Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Υποψήφιος στην β Αθήνας ο συμπατριώτης μας ο Γ. Κωνσταντινόπουλος


                                                           κλικ για μεγένθυση

45 σχόλια :

  1. Ανώνυμος30/4/12 17:57

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/12 18:23

    τινους ειναι????gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/12 18:47

    ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΛΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/12 19:35

    Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρα μας, που υπολογίζεται στο 73% από τη Eurostat, φαντάζει παράλογο στα μάτια των δανειστών μιας χώρας υπό καθεστώς επιτροπείας, γι' αυτό και δρομολογούν παρεμβάσεις-σοκ για να αλλάξουν τον χάρτη του real estate.
    Αυτό ακριβώς σημειώνει στο κυριακάτικο της φύλλο η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", σχολιάζοντας ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η τρόικα έχει απαιτήσει να αρθεί η απαγόρευση πλειστηριασμών και για την πρώτη κατοικία, ένα μέτρο ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα στεγαστικά τους, το οποίο ισχύει από το 2008, με νόμο Αλογοσκούφη.
    Η απαγόρευση των πλειστηριασμών, συνεχίζει η εφημερίδα, ισχύει μέχρι το τέλος του 2012 και η τρόικα ζητά να καταργηθεί με το πακέτο χαρατσιών και νέων μέτρων του Ιουνίου. Εάν ισχύσει κάτι τέτοιο, χιλιάδες Έλληνες με προβληματικά δάνεια θα δουν τα σπίτια τους και άλλα ακίνητα να βγαίνουν στο «σφυρί» και κόποι ζωής να χάνονται έναντι ενός πινακίου φακής...
    Βενιζέλε και Σαμαρά, αντί να βγάζετε δεκάρικους προεκλογικούς λόγους, βγείτε και πείτε στον Ελληνικό λαό αν συμφωνείτε με ανατροπή της απόφασης που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς ακινήτων... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/4/12 21:54

    EYXΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/12 22:19

    ‎1.ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.
    2.ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    3.ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
    4.ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    5.ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    6.ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    7.ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
    8.ΞΕΚΟΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
    ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΤΩΧΟΥ ΑΓΡΟΤΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/12 22:49

    TO ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    Σε δημοσίευμά του, το πρακτορείο Reuters αναφέρεται στα συνεχή περιστατικά αυτοκτονιών στην Ελλάδα.

    Όπως παρατηρεί ο συντάκτης του άρθρου, η Ελλάδα μέχρι πρότινος είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, τους τελευταίους μήνες και κυρίως τις τελευταίες εβδομάδες, λίγο πριν τις εκλογές, ο αριθμός των ανθρώπων που επιχειρούν να βάλουν τέλος στη ζωή τους έχει αυξηθεί δραματικά.

    Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χρίστουλα που αυτοπυροβολήθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Όπως αναφέρεται, ο συγκεκριμένος άνθρωπος με το τέλος του και με το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, "έχει γίνει ένα εθνικό σύμβολο της λιτότητας που προκαλεί πόνο και πιέζει εκατομμύρια πολίτες".

    Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ειδικοί τονίζουν πως οι αυτοκτονίες είναι "μια αντανάκλαση της αυξανόμενης απελπισίας και δείχνει την αίσθηση της αδυναμίας των ανθρώπων". Ο συγγραφέας και ψυχαναλυτής Νίκος Σιδέρης δήλωσε στο Reuters ότι η κρίση έχει προκαλέσει "μια αυξανόμενη αίσθηση της ενοχής, την απώλεια της αυτοεκτίμησης και την ταπείνωση σε πολλούς Έλληνες".

    "Οι Έλληνες δεν θέλουν να είναι βάρος σε κανέναν. Ορισμένοι αναπτύσσουν μία αίσθηση αυτο-μίσους, η οποία οδηγεί στην καταστροφή", συνεχίζει το κείμενο.

    Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα υπολογίζονται πλέον στις 600 ετησίως. Παράλληλα, αυξάνονται οι απόπειρες αυτοκτονίας, η χρήση αντικαταθλιπτικών και η ανάγκη για ψυχιατρική βοήθεια, στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, πριν την κρίση του 2009, η Ελλάδα είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών παγκοσμίως, δηλαδή 2,8 ανά 100.000 κατοίκους. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010, υπήρξε αύξηση 40%, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

    Παρότι για το 2011 δεν υπάρχουν αξιόπιστα στατιστικά, οι ειδικοί εκτιμούν ότι το ποσοστό διπλασιάστηκε σε 5 κατοίκους ανά 100.000.

