και το Chalet αξία!

    Αλλά, για να σοβαρευτώ, ο σχολιαστής (ανώνυμος)που μας σιχτιρίζει, πιστεύω και τον εαυτό του μαζί, που του ανεβάζουμε και τη πίεση, έχει τα δίκια του. Οπως και ο π.κ. και άλλοι ίσως.
    Μοιραίοι και άβουλοι βλέπουμε και η μόνη μας αντίδραση είναι να "χτυπάμε" ο ένας τον άλλο ή στην καλύτερη περίπτωση να τα λέμε μεταξύ μας μεταξύ... τυρού κι αχλαδιού.
    Δεν μας αξίζει αυτό που μας συμβαίνει και σίγουρα πρέπει να ξυπνήσουμε.
    Το οφείλουμε στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ16/11/12 11:09

    ΓΙΑΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ.ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/11/12 11:50

    καλα το ειπες φιλε σαν γυφτικα σκερπανια πρεπει να παραγουμε δεν υπαρχει αλλη λυση υπαρχει λιπος ακομα ομως οταν θα βλεπεις κουφαρια στην αθηνα απο την πεινα τοτε να δεις ποσα απιδια πιανει ο σακος...τοτε να δεις τα λακωματα,τρουπες,περαμερια,κοκαλιαρες,συμπενα το κατηφορο προβατα και γιδια..καργα...απο κουφιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/11/12 11:57

    Νις, βάλε το "μπήκαν στη πόλη οι οχτροί". Αφιερωμένο στην επικράτεια και αύριο το "επέσατε θύματα", και λόγω επετείου αλλά και λόγω επικαιρότητας.

    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ok τωρα μπήκα σπίτι απο το πρωι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/11/12 18:42

    θα έλεγε κανείς ,τι θέλετε επιτέλους ρε? δεν τον φτιαχνουν φωνάζετε, τον φτιάχνουν γκρινιάζετε.
    ζούμε ύποπτες εποχές ,λύκοι χωρίς προβιά μας κυβερνάνε . να δείτε που θα πληρώνουμε να πάμε στο γιοφύρι σε κανένα ιδιώτη που θα αγοράσει με το έ τ σ ι θ έ λ ω όλη την περιοχή να την κάνει κυνηγετική. αν θυμούνται οι παλιότεροι έχει γίνει κάποια τέτοια κίνηση για τέτοια δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/11/12 18:43

    το έτσι θέλω (το προβλέπειη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για τους ξένους επενδυτές )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ16/11/12 18:55

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ.ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/11/12 19:05

    σημερα κατα την κυβερνηση....χρεωκοπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα τα μετρα περασαν, το μαρτη παλι....μαζι με τον δρομο....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ16/11/12 19:20

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ .ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ν ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΗ ΜΗΚΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΥΣ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΡΟΚΟΥΡΑΓΙΟ.Η ΛΟΓΩ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΝΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/11/12 20:43

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 2 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2012
    από ο blog

    Το εγκλημα αρχίζει να ολοκληρώνεται

    Παράδοση του νερού της Ελλάδας… Το ξεκίνημα από την Πελοπόννησo

    για συνδυάστε το λίγο με τη λίνμη!
    και την πρεμούρα να γίνει σήμερα με τόση φτώχεια το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/11/12 11:55

    Ο κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας ,Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ( Νομάρχης )δεσμεύτηκε προσωπικά και μπράβο του την τμηματική ασφαλτόστρωση του δρόμου Μυγδαλιάς -Κυράς Γεφύρι μέχρι το τέλος της θητείας του και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς οικονομικής κρίσης και ύφεσης. Το φιλόδοξο και σημαντικότατο αυτό έργο ,που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην τουριστική αξιοποίηση και όχι μόνο της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα και της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας,πληροφορούμαστε σήμερα μέσα απ' την ιστοσελίδα μας.Το χαιρετίζουμε σαν έργο μακράς πνοής και ανάτυξης του τόπου μας . Επί τέλους θα αξιοποιηθεί και η νέα γέφυρα του Λάδωνα ,για την οποία ο μακαρίτης Υπουργός μας Ευάγγλος Γιαννόπουλος φορτικά και επιτακτικά επέβαλε στη ΔΕΗ να την κατασκευάσει και της στοίχισε περίπου 450 εκατομμύρια Ευρώ. Θα υλοποιηθούν επίσης και οι φιλόδοξες και συνεχείς προσπάθειες του καινοτόμου και οραματιστή βουλευτή μας Οδυσσέα.Μια ελπιδοφόρα νέα εποχή ανατέλλει για την πολύπαθη περιοχή μας . Σε λίγα χρόνια και οι ευτυχώς λίγοι δύσπιστοι συμπατριώτες μου θα τρίβουν τα μάτια τους για αυτά που θα βλέπουν. Από τα άγια χώματα της Περαμεριάς και του γεφυριού της Κυράς μας είναι φαίνεται το πεπρωμένο να αρχίσει και η πολυπόθητη ανάπτυξη της ευρύτερης λεβεντογέννας Γορτυνίας μας. Η περιοχή μας μετά την αναγκαία υποδομή που θα έχει από την πολιτεία θα αναπτυχθεί στον τομέα της κτηνοτροφίας ,της γεωργίας, του θαλάσσιου αθλητισμού και του αγροτοτουρισμού. Το χωριό μας ,που σήμερα φαντάζει έρημο και μόνο ,θα μπει σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης μεταβάλλοντας συνάμα και τη μίζερη κατάσταση των ομόρων χωριών μας.Αλλά και ο καθένας μας μπορεί να συμμετέχει στην ανάπτυξη του τόπου μας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας προσφέρι ο τόπος μας,όπως το θαυμάσιο υγιεινό κλίμα του ,τους φιλόξενους ανθρώπους του,τις πολλές πηγές του , το φυσικό του περιβάλλον. Αρκεί εμείς να το πιστέψουμε πρώτα!!!
    Με εγκάρδιους πατριωτικούς χαιρετισμούς
    marpolix
    Σύμβουλος Τοπικής Κοινοτητας
    Μυγδαλιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.