Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η πλατεία Συντάγματος θα μετονομαστεί σε Άγιος Παντελεήμονας

O Μητσοτάκης έστειλε τα συλλυπητήρια του στον Σαμαρά
Κυκλοφορεί ντελίβερι από σήμερα η πίτσα ΣΑΜΑΡΆΣ . Στη μία πίτσα, μπόνους 50 πίτσες δώρο
Τώρα οι μπουκ παίζουν στοιχήματα τον Σαμαρά, αν θα πάει ή δεν θα πάει στην κηδεία της Μαρίκας
Τελικά το 3 δεν ήταν μπροστά στη ΝΔ, αλλά πίσω
Μέσα έπεσε ο Σαμαράς . Θα έχουμε συνεχόμενες εκλογές, αλλά στη Νέα Δημοκρατία
Ατάκες για τη Χρυσή Αυγή
Η Χρυσή Αυγή ζήτησε αντί για βουλευτικά αυτοκίνητα να τους δοθούν τανκς
Η Χρυσή Αυγή άρχισε τις μεταγραφές. Παίρνει τον Βορίδη
Οι βουλευτές της ΧΑ πριν πάνε στη Βουλή, θα κάνουν προσυγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα
Οι Χρυσαυγίτες έπιασαν δουλειά. Το πρωί πέρασαν απέναντι στο πεζοδρόμιο του Προεδρικού Μεγάρου τον Παπούλια
Φτιάχνουν ειδικό χώρο στην είσοδο της Βουλής,δίπλα στις ομπρέλες,να αφήνουν τις αλυσίδες οι Χρυσαυγίτες και να τις ξαναπαίρνον όταν φεύγουν
Ο Τσίπρας είναι ο νέος Ανδρέας. Ο Παπανδρέου έκανε μόδα το ζιβάγκο και ο Τσίπρας το χωρίς γραβάτα
Πολύς ενθουσιασμός. Η διερευνητική εντολή του ΣΥΡΙΖΑ θα εκτεθεί σε προσκύνημα αύριο το πρωί στα κεντρικά της Κουμουνδούρου
Ο Στρατούλης είναι ο Χρυσοχοίδης του Σύριζα. Δεν είχε διαβάσει το πρόγραμμα του Τσίπρα.
Πάρτι αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπλήρωση 18 ωρών από την ανάληψη της διερευνητικής εντολής.
Σήκω Αντρέα για να δεις - το παιδί της αλλαγής - του μνημονίου
Ο Σαμαράς κάλεσε έκτακτα τους δημοσιογράφους στο Ζάππειο για να αναιρέσει την υπογραφή του
Δεν τα εννοεί ο Τσίπρας. Πλάκα κάνει για να τον έχει συνέχεια πρώτο θέμα το Μέγκα.
Δεν τα εννοεί ο Τσίπρας. Πλάκα κάνει για να τον έχει συνέχεια πρώτο θέμα το Μέγκα.
Είμαι αυτή τη στιγμή στο ίδιο κατάστημα με τον Τσίπρα. Αγόρασε ζιβάγκο

πηγη

13 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/5/12 08:33

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣ.ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/12 08:54

    Είναι απλό! Δεν υπάρχει κανείς να κυβερνήσει! Η εικόνα του ένλογου ψηφοφόρου μπορεί να παρομοιαστεί μ’ έναν καλεσμένο σε δείπνο όπου του σερβίρονται 35 διαφορετικά πιάτα όλα όμως με σκατά κι αυτός πρέπει οπωσδήποτε να φάει ένα από αυτά διότι κάτι άλλο δεν υπάρχει! Βέβαια αν τελικά φάει θα διαλέξει αυτά που βρωμάνε λιγότερο αλλά το γεγονός θα είναι ότι τελικά έφαγε σκατά.

    Επειδή το θέμα είναι μεγάλο εγώ μακριά και ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση έχω, θα τα θέσω επιγραμματικά κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

    -ΠΑΣΟΚ ΝΔ κατακρημνίστηκαν και ορθώς. Βρωμάγανε ανυπόφορα πιά!