    Στη συνέχεια του άρθρου, φιλοξενείται δήλωση του καθηγητή ψυχιατρικής, Νικηφόρου Αγγελόπουλου, σύμφωνα με τον οποίο: "είμαστε ένα έθνος σε κατάσταση σοκ". Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία περίπτωση ασθενή του με σοβαρή κατάθλιψη, όταν η εταιρεία του αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε να απολύσει 20 από τους 100 υπαλλήλους. "Δεν μπορούσε να κοιμηθεί και να φάει. Μου είπε ότι η επιχείρησή του είχε καταστραφεί και ο ίδιος δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει", ανέφερε.

    Μάλιστα, ο κ. Αγγελόπουλος επισημαίνει ότι το 20% των ασθενών του δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος των συνεδριών. Ορισμένοι του έχουν ζητήσει έκπτωση 50% ενώ κάποιοι άλλοι του εξηγούν ότι δεν μπορούν να τον πληρώσουν.

    Σε ότι αφορά το πολύ χαμηλό ποσοστό αυτοκτονιών στη χώρα μας, το όλο φαινόμενο αποδίδεται στην ηλιοφάνεια και τον καλό καιρό. Μια δεύτερη ερμηνεία είναι ότι για να αποτραπεί ο στιγματισμός, κάποιοι Έλληνες δηλώνουν τις αυτοκτονίες συγγενών τους ως ατυχήματα, μια εξήγηση που "αποδέχεται" και η ίδια η αστυνομία για κοινωνικούς λόγους.

    Με άλλα λόγια, οι οικογένειες προσπαθούν να καλύψουν το γεγονός, για να εξασφαλίσουν τη θρησκευτική κηδεία. Τέλος, ένας ακόμα παράγοντας χαμηλού ποσοστού, είναι το δέσιμο που υπάρχει στην οικογένεια και η νοοτροπία.

    "Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να βρει κάποιον να μοιραστεί τον πόνο του", δηλώνει ο κ. Σιδέρης, σημειώνοντας ότι πολλοί Έλληνες ακόμη δεν έχουν χάσει την αίσθηση του χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/5/12 13:18

    ...ευτυχώς, εσύ έφυγες νωρίς και αυτό δεν θα το δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/5/12 13:44

    ρε που παμε....ρε...............................τι αλλο θα ειδουμε και θα ακουσουμε....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ1/5/12 14:08

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΨΗΦΟ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΕΝΟ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ Ο ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ1/5/12 14:14

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟΥΣ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/5/12 14:15

    ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗ ΧΑΖΕΥΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/5/12 18:23

    ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ: ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΣ, ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ,ΜΟΝΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/5/12 19:52

    Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, ενώ σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο.
    Henri Jeanson, 1900-1970, Γάλλος συγγραφέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/5/12 19:53

    Αριστερός: ένας λάτρης της εξουσίας, χωρίς εξουσία.
    George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/5/12 19:54

    Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.
    Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/5/12 20:49

    Υπάρχουν και σοβαρά μικρά κόμματα: ΔΡΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ. Δεν λαικίζουν, δεν κοροιδεύουν τον κόσμο, δεν υπόσχονται με πορδές να βάψουν αβγά. Μιλάνε για σκληρή δουλειά, εφαρμογή των υποχρεώσεων του Μνημονίου (ακόμα και αν ξεβολεύει πολλούς απο εμάς) αξιοσύνη και αξιοκρατία, παραγωγικότητα, ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/5/12 21:09

    μη γραφετε τρανα βαθυστοχαστα.....δεν τοχει σε τιποτα να ξαναεμφανιστει μια ψυχη και ποιος μας σωζει......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/5/12 21:15

    αφητε ρε σεις τον κοσμο ησυχο να ψηφισει οτι κατεβαζει η κουτρα του......φτανει η μουρλια που μας φορτωνουν .......τετοιο κονσομασιον πια.......ελεος....δειχτε εμπιστοσυνη στον λαο...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/5/12 21:20

    ΣΟΦΟΣ Ο ΛΑΟΣ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/5/12 21:25

    γερολυκε ασε τη δευτερα δεν εχει επιστροφη η σκλαβια η ελευθερια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/5/12 21:31

    Ύδωρ θολερόν και απαίδευτον ψυχήν ου δει ταράττειν. (Το θολωμένο νερό και τον απαίδευτο άνθρωπο δεν πρέπει κανείς να τα ταράζει) ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/5/12 23:26

    παλι καλα που υπαρχει κ ο γιωργοςκ σωζει την τιμη τηςοικογενειας,ενας γνησιος πατριωτης!φιλια απο λαγκαδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/5/12 05:21

