Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Θέλουμε κούρεμα των γκολ!

Από τα πούλμαν της Τσέλσι και το… μερκέλωμα ως και τον Σαμαρά. Από την επαναδιαπραγμάτευση και τις γερμανικές αποζημιώσεις ως την «Απόδραση των 11» (μέχρι να βάλει το ψαλίδι ο Πελέ).
Πάρτε βαθιά ανάσα και… απολαύστε!
Αν η Τσέλσι έβαζε πούλμαν, εμείς τι είχαμε; Το Οριεντ Εξπρές;
Τελικά μας πέταξαν οι Γερμανοί έξω από το Euro … Και με Σαμαρά!
«Πού ‘σαι ρε Αλέξη, να καταγγείλεις τον αγώνα!»


Ο ένας Σαμαράς έκανε τη μαλακία κι έβαλε υπογραφή κι ο άλλος Σαμαράς έκανε τη μαλακία κι έβαλε γκολ.
Ο Σαμαράς έβαλε ένα γκολ και αμέσως μετά φάγαμε τρία! Συμβολικό με την πολιτική μας ζωή ή μου φαίνεται;
Τελικά η μοναδική σωτηρία που μπορεί να φέρει ο Σαμαράς είναι η… εξάλεπτη.
Οκ το πήραμε το μήνυμα: Θα βάζει ένα ο Σαμαράς και θα απαντούν οι Γερμανοί με τρία… μαζεμένα!
Γέλα Αγκέλα, γέλα κι αν δεις ποτέ αυτά που μας δάνεισες, σφύρα μου
Ηθικό δίδαγμα: Προκοπή με Σαμαρά δεν βλέπεις
Αποσυρόμαστε απ’ τις γερμανικές αποζημιώσεις. Σταματήστε να βάζετε γκολ
Αν ζητήσουμε από τους Γερμανούς να μας δανείσουν κανένα γκολ, θα πρέπει να υπογράψουμε νέο μνημόνιο;
Εδω δεν σηκώνει επαναδιαπραγμάτευση…

Και μας έλεγαν το πρωί: Αν το παίξει όλη η Ελλάδα over το Σάββατο θα αγοράσει τη Γερμανία. Πόσο στόκοι είμαστε;

Είπαμε Θεέ μου, πήγαινε για ένα τσιγάρο και ξαναέλα… Σήμερα βρήκες να πάς για πούρο;

ΟΚ αδέλφια. Δεν κερδίζει πάντα ο Δαυίδ… Δεν αντέχω να δω άλλο. Καληνύχτα.

‎55’–61’: τα λεπτά καλοκαιρινών διακοπών του 2012.

Ηλία, έχουμε ένα Νιγηριανό που κάνει καλές σέντρες και ένα Τυνήσιο που έβαλε γκολ. Και δεν φεύγουν από το γήπεδο… Μπορούμε να κάνουμε τίποτε;

Τέτοια διακύμανση σκορ είχε και η «Απόδραση των 11» μέχρι να βάλει το ψαλίδι ο Πελέ

Τη Μέρκελ γιατί δεν μας την έδειξαν στο γκολ;

Τώρα που τους μερκελώσαμε, μπορούμε να έχουμε ένα πλάνο της θείτσας;

Είναι λογικό να χάνουμε από την στιγμή που οι Γερμανοί παίζουν με 12 μιας και αγωνίζονται μαζί και ο Οζίλ και ο Εζίλ, όπως έχουμε ακούσει τουλάχιστον 20 φορές… Αποφάσισε ρε πούστη μου πως τον λένε και μην μας πρήζεις άλλο…

Θα αλλάξουμε εστίες τώρα και θα έχουμε εμείς την κατηφόρα στο β’;

Μη στενοχωριέστε για το 70-30 κατοχή μπάλας. Το ρεκόρ στο τουρνουά το έχουν οι Ισπανοί με τους Ιρλανδούς 82-18

Κόουτς; Βάλε Πίου να «καθαρίσει». Γκολ από τα αποδυτήρια!

‎70-30 η κατοχή για τους Γερμανούς, λέει ο σπίκερ. Φίλε, δεν λες κατοχή, όταν μιλάς για Γερμανούς. Τρομάζει η λέξη.

Μπράβο ρε Σαμαρά, τρεις Γερμανούς έχεις σκοτώσει μέχρι στιγμής και σ’ έλεγαν και… μνημονιακό!

