Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τι νικήθηκε, αλλά, κυρίως, τι μένει ακόμα να νικηθεί...

Στάθης στον eniko
Κι όμως αισθάνομαι να με λούζει το φως.
Οχι επειδή άλλαξαν τα πράγματα, δεν έχουν αλλάξει ακόμα - αλλά επειδή μια ηλιαχτίδα αλλαγών φαίνεται να αχνοχαράζει.
Μόνον και μόνον για αυτό χαίρομαι; Ναι!
Είναι αυτό αρκετό; Οχι!
Ομως, όπως έλεγε και ο Κομφούκιος, για να αρχίσει και η πιο μακρά πορεία, χρειάζεται ένα πρώτο βήμα.
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν ιστορικές, ακριβώς διότι μπορεί να αποδειχθούν αυτό το «ένα πρώτο βήμα».
Τούτο θα κριθεί στις επόμενες εκλογές, αλλά όχι μόνον. Το βέβαιον είναι ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου ηττήθηκε, μάλιστα συντριπτικά, ο δικομματισμός και οι στρατηγικές του επιλογές.
Ηττήθηκε ο κυνισμός τριάντα ολόκληρων ετών.

Από τον δικομματισμό απέμεινε μόνον το ένα σκέλος του, η Ν.Δ. - το ΠΑΣΟΚ συρρικνώνεται κι άλλο, δείχνει να ψυχορραγεί.

Ομως, από τον δικομματισμό, εκτός από τα απομεινάρια της Ν.Δ. και των συγγενών της δυνάμεων που ήδη συσπειρώνονται σε ένα νέο μέτωπο χάριν των Δυνατών,

εδραίο παραμένει το έργο του.

Η υποταγή δηλαδή της χώρας στην Τρόικα, η αιχμαλωσία του λαού στους τοκογλύφους - η προοπτική να ζήσει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων για τα επόμενα πολλά χρόνια



στον «Τρόμο και την Αθλιότητα» της «Οικονομικής Φρίκης» μέσα σε μια «Ειδική Οικονομική Ζώνη», ενδιαφέροντος «Δ’ Ράιχ»...



Για πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση, το σύστημα εξουσίας του καπιταλισμού στην Ελλάδα, μέσω των δύο αστικών κομμάτων και των παραφυάδων τους, ράγισε. Αυτό ακριβώς είναι το όντως τέλος της Μεταπολίτευσης (και η ιστορικότης των εκλογών της 6ης Μαΐου) διότι απέναντι



στο αστικό μονοπώλιο της εξουσίας ορθώνεται πλέον αντίπαλος πόλος, ένα φιλολαϊκό μέτωπο δυνάμεων που, για την ώρα τουλάχιστον, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ - χώρια το μέρος που εκφράζει το ΚΚΕ ή ό,τι άλλο εκφράζει η ΔΗΜΑΡ.

Το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας ένα μπρα ντε φερ δύο σχηματισμών (καλύτερα Μετώπων), που δεν ανήκουν και οι δύο στο ίδιο σύστημα εξουσίας (όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν) αλλά εκφράζουν δύο αντίθετους πόλους, έναν αστικό κι έναν φιλολαϊκό,

είναι ιστορικό γεγονός.

Για αυτό και η προσπάθεια ενσωμάτωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο υπάρχον σύστημα αστικής εξουσίας άρχισε αμέσως, με το κλείσιμο της κάλπης.

Η προσπάθεια να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ συνένοχος στα εγκλήματα των δυνάμεων του δικομματισμού άγγιξε τα όρια των παραλογισμών και ξεπέρασε κάθε όριο κινδυνολογίας.



Αυτό θα συνεχισθεί.