    εγω γιωργο θα ψηφισω . Σε ποια περιοχη βαζει να τον σταυρωσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/5/12 05:22

    αλλα θα βαλω και ενα σταυρο στην βανα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/5/12 08:00

    OSOI DE MPOREITE NA SKEFTEITE...........NA SAS BOH8HSOYME LIGAKI AN KAI XOREYETE THS ARKOYDAS TO XORO KAI OXI TON AETON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/5/12 14:47

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ.ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ.ΣΑ ΜΟΧΛΟ ΕΞΟΡΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΥΡΡΑΝΙΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ.ΑΠ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος3/5/12 18:21

    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/5/12 00:32

    O ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος4/5/12 01:24

    ΑΣΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΙΟ ΛΑΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/5/12 01:25

    ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος4/5/12 01:34

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος4/5/12 13:29

    Τα αυγα που πεταγαμε κλωθηκαν και .....εσκασε το αυγο του φιδιου.....με τις υγειες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος4/5/12 14:49

    Τσίπρας: Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού!

    Γιατί μόνο το αντιμνημόνιο δεν θα έρθει, θα έχει και ακολούθους..., και ο νοών νοείτω!
    Ακολουθεί απόσπασμα από συνέντευξη του Τσίπρα στο περιοδικό Schooligans:

    Συμφωνείς με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας;
    Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί.
    Και μέχρι να γίνει αυτό;
    Μέχρι να γίνει, είμαι υπέρ της ισόχρονης κοινωνικής θητείας. Αντί να πηγαίνεις στρατό, να μπορείς να προσφέρεις κοινωνικές υπηρεσίες.
    Εσύ όταν πήγες στρατό, είχες βάλει βύσμα;
    Ναι, είχα βάλει. Είχα έναν γνωστό, Πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι και αυτός τα ‘κανε χειρότερα. Καλύτερα ήμουν πριν το βύσμα!
    Κακοπέρασες;
    Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα. Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός. Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές -ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στον στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο. Κι έτσι εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυθώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δε μου βαράγανε!
    Φοβερό!
    Έτσι είναι στον στρατό μωρέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος4/5/12 14:50

    AΝΤΕ ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος4/5/12 16:02

    Μέχρι και σήμερα το ΚΚΕ δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Η μικρασιατική εκστρατεία ήταν ένας πόλεμος άδικος και κατακτητικός. Τα στρατευμένα παιδιά του λαού δε στάλθηκαν εκεί για την απελευθέρωση των υπόδουλων αδελφών, αλλά χρησιμοποιήθηκαν από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για την κατάπνιξη της τουρκικής εθνικής αντίστασης που απόβλεπε στην κατάκτηση και κατοχύρωση της εθνικής ανεξαρτησίας της Τουρκίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος4/5/12 18:43

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙ ΚΙ ΑΨΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος4/5/12 18:45

    ΚΑΤΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ~ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ~ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ~ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος4/5/12 18:46

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος5/5/12 10:03

    Καλή επιτυχία πατριώτη Κωνσταντινόπουλε Γιώργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος5/5/12 13:14

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ5/5/12 18:38

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ

    ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΜΟΣ ΤΗΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΜΗ ΩΦΕΙΛΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ Ο Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ.ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΠ ΕΝΩ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΝΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ.ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 11,5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ ,ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΟ, ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

    5 Μαΐου 2012 6:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος5/5/12 21:22

    Θούριος [Προηγούμενη σελίδα]

    Στίχοι: Ρήγας Φερραίος
    Μουσική: Χρήστος Λεοντής
    Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης


    Ως πότε παλικάρια, θα ζούμε στα στενά,
    μονάχοι σα λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;
    Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

    Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά,
    να φεύγωμ' απ' τον κόσμο, για την πικρή σκλαβιά;
    Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

    Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς,
    τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς;
    Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

    Τι σ' ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά;
    στοχάσου πως σε ψένουν, καθ' ώραν στην φωτιά.
    Βεζύρης, δραγουμάνος, αφέντης κι αν σταθείς
    ο τύραννος αδίκως σε κάμνει να χαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος6/5/12 04:07

    ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/5/12 04:13

    Εδώ σε τούτο το χωριό ποτέ κριτής δεν ήρθε
    και τώρα για την τύχη μου ήρθε κριτής και κρίνει,
    κρίνει τους νιους για το φιλί τους γέρους για χαράτσι,
    κρίνει και μένα τ’ ορφανό που 'μαι μακριά στα ξένα,
    στα ξένα και στ' αλαργινά κι απ' την αγάπη αλάργα
    κι όλο βεντέδες μου κανε βδομάδα τη βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.