Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Στη νέα σύσκεψη θα κλειδώσουν τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς.---

Διαφωνία του Βενιζέλου για τις τέσσερις επιπλέον έκτακτες εισφορές. Ζητάει να είναι 6.---- Προσωπικά πάντως δεν θα πληρώσω όλα τα χαράτσια. Θα πληρώσω μόνο τα χαράτσια υπ. αριθμ. 1, 2, 4, 12. 21, 32 και τζόκερ το χαράτσι 3.------- Ο Στουρνάρας έκανε βόλτα χθες στο Σύνταγμα και έτρεχαν όλοι μακριά του για να μην τους κλέψει.----- Μάλλον χρεοκοπήσαμε. Η Τρέμη φορούσε στο δελτίο Ζάρα.------- Εντυπωσιακές οι συνενώσεις των Εφοριών. Προσωπικά από την Εφορία Χολαργού , βρέθηκα απευθείας στην Εφορία Μυκόνου.------- Ένας φίλος μου βρέθηκε με τις ανακατατάξεις στη μεγαλύτερη Εφορία της χώρας , που ονομάζεται : ΙΑ’ Αθήνας - ΙΔ Πειραιά - Σύρος- Τήνος- Μύκονος- Φολέγανδρος- Κατάπολα- Αιγιάλη- Πειραιάς.----- Στις συγχωνεύσεις νοσοκομείων είναι λίγο παράξενα τα πράγματα. Το μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ πχ, μετονομάστηκε σε ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- - ΣΑΜΑΡΑ- ΚΟΥΒΕΛΗ.-------

Δεν θα γίνουμε Πορτογαλία. Στην Ελλάδα έχει καταλυθεί ακόμα και το πραξικόπημα.------ Όλα όσα συμβαίνουν με τα μέτρα , γίνονται για να μας αποπροσανατολίσουν από τα « 20 χρόνια Φοίβος» , που έχουμε τη Δευτέρα.------ Μέσα στη σύγχυση, υποβιβάστηκε το πανεπιστήμιο του Χάρβαντ μετά την πρόσληψη Παπανδρέου στην κατηγορία ΒΒΒ. Την επίσημη ανακοίνωση θα την κάνει ο Γιώργος στο Καστελόριζο.--------- Το λέμε πετρέλαιο κίνησης γιατί πρέπει να κινούμαστε συνέχεια μέσα στο σπίτι για να ζεσταθούμε------- Το πετρέλαιο θα είναι τόσο ακριβό που θα λέγεται BULGARI. Θα πηγαίνουμε δηλαδή στην Βουλγαρία να παίρνουμε.------- Σήμερα γιορτάζουμε που επανέρχεται για 1000η φορά το θέμα των τυφλών της Ζακύνθου.------ Υπάρχουν όμως και εξωφρενικές περιπτώσεις. Ένας είχε πάρει μαϊμού επίδομα τυφλότητας, κουτσότητας και μουγγότητας. Πέρασε από έλεγχο πάλι  και του έβγαλαν και επίδομα κωφότητας.------ Είχαμε και συνάντηση του Πάπα του Βατικανού με τον Πάπα του Βοτανικού. Ο Πάπας ρωτούσε στη συνάντηση τον Σαμαρά για το αλάθητο του πρωθυπουργού.---- Ο Σαμαράς είδε τον Μόντι και ο Μόντι τον Πάιθονς.------ Με τα μέτρα που ακούγονται , βλέπω να με υποβαθμίζει η Mόργκαν Στάνλει σε κατηγορία - ΑΑΑ. ¨Άφραγκος- Άνεργος- - Άστεγος.------ Με τα μέτρα που ακούγονται, σε λίγο αντί για " καταβολή μισθού" , θα λέμε "απονομή μισθού"------ Με τα μέτρα που ακούγονται , δεν κινδυνεύουμε να χρεοκοπήσουμε πια. Κινδυνεύουμε να σωθούμε.------- 
 Ατάκες για Φερέιρα και Παναθηναϊκό
 Η Μέρκελ δήλωσε ότι ματώνει η καρδιά της με τα χάλια του Παναθηναϊκού---- Έκτακτο: ο Καραγκούνης τραυματίστηκε στο σπίτι , από τούμπα που έκανε στο τρίτο γκολ----- Έρχεται ο Ρότσα. Σαν παίκτης.---- Ο Χριστοδουλόπουλος θα τα δώσει όλα τη Δευτέρα στο " 20 χρόνια Φοίβος".--- Οι οπαδοί της Μάριμπορ ζητάνε τα λεφτά τους πίσω γιατί δεν είδαν τον Τοτσέ---- Ο Μαρινάκης ρωτούσε , αν λόγω της ήττας του Παναθηναϊκού παίρνει και άλλα λεφτά----- Η τρόικα ζήτησε και περιορισμό των γκολ που τρώει ο Παναθηναϊκός----- Πολύ Σισοκό και από τηγανίτα τίποτα------ Το άλλο με την αλλαγή που μπαίνει ο Τοτσέ, το ξέρετε;----- Η πιο μακρινή πάσα που έχει κάνει ο Βιτόλο είναι 4 εκατοστά------ Καλά στην Πορτογαλία πόσο είναι το όριο στη σύνταξη για να φύγει ο Φερέιρα;----- Όπως πάει ο Παναθηναϊκός θα γιορτάσει στο ΟΑΚΑ το " 20 χρόνια χωρίς γκολ".----- Η Μάλαγα έβαλε με τον Παναθηναϊκό τον Μαρέσκα. Η Μάριμπορ γιατί δεν έβαλε τον Ζάχοβιτς----- Ο Ζεκά είναι ο πιο αδύνατος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη. Συμπυκνώνει την πείνα της Ελλάδας και της Πορτογαλίας μαζί.----- Θα τρελαθούμε: Μέσα στη σύγχυση ο Φερέιρα έστειλε τουίτ στον Αλαφούζο, ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.------ Ο Παναθηναϊκός είναι τόσο χάλια, που θα διαφημίζει στις φανέλες τη δραχμή.

πηγη

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος22/9/12 19:56

    Νις, όλα σου καλά , αλλά οι ατάκες για την ομάδα πονάνε. Ούτε ο Μπαντέβας νάσουνα!

    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/12 19:58

    και είμαι και ΠΑΟ!!!!
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/12 20:05

    10,2 δις το σκανδαλο μειμαρακη λιαπη βουλγαρακη.
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.