Παρ’ ότι οι παραλογισμοί (ότι φερ’ ειπείν η Ν.Δ. δεν μπορεί να κυβερνήσει -να κόψει δηλαδή κι άλλο τους μισθούς- χωρίς τον... ΣΥΡΙΖΑ) προκαλούν πλέον θυμηδία στους περισσότερους από τους πολίτες,



παρ’ ότι οι εκβιασμοί ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας αρχίζουν να μην τρομάζουν τους πολλούς,

η Επιχείρηση Φόβος θα συνεχισθεί, διότι αλλιώς η Επιχείρηση Σοκ και Δέος (Μνημόνιο) θα καταρρεύσει.



Αυτή η προεκλογική περίοδος θα είναι η πιο βίαιη παρά ποτέ. Το Μαύρο Μέτωπο -ας μου επιτραπεί να αποκαλώ έτσι τις δυνάμεις της Διαπλοκής και της Τρόικας,



θα κινηθεί στην πεπατημένη των εκβιασμών, των ψευδών διλημμάτων και των απειλών. Η προπαγάνδα του θα είναι πιο οργισμένη παρά ποτέ. Αλλά και πιο ψευδής παρά ποτέ.

Η ταύτιση για παράδειγμα της απαγκίστρωσης απ’ το Μνημόνιο με την έξοδο απ’ το Ευρώ είναι ψευδής. Το ξέρουν! κι όμως κινδυνολογούν...

Η επιλεκτική πληροφόρηση και παραπληροφόρηση θα οργιάσει. Οταν, ας πούμε, σε μιαν ημέρα, όπως χθες,



το 80% του Τύπου στη Δύση αναρωτιέται «μήπως δολοφονούμε τους Ελληνες», ενώ το 20% ζητάει «να τελειώνουμε με τους Ελληνες», αυτοί θα προβάλουν το 20% σαν να ’ναι 100%!



Αλλά, αν το Μαύρο Μέτωπο είναι τέτοιο και πολιτεύεται έτσι, οι πολίτες περιμένουν τώρα να δουν το διαφορετικό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όλη η Αριστερά και όλες οι φιλολαϊκές δυνάμεις.



Ο,τι ψήφο διαμαρτυρίας είχε να πάρει αυτό το μπλοκ δυνάμεων, την πήρε! Ο,τι ψήφο αποδοκιμασίας του δικομματισμού είχε να πάρει, την πήρε!

Εκτός από τους πολίτες που ψηφίζουν τα κόμματα της Αριστεράς για ιδεολογικούς λόγους, η υπόλοιπη κρίσιμη μάζα των πολιτών που δημιουργεί πλειοψηφίες περιμένει τώρα κυβερνητικές προτάσεις. Από την Αριστερά.

Αυτή η κρίσιμη μάζα των πολιτών έκανε το πρώτο βήμα, συνέτριψε τον δικομματισμό, για να κάνει το επόμενο, όχι πλέον από οργή αλλά από προσδοκία, περιμένει κυβερνητικές προτάσεις.



Με θέσεις καθαρές.

Κατανοητές, εναργείς. Για το Μνημόνιο και πώς θα το ακυρώσουμε, για τους εφαρμοστικούς νόμους και πώς δεν θα εφαρμοσθούν. Για τους εθνικούς πόρους και τη διαχείρισή τους, για την ανατροπή της φτώχειας, για την εθνική ασφάλεια της χώρας, για τις



νέες στρατηγικές στην οργάνωση της παραγωγής, την κατανομή του πλούτου, τον έλεγχο της ενέργειας, την οργάνωση της διοίκησης - πώς



προτείνει η Αριστερά να οργανωθούν όλα αυτά κι άλλα τόσα, με τι τρόπο, τι στόχο και ποια μέσα.

Και κυρίως: πώς θα ενεργοποιηθεί ο λαός;



πώς θα συμμετάσχει σε όλα αυτά; Αν όντως έχει τελειώσει μια εποχή διαφθοράς, κυνισμού, προπαγάνδας και πελατειακών σχέσεων,

η Αριστερά αναμένεται να ορθώσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα που θα τελειώσει με τη Διαπλοκή και την Υποτέλεια της χώρας, θα αποκαταστήσει την ισονομία και τον πολιτισμό της εργασίας, θα ξαναδώσει ελπίδα, θα βάλει τον άνθρωπο στη θέση των τοκογλύφων.