Κεντίρα, βουτάς σαν Καραγκούνης, αλλά είσαι άπειρος.

Πλέον στηρίζουμε όλοι την Γερμανία για την συνέχεια του Euro! Το 2004 πήραμε το Euro και χρεοκοπήσαμε! Το 2008 πήρε η Ισπανία το Euro και χρεοκόπησε! Το 2012 θέλουμε την Γερμανία!

Που’ σαι ρε Αλέξη, να καταγγείλεις τον αγώνα!

Όποιος χάνει στο ποδόσφαιρο, κερδίζει στην επαναδιαπραγμάτευση

2-4… Γερμανικό νούμερο

«Η Ελλάδα έχει ορίζοντα τη Βραζιλία το 2014» είπε ο εκφωνητής. Λογικό. Θα έχουμε τις ίδιες φαβέλες

Γερμανοί γατάκια, δεν θα σας πετύχουμε στους Ολυμπιακούς στο μπάσκετ; 30 πόντους στο κεφάλι

Αφού το ένα το φάγαμε από Πέρση και το άλλο από Πολωνό, άρα δε χάσαμε ποτέ απ’ τους Γερμανούς…Ίσα μωρή άσβερκη Μέρκελ

Ο Σάντος είπε θα παίξουμε 4-4-2. Πολύ κοντά έπεσε.

«Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός». Ναι, και στον Τιτανικό στα αμπάρια το ίδιο λέγανε

Στα παπάρια μας ρε. Εμείς νικήσαμε στον Γοργοπόταμο

Η παρουσία της Μέρκελ σε προημιτελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δείχνει την ποιότητα της γυναικός. Καλές διαπραγματεύσεις, Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη.

http://pontarisma.gr

31 σχόλια :

  1. Ανώνυμος23/6/12 09:36

    ΦΩΤΟΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/12 09:36

    ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΚΙ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/12 16:07

    Το σκορ δεν το αναγνωριζω, ειναι επαχθες και επονειδιστο....Ο Καμενος να παει επειγοντως στην ΟΥΕΦΑ να το καταγγείλει....Οι δε εντοπιοι ¨μυαλοκαμενοι¨ ας αρχισουν τους παιανας της ...μαχης της διαγραφης του σκορ....Ο πολεμος συνεχιζεται σε ολα τα επιπεδα και με ...ολα τα μεσα, ακομα και με μπουγελωματα....Μην τρομοκρατειστε με μια τεσσαρα, υπαρχουν και εφταρες.....

    Χορτασα...Μερκελ να πανηγυριζει και το φχαριστηθηκα....Καθε γκολ και μια μοναδα κατου οι κοτες της χρυσαυγης...(Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου, η δικη μου ...χαος..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/12 16:18

    ΑΥΤΗ Η ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΦΤΑΕΙ.

    Παράλυση των ελεγκτικών μηχανισμών, ασυδοσία των ξενοδόχων και μαζική εισαγωγή φθηνών αλλοδαπών εργαζομένων, είναι τα χαρακτηριστικά πολλών ξενοδοχείων της χώρας.

    Σε πολλά ξενοδοχεία της χώρας, οργιάζει η μαύρη αγορά σε ποσοστό που ξεπερνά το 60%, σε κάποιες περιοχές. Το εφιαλτικό τοπίο για τους εργαζόμενους συμπληρώνει η εισαγωγή φθηνών αλλοδαπών εργαζομένων, καταστρατήγηση των κλαδικών συμβάσεων, μη καταβολή δεδουλευμένων, εκβιασμοί και απειλές.

    Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα πολλών περιοχών της χώρας. Η Κεφαλλονιά, σύμφωνα με τα στοιχεία το ΙΚΑ για το 2010, εμφανίζεται χωρίς ούτε έναν ασφαλισμένο ξενοδοχοϋπάλληλο, αν και την ίδια χρονιά λειτουργούσαν στο νησί 141 ξενοδοχεία. Το ίδιο σκηνικό παρατηρείται και στη γειτονική Ιθάκη, όπου λειτουργούσαν 7 ξενοδοχεία αλλά στα στοιχεία δεν καταγράφεται ασφαλισμένος.

