Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

O Οδυσσέας ζητά σύσκεψη με όλους τους φορείς για το εφετείο Τρίπολης

Επιστολή μέσω της οποίας ζητά να γίνει σύσκεψη στην οποία θα παρίστανται τόσο εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της Αρκαδίας, οι πέντε δήμαρχοι του νομού, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο αντιπεριφερειάρχης, οι τοπικοί βουλευτές και οι δικηγόροι της Αρκαδίας, προκειμένου να συζητήσουν  και να διαμορφώσουν μια ενιαία γραμμή για το που θα πρέπει να εδρεύει το Εφετείο Πελοποννήσου για να τη γνωστοποιήσουν εν συνεχεία και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, απέστειλε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Το ακριβές κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: 
«Αξιότιμοι κύριοι,
Μια από τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση με σκοπό την περιστολή των κρατικών δαπανών είναι και η συγχώνευση των Εφετείων της χώρας.
Μια από τις σκέψεις που υπάρχουν είναι τα Εφετεία Τρίπολης, Καλαμάτας και Ναυπλίου να συγχωνευθούν σε ένα, υπό την ονομασία Εφετείο Πελοποννήσου.
Ωστόσο, ερωτηματικά και μεγάλη συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει για το που θα εδρεύει το εν λόγω Εφετείο.
Ο πρόεδρος Πρωτοδικών, Γεώργιος Μικρούδης, με ανάρτησή του στο μπλογκ dikastisblogspot.com, προτείνει, παραθέτοντας ατράνταχτα επιχειρήματα, την κατάργηση των Εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας, με ταυτόχρονη ίδρυση εφετείου στην Τρίπολη, τη διοικητική πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στην πρόταση αυτή, που φαντάζει λογική και ρεαλιστική, καθώς η Τρίπολη βρίσκεται ανάμεσα στο Ναύπλιο και την Καλαμάτα, ωστόσο, προβάλλουν σθεναρή αντίσταση, τόσο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας (ΔΣΚ), όσο και οι βουλευτές, Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Ανδριανός και Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΔΣΚ, μέσω επιστολής, με άκρως υβριστικό τρόπο επιτίθεται στον κ. Μικρούδη, υπερασπιζόμενος  τα «δίκαια» των δικηγόρων Καλαμάτας. Την εν λόγω επιστολή υιοθέτησε και ο κ. Πετράκος και κατέθεσε επί του θέματος ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη. Από την πλευρά του ο κ. Ανδριανός με πιο κόσμιο τρόπο ρωτά και αυτός τον υπουργό περί της «ανιστόρητης πρότασης Μικρούδη», «που τολμά» να ζητήσει την κατάργηση του Εφετείου Ναυπλίου και τη μεταφορά του στην Τρίπολη. Τέλος, ο κ. Μανιάτης έχει ήδη καταθέσει στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη,  μέσω της οποίας ρωτά ποιος είναι ο σχεδιασμός του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα Εφετεία όλης της χώρας και ιδιαίτερα της Πελοποννήσου.
Μέχρι στιγμής οι μόνοι που δεν έχουν αντιδράσει είναι οι φορείς της Αρκαδίας. Ούτε για το Εφετείο Πελοποννήσου, ούτε για το Ειρηνοδικείο Κοντοβάζαινας.  Η κατάσταση, όμως, δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη της. 
Τόσο ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Αντώνης Σαμαράς πρέπει πιεστεί να πάρει μια απόφαση ως πρωθυπουργός και όχι ως βουλευτής επαρχίας, όσο  και οι δικηγορικοί σύλλογοι Σπάρτης, Γυθείου και Κορίνθου να πιεστούν να εκφράσουν την άποψή τους για το που επιθυμούν και το που θεωρούν ότι είναι ορθότερο να εδρεύει το Εφετείο Πελοποννήσου.
Απαραίτητο, κρίνεται, εν προκειμένω, να αναλάβει πρωτοβουλία και η περιφέρεια Πελοποννήσου.
 Η Αρκαδία ολόκληρη, από την περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Κοντοβάζαινας, μέχρι την περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Πρασιών, πρέπει να δωσιδικεί στην Αρκαδία.
Για το σκοπό αυτό  θεωρώ ότι το ορθότερο σε πρώτη φάση είναι με πρωτοβουλία του δικηγορικού συλλόγου Αρκαδίας να συγκληθεί μια σύσκεψη, παρουσία των τοπικών βουλευτών,  του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Γιαννακούρα, των δημάρχων του νομού, του Δ.Σ. Αρκαδίας και των φορέων.
Περιμένω το συντομότερο δυνατό την απάντησή σας για τον ακριβή τόπο και χρόνο που θα γίνει η συνάντηση, ώστε να γνωρίζει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης τη θέση της Αρκαδίας».
Η επιστολή εστάλη στους: Βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.  Κωνσταντίνο Ζαχαριά, περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη, αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, κ.Ευάγγελο Γιαννακούρα, δήμαρχο Γορτυνίας, κ. Ιωάννη Γιαννόπουλο, δήμαρχο Τρίπολης, κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη, δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ.  Παναγιώτη Μπούρα, δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, κ. Ιωάννη Μαρνέρη, δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, κ. Μανώλη Σκαντζό, καθώς και στον Δικηγορικό Σύλλογο Τριπόλεως.

