Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αβαδαίε το σόι σου.....

 του  ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΟΥΚΛΟΓΙΑΝΝΗ
Νις κατεβήκαμε στο χωριό αυτό το διήμερο λόγω εκλογών,την Κυριακή 6 Μαίου το μεσημέρι καθώς οι συγχωριανοί μας καθόντουσαν στο καφέ μπαρ ''Τα ωραία της Αρεσμίας'' και στο λάουντς καφέ ''Μαγκόγιαννης'' ο Σόλων μας έφερε από τα χέρια των κυνηγών ένα ψημένο αγριογούρουνο.Νις η απουσία σου ήταν αισθητή!.Έπειτα από το κυρίως γεύμα ακολουθεί το κερασάκι στη τούρτα και ακούγεται μια φωνή : ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!!! και εμφανίζεται ο Κώστας ο Παππάς (κατσομάλλη) (κουρτσούκος) κρατώντας ένα σάκο γεμάτο παστέλομπουκιές .Κρίμα Αβαδαίε που δεν ήσουν εκεί να δεις το σόι σου σε πλήρη δράση.Τολμώ να πω ότι οι παστέλομπουκιές ήταν πεντανόστιμες και με τιμή έκπληξη 5 ευρώ τα 2 κυπελλάκια.Οι παστελόμπουκιες έχουν ως έδρα παραγωγής και εργοστασίου την τοποθεσία Λαγκούβαρη.

4 σχόλια :

  1. κουκος9/5/12 08:16

    για εξηγησου ρε μπρουκλογιαννη για τις παστελομπουκιες,ενδιαφερομαι να κανω εξαγωγες,επισης θελω να κανω εισαγωγες στη γλανιτσια σκορπιοδιωχτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/12 08:53

    Απο εκείνο το αγριογούρουνο ρε Γιαννάκη έμεινε τίποτα? Δεν μούκανες ρεπορταζ με το Μπαντεβα.Εμαθα οτι μεζεψε τους κλαριτζήδες την Κυριακη το μεσημερι στου Μαγγόγιανη και δώσανε συναυλία !
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/12 17:43

    χτες βραδυ εμαθα οτι ο μπαντεβας οργανωνει ερασιτεχνικη καλλιτεχνικη βραδια το αυγουστο στο χωριο...ΜΟΝΟ ερασιτεχνες.....οτι παιζει ο καθενας λεει .....ειναι αληθεια??gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/5/12 18:16

    τετοιες ιδεες μονο ο μπαντεβας εχει
    Την μονη στενωχωρια που εχει τωρα ειναι που δεβ ηταν υποψηφια η Λεημονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.