    Το εκρηκτικό αυτό περιβάλλον οδηγεί σε σύγκρουση των ξενοδόχων με τους ξενοδοχοϋπάλληλους, οι οποίοι θα απεργήσουν στις 27 Ιουνίου.

    Και ύστερα το κάθε ¨μυαλοκαμένο¨ θέλει να μην του κοπεί η σύνταξη....

    Η γκιόσα του Βερολίνου φταίει, σίγουρα,όχι οι ελληναράδες οι ξενοδόχοι, αυτοί ανεβάζουν το ΑΕΠ.....της τσέπης τους μόνο.

    Διαφωνεί κανείς???? να τον περιλάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/12 18:29

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΙΜΟΤΑΓΑΡΟ.ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/12 18:43

    Μίζες δια νόμου
    Οι Γερμανοί ιατροί που είναι συμβεβλημένοι με το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας τους και αποδέχονται χάρες, δώρα, ή και ακόμα και διακοπές από φαρμακευτικές εταιρίες που έχουν αξία ως και 10.000 ευρώ δεν μπορούν να διωχθούν για διαφθορά, αποφάνθηκε γερμανικό δικαστήριο χθες, παίρνοντας μια απόφαση η οποία θεωρείται ιστορική...


    Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι ιατροί οι οποίοι έχουν συμβληθεί με το γερμανικό ΕΣΥ δεν μπορούν να υπάγονται στο δικαιικό πλαίσιο που διέπει τη συμπεριφορά των δημοσίων λειτουργών σε ό,τι αφορά τη σχέση τους με τις φαρμακευτικές εταιρίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να διωχθούν από το δικαστικό σύστημα εάν συνταγογραφούν φάρμακα εταιριών που τους προσφέρουν διάφορες χάρες και δώρα.

    Σε μία από τις υποθέσεις τις οποίες αφορά η υπόθεση, ένας γιατρός έλαβε 10.000 ευρώ ως αμοιβές για διαλέξεις που δεν έκανε ποτέ με αντάλλαγμα να συνταγογραφεί ένα συγκεκριμένο σκεύασμα. Στον ιατρό και στον εμπορικό αντιπρόσωπο της φαρμακευτικής εταιρείας επιβλήθηκαν πρόστιμα, αλλά ο εμπορικός αντιπρόσωπος άσκησε έφεση.

    "Με αυτό τον τρόπο, οι ασθενείς δεν μπορούν να είναι εντελώς βέβαιοι ότι μια συνταγή έχει αμιγώς ιατρικά κριτήρια ή εάν επηρεάζεται από τη στρατηγική πωλήσεων μιας φαρμακευτικής εταιρίας", επισήμανε η ένωση ασφαλιστικών φορέων GKV, επικρίνοντας την απόφαση.

    Οι κατηγορίες σε βάρος Γερμανών ιατρών περί διαφθοράς αντιμετωπίζονται με βάση τον κώδικα δεοντολογίας τους. Ωστόσο τα μέτρα που προβλέπει είναι μακράν επιεικέστερα από ό,τι προβλέπει ο νόμος.

    Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας υπεραμύνθηκε της απόφασης που έλαβε το δικαστήριο, λέγοντας ότι οι συμβεβλημένοι ιατροί δεν είναι εκπρόσωποι των δημοσίων ασφαλιστικών ταμείων, αλλά εργάζονται με μια σχέση μερικής απασχόλησης γι' αυτά. Μια απόφαση περί του αντιθέτου θα ήταν παραπλανητική, είπε, προσθέτοντας πως "δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε το status quo της αυτοαπασχόλησης".

    Ο πρόεδρος της γερμανικής ιατρικής ένωσης Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι καλωσόρισε την απόφαση, δηλώνοντας ότι οι αυτοαπασχολούμενοι ιατροί οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με το γερμανικό ΕΣΥ δεν είναι ούτε υπάλληλοι ούτε λειτουργοί κάποιου δημόσιου οργανισμού.

    Ειδικοί επισημαίνουν ότι η διαφθορά στο σύστημα υγείας της Γερμανίας είναι εκτεταμένη, καθώς οι φαρμακευτικές εταιρείες προσπαθούν να ενθαρρύνουν συνεχώς τους γιατρούς να συνταγογραφούν ακριβά σκευάσματα αντί για γενόσημα.