19 σχόλια :

  1. Ανώνυμος24/9/12 21:30

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ .ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/12 00:05

    ΘΑ ΤΩΝ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΚΡΙΑΡΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/9/12 08:35

    ΑΝ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ;
    ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΩΝ ΚΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ; ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ.

    ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ
    Μια από τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση με σκοπό την περιστολή των κρατικών δαπανών είναι και η συγχώνευση των Εφετείων της χώρας.
    ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/9/12 08:56

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΦΤΕΙΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΖΕΥΕΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/9/12 12:45

    βουβαμάρα βλέπω .
    φοβαστε μη ζητήσει η χ. α. να σας συλλάβουν;
    μη φοβάστε τους κακούς πιάνουν.
    η δημοκρατία λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/9/12 13:02

    .....Τα αντανακλαστικά του Νόμου λειτούργησαν μονάχα όταν μια χιουμοριστική ιστοσελίδα κατέδειξε το μέγεθος του τσαρλατανισμού, με αποκορύφωμα την υιοθέτηση από τους τσαρλατάνους ενός "θαύματος" του Γέροντα που η ίδια η ιστοσελίδα κατασκεύασε. Με άλλα λόγια; Κάποιος τόλμησε να ξεφωνίσει τους απατεώνες και αντί να μπαγλαρώσουν τους απατεώνες, μπαγλαρώσαν εκείνον που τους ξεφώνισε».Π. Τατσόπουλος

    Και με την ευκαιρία ας δούμε κάποια "εργαλεία" και "θαύματα" που χρησιμοποιούν οι γαλονάδες ρασοφόροι για να παραμυθιάζουν το «ποίμνιο» τους.
    Αν συγκεντρώσει κανείς το "τίμιο ξύλο" που κυκλοφορεί φτάνει για να επιπλώσεις κάποιες πόλεις. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο ομφαλός που είχε ο "θεάνθρωπος" ήταν ένας φυσικά. Ομως στις γαλλικές πόλεις Κλερμόν και Σαλόν, υπάρχουν δυο αποξηραμένοι ομφαλοί. Στην Ιταλία υπάρχει και άλλος ένας για να τον προσκυνούν και να δίνουν τα όβολα του οι πιστοί.

    Στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Ρώμη υπάρχουν τα "άγια σπάργανα του Χριστού". Και οι Γερμανοί όμως έχουν κι αυτοί "άγια σπάργανα" στο μπακάλικο της πόλης Ααχεν. Ο Χριστός αφού ήταν Εβραίος είχε κάνει περιτομή. (Οι πιστοί μάλιστα γιορτάζουν αυτό το γεγονός την πρωτοχρονιά). Ξέρετε πόσα "ιερά πετσάκια" απ' το πουλί του Χριστού κυκλοφοράν και λατρεύονται -με προσευχές και "τάματα"- από τους χριστιανούς; Μόλις δεκαεπτά. Πολύ λίγα είναι αν σκεφτεί κανένας ότι στις εκκλησιές τους έχουν για "αξιοποίηση" τριανταδυό καρφιά από αυτά που σταύρωσαν το Χριστό.

    Τι να πρωτοπείς για τα "άγια" σύμβολα που χρησιμοποιούν για την εξαπάτηση του κόσμου; Οτι το παπαδαριό επιδεικνύει δεκατέσσερις στάμνες που χρησιμοποίησε ο Χριστός στο "θαύμα" της Κανά; Οτι περιφέρουν δεκάδες ντουζίνες από τους "ιερούς χιτώνες του Χριστού"; Οτι στην Μόσχα προσκυνάν οι αφελείς "αίμα του Χριστού" που βρίσκετε σε μπουκάλι και γάλα της Παναγιάς σε φιάλη; Οτι στην γαλλική πόλη Βαντόμ έχουν σε μπουκαλάκι "δάκρυα του Χριστού" και στην εκκλησιά του Ευαγγελισμού στην Μόσχα υπάρχουν τρίχες από τα γένια του; Εδώ παλιά ένας Πάπας περιέφερε για λατρεία σε μπουκάλι "την ανάσα του Χριστού".

    από το βαθυ κοκκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/9/12 14:31

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ.ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΗΛΙΟΥΣ ΑΠ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΑΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΨΕΛΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΑΤΟ.ΔΑΚΡΥΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ Τ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ.ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ΚΑΛΙΦΩΝΟ ΠΑΠΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥΧΕ.Τ ΑΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.ΝΑΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/9/12 18:10

    επστολη αποστολου Παύλου προς Τίτον από την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ
    .
    οδηγίες προς κάθε τάξη πιστων.