Κι ύστερα -για το επόμενο βήμα της μακράς (ή και σύντομης) πορείας προς την Παράδεισο, βλέπουμε...


12 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/5/12 06:42

    Η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ οδήγησαν τον λαό στους σκουπιδοτενεκέδες.. Αφού φρόντισαν όλα τα προηγούμενα χρόνια να κλείσουν όλες οι βιοτεχνίες, να χρηματίζουν τους αγρότες χωρίς καν παραγωγή και να μηδενίσουν σχεδόν ότι έχει σχέση με πρωτεύον αγαθά, μας ξεπούλησαν στους αφεντάδες τους και το παίζουν τώρα σωτήρες?
    Καιρός να ξεκουμπιστούν αφού τους δημεύσουν της περιουσίες.
    Και είναι γνωστό τώρα ότι θα ξεκινήσουν τρομοκρατία, ίσως να δημιουργήσουν και επεισόδιο με τους τούρκους για να φοβηθεί ο κόσμος, όπως έκανε το πασοκ τα χρωστούμενα, και καλά με πραξικόπημα..
    Έλεος πλέον.. στα τσακίδια. Απλά και ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/12 07:44

    Η ηλιθιοτητα δε νικιεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/12 11:56

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ? Ή ΣΤΑ @@@2 ΜΑΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΝΑ ΧΑΝΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ε?)ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΔΕ ΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΟΥΝΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΣΥΣΙΤΙΑ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ") .
    ΠΟΣΗ ΡΟΧΑΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/12 12:20

    από την 1η σελίδα του ριζοσπαστη, να αληθεύει άραγε;

    Γ. Δραγασάκης στο «Κόκκινο»: «Οι τράπεζες έχουν χάσει κεφάλαια ...έχουν απαξιωθεί οι διάφορες αξίες που είχαν οι μετοχές... άρα στις τράπεζες πρέπει να μπει χρήμα... το χρήμα δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το βάλουν οι ιδιώτες, άρα θα το βάλει το Δημόσιο, το κράτος, το οποίο και αυτό δεν έχει τα χρήματα, θα τα δανειστούμε... 50 δισεκατομμύρια ευρώ για να σώσουμε τις τράπεζες». Ο ίδιος στο «Βήμα»: «Εμείς προκρίνουμε κάτι κοντά στο σουηδικό μοντέλο, όταν η χώρα κρατικοποίησε τις τράπεζες, τις τροφοδότησε με κεφάλαια, τις εξυγίανε, τις κατέστησε κερδοφόρες και τις πούλησε σε ιδιώτες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/12 12:42

    Η μαγκιά και η ομορφιά του Έλληνα βουλευτή είναι να συνεδριάσουν σήμερα επιτροπές κοινοβουλευτικού έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/12 13:24

    ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/5/12 16:54

    ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΛΠ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ.ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΦΟΡΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ -ΑΣΕ ΠΟΙΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ Τ ΑΛΛΑ.ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟ ...Μ.Α.Ζ.Ι.Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/5/12 17:47