    -ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν πήρε εντολή να κυβερνήσει αλλά ούτε θέλει ούτε μπορεί. Βρίσκονται σε πανικό, έχουν χεστεί επάνω τους και μόνο με την ιδέα πως θα πρέπει να κυβερνήσουν. Πάνω στον πανικό τους δε, λένε και κάνουν πράγματα μέχρι που κι ο τελευταίος ηλίθιος αυτής της χώρας να γελάσει, μέχρι και το παρδαλό κατσίκι δηλαδή! Μέχρι δηλώσεις μετανοίας ζήτησε!

    -ΔΗΜΑΡ, χέζε ψηλά κι αγνάντευε! Κυριολεκτικά!

    -ΛάΟΣ, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Έσκασε το αυγό και φάνηκε το τερατάκι. Μην το βλέπετε έτσι, άμα μεγαλώσει είναι πολύ χειρότερο! Φυσικά εγώ και μερικοί άλλοι συνεχίζουμε να είμαστε οι μαλάκες που φωνάζουμε χρόνια τώρα πως πρέπει-έπρεπε να είναι παράνομα τέτοιου είδους τέρατα. Διαπραγματευτείτε τώρα την δημοκρατία και τ’ ανθρώπινα δικαιώματα με τα τέρατα και συνεχίστε να επιμένετε πως είμαι μαλάκας, στο ελλαδιστάν ζούμε…!

    - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ είκοσι χρόνια βασανίζονται να πάρουν 3% κι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι φταίει κι αντί απάντησης όταν τους ρωτάς σου λένε «έχουμε υπομονή»! Ε, και τα γαϊδούρια επίσης.

    -ΚΚΕ το εξημερωμένο σταλινικό τερατάκι τώρα βρήκε κι αυτό όμοια παρέα με τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ. Το πιθανότερο, στην επόμενη βουλή να δούμε και τερατομαχίες. ‘Ηταν μπουρδέλο και θα γίνει αρένα εκεί μέσα. Απόδειξη πως για τίποτε καλύτερο δεν είμαστε άξιοι.

    -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που κανονικά θα έπρεπε να λέγονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. Ένα ακόμα μάτσο ντιρλαντάχ οι κλασσικοί πιά ελληναράδες τώρα και σε κόμμα! Στόχο έχουν να ζήσουμε καναν αιώνα τρώγοντας βρούβες -αλλά δεν το ξέρουν. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τίποτα απολύτως κι απλώς αντιδρούν ακολουθώντας τις επιταγές του στομαχιού τους και της τσέπης τους με μπόλικη σάλτσα εθνικοφροσύνης και πίστης είς τον έναν θεόν για όλα τα μελλούμενα. Περί συμπερασμάτων και του τι μέλλει γενέσθαι μην τους πείτε, δεν ξέρουν. έχει ο θεός... Το μόνο που ξέρουν είναι ότι τους έπεσε η χοληστερίνη πράγμα ανεπίτρεπτο.

    Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα! Πάμε πάλι για εκλογές; Πάλι καλεσμένοι σε… δείπνο θα είμαστε; Λοιπόν, η απάντηση βρίσκεται σ’ εκείνο το 35% που προτιμήσαμε να μείνουμε πάλι νηστικοί και απείχαμε των εκλογών! Όταν αποφασίσετε ω ψηφοφόρα κομματόσκυλα (διότι σ’ αυτές τις εκλογές μόνο αυτοί ψήφισαν) να μαγειρέψετε κανα φαΐ της προκοπής αντί για σκατά ελάτε να συζητήσουμε. Αν πάλι σκοπεύετε να συνεχίσετε με τα σκατά δικαίωμά σας αλλά φάτε τα μόνοι σας. Και μην κοιτάτε που το λέμε ακόμα ευγενικά και είμαστε ήσυχοι. Είναι επειδή έχουμε παιδεία, αλλά μην το παρατραβάτε διότι μιλάμε για τουλάχιστον 35% και είναι πολύ! Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να διαλυθείτε ησύχως όλα τα κόμματα και τα κομματάκια και ν’ αφήσετε όλους εμάς (τους κατ’ εσάς μαλάκες) να δούμε τι θα κάνουμε γιατί μ’ εσάς στην κουζίνα χορτάσαμε σκατά.


