Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Διαλέγω πριν από εσάς γιά σας

Siemens: «Θέλουμε καθαρές δουλειές στην Ελλάδα». Ε εντάξει, κι αν βρομίσουν λιγάκι, υπάρχει πάντα το καθαριστήριο της Βουλής
Εννοείται ότι μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου θα βρίζονται κανονικά, το «μπιπ» θα είναι η λέξη αυτών των εκλογών.
Σαμαράς: στις 6 Μαϊου οι εκλογές «θέλουν δεν θέλουν κάποιοι»
Σαμαράς: «όχι σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.» Προτιμάει Καμμένο;
Ρε παιδιά, ελάτε να συντονιστούμε, να κάνουμε έναν εμφύλιο της προκοπής.
Μετά την κηδεία Χριστούλα άγνωστοι χτύπησαν ειδικό φρουρό, του αφαίρεσαν ρούχα και εξοπλισμό (όχι το όπλο) και τα τοποθέτησαν στο δέντρο του Συντάγματος. Αν δεν βγουν μπροστά όσοι δεν θέλουν πόλεμο, αυτά θα γίνουν καθημερινότητα. .
Ελάχιστοι ήταν τελικά οι Έλληνες που μετανάστευσαν στην Αυστραλία το 2011. Ας μην απογοητευόμαστε. Το 2012 μπορούμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά.
Η Διαμαντοπούλου αναγνώρισε πως ήταν λάθος η κατάργηση του Υπουργείου Ναυτιλίας. Σημειώστε το για να ξέρουμε τι να περιμένουμε μετά τις εκλογές.
Δηλαδή αν δεν γίνουν εκλογές στις 6 Μαϊου, θα γίνουν στις 13 με τελικό (πιθανώς ελληνικό) Ευρωλίγκας;
Αν απεργήσουν οι ναυτεργάτες θα επιστρατευτούν. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορούν να απεργούν μόνο χειμώνα, κατά προτίμηση τις ημέρες που απαγορεύεται ο απόπλους.
E, ναι. Εκεί που πετούσαν κορώνες περί αυτοδυναμίας, τώρα η συζήτηση γυρίζει στο αν θα πιάσουν 50% και οι δύο μαζί. Ο ένας γενόσημο του άλλου.
Οι κληρικοί γιατί δεν απειλούν με κινητοποιήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα; Θα είχε πλάκα.
Κάποτε ήταν οι Αμερικανοί, τώρα είναι οι Γερμανοί. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένας δαίμονας. Θα ζήσουμε τις εκλογές του ανέξοδου τσαμπουκά.
Και τι απέγινε, μετά την ανάσταση, η σύνταξη που ίσως ελάμβανε η οικογένεια του Λαζάρου;
Ο Όλι Ρεν αναρωτιέται αν ήταν λάθος η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ. Ας του δώσουμε μία νεκροκεφαλή να το κάνει σεξπιρικό.
Παπαδήμος: «Την απάντηση για το πότε θα γίνουν εκλογές θα τη δώσω όταν επιστρέψω στην Αθήνα την Μεγάλη Εβδομάδα.» Να δείτε που θα το κάνει σαν ριάλιτι, θα ανοίξει τον φάκελο που θα έχει την τελική ημερομηνία.
Ο Καρατζαφέρης κάνει εκδήλωση για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Αν κάνει πολλές εκδηλώσεις μπορεί να τα βγάλει από τα εισιτήρια.

2 σχόλια :

  1. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ8/4/12 08:36

    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ.ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Α ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΕΝΕ.Η ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/12 10:02

    και ακόμη διαμαρτύρονται που βάζει ο Νις κείμενα πολιτικά , αλλά κανείς δεν γράφει και κανείς (εκτος απο 3-4) κανείς δεν στέλνει κάτι.
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.