    Οι φορείς υποχρεωτικής ασφάλισης στη Γερμανία, οι οποίοι προσφέρουν κάλυψη για την περίθαλψη των εννέα στους δέκα πολίτες στη χώρα, ξόδεψαν τουλάχιστον 30,2 δισ. ευρώ για φάρμακα το 2011.
    Αναρτήθηκε από Kafeneio™ + στις 6/23/2012 09:48:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/12 18:44

    ΜΕΡΚΕΛΑΚΟ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/12 18:47

    Τραβα σητν ουρα στον Πειραια για τα φαρμακα, αφου σε επεισε ο Λουραντος οτι του....χρωστας κιολας....στην ουρα......και οταν μπεις μεσα να ευχαριστεις το φαρμακοποιο της γειτονιας σου που σε εξυπηρετει....

    Στα κρατητήρια της Αστυνομίας οδηγήθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, ζεύγος γιατρών και ένας φαρμακοποιός, στο Ρέθυμνο, ύστερα από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν έπρεπε να προφυλακισθούν. Την απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

    Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2009, όταν έπειτα από ελέγχους κλιμακίου του ταμείου διαπιστώθηκε ότι ζεύγος γιατρών και τρεις φαρμακοποιοί εμπλέκονταν σε πλαστές συνταγογραφήσεις που εκτελούνταν από συγκεκριμένα φαρμακεία, χωρίς οι ασφαλισμένοι-κάτοχοι των βιβλιαρίων να έχουν γνώση ή ενημέρωση για τις παράνομες πράξεις γιατρών και φαρμακοποιών....


    Η Μερκελ, η Μερκελ φταιει,τοχει βρει ο ....φιλοσοφος και....διαφωτιστης.....του χωριου μας.

    Εγω με χιουμορ και εσυ με....βοθρο, αυτη ειναι η διαφορα μας.....

    Βέβαια αυτες οι δημοσιευσουλες λενε τη χοντρη αληθεια, που καποιοι δεν ηθελαν να δουν, δε βλεπουν και απο ......δε θα δουν ποτε και το παρτυ θα συνεχιζεται....

    Απαιτειστε ρεεε τα φαρμακα σας, που εχετε προπληρωσει στα ταμεια μας, μην παρακαλατε, ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ. Το κυκλωμα φαρμακοβιομηχανιων, γιατρων και φαρμακοποιων εφτασε τη φαρμακευτικη δαπανη στα ουρανια και το ¨μυαλοκαμενο¨ αντι να προβληματιστει ...βριζει απο πανω, ε τι να το κανεις, τα βαζεις με ...μικρα παιδια, δεν τα βανεις.....

    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ, ΑΓΑ ΜΟΥ, κανεις μεσημεριανη σιεστα??????

    Θα σε ¨λιωνω¨ με μικρες καθημερινες αληθειες που ουλοι βλεπουμε και θα γινεις περιθωριακος της αντιδραστικης σου υβριστικης συμπεριφορας, εγω καθημερινες αληθειες που βγαζουν ματι και εσυ βρισιες....θα ¨αυτοξεβρακωθεις¨ κατα το κοινως λεγομενον.....

    Για τα ταμεια μας μιλαω ρε ελληναρα μου, για τα ταμεια μας που τα καταντησαν πολιτικοι και οργανωμενες συντεχνιες σ' αυτο το χαλι....ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΞΥΠΝΑ....που περιμενες τη Δουρου να σε περασει περα απο το ρεμα....ποια τη ...Δουρου......

    Τωρα εσυ μεινε κολλημενος με εμενα τον πασοκο,,χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/6/12 18:51

    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.ΨΕΥΤΑΡΑ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/12 19:04

    τωρα που εφυγε το πασοκ ολα θα φτειαξουν μην τσακωνοσαστε εδω μεσα δυο πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/6/12 19:15

    Πατριώτη με τα κεφαλαία.

    Από πότε αυτοί που έκλεψαν και συνεχίζουν να κλέβουν τις εισφορές στα ταμεία μας ή αυτοί που φοροαποφεύγουν και αυτοί που φοροκλέπτον το ΦΠΑ είναι πατρίδα σου????

    Από πότε τα οργανωμένα και αλληλοδιαπλεκόμενα συμφέροντα με τους πολιτικούς, που ρήμαξαν τα πάντα σ' αυτό το υποτυπώδες κράτος
    είναι πατρίδα σου?????