    Το αντέγραψα, γιατί χοντρά χοντρά κάποιους εκφράζει κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/12 09:17

    τι θα λέγατε να προσθεσουμε και το γάτος γατος γ@μεί γάτος σκούζει:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/5/12 09:50

    το καλυτερο ειναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/5/12 10:22

    Η καταστασις εγινε μπαχαλοςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/12 11:45

    kalytera mpaxalos para p@@@@@@@@a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργος11/5/12 01:05

    Αν κάποιοι δεν έχουν δικαίωμα να εκφράζουν άποψη μετά τις εκλογές είναι αυτοί που δεν ψήφισαν, οι απέχοντες. Αν εξαιρέσει κανείς το 1% που πιθανόν ήταν άρρωστοι, κατάκοιτοι, αδέκαροι (και ψήφιζαν μακριά), όλοι οι υπόλοιποι που απείχαν είναι αδικαιολόγητοι και επιεικώς απαράδεκτοι.
    Δεν είναι πολιτική άποψη η αποχή και δεν μπορεί να εκληφθεί ως τέτοια αφού επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα και μάλιστα με ανεξέλεγκτο τρόπο. Είναι δειλία, αδιαφορία και πλήρως αντιδημοκρατική πράξη η αποχή από τις εκλογές δεδομένου πως το εκλογικό αποτέλεσμα επηρεάζει άμεσα όλους. Σε καμμία περίπτωση δεν εξαιρούνται οι απέχοντες.
    Η δε δικαιολογία "εγώ δεν νομιμοποιώ τις εκλογές με την ψήφο μου" είναι απλώς μια γελοιότητα. Καμμία εκλογή δεν περιμένει από εμάς να την νομιμοποιήσουμε. Η εκλογή είναι γνώρισμα της δημοκρατίας και βασική αρχή της. Γι αυτό και η απουσία μας από τις εκλογές τιμωρείται με βάση τον νόμο.
    Τα λογίδρια λοιπόν, και ο χρόνος που διαθέτουμε, ας τα κάνουμε για να προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό και όχι επειδή βρήκαμε ένα πληκτρολόγιο και ένα Internet μπροστά μας να γράφουμε ό,τι νά 'ναι.
    Ας συνέλθουμε κάποτε... τα ισοπεδώσαμε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/5/12 06:47

    δηλ τι να κανουμε αφου ψηφισαμε και συμφωνουμε οτι πρεπει να μην απεχουμε και παραπερα να μη ριχνουμε λευκο ακυρο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/5/12 09:50

    ξερει κανεις αμα θαχει αγριογουρουνο και στις επομενες εκλογες????καλημερα ......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/5/12 10:09

    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΣΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/5/12 13:02

    κανενας δε θα σεβαστει σε διαπραγματευσεις μια κυβερνηση που ειναι συνοθυλευμα.γι αυτο πρεπει να ζητηθει εκ νεου η ετυμηγορια του λαου με αυτο το αιτημα.μια αυτοδυναμη κυβερνηση που εχει την εμπιστοσυνη του λαου μπορει να παρει σοβαρες αποφασεις.μην κοροιδευουν λοιπον τα κομματα του μνημονιου και μην το κουβεντιαζει ο κουβελης.ας κανει μετωπο εκλογικο με τον τσιπρα κι ας ζητησουν την αριστερη διακυβερνηση για να παρουν αποφασεις εθνικες εγκαταλειποντας δοξασιες περι σκοπιων,μειονοτητων λαθρομεταναστων.η πατριδα ειναι σε θανασιμο κινδυνο κι αν συνεχισει η μνημονιακη πολιτικη σε κινδυνο εξοντωσης και ξεσπιτωματος του λαου της.οσο για τον αρχηγο του πασοκ πιστευω οτι κακως μιλαει και σχεδιαζει.υψιστη προσφορα στην πατριδα θα ειναι να αυτοδιαλυσει το κομμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/5/12 14:07

    Στο προεδρικό έχουν αρχίσει να προμηθεύονται καφέδες, σάντουιτς, χυμούς, αναψυκτικά, ψυχοφάρμακα, κράνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/5/12 14:55

    οι περισσοτεροι πηγαν να φανε gerolyke

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.