    Ας δούμε μερικούς από τους νόμιμους υποψήφιους και στελέχη της Χρυσής Αυγής:
    1. Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Αθήνας, επικεφαλής ψηφοδελτίου:
    Συνελήφθη το 1976 για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφων σε επεισόδια στην κηδεία του βασανιστή της χούντας Ε. Μάλλιου. Κρατήθηκε για λίγους μήνες στον Κορυδαλλό αλλά δεν δικάστηκε ποτέ λόγω «τυπικών κωλυμάτων»
    Τον Ιούλιο του 1978 ξανά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση, κατοχή όπλων, εκρηκτικών και τοποθέτηση βομβών σε κεντρικούς κινηματογράφους που πρόβαλλαν προοδευτικές ταινίες (Έλλη και Ρεξ).
    Δηλωμένος και «υπερήφανος» Χιτλερικός-χουντικός-αντισημίτης-ρατσιστής άξιος μαθητής του μέντορα του ελληνικού φασισμού Κ. Πλεύρη από την εποχή της χουντικής οργάνωσης 4η Αυγούστου.
    2. Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος τύπου και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής:
    Δικάζεται στις 14 Μαίου (δηλ 8 μέρες μετά τις εκλογές) με τις κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Συγκεκριμένα συμμετείχε και βοήθησε 5 νεοναζί που επιτέθηκαν με γκλομπ και μαχαίρι σε καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και κατόπιν διέφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.
    3. Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής Α΄ Αθηνών:
    Κατηγορούμενη μαζί με άλλους 2 για σοβαρό τραυματισμό με μαχαίρι Αφγανού μετανάστη τον περασμένο Σεπτέμβρη (2011). Το θύμα την αναγνώρισε και της έκανε μήνυση. Η δίκη έχει ήδη αναβληθεί 3 φορές με ευθύνη της Σκορδέλη και της παρέας της. Την μία από αυτές η Σκορδέλη για να γλυτώσει επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αλλά μία μέρα μετά ήταν παρούσα στη δίκη των βατραχανθρώπων των ΟΥΚ που παρέλαυναν πέρυσι φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα.
    4. Χρήστος Ρήγας, πρώην υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2010, μέλος της
    ΚΕ της Χρυσής Αυγής:
    Από την Τετάρτη 20/4 βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία 2 ανθρώπων στο Χαλάνδρι στις 26 Φλεβάρη του 2009 – του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου.
    Το συγκεκριμένο «στέλεχος» είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμούς ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων, συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας, κατασκευή βόμβας μεγάλης ισχύος κοντά στον ΞΕΝΙΑ της Πάρνηθας κοκ. Λεπτομέρεια: ήταν επίσης ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ ΠΥΛΕΣ απέναντι από τον Α. Παντελεήμονα και πρωτοστατούσε κι αυτός στον «καθαρισμό της περιοχής από την εγκληματικότητα»…
    5. Αντώνης (Περίανδρος) Ανδρουτσόπουλος, νούμερο 2 της οργάνωσης τη δεκαετία του 90:
    Καταδικάστηκε για τη δολοφονική επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών τον Ιούνη του 98 σε βάρος των φοιτητών Δ. Κουσουρή και Η. Φωτιάδη και του αδιόριστου εκπαιδευτικού Γ. Καραμπατσόλη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Διέφυγε για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και παραδόθηκε τον Σεπτέμβρη του 2005 στις αρχές. Στις 25/9/2006 καταδικάστηκε για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας, σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Στο Εφετείο στις 12/3/2009 η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια αφού άλλαξε το κατηγορητήριο.
    6. Χάρης Κουσουμβρής, πρώην υπεύθυνος οικονομικών της οργάνωσης. Καταδικάστηκε για ληστεία στην Καλαμάτα το 2002 και φυλακίστηκε στις φυλακές Ναυπλίου. Αργότερα το 2004 έγραψε βιβλίο με τίτλο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής» που αποκαλύπτει τα μύρια όσα για το Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή και τις σχέσεις τους με την ΚΥΠ και τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/12 17:51

    Ο Νεοέλληνας τεμπέλης ψηφίζει Τσίπρα για έναν ακόμα λόγο: Θα κάνει ταξίδι στη Κούβα και στη Β.Κορέα χωρίς καν να μπεί σε αεροπλάνο!!! χαχαχαχα
    Τέτοιες παροχές ούτε ο Αντρέας στις μεγαλύτερες στιγμές λαικισμού του δεν είχε εξασφαλίσει για το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/5/12 18:23

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/5/12 22:04

    Μην το απομουρλαινετε μπιτι ρεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/5/12 09:20

    ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΑΣΕ ΩΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΩΜΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.