    Από πότε τα κλεφτρόνια του δημοσίου αποκτούν άλλοθι επειδή κλέβουν και στη Γερμανία και είναι πατρίδα σου?????

    Από πότε σταμάτησες να διαβάζεις αυτά που γράφει ο άλλος και να τα σχολιάζεις σκληρά, αλλά έχεις κολλήσει και βρίζεις μόνο??????

    Αυτά το ολίγα και να με συμπαθάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/6/12 19:15

    52 συμβουλους ειχε ο λοβερδος στο υπουργειο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/6/12 19:56

    7.15 ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΣΟΥΝΑ ΜΠΗΤΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ.ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΑΠΛΩΣ ΦΑΣΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/6/12 19:59

    ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΝΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/6/12 20:01

    ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/6/12 21:28

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΜΕΣ ΡΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕ.ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Γιατί υποβάθμισε 15 μεγάλες τράπεζες η Moody’s...

    Στην υποβάθμιση 15 μεγάλων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων η Deutsche Bank και πολλές μεγάλες αμερικανικές τράπεζες, προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, επικαλούμενος το ότι κλιμακώνεται η αναστάτωση στις κεφαλαιαγορές.
    Ο γενικός διευθυντής της Moody’s, Γκρεκ Μπάουερ, δήλωσε ότι οι τράπεζες -Bank of America, Goldman Sachs, JPMorgan Chase – «έχουν εκτεθεί σημαντικά στην αστάθεια και το ρίσκο των μεγάλων απωλειών εξαιτίας της ρευστότητας στις αγορές».
    Σύμφωνα με τον οίκο Moody’s οι τράπεζες και οι εταιρείες που υποβαθμίστηκαν είναι: Barclays (Βρετανία), Citigroup (ΗΠΑ), Credit Suisse Group AG (Ελβετία), HSBC Holdings (Βρετανία), Morgan Stanley (ΗΠΑ), Royal Bank of Scotland Group (Βρετανία), BNP Paribas (Γαλλία), Citibank (ΗΠΑ), Credit Agricole (Γαλλία), Royal Bank of Canada (Καναδάς), Societe Generale (Γαλλία) και UBS AG (Ελβετία).
    Ο Μπάουερ έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ενώ οι τράπεζες «απορροφούν το σοκ» μέσω άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που βοηθούν στην ανακούφιση της αστάθειας των κεφαλαιαγορών, «παρουσιάζουν παρόλα αυτά εξαιρετικούς κινδύνους και προκλήσεις».
    Η πιο υπερβολική υποβάθμιση σημειώθηκε στην Credit Suisse, η οποία έπεσε τρεις βαθμίδες, από τη δεύτερη υψηλότερη βαθμίδα, Aa1, στην A1.
    Δέκα οργανισμοί υποβαθμίστηκαν κατά δύο βαθμίδες, συμπεριλαμβανομένης της Deutsche Bank. Τέσσερις ακόμα οργανισμοί υποβαθμίστηκαν κατά μία βαθμίδα.
    Οι μετοχές της Morgan Stanley, η οποία διευθύνει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία του κόσμου, σημείωσε άνοδο στο χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ, αφού υποβαθμίστηκε μόλις δύο βαθμίδες έναντι των τριών που ήταν η αρχική εκτίμηση της Moody’s, σύμφωνα με το Bloomberg.
    Τα κέρδη των μεγάλων διεθνών τραπεζών σημειώνουν τελευταία μεγαλύτερη πτώση καθώς η οικονομική κρίση στην ευρωζώνη κλιμακώνεται.

    F - Κοινοποιήστε το στο Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 8:00:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/6/12 01:33

    ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΡΚΕΛΑΚΟ. ΠΑΓΑΠΟΝΤΗ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΝΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/6/12 10:30

    Κανενας να το μαζωξει....ρεεεε....απογινε μπιτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/6/12 10:51

    ΑΜΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΥΑΛΟΚΑΜΕΝΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/6/12 18:55

    Απογινε δε λες τιποτα και που να σφιξουν οι ζεστες. Αλλα΄και ο αλλος δεν το αφηνει σε χλωρο κλαρι ολο το τσιγκλαει και αυτο σαλταρει. Δε βλεπεις τι βρισιδι κανει.

