Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται σε κουνούπια του Νείλου

Έχουν να ακουστούν ισοδύναμα μέτρα του τύπου εξοικονόμηση πόρων από τοποθέτηση μικρότερης φούντας στα τσαρούχια της προεδρικής φρουράς.
Η Εύα Καϊλή αρνείται να μπει στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ. Μα η ζωή
Το Βερολίνο θα προστατεύσει το δικαίωμα στην περιτομή. Καλά, αν είναι για περικοπές αυτοί μπορεί να δεχθούν και κάτι παραπάνω.
Mε την ευκαιρία, επανέκαμψε και ο ΛΑΟΣ που εγκαλεί την παρέα της Μέρκελ. Είναι τραγικό να πρέπει να βγεις πιο δεξιά και από τη Χρυσή Αυγή. Δεν έχει.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν να ενισχυθεί το ηθικό των δημοσίων υπαλλήλων. Δηλαδή πώς; Με εμβατήρια στις εφορίες;
Κοίτα που μόνο ο Καλούσης πήγε να απελευθερώσει το επάγγελμα του δικηγόρου.
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία θα ακυρώσει, λέει, κάθε προσπάθεια για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Σωστό. Αφού όλοι καλοί είναι ή έχουν τις καλύτερες προθέσεις.
Σε δέκα μέρες θα παρουσιαστούν τα μέτρα της επόμενης περιόδου. Είναι πια κάτι σαν πρόγραμμα καναλιών.
Ο Σαμαράς θα παρακολουθεί προσωπικά την πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης. Κάποιος να του πει ότι θα βαρεθεί, καλύτερα να αλλάξει κανάλι.
To KKE κατέθεσε πρόταση νόμου για να καταργηθούν τα μνημόνια, η δανειακή σύμβαση, οι εφαρμοστικοί νόμοι και η λογική.
.
Επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» ενάντια στο ξενόφερτο ισλαμικό κουνούπι, που αλλοιώνει το αίμα των Ελλήνων και παίρνει τη δουλειά από τα ελληνικά «λεβεντοκούνουπα», έχει ξεκινήσει στις γειτονιές της Αθήνας η Χρυσή Αυγή

Αποφασισμένος να μην αφήσει τα κουνούπια που μπήκαν λαθραία στη χώρα μας «για να την βρωμίσουν και να την οδηγήσουν στην παρακμή», δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλολιάκος, κηρύσσοντας την έναρξη μιας ακόμα κοινωνικής προσφοράς των μελών του κόμματός του.

Στη συνέχεια, ομάδες «κρούσης», από Χρυσαυγίτες που είχαν εφοδιαστεί με τις ειδικές ηλεκτρικές μυγοσκοτώστρες και με σύνθημα «Autan ή Επι Τας» στις μπλούζες, άρχισαν να περιπολούν στις γειτονιές έτοιμοι να εξολοθρεύσουν όσα περισσότερα κουνούπια του Δυτικού Νείλου, έβρισκαν, ενώ παράλληλα άλειφαν με αντικουνουπικό όποιον Έλληνα συναντούσαν (αφού πρώτα τσέκαραν την ταυτότητα).

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πάντως, δεκάδες κουνούπια πιάστηκαν κι ελέγχθηκαν, ενώ μεγάλη υπήρξε και η συμμετοχή των πολιτών στον εντοπισμό και την εξολόθρευση των αιγυπτιακών «Μουσουλμανοκούνουπων», που σύμφωνα με τις οδηγίες, ξεχωρίζουν κυρίως την άρνησή τους να τσιμπήσουν ομόθρησκους τους μετανάστες καθώς και από το χαρακτηριστικό αραβόφωνο «ζζζζζζ» που διαβάζεται ανάποδα.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

πηγη

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος14/7/12 11:21

    "...τη συμμορία των ληστών..."

    Σε άρθρο του στη χθεσινή γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, (αγγλική μετάφραση εδώ), ο αυστριακός συγγραφέας Robert Misik, αναφερόμενος στον κιτρινισμό στον οποίον έχουν υποπέσει τα γερμανικά φύλλα, ακόμα και τα θεωρούμενα σοβαρά, και στην υποστήριξη που μέσω του κιτρινισμού τους παρέχουν στην κ. Μέρκελ, με το να καλλιεργούν το σωβινιστικό μότο: "εμείς οι Γερμανοί, εναντίον όλων των άλλων που μάς θέλουν για τα λεφτά μας", άφησε και λίγο χώρο για ν' ασχοληθεί με μάς.

    Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τον τρόπο που τα γερμανικά πρωτοσέλιδα ασχολήθηκαν με το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, με την ανακούφιση φυσικά να ξεχειλίζει από παντού, για τα "χειρότερα που αποφεύχθησαν", γράφει γεμάτος οργή:

    "Τα χειρότερα; Προφανώς, αυτά θα ήταν μια νίκη για τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απομακρύνθηκε με την εκλογική νίκη των συντηρητικών, δηλαδή, τη συμμορία των ληστών που έφεραν τη χώρα σ' αυτό το κατάντημα...".

    Και να σκεφτείς ότι γιαυτή τη συμμορία των ληστών πανηγύριζε όλη η υφήλιος. Αλλά, έρχονται αποκρατικοποιήσεις, οπότε δικαιολογημένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/12 14:34

    Έφαγε πόρτα η τρόικα από τον Αλέξη!

    07/07/2012

    tsiprassyntagmaΤην πόρτα εξόδου έδειξε σήμερα στην τρόϊκα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Οι εκπρόσωποι των δανειστών ζήτησαν συνάντηση πριν την έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων στην Βουλή, αλλά ο Α.Τσίπρας αρνήθηκε κατηγορηματικά την συνάντηση λόγω φόρτου εργασίας.

    Επανήλθαν ζητώντας του έστω και ολιγόλεπτη συνάντηση, όμως δεν κατάφεραν να κάμψουν την άρνησή του.

    Είναι πραγματικά ανεξήγητο γιατί η ομάδα των τροϊκανών επέμενε να συναντηθεί με τον Α.Τσίπρα σήμερα.

    Πιθανόν να ήταν ένα επικοινωνιακό κόλπο για να δείξουν ότι συζητούν ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο πρόεδρος του, δεν τους έκανε το χατήρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.