    ...συμβούλευε τους δούλους να υποτάσσονται στους κυρίους τους σε όλα,να τους είναι ευχάριστοι ,να μην αντιμιλούν.να μην κλέβουν αλλά με την καλοσύνη τους να δείχνουν ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης....

    Να θυμίζεις στους πιστούς να υποτάσσονται στους αρχοντες και σε αυτούς που ασκούν εξουσία να πειθαρχούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/9/12 18:44

    Μου φαινεται οτι εχει δικιο ο αλλος που εγραψε οτι παιζει δηλωτη μονος του. Ολα τα σχολια εδω ειναι απο τον ιδιο.......Παει η τροικα μας τελειωσε τελειως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/9/12 19:19

    δηλωνω και ΕΓΩ οτι .....δεν συμετειχα σε καμια διαδικασια με μαυρο χρημα.....θελουν την πολιτικη μου καταστροφη......και τον εξοστρακισμο μου[αυτο το τελευταιο δεν ξερω τι σημαινει..αλλα μηπως καταλαβαινω και τιποτα..]gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/9/12 19:23

    Ο παναθηναικος εκανε αποφασιστικο βημα παιρνοντας το βαθμο της ισοπαλιας για να παραμεινει στην πρωτη κατηγορια δηλαδη να σωθει.

    Μεγαλη επιτυχια!!!!!!

    Και ο μπαντεβας υπογραφει το παραπανω σχολιο με τα χιλια πιστευω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/9/12 21:09

    ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΓΕΡΟΛΥΚΕ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ.ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ.ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.Τ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ.ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/9/12 21:25

    Ο Τομσεν εχει και ....ωραιες παρεες δε θα βλαφτει.....τωρα στα γεραματα που ξερεις....

    Παντως τοσο καιρο εναντιον των ιερομενων δεν εχει βαλει. Που το βρηκες εσυ μοναχα εσυ το ξερεις και το μυαλο σου..... Εχεις τελειως απογινει;;;;; Μαζεψου γιατι αρχιζεις να γινεσαι τελειος συκοφαντης. Ντροπη να αποδιδεις στο δασκαλο τετοια κατηγορια. Τοσα και τοσα μπορεις να του συρεις οχι ομως οτι ειναι και εναντιον των ιερομενων. Τυφλα αποχτησες απο τι αραγε ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/9/12 21:34

    Και επειδη συκοφαντεις πατριωτες για τιμωρια ζηταω να σε αγνοησουν....Μονος θα γραφεις μονος θα διαφωνεις μονος θα απαντας και ξεκιναμε απο τωρα......

    Ειναι η καλυτερη τιμωρια που σου ταιριαζει. Επικαλεστηκες για να στηριξεις τη γελοια συκοφαντια σου βιβλικες μορφες της γλανιτσιας (παπαπανο, παπαντωνη) Σα δε ντρεπεσαι.

    Σχολιασε μονον αυτον που εγραψε στις 1.02 (αναδημοσιευση εκανε μαλλον) και τετοιο μισος να σπιλωσεις αυτον που σου εχει κανει τη μουρη κρεας φτανεις σε αισχρη συκοφαντια. Και παλι ντροπη και πολλη σημασια σου δοσαμε μυαλοκαμενε.

    Βαλε τωρα το Νις να τα διαγραψει. Μην κλαις θα σου κανει τη χαρη.

    Ποιος ρε (μη σε πω) τα εχει βαλει με τους παπαδες;;;;; O δασκαλος;;; εγω;;;; o αλλος που σε λεει πιου πιου και σε δουλευει ψιλο γαζι;;;;ΠΟΙΟΣ. Αντε για να μη στα χρωσταμε. Ειπαμε χαβαλε χαβαλε αλλα εισαι τελειος για τα ρεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/9/12 21:51

    Και επειδη τα εχω παρει στη γκρανα μαθε ασχετε με τα γλανιτσιωτικα θεματα (ναι ναι ασχετε και ας κανεις το σχετικο αφου και να ασχοληθεις δεν καταλαβαινεις γλανιτσιωτικα) οτι ο παπαπανος (βιβλικη μορφη για μενα) καλιφωνος δεν ηταν. Ηταν συμπαθητικη η ψαλτικη του, αλλα μας αρεσε την ειχαμε συνηθισει ενω εσυ δεν την ηξερες. Και ο σωτηρακης δε χρειαζεται γλιψιμο και ειναι υπερηφανος για το γερο του. Ειμαστε ολοι μας υπερηφανοι για τους νεκρους μας αλλα οχι ασχετοι οπως εσυ......

    Αρκετα και πολυ σου παει που ασχολουμαι μαζι σου....

    (παει το καταχερειασα τελειως θα αφρισει πω πω πω μανουλα μου....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/9/12 22:52

    ΜΠΡΑΒΩ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/9/12 01:33

    @@@@@@@@@@@@@@ entelos kati toy pathsane afoy o idios einai o xi.psi h daskalos h merkelekos h akatonomastos .xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/9/12 01:38

    ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΣ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/9/12 01:42

    ΡΕ ΑΠΟΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΛΛΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.