    Ρε φιλε μας κουρασες επιτελους με τις βρισιες σου, αδειασε μας τη γωνια επιτελους.....Μας πιπιλισες το μυαλο με τον τσιπρα και τον καμενο για κανα διμηνο με το ιδιο και το ιδιο ποιηματακι, τωρα αρχισες και παραφερεσαι, ασε μας λοιπον αφου δεν αντεχεις τα σκληρα τραβα παιξε κλιτσικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/6/12 20:42

    6.55 eisai o idios alla na ntrepesai prepei mallon gia sena einai monima sfigmenes oi zestes poy se eixane xomeno kai s apomoyrlanane oso gia mena ego eimai me ta kefalaia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/6/12 20:45

    ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΣΟΥΝΑ ΜΠΗΤΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ.ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΑΠΛΩΣ ΦΑΣΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/6/12 20:52

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΩΡΑ 7.15 ΕΙΣΑΙ ΜΠΗΤΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/6/12 20:53

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΚΕΛΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ.ΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ


    «Η γυναίκα μου ρωτούσε αν θα μας δώσουν μαστίγια»

    Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν λέει ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να ξεχάσουν τις τιμωρίες και να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά την κρίση στην Ευρώπη.
    «Αυτό δεν είναι ένα ηθικοπλαστικό σχέδιο. Πρέπει να βρεις απαντήσεις», αναφέρει ο Κρούγκμαν , καθητής οικονομικών στο Princeton και αρθρογράφος στους Times της Νέας Υόρκης, σε συνέντευξή του στο PBS.
    «Το ερώτημα είναι αν οι Ευρωπαίοι γενικά και οι Γερμανοί ειδικά μπορούν να αποδεχθούν ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την τιμωρία ενός ενόχου, ιδιαίτερα εφόσον σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι που υποφέρουν πιο πολύ δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που προκάλεσε την κρίση», σημειώνει.
    Στη συνέντευξή του, ο Κρούγκμαν αφηγείται επίσης μία ιστορία από την περασμένη χρονιά, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του παρακολούθησαν μία ομιλία του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Η γυναίκα μου έβγαλε τα ακουστικά της μετάφρασης για να παρακολουθεί μόνο τη γλώσσα του σώματος… και τότε γύρισε σε μένα και είπε “Όταν θα φύγουμε από εδώ, θα μας δώσουν μαστίγια για να αυτομαστιγωθούμε;”».

    «Καθώς οι περιφερειακές χώρες της ευρωζώνης, όπως η Ελλάδα η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία βρίσκονται αντιμέτωπες με υψηλότερα επιτόκια όσον αφορά το δημόσιο χρέος τους, ενισχύονται οι πιθανότητες να εγκαταλείψουν το ευρώ και να οδηγήσουν την ευρωζώνη στην κατάρρευση», αναφέρει στη συνέχεια ο Κρούγκμαν. «Αλλά οι ευρωπαίοι ηγέτες, με τη Γερμανία να ηγείται, εξαναγκάζουν αυτές τις χώρες να μειώσουν τις δαπάνες, κάτι που εν συνεχεία οδήγησε αυτές τις χώρες στην ύφεση και σε ακόμη μεγαλύτερο χρέος», πρόσθεσε.

    F - Κοινοποιήστε το στο Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 6:26:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/6/12 21:31

    ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΡΚΕΛΑΚΟ. ΠΑΓΑΠΟΝΤΗ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΝΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΙΜΟΤΑΓΑΡΟ.ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΜΕΡΚΕΛΑΚΟ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/6/12 01:39

    ΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΕ ΣΥΡΡΑΦΗ.ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/6/12 07:59

    Σημερα το θερμομετρο θα φτασει 38 βαθμους. Λαβετε τα μετρα σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος25/6/12 09:01

    1.39
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ. Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ. ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ο ΜΕΡΚΕΛΑΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος25/6/12 10:08

    S EYXARISTO GIATHN ANTIKATASTASH MERKELAKO KI EGO POY ELEGA OTI THA TA EPAIRNAN OI KOYMOYNISTES TOY TSIPRA.KALO TRELOKOMEIO.DEN TH GLYTONEIS ME TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος26/6/12 12:23

    ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΕ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΟΡΗΣ ΚΛΠ.ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ.ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος26/6/12 12:27

    ΣΑΛΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΕΣΥ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΣΑΛΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΥΣ ΛΑΙΚΗΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.